Új privát üzeneted érkezett!

Mandaran!

HÁt én addig el sem jutottam, nekem lehet, hogy azért nem csináltak UH-t. HÁt kezdek rájönni, hogy szinte mindenkinek volt lapar, csak nekem nem. Kép Adok magamnak még 1 esélyt, ha a 2. lombik nem sikerül, akkor elmegyek. Kép MÁr most félek. Kép

Zsuzsi!

Nagyon sok boldog szülinapot és sok szerencsét a következőd időszakra!!!

Kavicska!

Sok sikert a stimuhoz, drukkolok, hogy eredményes legyen!!!

Tiko

tiko

Tiko!
Azért van az hogy sokunknak volt már laparja, mert ha megnézed a táblát igen sokan akik még az alsó felében vagyunk már sokadik próbálkozásnál tartunk. Ne keseregj, remélem te megúszod ezt a beavatkozást. Bár én is baromira féltem tőle, de szerintem nem annyira fájdalmas valami a műtét napja és utána kb. két nap kellemetlen az egészben a legrosszabb, hogy a gáz amivel feltöltik a pocit ahogy távozik a vállad fáj tőle, de úgy mintha nyomná fentről valaki. De ez is pár nap alatt elmúlik.
A babás részből Karmennek, Lujzikának, Renónak és Nórinak volt laparja szóval ott is csak azoknak akik több beavatkozáson voltak túl.

Fel a fejjel és most azzal foglalkozni hogy a következő sikerül és ez a lapar kérdés nálad szóba se fog kerülni. Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Teljesen igazad van, köszi a bátorítást. Csak úgy megijedtem, amikor egy másik topikon folyamatosan azt olvastam, hogy mindenki megy vagy volt laparon. Próbálok koncentrálni a köv. lombikra, de hátha még addig sem jutok...

Lenne megint egy kérdésem. Nem tudom eldönteni, hogy nekem a rövid vagy a hosszú protokoll volt-e. 3 hétig szedtem a fogi gátlót, utána suprefact és gonal, össz. 6 napig, utána a punkció és ET.

Tiko

tiko

Még azt szeretném kérni azoktól, akik a táblázat felső részében vannak megírnák, hogy melyik protokollal sikerült nekik, azt megköszönném.

Tiko

tiko

Ez egy igen értelmes mondat lett. Kép

Tiko

tiko

Tiko!
Rövid protokollod volt. Kép Igazából én azt figyeltem meg változó, hogy kinek mi jön be. De nekem az első kettő hosszú volt és a harmadik rövid. Ha ne adj Isten a második sem sikerüne neked és annál is a fogátlóst alkalmazza még akkor is változtatni fog szerintem rajta, ha minden szép volt a petikékkel.
Nekem az első kettőnél tök szép számmal voltak nyh. is szép volt mégis változtattunk ahogy a kedvenc orvosom mondta ne mindenkinek jön be a mercédesz lehet nekem elég egy opel is. Kép A hosszú jobban megviseli a szervezetet mint a rövid. Remélem érthetően írtam le amit szerettem volna.

Na megyek aludni. Most olvastam ki a Harry Potter 6. kötetét valóban nagyon szomorú a vége. Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok lányok Kép

Mindig olvasgatlag titeket,csak eddig nem történt semmi velünk.Most voltam 17 hetes,ma voltam ultrahangon és képzeljétek úgy néz ki,hogy mind a kettő csajszi lesz,az A baba 100%,a B baba 80%.Apa azért még drukkol,hogy B baba bekukacosodjon KépCsináltak róluk felfételt is,de ezt már hasfalon,így nem annyira látszódtak már,mint a hüvelyi ultrahangon.Videó készült,sajna kép nem,de valahogy majd megoldom a dolgot.
Továbbbra is megy a drukk ezerrel mindenkinek++++++++++++++++++++++++++++++++++++
limbi

Először is
Zsuzsiiiiii Kép Nagyon sok boldogságot, teljesüljön minden álmod!!!! Kép
Kép

Fannika Kép
Szuper híreket hoztál!! Nem hiába szorítottunk!! Kép Kép De jó, de jó!!! Kép

Igen megvolt tegnap az UH. Kép Köszi a drukkokat! Van még két tüszőcském, igaz azok nagyon kicsik. Kép Na mindegy, mert az az egy meg szép nagy! Kép És lehet, hogy ez a kettő behozza őt. A lényeg, szombaton este kapom a repesztő szurit és hétfőn (ha minden jól megy) INSZEMIIIIIII!! Kép Kép Kép Drukkoljatok nagyon, de nagyon a kiskatonákon fog múlni minden!!!!!! Most nagyon beelőzök, de izgalmas lesz a március vége azt már látom!! KépKépKép De jó, de jó!!!

