Új privát üzeneted érkezett!

Hali
Dani még a héten otthon van a párommal, aki szintén kezdi a torokfájást, eddig én tartom a frontot.

Panda
Inox tűzhely - én Clin ablaktisztítóval és papírtörővel tisztítom, ha kicsit odaég a kerámialapra vmi, akkor sima mosogatószerrel és szivacssal megdörzsizem. A régi hagyományos villanyon, ami 1 órig melegedett fel (anno koliban Kép), azon én sem tudtam sosem főzni, de ez a kerámialap (nekünk Teka van) ég és föld. Bekapcs után pár másodperc alatt hevül, lehet főzőcskézni, meg előbb lekapcsolom és a maradékhőn lehet főzni, energiát spórolni. Meg nálunk a lakásba nincs gáz bevezetve, csak villany, az új építésűek többségénél már így van, elvileg biztonsági okok miatt. A tűzhely nekünk is grillezős, légkeverős (ez vmi szuper, nagyon szeretem), meg a szagelszívó is uez a márka, teleszkópos.

Mosogatógép - nekünk teljesen integrált van, nem is látszik semmi, csak a bútorlap, a kezelőpanel felül van. Mi azért válaszotttunk ilyet, hogy a gyerekek ne bizgerálják folyton a gombokat, illetve mivel amerikai konyha, így a bútor látszódjon, mint az összes gép. Szerintem mivel ti is 4.en vagytok a 12 terítékes éri meg, a 8 1-2 személyes háztartásban tesz jó szolgálatot. A 12 terítékes is hamar megtelik ám!! Kép Én nagyon szeretem (ez is Teka), sokkal több időm van mindenre, hogy nem kell ott állni és állandóan mosogatni. Meg lehet féltöltettel is üzemeltetni + 3A-s. A házimunkának ezt a részét mindig is utáltam... 2 naponta így is megtelik simán.

A bútorról teszek fel pár képet, ez élfóliás bútorlap, nyír hatású, gőznek ellenál. Maga a tervezés az a miénk, letöltöttem az ikeás konyhatevezőt és ott beledobáltuk az elképzelésünket, bár a megvalósítás nem ikeás.

Ez a szalvétás antikolós jól hangzik, hol lehet hozzájutni a kellékekhez?
Keresztszemezők Beszti, Panda, Ilke! készen vanak a cd-k! Holnap vagyok a melóban, utána tanfolyamon vagyok, pénteken szabin, de délelőtt bent a városban.

Sasha
Gratula a saját otthonhoz! Ennél jobb nincs is, most már bizti nyugisabb lesz, csoda, hogy eddig kibírtátok!!! És Gabi is milyen jól vette a költözést. Nálunk Dani volt ilyen, mi is vittük többször, amikor készült a lakás, és egyik percről a másikra szeretett ott lenni, egyáltalán nem hiányolta a mamáékat. 4 nap pakolás, az nem is olyan sok, nekünk 2 hét volt. A kilókhoz is gratula!!!

Ági
Nagyon cukik a tortás gyerkőcők! Hihetetlen, hogy Olivér is már 2 éves!!! Utólag boldog születésnapot neki!

Kataa
Oviba én lazán járatom, amit tud koszolni, nem sajnálom. Csak cipőt váltunk reggel és abban van, amiben reggel viszem (overál kivátelével), bent van váltóruci, ha kellene. Kényelmes, és nálunk alap a pamut, mert szegénykém nagyon izzadós, ha melege van. Ha van vmi ünnep, akkor vagányabbra vesszük a figurát.

Zita
Csongi is már 1 éves, nem hiszem el! Boldog szülinapot nektek is! Lehet attól is vörös a szeme, hogy a törökgyula feljebb ment, nekünk ezt a dokinéni mondta, hogy ilyenkor előfordul.

Rzsuzsa
Jaj szegénykém, remélem hamar túlleszel rajta lelkileg. Drukk!

Ilke
Jobbulást!!! Nekem akkor volt ilyen, amikor Dani 5 hós volt, akkor még bőszen szoptattam, és 9x láttam viszont, ami bement. De 2-3 nap alatt helyrerázódtam, kis keksz és sóskrumlival és sok folyadékkal. Most van ilyen vírus is, akin ez megy át.

Velem meg annyi újság, hogy november óta próbálkozunk a tesóval, de eddig még semmi. Az utóbbi 2 ciklusom 40 nap fölött volt, a mostani meg már 46. napnál jár, pénteken megyek dokihoz, hogy mi a fene van. Teszt alapján nincs baba, és én sem érzem, vmi más lehet. 40 nap fölött már vmi gáz van, ennyi sosem szokott lenni. A babát sem akarom annyira görcsösen, persze szeretném, de nem hinném, hogy emiatt lenne. De majd okosabb leszek 1 hét múlva, bízom a dokiban, hogy segít.

