Új privát üzeneted érkezett!

Ildi
Megpróbálom visszakeresni,de mára nem ígérem,mert eszméletlen mennyiségű hsz. van.

KépKép

KépKép
okr

Izé... értem... foszforeszkáló kotont rá aztán ott az állólámpa... ééértem Kép Kép Kép
csakegysokadnick

Ok!
Főznöm kéne valamit! Lángost szeretnék, de olyan macerás!!!!
Nincs ötletetek?
Vendég

KépKép

KépKép
okr

Csakegy!!!
Látom beindult a fantáziád!
De nem ez!!! Ennél sokkal, sokkal élvezetesebb! Kép
Vendég

Ildi
Nálunk káposztás tészta lesz,ha összeszedem magam végre,és megcsinálomKép

KépKép

KépKép
okr

Tlidi... akkor másik tipp... gumiból kiskutyát hajtogatni? Kép (kezdek rájönni, hogy nem elég piszkos a fantáziám Kép)

(Ui: pizzarendelés?Kép)
csakegysokadnick

Melyik az a billentyűkombináció, amivel az adott oldalon lehet keresni? Ctrl+valami! Azzal viszonyalg gyors megtalálnám! Csak nem tudom!
Nem tudja valaki?
Vendég

Csakegy! Hideg!
Vendég

Csakegy
Pizzára megindult a fantáziám!Jobb lenne ,mint a tészta.Na,rendelek is!Kép

Ildi
Én sajna nem tudomKépHa kideríted,én is kérem a kombinációt!

KépKép

KépKép
okr

Hát most ennyire fussaKép fáradt vagyok és egész nap hányingerem van... asszem tele a hócipőm... HAZA AKAROK MENNI...Kép
csakegysokadnick

Egyik ismerősöm mutatta nekem is! Majd megkérdem tőle msn-en! Csak most sajna nincs fenn!

Csakegy!!! Hányinger??!!!
Tarts még ki egy kicsit, aztán itt a hétvége!

Hányigerről jut eszembe! Láttátok valamelyik másik topicban van egy zebrás csaj! Rakott fel görbét! Láttátom milyen alacsonyan van a hője?!
Kezd minden bizodalmam összerogyni a hőmérővel kapcsolatban!
Vendég

Én asszem maradok a lángosnál! Már oda is raktam a krumplit főni.
Vendég

melyik topikba?

(nálam sajna csak a hülye gyógyszer csinálja a hányingert)
csakegysokadnick

Asszem megvan... ez tényleg érdekes... de a Pé és a 2 fázis egyértelmű... és az a lényeg... nem?
csakegysokadnick

Ildi
Aha látom!
Nekem most 36.7.Sztem ez a kiinduló hőtől függ.Lényeg ,hogy ovuláció után pár tizeddel magasabban legyen,és ott is maradjon.

KépKép

KépKép
okr

Ja! Na ilyenkor jut eszembe! Hogy ehhez képest nekem minta görbém volt, főleg az utsó hónapban, ezért mocorog a fantáziámban, hogy apánál is lehet gond!
Vendég

Nekem ,meg folyton az jár a fejemben,hogy el van záródva a petevezetőm.
Főleg,hogy általában az esélyes napokon akció is van,bár pont a p.é.idejét még sztem nem lőttük be eddig(illetve egyszer,mikor Ada fogantKép )

KépKép

KépKép
okr

Hát nálunk legalább tuti, hogy nálam a labda...
csakegysokadnick

Tlidi,
jaja, befekszem!
tornázgatok, igen, de pé után csak lábat lendítgetni merek, mert sok a szorítós, inkább meghozó jellegű gyakorlat!
Gumival játszotok? Kép Ha kilyukasztjátok, akkor fel is lehet húzni... hátha... Kép

Kriszta,
a glicerines kúpról ritka sz*r emlékeim vannak, majdnem szétrobbantotta a hátsómat! Kép (bocs) Hú, most ezt elképzeltem nuniba...
Megértem az elzáródással kapcsolatos félelmedet! Kép

Jaj, képzeljétek! Horror! Tegnap láttam a Spektrumon a döglött zebrát! Kép Kép Biztos az enyém volt...

angel37

Sziasztok!
Szerintetek azt megtudják uhg-gal nézni hogy megrepedtek-e a tüszők? Ugyan is mikor rákérdeztem a dokinál oké hogy megérik a pete és tüszőrepesztőt adnak de ki is jön? Akkor azt válaszolta hogy azt nem tudja, előfordulhat hogy nem! Nem valami biztató!

