Hali
Dani még a héten otthon van a párommal, aki szintén kezdi a torokfájást, eddig én tartom a frontot.
Panda
Inox tűzhely - én Clin ablaktisztítóval és papírtörővel tisztítom, ha kicsit odaég a kerámialapra vmi, akkor sima mosogatószerrel és szivacssal megdörzsizem. A régi hagyományos villanyon, ami 1 órig melegedett fel (anno koliban
), azon én sem tudtam sosem főzni, de ez a kerámialap (nekünk Teka van) ég és föld. Bekapcs után pár másodperc alatt hevül, lehet főzőcskézni, meg előbb lekapcsolom és a maradékhőn lehet főzni, energiát spórolni. Meg nálunk a lakásba nincs gáz bevezetve, csak villany, az új építésűek többségénél már így van, elvileg biztonsági okok miatt. A tűzhely nekünk is grillezős, légkeverős (ez vmi szuper, nagyon szeretem), meg a szagelszívó is uez a márka, teleszkópos.
Mosogatógép - nekünk teljesen integrált van, nem is látszik semmi, csak a bútorlap, a kezelőpanel felül van. Mi azért válaszotttunk ilyet, hogy a gyerekek ne bizgerálják folyton a gombokat, illetve mivel amerikai konyha, így a bútor látszódjon, mint az összes gép. Szerintem mivel ti is 4.en vagytok a 12 terítékes éri meg, a 8 1-2 személyes háztartásban tesz jó szolgálatot. A 12 terítékes is hamar megtelik ám!!
Én nagyon szeretem (ez is Teka), sokkal több időm van mindenre, hogy nem kell ott állni és állandóan mosogatni. Meg lehet féltöltettel is üzemeltetni + 3A-s. A házimunkának ezt a részét mindig is utáltam... 2 naponta így is megtelik simán.
A bútorról teszek fel pár képet, ez élfóliás bútorlap, nyír hatású, gőznek ellenál. Maga a tervezés az a miénk, letöltöttem az ikeás konyhatevezőt és ott beledobáltuk az elképzelésünket, bár a megvalósítás nem ikeás.
Ez a szalvétás antikolós jól hangzik, hol lehet hozzájutni a kellékekhez?
Keresztszemezők Beszti, Panda, Ilke! készen vanak a cd-k! Holnap vagyok a melóban, utána tanfolyamon vagyok, pénteken szabin, de délelőtt bent a városban.
Sasha
Gratula a saját otthonhoz! Ennél jobb nincs is, most már bizti nyugisabb lesz, csoda, hogy eddig kibírtátok!!! És Gabi is milyen jól vette a költözést. Nálunk Dani volt ilyen, mi is vittük többször, amikor készült a lakás, és egyik percről a másikra szeretett ott lenni, egyáltalán nem hiányolta a mamáékat. 4 nap pakolás, az nem is olyan sok, nekünk 2 hét volt. A kilókhoz is gratula!!!
Ági
Nagyon cukik a tortás gyerkőcők! Hihetetlen, hogy Olivér is már 2 éves!!! Utólag boldog születésnapot neki!
Kataa
Oviba én lazán járatom, amit tud koszolni, nem sajnálom. Csak cipőt váltunk reggel és abban van, amiben reggel viszem (overál kivátelével), bent van váltóruci, ha kellene. Kényelmes, és nálunk alap a pamut, mert szegénykém nagyon izzadós, ha melege van. Ha van vmi ünnep, akkor vagányabbra vesszük a figurát.
Zita
Csongi is már 1 éves, nem hiszem el! Boldog szülinapot nektek is! Lehet attól is vörös a szeme, hogy a törökgyula feljebb ment, nekünk ezt a dokinéni mondta, hogy ilyenkor előfordul.
Rzsuzsa
Jaj szegénykém, remélem hamar túlleszel rajta lelkileg. Drukk!
Ilke
Jobbulást!!! Nekem akkor volt ilyen, amikor Dani 5 hós volt, akkor még bőszen szoptattam, és 9x láttam viszont, ami bement. De 2-3 nap alatt helyrerázódtam, kis keksz és sóskrumlival és sok folyadékkal. Most van ilyen vírus is, akin ez megy át.
Velem meg annyi újság, hogy november óta próbálkozunk a tesóval, de eddig még semmi. Az utóbbi 2 ciklusom 40 nap fölött volt, a mostani meg már 46. napnál jár, pénteken megyek dokihoz, hogy mi a fene van. Teszt alapján nincs baba, és én sem érzem, vmi más lehet. 40 nap fölött már vmi gáz van, ennyi sosem szokott lenni. A babát sem akarom annyira görcsösen, persze szeretném, de nem hinném, hogy emiatt lenne. De majd okosabb leszek 1 hét múlva, bízom a dokiban, hogy segít.
Tali jó ötlet, esetleg április 8? Most hétvégén anyuéknél leszünk, utána meg wellneselni apával.
Na, ennyit mára belőlem, még dobok a konyháról képeket.