Tali jó ötlet, esetleg április 8? Most hétvégén anyuéknél leszünk, utána meg wellneselni apával.

Na, ennyit mára belőlem, még dobok a konyháról képeket.

KépKép
KépKép
gumicukor

Ez még az októberi állapot, a mosogatógép a mosogató alatt van, ahol a foganytú van. akkor még csak azon volt fogantyú, a többire még nem szerelték fel. A sziget hátfala is itt még a rossz méretű. csak ennél frissebb képeim nincsenek.

Konyha szemből
Kép

Tűzhely
Kép

Sziget fiókokkal
Kép

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok

Meg mindig kuzdok a takonykorral, mar masodik hete, iszonyu mennyi trutyi jon ki belolem...(mar bocsi)Kép
KOzben halad a munka is, de az asztalos csuszasa miatt volt nemi vitank.Lehet a mar ket honapja szombatra tervezett vendegseget is le kell fujnom.
Emike ma ment regota eloszor oviba es csoda tortent, semmi nyafi nem volt. Persze lehet ehhez az is hozzajarult, hogy kicsit zuros volt a reggel.Vittuk Dannyt is, keszulodes kozben megbeszeltem az epitesi vallalkozoval es mar kabatban volt Emi, mikor Danny bekakilt.Apa 3 napra Zurichbe ment.
Mar kezd nagyon elegem lenni, de vegre itt a tavasz legalabb. ANyu sokat segit, de azert az idegei miatt o is patyolgatasra szorul neha.

Zsuzsa

NAgyon sajnalom ami tortent.Kép

Ilke

A kiallitason vegul nem voltunk, mert jol elfaradtam a vasarlasban estere meg be is lazasodtam.
Te vetettel mar palantanak valamit?Kép

Panda

Mosogatogep nagy aldas, nekunk 12 teritekes Bosch van, nem beepitheto es minden nap megtelik. Ha vendegseg van ketszer is.Kép
Inox tuzhelyet Ciffel tisztitom.

Gumicukor

Drukk, hogy megis kisbaba legyen!Kép

Minden szulinaposnak boldog szulinapot!!!!Kép

Tali

Nekem az aprilis 8 nem jo, de legfeljebb kimaradok. AKkor megyunk ANgliaba az osokhoz, meg a parom arra az indiai eskuvore. Most eloszor eletemben szavazni sem fogok , mert nem erunk addig vasarnap haza. De lehet nelkulem is az nyer majd akit szeretnek.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Minden kis és nagy ünnepeltnek sok boldogságot!!

Zsuzsa! Sajnálom a babátKép

Minden kis és nagy betegnek jobbulást!!

Pénteken Nórin kijött pár pötty. Mivel bárányhimlő van az oviban egyből arra gondoltam, hogy hozzánk is megérkezett a barika. Dokinéni kijött, vizsgálgatta nórit, majd megkérdezte, hogy mit evett. Kiderült, hogy az előző napon elfogyasztott hatalmas mennyiségű epernek köszönhetjük a pöttyöket. A biztonság kedvéért szombatra szobafogságot rendelt a dokinéni. Mivel vasárnapra egyértelműen kiderült, hogy nem betegségről van szó elmentünk kirándulni a Dunakanyarba. Nagyon szép idő volt, hatalmasat sétáltunk a Duna partján. Nagyon jó volt, remélem most már tényleg véglegesen itt a tavaszKép

Ma mérgelődtem egyet. Reggel orkánnacit húztam Nórira, 2 fok volt, hűvös volt a levegő. Alatta 1 harisnya és egy farmer volt a gyereken. Délben mentem Nóriért, a dadusnéni nagy fejcsóválások közepette kioktat, hogy azért ilyen időben nem kéne orkángatyót adni a gyerekre, délelőtt az udvaron teljesen leizzadt a Nóri. Néztem nagy értetlenül, hogy ugyan miért adták rá az orkángatyót. Válasz: Reggel szólnom kellett volna, hogy jó idő esetén ne öltöztessék nagyon fel a gyereket!!!!
Erre az emberi butaságra mit lehet mondani? Könyörgöm, azért azt csak érzik, hogy 15 fokban azért mégse kéne ráadni. Az én engedélyem kell ehhez a teljesen egyértelmű, értelemszerű dologhoz? Komolyan nem értem. És egyáltalán honnan kéne Nekem tudni azt, hogy pár órával később milyen idő lesz? Jaj, tényleg olyan hülyék. Ha meg ennyire nem tudnak dönteni, akkor telefonáljanak., kérjenek engedélyt telefonon. basszus.... Bocs a mérgelődésért, de egyszerűen nem tudok napirendretérni a dolog felett.

