Sziasztok!
Örülök, hogy tetszett az idézet, van egy másik is a tarsolyomban...:-)
Szsombi!
Mindenekelőtt gratulálok a kisfiadhoz! Az első néhány hétben Marcinak is fájt a hasa, nála az volt a baj, hogy nem ismert mértéket az evésben és sokszor túlette magát. Ebben persze én voltam a hibás, mert hagytam, de sokszor nem tudtam eldönteni, hogy még éhes, vagy már a hasa fáj. Így mindig kínáltam neki a tejet, ő meg persze szorgalmasan elfogadta. Azt gondoltam, hogy ha a hasa fáj, akkor úgysem fog enni. Nem volt igazam!!! Aztán szép lassan kitapasztaltam, hogyan működik az én kisfiam. Sokszor vicceltünk a férjemmel, hogy használati útmutatót nem adtak hozzá a kórházban
A gyermekorvosunk javaslatára mi is használtuk az Infacolt és az Espumisant. Nekünk ez utóbbi vált be, a beadás után kb. 1 órával meghozta hatását. Az Infacolnál nem nagyon láttam változást, persze lehet, hogy Nektek ez segíteni fog! A babáknak egyébként gyakran azért fáj a hasa, mert sok levegőt nyelnek evés közben. Az Infacol ezt a levegőt kis buborékokká alakítja, így könnyebben tud távozni a babából. Ha nagyokat pukizik, akkor nyert ügyetek van
Emellett hatásos lehet a babamasszázs is. Türelem, kb. három, rosszabb esetben hat hónapos korára kinövi."
Sok sikert!
Üdv: Ildikó (Márton 4 és fél hónap)