Új privát üzeneted érkezett!

Na, én lépek. Pancsi után még visszanézek, megjöttetek-e már...

nadine81

Viol!
Ma lesz egy szabad esténk ami átmegy holnap szabad délelőttbe majd 3-ig szabad délutánba.
Szonja a Veroéknál alszik és holnap du.3-ra megyek érte.
Csak azt nem tudom mit is kezdjünk ezzel a rengeteg szabadidővelKépKépKépKépKépKép
Magkaptam kölcsön a Harry Potter 4.részét na azt biztosan megnézem!Harry rajongó vagyok!Persze nincs plakátom meg miegymás de a filmeket nagyon imádom!Kép

Zsani!Sokszor én is szívesen szülnék még egyet amikor bébiket látok de nálunk a családban nemsokára lesz egy bébike akin majd (ha engedik)kiélem eme vágyaimat.
Egyébként Veroról és az ő babájáról van szó aki egyben az öcsém babája is.Na ezt jól megkutyultam!
Fia vagy lánya születet?Neve?

Vero!Köszi a"szabadnapot"!Kép

KépKép
eszti76

Eszti,
húú, ez igen! Kép Használjátok ki valami jóval! Kép Harry Pottert én is nagyon szeretem, de én is csak olyan szinten, hogy jó sokszor megnézem őket. Igaz csak az első három van meg, de előbb-utóbb megszerzem a negyediket is! Kép
Veroéktől tök jó, hogy ellopták kicsit Szonját! Kép
Gyöngyi ma üzent, hogy megkapta az üdvözletet! Kép Köszi, hogy átadtad! Kép Azt nem mertem tőle megkérdezni, de tőled megtudakolom, hogy van most barátja?
Szerintem elég érthetően írtad le a Veroval való kapcsolatodat! Kép

nadine81

Jujj, azt még nem is mondtam, csináltunk Gáborral (na jó, ő csinálta, mert én nem értek hozzá Kép) nekem egy CD-t, amit majd valószínű beviszek a szülőszobára. Még nem döntöttel el 100%-ban, de ha úgy döntök, hogy beviszek valamit, akkor ez lesz az. Van rajt minden vegyesen Madonna, Bon Jovi, 50 Cent, Rómeó és Júlia, Demjén, R.E.M., Republic, stb. Persze mindenkitől csak lightosabb számok.. Kép Ma egész délután ez ment.. Kép

nadine81

Na, foglaltam egy kis Hont! Kép Nyertem!! Kép

nadine81

Különben az tényleg mindegy, hogy melyik doki nézi meg az NST eredményét? Ha megvan a vizsgálat, hova menjek a papírral? UH-hoz? Vagy az ambulanciára? Vagy keressem a dokimat?

nadine81

Viol!Sajna nem tudok felvilágosítást adni a Gyöngyiről de pár nap és megtudom mi a helyzet és akkor te is meg fogod tudni.Kép

Most lépek mert dolgom van.......Kép

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
eszti76

Eszti,
OK-s, köszi, de ne nagyon említsd ám, hogy nem akartam/nem mertem megkérdezni tőle!! Kép Csak úgy érdeklődve... Finoman! Kép
Jaj, jó szórakozást a dolgodhoz!! Kép
Jó éjt Nektek is! Kép

nadine81

Nadin! Nincs berepedve és nem is sebes, csak be van gyulladva és piros és fáj! Szoptatni tudok, csak tényleg nagyon fáj! Most rendeltem Chicco bimbóvédőt a netről! Remélem jó lesz!

KépKép
nicika

Jó reggelt mindenkinek!

Viol!Bízhatsz a diszkréciómban.Nem tőle hanem a Gyuszkótól fogom megtudni.Kép
Anyósom elment a Tescoba bevásárolni nekem is,anyu hazahozza 4-kor a Szonját így nekem semmi de semmi dolgom mára!Ez ám a lazítás!KépMég a reggeli felkelős fejemmel(ami "meseszép"Kép)ülök itt a gép előtt fene nagy lazítások közepette.

Csajok,kinek mi a programja a hét végére?

Katus!Sikerült megnézni a filmet?

Ági!Még mindíg havazik nálatok?TV jól működik?Tojásfejek eltűntek már?Kép

Reni!Mi hír koszmótéren?Vettél sampont Larának?