Nyuszika! Te szegény, biztos az is rátesz egy lapáttal a közérzetedre, hogy ennyit utazgat a férjed. Ez nagyon fárasztó lehet, pláne betegen.

Szép-szebb napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Sziasztok!

Vagyok bár nem nagyon hiányoltok.Kép
Read only inkább mert én is egyik betegségből a másikba esek, Pancsi is bár ő most per pill ok.

Zsuzsám
Nagyon de nagyon sajnálom, ami történt. Gyors felépülést kívánok! Gondolok testire, lelkire egyaránt!

Szülinaposainknak nagyon boldog börszdéjt kívánok!!

Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Bea,
Nekem azért eszembe jutottál idpnként Kép

Gumicukor,
Szép a konyha! Kép Szerencsére úgy néz ki, hogy Solyminak tényleg csak a szokásos "beteg-szempirossága".

Magdi,
Az emberi eszetlenség határtalan Kép

Voltunk Csongival vásárolni, sikerült is venni egy olyan aranyos, egészen pici kis tortát Kép

Zit
parazita

Lehet, hogy nem a legjobbkor de feldobnám a topikot! KépKépKép

12 hetes vagyok, és vajon ki a mamim?

Este visszanézek
süncilla

Kataa,
Akkor jól elkerültük egymástKép, mert mi fél 2 körül jöttünk el. Igaz ki-be mászkáltunk, meg én közben vásárolgattam isKép. Lili nagyon élvezte az üvegmatrica festést, én meg a szalvétázást, Bala meg a kisvonatokat, főleg, mert, hogy itthon is ilyen vanKép.

Tali,
Sajna nekem nem jó az ápr. 8, kirándulni megyünk a barátainkkal úgy néz ki.

Judy,
Mizujs Gergővel, mi lehet a baj?

Conti,
Akkor nem kell féltened BettitKép!

Gumicukor,
KösziKép, igazából szombat óta teljesen rendben vagyok már, csak az a fura, hogy csak nekem lett bajom. Péntek este és szombat reggel nem is mertem szoptatni, inkább kifejtem a tejcsit a lefolyóba, de este már komoly elvonási tünetei voltak BalánakKép, így akkor már nem vontam meg tőle.
Megpróbálom holnap elküldeni apát hozzád, neked mikor lenne jó?

Nyuszi,
Mielőbbi jobbulást kívánok neked! Nekem legutóbb a Kálium Bichrómicum és a Hepar Sulfuris csodátt tett (azt hiszem így kell leírniKép), előbbiből napi 3*3-at az utóbbiból 1*5 bogyót szedtem 3 napig aztán mintha elfújták volna a náthámat.
Palántákat még nem vettem, viszont magokból már szinte minden megvan. Idén a mángold lesz az ügyeletes újdonság amit fogok vetni. Viszont a spenót kezd új leveleket hozni már most, pedig télen teljesen megfagyott, úgy néz ki ennek semmi sem ártKép. Igaz decemberben még szedegettem a szép zöld leveleket róla. Most azon mérgelődök, hogy az egyik oldalon új szomszédaink vannak és hoztak ide egy pitbullt, aki amikor kint vagyunk végig ugat, a gyerekek meg majd frászt kapnak, persze teljesen el van engedve a kertben, szóval a kerítéshez is odajön. Így most valszeg valamit fel fogunk majd rakni a kerítésre (fa vagy nád vagy valamit), hogy nyugtunk legyen és a gyerekek se tudjanak átnyúlni még véletlenül sem.

Magdi,
Ez a nacis dolog nem csodálom, hogy felhúzottKép. Na nálunk ilyen nem nagyon van, mert Lili tök egyedül öltözködik, nem is engedi, hogy beleszóljanak, hogy mit és hogyan vegyen felKép.

Panda,
Sajnálom, hogy nem sikerült kapni dekorcsíkot, a MT-ban meg komolyan mondom egy kicsi kosárnyi volt össz-vissz.

Na megyek, mert vár egy fél szobányi vasalnivaló.
Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Süncilla, ez nem ér! Kép

KépKép
KépKép
ilke

hali

Gergő jobban van már, ma is itt volt az orvos. utoljára éjjel hányt. szerencsére nem száradtki, kortyonként itattam. most viszont mindent enne, csak azt nem, amit a doki mondott, krumpli, alma, keksz. ő sült húst akar, meg májkrémet, meg csokitKép
viszont a kicsi belázasodottKép ez az én formám.

Bea
Jobbulást NektekKép

12 hetes mami
passz. Gumicukor most írta, hogy nem, ki is szeretne még? Kataa, ő később szeretne, nem? még1 tipp, Beszti 4-eske?

j

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Halacska,
NaaaaaaaaaaaKép
Jobbulást kívánok neked!

Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Bea

Megjottel mar a dokitol?KépKépKép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Heló Csajszik!

Köszönöm a smilykat.Kép Tudom, tudom, csak nem bírtam kihagyni.Kép

Juti
Nektek is kijutott a betegségekből. Nagyon vége lehetne. Hiába van jó idő, én nem tudok kimenni mert hőemcsim van.

Süncilla
Tippem, hm, nem is tudom, még filózokKép

b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Halacska

Ja bocsi. Mostmar latlak.Amugy itt senkit sem hianyolnak, tul elfoglaltak a mamik.Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Süncilla
Nekem fúrja az oldalamatKépKép még Banyóci jutott eszembeKép

j

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Akárki is vagy Süncilla de nagyon nagy gratula!
Tippem sajna nincs, hiába vannak akik nem akarják és mégis becsúszik a következő baba, tehát passzKép

Gumicukor!

Az a 4 nap az megállás nélkül volt, és csak a legszügségesebbek elrendezéseKép A házban még korántsincs rend, mert szanaszéjjel vannak még dobozok amik "ej ráéünk arra még" váratnak magukraKép Sajnos ilyenk kis lusta vagyokKép, de annyi más is van amit egész nap csinálok, hogy arra már energiám nem marad. Tudom-tudom más is csinálta már, csakhát nekem valahogy nem megy. Nah, meg most is itt ülök a gép előttKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Süncilla,
Már én is tűkön ülökKép, nyilatkozz! Kép

Ilke

KépKép
KépKép
ilke

HÛÛÛÛ! Micsoda hírek! SÜNCILLAKép Kép Kép

Nekem is Beszti a tippem. Kataa? Panda? Banyóci? Gumicukor?
Bár igazándiból bármelyikünk lehet. Kivéve Sasha-t és Ritát.Kép

Most estig itt kell ülnöm és negyedóránként bekukkantani?Kép

Én Mindig mindenkit hiányolok, aki nem ír pár napig, csak nem írom, mert hosszú lenne a listaKép

Pusza:
Magdi

Magdi
mléna

MANÓ?????

Magdi
mléna

Sünci, feldobtad Kép
"Mondd, kis kócos, hol van a mamád?"

Zit
parazita

hihi!
Nem becsúszott, várva várt.Kép

Csak, hogy borzoljam a kedélyeket!

sc
süncilla

Süncilla!
Muszáj estig várni??? Kataa nem lehet, mert neki nincsenek ékezetei Kép, Gumicukor nem rég passzolt, Banyóci, Beszti, Manó (nagyon eltünt mostanában...).

Gumicukor!
Nagyon jó a konyhátok! Köszi a képeket, segített. Úgy látom, a tiétek is kb. akkora, mint a mienk, csak a mienk L alakú lesz.
Az antikoló szettet hobbiboltokban lehet beszerezni, többféle is van, én 3 részest láttam, de van olyan is, ami csak 2 fázisú.

Nyuszi!
Nátha Kép. A Bioparox orrspray-t próbáltad már? Igaz ugyan, hogy antibiotikumos, de nagyon hatékony. Noéminek vettem, mikor már 3 hónapja egyfolytában folyt az orra, és semmi de semmi nem mulasztotta el, ezzel pár nap alatt helyrejött. Nem tudom, hogy hat, de ezt még terhesség és szoptatás alatt is lehet használni, orrba-szájba (szó szerint Kép!!!).

Na, gyorsan megyek, összekapom a lakást, hogy este még legyen egy kis idöm idejönni, és bekukkantani, hátha fény derül Süncilla kilétére Kép.

Panda

panda
Halásztelek

Hali

Jajj, Sasha

Neked meg elfelejtettem gratulalni a hazhoz!!!!Kép

par szo Danny fiamrol:
Ma egy anyuka az oviban kozolte hogy "kicsi" a korahoz. Nem mintha erdekelne, de Agi , Magdi, mekkora Olka es Mark?
Persze Emike is mindig kisebb volt az atlagnal es en sem vagyok egy orias.Kép
Amugy elkezdett mondatokban beszelni:
" Megettem mindet"
"Megyek pancsizni"
"Alszok egy nagyot"
Mint latszik az entudata igen fejlett.KépKépKép
JA es lazan visszaszol a noverenek, ha az nem ad oda valamit: "Undok!" Kép

Suncilla

Te kis hamis...

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Magdi, nem nem én...

Én picit kutakodtam, és asszem, nem Beszti. Banyóci?????

P.

panda
Halásztelek

Suncilla!!!

Mond man meg, naaaaa!!!!
Ne idegeld itt a mamikat...

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Na, jó!Kép
Elárulom, mert valszeg már én sem tudok ma gép elé jönni. Belázasodtam. Ma epehomokot és követ diagnosztizáltak nálam, amit elég nagy valószínűséggel műteni kell.

