Új privát üzeneted érkezett!

Dominik nevében köszi a jókívánságokatKép
Pizsamapartinak most volt vége, hazavitték a fiúkat, egész éjjel számítógépeztekKép

Madri! Nem fogyózom, de diétáznom kell, jövő héten megyek dokihoz 12 hetes vizsgálatokra, és utána valami diabetológus orvoshoz. Majd jól kitalálnak nekem valami 150-180 CH-s diétát, én meg kaparom a falat. Védőnő már pedzegette a kórházas cukorbeállítástKép (Mondtam is neki, nem érek rá bohóckodni, ezt Antóniánál eljátszottuk, kezembe nyomtak egy táblázatot, és rám se néztek többet a hétenKép
Egyébként minden rendben, jól vagyunkKép Mocorgást is érzek, bár ez lehet, hogy képzelődés, és csak érezni akaromKép

Boldi most tanulta meg mondani a saját nevét, úgyhogy most hajtogatja: Bol-di, Bol-di...

Pirinyócska, szorítunk a finisbenKép
Rayo, lassan copfot is lehet csinálni Reginek, nem?

Mindenkinek üdvKép
szuperboszi

Sziasztok!

Kicsit el vagyok veszve megint. Kép Úgy volt hogy a héten csinálnak egy laparoszkópiát, mert rájöttek hogy nem ártana kezelni az endometriosisomat, csak amíg nem tudják hogy mekkora addig nem akarnak hozzáfogni. De a most pénteki műtétek elmaradtak ezért a jövőhét csütörtökön fogják megcsinálni. Kicsit tartok azért tőle, sose tudni egy orvosnál hogy mit talál na meg az altatás... Kérnék drukkokat! Kép

Minden gyerkőc gyönyörű! Még képeket, még képeket!

Az újakat üdvözlöm, gyertek minél sűrűbben!

Minden szülinaposnak sok boldogságot!

Nikinozso babatémáról: szerintem is megijedt az a házaspár. Lehet hogy csak idő kell nekik, de szerintem ha már háromszor visszautasították a találkozást, akkor ez nem az ő babájuk, hanem valaki másra vár. Lehet tudni, hogy döntöttetek? Végülis maradtak ők vagy kerestetek másik párt?

Van egy nagyon rossz élményem, amit meg kell osszak veletek. A műtét miatt mentem a kórházba és vártam a dokit, behívtak egy 14 max. 15 éves kislányt, aki még a váróban közölte az orvossal nagy büszkén hogy ő terhesség megszakításra jött. Nekem meg patakokban elkezdett folyni a könnyem... Most kezdjem el neki magyarázni, hogy 15 évesen mivel kellene foglalkoznia, vagy legalább védekeznie... Napokig a hatása alatt voltam.

Próbálok feltenni képet a babaszobáról, meg a babakocsiról.

Kép
Kép
Kép

KépKép
jiny

Madri!
A képnézegető programodban keress olyat, hogy átméretezés. Ha nem sikerül küldd át az email címemre és én átméretezem neked! perenyigy@freemail.hu

KépKép
jiny

Nikinozsó

És hasonlítanak egymásra ?????
Mert én váltig állítottam a páromnak hogy őt láttuk KépKép
Még meg is csodáltuk hogy milyen szép és én ugyanilyenre emlékszem Kép KépKép
Azthiszem körül kell néznem legközelebb jobban Kép

Naninga
naninga

Szia Lányok!

Először is Boszi Dominikjának
Kép

Ildikó: Elfelejtettem írni, hogy igazad van, valóban a gyerekek általában fordítva fogják a könyvet.Kép
Õk biztosan tudják, hogy miért!Kép

Nagyon kedves Tőled, hogy így pátyolgatod a táblázatunkat, olyan áttekinthető.Kép

Kizsó: annyira aranyos bébikéid, Nikinozsó neked pedig unokáid vannak.Kép

Simineni: Milyen volt az utazáskiállítás?

Gilice: Nagyon ügyes lánykáid vannak, ha már most sikerült a 4 és 5 óránkénti etetés. Az én fiam még mindig 3 óránként eszik.Kép

Diti: Gergő is olyan étvággyal rendelkezett korábban, mint a Te kicsi Mátéd. Már jobb a helyzet, van némi türelme.Kép És a kanalazás is egészen jól megy neki.Kép

Rayo: Tündéri a kis huncutkád.Kép

Jiny: Nagyon szép a gyerekszobátok.Kép Ha én bébi lennék, már rohannék is hozzátok. Kép

Olyan jó látni, hogy többek berendezett szobácskával várják a picurkájukat.Kép

Ma vendégsereg volt nálunk.Kép Ismét sokat főztem, sütöttem.Kép Keresztfiúnkat hozták el a szülei, meg a tesói.A nagyok és a férjek állatkertbe mentek, a mamik meg a bébik pedig csavarogtak a környéken. Kép
Úgyhogy most a keresztfiúnkról teszek fel egy képet, aki Gergőtől 3 hónappal idősebb és igazi kis örökmozgó.Kép

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Zsófa és Zita

Kép

Köszi a segítséget

Kép
madri

Szia Lányok!

A kisfiamnak sapit szerettünk volna venni, de sajna a méretében nem volt. Azért a próbálkozást megörökítettük.Kép
Nem úgy néz ki, mit LL. Junior? KépKép
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Kedves Lányok!