Nicika!Ha megrendelsz valamit az interneten mennyi idő alatt ér hozzád?Nem fog azalatt az idő alatt kisebesedni?Bírod még a fájdalmat?
Nekem vérzett is a cicim úgy"elhasználta"Szonja.Kép

KépKép
eszti76

Vero!Írtam emailt!

KépKép
eszti76

Sziasztok! Kép

Csak egy gyors bekukk! Kép

Nici,
hát az sem lehet jó... Kép De bimbóvédővel biztosan jobb lesz. Soik mindent rendeltél most? Ugyanarról az oldalról? Nem sok a postaköltség? Én az Interstore-nál néztem egy biztonsági autósülést, és ott rengeteg dologra ingyenes a házhozszállítás, és ha legalább egy olyan terméket rendelek, aminek ingyenes, akkor akármennyit rendelek, az egész csomagot ingyen hozzák. de ez még nem most lesz, mert most van egy MaxiCosink, az 13 kg-ig jó, utána akarunk egy nagyobbat, ami már jóval tovább jó lesz.

Eszti,
nekünk ma vendégek jönnek, egy volt általános iskolai évfolyamtársam és a barátja. Csak egy délutáni dumcsira jönnek, szóval nem igazán készülök nekik semmivel. Ropogtatnivaló lesz csak! Kép Nincs kedvem semmit csinálni... Kép
Hát neked aztán kijutott a jóból, ahogy nézem! Kép Még be is vásárolnak! Kép És délelőtt 11-kor még a reggeli felkelős fejeddel vagy?? Nahát! Kép

No, lépek, kaptunk ma 5 filmet, egyet megnézünk, míg nem jönnek a vendégek.

Kellemes hétvégét Mindenkinek, holnap jövök, mert egyedül leszek délután, Gábornak elkezdődnek a bajnoki meccsek, és én már nem megyek ki vele.

Sziasztok! Kép

nadine81

Sziasztok!Nadin!Nagy Bálintnál szültem őt fogattuk meg.Kistesót úgy 2-3év múlva szretnénk.Sógórnőm kislánya 2700g 49cm Emese a neve.Keresztbe volt bent a gyerek a hasába és a doki kivülről megfordította és csak utána tudta megszülni.

KépKép
kola2

Zsani!Azt a mindenit!Biztosan kellemetlen volt ahogy megfordították a kis Emesét!
Sógornőd a férjed testvére vagy a testvéred felesége?Kép
Én is a Nagy Bálintot fogadtam meg de velem szerencséje volt mert a munkaideje alatt szültem és így nem kellett extra behívnunk.
Te felhívtad?

Viol?Milyen filmeket kaptatok?

KépKép
eszti76

Csajok!Hol vagytok??????

KépKép
eszti76

Eszti!Sógornőm a férjem testvére.Nálam be kellett Hívni de 10 perc múlva ott is volt.A korházból telefonáltak Neki.Nagyon rendes volt,hogy ilyen hamar odaért.Ha lesz kistesó akkor is Õt választom majd.MOST megyünk a kisbabát megnézni ,már a Virág is úgy várja.

KépKép
kola2

Katus!Először is jobbulást apukádnak.Nem voltak jók a gyógyszerek?A Máténak már varrtál ruhát?Az én szakmám is varrónő,de veled ellentétben én utálok varrni.Nem is ebben a szakmában helyeszkedtem el.Vagyis fél évig dolgoztam kb. aztán leléptem a Szívszaniba.Ott fél év után kirúgtak,mert sokat beszélgettem a betegekkel.Információba voltam.Pedig nagyon szerettem ott dolgozni,de ugye tele van vén dolgozókkal akik már be vannak gyöpösödve tisztelet a kivételnek és nem bírták elviselni,hogy hozzám minden beteg odajön dumcsizni.A fiatalokkal nagyon jól elvoltam.De hát ez van.És ezután kötöttem ki a Billába 97-ben akkor nyitottunk.Életem egyik legjobb munkahelye volt.Mint főnökileg mint kolegailag.Az ittenieket is nagyon szeretem,de azért mégis már amikor egy csapattal kezdessz és más amikor úgy csöppensz bele.De azért imádom őket.És te miért nem mentél ki dolgozni?

Eszti!Ki tudtátok élvezni a szabad estét?Volt fini vacsi,gyertyafény,romantika.Vagy csak simán diszkréten?Mikor végezted el ezt a "tanfolyamot"?