Ha vkinek van hasonló tapasztalata, akár a családban, kérem ossza meg velem!!

Szal,

Én vagyok a 12 hetes kismami, bár rám talán senki nem tippelt ismételten. Kép Csak egy gyereket néztek ki belőlem?Kép Igaz, nem vertem nagy dobra de tényleg én vagyok! Szal Pancsinak kistesója lesz, ha mindenki úgy akarja!Kép

Puszika,
és elnézést a magasabb adren(n?)alinért.Kép

Bea
süncilla

Bea

Szerintem senki nem tudta hogy tervezitek a kovetkezot, en is meglepodtem mikor megtudtam, most meg ugye tartanom kellett a szamat.
Azert majd ird meg mit mond a doki oksi? Hatha megse kell mutet...

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Bea!
Gratulálok KépKépKép! Kis hamis Kép!

Itt ülök, félig lelógva az asztal alá, mert a modemet fogni kell, mivel nem jó az érintkezése, de csak bekukkantottam, hátha kiderül Kép. És közben kifut a tejberizs és vajas kenyeret fognak enni a gyerekeim Kép. Minezek ellenére is tök jó nektek, Beáék Kép!

Panda

panda
Halásztelek

Bea, szétizgultuk magunkat!! GratulaKépKép

A sógórnőmet egy hónapja műtötték 4 db pici köve volt, laproszkóppal 4 x1 cm vágás. Pénteken műtötték és hétfőn már ment haza. Utána nem szabad emelni egy darabig, diétát is tartott, de már tök jól van. Nálad mik a tünetek, mert neki már gyakran voltak görcsei. Tulképp alig ehetett valamit, amúgy is sovány és állandóan virslit evett meg párizsit.

Judy, Gergőnek jobbulást!

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Halacska! Hatalmas gratula!!! Én nem tudtam, hogy szeretnétek tesót, valami miatt azt hittem, hogy megálltok 1 babánálKép
De ez így sokkal jobb, a meglepi is nagyra sikeredettKép Nyugodt, boldog babavárást kívánok neked!!!!

Puszi:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok Csajok

Bea anyuka jol feldobta a topicotKépKépNekem is tartanom kellett a szamat,ugyhogy azert hallgattamKépKép

Bea
Millio gratula itt is,de mar a felet ugyis megkaptadKépKépA masikat meg majd a szulesnelKépKép
Remelem gyorsan megoldodik az epe dolgod,drukkolok nagyon!!!!!!

Panda
Nagyon nevettem, hogy en azert nem lehetek mert nincsenek ekezeteim.Pont azrt irnek hogy megtevesszek mindenkitKép
Talival kapcs,nekem mindegy ,lehet gyerekes (akar a Belvarosiban)vagy mami valami evos helyenKépKép

Judy
Gergonek jobbulastKép

Conti
Nagyon otletes voltal anno a cumisuveggelKép
Hat azert jo ha megvedi magat az oviban Betti,beallitja hogy hol a hatar a tobbieknekKép

Gumicukor
Daninak jobbualst,me jo hogy parod otthon tud lenni.Nalunk sincs gaz,de mar en is megtanultam a keramialapot ,csak az elejen volt nehezKép
Remelem hamar kitalalja a doki hogy mi a bibi a ciklusoddal es johet a tesoKép Nagyon drukkolok en is!!!!

Nyuszika
Meg mindig jobbulastKépTe megint egy hos vagyKép
Talival megvarunk mindenkit,ugyhogy az en ujabb datumom:Aprilis 15.Tobbiek???????????
Ilke altal javasolt szereket en is csak ajanlani tudom zold trutyit 2 nap alatt megszunteti.

Tok jo hogy itt a tavasz,ennek oromere mar az ablakaim fele is megtisztult ma Kép
Tiszta hulla faradt vagyok,pedig CSAK dolgoztam,meg itthon mar csak a vasalas+vacsi vart ram.

Kerdes:
Valaki iszik Aloe Vera gelt?Apanak vettem a gyomorsavara,remelem bevalikKép

Pusza
Kataa

Kép
Kép
kataa

Köszi csajok!

Csak nem bírom ki, hogy ne kukk be! Kép
Valóban nem mondtam, de már régebben eldöntöttük csak a pm bekavart!

Zsuzsám
Eddig elkaptam minden vírust, amit Pancsi hazahozott az oviból, de ezt az epe izét kihagytam volna. Szvsz már a baba előtt is volt, hiszen nem csináltam semmit.