Fannika és mindenki akinek hiányzik, Borsika péntek este érkezik Budapestre. Kép És mindenkit puszil szintén!! Kép Úgyhogy nagy az öröm, mert itt izgulhat már értem is és mindanyiunkért!!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

* Kép
Akkor hajrá a +2 tüsszencsnek is, aztán hétfőre meg nagyon szorítok! Olyan jó lenne, ha sikerülne és nem kellene lombikoznotok! "Apa" egyen sok fehérjét, e vitamint is. Izgi áprilisunk lesz, mert a Tiéd is inkább áprilisban derül majd ki!

Anna Kép
Jó szar lehetett dologzni visszamenni. Mikor én jöttem vissza 1 hónap után, akkor mindenki megkérdezte, hogy mi bajom volt én pedig azt mondtam, hogy "nem szeretném megmondani". És ez így is maradt. A főnökömön kívül senki nem tud(+ott) semmit. Ami jó is, mert nem akartam bőgni, anélkül meg úgysem tudtam volna elmondani semmit.

Kavicska Kép
Most akkor Neked mikor várható a punkció? Abból amit írtál, nekem nem világos. Én már tegnaptól kettőt szúrok... Tegnap nagyon izgultam is miatta, de túléltem.

Zsebi Kép
Kavicska a "felső részben" is 2x van. Egyszer * után, egyszer NViki után. Én erre gondoltam.

Tiko Kép
A 2. lombik előtt csináltak nekem a Kaáliban valami lapar félét. Nem teljesen ugyanaz, de nem is olyan fájdalmas, viszont elegendő. Látszik, hogy várod már a következőt Kép és érthető is, de feleslegesen szerintem ne csináltass semmilyen vizsgálatot. Csak a szervezeted terheled vele. Szerintem most mindannyian benne lennénk, hogy kicsit tekerjünk bele az időbe... de sajnos ki kell várjuk a mi időnket... s addig csak türelem kell, vagyis kellene... (Ezt majd írd vissza nekem lécci amikor már a 2. hete a pocimban lesznek a Manócskák Kép )

Limbi Kép
Már azt hittem, végleg eltűntél, így kellemes meglepi volt olvasni, hogy itt vagy és minden rendben veletek. Nagyon irigykedem, én szívem szerint pont 2 kislányt szeretnék, de végülis teljesen mindegy, csak legyen már Kép

Csajok! Csütörtök van, mindjárt itt a hétvége Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zsebi!

Köszi. Akkor azért voltál olyan csöndes az elmúlt napokban. Kép
HÁt én pont azon gondolkodtam, hogy a hosszú protokoll során sokkal több hormont kap az ember, pont ezért félek tőle. Kép

Fanni!

Nagyon jól látod a helyzetet, egyre jobban foglalkoztat a dolog. Tegnap döbbentem rá, hogy április elejéig, mire mehetek UH-ra már csak 3 hét van! Ebbe eddig nem is gondoltam bele.
Vissza írom feltétlenül!!! Kép Kép Kép

Kiscsillag!

Nagyon izgalmasan alakulnak a dolgok, drukkolok hétvégétől folyamatosan!!!

Tiko

tiko

Lányok!

Először is nagyon szépen köszönöm a születésnapi jókívánságokat Kép

Tiko
nekem az egész téma annak idején a laparral kezdődött. (1 éve) szerintem ettől egyáltalán nem kell félned, én már nem is emlékszem az egészre, szóval azon kívül, hogy 2 éjszakát abban a kórházban kellett töltenem, semmi rossz emlékem nincs. átjárhatóságit csináltak nálad, nem? és ha ezt megcsinálták és átjárható vagy, akkor miért is kéne a lapar?
nekem most az FSH szintem 10, ez se valami jó, de a múltkor 15,5 volt.
Nekem most a 2. lombik menete teljesen más, mint az első. Más gyógyszereket kapok, + fogigátlót is szedtem (az elsőnél nem), és a gonal dózisa is más.

Kiscsillag, én is vagy szombaton, vagy vasárnap kapom a repesztő szurit.