Nadine!Nagyon jó az ott a falon.Szép.Nekem ez eszembe sem jutott volna,hogy olyan játékot tegyek fel a falra"nálunk képek vannak",De nagyon jó ötletnek tartom!Mi az,hogy csak egy pár hónapra szánjátok oda Dorkát?A súlyom nem sok csak átkéne csoportosítani még 3kg most vagyok ma pl. 68kg ehez a magasságom 1.79cm.Ez pont oké,de negem zavar még az a fránya 3kg.Bár mindenki csak lebeszél a fogyórol,de úgyis én döntöm el.Látom akarsz bevinni cd-t.Én is így voltam vele lett nekem csinálva kettő is amiket szeretek.Eltökélt szándékom volt,hogy én csak zenére fogok szűlni mégpedig az Utolsó Mohikán zenéjére.Megveszek érte annyira szeretem.Aztán a fenese tudja nem úgy alakult.Meg akkora fájdalmaim voltak,hogy eszembe sem volt,hogy betetessem valakivel.Meg ugye azt hozzá kell tennem,hogy hétközben szűltem amikor nagy volt a lóti-futi.Benézett ott mindenki a takarítónőtöl a beteghordó fiúcskáig.Ha hétvégén szűltem volna lehet,hogy zenére ment volna dolog,mert akkor csak a szülésznő van meg az orvos.És azért valjuk be nem mindegy milyen a környezet.De remélem neked ez ahogy eltervezed meg is valósul.

Zsani!Mi az,hogy nem adtak neki oxitocint?Hány órát vártak a fájásokra?Utánna mennyi idő mulva lett meg a baba?Mi lett a neve?Mikor én szűltem volt egy csaj akinek nem voltak fájásai másfél óra mulva feltették infúzióra.

A suli tegnap marha jó volt.Csupa érdekes dolgot tanultunk.Megtanultunk a stabil oldalra fektetést.Párban csináltuk lány-lánnyal fiú-fiúval.Baromi kevesen voltunka csoportból.Egy igen jófej csaj tartja Pesten mentőzött sokáig aztán volt a Ferihegyen aztán most fogdoki mellett van.Vagyis most gyesen van a 3 porontyával.Olyan sztorikat mesélt amíg mentőzött,hogy csuda.Ne szóval szupi volt.
Én ma egész nap csak búgok addig álltam le amíg aludt a Levi ami fél óra.Ezért utálom a hétvégét estig meg sem állok.Én ma csirkelevest csináltam meg tócsnit.Holnap pácolt csirkét sütök burival meg a mai leves.Ja meg sütöttem egy kis palit este legyen mit nassolnom a Megasztár alatt.
Most mennem kell teregetni.

Sziasztok !
Vendég

Sziasztok!!

Csak gyorsan vegig olvastam amit irtatok. Bocsi ha mindenkinek nem valaszolok, de lassan szopikazas lesz!

Eszti!

Koszmo ügyben annyi valtozas van, hogy megtöbb lett mint elsö nap. Mar 2-szer beolajoztam neki, de valahogy nem lesz jobb. Gondolom ez egy kicsit tovabb tart mint par nap! Kép Es van olyan tetötöl talpig tusfürdönek nevezett valamim, azzal mosos a hajat, az olaj egyebkent szepen lejött a hajarol csak a koszmo nem. Kép
De, hogy ne legyen könnyü a dolog mara meg hasmenese is lett! Kép Kép Kép Most vettünk a gyogyszertarba valamilyen epres port amit vizzel kell vegyiteni es szopizas közben beadni. De egyebkent semmit nem veszek eszre rajta jokedvü, nincs laza csak hasmenese. Tuti tölem kapta el , mert nekem is az volt egy hete .
A kepek Szonjarol nagyon jok! Hogy tetszik neki az ovi?
A hetvegi program nekem a szokasos LARAZOM! Kép Dieter meg dolgozik szombat delelött meg ejjel! De holnap itthon lesz, majd megyünk együtt setalni meg megrendeljük az ajtokat a hazba. Es este pedig mar kimenöt kert, hogy dolgozhasson a haznal. Vasarnap este! Kép De mindegy juniustol mar remelem jobb lesz es többet lesz velünk!
Viol!

A hösugarzot en mindig hasznalom nappal vagy ejjel ha szegenykem ott fekszik meztelenül jobb ha meleg van. Ez egy olyan falra szerelhetö hösugarzo. Ha talalok rola a neten kepet majd felteszem! Es a fenye is elegendö, hogy ejszaka pelenkazzam.