Most jöttünk haza egy nagycsaládi József napi ünneplésből a dédnagypapától, a párom bővebb családja most látta először Mátét és teljesen el voltak ájulva tőle! Ott volt a keresztlányunk kishuga is, aki 15 nappal idősebb és egy csomó édi képet is csináltunk a lurkókról! A keresztlányunk ennivaló volt, mert teljesen magától etetés alatt odajött hozzám és megsimogatta Máré fejét és adott rá a puszit is! Majd megzabáltuk!!!! Kép És olyan mázlink volt, hogy sikerült videóra venni a jelentet.
Hagy dicsekedjek egy kicsit,Máté a pénteki mérlegelés szerint 4,8kg és 56cm! A dokinéni tanácsára, aki szerint túl sokat eszik és ettől fáj a pocija, azóta már napközben is csak 4óránként eszik 100-135ml-ket és azóta csak elvétve sír a szelek miatt, inkább csak akkor amikor már hamarabb szeretne enni a kelleténél. Ilyenkor hagyom egy kicsit, már ameddig bírja anyai szívem, és aztán kap egy kis langyos vizet, amiből iszik is egy keveset, amíg rá nem jön, hogy nem kaja, de ezzel a kis csalással már kihúzzuk a kellő időt! Szóval megint minden kezd visszarázódni a rendes kerékvágásba!

Gilice! Mindjárt küldök neked is képeket!

Dominiknak mi is boldog szülinapot kívánunk!

Remélem mindenkinek kellemesen telt a hétvégé!

Matibának mielőbbi gyógyulást kívánok!

Sok puszi,
Di_ti
di_ti

Diti

Tündéri lehet Máté az uncsitesóval KépKép
Tényleg , nem lehetne kérni róla egy képecskét olyan szívesen megnézném Mátét ?? KépKép

Naninga
naninga

Gilice!
Szakmai kérdés: alsó bölcsességfogam most kezd kinőni, iszonyúan fáj!Kép Van értelme szenvedni vagy menjek egyből fogorvoshoz, hogy kihúzza. Megmaradnak ezek a fogak?

Kép
rayo

Sziasztok!

Madri: Annyira szépek a lánykák! Édes ez a mondás, hogy ikertesók, csak mélyhűtőben volt Kép Kép Kép
És nagyon ügyi vagy, hogy fel tudtad rakni a képet! Kép

Szuperboszi: De édes lehet Bol-di! Kép Kár, hogy hangot nem tudunk ide feltenni Kép
A közérzeted jó? Nincs émelygés meg ilyesmi?

Jiny: Nagyon fogok gondolni Rád csütörtökön! Bátorság, tuti minden rendben lesz!
Hát elég borzasztó lehetett Neked, ahogy azt a kislányt láttad és hallottad Kép
A babaszobátok pedig gyönyörű, no meg a babakocsi is nagyon klassz! Jól látom, hogy a berendezés fiús? Vagy csak nekem tűnik úgy?...

Kelimoni: Annyira szívesen csinálom a táblázatot, tényleg szóra sem érdemes Kép
A keresztfiatok nagyon helyes kiskrapek! Kép Figyeltek egymásra a fiúk? Ki az a LL. Junior? Amúgy nagyon kis vagány Gergő ezzel a sapival, meg kellett volna venni neki Kép

Di_ti: Én is kaphatok friss képeket Mátéról? Biztos hatalmasat nőtt, ahogy a méreteit írod!
Olyan jó volt olvasni, hogy mindenki szeretettel vette körül a kisfiatokat, biztosan ő is jól érezte magát Kép A keresztlányod pedig egy kis tündér lehetett! Kép

Lányok, olyan régen hoztam már képeket a gyerekeimről, úgyhogy most pótolom. Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
ildi_ko

Ildi-kó!
Nagyon édesek a gyerekeid. Bálintból kertész lesz? Nem kaptál frászt Vivien mutatványától?
Voltunk szombaton az utazás kiállításon.Azaz, csak végigrohantuk a barátnőmmel, mert én 1-re mentem dolgozni. Azért sikerült elfogadható áron apartmant találni, úgyhogy a RAB szigetre megyünk. Rengetegen voltak és nekem éppen elég a munkahelyemen a hömpölygő tömeg.
Di-ti!
Nagyon növöget ez a nagyfiú. Ügyes vagy, hogy kicselezed őuraságát. Éjszaka hányszor keltek fel?
Kelimóni!
Tündéri a keresztfiad is, de Gergő ebben a sapiban nagyon vagány. Tényleg kéne neki egy ilyen. Ma szép idő volt, gondolom egy jó nagyot sétáltatok.
Boszi!
Dominiknak így utólag is boldog szülinapot!
Jól vagy? Minden rendben?
Jiny!
Ebbe a babaszobába már tényleg csak az új lakó kell. Nagyon szép.
Steiff!
Remélem Bia jól viseli a bárányhimlőt.Rolin még semmi? Õ nem kapott ellene már oltást?
És mindenkinek akit kihagytam, szép estét és jó éjszakát kívánok.
simineni

Sziasztok!

Gyors leszek, a két fürdetés között vagyunk. A tápszer BEBA HA.start, bifidusszal amitől jó büdit kakilnak. Viszont lazítja a székletet, ami a vas miatt most jól jön.

Di_ti, nagyon szép baba és micsoda hajacskája van!!! Örülök, hogy rendeződött az étkezése Máténak, hamar beáll a 4 órára, addig is kitartás a cselezgetéshez!!!