Conti
Altatásban csinálták a műtétet? Nekem még nincsenek görcseim, és az elmúlt 12 hétben nem is eszek, mert hányok, viszont inni sem tudtam, szal lehet h az is betett, no meg a sok baktérium.
Az a baj, hogy eddig "csak" hőemcsim volt, most viszont felkúszott a lázmérőben a higany.
Tünetem még, hogy fáj a jobb mellkasom alatt a bordáknál. Először azt hittem, hogy egy visszamaradt kóbor tüdőgyula, vagy beszorult a levegő.Kép

Csütörötökön okosabb leszek, miután sebésszel beszéltem. Megírom persze, hogy mit mondtak.
Ma a hasi uh-n kértem, hogy a bébit is nézzék meg és vele, kop-kop minden ok volt. Látszottak a végtagok, sőt még az ujjacskák is.Kép
Minden egyes algopyrinnél eszembe, jut, hogy vajon mennyit ártok neki...

Pancsi egyébként még nem tudja, bár huzogatja a pólóimat, hogy kinőttem, de majd ha lesz a mondandóhoz videó is akkor elmondjuk neki.Kép Bár bevallom, már pedzegettem, hogy mit szólna hozzá és egyelőre +volt, mondta, hogy mit csinál majd vele. De tudom, hogy az is más lesz, ha már hazahozzuk a babát. Bár már jócskán betölti a 4 évet, talán fel is fogja a dolgokat. No, meg addig is, tanítgajtuk, amennyire lehet.Kép

No, remélem, mindenki nyugodtan alszik éjjel! Kép

én

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Magdi, Kataa
Kösziii!Kép

Én most vettem Aloet Pancsinak de még nemtok beszámolni róla. Hallottam viszont, hogy jó a savra. Hátha!
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Bea
Egyszerre irtunkKépKép
hude raerek itt,apaek lementek setalni,vagy az udvarba,mert Alex megkergult a jo idotolKépKép
Az epekoved csak nem attol van hogy nem ittal a hanyas mega betegseg miatt?S zerintem csak epp most lett ko a regebben ott tanyazo homokbol...

Na mar valaki dorombol az ajton ugyhogy megyke es bedugom a kadbaKép

Jo ejszakat
Kata

Kép
Kép
kataa

Bea, a sógórnőmnek gerincérzéstelenitése volt, nagyon fájt utána a feje egy napig. Közben eszembe jutott, hogy a szomszédasszonyom szülés után fél évvel műttette meg magát, pedig már régóta fájdogált neki, de meg akarta várni a szülést. Szerintem diétával ki lehet birni, és inkább szülés után, ha már muszáj. Egyébként a fejem felett lóg a véres kard, nekem meg vesekövem van, és ha sokat ugrálok, ki is szokott mozdulni. Talán nyáron majd megnézetem. Vagy ha elvisz a mentőKépKép
Addig is nem ugrálok.

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Hal!

Látom sikerül rámterelni a gyanútKépKép.
Én bírnám, de sajnos március elején még nem voltam... Talán ápr. elején már pozitívabbKép leszek!
Gratulálok itt is!Kép Gyógyulj meg!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

HALACSKA!!!
Gratulálok a 12 hetes kismanóhoz!Kép
Pancsi már nagylány, simán felfogja a dolgokat, meg ha már nagy lesz a pocid és megnézegetitek nyáron a kisbabákat a babakocsiban akkor nagyon hamar felfogja. Csak tényleg fel kell készíteni, mert a játszótéren az egyik anyuka egy 5 évest olyan minimál szinten készített fel, hogy a kislány hetegik sikoltozott mindenért.
Pl a Danit sem nézték meg egyszer sem, pedig sokat találkoztunk, mikor már nagy pocija volt és tavaszodott. A lánya a homokozóban, ő meg a padon ült és beszélgetett azzal aki épp oda vetődött. De Te úgyis jobban felkészíted a Pancsit, ebben 1000%-ban biztos vagyok. Ha egy 2 évest fel lehet, akkor egy 4 évest mégjobban.
Bocsi, hogy bő lére engedtem, meg nem is kérdezted, de mostanában elszaladt velem a lóKép

Nyuszi!
Köszi a gratulát, hát az biztos, hogy mostanában sokkal felszabadultabb vagyok én is, meg is látszik, írok sok-sok bírkaságotKép

sasha

Kép
sasha

Hűha
BeaKép
Nagy gratulaKép vigyázz magatokra és jó pocaknövesztgetéstKépKép
pedig nekem átfutott az agyamon az ötlet, meg nekem mondtad mikibulin, hogy szeretnétek, csak bekavart ez a dologKép
aztán nem is tudom miért nem tippeltelek mégsemKép
szóval gratuKép

köszi a jobbulásokat, a nagy már egész okés, csak rémesen néz ki, nagyon sovi.
a kicsinek viszont más baja van, torokgyula.
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok
Sasha
nyuginem vagy lustaKép nálunk több mint 4hónapja készül az új lakásunk enyi ideje festeték ki és enyi idöbe telt még szerelést és egyébb dolgokat rendbe hozta a párom most 2-3 hete vetünk új butorokat és azt szereli össze a párom hétvégenként Kép.