Gabo!

Dieter nem volt Hamburgba, tölük nem volt senki, söt ö nem is tudott rola. Nalunk kb. 20 fok van a lakasban csak ugy fütünk mint elötte. Most meselte anyu, hogy egy ismerösünknek is kisbabaja született es ök 28 fokra fütik a lakast! Kép Nekem az borzaszto soknak tünik! Vagy?

Kép
Kép
reni76

Viol!

Küldhetek megint egy kepet Lararol?
Felteszed nekem.
Es itt a kep a hösugarzorol! Kép

Kép
Kép
reni76

Viol!!

Ment a kep, de nem egy hanem kettö! Kép

KÖszi:
RENI+LARA

Kép
Kép
reni76

Reni!Nagyon jól érzi magát az oviban.Kép
Mi holnap megyünk Böhönyére a nagyszüleimhez.Megmutatjuk nekik Szonját mert régen látták.83éves a papa és 85 éves a mama aki túlvan egy mellrákon és combnyaktörésen.Kép
Ök már nem jönnek hozzánk.
200 km -re megyünk.Majd sokszor megállunk,hogy ne zsibbadjon el a hátsónk.Kép

Zsani?Milyen a kis Emese?Szonja 2850g-al született és iszonyúan picinek tűnt nekem.Emese ezek szerint még pirinyóbb.Kép

KépKép
eszti76

Sziasztok!
Majd talán hétfőn többet jövök, most nem jutok nethezKép

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!

Most nem tudok visszaolvasni, de nagyon jól kiSzonjáztuk magunkat!!! Kép Kép Kép Majd mesélek most Megasztár van!!

Sziasztok!
Vendég

Jó éjt mindenkinek!
Megyek,most én Szonjázom!Kép

Holnap nem leszek de kellemes vasárnapot mindenkinek!

KépKép
eszti76

Jo Reggelelt Mindenkinek!!!!

Ugy nez ki, hogy elmult a hasmenes! Kép Kép
Tegnap szopizas közben kellett adnom neki ebböl az epres lötyiböl. 105ml -et megivott, de szopni nem akart utanna, mert gondolom nem olyan edes a tejci mint ez a gyogyszer. Ne tudjatok meg üvöltött a mellemen, mint a faba szorult fereg, hogy nem kell neki a cici! Kép De szerencsere ejjelre mar elfeledte az izet es megint rendesen szopott. Sik ideg lettem az biztos, hogy mostantol majd nem akar szopikazni, de rendezödött minden!!

MERRE VAGYTOK CSAJOK??????????

Szep napot mindenkinek!

Kép
Kép
reni76

Reni!Ott is volt ez a hányásos hasmenéses vírus?Nálunk itt egy csomóan átestek rajta.A koszmó Levinél lassan múlt el,de csak a kis fején volt.Olajozd majd csak elmúlik.Elhiszem,hogy beparáztál,mert én is jártam úgy mostanában,hogy Levi nem akarta elfogadni a cicit üvöltött mint az állat,de kicsit később rákapott.Nekem ugye már kevés van benn és kicsit erőlködnie kell,hogy beinduljon és már lusta.Tegnap este is ez volt és kénytelen voltam neki tápit csinálni,hogy egyen valamit lefekvés előtt.Négyet szipkázott belőle és ennyi volt.De reggel már szopizott.Azt hiszem,hogy vagy az estit v. a reggelit elkéne hagynom,mert este pl. pár csepp volt csak bent.Szerintetek melyiket hagyjam el?Mire lesz kész a házatok?Ti csináltok rajta mindent?Az a 28 fok nagyon sok.Csodálom,hogy még nem főtt meg a baba.Nálunk a szobába születése óta 20-fok van kint pedig 24.Mikor pici volt nyáron a 27 fok volt a szobába reggelre be is lázasodott annyira nem bírta a meleget.

Eszti!Nagyon szép és kellemes utat kívánok nektek bár már biztos úton vagytok.Böhönyére át kell mennetek Kanizsán igaz?Vagy rosszul tudom?
Vendég

Nicika!Patriknak utólagosan boldog névnapot!
Vendég

Sziasztok!!