Rayo, attól függ van e hely, hogy kinőjjön, milyen a tengely állása, jó irányba nő e stb. Mindenképp érdemes a fogorvoshoz elmenni, nem a kihúzás miatt, hanem hogy tudd mi várható, ha kitud nőni, jó helyre akkor érdemes érte küzdeni. Van mód a panaszok enyhítésére, ez is eset függő.

Most be kell fejeznem, puszi mindenkinek!!!!

KépKép
gilice

Sziasztok

Gyönyörűek a gyerkőcök, úgy imádom ha ilyen sok képet raktok fel.Kép

Jiny, nagyon szép a babaszoba, remélem rövidesen lakója is lesz. Természetesen nagyon szorítunk neked jövő csütörtökön.Kép

Kelimoni, nagyon kis mosolygós édes baba a keresztfiad, Gergő még mindig nagyon fotogén, az a sapka nagyon vagány.Kép

Madri nagyon helyesek a lányok.Kép

Di_ti, olyan jó olvasni, hogy a család ilyen szeretettel veszi körül a kis Mátét.Kép Biztos ő is nagyon jól érezte magát. Nem ijedt meg a sokaságtól?

Ildikó, fantasztikusak a képek. Nekem a negyedik az egyik kedvencem, ahol mind a ketten vigyorognak a paplanba burkolózva. A hintázós kép se semmi, Bálintnak az arcizma se rebben, gondolom már nem először hintáznak így.Kép

Kép
Kép
atan

Siminemi! Mostanában úgy jön ki az etetés, hogy este 6, utána 10-10.30, mert fürdés után mindíg hosszabbat alszik, aztán éjjel 2-körül (ezt többször átveszi tőlem Apa, mert ő eléggé éjszakai bagoly és a reggeli felkelés esik jobban nehezére) és reggel 6 körül, szóval teljesen elviselhető az éjszaka így, mert ha lefekszem fürdés után, akkor akár 4,5 órát is tudok aludni egyhuzamban 2-ig!

Atan! Máté nagyon edzettnek tünt ilyen téren, még nem zavarja sem a hangzavar sem a sok ember, persze, hogy később mi lesz azt nem tudni...?!

Lányok! Akkor most már nem aprózom el a kép küldözgetést, mindenkinek elküldöm egyben a mostani 3 kedvencemet! A legfrissebbek még a fényképezőben vannak egyenlőre, de majd azokból is szemezgetek. Kép Úgy várom már hogy publikusan is tehessek fel róla képeket!

lldikó! Ezek a bugyolás képek annyira aranyosak! Nem félted a páros akrobatikus hintamutatványnál őket?! Milyen ügyesek! Kép

Sok puszi,
Di_ti
di_ti

Sziasztok!

Madri! Gyönyörűek a lányok:-)Nagyon jót mosolyogtam a lombikbabás sztorin:-) Van amikor kicsit pirul az ember a gyerekek beszólásaitól. A barátnőm kisfia amikor a Balatonon együtt üdültünk kapott egy nagy felfújható delfint.. Flippernek akarta hívni de valamiért azt kezdte jó hangosan kiabálni,hogy Tripper Tripper:-)

Kelimoni! Cuki a kis LL Junior:-) Mi is sapkavásárklásban voltunk a hétvégén. Vettem egy nagyon aranyosat Nikikének.-) Rózsaszín, elől kis pillangó hátul két lógó fül:-)

Jiny! Nagyon szép lett a babaszoba:-) Csütörtökön nagyon drukkolok Neked.

Ildi_ko! Szépek a gyerkőcök nagyon:-) A kislány hintás mutatványa nem semmi! Nem áll el ilyenkor a szuszod is? Szandis képet még nem tudok felrakni.. talán a jövőhéten. De pár telefonos képetet igen:-) Bár az elsőnél még látszik a szülinpi vetődés jele.. Mokesz a szem alatt..

Simineni! MI is az üdülést szervezzük. Nagyon örülök mert a szüleim is jönnek:-))) Talán 15 éve ki sem mozdultak otthonról..

Tölti

Kép
Kép

Kép

Kép
töltike

Simineni!
Úgy néz ki, hogy Bián egy nap alatt kijött az összes pötty, merthogy múlt csütörtök óta nincs új. Nem tudom, hogy ennyi volt-e és vége, mindenesetre Rolin semmi , Bia pöttyei meg már szépen leszáradtak. Csak egy nap volt vészes ,amikor előjöttek akkor viszkedett .Nem volt olyan vészes, mint gondoltam.
Szuperboszi Boldinak gratula!!
steiff

Sziasztok!Kép

Este jövök a jó hírekkel!!!Kép Egy kis előzetes:
Találkozó ideje: 2006. május 20. szombat 10-16 óráig
Résztvevők: 37 felnőtt 24-25 gyerek
Helyszín: Második szomszédunk az iskola tornaterme.Kép

Szép napot mindenkinek!
Ölel mindenkit: Reni

Kép
süni_renóca

Sziasztok!

Nagyon édesek a gyerkőcök! Ne haragudjatok, hogy külön nem írom, de mindjárt megint megy a buszom.Kép Viszont mindenkinek azt írnám, annyira látszik rajtuk a boldogság!Kép

Jinny: Nagy drukk neked! És szép a szoba!Kép

Nagyon irigykedek a tali miatt, de majd a kövin ott leszünk, na meg az áprilisin. Ha nem lenne pont akkor annyi vizsga... Na de van, úgyhogy majd a könyv felett gondolok a népes csapatra!KépKép

Nikinozso: Szerintem sincs rendbe valami a párnál. Nem lehet, hogy az életet adótól ilyedtek meg? Mármint a találkozástól. Tudom ők kérték, de arra gondoltam, hogy esetleg szégyelik elmondani hogy félnek tőle. Hm... Nem tudom. Azért remélem semmi turpisság nincs mögötte és azóta már minden rendeződött. Aki ennyit vár már a kisbabára bizti nagyon akarja, és hiszem azt hogy nagyon szeretni fogja. Nem lehet másként.

