Új privát üzeneted érkezett!

Gabi,
dokinéni majd hétfőn szól hozzá valamit, mert akkor megyünk a 3 hós szurira. Majd jól megcsodálja ő is! Kép

Eszti,
persze elvisszük, mert még szinte te laksz Sajtinén és Tücsökmamin kívül a legközelebb. Írtam neked vagy 3 napja mailt, hogy a szüléstörténetedet kéremszépen, nem kaptad meg? Abban írtam, hogy el tudunk majd menni vele. A XIII. kerben dolgoztam, kb 10 - 15 perc innen tőlünk kocsival. Valahol a nyugatitól nem messze laksz nem? Ott van a Szt. István park valahol nem?

Ja még azt akartam írni - Gabiról jutott eszembe - és főleg a pocakosoknak
Mancs, Mamacka, Melinda, Blackrose (remélem nem maradt ki senki Kép)
hogy a National Geographic-on van egy kétrészes film, az a címe: Élet az anyaméhben
Egy hónapban asszem 2x adják le, a két részt általában egymás után. Naggggyon jóóóó! Ajánlom szíves figyelmetekbe. Egy kislány fejlődését nézi végig. (Én pl onnan tudtam meg, hogy mikortól hall, és hogyan Marci a hasamban.)
Szóval nézzétek meg. Én még most is isfőnként nézem, mert olyan érdekes, és nagyon jó nézni! KépKép

Tücsökmami,
azt meg neked felejtettem el a nagy fáradozásomban, hogy naggyon kis tündér Gergő! Olyan jókat vigyorgok a képeken!!

Kép
----------------
B&M
bubek

Húúú, most így belegondoltam mennyimindent vállaltam jövő hétre:
Sajtine - séta
Wolga - tali
Eszti - pelus
Tücsökmami - melltartóbetét.

Hát mikor is leszek itthon???KépKépKépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Ilba,
hozzátok mikor menjünk? KépKép

Milyen a járóka?

Kép
----------------
B&M
bubek

Szerintetek ez nem lesz kicsi 1 hónap múlva?
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
nem tom, de most nagyon édi benne Beni! Most, hogy jobban megnéztem, sztem már két hét múlva is kicsi lesz.Kép

Akkorát röhögtünk az előbb, Lívi bírkózott Izsákkal, valóságos élet-halál harcot vívtak, mindjárt meglátjátok, ki győzött... Még most is majd szétszakad a hasam.Kép

Ez még a békés egymás mellett élés
Kép

És a harc megkezdődik
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Ilba,Tücsökmami:
Köszönjük a köszöntést Szilvi nevébenKép

Gabi.
Én is néztem az ikres sorozatot!Reményeim szerint azt is nézni fogom amit irtál!
Nahát nevetni a gyereken miközben csatázik a kutyával!KépKépRáadásul a kutya győz!
Livike ne hagyd magad!Kép

Ilba:
A sapi kicsi lesz,de Beninek az is jól fog állniKép

Kép

Kép
novum

Timi,
KépKépKép

Ma fogunk először a nagy kádban fürdeni. Betesszük a "kutya áldozatát" az ülőkébe, aztán mehet a buli! Beülök mellé, nehogy baj legyen, nagyon kíváncsi vagyok!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ehol:
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Jó éjt!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok,

Ilba, a párnára gondolsz?Kép szerintem nem lesz kicsiKép
Komolyra fordítva a szót, nagyon cuki a sapiKép
ma mi is vettünk egy tök ari sapkát.Majd lefényképezem. Mi is vaciláltunk, hogy 2-est vagy 3-ast. De aztán felébredt Zsófi és fel tudtuk próbálniKép
Majd megnézem azt a bába izét. Lehet, hogy neked bejön a bababörze. Csak tényleg olyan mint a lengyel piac. Vannak persze új dolgok is, de azt jobb a boltban lökdösődés nélkül megnézegetniKép

Novum, köszi az ötletet, kipróbálom.
Tényleg ez volt a bajom a bolti kajával, hogy ki kellene dobni, mert két kanálnyit eszik kb.
Holnap főzök neki egy kis répát.

