Új privát üzeneted érkezett!

28-an kell mennem!

Akkor az idozitessel biztos nem volt gond nalatokKépKépKépKép!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Hát,nem!KépÍgy ha most sem jön össze,legalább tudom,nem az akció a gondKépHa a tüsző is repedt,akkor meg biztosan elzáródott a petevezetőm(ez a rögeszmém)

28,nemsokára ittvan!!!!Kép

KépKép

KépKép
okr

Eddig az volt a gond hogy nem volt ovulaciod(Igy hivjak egyaltalan????),nem?Ha most megrepedt akkor tuti a baba!!!!!!

Most en is mar tul sokat gondolkodom!Az az elmeletem hogy a bal oldalam nem mukodik ugy ahogy kene!A csaszar ota nagyon sokszor faj!Tehat ez a mult honap nem volt nyero,mert csak a bal oldalon volt tuszom!Most viszont megin a jobb oldal jon,ahol a multkor volt a ket tuszom meg a nagyon halvany +tesztem!Most ebben bizom!Valamit mindig kitalalok,amivel abrandokat tudok kergetni!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Latom mar mindenki elment aludni!KépKép
Megyek en is!!!!
Jo ejszakat nektek!Kép

Kép
Kép
ancsa81

Kép

Ancsa
Bocsi,hogy tegnap szó nélkül leléptem,de apa elkapottKépKépKép

Moni
Bár,nem olvasod,de kitartás!Gondolunk rád!!

KépKép

KépKép
okr

Sehol senki??Na,sebaj!Dobok egy görbét,aztán megyek UH-ra!Pusszancs!!
Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Kriszta!
Akkor remélem domina feladta a harcot, és meghódolt apa kiskatonái elött. Kép
Mikor mész dokihoz?

Én egyébként a natúr joghurtot, kefírt szeretem a legjobban. Így szerencsés vagyok nyomathatom ezerrel. Bár nem tudom tényleg vastagítja-e a mnyh-t.

Újaknak Kép üdvözlet, sok sikert, mihamarabbi babásodást kívánok.

Gizmix!
Én is és a barátnőm is tapasztalta, hogy mióta cickát iszom egyáltalán nem fáj a hasam menzikor. Ha mégis én is pálinkát használok. A gyógyszert lehetőleg elkerülöm.

Ancsa! Én is tele vagyok elméletekkel és sztem itt mindannyian. Kuruzslunk össze-vissza, de ez visz előre. Ezzel lehet kibírni hónapról hónapra hogy reméljük ez most hátha bejön.Nincs ezzel semmi baj.

Bali!
Csak azt tudom mondani ez a pályázatírós szakma az egyik legnagyobb lenyúlás. Hihetetlen pénzek vándorolnak egyes emberek zsebébe, és ha belegondosz - ez most demagóg lesz - de az adófizetők pénzéből. Tudom miről beszélsz, de hát ez van. Jobb hogy kiléptél, mindenképpen. Csak hát az anyagiak...
A másik probléma.
Nem tudom de most nekem is ilyesmi gondjaim vannak. Bár csak minden másnap eszem az elevitet, de elég jó kis szorulást okoz. Gáz egy kicsit.

Angyal!
Miklós akkor tuti? Ha így van mindegy most már jöjjön, hogy a keddi dolog rendben menjen.
MA elhatároztam megírom neked férjem eredményeit, de eltűnt a papír. Égen-földön nem találom. Mondhatom nagyon örülök neki.

Rólunk
Tegnap este és szombat reggel is sereget küldtünk megtermékenyítés céljából. Kép Hátha. Kicsit bízom de majd látjuk.Tudjátok 21 cn-ig minden kiderül. KépMA fel is hívom a dokimat- már visszajött-hogy mikorra menjek hozzá. Aztán most elkezdem mérni a hőmet is.Hátha nem csak 36,9 ig megy föl.

Na sziasztok rengeteg dolgom van, határidős. Ház felújítás is beindult, úgyhogy nem tudom hogy fogjuk bírni.

j.