Mindenkinek sok puszika, majd később jelentkezem.Kép

KépKép
ancsúr

Nikinozso kérte, hogy tegyem fel ezt a képet Noémiről, aki szintén az unokája! Kép (Olyan édes, főleg ezekkel a kis copfokkal!!!)

Kép
ildi_ko

Sziasztok!

Látom, sikerült mindenkit elborzasztanom Vivien hintázási szokásaival Kép Először rám is a frászt hozta, amikor megláttam, és mivel nem tudtam lebeszélni róla, mára már megszoktam, csak arra kérem, hogy lassan hajtsa a hintát...
Bálint halálfélelme kezd múlni, mintha már élvezné is Kép

Simineni: Lehet, hogy kertész lesz Kép Annyira szeret kint lenni, amikor behozzuk, nagyon sír!

Gilice: Mi is a BEBA-t használtuk mindkét lurkónál, és nekünk is nagyon bevált!

Töltike: Nikike nagyon édes, ahogy telefonál! Szokott gagyarászni is bele? Kép Bálint csak nagy szemeket mereszt, amikor valaki beszél neki telefonon, aztán rám néz és rötyög Kép Vivien pedig már, mint a nagyok, szépen eltraccsol, persze csak akkor, ha kedve van hozzá...

Steiff: Jó hallani, hogy Bia jól van és nem viselte meg a himlő! Rolin, ha kijön, akkor úgy 1-2 hét múlva várhatod, mert ha jól tudom, 2-3 hét a lappangási idő.

Tegnap Viviennel kártyáztam, egyszer csak megszólal:
- Anya, a Fekete Pákó maradjon nálad! Kép
ildi_ko

Sziasztok, végre tudtam jönni. Az internettel van gond, a szolgáltató más rendszerre áll, így nem mindig műxik.Sajna!

Süni, tényleg rengeteg ember jelentkezett hozzátok!!!
Fel tudok ajánlani 4-5 (8 fő/asztal kb.) sörpadot népgazdasági hasznosításra... a cégünk rendezvényszervezéssel is foglalkozik, és ha akkor szabad lesz a padokból egy pár, azt el tudom vinni..., ha nem pad, van műanyag kerti asztal (ovális) székkel. Utánanézek, hogy nem foglalt-e, és ha nem ,elkunyizom. (Remélem a kettő változatból valamelyik nem lesz foglalt) Így nem kell senkinek széket cipelni...csak nekem! KépKépKép Ja, és kb.8-10 tálcát is tudok vinni a finpmságoknak!
Szerintem is jó ötlet a Kizsó által javasolt táblázat, arra vonatkozólag ki, mit vigyen.
Papírtányér+műanyagpohár+WC papír+szalvéta-erre nem kéne összeadni egy kis összeget? Egyszerűbb lenne így, nem?
Bocs, hogy belekotyogok, de a munkám a szervezés, és élből rávetem magam a hasonló feladatokra..nem tehetek róla,szakmai ártalom !!! Kép

Marcianyu, én részemről szívesen kóstolnám a muffint!! Jöhet!!
Marci a múltkor 3 puszit is küldött nekem a telefonba, beosztottam egész napra!Kép

Simineni, a 90 napos diétában gyümölcsnapon lehet enni sós magvakat is (pisztácia, mogyoró, ilyesmi). Így könnyebb kibírni! Én is voltam az utazás kiállításon, én is begyűjtöttem jó ötletet!

Csöppke, Hegedűs Gabriella könyve szerintem is nagyon jó. Többször olvastam. Hegedűs Gabi maga is örökbefogadó szülő. Sajnos a tf.-en kölcsön adtam egy nagyon helyes párnak a könyvet, és nem kaptam vissza! Kép

Kizsó, Zsófi nagyon édes, és nagyon hasonlít Balázs kisbaba képeire, lehet, hogy az elején azért hittem, hogy kisfiú. Na, de kérem, ilyen kópé fejjel???

Jiny, tényleg nagyon rossz átélni, hogy másnak mennyire nem érték, amiért mi mindent megadnánk! Amikor a harmadik lombikom vége küret lett, és bementem a kórházba, amíg a doktornőre vártam az újszülött osztályon, ott tolták a babákat...a szívem teljesen összefacsarodott. De nálam a bánat után mindig a dac jön... és már akkor elhatároztam, fog még az én babám is így bőgni nemsokára!És így is lesz.... Kép Drukkolok csütörtökön, hogy minden rendben legyen!

Nikinozso, sokat gondolkodtam a páron, akik kifogásokat találtak ki...
Mi akik itt levelezünk, nap, mint nap szembesülünk azzal, hogy az örökbefogadás létezik, a sor megy és ez számunkra élő dolog. A lelkünk mindennap készül a nagy pillanatra... És természetesen a Holdra is elmennénk, ahogy Kelimoni irta, a kisbabánkért.
Azonban, ha valaki belevág, majd másfél-két évig semmiféle kapcsolata nincs a szervezetekkel, és teljesen kiesik ebből a körből, érheti sokkolóan a hír, nemsokára szülő lesz! Ez szerintem nem is baj... a baj az, ha ezt nem mondja meg, hanem kitalál (egyébként valóságban is létező, ám kis akarattal leküzdhető ) kifogásokat. A tiszta beszéd a legfontosabb! Lehet, hogy valami olyan dolog volt a háttérben, amit nem szerettek volna megosztani veletek, és azért tétováztak...
Remélem ez a probléma már megoldódott, és nagyon kiváncsi lennék, hogyan...

