Új privát üzeneted érkezett!

CsakEgy: áh csak hülyéskedtem! Reméljük nem lesz az! EGyébként sztm. nem hülyeség a távdiagnózis, főleg ha jól letudod írni a tüneteket!

Kriszti! Gyere du. lécci! vagy este! És ne idegeskedj! Mindenhol előfordul az ilyen! Csak nyugi! Ma lesz egy szép tüszikéd és holnap este meg "Édes kibékülés"-eztek apával! Jó lesz ez! Ha még most meglesz a tüszike akkor még holnap este belefér a 24 órába, még ha rögtön uh után meg is reped! Nyugi! ha meg megvolt a repi! Akkor remélem volt 3 napon belül akció! Miért vagy így elkeseredve ilyen jó értéked még nem is votl, hogy domina meg ilyenek! Ponthogy jó kedved kéne legyen! Alakul már a ciklusod!
Vendég

Ildi!

Ahogy olvasom az én levelem aztán végképp tele volt hibával. Kép

Dehogy, az iccaka éjszakát jelent. (lesz ám két cicánk is...) Egész nap sétálgattunk, meg a kutyáról folytattuk a nagyon komoly eszmecserét, és nekem meg melóm volt. Így tehát a sétálgatás után este-éjszaka-hajnalban dolgoztam.
Persze megszívtam, mert senkit nem izgatott a dolog, hogy én ünnepnapon dolgoztam, nem aludtam (ma még nem ettem) csak hogy készen legyen ez a szar és nem is kerül ma, de holnap sem beadásra. És még ülhetek itt, mert arra nem képesek az ügyfelek hogy visszaszóljanak mi van. Kivagyok, annyira utálom hogy nekem mindenki a főnököm. Kép

Angyal!
Én is annyria szeretem a kutyákat. Ez egy mudi és olyan okos kutya, bár a külleme nem a legszebb. Állat barom módra nem csináltunk róla fotót, de remélem majd egyszer még mielött elhozzuk kimegyünk hozzá és csinálunk. Na meg utánna.
Jó is lenne, ha most minden összejönne. Ház kutya, gyerek. De ez annyira rózsaszín, hogy nem hiszem. Kép

Kriszta!

Sajnálom hogy rossza kedved, de teljesen megértelek miért. Nekünk is volt már ilyen és szinte sírhatnékom volt tőle, hogy biztos, hogy elszalasztottuk a nagy lehetőséget. De ti még hátha nem...

Tontica!
Na mi van ekkora a szerelem? Kép

j.
Vendég

Sziasztok!
Tüszőjelentés:
jobb ováriumban 1 db. 14 mm-es,sok apró.
bal ovárium:sok apró
Endo:5mm
Volt egy 10 mm-es a balban,az hová lett???Azt hiszem felszívódott,mert elég vékonyka a nyh-a.

Ma már semmi harag nem volt.Kép
Vettem Adának egy szandit.Csak úgy kárpótláskéntKépJobb kedvem lett tőle!Kép

Ildi
Én úgy csinálom,hogy kijelölöm,amit írtam,és másolás.Aztán ha elszáll,csak beillesztemKép
Görbém 3 db mért értékből állKép

Mindenkinek puszi,siettem .Majd még írok!

KépKép

KépKép
okr

Nekem meg közben meghackkelték a honlapom... na jipiii... egész este azzal fogok xarozni, hogy helyreállítsamKép
csakegysokadnick

Tlidi,
27-én lesz a HSG! látom nálad is dokis nap!
Szerintem fölösleges a closty mellé a cicka!
Mit jelent, hogy a mensid olyan volt, mint máskor? Kevés? A mnyh miatt kérdezem, mert nekem is parám, hogy nem elég vastag... A dokinak felvetettem, de szerinte ha a hormonok OK, akkor az is.

Junko,
Mudi! Kép Az a kissé torzomborz, ugye? Kép Igazi magyar kutyafajta! Kép
Hja, az élet szereti a dupla (tripla?) vagy semmit!

Kriszta,
a másikba írtam az UH-dra! Úgy látszik ma csak kerülgetjük egymást! Kép Kép

angel37

Még mindig itt ülök, hát komyolan modnom az agyam eldurran! Ebből nem lesz ma nőgyogyi, az biztos!

Angyal!
Igen az a fajta kutya amelyik megtévesztésig hasonlít egy keverékre. Legalább senki nem akarja majd ellopni. Kép

j.
Vendég

Sohasem lehessen aztat tudni! Kép De sztem ez nem az a kutya, aki csak úgy hagyja magát ellopni! Kép

Nem tudsz lelépni?

