Új privát üzeneted érkezett!

Sajtiné,
tényleg egyedül iszik Zsófi? Húúúú, de irígy vagyok! Nagyon ügyi! Veszek én is ilyen fogantyűűűt, hátha nátha. Néha 20 percig is elnyammog Livi az ivással és elég nehéz már tartani őt + az üveget, főleg este 10-kor. Csak attól félek, hogy sok levegőt nyel, ha egyedül csinálja és nem úgy tartja az üveget, tudod, nála ez triplán gáz.

Jobbulást a férjednek!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi,
a céklát én is imádom!!! Kép Jó ízlésű a kiscsaj! Kép
Olyan, mintha Livike épp imádkozna. Kép

Sajtine,
tudom, nekünk is van csőrrrel, cumival, fogantyúval, de béna Beni nem tudja sehogyse használni. Neki csak a kanál jön be. Kép Jövő hónapban kezdjük az ismerkedést a villával és késsel. KépKépKép
Mi itt vettük a járókát és a fejvédőt is. 3ezer Ft volt. Szerintem olcsó.
http://gportal.hu/portal/bababutor/
Férjnek jobbulást!!!

Hallottátok? Holnap 15 fok lesz. Kép Elvileg. Holnap megyünk a Nagyim temetésére, illetve nem a temetésre, hanem utána a lakására. 9re nem tudom Benit Kőbányára kicipelni, most, hogy nem eszik. Meg már novemberben meghalt (Dédunokája megszületett és másnap), csak most tudnak úgy szorva temetni. Hát ez van.
Olyan vidéki rokonok lesznek, akiket kb. 25 éve nem láttam. Apu mondta is készüljek, mert a "de nagyra nőttél" mondatokkal szerinte teli lesz a hócipőm. Kép Szerintem is. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
ilyen mondat nemrég nekem is elhagyta a számat, amikor a 4 éve nem látott ismerős kislányt megláttam. Kábé 2 fejjel magasabb nálam, előtte meg a hónom aljáig ért. Én akkorát lestem, akaratlanul is kicsúszott a számon, pedig én is utáltam mindig. El is húzta a száját, de csak úgy szolídan, hogy ne lássam. De láttam.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Tudtok erre magyarázatot? Ugye vannak olyan érzékeny gyerekek, mint Beni is, akik megérzik, ha az Anyucinak megjön. (Most még nem jött meg egyébként.) És nem hajlandóak szopizni. A lefejt tejet meg megeszi szó nélkül. És ha álmos, akkor még szopizni is hajlandó. Szóval most cicivel altatok és keltek is. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Hahóóóóó, hol vagytok? Nézitek a Mirigyeket?Kép

Timi,
holnap már tudnánk menni bölcsizni, de jön Anyu, szerdán már tuti megyünk.

Dia,
hogy van Domi?

Mancs, figyi!
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Ilba, Eszti, köszönöm a mellszívó infót. Kép A Mária nagyker honlapján fennvan és kb. 14 ezer forint.
Megpróbálok szerezni egy használtat, mert nekem pl. fölösleges a benne lévő cumisüveg, mert van 2 pont olyan.
Továbbra is kevésnek tűnik a tej, sőt kb. 1 nap alatt jön össze kézi fejéssel 30 ml. Kép
ÉS ezen felbátorodva, tegnap megkóstoltattuk Andrissal az almát. Csak pár kanállal, de ízlett neki. KépKépKép
Ma voltunk a Corában és vettem neki 3 74-es bodyt. Már a 68-asokban van olyan, ami kezd kicsi lenni. Kép

A hófordulós csemetéknek (Gergő, MArci, Levente) sok puszi!!!