Fanni

Most nézem a táblát, mert nem emlékeztem, hogy nálatok mi a gond, s látom, hogy ismeretlen eredetű? akkor ezek szerint mindkettőtökkel rendben van minden? ha ez így van, akkor elméletileg spontánra is van esélyetek, nem?

Kép
zsuzsi73

Tiko Kép
A 3 hét már tényleg nem sok, aztán meg csak úgy pörögnek az események!

Zsuzsi Kép
Igen, minden rendben. Elvileg. Gyakorlatilag ugyanis májusban lesz 3 éve, hogy nem esem spontán teherbe és az inszem sem működött. Nálunk nem a megtapadással, hanem a megtermékenyüléssel van gond, ezt bizonyítja az első lombik "sikeres" megtapadása, meg az is, hogy előtte még biokémiai terhességet sem sikerült elérni...
Ilyenkor azt mondják, hogy vagy a petesejt fala túl vastag, vagy a kiskatonák nem elég erőszakosak. Vagy mindkettő. Ezek sajnos nem vizsgálhatók másképp, a lombiknál dőlnek csak el.
Én most nagyon reménykedő vagyok a sikert illetően, de ezúttal remélem, már egészségesek is lesznek a babók nem "csak" megtapadnak.
Mikor mész megint UH-ra?
Remélem, hogy most minden tüsződ valóban petesejtet rejt!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zsuzsi Kép
Én szombaton kapom az Ovitrelle-t neked mit írtak fel??

Tiko Kép
Köszi aranyos vagy nagyon!! Jaj, úgy izgulok! Kép

Fanni Kép
Fehérjét?? Miben van sok? Mit adjak neki? Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Fanni

És az az első lombikodnál kiderült, hogy a petesejt fala vastag-e?
Te milyen szurikat kapsz most? neked ugyanaz a menet, mint az elsőnél?
Én holnap megyek UH-ra, nem tudom, hogy felírja-e a repesztőt, vagy menni kell majd mégegyszer, vasárnap körül.
Találkoztam egy csajjal a múltkor a Kaáliban, neki a 3. lombikja van folyamatban és ő mesélte, hogy a máj-funkcióival gond van, Ti csináltattatok vizsgálatokat a lombik után? Egyáltalán milyen vizsgálatot kell csináltatni, hogy megtudjam, mennyit ártanak a hormonok?

Kép
zsuzsi73

Kiscsillag

Pl. csirkehúst adjál neki. Neked is sok fehérjét kell majd enni az inszem után. nekem nem irta még fel a repesztőt, szerintem holnap fogja.

Kép
zsuzsi73

* Kép
Tejtermék, húsféle. A hal a legjobb! (Én spec. utánlom, de a férjecském már falja, hogy jó sok kiskatonája legyen)
Nekünk, lányoknak is kell a sok fehérje, hogy szép vastag legyen a méhnyálkahártyánk. Tudod, ez a megtapadáshoz fontos!

Zsuzsi Kép
Kiderül nyilván a biológus számára... de nekünk ezt nem mondta meg senki. Az igazság az, hogy miután vagy egyikőnk, vagy másikónk a "hibás", nem szeretnénk megtudni. Így meg sem kérdeztük.
Nekem ugyanúgy long protokoll van és majdnem ugyanaz a kezelés. Suprefact most az előző ciklus 20. naptól volt (1.-nél a 18. naptól), a Gonal-F pedig e ciklus 3. naptól (1.-nél a 2. naptól volt), de most az 1. és 2. alkalommal 225 egység, utána pedig 150 egység. A múltkor végig 150 egység volt.
A máj funkció a vérvételnél kiderül, amit minden esetben kérnek minden lombik előtt. Tőled nem kértek?
Szerintem elég a vérvétel, de azt úgysem fogjuk sosem biztosan megtudni, hogy mennyit ártanak a hormonok. Érdekes, hogy ez csak ilyenkor jut eszünkbe, akkor nem, amikor pl. fogigátlót szedünk...
Engem most nem érdekel, hogy mennyit ártok magamnak, mert a cél szentesíti az eszközt Kép, nem igaz?