Nekem sajnos le kell, hátha sikerül neked is! SZiasztok!!!

angel37

Angyal
Kellemes estét!

Junko
NYUGI!Mondom ezt én.KépKépKépKépKép
A dokihoz menj ell sztem,lehet a van egy szép nagy tüsződ.Az biztosan felvidítana!!!!

KépKép

KépKép
okr

Kriszta!

Csak az a baj, hogy nem jutok el, mert egy pályázatra várok amit egy kollega csinál, de én vagyok a kapocs az ügyfél felé.

K*a ideges vagyok. Egykor feküdtem négykor keltem.

Mindegy. Holnap NEM JÖVÖK BE REGGEL és egész délelött a nőgyógyásznál fogok élvezkedni. Kép A tüszőrepedés pillanatáig fogok a székben ülni.

j.
Vendég

Junko
Na,csak nehogy véletlen másban ülve repedjenKépKépKépKönnyű a szék mellé ülni néhaKépKépKép

KépKép

KépKép
okr

Na de Krisztaaaaa! Kép
Vendég

Junkó! Szegény! De utána azért már nem lesz ilyen hajtás ugye?! Sajna van ilyen időszak is, de reméljük utána jobb jön. Neked ez az első clostis ciklus ugye? Hanyadik cn? Kíváncsi vagyok ám!!!

Angel! ja-ja! Nálam tutti ez van! Kevés a mensi, vékony a nyálkharátya, a tbl. elvékonyította a nyálkahártyát! Amúgy az orvosok (némelyikek) (na jó legtöbb) legyint rá és azt mondja ezt nem lehet ilyen egyértelműen összekapcsolni. De azrét ők is látnak benne rációt! Nálam biztos van összefüggés. Úgyhogy gyanítom, hogy várhatok az első insemig a sikerrel.Vagy még tovább. Mire majd rájönnek, hogy mással kéne pé-t elérni és akkor talán lesz nyálkahártya is! Hát ez az én keresztem!

Kriszti! Végre jó kedved van! El nem tudom képzelni hova tünnek a tüszik! Felháborító! Egyszer említetted, hogy kerestek majd egy meddőségit! Ezzel mi van? Vagy adsz még egy pár hónapot a Metforminnak(vagy hogy írják?)?
Vendég

Junko
Hát,tudod vizuális tipus vagyokKépKép

Ildi
Én is olvastam,hogy a closty vékonyítja a nyh-t.Máig ezt kétkedve fogadtam,de most mintha mégis igaz lenne.
Sztem nem kell várni az első inszemig,előbb leszel te babás!Kép

A tüszők biztosan felszívódtak.Most,hogy 1 nagyobb van,gondolom ennek az érlelésére fordítódik minden energiaKépJa,és fura,hogy mindig csak a jobb petefészkem érlel tüszőt.Lányok,nálatok ez .hogy van?(már ugye akinek UH-val követik)

Na és még egy észrevétel:Rettenetes lelki válságot tud csinálni ez az időzített sex!Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszti!
Igen vékonyít,mondjuk az enyémet már nem tudta tovább vékonyítani azért volt olyan a mensim mint szokott! Remélem legalábbis. Csak nehogy elkiabájam. Osztán ebbe a cikl. még annyi se legyen.CSak az elméletét net tudam még megfejteni, h miért van így?!!!

Az időzített sex télleg gáz! De legalább lenne eredménye! A fene egye meg!

Nekem inkább a bal! De ez már lánykorom óta így van! A jobb csak végszükség esetén lép közbe! Mondjuk ha a másikban éppen persist. tüsző van. Szerintem nem gond! Bár ebben a ckl.ben már szurkált a jobb is! Na majd látjuk 27.-én.
Vendég

27-e mindjárt itt van!
Készítem is drukkot duplán(Angyalnak ,és Neked) Kép

A clostys vékonyítás elméletét végképp nem értem.Most már két rejtély van:
1.anováliciósból ovulációs ciklus
2.closty

KépKép

KépKép
okr

Hello mindenkinek!Most voltam UH(holnap kellett volna,de a doki ejszakas) es a petefeszkek uresek.Az a kis valamik amik mensiskor voltak,felszivodtak.Na,mit szoltok hozza?Elmeseltem a homerozest,hogy egy kicsit megugrott,de sajnos nem jelent semmit.Azt mondta,hogy minden reggel meg mielott felkelnek,merjem tovabb,de o inkabb szajban vagy huvelyben ajanlja,mert biztossabb.Tehat most terepia nincs,hetfon ujbol UH.Meg egy kicsi es az UH szondaja surubben latogatja a nunit,mint a ferjem!A kezem jol van,de egy honap betegszabadsagra szamitok.
scali9

Húúúúú lányok!