Okr
Nekem is az az érzésem hogy elvan záródva a petevezetékem mert két stimulált hónap után /otthoni próbálkozás nem inszem, injekciókat kapok mert nincs peteérésem/ első alkalommal 3 tüsző érett 2.alkalommal 2 jobb old. bal old. erre azt mondta ez a legoptimálisabb mert ha bármi gond van az egyikkel ott van a másik oldal. És semmi siker!
Na persze a HSG-t még nem csináltak! tök kivagyok miatta! Oké tudom hogy normális esetben se biztos hogy azonnal sikerül de miért nem nyugtat ez meg?
judger

Judger,
tüszőrepedés után visszamarad egy kis folyadék, amit elvileg lát az UH! De gondolom ez csak közvetlenül utána látható.

angel37

IldiKép
Ctrl+F, azt hiszem erre gondoltal.

Tcis

Kép

Kép
tcis

Lanyok, behalok Toletek Kép temanal vagyunk, nalunk most tutti jo a szex egy honap kihagyas utan Kép ajanlom mindenkinek akinek uncsiva kezd vallni. hi-hi
Ma vettem homerot ugyhogy egyszercsak majd elkezdem megint merni, most vagyok a nemtudomhanyadik napon, azt hiszem 8. lehet. Kép

Ez igaz lehet hogy minel gyengebb a menzesz annal vekonyabb a mehnyalkahartya? Nekem legutobb 4 napig tartott. Kép

Szia Tcis!
Szoktal mindent olvasgatni? Mi van Veled? A masik topikot mar nem tudom kovetni.
Irogathatsz ide is am! Kép

Angyal: doglott zebra Kép Kép Kép Na,ne!!!

Rakok fel par ket:
Dedi picurommal csokolozik:
Kép
Uj domipivel:
Kép
Csalad egy resze: anyukam, kistesoim, fiam es en:
Kép
Ez csak ugy, mert gyonyoru: Kép
Kép
Jaj, de hideg ez a Magyarorszag! Kép
Kép
Terhes hugom (meg nem latszik rajta semmi pedig mar 20 hetes), ocsem meg en:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Szupika képek!Nagyon édes családod van!
A kisfiadnak tetszett a hó,és a hideg?

Judger
Igen,lehet,hogy nálunk az elzáródás a gond!Kép
Mesélj magadról egy kicsit!!!

Tcis
Üdv!Rólad is szeretnénk többet tudni!Mesélj!

Angyal
Mennyi nap lesz a kórház?1,3?
Előtte kell menned még vérvételre?vércsoport és egyebek miatt?

Ildi
Hogy sikerült a lángos?(a mi pizzank fini voltKép )

Ancsa
Te most hol tartasz a ciklusban?Closty?

Anyapoc
Megint eltűntélKépLégyszi néha írj egy pár sort!Csak,hogy lássuk az életjelet rólad!Kép

Csakegy
Hőd?

Junko
Volt apa focizni,vagy inkább otthon lőtt kapura?Kép

Rólam:Hőm 1 tizedet esett.Azt hiszem ma még meghajtjuk a dominát!KépAztán lesz,ami lesz!

KépKép

KépKép
okr

Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Bocsi, hogy eltűntem, de nem történt semmi újdonság velem.
Ezennel viszont csatlakozom az anovulációs ciklusúak táborához. Semmi jele, hogy meg akarna jönni.

Tücsök

Kép

Mesi

Kép
tücsök13

SZiasztok!