Gabuska, doki néni szerint sincs Zsófi lemaradva csak ugye a tankönyvbe az van írva, hogy havonta 600 gr-ot hizzon egy baba.
Csak Zsófi még nem tud olvasni, ígyhát nemtudtaKép
Ja és mindehhez 68 cm.
Nagyon jót pancsiztatokKép

Bubek, hétfőn megyek a konzulensemhez, szóval az kilőve. Elvileg utána jó bármelyik nap. Én már meggyógyultamKép
Remélem Te is meggyógyulsz hamarKép
Olyan édi Marci ahogy kacagKép

jajjjjj mennem kell sír a hercegnőm

Kép

Kép
sajtine

Jujj, de jó lehetett ez a pancsi! Legalábbis Livicsek láthatóan élvezte. Arika nagyon! Kép

Mi meghánytuk-vetettük a dolgot, a sapit megtartjuk, ócsó volt és kaptuk, nem cseréljük vissza. Kép

Beni alszik már, szopizott most este, persze volt "előjáték", de kicseleztem. Kép

Bubek,
ahogy a progit nézem, jövő hétre már nem nagyon férünk bele, legyen az az utáni, ha Beni most nem evős kedvében lesz, akkor amúgy sem szívesen megyek sehová, vagy szeretnék vendégeket fogadni. Ugye nem gond?

És íme a mai nap fénypontja, a JÁRÓKA!!! Kép
Szupör! A fejvédő még vizes, azért nincsen rajta, jó masszív, tök könnyen lehet húzogatni és maradt még hely mellette, így továbbra is meg tudom közelíteni a hűtőt. Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Pár kép:
Benedek első találkozása Leventével:
Kép

Egy igazi rosszcsont:
Kép

A netezést nehezítő tényezők:
Kép
(Így már egy szabad keze se marad az embernek...)

Ma este Levente felfedezte az öklét, mint szopilehetőséget:
Kép

Ma este sikerült úgy fürdetnem Benedeket, hogy amíg a fogát vagy épp a fenekét mostam az egyik kezemmel, addig a másikban Leventét dajkáltam. Elő fog itt kerülni lakáson belülre is a hordozókendő...

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Sziasztok,

sikerült végre visszaolvasnom...

Sajna nálunk sem felhőtlen minden. Mióta hazajöttünk az ünnep után, mintha nem lenne elég a tejem. Elkezdett 2 óránként enni Andris és sokszor már másfél óra után ordít. És már nem bírom hallgatni. Ma beszéltem a védőnővel, ajánlotta a fejést, de nagyon kevés jön ki utána. Kép
Kicsit bepánikoltam, remélem, nem megy el a tej...
Azt is mondta, ha nem lesz elég, akkor kiegészítjük almával és banánnal.
NAhát ez van, kíváncsi vagyok a holnapi napra.

ÉS utólagosan is, de boldog hófordulót: Livi és Szilvike!!!

Most mindenkinek képtelen vagyok külön írni: nagyon szépek a csemeték és ügyesek. Kép

Kormi, én kérdeztem, s azért, mert odáig el tudunk sétálni, mi a Rákóczi térhez közel lakunk.

Megyek aludni, megpróbálok holnap jönni, ha enged.
Jó éjt!

Kép Kép
Kép
vvolga

Bubek:
várunk szeretettel Kép csütörtök az egyedüli nap amikor nem jó, mert 3 hós oltásra megyünk Kép
Gergő kevesebb kg mint kedden. Megőrülök!!!!!!!!! Ott a sok lefejt tej, és nem tudom neki adni, mert nem fogadja el. A cicire meg rákéredzkedik 1,5-2 óránként hogy 3 percig
szopizzon. Biztos azért nem hízik. Csak előtejet kajol. Mondtam is neki, hogy irgum burgum.

Kormi:
Levente majdnem akkora, mint Benedek. Kép nagyon szép fiaid vannak.