Látszik, hogy nálunk lesz hármunknál akció, mi vagyunk a legaktívabbak a topikon Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni

Engem se érdekel, hogy mennyit ártok magamnak, csak megfordult a fejemben, hogy lehetnek-e komolyabb következményei ennek az egésznek, mert addig, amíg az a lány ezt nem mesélte nekem a kaáliban, addig eszembe se jutott ezzel foglalkozni. Vérvételt kértek, csak én nem tudom, hogy pontosan miket néztek.
Nekem is feltűnt, hogy mi vagyunk a legaktívabbak, de szerintem ez teljesen normális, minket most intenzívebben foglalkoztat a téma. Amikor velem nem történt semmi, akkor is itt voltam minden nap, de csak a háttérben olvasgattam, mert mindig is érdekelt, hogy kivel mi van. Ez itt tényleg olyan, mint egy klub, olyan jó veletek beszélgetni. A környezetemben én nem nagyon beszélek senkivel erről, mert úgyse érti senki, hogy miről van szó, és legfőképp átérezni nem tudja senki.
nekem végig 112,5 a gonal. és ezt te hány napon keresztül kapod? én ha jól számolom, a 900-as toll nekem elég lesz.

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi!
Elvileg nézik a májfunkciókat is. Már megvan az eredményed?
Nekem 5 napra elég a 900-as toll és a 6. napon megyek UH-ra, így akkor majd nyilván kapok egy újat! Kiszámoltam, Te 8 napra kaptad Kép
Remélem, tényleg van benne 900 egység. Én nem légtelenítettem, de amúgy nem is kell, mert picit feszít ugyan, ha a bőröd alá megy egy kis levegő, de más bajunk nem lehet tőle. (Még jó, hogy a férjem orvos, mert amúgy én nagyon besz..tam volna a buboréktól...)
Én passzívan is aktív voltam Kép, de kétségtelenül nem annyira mint most Kép

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!

Hát mi szó szerint pont ugyan úgy jártunk és ugyan az van velünk, mint veletek. Nincs semmi bajunk, inszemek nem sikerültek és a spontán sem, az első lombik biokémiai volt. Mi azért nem tudtuk meg, hogy esetleg a petikém fala vastag és az a baj, meert csak 4 lett és azt mind ICSI-zték. Akkor meg ugye nem derül ki. Nagyon drukkolok neked!!! Taposd az utat előttem lécci.

Zsuzsi!

Természetesen neked is drukkolok!!! Másik fórumon olvastam, hogy ott szinte mindenkit elküldtek laparra. Azért ijedtem meg és kérdeztelek titeket.
Én is úgy vagyok, mint te, minden nap olvastalak titeket. Kép

Tiko

tiko

Tiko Kép
Szerencsére Kép azért nem szó szerint jártatok úgy Kép, de ettől függetlenül természetesen rajta leszek, hogy tapossam az utat előtted Kép
Meglásd, mindjárt itt az április és jön a folytatás! Meg reméljük egy kis napocska is, mert már brrrrrrr, úgy utálom a telet!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

FAnni!

Na jó, nagyjából. Kép De csak akkor követlek ám, ha jó helyre vezetsz. Kép Drukkolok, hogy így legyen!!!
A telet már én is nagyon utálom, idén nem akar jönni a tavasz. Kép

tiko

Zsebike, Kép
Aranyos vagy, de sajnos az azért túlzás, hogy szépen végigjártuk az utunkat - bár már tényleg a végénél tartanánk! De néha úgy érzem, hogy még csak most jön a java: a biopszia, meg a sok izgalom, hogy mit találnak benne. Meg aztán ez a hosszas várakozás... végülis már 6 hónapja csak ezután megyünk, és az átlag havi 1 vizsgálaton túl semmi nem történik velünk. Szept-ben voltunk először Krizsa dokinál... nem értek egy csomó mindent, max 2 hónap alatt le lehetett volna zavarni minden vizsgálódást. Kicsit kezdek lehervadni ebben az örökös várakozásban. Az endokrinológus véleményét is úgy minősítette az ando-doki, mintha semmit nem mondott volna (az ő kérdésére), úgyhogy mehetünk vissza hozzá. Még jó, hogy most márciusra ilyen jól össze tudtuk szervezni a különféle dokihoz-járásokat, mert már komolyan úgy érzem, hogy tök gáz ez a hazai egészségügy. Jobb, ha már én is elkezdem begyűjteni a saját leleteimet, mert mire meglesznek, újabb hónapok múlnak el.
Hétfőn megyünk Mágusunkhoz, ki is faggatom, hogy mi mindent végeztessek el, mert nekem már tényleg kezd betelni a bugyrom az egyhelyben toporgástól.