Utálom a hétfőt!!!!!!Kép
Vendég

Csakegy,
ha nagyon nem megy, nem rossz ötlet! Kép
Egyébként 4. v. 5. alkalommal ha végigcsinálod, azért nagyjából menni fog! Már inkább csak a sorrend miatt nézem a könyvet! Ja, és elárulom, van olyan gyakorlat, amit egyszerűen kihagyok! Kép

Kriszta,
a rögeszménk hasonló! Kép

Junko,
Miklós még nem mutatta meg a színét, de nagyon olyan érzés van a hasamban! Egy a lényeg: nehogy rendhagyó módon most késsen!
Hétfőn lesz az attrakció!
Remélem előkerül ez az igen fontos dokumentum! Kép

Bali,
éjszakára áztass aszalt szilvát és/vagy fügét vízbe, és amikor fölkelsz, idd le a vizet, és utána edd meg a gyümölcsöt!
És drukk az UH-hoz!

Móni,
GONDOLUNK RÁD! ++++++++++++++++++++
Várjuk a híreket!

angel37

Sziasztok,

Köszi erőt adtatok mára és felhívok egy orvost és kérek holnapra időpontot.

Gizmix,
Mi az a HSG? Miért csinálják?

Valaki tudna arról irni, hogy milyen vizsgálatok várnak rám?

Szép tavaszi napot mindenkinek, remélem mindenkit feltölt energiával ez a gyönyörű napsütés. Kép

OKR,
Ilyen grafikont honnan lehet letölteni?

Marcsi
mbatka

Angyal!
Ja igen-igen 27-e, nem tudom miért írtam hétfőt, még rá is néztem a naptárra. Remélem ez már a terhesség jele. Kép-Balin felbuzdulva.

j.
Vendég

Sziasztok!

Háromra kell mennem nődokihoz, hogy megrepedtek-é a tüszők? Hát kiváncsi vagyok, én úgy érzem igen. Remélem.
Kriszta? Írj, hogy nálad mit láttak!!!

j.
Vendég

Sziasztok lányok!

Minden csodálatos volt addig a prcig, míg itthon meg nem állapítottam, hogy a BPD (24mm) értéknek nem a 2/3-a az FL (10mm) és most ideges vagyok...Kép Nem tudja valaki, hol találhatok valami olvasnivalót a normál ultrahang-értékekről?

Kriszta! Junko!

Remélem, sikeres napotok volt! Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Bali
Hát passz,ehhez nem értekKépKeress rá a google-ban,hátha!

Junko
Mi pont úgy akcióztunk,mint ti!NAGYON IZGI!
Drukk a UH-hoz+++++++++++++++++++++++++++++++++
A dominám megrepedt,látszott a folyadék is!Ma még meghajtjuk a dolgot,tegyétek ezt ti is!!!!!!!!!KépKépKép

Angyal
Miklós bá'jöjjön akkor ,és indulhat a dolog!KépBár sztem hanyagolni fog ,úgy 9 hónapig!Kép

Mbatka
www.wunschkinder.net
www.fertilityfriend.com

Rólam:Tüsző megrepedt,endometrium 12 mm!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!Kép
Kicsit elutaztunk. Volt valami jó hír valakinél?

Junko!Kép
A cickát hogy iszod? Naponta vagy csak mensikor?
Engem is kínozni szoktak a görcsök.

Kriszti!Kép
Mi volt a dokinál?

Angel!Kép
Drukk, hogy minden rendben menjen hétfőn! És addig is!
( Utána meg még inkább! ) Kép

Kép
Kép
zsazsóka73

Bali!
Ha jol emlekszem az Anyak lapjaban lattam meret tablazatot!!Sajnos odaadtam a tesomnak es igy nem tudom megnezni!Kép

Kriszti!
DE JOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!Akkor most biztos sikerulni fog!!Nagyon-nagyon drukkolok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Junko!
Mar ott vagy!Remelem jo hireket kapsz!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa!

és hogy melyik számban láttad essetleg? szerintem a neten is lehet olvasni....

Junko már bizti tud valamit, amit mi még nem.... Hajrá!

Kriszta!

Jól értem, ma még rá kell dolgozni? Jaj, szegény...Kép

Livi

bali78

Bali!
Megneztem most a neten,pont azt a cikket nem lehet olvasni!A marciusi szamban van!
http://www.anyaklapja.hu/tartalom0603.html

A milimetertol a cm-ig lehet az szerintem!Megprobalom felhivni a tesomat,megkerdezem!

Kép
Kép
ancsa81

Most beszeltem a noveremmel!Megnezte,de azt mondja hogy csak a kilot meg a hosszat irja!Pedig en teljesen ugy emlekeztem hogy mindent ir!Nem akartalak felre vezetni,BOCSI!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok,

Kriszta,
óriási gratula a szétrepedt dominához!!! Kép Húzzatok bele még gyorsan! Tegnap, teganapelőtt volt action?
Mit nem adnék én is egy jó kis mnyh-ért! Kép

Junko,
remélem te is jó hírekkel jössz! Drukk!!!

