Sziasztok!
Mnyh-ról
Nekem akár csak Angyalnak szintén csak négy napig van meg, és a 4 nap már tényleg nem is egy nagy kaland. Ne őrjítsetek meg hogy ez is baj. Mindig így volt, azt hittem ez természetes, hogy mindenkinél más. És a mnyh-m mindig megfelelő méretű is volt ennek ellenére.
Tücsök!
Én sem látom rossznak a görbédet. Sztem várjunk türelemmel mi lesz ebből.
Angyal!
Nem tudom, bizonyítani, de én azt hallottam a joghurt vastagítja a mnyh-t, és az ásványvíz is, Ártani nem ártok vele meg amúgy is szeretem így nyomom minden nap szinte.Döglött zebra, tényleg rémálom. Ne nézz ilyeneket.
Ildi!
Az én párom is focizik. Én akkor vagyok kétségbe esve ha nem jár, mert amúgy semmit nem mozogna, és ez egyáltalán nem tesz neki jót, teljesen eltunyul és nem jár a barátai közé sem. Be kellett látnom hogy ez baj, mert igazán velük tud kikapcsolni. Így én mostanában inkább zavarom focira.
Kriszta!
Akkor ma mindent bele.
Nekünk a tegnap este nem jött össze. Ahogy az lenni szokott, J. beteg lett. Gyomorfekélye van. Kikészíti saját magát. Úgyhogy tegnap este nem volt semmi. Kicsit szomorú voltam, és félek is hogy elmulasztottuk. (azért volt focizni.) De ma reggel bepótoltuk, és remélem holnap is rágyúrunk. De ez az időzített dolog, nálunk nagyon nem jön be.
Már nem vagyok olyan boldog mint tegnap és máris elkezdtem parázni, hogy nem fog sikerülni.
Tontica!
Nagyon jók a fotók!
NA szasztok, megyek csajbuliba.
j.