Sziasztok! Jó reggelt Mindenkinek!
Köszönöm a válaszokat hozzátáplálás ügyben! Sajnos nekem is pótolnom kell, ezért kezdtem el a gyümölcsöket bevezetni, de még csak 2 hete. Egyetértek, hogy az olcsóbb Kecskeméti, Mildibé is jó lehet, hiszen az is bevizsgált, válogatott zöldségekből és gyümölcsökből készül, ennek ellenére én is úgy vélekedem, mint Jucus, valahogy jobb érzés bio bébiételt adni neki, ami mellesleg valóban drágább.
Most még tényleg nem eszik olyan nagy mennyiséget, hogy anyagi csődbe kergetne minket, később meg biztos, hogy főzök neki megfelelő alapanyagból.
Egyébként szerintem a bébiételgyártóknak nyilván érdeke azt hangsúlyozni, hogy az a megbízható, amit ők értékesítenek és nem szerencsés kétes eredetű zöldségeket a gyermekünknek adni. Az azonban tény, hogy a műtrágya, meg a különböző vegyszerek benne vannak a zöldségekben és ez nem jó nekünk sem, pláne nem a néhány hónapos babáknak.
Én is hallottam a Jucus által említett tragédiáról, ott is a nitrit-nitrát tartalom volt a hibás.
Móni!
Nekem tetszett az idézet, lehet belőle önbizalmat meríteni! Köszönöm!
Jucus!
Mit mond az orvosod, meddig vártok? Gondolom, amíg rendben van minden, addig nem akarja indítani. Én is túlhordtam Marcit néhány nappal, rendkívül fárasztó volt minden reggel bemenni a kórházba, de nem bántam egy kicsit sem, mert mindig megnyugodtam, hogy rendben van minden. Azt gondoltam, hogy addig amíg Vida doktor nem aggódik, addig én sem aggódom és ő minden nap nagyon alaposan és körültekintően megvizsgált! Az azonban tény, hogy nagyon szerettem volna már túllenni a szülésen és vicces volt, hogy mindenki a fájdalmamra (és ezzel együtt persze a babára) várt! Még én is :-)
Ildikó (Márton 4 és fél hónap)