Kiscsillag, Fanni, Zsuzsi! Kép
Drukkolok nektek!!! Kép

LIMBIII!!! Kép
De jó, hogy hoztál egy kis jóhírt!
Nektek ICSI volt, vagy sima lombik? Nagyon kíváncsi vagyok, mert ICSI-vel kislány olyan ritkán sikerül! Kép

Seszi
seszi

Tiko Kép
Én igyekezni fogok, annyit megígérhetek Kép

Seszi Kép
Ez különben tényleg szörnyűséges, hogy az ember nem tudja pontosan mit is akarnak tőle. Állj csak a sarkadra és vond kérdőre Krizsát, hogy mi kell még ahhoz, hogy nekikezdhessetek a lombiknak!? Sajnálom ezt az időhúzást, az ember néha tényleg úgy érzi, hogy az idegeivel játszanak Kép
Mondjuk szerencsére nekem nem volt ilyen tapasztalatom, de ahol kicsit "bonyolultabb" a helyzet, ott valahogy senki sem meri vállalni a felelősséget és csak újabb és újabb vizsgálatot kér. Megértem, hogy kezd eleged lenni és remélem, hogy nemsokára Ti is kezdhettek!

Hja és pont annyit is dolgozom, ahogy tűnik Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Limbi!
Örülök,hogy jelentkeztél, sokat gondoltam rád hogy mi lehet veled. Kép
További boldog babavárást kívánok és ha van kedved less be sűrűbben a babás topikra mert ott sok kismami írogat. Kép

Seszi!
Úgy gondoltam hogy egyáltalán már valami konkrét dolgog is fog történni a sok sok vizsgálaton kívül. Peresz most jön a neheze, de én érzem minden rendben lesz. Krizsával meg biztos meg fogtok tudni egyezni valami korrekt dolgoban. Kép

*!
Szuper akkor tényleg beleőztél mindenki tessék törni az utat én már a zebrákkal alig bírok szeretném kiosztani őket!!!!!!!!!! Hajrá remélem ez a háras most sikeres lesz!

Kép

Megfigyeltétek szinte mindig hárman várunk az eredményre. Kép

Később dobok táblát, de most megyek enni. Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi!

Jó étvágyat!! Ezek szerint pizza volt a vacsi? Kép

Én is erre gondoltam valamelyik nap, ill. én csak arra, hogy mi is 3-n voltunk és most megint 3-n vannak, akiknek drukkolni kell.

Én meg kezdem az idegeskedést. Kép

Tiko

tiko

Kép
Kép
Kép

Tiko!
De tényleg mindig így van hogy három lány van egyszerre. Bízom benne hogy most 100 %.os lesz a sikeresség.Kép Drukkolok mindenkinek.Kép

Igen pizza volt a hami. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Zsebi Kép, Tiko Kép
Én is bízom benne, hogy mindhárman sikerrel járunk, akár dupla sikerekkel Kép

Nekünk már van itthon ADSL-ünk, így szinte mindig tudok jönni, csak mostanában nem olyan pörgős a topik Kép

Borsika Kép Jó,hogy holnap már jössz Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Zsebi!

Én is drukkolok természetesen!!!

Nem is vártam mást tőled, nem véletlenül került pizza ide. Kép
Most néztem, jó sok esemény lesz a következő hónapokban.

Tiko

tiko

Sziasztok!

Ma megvolt az első Suprefact szurim,holnap pedig kezdem a 3 ampulla Menogont mellé.Kíváncsi vagyok hogy állítom reggel magamba a tűtKépmert a hasamba minden probléma nélkül,de izomba......Kép
Fanni!
Nálam azt hogy mikor várható a punkció...csak a JóIsten tudja.Jól el szokott húzódni a stimuláció....kitudja most hány napig szúrom magam.23-án megyek az első uh-ra-reggel 8-ra.Gondolom akkor már többet fogunk tudni.
Lányok köszi a drukkokat!Jól jönnek!
Most megyek mert éjszakás vagyok éppen. Meló van.
Puszi mindenkinek!
kavicska

Kavicska Kép
Szerintem csatlakozol a 3-as fogatunkhoz, s így már 4-en leszünk!
Ez rendhagyó a topikon Kép
Jó munkát!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni!