Gilice, szerintem a tápszeretek nagyon jó, több ismerősöm használta teljes megelégedettséggel!

Diti, Máté milyen barátságos é nyugodt kisbaba ! Nagyon kiváncsi vagyok a képekre!!

Ildikó, a gyerekek nagyon helyesek! A hintázás nagyon ismerős! Balázs unokatesói ezt kiegészítik azzal, hogy az ajtófélfán terpeszben meztelen talppal kapaszkodva a plafonig felmásznak! És ne kapj frászt!!

Kelimoni, Gergő nagyon helyes! Jól veszem, hogy a mami sapkamániás, a fia pedig nem?? Kép

Tölti, Nikike is tud puszit dobni a telefonba?? Kép

Idusamoja Stirlitz látogatás eredménye megszületett már?Kép Lili nagyon nagylányos a pörgős szoknyájában!!

Magunkról annyit: Balázs volt az iskolában az ovival, megnézni, hová is fog járni!
A dolog érdekessége az, hogy én abban a suliban tanítottam, a férjem pedig odajárt. (Khm, ez nem egyidőben történt...)
A tanító néni , aki első osztályt kap majd, a kolleganőm volt, a férjemnek pedig tanitónénije.
Ahogy meglátta a gyerekeket, abban a pillanatban közölte, hogy ez a kisfiú csak a férjem gyereke lehet, mert olyan, mintha újra idejárna az iskolába.(Nem mutatták be neki...)
Na megálljanak csak a fiúk a családban, a kislányunk pedig kiköpött mami lesz, és akkor nézhetnek!!!KépKépKép

Gyerekszáj:
Anya, könnyű húslevest főzni! Kell hozzá hús, leves, tészta ( itt kicsit elgondolkodott) na meg, egy kis olaj!
Tessék lányok, kész Jamie Oliver van itt születőben!!!!

Puszi mindenkinek, remélem tudok majd jönni, és nem vacakol a net.

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!

Jó olvasni benneteket! Látom a hétvégi kellemes idő lecsökkentette a topic beszélgetésétKép! Hurrá itt a tavaszKép!! A gyerekek nagyon boldogok! Munka közben vagyok, így csak bekukantottam egy kicsit!

A képek édesek a gyerekekről, Töltike a lányod gyönyörű, azok a hatalmas szemekKép Ildi_ko a gyerekeid hintázása pár ősz hajszálat eredményezett márKép?

Süni
a találka remek lesz, de Ggabszinak igaza van, hogy ne verd magad költségekbe, csináljunk nagypersely a kiegészítő költségekre (szalvéta, WCpapír, papírtányér...)Kép Sörpadok és asztalok tekintetében én is segíteni tudok, van a munkahelyen és kölcsönkérem. A hozok-tábla is jó ötletKép

Szép napot mindenkinek!

Kép
madri

Sziasztok!!!

Nikinozsó! Nagyon szép a kisunoka:-) Ezek a copfok:-)

Ildikó: Nikike nagy dumás. A telefon a mindene. A mobilomnak már annyi. Lerágta róla a gombokat és a piskóta-nyál keverék miatt nem tudok telefonálni max felvenni a telcsit.
A vezetékes telefont kihúztuk..csak este tesszük vissza. Van amikor egész nap azzal járkál a fülén és beszél.. Mint egy üzletasszony: csak ugy nyomja a szöveget:-)

A nagyszüleivel minden este beszél telefonon.. ha nincs hívás 7 óra körül képes odaállni és a kagylót a fülére szorítva csendben várni.. A multkor is csodálkoztunk csendben a gyerek .. Látjuk a telcsivel a kezében vár..:-))

Ggabszi: puszit dobni még nem tud.. csak a nagypapája tanította meg a kézrázásra. Odanyujtjuk neki a kezünket és azt mondjuk szevasz akkor Nikike kezet fog és megrázza:-))

Madri: köszönöm:-))

Kép

Kép
töltike

Szia Mindenkinek!

Madri: Remélem, megismerhetem majd Zsófit is.Kép

Diti: Olyan jó olvasni a boldogságodatKép Minden sorodból a boldogság és a nyugalom árad.Kép

Ildikó: Csabi figyelt Gergőre, ő már nagyobb. Gergő viszont elkezdett mindentől és mindenkitől félni. Azonnal sírt, amikor Csabi közeledett( a földön gurulva) feléje. Fél ha tüsszentünk, ha nevetünk, ha dudál egy autó, stb. És az idegen emberektől is fél. Olyan keserves zokogásba kezd, hogy majd megszakad a szívem. Így csak ritkán adom ki a kezemből emiatt. Amikor itt voltak a rokonok, szinte egész nap az ölemben volt, alig aludt és nagy, riadt szemekkel nézett utánam, ha leraktam vagy valaki ölbe vette.