Vvolga:
a fejéssel tuti vissza tudod hozni a tejet, csak legyél kitartó. Én találtam a neten egy módszert és bevált. 77-55-33-11 Ez azt jelenti, hogy 7 perc bal-7 perc jobb, 5 perc bal-5perc jobb, és így tovább. Akkor is kell csinálni, ha semmi nem jön belőle. 1 hét alatt ígérik a hatást, hát nekem csak egyszer kellett csinálni, alig tudtam valamit fejni, és másnap meg 5 perc alatt 125 ml-t fejtem ki. Próbáld ki.

Ilba:
Kaficsek a járókátok. Úgy tűnik Beni is szereti. Abban a sapiban olyan édes. És ne bánd, hogy egy hónap múlva kicsi lesz, addigra úgyis vékonyabb sapkát kell ráadnod. Már ha ez a rohadék tél elmúlik. Kép

Gabuska:
Livi + harci kutya, Livi + pancsi KépKépKépKép
Vendég

Sziasztok,

Bubek, igen, XIII. kerület, inkább a Lehel tér van közel. Nekünk majdnem mindegy, hogy jövő héten mikor tudsz eljönni. Esetleg majd akkor sétálhatunk is itt egyet. Nem tudom, hogy megkaptam-e leveledet, de én nem emlékszem rá. Az biztos, hogy aki küldött mailt, annak visszaküldtem. Küldesz még egyet? Vagy ha megadod, már küldöm is szívesen, meg küldök majd egy telefonszámot, és azon tudunk egyeztetni! Kép És köszííííííííí!

Húúú, az utóbbi egy napban Bence is iszonyat kajás lett, 2 óránként kér enni. Biztosan megnövekedett a tejigénye.
Wolga, nem lehet, hogy nálatok is? Lehet, hogy így akarja több tejtermelésre ösztönözni a cicidet. Kép Én legalább is nálunk is erre gondolok. Kép Remélem igazol minket a holnapi mérlegelés.

Szerintetek?
Vendég

Ilba,
lehet, hogy csak a kép csalóka, de mintha kicsi lenne a járóka Benihez viszonyítva. Ha onnan, ahol a képen fekszik fordul egyet hasra már neki is vágódik a rácsnak. Amit Jucus tett fel kép, azon Bogica szinte elveszik benne. Ugyanakkorák? Ja, tényleg! Azé' ilyen "kicsi", hogy elférj mellette a hűtőhöz rohanva!Kép Egyébként csak az irígység beszél belőlem...

Kormi,
nagyon szépek a fiúk! Levente már az első találkozásnál így unja a bátyót?Kép
A "netezést nehezítő tényezők" fotó is szupi!!!!

Mit főőőőőőőőőőőőőőőőőőőőőzzek?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska:
Mi brassóit eszünk, de a rizseshús is versenyben volt egy darabig. ja és gyöngytyúk-leves
Vendég

Kép

Gabi,
Bogeszé 110x110-es asszem, a miénk pedig 102x102-es. Sajnos én nem tudok nagyobbat hova tenni, ezzel is megtelt a szoba.
Tökfőzelék.

Sajtine,
na hol az az új sapis fotó??? Végül 2est vagy 3ast vettetek?

Kormi,
Gyönyörű fiaid vannak!!! Benedek úgy néz ki, nagyon jó tesó lesz. Kép

Vvolga,
nagyon drukkolok, lesz tejcsi, ne aggódj, ha meg úgy adódna, hogy mégsem, ne izgulj, Andris nagy, erős fiú, szeretni fogja a gyümiket!
Boldog 4 hónapos szülinapot Neki!!! Kép

Tücsökmami,
nem azt mondtad, hogy csütörtök és vasárnap mértek? Ma szombat van. Kép
Félretéve a tréfát, Gergőnek vannak tartalékai Kép, ne izgulj. Én sem azon izgulok, hogy Beni nem eszik, hanem a tejemen, hogy ne legyen kevesebb.
Milyen lett a vizelete?