Apropó: Eszti és Ilba, ha taliztok, arra talán én is el tudnék menni, már ha szívesen láttok. Mert a 4-6-os vonalához marha közel lakom. Csak arra kéne felszuszakolódni (egyszer már megvolt, csak segítséggel) és irány a Sziget, pl.). Kép Persze ez csak egy ötlet volt...
És téged se felejtettelek el Bubek, ha gondolod, megálapodhatunk egy napban, de ha túl zsúfolt a heted, lehet az azutáni hét is.
Mamacka szép a pocid, és sztem is ruha nélkül kisebb, még néztem is, hogy ua.-e... ÉS ne szomorkodj, sajna nekem is berepedezett ott alul az utolsó 2 hónapban. Kép

Natasa, Szonja nem semmi lány, már most úgy néz, mint egy felnőtt, és mekkora haja van!!! Alvós kép. KépKépKép

Beni és Livi, látom huncutkodtok egymással. Kép

Mindenkinek szép estét!

Kép Kép
Kép
vvolga

Ezt a gportálon találtam, beleszerettem!
Most akartunk venni nagyobb szekrényt a gyerekszobába, most fűzöm Azuramzolit, hogy csináltassunk ilyet.
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

volga, én a dm-ben vettem 1 hete sem az általad említett aventet, 12999 ftért

Kép Kép
coolasa

volga, megnéztem neked a teszvesz.hu-n, ha ismered ezt az aukciós oldalt, és olcsón vannak újak is, használtak is. Csak írd be a keresőbe, hogy "mellszívó". Néhány 100 ftért is találsz.

Kép Kép
coolasa

Szegény férjemKép Amióta ismerem még soha nem volt náthásKép Köszönjük a jobbulásokatKép
Zsófit korábban megfürdettem, most alszik már. Biztos felébred még.

Gabuska a fogantyú két db kb. ezer forint. Férjem tanította meg neki a fogástKép
De csak a kicsi cumisüveget bírja el.
A végén kell egy picit segíteni, mikor már alig van az alján. Nem nyel sok levegőt. beültetem a pihenő székébe és elszopizik egyedülKép
Jó a szoba bútorKép
Livi nagyon ügyesen olvasKép

Ilba, köszi, de itt csak rendelni lehet,nekem meg azonnal kellKép
Pedig jó az ára. Majd megnézem a Brendonban vagy máshol is.

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok! Kép

Gabuska
Mindenki azt mondja, hogy csupaszon kissebb a pocim! Kép
Szerintem ez a cicim miatt van ami viszont három méretet nőtt!!!! Kép a cici+poci páros a ruha alatt valahogy növeli a látványt! Kép

Novum
Férjecském hajóépítő! Nagyon szeret a fával dolgozni! Kép

Ilba
A mi dédijeink is Kőbányaiak voltak, most haltak meg a télen két héten bellül mindketten elmentek... mi még mindig Kőbányaiak vagyunk de remélem már nem sokáig! Kép

Alakul a kiságy! Kép
Kép
Kép

Hogyha Áron a pocim jobb oldalán fellül valami pici hegyeset dugdos ki az a lábikója lehet nem? Akkor az azt jelentené, hogy a feje lent van!? vagy nem feltétlenül, lehet csak felhúzott lábikóval bököd?... én már teljesen elbizonytalanodtam, hogy mi micsodája... de remélem a fejecskéje odalent van.

Kép
Kép
Kép
mamacka

kisvulkán! Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mindjárt gyüvök én is! Csak fejek egy picit, meg fordítanom is kéne. Kép És fáradt is vagyok már.

Sajtine,
ha ki tudtok menni Diósdra, akkor azonnal is megvehető, ami van raktáron. Csak hívd fel őket, hogy mi az, ami van. Fejvédőt mi is azonnal megvettük, csak a járókára kellett várni.
Brendonban mondjuk biztosan vannak szebbek is ...

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabi,
amelyik képen Livi szemből hason van és "olvas", azon olyan nagylányos már! Kép
Ezek a bútorok álomszépek!!! És mennyiért adnak egy ilyet? Nem mintha nálunk elférne ...
Mi most olyan étkezőt szeretnénk, ahol az asztal összecsukható és a székeket is összecsukva alá lehet tenni. A Domusban 90ezer. Kép Most találtunk egy gyártót, várjuk a válaszát.