Füstölt a monitor a nőgyógyászaton. Kép
Most jöttem UH-ról,van három gigamega tüszőm ball oldalon, és egy a jobbon. Komolyan mondom meghökkentem amikor megláttam a monitort. Kép Doki is mondta, hogy igen jól reagáltam a gyogyeszra. Úgyhogy már csak az anyagot kell mellé tenni. Kép
Hááát igen nekem is vannak aggodalmaim az időzített szexel. Nem jó, de hát ez van, remélem nem lesz ebből gond.

12. cn-en vagyok
Azért a pontos adatok: endo: 6,6 mm
Ball ooldal: 3 db 25*18-20 mm
Jobb oldal: 1 db 16 mm-es.

Ugye ebből nem lesz ciszta? Vagy ezek túl nagyok is?

Örülök, meg aggódom. Félek beleélni magam, de azért mégis reménykedek.
Folyton csak azt ismételgetem magamban hogy ez túl szép lenne.

Bocs hogy csak magammal...

j.
Vendég

Junko:GRATULALOK!!!Most akkor apat gyorsan elokeriteni...
scali9

Junko
3-as ikrekre gyúrtok?KépKépKép
A 20-s,18-s tüsző sztem ma,vagy holnap már repedni fog!Hajrá!!!!!!
Mikor mész vissza controllra?

KépKép

KépKép
okr

Scali
Mik voltak a petefészkedben mensikor?Ciszták?

KépKép

KépKép
okr

Junko,
atyaúristen!Kép nem semmi három tüsző! Kép
És mindebből nem is éreztél semmit?
Ugye clostytól volt?
Azonnal start apára! Kép

Scali,
semmi tüsző? Kép
eddig hol mérted a hőt?

Tlidi,
paraszti eszemmel én is úgy vélném, hogy logikus az összefüggés, de én vakom bízom a dokiban! na jó fél szemmel Kép, mert egy UH nyugtatna meg teljesen... Mondjuk azt mondta, hogy a HSG-n ki fog rajzolódni az egész méh, belülről, hátha abból is okosabb leszek (bár az eléggé a ciklus elejére fog esni).

Kriszta,
drága vagy! Kép tartsd melegen a drukkokat! Kép most egyelőre ahhoz, hogy a szervezetem ne szúrjon ki velem, hogy nem jön meg időben, ahogy szokott!

angel37

Kriszta!

Akkor szerinted már ma is pdóbálkozzunk? Kérdeztem a dokitól, ő azt mondta hivatalosan 14. cn-en lesz repi. Azt is mondta figyeljek a jelekre, mert ha valami szúr, akkor az az volt.

Hármas ikrek? Úristen azért az csak nem...
j.
Vendég

Okr
Valoszinuleg.Hetfon ujbol UH es meglatom hogyan tovabb.Lehet,hogy vervetel a hormonokra.Kerdezte a dok,hogy folyik e a tej,de nem.Nem tudja o sem mi a baj.Azon godolkodom,erdemes 37 evesen hozzafogni a teljes kivizsgalashoz es esetleg a gyogykezeleshez?Vagy hagyjam a csodaba az egeszet?
scali9

Angyal!

De már tegnap azért éreztem valami nyomást, úgyhogy azért reméltem hogy lesz valami, ám ennyi és ekkorák! Ezt nem gondoltam. Biztos a clostytól volt, mert ugye azért nekem alapból is szokott lenni egy. Egyébként Kriszta kérdésedre válaszolva a ball oldalon általában.

Meleg drukkok továbbra is...Kép

Ildi!
Igen ez az első, és 12. cn-en vagyok. Egyébként a hőmet most nem mérem, majd talán a ciklus második felében.

Lehet vékonyít egyébként a closty. Mert amikor pár hónapja voltam kb. ilyenkor akkor 8 mm volt. De akkor miondjuk nagyon nyomattam a kefírt, joghurtot. Bár nem tudom van-é összefüggés igazából.

Kirszta!
Akkor te most hogy is állsz? 5 mm még talán nem vészes, nekem is csak 6 most és azt mondta megfelelő. És a 15 mm-is beérhet, nem? Vagy hogy állsz te a ciklusban?