Süncilla
Gratula és boldog babavárást Kép
amugy most halacska , süncilla vagy ?

Kataa
az pont a húsvét szombatja szerintem jobb lene Májusban tartani én legalábis nem tudok elmeni se gyerekel se gyerek nélkül mert a husvéti menütt is megkell fözni és állatkertet igertem akora a fiuknak.

Pusz csics
csics

Bea,
Na, akkor nem hiába gondoltam rád... Nagyon örülök Süncinek!!! Vesekő-ügyben nem tudok hozzászólni.

Zit
parazita

Halacska,
Óriási gratula!!! KépKépKép
Nagyon boldog babavárást kívánok! Hamarosan el fognak múlni a rosszullétek, aztán jön a legjobb 3 hónapKép, no meg a többiKép.
Együttérzek veled ám a rosszullétek miatt, én mindkét manóval végigszenvedtem az első 3 hónapot. Nem tudom sok gyomorsavad van-e (nekem az is gond volt), arra Rennie-t szedtem és azzal tudtam úgy-ahogy néha enni.
Semmiképp nem lehet ezt az epedolgot a szülés utánra hagyni?

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Halacska!
Mi egyböl elmondtuk Noéminek, mikor Ádámot vártuk, mert még csak 16 hónapos volt, és sokat kellett emelgetni, cipelni, pelenkázásnál rugdosott stb. De mikor megtudta, és aztán mondtuk, hogy ezt vagy azt ne csinálja, mert baja lehet a kisbabának, tök megértette, és nem csinálta. Nagyon várta, hogy megszülessen, épp betöltötte a 2-t, mikor Ádám kibújt. De annak ellenére, hogy tudta, baba várható, mégis, mikor bejöttek a kórházba és megmutattam neki Ádámot, az volt az elsö kérdése "Ez meg kicsoda?" Kép. Hiába, csak kicsi volt még.

Na, hazajött a férjem, mennem kell Kép. Holnap szabin vagyok, mert megyünk Noémival nyílt napra a suliba.
Jó éjt,

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok

Tali ugyben igaza van CSicsnek,nem jo a husvet szombat ,csak epp nem jutott eszembe hogy az mar az a hetvege.

Conti
Remelem azert mutetre csak nem kerul sor,vigyazz magadraKép

Sasha
Szuper hogy jobb a kedved,mar ezert megerte a koltozesKép
Szerintem igazad van, egy nagyobb gyereket fel kell a tesora kesziteni rendesen,persze igy is lesz feltekenykedes,mert ez termeszetes. Pont most olvastunk egy okos cikket ,hogy utana is mennyit kell csak a nagyobbal foglalkozni kulon hogy erezze nem esett ki a kosarbolKép

Bea
En is remelem hogy nem kerul mutetre sor,bar a sebeszek szeretik rogton ajanlgatni.Csak a tobbikenek irom hogy egy ismerosomnek volt ilyen mutet babasan,mert kellettKépReemelem neked majd nem kell....bar ahogy fajlaltad mostanaban ay oldalad ,az nem tunt tul enyhenek...

Panfa
MNilyen suliba adjatok Noemit???Tok izgiKép

Kata

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Micsoda izgalmak.Kép Lányok, nekem csak munkahelyem van netem, így kimaradtam ebből a jó kis tippelgetésből, gartulálok Halacskának!!!! És köszönöm a tippkete, aki rám gondoltKépKépKép, de sajnos nemKépKépKép és mostanában nem is tervezzük. Majd kb 2 év múlva lesz aktuális a project, hacsak be nem csúszik addig véletlenke, de az nálam nem szokottKép

Sasha!

Gratula a költözéshez, személye svélemyényem szerinta legjobb időpontot választottátok, mi ugye összel költöztünk és elég rossz volt, mert a télen nem tudtuk a kertet hazsnálni, most már látom a különbséget, Emma tegnap is még este 8-kor is kint hintázott meg motorozott a kertben és már 1/4 10-kor aludt ami nála korán van.

Panda!

De jó hogy már ti is itt tartotok hogy bordür kell meg konyhabútor. Ti hol is építkeztetek?

Hozzánk pénteken jön az építész felmérni a terepet, nem mondom hogy nem izgulok, hogy mit mond.

