Sziasztok!
Bocs az igazolatlan hiányzásért
Szombaton a nyakunkba vettük a várost, sétáltunk, múzeumban voltunk stb. Este már mondogattam a férjemnek, hogy olyan vacak a gyomrom, jó lenne most egy Bilagit, mert megfeküdte a vacsi. De persze nem vettem be, mert a baba miatt nem akartam. Éjjel 2 körül felébredtem, hogy sz@rul vagyok. Irány a wc, nem szépítem, 3-szor rókáztam tele
Utána jött a hasmenés, és ezzel telt az éjszakám, hogy óránként rohantam ki
Vasárnap ugyanez folytatódott, vagyis akkor már "csak" a hasmars volt, de már semmi nem volt bennem, mert a folyadék se nagyon maradt meg. Reszelt almát ettem háztartási keksszel, az vhogy lement... Anyukámék pont jöttek hozzánk, és olyan jó volt, mert itt tudtak maradni tegnap estig, látták, hogy milyen ramatyul vagyok, nem akartak egyedül hagyni
Vasárnap este előjött egy frankó kis felfázás is, hogy teljes legyen a boldogságom, pedig erre baromira odafigyelek, mindig vastagon aláöltözöm, mert hajlamos vagyok rá sajna
Plusz a lázam is 37,8 lett
Anya megmérte a vérnyomásom, azzal nem is lett volna semmi, de a pulzusom folyamatosan 120 volt
Ittam ezerrel, feküdtem, pihentem, de úgy voltunk vele, hogy ha nem leszek jobban, hétfő reggel irány a doki. Szerencsére jobban lettem, semmi gyomorprobléma, a felfázás is szinte teljesen a múlté, lázam OK
Holnap megyünk UH-ra meg ctg-re, majd akkor beszélek az orvossal erről az egészről. Vmi rohadék vírus lehetett, mert reggel beszéltem Anyával telefonon, és mondja, hogy most meg neki vannak gyomorproblémái
Petike viszont tündéri módon viselkedett
Vasárnap, amikor olyan vacakul voltam, és feküdtem az ágyban, elkezdett kőkeményen nyomorgatni, tombolni ott benn. Szegénykém, biztos hiányzott neki a szokásos bőséges reggeli, meg a finom ízek. És a rókázás is tutira megviselte. Szóval tombolt, énmeg megsimogattam, és mondtam neki, hogy tudom, hogy most neki nagyon rossz, de most nekem is az, és segítsen, hogy jobb legyen, picit pihenjen, és hagyjon engem is pihizni, akkor mindkettőnknek jobb lesz. Abba is hagyta pár órára, majd újra elkezdte, megint beszéltem vele, és újra abbahagyta, utána már csak simogatott, ahogy mindig is szokta
Nekem eddig nem nagyon ment ez a magzathoz való beszélgetés-dolog, de magam is meglepődtem rajta, hogy ilyen hatással van rá...
Drága Benedekek!
Nagyon boldog névnapot kívánok Nektek, és ezer hála a melegért!
Coolasa,
háát, annyi a közös bennünk, hogy én is a bűnt üldöztem vmikor. Rendőr vagyok, azon belül is vízirendőr. De régebben "sima" közrendes járőr voltam, róttam az utcákat
Érdekes, de vhogy pont erre gondoltam, hogy jogi pályán mozogsz
Ha újrakezdeném, akkor én is ezt csinálnam, jogra mennék. Ügyésznek
Bubek,
az Élet az anyaméhben tényleg nagyon jó! Már régesrég felvettem és meg is néztem párszor...
Gabuska,
köszi a könyves fotókat! El is érzékenyültem rajtuk...
Meg kell zabálni Livicseket! Te szemüveges vagy? Nem is tudtam! És is, csak általában ha elmegyek itthonról, kontaktlecsével álcázom magam. Amit egyébként nejlonszemüvegnek szoktam hívni
Mamacka,
nagyon szép a pocid! Szerintem nem a cickóméret miatt tűnik kisebbnek... Nekem eleve nagyok a melleim, és most tartok 3 mérettel nagyobbnál, mégis a nagy hasam mellett olya, mintha ott se lennének
A kiságy is gyönyörű lesz! Nálunk is apa csinálta, meg a pelenkázót is.
Vvolga,
a babágyhogy a rácsokat meg lehet venni barkácsáruházban, meg fatelepen is, és a keresztléceket is. Csak le kell kezelni. Mielőtt vesztek, nézzetek körül, mert ebben is vannak árkülönbségek. Csak ki kell fúrni, és berakni a helyére, nem nagy kunszt
Mindjárt keresek "újhajas" képet, aztán teszek föl. Semmi extra, csak rövidebb lett, főleg hátul. Egy darabig most úgysem tudok majd fodrihoz menni.