LL. Junor egy roma származású rapper, eki szerintem egész értelmes fazon. Kép

Sajna nem tudtunk sapit venni, mind nagy volt a fejére vagy nem állt jól. Olyan szabású sapkák vannak, hogy az hihetetlen. Sejtelmem sincs, ki találja ki őket, de alig van egy-egy értelmes. A szinekről ne is beszéljünk.Kép

Tündéri a két kis paplanlakódKép Ott legalább biztonságban vannak-viszonylag.Kép

Bátor kislányod van, az tuti. És Bálintnak az a komoly pofi!Kép

Simineni: Mióta süt a nap, azóta folyamatosan úton vagyunk. Imádom a napsütést, ( a forróságot nem ) és szeretném a tavasz minden pillanatát és illatát élvezni. Amire ebben a bűzös városban nem igazán van lehetőség. Úgyhogy mindig a tó és a sportliget az uticél.Kép
Gergő nagyokat alszik a kocsiban, csak amiatt vagyok zavarban, hogy mit adjak rá, mennyire takarjam be, stb. Így szegénykém kicsit leizzad mindig.

Töltike: Az operátor kisasszony már megérdemelne egy saját telcsit.Kép

Süni: Megnyugodott a lelkem, hogy nem a ti életeteket dúljuk fel ennyien. Természetesen mond meg a terembérlet díját, a szükséges dolgokat meg összedobjuk vagy az árát összeadjuk.
Nekem megnyugvás, ha tudom, hogy nem hozol a férjecskéddel ekkora áldozatot.Kép

Nikinozsó: Nagyon édes az unokád, csak úgy, mint a többi.Kép

Steiff: Istennek hála, hogy jól vannak a gyerkőcök, reméljük itt vége is a bárányhimlős epizódnak.Kép

Gabszi: Igen, sapi mániás vagyok, meg cipő. Ez a kettő a gyengém. Bár magamnak nem veszek sapit, mert formátlan a fejem és nem áll jól egy sapi sem. Kép

Szép napot!

KépKépKépKépKép

KépKép
KépKép
kelimoni

Diti!
Köszi a képeket!Kép Nagyon cuki a bébiKép

Ildikó!
A férjemmel itt nevetünk a gyerekszájon! Fekete PákóKép
Rendes oktatóm volt, mostmár nyugodtabb a férjem is!Kép

Töltike!
Nagyon jó kép Nikiről! Vágod a haját?

Amneris!
Jól vagytok?

Madri!
Én is annyira vártam már a napsütést! Egészen más az ember hangulataKépKépKép

Gilice!
Voltam fogorvosnál, aki elküldött a szájsebészetre, mert nem fér a fogam el! Sajna! Úgyhogy valamikor ki kell húzni!Kép

Jiny!
Nagyon szép a szobaKép

Kelimoni!
Tiszta LL! Tényleg! Végülis nem vettetek sapkát?

Kép

Kép
rayo

Sziasztok!!

Kelimoni! Van neki saját de esze ágában sincs azon telcsizni:-) Műanyag zenélős és a mi régi telcsink is.. nem kell neki..

Rayo! Jaj de szép ez a csillogó rózsa..
Nikikének 2x volt vágva a haja.Most növesztjük..:-)))

Kép

Kép
töltike

Sziasztok!

T.Viky sajnálom, hogy nem talizunk de a topictalink remélem összefutunk!!!!

Madri írtam mailt.

Nikinozsó szerintem is van valami oka ennek a párnak amiért halogatják a találkozót, csak nem merik megmondani. Lehet, hogy félelem vagy talán tényleg nem biztosak teljesen abban, hogy itt van az idő a gyermekvállalásra. Azóta sikerült beszélni velük??? Mi lett a történet vége????

Ildikó azt a frontot mi is megéreztük, mindketten nyugtalanok voltunk. A hintázás tényleg nem semmi.....még jó hogy Ti már megszoktátok.

Marci_Anyu írtam választ.

Steiff Biának jobbulást!!!! Hogy sikerült a szülinap??

Szuperboszi én nem is tudtam, hogy babát vársz.
Milyen figyelmetlenül olvasok......
Gratulálok és sok boldogságot nektek!!!! Akkor újra bővül a család!!!!

Gabszi milyen édes a kisfiatok, jó szakács lesz belőle. Várjuk a további recepteket.....

Töltike akkor megvan nálatok ki veszi fel a telefont. Imádnivaló a kis telefonkezelő!!!!

Köszike a képeket mindenkinek!!!!! A gyerekek tüneményesek. Felvidítják még a várakozók időnként nehéz napjait is!!!!!

Sünike én is örülök, hogy ennyi fővel mégsem nálatok lesz a buli. Várjuk a ktg.-eket és hogy ki mit vigyen, ill. miben tud segíteni.

Rayo én ugyanezzel a problémával küzdök, nem tudnak kinőni a bölcsességfogaim alul mert nincs helyük. De úgy félek a szájsebészettől,nem merek elmenni.

Kelimoni mi a gond a sapkákkal???? A kis Gergő Juniornak nagyon jól áll amit ráadtál a képen.

Gyorsan felteszem, nehogy elszálljon amit írtam.

Puszi mindenkinek!!!!
vicki

Sziasztok

Olyan jó nézegetni ezeket a szebbnél szebb babákat KépKépKép (Diti a te képeid is várom )

(Fekete Pákon meg itt vigyorgok a kollégám nem tudja elképzelni mi bajom KépKépKépKépKép )

Süni

Szerintem is nagyon jó lenne a batyus buli , mindenki visz valamit akár komplett kaják összeálhatnak lista alapján . A többit meg összedobjuk Kép

Nikinozsó
valszeg kevertem a kettö unokádat így kezd tisztulni a kép bocsánat érte .