Mindjárt visszaolvasok, csak felteszem Reni képeit! Kép

Lara Kép
Kép

Lara Kép
Kép

Nagyon aranyos, mosolygós kiscsaj!! Kép Kép

nadine81

Hát,de édes!És hogy vigyoro!Tündéri!Egyre jobban hasonlít az apjáhra nem?
Vendég

Helloka! Kép

Zsanett,
úú, igen, emlékszem, korábban már említetted Nagy dokit, mondtad, hogy nagyon sokat köszönhetsz neki! Az jó, hogy elégedett vagy, így már tudod, hogy jól választottatok, és a tesóval is hozzá mentek majd.
Szegény Emese, forgatták. Nekem olyan furcsa ezt elképzelni, hogyan forgatják meg odabent őket... Hogy a fenébe? De akkor jól alakultak a dolgok, és sikerült. Kép Ezek a méretek pont jók a 37. héthez képest, nem?

Eszti,
azt hogy értetted Zsaninál, hogy ők hívták-e a dokit? A beteg hívja? Vagy mindegy? Nekem azt mondta a Berkes, hogy én majd szóljak az ügyeletes dokinak vagy nővérnek vagy szülésznőnek, hogy nekem ő a dokim, és őt majd értesíteni fogják. Remélem! Kép
A filmeket munkatársamtól kaptuk kölcsön. Kb kéthetente szoktunk olyan 4-5 db-ot kérni, elég sok olyan van neki, amit még nem láttunk. Most ezek vannak nálunk: Jackass, Buliszervíz, Csapdában, Katonák voltunk, XXX (azt hiszem ez a Tripla X Kép). Ezt most pénteken hozta, és a Buliszervízt néztük meg, illetve a Csapdában-t. Elég jók. Kép
Jó utat (bár már biztosan ott vagytok! Kép), mindegy, akkor visszafele jó utat! Böhönye merre van? Mert hogy jó messze, az biztos, de kb merre?

Gabó,
a szanatóriumban mit csináltál, milyen beosztásban voltál ott?
A játék a falra úgy jutott eszembe, hogy nem akartam feltenni a bordűrt, viszont valami dísz meg kellett. A gyerekszobában vannak nekünk is képek, de ide is akartam valamit. Ezt a szivacsos izét még tesómék hagyták itt, amikor ők is lent laktak, én most megtaláltam, felhoztam, hogy majd egyszer jó lesz. Darabokban volt, szét volt szedve az a sok apró sz.r! Kép Gondoltam jó lesz a falra, elkezdtem összerakni... Basszus, hát, eltartott egy darabig. Rengeteg sok apró része van, így az elején nagyon idegtépő volt, hogy mit hova tegyek! Kép
Azt, hogy Dorka csak egy darabig lesz ott, úgy értettem, hogy tényleg nem akarom sokáig ott altatni a mi szobánkban. Én most csak pár hónapra gondoltam, ami lehet (sőt, valószínű Kép), hogy több lesz, de úgy gondolom, ha nagyon sokáig (2-3 évig) ott lesz, akkor nagyon nehéz lesz átszoktatni. És most, míg az elején nagyon parázok, hogy mi van vele, nyugodtabb vagyok, ha ott van velünk egy helyiségben. De egyszer majd át akarom vinni. Nem tudom még ez mennyi idős korában lesz, de nem akarom nagyon elnyújtani.
A CD hallgatást én már nagyon korán elterveztem, most csináltuk csak meg a lemezt. Korábban úgy gondoltam, akkor kell, ha Gábor nem jönne be velem. Akkor kell valami, ami "otthoni", valami, ami az enyém. Mert ha Gábor nem jönne, más személyt nem akarok. Igaz, most úgy van, hogy bejön, de attól még legyen egy lemez.. Ha nem viszem be, mert valamiért úgy alakul, hogy nem kell, az sem baj, itthon is jó hallgatni. Kép
Nekem van egy kollégám, ő is mentőzött korábban, és ő is valami nagyon durva sztorikat szokott mesélni! Kép Volt már benne szülés is! Kép Ott a mentőautóban meglett a baba, mert későn hívták őket, és azt hiszem Nagycenknél a benzinkútnál álltak meg.. Kép