Tontica,
Nagyon jók a képeid!!! Kép Kép
Nekem sose tart négy napnál tovább, és a negyedik nap is igen-igen lightos, épphogycsak arra jó, hogy be kelljen raknom valamit! A doki szerint nem feltétlen az összefüggés vérmennyiség és a mnyh között, mert hormonfüggő a dolog, de azért engem csak nem hagy nyugodni...
Remélem az egy hó kihagyásotok után nagyonis eredeményes hónap következik! Kép

Kriszta,
Nem nem kellenek most ilyen vizsgálatok! A vércsoportom meg egyéb, adataim meg úgyis megvannak a kórházban! Kép
Valszeg két nap lesz, egy éjszakára tartanak bent!
Apa pedig célozzon arra a dominára, hadd folyjon! Kép Kép

Tücsök,
Kép a görbéhez Kép, tényleg anovulációnak tűnik...

Tcis,
meglestem a profilodat! Kép nagyon édes! Kép

angel37

Tücsök
Érdekes a görbéd,mert van benne,esés,emelkedés...,látom pont a kritikus napokon fehér a pötty.Később,vagy előbb mérted a szokottnál?
Nem vagyok benne biztos,hogy nem volt tüszőrepid!

Angyal
Akkor hétfőn befekszel,és kedd regel jössz haza?Utánna tápénz?
Drukkolok nagyon,hogy minden simán menjen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Kriszta,
köszi, olyan drága vagy! Kép Kép Kép
Igen, így lesz! De, még azért az nem 100%, hogy ottfognak éjszakára! Kép Ááá, nem kell utána betegszabi!

angel37

Sziasztok!

Tcis: Köszi!

Kriszti! Szerintem nálad a nyákahártyán nem kell csodálkozni, h ilyen vékony, hiszen mikor uh-n voltál alig előtte múlt el! Nem csoda, h még nem épült vissza! Szerintem neked lesz ez még 10 fölött is!
A lángos fini lett nagyon! Még reggelire is azt ettünk! Ti akkor rendeltetek pizzát!? Az is bizti fini volt!

Angel! Valakivel számot kéne cserélned nem? Hogy azért tudjuk, h mi van veled! Ha gonodolod keress meg mailben. Már alíg egy hét! Én úgy reménykedek, hogy mostmár ha ez megcsinálják jön a gólya!

Tücsi! Sajnálom Kép. De azért ez nem olyan alacsony hő!! Gyugyi(asszem ő)rakott be valami hasonló régi görbéjét ami babás volt! Én már semmin nem lepődök meg. Szerintem volt ott valamikor pé. Csak nem kivehető!

Tontica! Jók a képek! Tesód is gyönyörű szép! párjával kijönnek? Visszaveszed a táblát!?
A pároddal! Igen! éN már mondani akartam a csajoknak, hogy azért nem jössz még, mert hancúroztok! Hisz olyan rég nem taliztatok. Gondolom,hogy fel tudja lobbantani a lángot! REméljük baba is lesz belőle Kép

Judger! Angelnak igaza van!

De hogy is van ez? Szerintetek az a folyadék nem a ciklus végéig látható? Hanem csak pár órára?
Vendég

Na mégegy:
Kriszti! megtaláltam a lány viagrás hozzászólásait! Igen láthatóan vastagabb lett neki, A gyógyszrtárban állították össze neki a kúpot a viagrából. 13 ezer körül van elég drága! Majd megkérdem a dokim.
Kimásoltam a hsz-eit! Feltehetem ide ha valakit érdekel vagy elküldöm mailben.
Vendég

Ildi
Hú,de ügyi vagy!!!!Kép
Sztem tedd fel ide,biztosan mást is érdekel a dolog!

Tcis
Édes nagyon a gyermek!Kép

Angyal
Én is elküldöm neked mailben a telefonszámom.Aztán majd váltunk sms-t jó?

KépKép

KépKép
okr

Kriszta!

Korábban mértem a szokottnál, mert Zsolti beteg volt, és hajnalban kelni kellett hozzá. De tudod, nekem van a pajzsmirigy bibim, így szerintem az zavart be. Lehet, hogy most kezd elhatalmasodni rajtam a dolog, mert eddig volt pé-m.

Angyal!
Nagy-nagy drukk neked hétfőre. Számolj majd be, mi volt, tudjam mi vár még rám is.