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba:
vizelet tutkó, ollyan tiszta mint a forrás vizű patak Kép
már összevissza mérem, amikor aggódom kicsit, de 23-án elvitetem, mert elegem van belőle, szenya mérleg Kép
mellesleg hajnali 5-kor evett utoljára és még mindig nem nagyon éhes, ki érti ezt?
Vendég

Ilba,
ahaaaaaaaaaaaaaaa, már mindent értek!Kép

Köszi a kajákat lányok, végülis husileves, meg töltött zsömle lesz. Utóbbi úgy néz ki, hogy tejbe áztatott, majd kicsavart zsömit ki kell belezni, megtölteni túrós-citromos töltelékkel, tetejére visszatenni a zsömi levágott "sapkáját" és be a sütőbe, a végén porcukor rája.

Lívicsek meg megkapja a levesből a zőőőődségeket meg egy kis pipihusit, hómap meg megkóstáljuk a ceklát.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabííííííí, a töltött zsömlét imádom!!! Kép

Lányok, szerettem volna egy kis tejcsit fejni, de az Avent Isis-emmel nem tudtam. A kórházban is csak nagyon kevés ment vele, de most egyáltalán nem jött. Pedig amikor kézzel fejtem, akkor spriccelt, mint a fene.
Mit csinálok rosszul? Vagy ezek a kézi fejők ennyit tudnak?
Szerettem volna egy minimális plusz tejcsi készletet itthonra, de csak tényleg annyit, hogy legyen, dehát így nem tudok. Kép

Ti amúgy ha fejtek, mikor? Kaja után? Rögtön, vagy kis időt vártok?

Voltunk ma az urammal kettesben bevásárolni, olyan jóóóóóóó volt. Kép Nagymami is örvendezett. Kép

Jó ebédet mindenkinek.
Vendég

Esztipeszti, nekem is Isis-em van. Biztos jól rakod össze? Ha a fehér műanyag köralakú bigyót nem alulról fölfelé teszed be, hogy a csillag alak felfelé álljon, akkor nincs vákuum ugyebár...legalábbis én beleestem ebbe a hibába.

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!
Ma megvettük Szilvinek a keresztelő ruhát!Nagyon szép fehér,plüss rugi és kabátka,sapi.
Gabi:
Jók a pancsis képek!Livi úgy látom azt szeretné ha mindig vele fürdenélKép
És már egyedül ült?Szupi!!!

Ilba:
Nálunk tökfőzelék van!!Kép
A járóka nagyon jó,ha forogni kicsi lesz Beninek,majd kapaszkodva feláll benneKép

Kormi:
Nagyon szép két fiad van!Benin látszik,hogy örül,hogy veled lehet!!!Kép

Vvolga:
KöszönjükKép
Szerintem ha ilyen sokszor eszik Andris a tejed nem fog elapadni.Biztos többet igényel és majd ehhez áll be a melled!

Natasa,Vvolga:
BOLDOG HÓFORDULÓT SZONJÁNAK ÉS ANDRISNAK!!Kép

Kép

Kép
novum

Drága kicsi Szonja!

Természetesen Neked is boldog 1 hónapos szülinapot!
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Timi,
fényképezd le a rucit lécci! Hol vettétek? Mikor is lesz?
Áááááááááááá, nem egyedül ül, az egyik kezét fogom. Kis ideig megtartja magát egyedül, de a fotózás miatt nem akartam, hogy elboruljon.Kép

Amit a levesből turmixoltam össze neki, a macsesz ette meg...

A hófordulós tündéreknek boldog szülinapot!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szép esős délutánt mindenkinek!

Tücsökmami,
tegnap Beni 2kor evett és utána este 8kor kanalaztam bele 100at. És nem reklamált, még akkor se akart volna enni.

Eszti,
tényleg a kis csillagra figyelj, hogy jól tedd bele. Én úgy rakom rá a cicire, hogy a kart előtte lenyomom, így mindig egyből lesz vákuum. Ja! És azt a szilikonos izét rá sem teszem. Lehet, hogy nem azonnal jön a tejcsi, van, hogy nekem is 3-4 perc múlva "ömlik". Kép
Rögtön kaja után fejek, hogy legyen ideje a tejnek újratermelődni. Sokat csak éjjel, reggel és este szoktam, ha eleget eszik napközben, akkor már nem.