Reni,
azt a 28 fokot én is soknak találom, annyi nyáron van odakint! Kép Nekünk is azt mondta a védőnő, hogy a gyerekszobában, és így a lakásban is a 20-21 fok a jó. Én utálom, ha melegem van. És ilyen gyakran van mostanában. Most valamelyik nap mondtam Gábornak, hogy lecsavarom a fűtést és kinyitom az ablakokat, had szellőzzön a lakás. Itt ült a gép előtt pólóban. Rádobtam egy pulcsit a hátára, hogy biztos kell majd. Azt mondta, á, nem, bírja ő. Én egy pólóban voltam a konyhában, mosogattam, és az előttem lévő ablak is tárva volt. Mire úgy gondoltam, hogy elég, és mentem becsukni a nappaliba is az ablakokat, látom ám, hogy Gábor fel is vette a pulcsit, úgy fázott már... Kép Még, hogy bírja, mi? Kép Szegény nem szólt, hogy csukjuk már be, mert tudta, hogy nekem melegem van, mint állat! Kép

Én azért nem voltam ebben a fél napban, mert tegnap délután vendégek voltak, este már nem kapcsoltuk be a gépet, ma délelőtt pedig elmentünk kicsit anyósékhoz, most fél egyre pedig már jöttek Gáborért, mennek meccsre. Így a délutánom egyedül telik, olyan 5-6 körül jön majd csak haza. Ha jól számolom azt az 5-6 órát... Kép Lehet, hogy később lesz! Kép

nadine81

Na, most meg én vagyok itt egyedül!! Kép Itt mindig mindenki egyedül van, időben mindig kerüljük egymást... Kép Pech!

nadine81

Van egy Maxi-Cosi hordozónk, ami ugye 0-13 kg jó. Ezután már lehet egy ilyet venni?

Cam
Rally
autósülés és ülésemelő

Kép
Erre ezt írják:
"Biztonsági gyermek autósülés és ülésemelő egyben
9-36 kg (1-2-3 kategória) használható
Autósülés 9-25 kg-os gyermeknek (1-2 kategória)
Integrált övvezető
Beépített oldalvédelem
Kényelmes és biztonságos kagyló kialakítás
Állítható háttámla
Levehető háttámla segítségével ülésemelővé alakítható 22-36 kg-os gyermek számára
A felnőtt biztonsági övvel használható
Súly: 3.64 kg
Levehető, 30 C-on mosható huzat
Magasság: 73 cm, szélesség: 46 cm
Magyar nyelvű használati útmutató
Jótállás és garancia
Hivatalos márkaszervíz"

Szerintetek?

nadine81

Hahó!

Eszti!
S.O.S.!!!!!!!!!!!!!

Férjem jobb alsó ötös foga fáj. Az én dokimhoz heteket kell várni, a régi akihez együtt jártunk Szegedre ment. Tudsz segíteni??????????????????

Majd mindjárt vissza is olvasokKép

Kép
Kép
Kép
amica

Viol, ezzel az üléssel csak az a baj, hogy a hordozót kb8-12hónapos korig lehet használni, azután pedig olyan ülés a jó, ahol saját övvel kell bekötni a gyereket. Amit feltettél azt az autó övével gyerekestül kötöd már be, de az 1éves gyereked nem lesz elég magas és a nyak alatt fog elmenni az öv. Remélem érthető. Nekünk ilyen van egyégbként, de Márton 2,5éves korában kapta meg. Addig egy olyat használt ami szintén 9-36kg-ig jó, de van belső öve és később az autóéval is beköthető, csak annak a váza egyben van. Most Janka csücsül benne. Ágiéknak van ugyanezKép, egyszer már kitárgyaltuk.

Kép
Kép
Kép
amica

Amica!Dr Kelemen Márta 314-129 Várkerület? az OTP fölött.(Meditours kft)
Vagy a Korona fogászati 340-440 Dr Elekes Zsolt vagy Dr Molnár Krisztián?
Mindenképpen telefonáljatok oda mielőtt mennétek.
Ha ma kellene a tudakozó plusz megmondja ki az ügyeletes.Vagy talán a Lenkei utcai orvosi ügyeleten is tudják.
Kitartást a férjednek!