Tücsök

Mesi

Kép
tücsök13

Tücsök
Tudom a pajzsmirigyeddel gond van,de próbáld meg átírni egy tizedfokkal magasabb értékre azt a két korai kelést követő mérést.Meglátod rak p.é.-t,s szerintem volt is!

Hulla vagyok,kivasaltam egy rakás ruhát!pfujj!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Mnyh-ról

Nekem akár csak Angyalnak szintén csak négy napig van meg, és a 4 nap már tényleg nem is egy nagy kaland. Ne őrjítsetek meg hogy ez is baj. Mindig így volt, azt hittem ez természetes, hogy mindenkinél más. És a mnyh-m mindig megfelelő méretű is volt ennek ellenére.

Tücsök!
Én sem látom rossznak a görbédet. Sztem várjunk türelemmel mi lesz ebből.

Angyal!
Nem tudom, bizonyítani, de én azt hallottam a joghurt vastagítja a mnyh-t, és az ásványvíz is, Ártani nem ártok vele meg amúgy is szeretem így nyomom minden nap szinte.Döglött zebra, tényleg rémálom. Ne nézz ilyeneket. Kép

Ildi!
Az én párom is focizik. Én akkor vagyok kétségbe esve ha nem jár, mert amúgy semmit nem mozogna, és ez egyáltalán nem tesz neki jót, teljesen eltunyul és nem jár a barátai közé sem. Be kellett látnom hogy ez baj, mert igazán velük tud kikapcsolni. Így én mostanában inkább zavarom focira.

Kriszta!
Akkor ma mindent bele.
Nekünk a tegnap este nem jött össze. Ahogy az lenni szokott, J. beteg lett. Gyomorfekélye van. Kikészíti saját magát. Úgyhogy tegnap este nem volt semmi. Kicsit szomorú voltam, és félek is hogy elmulasztottuk. (azért volt focizni.) De ma reggel bepótoltuk, és remélem holnap is rágyúrunk. De ez az időzített dolog, nálunk nagyon nem jön be.

Már nem vagyok olyan boldog mint tegnap és máris elkezdtem parázni, hogy nem fog sikerülni.

Tontica!
Nagyon jók a fotók!

NA szasztok, megyek csajbuliba.

j.
Vendég

Sziasztok4

Ha a ciklus végén fent van a hőmérsékletem az mit jelent?
gizmixxx

JunkoKép

Felrakom a nyerő görbémet Neked, ebből láthatod, hogy 3 napos mesu után, lightos hőkkel.... Remélem, megnyugtat...
Jaj, kezdődik a Megasztár, de majd írok a többieknek is....Kép
Gizmixxx!
Nagyon jó dolgokatKép
Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Bali 78!

Köszönöm a válaszodat. Remélem segít majd. Nekem nagyon változó a ciklusom 32-től 38-nap is lehet, most három hónapja beállt 36 napra.
2 éve próbálkozunk de hiába. Voltam már nagyon sok orvosnál. A jelenlegi orvosom javaslatára a páromat megvizsgálták nála minden rendben. Aztán én következtem Vér és vizeletvizsgálattal, ami a hormonvizsgálatra is kiterjedt itt is mindent rendben találtak. Következett a Hsg januárban. 3 hónap után kell visszamennem a dokihoz. Ez után mi következik ha nem jön össze a baba?
Üdv,

Gizmixxx
gizmixxx

Sziasztok!Kép

Kriszta

Vagyok én,csak néha nehezen élem túl a csajomat KépKép!Az ebadta tényleg nem hagy élni..na nem éjjel,nappal Kép!Olyan kis erőszakos,megfogadtam,ha mégegyszer szülök,oroszlán -bébit nem szeretnékKépKép!Elég 3 oroszlán és egy éppen-nem-oroszlán a családbanKép!
Látom,PÉ közeleg... KépDrukk!!!Kép

Tücsök

Én nem mondanám feltétlenül,hogy anovulációs a ciklusod.Igaz,nem olyan mértékben emelkedett a hőd,de volt esés,és ahhoz képest kell emelkednie fél fokot.Nem tudom,mennyivel előbb mérted ezeket,de szt ennyit nem változna...Szóval én drukkolok!!!Kép

Tontica

Csodásak a képekKépKép!
Ti hányan is vagytok tesók????KépKép
Hányszor ugrottál már rá apára,mióta hazamentél?KépKép

Na,lépek,mert aludni is kéne...