Bali,
sajnos nem tudok segíteni Kép
De a doki csak szólt volna, ha vmi nem jó...

Mbatka,
a HSG petevezető átjárhatóság vizsgálat!
Én is arra várok! Kép

SZia Ancsa! Kép
Mizújs veled?

angel37

Bali
Csak neked!Előkerestem egy UH-s leletet!Kép
Igaz itt a 12.héten nem adnak meg csak CRL-t,de a 17.hét 5napon BPD:41mm
FL:25mm 60%

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
Kriszti! Gratula a repedéshez! Hu ez izgi lesz akkor! Tök jóó!

Bali sajna nem tudok segíteni, de sztm kérdezz rá az őszi babásoknál(ahova Manka, Pitypalatty ment)

Angel! Mi van? Nem akar megjönni! ? Nem vagyok képben, mert nincs tábla!

Ancsa! És te? Megvolt a repi? Mikorra kell drukkolni?

Junkó! Várunk a hírekkel és szorítunk !

Újaknak üdv!

Nálam: 9.cn barnázom! Nem értem! De majd a labor remélem megmondja! Szombaton dizsibe voltunk. Jól berugtam! És persze nem volt koton (eljátszottuk az összeset). Hát remélem spontán tüszörepi nincs! Azt mutatná a hő ugye? Mármint, hogy felmegy?
Vendég

Kriszti!

Ment mail!
Vendég

Helló csajok!
Komolyan jól esik, hogy így szorítotok!

Kriszta akkor fej fej mellett haladunk. Kép Gratulálok a repihez. ÉS pont akkor mikor mi? Hát remélem jó volt a holdállás! Kép

Nekem mind a négy megrepedt!!!! Azt hiszem a jobb oldalin (de lehet hogy mind a kettőnél) még ott volt a folyadék (nekem is) így ma este még nekünk is rá kell gyúrnunk. Remélem menni fog. A dokinő szerint tökéletes volt az időzítés eddig is.

Endom: 11,5 azt hiszem.
Örülök, nagyon. A doki azt is mondta, hogy még ne legyen lapar, várjuk meg a 3 closty hónapot. Remélem persze már nem kell várni.

Hú de izgi.

Ildi! A closyt miatt nem olyan jó a spontán tüszőrepi?
Kicsit én is iszogattam szombaton. Kép

Bali!
Én se tudok okosat. A babaprojekt elött állók között sok a kismami, talán ott érdeklődj.

j.
Vendég

Okr!
2005 május óta próbálkozunk komolyabban igaz sejtettem hogy nem lesz ez egyszerű mert előzményei vannak. Rendszertelen menstuáció kivizsgálások kiderült magas prolactin, hypofizis daganat majd műtét.A műtét után sem rendeződtek a dolgok. SoteI.re járok a meddőségire de épp most kértem ki a papírjaimat mert megyek egy másik helyre. Nem szimpi a hely a második kezelés után kértem hogy csinálják meg az átjárhatóságit és azt mondta a doki még nem járunk ott és nincs arra utaló jel ami erre okot adna.Azt gondoltam nem pazarlom a drága időt erre a helyre. Ha fizikailag minden oké akkor kezeljenek hormonokkal.
Na de veled mi ujság? Te is irj magadról! Csak hogy képbe legyek sok volna minden visszaolvasni.
judger

Ja!

Zsazsó!

Cickát kb. a 12. cn-ig iszom. Reggel lefőzök kb. 8 decit egy filterből és megiszogatom. Most az alamecetet is nyomatom esténként. Remek, nagyon. Kép

Angyal!
Még annyit, hogy 12. cn-en 6,6 volt a mnyh-m. Erre most azt mondta a dokinnő, hogy nem túl jó. Meg is ilyedtem hogy most mi lesz. Azóta azonban 2 nap alatt majdnem a duplája lett. Sztem ez lehet ám a sok joghurttól meg ásványvíztől, mert nyomattam rendesen. Persze gondolom természetesen is vastagszik, minden esetre ezt most nagyon megdicsérte.

j.
Vendég

Tlidi,
holnapután kéne megjönnie!
a spontán tüszőrepedéskor nem tudom, mit művelne a görbe...