Nem tudom mikor megyek kontrollra. 20-án jön vissza a doktornő, majd felhívom akkor.

Scali!
Akkor az - most ha jól értem jó- , hogy eltűntek!
vagy most nem vagyok képben, hogy hogy is állsz!

Pussz: j.
Vendég

Scali
Ne már!Sosem késő!Tessék minden lehetőséget kihasználni!

Junko
Bizony,ma már akció!A 16.napig gyakran ismételjétek meg!Kép

KépKép

KépKép
okr

Mindig kimarad valamiKéplehet cavinton sem ártana a gyogyók melléKép

Angyal
Ha késik,akkor nem is kell HSG!KépSztem!Kép

Junko
Én nem érzek semmit a clostytól most.Még nyák sincs!Kép
A dokinéniddel mindenképp nézesd meg,megrepiztek-e a tüszők!
Én ma 14.cn -n vagyok.Igazából a 19.-21. szokott pé-m lenni,de most lehet előbbre jönKép

KépKép

KépKép
okr

Kriszta!

Akkor jól állsz teljesen. Én 11 cn-en éreztem halványan először valami szúrás félét. Semmi nyák, ám az alsó "orrom" Kép meglehetősen puha. Nekem 13-14. cn-en van repi általában, úgyhogy te még bőven jól állsz.

Akkor ma mégis lemondatom J-vel a focit.

j.
Vendég

Nekem meg újabb 2 ragya... igaz, váltóműszakban...

(tegnap este iszonyú rossz volt a közérzetem, mert fájt a hasam... nem úgy, mintha megjönne, csak simán kőkemény kett... mintha izomlázam lenne... és még a hátam is fájt hozzá... ma reggel meg hányinger ami csak a csokitól volt hajlandó elmúlni Kép.... nem igaz, hogy nem múlik a Metformin mellékhatása... pedig már azt hittem...)

57.cn, 36.0... (mintha most jönne a ciklus 3. fázisa, most egy tizeddel alacsonyabb hővel... majd bepakolok egy grafikont is a rend kedvéért)
csakegysokadnick

Kép
csakegysokadnick

Angel
mertem honaljban es szajban,de a doki az utobbit ajanlja,szerinte megbizhatobb.
Junko
nem tudom,talan.De azt sem tudom,mit jelent ha eltuntek.
Okr
tudom,hogy meg kell probalni mindent,csak ugy latszik a szervezetem nem mukodik ugy,ahogy kellenne.A fiammal siman terhes maradtam,ez a mostani dolog pedig nehezen megy.Majd meglatjuk,azert remenykedem,hogy elobb-utobb mindannyiunknak sikerul.
scali9

Junko,
aha, akkor vmi kis jel azért volt, csak nem tűnt triplázásnak! hű, ha három kiskatona célbaér! Kép
Ez a kefír/joghurt tényleg használ a mnyh-nak?

Kriszta,
hát akkor nem is késne, hanem elmaradna! Kép de nem bízom ilyen csodában... viszont ha késik, akkor HÚÚÚ...

Scali,
igen, mert vmelyik testüregben kell! én is a számban mértem, amíg mértem! dugd a nyelved alá! Kép
És ha babát szeretnél, akkor igenis érdemes a kivizsgálás! Kép

angel37

Szasztok!

Junkó! Mi lesz még itt?! Nem semmi! De jó! Akkor mostmár hajrá! Én már ma este is leteperném apát! Az tutti! A 20 mm-es bármelyik pill.-ban! Sanja az enyém is focizik Kép. Nem szeretem, mert olyan sokat dologozik és még ez is! Így alíg marad időnk egymásra! Ill. sokszor fáradt is, de ha a focit kiiktatnám úgy gonolom jobb lenne! De nem fogja abbahagyni! A másik peidig, hogy a versenysport sem tesz jót a srácoknak! Úgyhogy,ha rossz lesz a katonavizsga, el kell gondolkodnia rajta!