Emmát meg beirattam angolra, holnap megyünk először, kiváncsi leszek, egy közeli műv házban van. Játékos ismerkedés a nyelvvel, 3-6 éves korig vannak a gyerekek. Tudom hogy ebben nagyon megoszlanak a vélemények, hogy jó e ilyen korán a nyelv vagy nem, én azt gondolom nem baj ha hall ilyet is, végülis csak játszanak, ettől nem tanul meg angolul, d ehátha majd később könnyebben tanulja. Eleinte én is ott leszek vele, be lehet menni, aztán ha majd megismeri a társaságot akkor már nem kell bemennem.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!
Mostanában én is csak olvasóban (néha), mert ezer a dolog. Megtaláltuk a lakásunkatKép, elvileg 2 hét múlva költözünk be, addig táborozó életmód, mert a régi helyről már jönni kellett. Szóval van egy kis káosz.
Most is csak azért ugrottam be, hogy Halacskának gratuláljakKépKépKép! Jót mosolyogtam a találgatásonKép. Most már én is elárulom: Én azért sem lehettem volna Süncilla, mert a mi babónk már 26 hetesKép. Csak nagyobb volt bennünk a félsz, mint hogy világgá kürtöljük.

Még egyszer nagy gratu BeaKép!!!!!

Pusz

KépKép
KépKép
banyóci

Banyóci
De örülökKép GratulaKép akkor mégiscsak jó volt a tippKép

Manó
Szerintem jó dolog lehet ez az angolKép drukk az építészhezKép

nálunk Nagygé már jól van, a kicsi még este lázas volt, meg rekedtKép

puszi
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

hali

Banyoci
megegy baba!!!Kép Nagy gratula nektek!

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Banyóci,
Gratulálok a kis pocaklakóhoz! KépKépKép

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Banyoci
Szivbol gratulálok es NAGYON orulok am nektekKépKépNem eleg hogy sut a nap ,de babaeso is vanKépTudjatok mar a nemet is???
Latod minden megoldodik,baba uj hazKépKép

Mano
Drukk hogy jot mondjon az epiteszKép
Angol jatekosan biyzots fog tetszeni EmmanakKép

Kataa

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Köszönöm mégegyszer a gratukat!! Képzeljétek, már érzem a mozgását. Amúgy is nagyon ficánka, Halacska 2. De így h üresek a beleim, és hátsó fali a lepény sztem könnyebb felismerni, hogy a baba az! No meg már tudom, hogy mit érezzek!

Conti
Nagyon köszönöm az epés infót. Próbálom megúszni én is a műtétet, csüt. talán kiderül, hogy mit ajánl az orvos. Bár bevallom, kicsit szkeptikus is vagyok az orvosokat illetően, remélem nem vágnak ok nélkül. Babásság alatt diétázni is gáz de a cukrosok is azt teszik, igaz? Szal kibírható vhogy.Kép

Beszti
Látod, pedig szinte mindenki neked szavazta meg négyeskét szal bizti nemsokára összejön! Kép

Sasha
Neked is köszi és a véleményt is, már van tapasztalatod, szal nyugodtan írjál.Kép

Judy
Semmi gond! Így nagyobb volt a meglepi!Kép Én jókat kuncogtam ám magamban, nem sértődtem meg egyáltalán!Kép

Csics
Süncilla nem vagyok, az csak egy elterelő, titkos név volt, maradok Halacska.Kép

Zita
Nekem epekövem van, nemtom, hogy a vesekő jobb lenne-e, bár kétlem, de azt asszem ki lehet pisilni.

Ilke
Engem is ez vigasztal, hogy már a 12. hétben vagyok, szal mindjárt élvezhetem is a terhességet. Annával is émelyegtem, de csak ennyi volt, most pedig hánytam is és igen szvsz sok a savam.Kép

Panda
Neked is köszi! Anna is megtudja már a héten.Kép Szerencsére őt nem nagyon kell már emelgetni de én anyai szemmel látom rajta, hogy érezhet vmi változást, csak ő sem tudja h mit. Vagy csak én beszélem be magamnak?!Kép

Kataa
Esetleg te tudsz jó sebészt? Ha odakerülne a sor? Bár amit mondtál, hogy akkor csak csaszival szülhetek, az eléggé elkeserít. Mi jöhet még? Na, nem temetem el magam.Kép

Manó
Neked is köszi!
Majd feltétlen írjál az angolról. Eddig felemás véleményeket hallottam az ilyen kiskori nyelvoktatásról de most te első kézből tudsz beszámolni.

Banyóci
Neked is köszi a gratut. Nagyon örülök, hogy mégis bevállaltatok még egy babát!!! Titkon reménykedtem, hogy a sebek begyógyulnak...
Tök, jó, hogy már ketten vagyunk kismamik a topikban! Mikorra vagy kiírva? Szerettem volna ismét nyári babát, nagyon bejön Pancsival, de hát még ez is belefér. Szept. vége október elejére vagyok én kiírva.

Zsuzsa
Írok mélt!

Megyek vissza az ágyikóba.
bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?