Vvolga,
mi is 74esben nyomulunk már! Kép (Ezért nem hiszem el, hogy csak 64cm.)
Tali: persze, minél többen vagyunk, annál jobb. Szerintem. Eszti? Kép

Mamacka,
írtó ügyes párost alkottok a férjeddel!!! Nagyon szép a kiságy. Gondolom az új lakásban is egy csomó mindent saját magatok fogtok megcsinálni. Kép
Cici méret: KépKépKép
Kisvulkán: Kép
Dédik: Kép
Az enyém nem kőbányai volt, csak a temetés lesz ott, az Új Köztemetőben.

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
ilba

Mamacka,

a férjem talán (Kép) kedvet kapott a kiságykészítéshez és kérdi: honnan vettétek a bordás oldalfalakat a kiságyhoz?

ÉS először érdeklődött, mit is olvasok én itt. Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Jó reggelt!

Mamacka,
hát, nem is tom, mit mondjak! Naggggyon szép az ágy! És hamar el is készült!

Ilba,
hiszti közben is olyan nagylányos már!!!!KépKépKép

Sajtiné,
hűűűű, nekünk nagy üveg van. Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hahó Mindenki!

Köszönjük szépen a köszöntéseket, nagyon atanyosak vagytok! Át is adtam ám mindet Marcinak!!! KépKép

A helyzet az, hogy szombaton mentünk volna az iker keresztfiaimhoz, de nem mentünk mert Marcinak szombat reggel óta szinte folyamatos hőemelkedése van. 36,8 és 37,5 között ingadozik. Így még ki sem merek menni vele, mert nem tudom mikor megy fel a láza. Ma jön a dokinéni, megnézi.
Pedig annnnnyira de annnnnnnyira kimennék ebbe a gyönyörű időbe! De így csak ablakot tudok nyitogatni.
Marci meg egy kicsit nyűgös is, és kevesebbet szopizik is, mint ezelőtt 3-4 nappal, és most nekem sincs valami jó kedvem. KépKép

Ránk jár a rúd...

Szóval azt hiszem, hogy akivel ezt a hetet megbeszéltem, hogy megyünk - Sajtine, Wolga, Eszti, Tücsökmami - egyenlőre ne számítsatok ránk, amíg nem tudom, hogy mi van. Ráadásul ma kellett volna kapjuk a 3 hós szurit, így az is tolódik. Ne haragudjatok, tökre sajnálom, hogy nem mehetünk, jó lett volna kimozdulni. Kép
De azért remélem, hogy jövő héten is - ha már tudunk menni - akkor az jó nektek?
Majd írjátok meg, mert olvasni olvasok, csak nagyon keveset jutok ide, mert Apa is még most is beteg (persze pasiból van, láza nincs állítólag, bár én már ebben sem hiszek, csak nem méri, Kép - így az orvos szóba sem jöhetKépKép), és nagyon sok ám Marci nyűgösen, Apa betegen, meg azért itt a háztartás is, és eddig én sem voltam az igazi...Kép

Mamacka,
tényleg jók ezek a képek. Te látod a különbségeket hétről-hétre? Biztos jó lehet visszanézni hogy milyen volt egy hónapja, meg 2-3 hónapja a pocid...Kép
És az ágy is tök szép. A rácsokat is külön a párod csinálta, vagy azt így vettétek?

Ilba,
Beni egy aranypofa. Neked aztán tényleg nem kell aggódnod, olyan kis életvidám, gagyarászós belevaló kisfiad van, hogy csak na!
74-es????!!! Úristen! András is ilyen magas?

Gabi,
a KiviLivi sorozatok nagyon királyak ám!!!Kép
És nagyon édi a gyerekbútor amit kinéztél.Kép
Szerintem a veszélyforrásokra úgyis rá fogsz jönni az első koccanásoknál, meg fejelésnél... Akkor nem is lenne gyerök a gyerök, ha nem történne valami ilyen vele...Mint Jucusék keresztelője. KépKép

Novum,
Szilvi baba még nem megy? KépKép
MIlyen kis rámolós! Olyan kíváncsiak ebben a korban, hogy az embernek a sarkában kell lenni, nem? Kiváncsi vagyok már nagyon én is, hogy ez milyen....