Timi,
képet a ruciról!!! Kép
Mi is tökfőzeléket ettünk sült virslivel. Nem nagy szám, de szeretjük. Most meg egy csík híjján betermeltem még egy tábla csokikát is. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Eszti,
nekem is az van, és nekem is kellett legalább 3 -4 perc, mire a vákum úgy szippantotta be a cickót hogy jöjjön. Próbáld még, ne add fel, mert - Ilba is nekem ezt tanácsolta - sokkal többet szív, mint ha kézzel fejsz. És tényleg! Legalábbis nekem is ez jött be, mint Ilbának. Először nekem sem akart menni a mellszívóval, és el is raktam egy hónapig elő se vettem. De aztán mégis, hála Ilbának...Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek,
KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabi:
A ruhát az Europarkban a Babaház nevű üzletben vettük.A ruhához vettünk még fehér bodyt,zoknit harisnyát,mert ki tudja milyen idő lesz.Ez kb:7000ft körül volt.
Képet sajna nem tudok feltenni,mert valami van a fényképezővel vagy a kábellel.Majd jövő héten valamikor.

Mivel nekünk nincs macseszunk a maradékot ha finom anya szokta megenni.Ilyenkor mit adsz Livinek?Mi újság a fogával?

Ilba:
A csokit éppen most eszemKépKép

Kép

Kép
novum

Ilba, Bubek,
azé' Mártikát se felejtsétek ki!Kép

Timi,
előszőr krumpli+sárgarépa+fehérrépa+husi variációt turmixoltam le, gondoltam, biztos a fehérrépa nem teccccik neki vagy a hús. Bár Anyunál már evett ilyet. Utána csak sárgarépa+krumpli+icipici husi, de az is a macseszé lett.
Én is megeszem a maradékot, csak szegény állatka egész délelőtt extázisban volt a leves illatától.Kép
Végülis Sinlacot (rizspép) evett, de azt is hogy! Először üvegből, ahogy mindig, most nem. Aztán kiskanállal - gondoltam, hátha az ínye vacakol -, de nagyon nem volt kedvünk 45 percig szórakozni és pár kanál után gondoltam egyet és üvegből folytattuk megint(Zóóótánka) és megitta. Ki érti ezt?
Üvegest nem akartam már melegíteni, mert már nagyon balhézott, a tápszerről már szeretnék lassan leállni, így maradt a Sinlac.

A fogsoraKép tök jópofi, a kiskanálon mindig koppan.Kép Még mindig csak a teteje látszik, azt hittem, hogy ha előbújik, akkor már gyorsan kinő teljesen. Olyan éles, nem is értem, hogy nem vágja el a nyelvét, vagy az ujját, mikor rágcsálja.

Enyém ebéd: leves, 5 db palacsinta (t.zsömi majd holnap lesz) és egy zacskó pillecukor, Haribo vagy mi. De a nagy zacskóból ám! És még mindig tudnék rágcsálni... Úgy látszik, most a mamik esznek a kölkecek helyett is.

Ma tök jól megvolt Apával, amíg én vásároltam, mostam, főztem, mosogattam stb.Kép Szinte nem is találkoztunk délután 1-ig.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kormi, Jucus, Timi,
Ti hogy oldottátok meg, amikor gyerekecskék mászni, járni kezdtek, hogy ne kelljen teljesen kiüríteni a lakást? A virágállványokat virágostól már lepasszoltuk Apósékhoz, konnektorokat bedugaszoltuk, zsinórok nagy részét biztonságos helyre zsúfoltuk, de ahogy körbenézek, ezer meg ezer veszélyforrás leselkedik még.KépKép
Székek meg asztalok mégiscsak kellenek! Ja, és a ruhaszárító állványokkal is bajban leszünk, mert a fregoli a fürdőszobában kábé fél mosásnyi ruha kiterítésére elég, erkélyre folyton hullik be a dzsuva, így mindenképpen kellenek, de olyan "stabilak", hogy csak mellé nézek és már felborul. HELP!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabus:
Van egy rossz hirem!KépA veszélyeket teljesen nem tudod kiiktatni.A szemem állandóan jár,mint a sasnak mégis történnek apró esések.
A ruhaszáritásra javaslom az éjszakát,utána elpakolni.Székek,asztalok lába jó kapaszkodó felálláshozKépDe amig Szilvi nem tanult meg egyedül állásból leülni addig volt esés bőven!
A másik dolog az,hogy folyton pakolni kell és mérlegelni,hogy ezt még eléri vagy nem éri,mert olyanba is belekapaszkodik ami elég instabil és akkor jön az esés vagy magára ránt valamit.
Na most jól rád zúditottam frissen szerzett tapasztalataimat!Kép
Várom én is Jucus és Kormi,sőt Dia jó ötleteit!