És képzeljétek elkezdtük megtervezni a babaszobát KépKépKép
Még csak gondolatban mert még nagyon messze a vége de már ez is haladás , hogy idáig eljutottunk KépKépKépKép
Lehet hogy a szép tavasz teszi de kezdek kimászni magamalalól KépKépKép):

Naninga
naninga

Sziasztok!

Küldtem körbe mail-t. Aki nem kapta meg szóljon.

Ez az egyik fele a mail-nek:
Õszintén bevallom nem számítottunk ilyen sok kedves jelentkezőre. Az elhelyezés az udvarunkon nem is okozna gondot, de rögtön az jutott eszünkbe "Mi lesz ha rossz idő lesz? Hova teszünk ennyi embert?" Így tegnap ezt kiokoskodtuk és hála a kedves igazgató néninek sikerült a tornatermet kibérelni.

Olyan jó, hogy ilyen sokan leszünk. Reménykedem, hogy Amneris, Ildikó, Vicki, Hildus, Ancsúr, Mera, Rayo, Csöpke, Naninga és Petyaanya is el tud jönni. Bár abban is nagyon reménykedem, hogy Amneris akkor már ANYUKA lesz. Õ ajánlotta fel, hogy azt az időpontot válasszuk ami a társaság többségének jó, mert az ő részvételük a közelgő gyermekáldás miatt nagyon bizonytalan.

A suli udvarán lehet parkolni, focizni, bent pedig a babák kedvükre mászkálhatnak. Nincs semmi balesetveszélyes dolog az útjukban.
Köszönöm az asztalfelajánlást. Így most már a jókedvünkön kívül szinte semmire nincs szükségünk. A suli tud adni székeket, asztalokat.
Szerintem akik babóval jönnek hozzák el a kicsik kedvenc játékát, plédet amin heverhetnek.
A nagyobbacskák kismotrot is (tudjátok lábbal hajtós) hozhatnak. Bőven lesz tér.
Mivel mi tuti biztos ott leszünk a poharakat, szalvétát, tányérokat, WC papírt vállalom.

Megyek visszaolvasok és jövökKép

SüniKép
süni_renóca

Sziasztok!

Amneris írtam mailt.

Hűha eddig fel sem tűnt, hogy olyan időpontban lesz a tali amikor nekünk nem jó.......

Remélem valahogy sikerül megoldanunk és veletek tudunk lenni ezen a szép májusi napon!!!!!

Sünike nagyon jól hangzik amit leírtál, várjuk a mailt és a további infót. Nagyon ügyes vagy, hogy így elintézted a helyszínt.

Szép estét mindnekinek!!!!
vicki

hello

Vicki KépKépKépKépKép
Én is csak dumálok itt és nem is figyeltem hogy nekem sem jó KépKépKép
(sajnos a lehető legrosszabb mert d.utános műszakot senki nem fog tőlem átvállani KépKépKép

De remélem majd elmesélitek milyen volt képes beszámolóval Kép

Naninga
naninga

Sziasztok!
Kop-kop-kop Meggyógyultam!Kép
Mindenkinek köszönöm a gyógyító üzeneteketKép

A képek hatalmunkba kerítettek.
A sok mosolygós arcKép A sok elégedett gyermekKép

Jiny
Csütörtökön drukkolunk!
Csodaszép a gyerekszoba. A babakocsi is nagyon szép. Nehéz? Átalakítható?

Nikinozsó
Szerintem is a "hirtelen" örömhírtől riadtak meg a leendő szülők. Talán félnek örülni, félnek beleélni magukat, félnek egy újabb csalódástól. Lehet, hogy még mindig nem tudták feldolgozni, hogy gyermekük nem az ő "gen.utóduk" lesz? Lehet, hogy segítségre lenne szükségük? Viszont az is eszembe jutott, hogy lehet, hogy egy másik szervezet is most kereste fel őket és nem tudják eldönteni mi legyen. Nagyon kíváncsivá tettél mindannyiónkat. Ha lehet elmondod majd mi lett történetük vége? Mikorra várható a kicsi érkezése?

Ildikó
Köszönöm a táblázatot.
Hát ez a hintázás...Kép
Azért pár év múlva már ne járulj hozzá, mert lehet, hogy az ajtótok a szobában landolKép.

Pirinyócska
Jobbulást a nagyinakKép. Mivel most már biztosan elférünkKép Az utolsó percben jelentkező topiklakókat is szeretettel várjuk (bár ez eddig is így voltKép)

Szuperboszi
Kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel:
Kép

Rvan
Dekorgumiból készültek az állatkák. A sablont Robi felnagyította (ha szeretnéd elküldöm), kinyomtatta. Én pedig kirakót játszva(, mert sajnos csak A/4-es dekorgumit kapni) elkészítettem.

VICKI, ANCSÚR, STEIFF, SIMINENI, PIRINYÓCSKA, MONCSI, AMNERIS, DITI
Megkaptátok az üzenetem, amelyikben kép és térkép volt? Már kétszer elküldtem és azt írja nem ért célbaKép

SüniKép
süni_renóca

Sünikém!
Én még nem kaptam meg, de várom.
simineni

Nem enged feltölteni!!!!!!!
Kép

Kép
rayo

Sikerült!
Tölti!
Ezt neked küldtem!!!!!!Kép

Ezt pedig mindenkinek:
Kép

Kép
rayo

Simineni
Még egy próbát tettem. Remélem most sikerült.