Sajtine,
Édes a sapi amit vettetek!
Hogy haladtok a gyümivel? Jó lenne már megint egyet randizni, eddig miattam nem mentünk ki, most meg Marci miatt...KépKépKép

Wolga,
én a Brendonban vettem a fejőcuccot tavaly novemberben, 12900 ft-ért. (azóta meg vettem már nem tudom hány poharat hozzá, mert nekem a zacsi nem volt annyira szimpi.

Natasa,
Szonja egy gyönyörűség! Nagyon szép kislány. És nagyon tetszik a papás kép is! Szóval tegyél még fel sokat! Kép
Cumiügyben sajnos passz, Marcinak nem kell...Kép

Na pussz, majd ha tudok még jövök, de addig is írjatok, olvasom.

Anya újja a határozottan finomabb, mint enyém...Kép
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Most látom, nem atanyosak, hanem ARANYOSAK! Kép
nem tudom mi az az atanyos, de jól hangzik....KépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Ilba,
most olvastam, hogy összecsukható asztalt kerestek
A miénk is az, 4 székkel 2 fiókkal, és gurulósan 39900 az kikában, a Baumaxban meg még olcsóbban láttuk. a színe asszem bükk. Majd lefotózom a miénket, ha akarod...

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!
Látom aki teheti kint van a szabadban!Kép
Aki beteg,baba,mama,papa az igyekezzen minél gyorsabban meggyógyulni!Kép

Mi már megjöttünk a sétáól,de Szilvi még alszik az erkélyen.Most örülök,hogy legfelül lakunk,mert nem porol senki rongyot a fejére.Kép

Az éjszakánk a szokásosKép,rengetegszer felébredt Szilvi,de fogalmam sincs mitől.

Sajtine:
Zsófi nagyon csini az új sapijában!KépHogy izlett neki a répa?

Gabi:
A bölcs nekem is jó szerdán!
A bútor nagyon szép!Hol csináltattok ilyet?
A meseköny nézegető Livicsek nagyon érdeklödő arcot vág,olyan mintha ő maga olvasgatná a könyvetKép

Mamacka:
Szép lett a kiságy!KépHogy birod a nagy poci?Sokat mocorog Áron baba?

Bubek:
Marci irtó édesen kikerekedett!És azok a nagy szemek!!Pont engem néz ahogy irok!KépRemélem nem lesz komolyabb baja!

Most megyek ebédelni!
Sziasztok!
KépKépKépKép

Kép

Kép
novum

Kép

Megjöttünk. Beni még szuszizik a kitárt erkély előtt. Kép Baromi jó idő van!!!!!!!!!!!!! KépKépKép
Beni mindig mindenkivel barátságos, nem lepődik meg sehol semmin, de ma már másodszorra játszotta el, hogy idegen helyen 10 percig egy angyalka, csacsog, rúgdos, játszik, aztán hirtelen egyik pillanatról a másikra eltörik nála a mécses és olyan keservesen kezd el sírni, hogy a szívem szakad meg. Ez korral jár? Nálatok is volt ilyen? Aztán meg a Hugomnak odaadtam, hogy tudjak enni és akkor megint semmi baja nem volt már.

Timi,
kircsi nagyon az aláírásod!!! Kép
Sajnálom az éjszakákat, hátha a jobb idő beálltával Szilvus is jobban fog aludni.

Bubek,
Kép
Nagyon sajnálom, de most már csak végig ment a családon ez a nyavaja és mindenki szépen meggyógyul. Itt a tavasz!!!! Kép
Marcin mostanában mindig elcsodálkozom, hihetetlen nagy lett. Egy csomót változott. Kép
András nem magas, csak 178cm. Az Apósom viszont hatalmas, tényleg beterítette a kaput anno. Kép
És a székek is összecsukva beletehetők az asztalba? Megköszönöm akkor, ha lefotózod. Kép

Beni most:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok

A kiságy és férj köszöni a bókokat!
Én is nagyon büszke vagyok férjuramra... Õ egy drága kincs nagyon szeretem és nagyon hiányzik most hogy két napra elutazott!

