Ilba, Bubek,
azé' Mártikát se felejtsétek ki!
Timi,
előszőr krumpli+sárgarépa+fehérrépa+husi variációt turmixoltam le, gondoltam, biztos a fehérrépa nem teccccik neki vagy a hús. Bár Anyunál már evett ilyet. Utána csak sárgarépa+krumpli+icipici husi, de az is a macseszé lett.
Én is megeszem a maradékot, csak szegény állatka egész délelőtt extázisban volt a leves illatától.
Végülis Sinlacot (rizspép) evett, de azt is hogy! Először üvegből, ahogy mindig, most nem. Aztán kiskanállal - gondoltam, hátha az ínye vacakol -, de nagyon nem volt kedvünk 45 percig szórakozni és pár kanál után gondoltam egyet és üvegből folytattuk megint(Zóóótánka) és megitta. Ki érti ezt?
Üvegest nem akartam már melegíteni, mert már nagyon balhézott, a tápszerről már szeretnék lassan leállni, így maradt a Sinlac.
A fogsora
tök jópofi, a kiskanálon mindig koppan.
Még mindig csak a teteje látszik, azt hittem, hogy ha előbújik, akkor már gyorsan kinő teljesen. Olyan éles, nem is értem, hogy nem vágja el a nyelvét, vagy az ujját, mikor rágcsálja.
Enyém ebéd: leves, 5 db palacsinta (t.zsömi majd holnap lesz) és egy zacskó pillecukor, Haribo vagy mi. De a nagy zacskóból ám! És még mindig tudnék rágcsálni... Úgy látszik, most a mamik esznek a kölkecek helyett is.
Ma tök jól megvolt Apával, amíg én vásároltam, mostam, főztem, mosogattam stb.
Szinte nem is találkoztunk délután 1-ig.