Engem már ha akartok sem tudtok lerázni a 4-es fogatbólKépKép
A dotor elvileg úgy számolt hogy március végén lesz a beültetés.Persze az elvek,és a tények nálam nem mindig fedik egymást.
Jó lenne ha sikerülne ez az akció mindnégyünknek,és akkor megdöntenénk a rekordot a topikon.Gyúrjunk erreKépHajrá mindenkinek!
Látszik hogy fáradt az agyam írok itt ok hülyeséget!
El is dugulok!
Jó éjt mindenkinek!
kavicska

Sziasztok lányok!
Lécci aki tud segítsen!! Egy másik fórumon egy lánynak kéne valami. Bemásolom ide mit írt.
"na kiderült, hogy nincs decapeptyl injekció, már a holnapi sincs meg :-(
ha van esetleg valakinek pár ampulla megmaradt 0,1 mg-os decapeptyl-je BÁRHOVÁ az országban elmennék érte és megvenném. (Bajáról)

légyszi valaki!!!!!"

Ha valaki tud segíteni küldjön nekem lécci egy mailt és én továbbítom neki!!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kavicska Kép
Úgy legyen!

* Kép
Sajnos nem tudok segíteni, a Kaáliban nem szoktak ilyet adni... tudtommal Kép

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Köszi már megoldódott, szegény lány férje most Tatabányára megy a gyógyszerért, onnan adtak nekik. Azért köszi!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag Kép
látom megoldódott a szuri hiány, nekem maradt 2 doboz (azaz 2 db előre csomagolt injekció) Gonalom, ha kell vkinek szívesen elküldöm.
reno
renoka

Sziasztok!!!!

de jó, hogy ilyen izgalmak jönnek!!!! Kép Kép Kép

Fanni! Kép
Úgy örülök, hogy nincs ciszta, és kezdőthet a dolog!!! MILLIÓ DRUKKK!!!

Zsuzsi! Kép
Akkor ezek szerint ma vagy UH! Izgatottan várom a híreket! 7 tüszi az jó! Legyen mindben petike!!!
JA és a lényeg! Így utólag nagyon nagyon boldog születésnapot kívánok!!!! csak ismételni tudom a többieket, hogy legyen úgy, ahogy Te szeretnéd!!
Nem voltam a Kaáliban utána, felhívtam őket, hogy mi a pálya, a telefonos csaj csak egy kicsit nézett hülyének, amikor közölte, hogy keressem fel a nőgyógyászomat Kép
DRUKKOLOK NEKED IS NAGYON!!!!!

Kavicska! Kép
Szintén megy a drukkK!!!!!!!!!!

Limbi! Kép
Gratulálok a kettő kiscsajhoz!!

Kiscsillag! Kép
Hú de jó!! Akkor már nagyon célegyenesben vagy a kelelés tekintetében! Holnap tüszőrepesztő!!!!
Hétfő inszem! nagyon nagyon drukkolok!!!

Akkor még 1×:
Zsuzsi, Fanni, Kavicska, Kiscsillag: KépKépKépKép

Borsi! Kép
Ma jössz haza!!! de jó!!!!!
Kép

Bea 7+5

Kép
Kép
beuka

Beuka

köszönöm szépen, voltam ma, már hazaértem, kivételesen ma nem voltak ezren. Az a 7 tüsző van, mostmár nem is lesz több szerintem.
Te is lassan 8 hetes vagy, hogy telik az idő Kép

Kavicska,
de jó, akkor négyen vagyunk. gondolok rád is Kép

Kiscsillag, nekem is felírta ma a doktornő az Ovitrelle-t, de holnap reggel mondja meg, hogy holnap este, vagy vasárnap este kell beadnom, ma még nem tudta eldönteni.

Fanni,
mi az az ösztradiol? azt már megtaláltam, hogy a petefészek termeli, de miért fogják ezt holnap nézni nálam? Úgy volt a szitu, hogy a doktornő nézte az első lombik papírjait és csodálkozva megkérdezte, hogy "akkor csak 1 petesejt volt a 10 tüszőben? hát akkor holnap reggel nézünk egy ösztradiolt." ebből mi fog kiderülni?
zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Zsuzsi Kép
A 7 tüsző elvileg jó szám, nekem is ennyi volt! Itt elolvashatod, hogy miért nézik majd az esztradiol szinted:
http://www.oviklub.hu/betegeknek/3tabl.htm

Beuka Kép
Jó, hogy itt vagy! Köszönjük a drukkot!