Volga
Az oldalfalakat úgy kaptuk... nemtudom, hogy lehet-e kapni... rudakat biztos lehet és akkor csak be kell furogatni...

Ilba
Remélem lesz időnk, hogy magunk gyártsunk sokmindent! Majd kiderül... munka lesz bőven! Csak már ott tartanánk! Kép

Bubek
Azt terveztem, hogy a végén összerendezem a képeket csak az a baj, hogy egy-két hónap kimaradt.

Novum
Én nagyon jól bírom az egész várandóságot... hiányozni is fog! Kép
Áron mostanában rettentő sokat mozog kirúgja az oldalamat... már kérdeztem de még egyszer...
Szerintetek ha Áron a pocim jobb oldalán fellül valami pici hegyeset dugdos ki az a lábikója lehet nem? Akkor az azt jelentené, hogy a feje lent van!? vagy nem feltétlenül, lehet csak felhúzott lábikóval bököd?... én már teljesen elbizonytalanodtam, hogy mi micsodája... de remélem a fejecskéje odalent van.

Amúgy... most jöttünk meg a védőnénitől!
A mi védőnénink egy igazi kakukktojás... nagyon aranyos... egy kicsit félve álltam a mérlegre, hogy biztos sok lesz... +15 kilónál tartunk... azt mondta, hogy ez nagyon jó és megdícsért, hogy milyen ügyes vagyok, különösen, hogy szinte végig otthon voltam!
A pocimat is megdícsérte, hogy milyen szép az egész csupa gyerek!
Olyan aranyos hiányozni fog ha elköltözünk, kevés ilyen normális védőnőről hallani.
Legközelebb babástól találkozunk... azt mondta, hogy most már bármikor jöhet... apa ma éjjel nem lesz itthon meg azért még amúgy sem ártana ha bennt maradna!
Tényleg Ilba a ti védőnénitek milyen? És a gyerekorvos?

Ma napoztatattam pocóbabát! Olyan meleg volt kinnt, hogy csak na! Kisvulkán lebarnult! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, nálam is jobbra fennt volt hegyes, és amit kidugott olyankor, mint később kiderült az a ...... popsija volt. Pedig én is inkább lábnak vagy könyöknek vagy bármi másnak gondoltam, főleg, hogy miután most már látom a testrészeit, azt is érzékelem, hogy az ISO szabványnak teljesen megfelelő formájú a popója, és mégis benntről roppant hegyesnek tűnt...

Kép Kép
coolasa

Ma minden baba az erkélyen napozik!Kép A látszat csalKép, nincs nagyon beöltöztetve Lívi, a kabi alatt csak a szobai szerkó van.

Ahogy látjátok, mi még NEMKép takarítottunk az erkélyen, egész télen ki sem mentünk, csak a macsesz.
Kép
Kép

3 és fél órát sétáltunk, de Lívi csak a végén aludt el, addig nézelődött. Még maradtam volna lent vele, csak a kocsiban ott figyelt a kenőmájas, amit útközben vettünk, nem akartam, hogy elfáradjon a napon.

Timi,
a gportálon, amit Ilba linkelt be, ott lehet ilyet rendelni. Azuram fűzése még folyamatban van.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

...de ez nagyon hegyes és nagyon kicsi... a popója annál csak nagyobb... a másik oldalon viszont valami nagyobbat nyomkod... azt remélem az a feneke...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, az nem a sarka? Az közvetlenül a popó alatt van és hegyes is!Kép

Ez az előbb lemaradt
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

... de én is arra gondoltam...
...ahhoz viszont fejvégűnek kell lennie nemdebár?
Nagyon szurkolok, hogy útrakész pozicíóban találjuk 22.-én! Kép

Gabuska
Annyira fiatalnak látszol!!!... bár igaz engem is diáknak néztek anno a szakközépben ahol tanítottam... Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Aha, ma is aszonta a közértben egy néni, hogy kislány. 29 vagyok.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

mamacka: "nagyon kicsi"...... figyelj, kisgyerek - kispopsi.
(Ezt a brilliáns következtetést összes eddigi anyai tapasztalatom összegyúrásából sikerült levonnom...)