Jó éjt,Anyapoc

anyapoc

Gizmixxx
Sztem clostys kúra ,időzített sexel,esetleg inszemináció.
De ezt inkább a dokid tudja megmondani.Kép

Junko
Megnyugodtam ám,hogy nem csak náunk gond a sex időzítése.Isten bizony a luth fázisban jobban esik,mint amikor p.é. közeleg.Kép
Egyszerűen flusztrál.Kép

Bali
Kismami lelki világa hogy van?Na és a pocak,a lakójával?
A nagyfiad mit szól hozzá,hogy jön a tesó?

Anyapoc
Na,igen az oroszlán,az mégiscsak király!Kép
Én is megfogadtam,soha többet!Még most sem alussza át az éjszakát!Kép
Remélem hamarosan jobb lesz.ha jól számolom Villő 7 hónapos körül van.Az az egyik rosszabb periódus sztem.A kaják bevezetése,meg a fogak,ráadásul nagyot ugrik a mozgásfeljl. is.Túl lesztek rajta hamar,aztán jöhet a pihi-pihi-pihiKép

KépKép

KépKép
okr

Mire adják a clostyst?
gizmixxx

KépKép

KépKép
okr

Köszönöm!:-)
gizmixxx

Sziasztok!

Néha szoktalak benneteket olvasni, de most érett meg bennem, hogy írok a topicba. Mi is már régóta probálkozunk babával, de még eddig nem jött össze. Mérem a hőmet minden nap, ma 36,9 valószínűleg már megint meg fog jönni. El kénne mennem orvoshoz, de félek, hogy mit fog mondani!Szerintetek mit csináljak? Várjak még?
mbatka

Szia Mbatka!

Mi az a régóta? Ha két év eltelt akkor mindenféleképpen menjetek orvoshoz.

Üdv,
Gizmixxx
gizmixxx

Mbatka!

Csatlakozom az előttem szólójoz... Mi az a régóta? Ha én lennék hasonló helyzetben egyébként, fél év után elmennék dokihoz és egyet hazudnék...Kép Ahogy én látom, így is elég lassan őrölnek a malmok....

Kriszta!
Köszönöm, nagyon jól vagyok, csak sokkal idegesebb, mint 7 éve... Folyton valami rossztól tartok... Hétfőn megyek ultrahangra, de nem örömteli várakozás van bennem, hanem nyomasztó izgatottság... Bizonyára a korral jár...Kép

Livi

bali78

Ja, a család?
Hát ők meg nagyon imádnak és féltenek...Kép

Livi

bali78

SZiasztok!

Csajok, tök jó, hogy így gondoltok rám! Kép Kép

Tlidi,
köszi, megy majd mél! Kép

Kriszta,
köszi! Bevésem a számot! Kép

Bali,
gondolok rád hétfőn, és szurk! Kép
Nem tudom korral jár-e, de már én is fosok minden vizsgálattól...Kép

Anyapoc,
én is Leo vagyok! Kép
SZtem tök jó, bár a környezetemet kéne megkérdezni...Kép

Üdv Gizmix és Mbatka! Kép Kép

angel37

Sziasztok!

Mbatka
Minél előbb mentek dokihoz,annál nagyobb esély van a hamar babásodásra!
Olvastam sok helyen,hogy már a projekt előtt el kellene menni a családtervezőbe,és megcsinálnának minden fontos vizsgálatot,hogy optimálisan lehessen nekiesni a dolognak!Kép

Angyal
Akkor te sem aludtál babakorodban???Kép

Bali
Örülök,hogy jól vagytok,és ne izgulj!!!
hétfőn én is megyek(holnap) UH-ra!No persze nálam még csak a fészkeket vizitelikKép
Mondom is a drágának,hogy engem rögtön megdugnak,ahogy beteszem a lábam a vizsgálóbaKépKépKép

KépKép

KépKép
okr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?