Azt elfelejtettem, hogy ha valaki vonattal jönne:
Nyugatiból indul szombaton kb. óránként. Sződ-Sződligetnél kell leszállni. Aki így érkezik azzal egyeztetünk telefonszámot, időt és elmegy érte valaki a vasútállomásra, mert az kb.20 perces séta innen.

SüniKép
süni_renóca

Simineni
Ezt írja ki!Kép

This is the Postfix program at host dumballah.tvnet.hu.

I'm sorry to have to inform you that your message could not
be delivered to one or more recipients. It's attached below.

For further assistance, please send mail to <postmaster>

If you do so, please include this problem report. You can
delete your own text from the attached returned message.

The Postfix program

<isimon@monornet.hu>: host smtpgate.chello.at[213.46.255.2] said: 551 Mail from
your IP address is currently blocked based on RBL listing (in reply to RCPT
TO command)

VALAKI MEGTENNÉ, AKI MEGKAPTA A MAIL-EM, HOGY TOVÁBBÍTANÁ NEKIK:
VICKI, ANCSÚR, STEIFF, SIMINENI, PIRINYÓCSKA, MONCSI, AMNERIS, DITI
TÕLEM NEM MEGY ÁTKép
süni_renóca

Drága Süni!
Megkaptam a leveled, benne a kedves invitálást, de sajnos egyrészt ez az időszak borzalmasnak ígérkezik az életünkben, másrészt aznap lesz Hanna első névnapja és az én születésnapom is. Így bizonyosan itthon maradunk, de sokat fogok Rátok gondolni!
Ölellek:
Hildus
Vendég

SimineniKép
Válaszként sem ment át, sem csatolt fáljként, sem beillesztett szövegként, sem kép nélkülKép
Süni
süni_renóca

Sziasztok!

Süni
köszönöm az e-mailt megkaptamKép A választásotok szuper és előrelátóKép! Vikinek továbbküldtem, remélem valakitől megkapjaKép

Rayo
olyan szép képeket teszel fel, honnan töltöd le? A gyerekek képeivel együtt feldobja a topicotKép

Kelimoni
jön a jó idő és ha a lakásátalakítás engedi, akkor talán pénteken megyek újhegyre. Sajnos munka után megyek, így 3 körül érek oda. Ha Gergővel egyezteted a délutáni alvást, akkor találkozhatunkKép

Töltike
édes lehet Nikike esténkéntKép Szinte látom magam előtt!Kép Zituka is mindig a telefonommal rohangál. Ha a babakocsiban már nem marad meg, akkor telcsi és nyertem fél órát Kép

Di_ti
kérhetek én is képet?

Kellemes estét mindenkinek!

Kép
madri

Süni!
majd valakitől megkapom. Ne izgasd magad.
Hildus!
A lányom névnapja és a fiam szülinapja is abban az időban lesz, sőt Süni szülinapja is, de én nagyon várom ezzel a jó kis társasággal a találkozást.
simineni

Szia Lányok!

Én sem kaptam körmélt.Kép
Vagy nem is kellett kapnom?

Ezt holnapra küldöm.Kép
Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Süni!

Én sem kaptam meg a leveled, elküldenéd újra?
Én nem vagyok egy nagy kézműves, de szívesen fogadnám a sablont, hátha én is tudok egy kicsit ügyeskedni veleKép
Nekünk vakószínűleg jó lesz a tali dátuma, ott tudunk lenni. Már alig várom, hogy találkozzunk.

Rvan

Kép
rvan

Sziasztok!

Valaki legyen kedves és küldje el mindenkinek a térképes mail-t.
Lehet hogy rátaláltunk a baj forrásáraKép hétvégén rendet raktam a levelezőlistámon és lehet, hogy kicsit összezavartam a számítógépet.
Sajnos csak holnapután lesz rá időm.
BocsánatKép

Jó éjt! Süni
süni_renóca

Ildi-kó!
Köszönöm a körmailt. Tőled átjött és azok a gyönyörű virágok is amit küldtél. Szinte éreztem az illatukat.
simineni

Sziasztok

Viki
írtam mailt

Kelimoni
továbbküldtem a körmailt, bár a neved szerepel a címzettek között! Nem hagytak kiKép

Ildi_ko
köszi a mailt, a szívem mosolyog a képek láttán és szeretném a kertben is látniKép A kertben egyes helyeken még hó van, de már a virágoskertben bújnak ki a virághagymákKépKép!

puszi mindenkinek

Kép
madri

Sziasztok Csajok!

Sajnos túl jó hírekkel nem jelentkezhetek. A lányokat ma vittük orr-fül-gégészetre és már megint antibiotikumot kaptak, most mind a ketten. Vettek tőlük váladék mintákat, jövő héten hétfőn lesz eredmény. Kép
Viszont ma már voltunk egy keveset a játszón, ugyanis a Kingusnak megígértük, ha ügyes lesz, hintázhat egy kicsit. Nagyon nagy hős volt, de Zsófi is! Kép És végre olyan jó idő volt! Kép

Amneris után ne izguljatok, tegnap nálunk járt, és "adtunk a lelkének" Kép. A csajok tettek róla, hogy ne bánkódjon! Kép Azért remélem majd jelentkezik! Kép

Megyek elolvasom Süni körlevelét.

Üdv mindenkinek! Kép

kizsó

Sziasztok

Süni
ne izgulj, továbbküldtem a körmailt mindenkinek, aki a címlistán szerepel.Kép Idi_ko is ugyanezt teszi, tehát mindenki megkapja nem is egyszerKép Ez a biztosKép!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
madri

hihihi, én is továbbküldtem Kép
ildi_ko

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?