Sziasztok!
Kelimoni: Hihi, miért olvas szinte minden gyerek fejjel lefelé? Az enyémek is így fogták meg alapból az összes könyvet, újságot
Töltike: Örülök, hogy sikerült szandált venni! Kérhetünk egy "újszandálosNikike" képet?
Simineni: Horvátországba? De jó Nektek!
Az egyik volt osztálytársamék voltak ott és kaptam tőle képeket, hát, olyan gyönyörű helyeken jártak, hogy csak ámultam és bámultam! Ti melyik részére mentek? Gondolom, a gyerekek már nagyon várják!
A 90 naposhoz kitartást kívánok! hogy ment tegnap a gyümölcsnap?
Rayo: Miért kell vezetni járnod? Örülök, hogy jól ment!
Madri: Milyen volt a keresztgyerkőccel babázni?
Tviky: SZIE HEM
Ez mi??
Süni: Jobbulást kívánok én is Neked, remélem, hogy most már hamar és végleg meggyógyulsz!
Huhh, én sem gondoltam, hogy ennyien megyünk a talira
De persze ez tök jó! Csatlakozom a többiekhez, hogy kereshetünk másik helyszínt is, tényleg túl nagy teher lenne ez számotokra! Kizsó táblázat-ötlete szerintem is szuper! Abban szépen mindent összeszedhetnénk, hogy ki mit hoz és így senkin nem lenne túl nagy teher, mégis lenne minden, amire szükség van (étel, ital, evőeszközök, tányérok, poharak, szalvéta, kéztörlő, szappan, toalettpapír, meg még ki tudja, mi minden). A sok szabadtéri sütéssel kapcsolatban csak annyit szeretnék mondani, hogy a sok gyerkőc biztonságát azért mindenképp figyelembe kell venni!
Rvan: Jobbulást kívánok a szüleidnek, remélem, hogy hamar meggyógyulnak és nem lesz semmi baj!
A táblázatot elküldtem. Levente nagyon édes lehetett!
Steiff: Nagyon rosszul viselték az egyhetes büntit? Norbi már volt bárányhimlős? Bianka hogy viseli? Nekünk a szódabikarbónás fürdetés nagyon sokat segített!
NAgyon tetszett a kép, bár kicsit nehezen tudom elképzelni, hogy létezik ilyen a valóságban. Létezik?
Matiba írt nekem e-mailt, sajnos beteg, így nem jár dolgozni. Arra kér bennünket, hogy most egy darabig ne küldjük neki a továbbított e-maileket (tudjátok, a vicceseket, szépeket, stb.), mert úgysem tudja megnézni, csak a postaládáját töltik. Ha újra lesz otthon gépe, vagy dolgozni megy, majd jelentkezik és akkor küldhetünk újra mindent.
Lányok, akkor valakit megkérhetnénk, hogy a börzén nézzen nekünk két Avent varázsitatós fület? (Steiffnek és nekem) Előre is nagyon szépen köszönjük!!! (abból csak egyféle méret van, ugye?)