Kép Kép
coolasa

Coolasa
Kép

Gabuska
Én is április 20.-án pont egy hónap múlva leszek 29 de engem is 13-14-nek néznek néha... pocóval már kevésbé! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hát, engem pocóval is annak néztek néha, meg most a babakocsival, kapok is megvető pillantásokat rendesen. Jó esetben csak csodálkozót.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mamacka,
kezd izgi lenni Neked is!!! KépKépKép
Védőnéni: nem tudom, hogy az enyémhez fogsz-e tartozni, középkorú, iszonyú nagy dumás (néha sok is picit Kép), de semmi gond vele.
Dokinéni: már megnéztem Kép, elvileg nem az enyémhez tartoznál, de lehet választani. Az enyém idősebb, nagyon tápszer ellenes(!), homeopátiás. Tetszik, hogy időpontot kell mindig kérni, így nem vagy a sok beteg között és soha nem kell várni.

Gabi,
jó az erkélyes kép rólatok nagyon. Kép

A sapit mégiscsak visszacseréltük, most vizes az új, majd lefotózom. És vettünk Beninek írtó édi harisnyát és fehér, galléros felsőt az esküvőre. Már csak én nem tudok mibe menni. Kép

Képzeljétek, holnap megyünk Babanetes talira a másik topikkal, ahová írok. Tök izgi! Kép

És 2 kép. Így eszem már kanállal Kép és így vigyorgok a Papára:
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
a téli babásokkal taliztok? Hol?
Pontosítanám a kanalas kép feliratát: így eszem már a kanalat!Kép
Viccet félretéve, rohamosan sokasodik Benedek úrfi haja!

Csináltunk egy rahedli anya-lánya fotót ma, rokonság követeli a papírképeketKép, ellőttünk vagy harmincat (a digitálissal egyelőre), 1-2 csak sikerül belőle.Kép
Zóóótánka nem szeret pózolni annyira, de majd meggyőzöm a sodrófával.Kép

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska
Az alsó kép gyönyörű! Kép

Ilba
Azt hiszem megfogom siratni a védőnéninket! Kép
Dokinénit meg majd választunk... nem vagyok egy homeopatapárti Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Gabi, nagyon jók a képek! Kép Nekem a második is nagyon tetszik, meg az utolsó kifejezetten művészi!

Bubek Kép, gyorsan gyógyuljatok meg!!!

Beni, te kanálevő, boldog névnapot!! Kép
Orsi Benije, neked is! Kép

Ilba, mikor sétálunk? Én tegnap is voltam a park felé, olyan szép volt. És ott már vannak madarak is! Kép

Coolasa, hogy vagytok?

Bence éjszaka nagyon jól aludt, letettük 8-kor, és csak 1-kor kelt, aztán pedig 5-kor. Észrevettem, ha délután már nem alszik, akkor éjszaka nagyon jól. Szóval valahogy így kellene kialakítani a rendszert (amit ő úgyis egy nap alatt fog felborítani) Kép Kép

Puszi

Eszti
Vendég

Drága Beni! Először is köszönjük szépen a MELEGET!!!!!!!!KépKépKépKép
Másodszor pedig nagyon boldog első névnapot kívánunk!!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Régenlátott Benedek Babának is sok-sok puszit küldünk ezen a szép napon!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Benedekek!

Nagyon nagyon sok boldog névnapot kívánok.

Én most csak olvasó üzemmódban vagyok. Kész vagyok, megint küzdök a gyerekemmel.

Kép
Vendég

Tücsökmami!
Kitartás! Gondolok Rátok!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Most csak röviden irok,mert Szilvi életveszélyes mutatványokat produkálKép

Minden BENEDEKNEK/Ilba,Orsi,Kormi/NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNUNK!!!
Kép
Gabi:
Jó képeket csináltatok!Esetleg ma egy séta?

Most mennem kell!

Kép

Kép
novum

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, Kormi Benedekjének is nagyon boldog névnapot kívánunk, ezer bocs!Kép

Timi,
fél 11-kor a Sparnál?
Reggel Livicsek is lefordult az ágyról megint, arccal lefelé esett. De kutya baja!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi:
oké!!!!Megyünk!!!!!!!!!