Angel! Befekszel? VAgy hogy van ez? Én baby aspirint szedek napi 1 szemet! Hátha vastagít v.mit! Ha ez nem jön be! A 27.ei uh úgyis megmondja a vastagságot, akkor viagrázni fogok! gondoltam már rá az aspirin előtt de nincs bátorságom a patikába kérni! Tök ciki nem?
Vendég

Ildi
A viagrát nem abban a formájában használják,mint amiben árulják,hanem hüvelykúpot csinálnak belőle.Összetörik a kék tabit,és hozzákeverik vmi anyaghoz(gondolom glicerinhez v. ilyesmihez)

Nekem az exem focizott!Kép

KépKép

KépKép
okr

Akkor ezt még nem is lehet kapni Mo.-n? Mintha olvastam volna v.mit! ERről! Bár a kúpok hatékonyságában kevésbé hiszek, mint a gyógyszerében. Jó tudom, a kúp nem terheli meg a gyomrot, de hogy nőne attól a nyálk.hártya? Nem értem a kúpok mechanizmusát!

Foci! Hagyjuk,mert csak felidegesítem magam. Mákod van, h a mostani nem.
Sztm ma is megy, de ma legalább jön a kerilányom.
Vendég

Ildi
Lehet kapni,és azért kúp,mert helyileg vérbőséget csinál,és az extrém vérellátás miatt vastagszik meg a nyh-a.
Azt hiszem doki felírja receptre,és kiváltod!

A mostani nézi!Kép

KépKép

KépKép
okr

Asszem gyerekeknek szoktak adni kupban lázcsillapítot! Ugye? Nem tudom, miért élt bennem ilyen negatív gonolat róla! Beszúrod mégegyszer a cikket? Lécci! Ha tudod!
Vényre kell íratni?!
Vendég

Ja igen! És nézi is sajna! Én élőben még szo-szo élvezem, de tv-ben nézni! Hát az nekem nem megy! Szó szerint "nézem, de nem látom" effektus! (Lehet, hogy azért mert utálom Kép)
Vendég

Okr: de a helyi vérbőséghez nem jobb pl. az aviva torna? (ld. annak nem lehetnek mellékhatásai...)
csakegysokadnick

KépKép

KépKép
okr

Csakegy
Tul.képp lehet,de ezt felírja a doki!Az meg magánszorgalom.Aztán már nem is tudod,mitől estél teherbe!Kép

KépKép

KépKép
okr

Hát sajana nem vagyok benne kompetens, de szerintem van abban v.mi, amit mondasz.

Ehhez kapcsolódva. Mondtátok, h nehéz találni Aviva-s könyvet (vagy füzetet vagy minek lehet nevezni)Na szóval egy kis könyvesboltban találtam!Csak olyan 2000-3000 körül volt egy és nem volt lóvém! Remélem nem viszik el! Mert meg akarom venni majd!

Angel! Junkó ti már tornásztok ugye??!
Vendég

Na de az Avivának ha jól olvastam egyéb mellékhatása is lehet.. ami asszem a férjeknek is tetszik Kép
csakegysokadnick

Okr! De durva!(a második cikk)

Az első elég régi cikk! Azóta te hallottál róla, h van kúpban és lehet is kapni! És akkor vényre ugye?!! Tök értetlen vagyok!
Vendég

Csakegy
Én mondjuk megkínálnám a viagrából is!KépAztán ki tudja,ki örülne jobban?!KépKépKépKép

Ildi
Aviva könyvet én még nem leltem!Kép

KépKép

KépKép
okr

Ildi
a családineten írta asszem egy csajszi,úgy egy hónapja,hogy ezt kapott.
Én is értetlenkedtem,de közben találtam ezt a cikket is,így összeállt a kép.

KépKép

KépKép
okr

Csakegy! Dehát ahhoz nem kell aviva! Azt magad is tudod gyakorlni! Ha van egy kis szabadidőd! Asszem össze kell szorongatni odalenn! na mindegy ezt nem tudom leírni!
A másik:sok orgazmus jobb, mint a torna szerintem. Kár hogy dolgozni is kell!!!!Elbírnám viselni egész nap az ágyban! Na mostmár eldugulok a témával!!!
Vendég

Okr: hát nálunk megfázás/gombamentes esetben aztán semmi sem indokolná a ViagrátKép (akkor meg minekKép)
csakegysokadnick

Okr! És ért valamit a csajszinál!? Nézték utána?
Vendég

Csakegy
PoénbólKépKép

Ildi
Na,igen.KépRáadásul néha itt a gyerek is bekavar.A legrosszabb pillanatban tud felébredniKépKép

KépKép

KépKép
okr

Csakegy: Ki tudja??? Mindent ki kell próbálni! Lehet, h ezzel fel leht dobni a sex-et! Mindíg kell valami újat vinni bele különben uncsivá válik! Szerintem! Mi pl.:mostanában kontonnal hülyülünk! Tök jó előjáték! Az azért nem írom le, h mit!(itt).
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?