KépKép
eszti76

Nadine!
Az ülés jó lesz nekünk már ilyen kellene.A szaniba recepciós voltam.Nagyon imádtam.a babát szerintem fél évesen már átviheted bár van aki szül. kezdve külön van,mert megbízik az örzőbe.Azoknál marad csak évekig a pici egy szobába akikkel együtt alszik mint pl.velünk.Szerintem.De valaki megcáfolhat ebben.Gábor bent szeretne lenni vagy nem?Jó ha van ott veled valaki.Most mennem kell,mert kirakna innen.
Vendég

Viol!Meg is jöttünk.Böhönye kb 200km.Ha mész Pécsre áthaladsz ezen a "gyönyörű"nevű falun.KépHa nem mész akkor megy más és ő is áthalad rajta.Kép
A Dr Nagy Bálint megadta nekem a mobilszámát amin ha beindul a szülés hívhatom.Szerencséje volt mert nem ugrasztottam ugyanis a munkaideje alatt szültem.Kép
Egyébként ha kértem volna biztosan behívja az ügyeletes.
Jó pasi a Vin Dizel aki a tripla x-ben játszik.Nekem nagyon tetszik!Kép

Gabóca!
Nem megyünk át Nagykanizsán hanem Marcalin Böhönyére menet.Kanizsára akkor érkezünk ha vonattal utazunk de ez idáig csak egyszer esett meg velem.
Viszont írtam multkor,hogy az anyu báttya ott lakik.Ma kiderült,hogy 3 éve elköltözött onnan.
Nem ismersz véletlenül egy Sal Tamás nevű férfiút?

Reni!Nagyon édes csajszi Lara!Mekkorát nőtt!Kép
Az az epres lötyi valamiféle székletfogó?

KépKép
eszti76

Képzeljétek,most mértem Szonja lázát és 38,1.
Szegény kicsikém.Emlék az oviból.Biztosan ott kapott el valamit.Viszont van egy kis gáz mert reggel eltörött egy vízvezeték a földben pont a kocsifeljáronkon.Felásták,kijavították de 24 órát várnak és csak akkor temetik vissza.Addig se ki se be autóval.Holnap meg cipeljem a lázasa gyerekemet busszal 2 átszállással a dokihoz Sopronba!A tököm tele van !

KépKép
eszti76

Eszti!Látom szerncsésen haza értetek?Szonja élvezte az utat?Nagyszülők örültek?Ilyen nevű férfiút nem ismerek.Nem olyan rég gyógyult meg Szonja vagy rosszul emlékszem?Szegénykém talán nem vészes.Valaki nem tud bevinni titeket kocsival?
Vendég

Gabóca!Holnap reggel felhívom a vízműt és megkérdem mire temetik be pontosan mert a doki11-ig van csak.Remélem lesz aki bevigyen.
Általában így szokott az ovi kezdődni:a gyerek 3 napot van oviban ott összeszed valami szart aztán 1 hetet otthon gyógyul.Sok a taknyos gyerek a csoportban.El is kapott valamit!Kép

KépKép
eszti76

Tettem fel egy képet az albumba.(ha valaki kíváncsi rá)Ma készült a McDonaldsnál Keszthelyen.
Akkor még nem volt lázas a kicsikém.

KépKép
eszti76

Eszti!
Köszönöm, talán az ügyeletre nem kell menni, de holnap telefonál remélem a férjem. Akkor ők mind megbízható dokik, már annyit csalódtunkKép

Szonjának gyógyulást! Márton nem lett beteg az oviból csak 4hónap után egy hétre, csak ő mint már írtam is nagyon nehezen szokott be, ez sem jobbb...

Kép
Kép
Kép
amica

Eszti!

Ma nem tudod bevinni a Szonját, csak mert mi holnap reggel Szombathelyre megyünk Kép Kép
Ma tudnék segíteni...
Vendég

Helloka!

Amica,
remélem párodnak mihamarabb megoldódik ez a "fogas" kérdés! Kép Kitartás! Kép
Köszi az ülésről az infot, közben néztem még egyet. Azt hiszem ez már jó lesz, de azért pillantsatok rá erre is! Kép

cam
Ciao Plus
biztonsági autósülés

Kép

Biztonsági autósülés
Mélyülés
0-18 kg (0-1 kategória)
Vastagon párnázott
15 pozícióba dönthető háttámla
Biztonsági öv
Minden huzat levehető és 30 C-on mosható
ECE R 44/03 EU szabványnak megfelel
Súly: 5.1 kg
Magasság: 63 cm, hosszúság: 57 cm, szélesség: 43 cm
Magyar nyelvű használati útmutató
Jótállás és garancia
Hivatalos márkaszervíz