Junko,
ezek szuper hírek! Kép négyesikrek! Kép
A mnyh-t a progi kb megdulázza!

Neked mennyi a vérzésed?

angel37

Angyal!

Össze vissza 4 nap. Ebből a második nap amikor sok a vérzésem az első és negyedik, (de a negyedik) főleg már szinte semmi.
Ja persze a progi vastagítja. Mindegy jó hinni abban hogy én is teszek az ügyért valamit. Kép

Ne idegelj ezzel a négyes ikerrel. Kép Egyébként ma éjjel ikrekkel álmodtam. De ha már így, legyen inkább max. kettő.
Érdekes ezen viccelődni, lehet nem lesz egy se, én meg itt a négyesen aggódom. Sőt a hétvégén barátnőimmel felvetettük az egypetéjű ikreket is. Hogy aszongya, 4*2. Kép

j.
Vendég

Hú, ez biztató hír! Kép Nekem az első nap mondható erősnek (sztem az másnak közepes lehet), a második már gyengébb, a harmadik kevés, a negyedik szinte semmi, csak arra jó, hogy összekenjen egy tisztaságit! Titkon remélem, hogy esélyes vagyok egy normális mnyh-ra! Kép
Igazad van, megnyugtató tenni is! Úgyhogy hazafelé be is vásárolok! Kép

4X2! Egyre meredekebb! Kép

angel37

Írtam du egy hosszút,aztán huss... Kép

Azért drukk megyKép!

Kriszta

látom,minden ideális!!!!KépKépKépJajj...Kép

Anyapoc

anyapoc

Kép
Kép
Kép

Livi

bali78

Sziasztok csajok!

Bocsi de mos értem haza. Csak átfutottam az írásokat mindenkinek sikert kivánok.

Bali!

Szupi a táblázatod. A következőnél a felsőrészen szeretnék szerepelni.
Birom itt mindenki orvoshoz jár, én meg itt ülök és várom, hogy leteljen még az az egy hónap türelmi idő. Szerintetek muszály kivárni a 3 hónapot a HSG után? Sztem ez a hónap se jött össze, úgy érzem nemsokára mesóm lesz.Kép
Viszont hasznos tanácsokat olvastam tőletek a hőm. kapcsolatban, aminek biztos, hogy nagy hasznát veszem a jövőben.

Üdv,

Gizmixxx
gizmixxx

Köszi Kriszta! Nagyon aranyos vagy!Kép Most sikerült megkérdeznem valakit... (kb. 30 éve praktizál), azt mondta teljesen normális értékek. Csak nálunk nem szoták még ilyenkor mérni a combiját, és a 2/3 későbbre vonatkozik... A doki csak jó fej akart lenni, és azt akarta, hogy minél több infóm legyen a babámról... Meséltem már a terhes nők agyi kapacitásának durva csökkenéséről?Kép

Livi

bali78

Bali!

Éspedig!
gizmixxx

Junko!

Köszönöm a jótanácsot kipróbálom.

Most megyek elteszem magam holnapra.

JÓ ÉJSZAKÁT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gizmixxx

Gizmixxx!

Sajnos a táblázat nem az én érdemem, anem Tonticáé, nálam csak kölcsönben van... Éspedig? Az első baba lesz? Áááá, akkor Te még nem tudod, hogy el fogsz butulni, és 8 hónaposan az összes barátod rajtad fog röhögni, mert már a legegyszerűbb poénokat sem érted...Kép ...majd még mesélek, de most le kell dőlnöm...

Livi

bali78

Sziasztok,

TonticaKép
Rate is szep nagyfiu lett, aranyossak a kepekKép Jobbulast kivanunk neki. Szep a lakas. Neha bele szoktam olvasni ebbe a topicba is amikor sokaig nem josz az osziekhez, igy tudom kovetni, hogy mi van veletekKép Meg kozben drukkolok a tobbieknek, hogy osszejojjon a baba. Sajnos a baratnomek is mar 5 eve probalkoznak, O is homerozott egy ideig de vegul azt mondta az orvos, hogy naluk mar csak a mesterseges megtermekenyites johet szamitasba. Nalunk is 1 evbe tellett mire osszejott de ugy, hogy a parom itt en meg otthon voltam es havonta 1x hetvegere hazaugrott. Kistesot egyenlore nem tervezunk (sajnos) szeretnenk de elobb jo lenne munkat talalnom mivel belevagtunk egy uj lakas vasarlasba. Milyen volt otthon? Aprilis vegen megyunk haza mi is es lehet, hogy maradunk par hetet Elisaval feltoltodni, legalabb is en. Elisa fel van toltodve itt is, olyan mint egy duracel nyuszi. "Szep par lennenek az en nagyfiammal!" Ez most ajanlat volt?Kép Mert akkor reszemrol okKép

