Helloka!
Zsanett,
úú, igen, emlékszem, korábban már említetted Nagy dokit, mondtad, hogy nagyon sokat köszönhetsz neki! Az jó, hogy elégedett vagy, így már tudod, hogy jól választottatok, és a tesóval is hozzá mentek majd.
Szegény Emese, forgatták. Nekem olyan furcsa ezt elképzelni, hogyan forgatják meg odabent őket... Hogy a fenébe? De akkor jól alakultak a dolgok, és sikerült.
Ezek a méretek pont jók a 37. héthez képest, nem?
Eszti,
azt hogy értetted Zsaninál, hogy ők hívták-e a dokit? A beteg hívja? Vagy mindegy? Nekem azt mondta a Berkes, hogy én majd szóljak az ügyeletes dokinak vagy nővérnek vagy szülésznőnek, hogy nekem ő a dokim, és őt majd értesíteni fogják. Remélem!
A filmeket munkatársamtól kaptuk kölcsön. Kb kéthetente szoktunk olyan 4-5 db-ot kérni, elég sok olyan van neki, amit még nem láttunk. Most ezek vannak nálunk: Jackass, Buliszervíz, Csapdában, Katonák voltunk, XXX (azt hiszem ez a Tripla X
). Ezt most pénteken hozta, és a Buliszervízt néztük meg, illetve a Csapdában-t. Elég jók.
Jó utat (bár már biztosan ott vagytok!
), mindegy, akkor visszafele jó utat! Böhönye merre van? Mert hogy jó messze, az biztos, de kb merre?
Gabó,
a szanatóriumban mit csináltál, milyen beosztásban voltál ott?
A játék a falra úgy jutott eszembe, hogy nem akartam feltenni a bordűrt, viszont valami dísz meg kellett. A gyerekszobában vannak nekünk is képek, de ide is akartam valamit. Ezt a szivacsos izét még tesómék hagyták itt, amikor ők is lent laktak, én most megtaláltam, felhoztam, hogy majd egyszer jó lesz. Darabokban volt, szét volt szedve az a sok apró sz.r!
Gondoltam jó lesz a falra, elkezdtem összerakni... Basszus, hát, eltartott egy darabig. Rengeteg sok apró része van, így az elején nagyon idegtépő volt, hogy mit hova tegyek!
Azt, hogy Dorka csak egy darabig lesz ott, úgy értettem, hogy tényleg nem akarom sokáig ott altatni a mi szobánkban. Én most csak pár hónapra gondoltam, ami lehet (sőt, valószínű
), hogy több lesz, de úgy gondolom, ha nagyon sokáig (2-3 évig) ott lesz, akkor nagyon nehéz lesz átszoktatni. És most, míg az elején nagyon parázok, hogy mi van vele, nyugodtabb vagyok, ha ott van velünk egy helyiségben. De egyszer majd át akarom vinni. Nem tudom még ez mennyi idős korában lesz, de nem akarom nagyon elnyújtani.
A CD hallgatást én már nagyon korán elterveztem, most csináltuk csak meg a lemezt. Korábban úgy gondoltam, akkor kell, ha Gábor nem jönne be velem. Akkor kell valami, ami "otthoni", valami, ami az enyém. Mert ha Gábor nem jönne, más személyt nem akarok. Igaz, most úgy van, hogy bejön, de attól még legyen egy lemez.. Ha nem viszem be, mert valamiért úgy alakul, hogy nem kell, az sem baj, itthon is jó hallgatni.
Nekem van egy kollégám, ő is mentőzött korábban, és ő is valami nagyon durva sztorikat szokott mesélni!
Volt már benne szülés is!
Ott a mentőautóban meglett a baba, mert későn hívták őket, és azt hiszem Nagycenknél a benzinkútnál álltak meg..
Reni,
azt a 28 fokot én is soknak találom, annyi nyáron van odakint!
Nekünk is azt mondta a védőnő, hogy a gyerekszobában, és így a lakásban is a 20-21 fok a jó. Én utálom, ha melegem van. És ilyen gyakran van mostanában. Most valamelyik nap mondtam Gábornak, hogy lecsavarom a fűtést és kinyitom az ablakokat, had szellőzzön a lakás. Itt ült a gép előtt pólóban. Rádobtam egy pulcsit a hátára, hogy biztos kell majd. Azt mondta, á, nem, bírja ő. Én egy pólóban voltam a konyhában, mosogattam, és az előttem lévő ablak is tárva volt. Mire úgy gondoltam, hogy elég, és mentem becsukni a nappaliba is az ablakokat, látom ám, hogy Gábor fel is vette a pulcsit, úgy fázott már...
Még, hogy bírja, mi?
Szegény nem szólt, hogy csukjuk már be, mert tudta, hogy nekem melegem van, mint állat!
Én azért nem voltam ebben a fél napban, mert tegnap délután vendégek voltak, este már nem kapcsoltuk be a gépet, ma délelőtt pedig elmentünk kicsit anyósékhoz, most fél egyre pedig már jöttek Gáborért, mennek meccsre. Így a délutánom egyedül telik, olyan 5-6 körül jön majd csak haza. Ha jól számolom azt az 5-6 órát...
Lehet, hogy később lesz!