Kép

Kép
novum

Sziasztok!

Bocs az igazolatlan hiányzásértKép Szombaton a nyakunkba vettük a várost, sétáltunk, múzeumban voltunk stb. Este már mondogattam a férjemnek, hogy olyan vacak a gyomrom, jó lenne most egy Bilagit, mert megfeküdte a vacsi. De persze nem vettem be, mert a baba miatt nem akartam. Éjjel 2 körül felébredtem, hogy sz@rul vagyok. Irány a wc, nem szépítem, 3-szor rókáztam teleKépKépKép Utána jött a hasmenés, és ezzel telt az éjszakám, hogy óránként rohantam kiKép Vasárnap ugyanez folytatódott, vagyis akkor már "csak" a hasmars volt, de már semmi nem volt bennem, mert a folyadék se nagyon maradt meg. Reszelt almát ettem háztartási keksszel, az vhogy lement... Anyukámék pont jöttek hozzánk, és olyan jó volt, mert itt tudtak maradni tegnap estig, látták, hogy milyen ramatyul vagyok, nem akartak egyedül hagyniKép Vasárnap este előjött egy frankó kis felfázás is, hogy teljes legyen a boldogságom, pedig erre baromira odafigyelek, mindig vastagon aláöltözöm, mert hajlamos vagyok rá sajnaKép Plusz a lázam is 37,8 lettKép Anya megmérte a vérnyomásom, azzal nem is lett volna semmi, de a pulzusom folyamatosan 120 voltKép Ittam ezerrel, feküdtem, pihentem, de úgy voltunk vele, hogy ha nem leszek jobban, hétfő reggel irány a doki. Szerencsére jobban lettem, semmi gyomorprobléma, a felfázás is szinte teljesen a múlté, lázam OKKép Holnap megyünk UH-ra meg ctg-re, majd akkor beszélek az orvossal erről az egészről. Vmi rohadék vírus lehetett, mert reggel beszéltem Anyával telefonon, és mondja, hogy most meg neki vannak gyomorproblémáiKép Petike viszont tündéri módon viselkedettKép Vasárnap, amikor olyan vacakul voltam, és feküdtem az ágyban, elkezdett kőkeményen nyomorgatni, tombolni ott benn. Szegénykém, biztos hiányzott neki a szokásos bőséges reggeli, meg a finom ízek. És a rókázás is tutira megviselte. Szóval tombolt, énmeg megsimogattam, és mondtam neki, hogy tudom, hogy most neki nagyon rossz, de most nekem is az, és segítsen, hogy jobb legyen, picit pihenjen, és hagyjon engem is pihizni, akkor mindkettőnknek jobb lesz. Abba is hagyta pár órára, majd újra elkezdte, megint beszéltem vele, és újra abbahagyta, utána már csak simogatott, ahogy mindig is szoktaKépKépKép Nekem eddig nem nagyon ment ez a magzathoz való beszélgetés-dolog, de magam is meglepődtem rajta, hogy ilyen hatással van rá...Kép

Drága Benedekek!
Nagyon boldog névnapot kívánok Nektek, és ezer hála a melegért!Kép

Coolasa,
háát, annyi a közös bennünk, hogy én is a bűnt üldöztem vmikor. Rendőr vagyok, azon belül is vízirendőr. De régebben "sima" közrendes járőr voltam, róttam az utcákatKép Érdekes, de vhogy pont erre gondoltam, hogy jogi pályán mozogszKép Ha újrakezdeném, akkor én is ezt csinálnam, jogra mennék. ÜgyésznekKép

Bubek,
az Élet az anyaméhben tényleg nagyon jó! Már régesrég felvettem és meg is néztem párszor...Kép

Gabuska,
köszi a könyves fotókat! El is érzékenyültem rajtuk...Kép Meg kell zabálni Livicseket! Te szemüveges vagy? Nem is tudtam! És is, csak általában ha elmegyek itthonról, kontaktlecsével álcázom magam. Amit egyébként nejlonszemüvegnek szoktam hívniKépKépKép

Mamacka,
nagyon szép a pocid! Szerintem nem a cickóméret miatt tűnik kisebbnek... Nekem eleve nagyok a melleim, és most tartok 3 mérettel nagyobbnál, mégis a nagy hasam mellett olya, mintha ott se lennénekKép A kiságy is gyönyörű lesz! Nálunk is apa csinálta, meg a pelenkázót is.