Tobbiknek mielobbi babasodastKép

Tcis

Kép

Kép
tcis

Gizmixxx!
Jo ejszakat!Kép

Bali!
Majd csak holnap leszek a 6.napon!Kijavitanad???
Orulok hogy tisztazodott a dolog,es minden rendben van!Kép

Kriszti,Junko!
Sikeres ejszakat kivanok nektek!!!Kép

Tlidi!
Meg csak az 5.napon vagyok,majd jovoheten kedden kell mennem UH-ra!
En most ezt nem ertem(pedig nem is vagyok babasKép)!Minek kell koton??????????????????????

Angel!
Remelem nem hagy bajban a szervezeted!!!!!!!!

Judger!
Sajnalom,hogy ilyen nehezsegeken kellett atmenned!KépKivanom hogy az uj hely meghozza a vart eredmenyt!

Kép
Kép
ancsa81

Bali!
9.cn-en vagyok! Most addig nem írod át, amíg el nem küldöm a receptet? Kép Vagy mi van?
Majd küldöm, nem felejtettem még el!

Ancsa! Az alkohol miatt!
Vendég

JAKép!MAR ERTEMKép!!
Akkor meg legalabb 5nap!Mesz UH-ra?????

Kép
Kép
ancsa81

Igen jövő hétfőn megyek uh-ra! Akkor addig növesztgessük közösen a tüsziket! Én amúgy már várom az átjárhatóságit! Mert utána mehet az insem. Már közelebb leszünk remélhetőleg a sikerhez. Alkohol! Ja ipari mennyiség volt sajna! De olyan régen buliztunk már! Jó volt kirúgni a hámból.
Vendég

JOVO HETFON??????Elobb miert nem kell?Vagy csak azt nezik hogy megrepedt-e?
Mar en is benne lennek mindenben,csak sikeruljon vegre!Bar a fogyokura az nagyon nem megy nekem,pedig kene!
Mikorra mondta a dokid az atjarhatosagit?
Kell neha az embernek hogy kicsit kikapcsolodjon!Lehet hogy hosszu idore bucsut mondhatsz nekiKép!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Az asszisztensel beszéltem csak!mert nem volt ott a doki, mikor bementem. Õ is mondta a pénteket és mondta,h gondoljam meg és menjek inkább pénteken,csak csörögjek időpontmódosítás miatt! De sztm még hétfőn sem fog megrepedni. Látod az előző clostis ciklus alatt is 16 cn. körül repedtem. És akkor is csak a merional hatására! Tehát előbb ugye nem lesz repi. Viszont, ha hétfőn megint giga tüszim lesz, akkor kedd reggel be tudok ugrani a dokihoz, hogy nézze meg milyen giga és repesszen. Hát ezért!
Fogyi! Hu az nekem sem megy! Ma is olyan finit főztem. De azt hallottam, h a husibbak termékenyebbek, mint a deszkák, mert a szervezetnek jobb, ha van tartaléka a baba számára.
3.clostis ciklus után. Olyan májusban lesz. Jó lenne az első insem már júniusban!

Neked nem mondták a továbbiakat! Hormonlaborra nem kell menned?
Vendég

En mar sajnos a tul husis kategoriaba tartozom,ami mar pont hogy rontja az eselyeket!Kép
Biztos hogy nagyon giga tuszod lesz!!!!Lehet hogy nem is fog kelleni repeszteni!Egyebkent most megint a merionalt kapod,vagy most mar Choragont?
Ne gondolj ennyire elore!Lehet hogy nem is lesz ra szukseg!!
Mi meg nem beszeltunk a tovabbiakrol,de szerintem kedden lesz az ideje!Hormont akkor nezetett a doki amikor hozza kerultem!Kb.oktoberban!Azota egyszer nezte a progit es ennyi!Szerintem a Closty alatt nem fog kerni!