Evés:mostanában úgy etetem Szilvit,hogy az ölembe ültetem,mert úgy vettem észre,hogy igy jobban eszik.Az etetőszék messziről figyeelKépMa is betermelt egy kis krumplipürét csirjehusival rendesen!

Hát nem semmi ebéded volt!A palacsintát én is imádom!Kép

Kép

Kép
novum

Ja Gabus!Még eszembe jutott,hogy a fiókok is veszélyforrások,nekünk is kell venni fiókzárat és szekrényzárat is.Ha látja,hogy valamit matatok a fiókkal már mászik is oda,igy becsipte már az ujját.

A keresztelő jövő vasárnap lesz!Ezt az elöbb elfelejtettem irniKépTi hogy álltok ezzel kapcsolatban?

Kép

Kép
novum

Gabi,
kűdhetté vóna egy pár palcsikát heeee! KépKépKép

Hűűűű, de várom, hogy Beni is nekiinduljon a lakásnak! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Timi,
tényleg, Diát véletlenül kifelejtettem a felsorolásból.
Igen, amiket leírtál, azokra már készülök lélekben, csak ha tökéletes biztit akarok, akkor tényleg üres lakás kellene. Hát, az éjszakai ruhaszárítás jól hangzik, csak a lefekvés előtti időszak olyan baromi sűrű, hogy még teregetni is... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, sok bajom van, tudom!Kép

Mi még sehogy nem állunk, a templomot már kiválasztottuk, de Apósom akarja intézni, ő meg pont beteg. A lőrinci evangélikus templomban lesz, a parkban, ahol a gimi is van.

Ilba,
akkor a rakott kolompér mellé palit is csinálok, ha jöttök!Kép
Beni ne a lakásnak induljon neki, vegye az irányt Kispest felé!!!!KépKépKép

Kézimeccset nézünk
Kép

Itt meg cicát
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok,

képek:Kép

Új sapi (2-es méret)
Kép

rosszalkodom a járókában (felszedtem a bélést)
Kép

már tudok egyedül enniKép
Kép

most megyünk pancsizni
jó éjtKép

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok,

köszi a fejős segítséget, szóval akkor ne adjam fel?
A csillagra mindig nagyon ügyelek, az jól van benne, meg vákum is keletkezik, egyszerűen csak nem jön semmi - de be kell vallanom, hogy nem is csináltam percekig, azt gondoltam volna, hogy azonnal fog jönni. Szóval akkor csak türelmesen?
Na, mindjárt megpróbálom.

Ugyanis Bencus tegnapi maratoni kajálása (másfél-kétóránként) estére két görögdinnyét varázsolt a mellkasomra, és még éjszaka kaja után is az volt, szóval kellett volna fejnem. Jobb híján kézzel csináltam, de az marha macera.

Ja, Ilba, azt a masszírozósat én sem teszem rá.

És, Bencus ma reggelre végérvényesen belenőtt a 62-es ruháiba. Most is abban van. Kép

Gabi, ezek a gyerek+cica képek mindig nagyon édesek!
Sajtine, ti is ám nagyon szépek vagytok.