Gabi,
Gábor úgy döntött már, hogy bent lesz, ha sima szülés lesz. Ha császár, azt még nem tudja. Mert én úgy hallottam, ha érzéstelenítésben csinálják és nem altatásban, akkor ott is bent lehet valaki. A lényeg úgyis el van barikádozva, én sem látom, és ő állítólag ott ülne a fejemnél egy helyes kis zöld ruciban! Kép De erről még nem nyilatkozott. Kép
Húú, recepciósnak lenni jóóó! Kép

Eszti,
Szonjának jobbulást kívánok!! De miért kell kétszer átszállnotok? A helyijáratos buszközlekedésre gondoltál? Basszus, pedig most jön a jó idő, szegény gyerekek meg betegeskednek... Kép
Képzel a listán, amiről a filmeket szoktuk válogatni, az volt, hogy XXX. Tegnap el is kezdtük nézni, amikor is kiderült, hogy ez már a második rész... Szóval ebben nem Vin Diesel játszik, hanem Samuel L. Jackson és Ice Cube. Még nem néztük végig, de szerencsére eddig nem nagyon utalgattak az első részre, így annak is nézhető, aki nem látta az elsőt... Pl. mi. Kép Mikor meghallottam, hogy mondják be a címet.. Fasza, gondoltam, mindjárt a 2. résszel indulunk. De nem gáz, így sem rossz. Szerencsére. Kép
Jó a keszthelyi kép! Kép Nem is tudom melyikőtök élvezte jobban! Kép

Vero,
megvagy te is? Csend volt a hétvégén. Tudjuk, Szonjáztál! Kép

nadine81

Vero,
és mit csináltok Szombathelyen?

nadine81

Viol!

Nekem ilyen volt az Áronnak és nagyon sokáig használta, és szerettem is. Ha elaludt hátra lehetett csúsztatni egy kis sínen hogy ne ülve aludjon...Ha majd kinövi a pici a hordozót én is ilyet fogok venni!

Triple X (XXX) 2-nek szinte semmi köze az első részhez (és nekem nem is tetszett, eleve nem szimpi az Ice-Tea vagy Ice-Cube vagy mi a neve fekete színész Kép)
Vendég

Hétvégén punnyadtunk, Forma 1-et néztünk, kajáltunk, punnyadtunk, kajáltunk...

Áron volt anyummal sétálni az erdőbe, ezért a Lacival addig is punnyadtunk...

Szörnyen lusták voltunk!! Kép

A Lara-baba nagyon helyes, mennyit változott!!!!
Vendég

Vero,
akkor azt hiszem ilyen ülés lesz. Kép
Ice Tea! Kép Ez jó! Kép
Punnyadás hegyek! Kép Szintén jó! Kép És még ismerős is...
Ismered is Áron osztálytársának (Ádám) anyukáját, vagy csak mert ott tanít?

nadine81

Vero!
Köszi,megoldódott a problemaKépReggel betelefonáltam,hogy szeretnénk kimenni erre 10 perc múlva már tömték is be a lukat.KépVannak még rendes cégek!
Így tehát elvittem Szonját a Csóka dokihoz aki ismét vírusfertőzést állapított meg.Csk lázcsillapítót kell szednie.Most is elég lázas szegénykém.Azért beugrottunk a Lackóhoz az üzletbe egy kukkra mert Szonja "jamakákat"akart nézni.Kép.Remélem ti nem lesztek betegek!

Viol!
Na,azok a fiúk nem tetszenek!Akit még szivesen nézek a filmvásznon Õ nem más mint Kienu Reevs(lehet,hogy nem jól írtam a nevét)KépA Matrixot viszont nem szeretem.
A 2 átszállás alatt egy felszállás értendő Kópházán és egy a helyi járatra amiről no információm mikor is indul.Vissza pedig újra ez.
Normál esetben élvezzük a buszozást(szoktunk is csak úgy)de lázas gyerekkel nem egy leányálom.Kép
De már túl vagyunk rajta.

KépKép
eszti76

Viol! Nem ismerem csak az Áron mondta hogy a Bánszki Ádi anyukája mondta a suliban hogy...
Erre megnéztem a honlapon a tanárokat és találtam egy Bánszkinét, ezért kérdeztem. Kép Kép
Nem ismerem de nagyon ismerős, szerintem a József A-án lakhattak...

Szonika járt a Lackónál! Mit szólt a yamakákhoz? Kép Kép Kép

Mi nem vagyunk betegek (remélem nem is leszünk)
megkaptad a mail-emet??
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?