Kép
Kép
ancsa81

Ja! Nekem majd most lesz az első laborom. Szerintem semmit repit nem fogok kapni! Majd meglátjuk.
Neked, ha akkor rendbe volt a labor akkor tényleg nem is kell piszkálni!
Túl husis! Ugyan már! Én a képen nem úgy látom! Nem vagy deszka, semmi gond nincs itt! Szerintem a súly az akkor probléma, ha a laboron v.mi hormon ezért rendetlenkedik, vagy ha pco-s vagy. De ez nálad nem áll fenn. Úgyhogy nincs min aggódni. Persze ha belülről rosszul érzed magad emiatt ez más. Én így vagyok belülről rosszul érzem magam miatta, 164/62-65. De sztm a babásodásban nem hátráltat! Legalábbis remlem.
Na megyek, mert a párom már tülekszik a gépért!
Jó éjt! Pusza
Vendég

Az csaloka kep akkor!En 163/108!Igazabol en jol erzem magam igy!De az egeszsegem miatt muszaly lenne fogynom!
En mar nem hiszek a labor eredmenyekben!!Azt mutatta hogy van PE-m,pedig nem is volt!A masik meg az hogy minden eredmenyem jo,es megis annyira kiszorosodott az arcom hogy mar szegyenlek emberek koze menni!
Szerintem pont jo lehet az ahogy vagy!!
Jo ejszakat neked is!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!
Tegnap már nem tudtam jönni,mert apa lefoglalta a gépetKépEste 23-kor kérdezte meg,hogy "akarsz te is jönni?" No comment!
Hát sex az nem volt,mivel a gyerek sokáig ébren volt,mire meg elaludt,mi is kidőltünk.Kép
Egyébként van megérzésem baba ügyben,mégpedig az,hogy nincs!Olyan üresnek érzem magamKép
Reggel pedig eltörtem a hőmérőm.KépDe nem simán eltörött,hanem mikor le akartam rázni,akkor kirepült a kezemből,és egy csavarral rögzített sarokpolc hátához esett.Fél óráig kerestük,hogy hol van(össze is kaptunk rajta)
Na szóval maradt a digitális!Kép

Junko
4 tüsző!!!Király!Abból 2 tuti befutó!Hidd el!
Ti akcióztatok tegnap?

Ildi
Én is pecsételtem még a 9.cn-n.Sztem vastagvolt a nyh-d azért!
Drukk az új clostys-ciklushoz+++++++++++mindjárt nézem a mailt!

Angyal
Köszi a számot!Beírtam!Kép

Ancsa
Nem magas véletlenül a tesztoszteronod?Néztétek?

Judger
Tavaly február óta próbálkozunk.Hőmérőzöm úgy 1 éveKép
Magas volt a prolaktinom(okt.óta szedem a bromocriptint) ,pcos vagyok (1 hónapja metformin)

Kilohoz:168/58-59

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok,

Okr, balszerencsésen indult a napod, kösz a címeket, nézem.

Tüszőrepedés akkor van a ha baromira fáj a poci és tojásfehérje van? Akkor kell akciózni legjobban, ugye?

Hú, ahogy olvaslak titeket bozasztó sok mindent nem tudok erről az egészről!

Gratula a babásoknak!

Bejelentkeztem orvoshoz, ma ötre megyek?! Kép
mbatka

Sziasztok!

Se pecsét, se semmilyen érzés a hasamban...

Mondjuk a legutóbb is a 26. nap (ma) este volt egy pecsét, és másnap jött. Kismillió hónapja nem volt 27 napnál hosszabb ciklusom, remélem nem most csesz ki velem...

Kriszta,
nem volt action? de kár! Kép
de a repi előtt azért volt, ugye? Kép

Batka,
mit fog nézni a doki?

angel37

sziasztok,reg jartam ere.

mindenkinek akinek kell kuldom a drukkjaimat,mindenkinek jut,van elegKép

kriszti,junko.Mindent bele,azok a szep tuszok mind megtermekenyitesre varnak.Kép

tildi.en is gondolkoztam mar azon hogy egyszer elengedem magam es kirugok a hambol,de sosem jon ossze.egyedul meg nem izgi,okor iszik magabanKép

scali.Mi a velemenyed a Mago dr.norol?mar rajta is gondolkodom.nem tudod hol praktizal privatul mert amugy elment nyugdijba.a korhazban milyen dokik vannak?

Kép
monyoka

Okr: elárulok egy titkot... nekünk otthon 2 számítógépünk van... pont emiattKép Az egyik egy hót gagyi ami alig megy, de netezésre pont jó és egy normális (ami már másra is használható)... na meg egy routerKép
csakegysokadnick

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?