Puszi

Eszti
Vendég

Sziasztok!
Először is megszeretném köszönni a köszöntéseket! Nem érdemeljük meg igazán (van ám önkritikám)mert, nekem az ilyesmi mindig kimegy a fejemből Kép
Közben én is olvasom itt a fejős tippeket és lehet megpróbálkozom újból. Kézi Aventem van, de én eddig kézzel fejtem olyan 5ml-ket, amit Szonja megkapott rögtön, mert azzal a mennyiséggel semmit sem lehet kezdeni.
Elvek feladása,....tegnap séta közben Szonja sírni kezdett, ami hamar üvöltésbe ment át. Két lehetőségem volt, vagy hagyom, hogy trokgyuszi legyen vagy kipróbálom a cumit. Az utóbbit választottm és Szonja elhallgatott. Sajnos nem köpte ki méterekre. Szeretném kérdezni a játszócumit használó anyukákat, hogy meddig és mikor adjátok a babóknak? Én ugyanis nagyon nem szeretném ha Szonja is 5 éves koráig cumizna mint az anyukájaKép
No, teszek fel két képet és csak reménykedem abban, hogy a párom nem üt agyon, amiért nyivánosságra hoztam a fejétKép
Kormi, nem semmi két ilyen picuri gyermek. Azt hiszem szorgalmasan olvasom majd az élményeid, mert nekem szimpi a kis korkülönbség, bár most hogy Szonja itt van, el sem tuom képzelni, hogy lehet ezt két gyerekkel bírni?!
KépKép

Kép Kép
natasa1975

Ilbaaaaa! Reggeli kaja után nekiveselkedtem, nem adtam fel, és kb. 4-5 perc után tényleg elkezdett csorogni! Úgy örültem! Így most 50 ml-t betettem a hűtőbe, aztán este majd még teszek hozzá, hogy legyen 120.
Ezt igazából csak azért csinálom, hogy legyen egy minimális vésztartalék bármilyen alkalomra. Kép

Köszi a segítséget, már tegnap este majdnem felpakoltam az egész fejőrendszert a szekrény tetejére!

JUHÉÉÉÉÉÉÉÉ! Kép
Vendég

Eszti,
KépKépKép

Most ennyi, mert itten a tavasz, fiam úgy néz ki teszi a dolgát Kép, úgyhogy ebédig haza sem jövünk.

Pussz mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!
Mi is tűűűűűűűűűzünk kifelé, Szonja még mindig tünemény, Eszti ügyes, mindenki iszkiri sétálni!!!!

Cupppp!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok kismamik!
Egy kicsit kakukktojás vagyok még mindig pocósan ezért nem nagyon tudok hozzászólni azon kívül, hogy a gyerekek gyönyörűek!... de lesz ez még másképp is...
...apa elkezdte a kiságyat. Teszek fel képet róla. Olyan szép lesz.... no meg némi pocifotót

Kép

36 hetes poci

Kép
Kép

37 hetes poci

Kép
Kép

...már ilyen csúnyán kirepedt... Kép

Kép

mindenkinek minden szépet és jót! Gyönyörű tavaszi időt!

marcsiádámáronbaba

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka!

Olyan hangulatos az a kép a párodról!
Érdekes, ruhában kétszer akkorának tűnik a pocód, mint csupaszon. Nekem pont fordítva volt.

Aztán igyekezzen Apuka azzal a kisággyal, Livicsek 38 hetesen bújt elő!Kép (Na jó, 38 hetesen és 5 naposan.)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hali!

Először popót szellőztettünk (18 éven felülieknek Kép), majd járókáztunk. Kép

KépKép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, látom másnak is bevált az Avent kézi.
Lehet, hogy vennék egyet, és ezért kérdezem, mennyibe kerül.

Kép Kép
Kép
vvolga

Sziasztok!
Séta helyett kitakaritottuk az erkélyt,de Szilvi felöltöztetve a babakocsiból figyelte a tevékenységünketKépNagyon jól odasütött a nap,úgyhogy mikor végeztünk kint is tudtunk ücsörögni!

Natasa:
Tetszik az alvós
kép!Vajon ki aludt elelőször?Kép

Mamacka:
Szép a pocid!Ruhában tényleg nagyobbnak látszik!Kép
A párod is ilyen ügyes kezű,mint Te?
Ilba:
Beni popója nagyon csiniKépLátom élvezi a járókát!:

MARCI,GERGÕ,LEVI!BOLDOG HÓFORDULÓT NEKTEK!

