Sziasztok,
olyan nagyon ritkán tudok írni....
Szerencsére meggyógyultunk, remélem azóta már Berci is...
Sajnálom, h Horvátország ügyben egyedül maradtam
, úgy látszik igaz az, h nemcsak az ország számít, hanem az is azon belül hol jár az ember....
Mi jártunk az egyetem melletti zenekuckóba. Marci egészen kedvelte, de mostmár a spar melletti furcsa templomban van, szerda és csüt. délelőttönként. Előtte van kis játszóház, de be kell jelentkezni, mert eléggé zsúfoltak a csoportok. Mi szerdán 11-től jártunk, a helyünket átadjuk szívesen ;)
A Garaira is szoktunk járni. Ott régebben egy másik nőci tartotta a kuckót, az szuper volt, még hegedült is
Sajna ő már elment, az új minket nem fogott meg annyira. Játszóháznak nagyon kedves, barátságos hely, bár tényleg inkább a készségfejlesztő játékok vannak túlsúlyban. Mi csüt. esténként járunk angolra... Nem mondom, h ettől lesz a gyereknek nyelvvizsgája, de azért ennyi idősen ennyi épp elég... a Helen Doronról nekem nincs túl jó véleményem. Sztem nem kell a gyereknek 3 évesen perfektnek lennie 3 nyelvből... Tanulja meg rendesen az anyanyelvét, aztán majd 5-6 éves korban ráérünk "tanítani" neki idegen nyelvet is...
Szóval visszatérve, a Garai inkább nyugis játszásra jó, a Hangyaboly meg a kicsit őrjöngősebbre
Én még a Katicáról is olyan jókat hallok...Ott viszont még sohasem voltam
más:
ma volt életünk első bölcsis napja
Egyelőre a héten én is járok még be, jövő héttől kell bennhagynom az én egyszem pici fiam
(... Csak délelőttönként fog járni, mint Imike, remélem szeretni fogja Marci is. Egyelőre imádja, egész nap azt hallom, h bölcsi bölcsi, ma is sírva jöttünk el, h "méééég , vissza!!!" Igazából arra leszek kíváncsi, ha majd én elmegyek...
Eléggé aggódom, dehát majd meglátjuk
Ha beszoktunk sikeresen, akkor mi is mennénk majd megint talizgatni, meg jön mostmár talán tényleg a tavasz is, délutánonként járhatunk majd játszizni, akár a pagonyba is