Sziasztok!
Kriszta!
Akkor remélem domina feladta a harcot, és meghódolt apa kiskatonái elött.
Mikor mész dokihoz?
Én egyébként a natúr joghurtot, kefírt szeretem a legjobban. Így szerencsés vagyok nyomathatom ezerrel. Bár nem tudom tényleg vastagítja-e a mnyh-t.
Újaknak
üdvözlet, sok sikert, mihamarabbi babásodást kívánok.
Gizmix!
Én is és a barátnőm is tapasztalta, hogy mióta cickát iszom egyáltalán nem fáj a hasam menzikor. Ha mégis én is pálinkát használok. A gyógyszert lehetőleg elkerülöm.
Ancsa! Én is tele vagyok elméletekkel és sztem itt mindannyian. Kuruzslunk össze-vissza, de ez visz előre. Ezzel lehet kibírni hónapról hónapra hogy reméljük ez most hátha bejön.Nincs ezzel semmi baj.
Bali!
Csak azt tudom mondani ez a pályázatírós szakma az egyik legnagyobb lenyúlás. Hihetetlen pénzek vándorolnak egyes emberek zsebébe, és ha belegondosz - ez most demagóg lesz - de az adófizetők pénzéből. Tudom miről beszélsz, de hát ez van. Jobb hogy kiléptél, mindenképpen. Csak hát az anyagiak...
A másik probléma.
Nem tudom de most nekem is ilyesmi gondjaim vannak. Bár csak minden másnap eszem az elevitet, de elég jó kis szorulást okoz. Gáz egy kicsit.
Angyal!
Miklós akkor tuti? Ha így van mindegy most már jöjjön, hogy a keddi dolog rendben menjen.
MA elhatároztam megírom neked férjem eredményeit, de eltűnt a papír. Égen-földön nem találom. Mondhatom nagyon örülök neki.
Rólunk
Tegnap este és szombat reggel is sereget küldtünk megtermékenyítés céljából.
Hátha. Kicsit bízom de majd látjuk.Tudjátok 21 cn-ig minden kiderül.
MA fel is hívom a dokimat- már visszajött-hogy mikorra menjek hozzá. Aztán most elkezdem mérni a hőmet is.Hátha nem csak 36,9 ig megy föl.
Na sziasztok rengeteg dolgom van, határidős. Ház felújítás is beindult, úgyhogy nem tudom hogy fogjuk bírni.
j.
Utálom a hétfőt!!!!!!