Kép

Kép
novum

Kép

Hááát, lehet, hogy bennem van a hiba, de nekem ma is befagyott a sej-haj, pedig minden volt rajtam, téli kabát, sál, sapka, kesztyű.
Elfoglaltam törzspadom a parkban, aztán pár perc múlva inkább továbbhaladtunk.

Gabi,
ott van az a templom, ahol a lőrinci sportcsarnok? Mert oda sokat jártam meccsre.

Sajtine,
éééédes az új sapi! Kép
Te, hogy Zsófinak micsoda szemei vannak! És mekkora haja lett! Kép
Mit iszik? A csőrös része van a poháron, vagy cumi?

Natasa,
az alvós kép szenzációs!!!! Kép Nagyon édesen szusziznak mindketten! Kép

Mamacka,
ruci nélkül tényleg nem is tűnik olyan nagynak a pocid. Kép
Kérünk majd ám képet a kiságyról!!! Kép

Vvolga,
sajna nem emlékszem. Tizenezer az tuti.

Pici hófordulós lurkók!!! KépKépKép
Isten éltessen Benneteket!!!
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Wolga, én 16 ezerért vettem a Mária nagykerben, de a Brendonban drágább volt.

Bizony, hideg van még kint, de azért sooooookkkkkkal jobb, mint a trutyis hideg, mert a napon kifejezetten jó volt!

Beni fencó nagggyyon tetszik! Kép

Mamacka, hamarabb itt lesz már Áronbaba, mint gondolnád, szóval hajrá kiságy! Kép

Csoki

Eszti
Vendég

Sziasztok!!!!

Timi,
akkor már tudom, miért nem láttalak Titeket, amikor sétánál az Irányiban fűrkésztelek a szememmel, hátha lent vagytok.Kép

A CÉKLÁT IMÁDJUK!!!!!!!

Ilba,
nézegettem Beni popószellőztetős képét, valami van neki a popója alatt, az miiiiiii?KépKépKép
Látom, tetszik neki az új birodalma!
Olyan sárga meg zőőőőd rágóizénk nekünk is van, hitted vóóóóna?KépKépKép
A sportcsarnok ott van.
Mi csak akkor fáztunk, ha elbújt a nap, ha előjött, őrült módon téptük le magunkról a kabátot.

Livicsek ott tart a mászásban, hogy a két térdét egyszerre húzza maga alá, ami kábé olyan ,mint a békaugrás volt tesi órán. Persze mindig orra esik, de nem adja fel.Kép
Kép

Marci, Gergő, Levente sok puszi nektek, nőljetek nagyra!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Natasa,
lehet, hogy hülyeség, szerintem nem rajtunk múlik, hogy mennyire lesz cumis a gyerkőc, hanem rajtuk. Volt időszak, amikor egész nap a szájában volt Livinek, mert nyűgösködött és mindig betettük neki. De nem hagyott maradandó nyomot benne, mert van, hogy egész nap elő sem vesszük. Úgy van vele, hogy bármikor elfogadja, ha odaadjuk, de nem hiányzik neki, ha nincs. Az elalváshoz szokta kérni, de már ritkábban és ha alszik kiesik neki.
Biztos, ami biztos alapon a sétához is visszük, de ha itthon marad sincs gond belőle.
Szóval azok után, hogy eleinte folyton azzal hallgattatuk el, biztosra vettem, hogy végleg elintéztük, de szerencsére nem. És nem rajtunk múlt...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok,

gyors bekukkKép

Ilba, tápszert iszik. 1X egy nap adok neki, szereti.Szerintem már csökkenőben van a tejcsi. Az AVENT cumisüvegre lehet kapni fogantyút. A DM-be vettem.
Te hol vetted a járókába való fejvédőt. Úgy látom nekünk is kell, mert állandóan rosszalkodik a rácsnálKép
A járókát kölcsön kaptukKép De nagyon szupi. Már nem akartam beruházni erre kisidőre mire mászni kezdKép
Nagyon édi ez a Beni fiúKép
Nekünk is van ilyen bodynk.

Én is gratulálok a hó fordulós babáknakKép

Most mennem kell, férjemet el kapta az influenza. Én most lábaltam ki belőle. Szóval azt se tudom hol áll a fejemKép

Kép

Kép
sajtine

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?