Sziasztok, végre tudtam jönni. Az internettel van gond, a szolgáltató más rendszerre áll, így nem mindig műxik.Sajna!
Süni, tényleg rengeteg ember jelentkezett hozzátok!!!
Fel tudok ajánlani 4-5 (8 fő/asztal kb.) sörpadot népgazdasági hasznosításra... a cégünk rendezvényszervezéssel is foglalkozik, és ha akkor szabad lesz a padokból egy pár, azt el tudom vinni..., ha nem pad, van műanyag kerti asztal (ovális) székkel. Utánanézek, hogy nem foglalt-e, és ha nem ,elkunyizom. (Remélem a kettő változatból valamelyik nem lesz foglalt) Így nem kell senkinek széket cipelni...csak nekem!
Ja, és kb.8-10 tálcát is tudok vinni a finpmságoknak!
Szerintem is jó ötlet a Kizsó által javasolt táblázat, arra vonatkozólag ki, mit vigyen.
Papírtányér+műanyagpohár+WC papír+szalvéta-erre nem kéne összeadni egy kis összeget? Egyszerűbb lenne így, nem?
Bocs, hogy belekotyogok, de a munkám a szervezés, és élből rávetem magam a hasonló feladatokra..nem tehetek róla,szakmai ártalom !!!
Marcianyu, én részemről szívesen kóstolnám a muffint!! Jöhet!!
Marci a múltkor 3 puszit is küldött nekem a telefonba, beosztottam egész napra!
Simineni, a 90 napos diétában gyümölcsnapon lehet enni sós magvakat is (pisztácia, mogyoró, ilyesmi). Így könnyebb kibírni! Én is voltam az utazás kiállításon, én is begyűjtöttem jó ötletet!
Csöppke, Hegedűs Gabriella könyve szerintem is nagyon jó. Többször olvastam. Hegedűs Gabi maga is örökbefogadó szülő. Sajnos a tf.-en kölcsön adtam egy nagyon helyes párnak a könyvet, és nem kaptam vissza!
Kizsó, Zsófi nagyon édes, és nagyon hasonlít Balázs kisbaba képeire, lehet, hogy az elején azért hittem, hogy kisfiú. Na, de kérem, ilyen kópé fejjel???
Jiny, tényleg nagyon rossz átélni, hogy másnak mennyire nem érték, amiért mi mindent megadnánk! Amikor a harmadik lombikom vége küret lett, és bementem a kórházba, amíg a doktornőre vártam az újszülött osztályon, ott tolták a babákat...a szívem teljesen összefacsarodott. De nálam a bánat után mindig a dac jön... és már akkor elhatároztam, fog még az én babám is így bőgni nemsokára!És így is lesz....
Drukkolok csütörtökön, hogy minden rendben legyen!
Nikinozso, sokat gondolkodtam a páron, akik kifogásokat találtak ki...
Mi akik itt levelezünk, nap, mint nap szembesülünk azzal, hogy az örökbefogadás létezik, a sor megy és ez számunkra élő dolog. A lelkünk mindennap készül a nagy pillanatra... És természetesen a Holdra is elmennénk, ahogy Kelimoni irta, a kisbabánkért.
Azonban, ha valaki belevág, majd másfél-két évig semmiféle kapcsolata nincs a szervezetekkel, és teljesen kiesik ebből a körből, érheti sokkolóan a hír, nemsokára szülő lesz! Ez szerintem nem is baj... a baj az, ha ezt nem mondja meg, hanem kitalál (egyébként valóságban is létező, ám kis akarattal leküzdhető ) kifogásokat. A tiszta beszéd a legfontosabb! Lehet, hogy valami olyan dolog volt a háttérben, amit nem szerettek volna megosztani veletek, és azért tétováztak...
Remélem ez a probléma már megoldódott, és nagyon kiváncsi lennék, hogyan...
Gilice, szerintem a tápszeretek nagyon jó, több ismerősöm használta teljes megelégedettséggel!
Diti, Máté milyen barátságos é nyugodt kisbaba ! Nagyon kiváncsi vagyok a képekre!!
Ildikó, a gyerekek nagyon helyesek! A hintázás nagyon ismerős! Balázs unokatesói ezt kiegészítik azzal, hogy az ajtófélfán terpeszben meztelen talppal kapaszkodva a plafonig felmásznak! És ne kapj frászt!!
Kelimoni, Gergő nagyon helyes! Jól veszem, hogy a mami sapkamániás, a fia pedig nem??
Tölti, Nikike is tud puszit dobni a telefonba??
Idusamoja Stirlitz látogatás eredménye megszületett már?
Lili nagyon nagylányos a pörgős szoknyájában!!
Magunkról annyit: Balázs volt az iskolában az ovival, megnézni, hová is fog járni!
A dolog érdekessége az, hogy én abban a suliban tanítottam, a férjem pedig odajárt. (Khm, ez nem egyidőben történt...)
A tanító néni , aki első osztályt kap majd, a kolleganőm volt, a férjemnek pedig tanitónénije.
Ahogy meglátta a gyerekeket, abban a pillanatban közölte, hogy ez a kisfiú csak a férjem gyereke lehet, mert olyan, mintha újra idejárna az iskolába.(Nem mutatták be neki...)
Na megálljanak csak a fiúk a családban, a kislányunk pedig kiköpött mami lesz, és akkor nézhetnek!!!
Gyerekszáj:
Anya, könnyű húslevest főzni! Kell hozzá hús, leves, tészta ( itt kicsit elgondolkodott) na meg, egy kis olaj!
Tessék lányok, kész Jamie Oliver van itt születőben!!!!
Puszi mindenkinek, remélem tudok majd jönni, és nem vacakol a net.