Vvolga,
a babágyhogy a rácsokat meg lehet venni barkácsáruházban, meg fatelepen is, és a keresztléceket is. Csak le kell kezelni. Mielőtt vesztek, nézzetek körül, mert ebben is vannak árkülönbségek. Csak ki kell fúrni, és berakni a helyére, nem nagy kunsztKép

Mindjárt keresek "újhajas" képet, aztán teszek föl. Semmi extra, csak rövidebb lett, főleg hátul. Egy darabig most úgysem tudok majd fodrihoz menni.

Kép
mancs

Sziasztok!
Bocsika,hogy időnként eltünök de azért vagyok.Kép
Most,hogy megjött a jóidő szinte egész nap a játszón vagyunk.Domi nagyon élvezi.Hintázik,szaladgál,homokozik(időnként meg is kóstoljaKép ).Kép

Benedek!
Nagyon boldog névnapot kivánunk!Dia&DomiKép
Kép

Végezetül pár kép mint mindig.KépKépMindenkinek sok puszi!Dia
KépKép
KépKép
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Halihó! Kép

Köszönjük szépen mindenkinek a köszöntéseket, mi is a másik két Benedeknek és Bencének is nagyon boldog névnapot kívánunk!!!! KépKépKép
Kép

Most rohanok is tovább, kaja, aztán megyünk talira a Margitosokkal. Este jövök!

Itten az új sapi!
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Itt vannak a hajas képek, bár olyan nagyon jól nem lehet látni. A pocakomat viszont annál inkább!KépKép

Csajok,
Lehet tippelni a Törpicsek súlyát illetőenKép Mert nem lesz semmi, azt gondolom már Ti is látjátokKép

És lenne mégegy kérésem:
aki EDA-val szült, szeretném, ha leírnátok a véleményeteket róla, érvek, ellenérvek, tapasztalatok stb. Fogalmam sincs, hogy fogok-e kérni vagy sem, de ha nagyon gáz lesz a helyzet, akkor nem leszek ellene... Ezért szeretném tudni, hogy Nektek mik a tapasztalataitok. Akár e-mailben is: micskukaccitromaiponthu Előre is köszi!!!

Ilba,
sirály a sityak!Kép De jó lesz Nektek! Margitsziget, tali....Kép

Kép
mancs

Gabuska,
Nagyi palacsintázójához még annyit, hogy az én "menüm" évek óta: juhtúrós, sajtos-tejfölös, puncspudingos és csokis-mézes banános. A sajtos-tejfölösre nemrég tértem át, mert megszüntették az indiait. Addig azt ettem. Nyamiiiiiii!KépKépKép

Kép
mancs

Kezdek meghülyülni, elfelejtettem csatolni a képeketKép Na, itt vannak:
KépKép
Kép

Esztipeszti,
hogy vagytok? Basszus, de kár, hogy nem ordítottál rám a múltkor a Lehelnél!KépKépKép Micsoda véletlen, mi, hogy pont egyszerre vagyunk ott, meglátsz, és felismersz...Kép

Kép
mancs

Most csak gyóóóósan a képek!

De unalmas ez a sopppingolás, ráadásul a tévét otthon hagytuk!
Kép

Anya, csakhogy végre méltóztattál kivenni a babakocsiból!
Kép

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Esztipeszti, köszönöm kérdésed, hogy is vagyunk.... hát, öregesen. A magam részéről már 30 elmúltam, úgyhogy nincs sok hátra...
(Csupán próbálom ellensúlyozni a napsütés miatti kirobbanóan jó kedvemet..sikertelenül)

Kép Kép
coolasa

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?