Lányok Kép
A hétvégére Egerbe utazunk, városnézésre. Mert tudjátok a következő hétvégétől naggggyon fáradékony leszek Kép
Hétfőn jövök, UH után beszámolok! Addig is * Kép nak és Zsuzsinak Kép megy a drukk!

Szép hétvégét mindenkinek!
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni

köszönöm, hogy leírtad, hogy hol találom a hormonokat.
Jó utat és szép hétvégét kívánok Nektek!

Kép
zsuzsi73

Drága lányok!! Kép
Köszönöm szépen a drukkokat nagyon, nagyon jólesik! Rettenetesen izgulok, most tudatosult bennem, hogy már csak 3 nap. Szóval mindjárt itt a hétfő!!! Jesszus!!!!! Kép

Zsuzsi Kép
Akkor lehet, hogy pont egyszerre fogunk szurit kapni?? Ha te is holnap kapsz akkor biztos! Kép Drukkolok én is neked és Fannikának is!! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++
Jó utat Fannika, pihenj sokat, használjátok ki, hogy még ketten vagytok (már nem sokáig)!!! Kép

Hétfőn megpróbálok feljönni délután, addig is mindenkinek nagyon szép hétvégét! Borsikám remélem minden gond nélkül megérkezik!!

pusszilok mindenkit, szeretettel:
Kép
*

Kép
Kép
kiscsillag

Négyesfogatos Lányok! Kép
Nagyon drukkolok nektek, főleg most Kiscsillagnak, mert mindjárt itt a nagy nap! Kép

Lányok! Kép
Aranyosak vagytok, hogy így együtt éreztek velünk. Képzeljétek, ma egész nap leletbegyűjtésen voltunk, meg randiztunk az andrológusunk asszisztensével, ahol kiderült, hogy már SZERDÁN lesz a műtét! Ez hihetetlen! Még nem sikerült felfogni, de máris mindketten rendesen be vagyunk tojva. Kép Egész nap ezeket a híreket emésztettük. Mielőtt kedden befekszik a párom a kórházba, még hétfőn gyorsan meglátogatjuk Krizsa Mágusunkat, és megfogadom a tanácsotokat, tényleg elindítom most már önmagamat is a vizsgálatok során. Azt még úgysem tudja megmondani, hogy mikor kezdünk (szerintem), de legalább legyenek leleteim. Kép

Seszi
seszi

Beuka! Én annak idején nem meséltem el a tel. csajnak, mi köze hozzá. A dokinak mondtam, aki nem is küldött el a fenébe, ö vizsgált még meg egy ideig. Persze lehet hogy akkor ez nem volt igazán hivatalos menet.

Lányok! Egy barátnömnek lesz hamarosan HSG-je, és PCT-je, mennyit szoktak ezért fizetni ill. szoktak-e. Gondolom itt többeknek volt.

Fanni! Nekem amikor vastag volt a petesejt fala mindig volt AH. Nektek nem?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok Lányok!

Én is Kaális voltam, és megmaradt egy doboz gyógyszerem amit nagyon szívesen felajánlok bárkinek ingyen. Pestre Kovács drnőhöz jártam, gondolom még ezt a gyógyszert rendeli.
Metypred 16mg 5db-ot használtam el belőle, egyébként 30db-os.Lejárata 2007 03.
Babonából nem dobtam ki eddig, de nemsokára megszületik a kicsi fiam. Szóval ha bárkinek kell írjatok.
Didu007
didu007

Sziasztok!

Köszi a drukkokat!
Képzeljétek....Sikerült magambadöfni a tűt.Na persze előtte nézegettem kicsit...nem mintha akkor nem fájna....de most szinte tényleg nem fájt.
Hátha a holnapi is ilyen jó tű leszKép
Zsuzsi!
Akkor most másfajta drukkok jönnek...csak mind telis tele legyen petécskével!
*!
Izgi!Nagyon drukkokok!
Ne izgulj!Amire észreveszed hogy ott vagy...már kint pihensz az őrzőbenKép
2perc az egész.Azért majd gondolok rád hétfőn!
Jó éjt mindenkinek!
Puszi! Zsuzsa
kavicska

Sziasztok!

Ahogy elnézem mindenki jobb elfoglaltságot talált mint az internetezés.
Én már szét háziasszonykodtam ma az agyamat reggel 7 óta sütök mint kisangyalka.Ma van a férjecském névnapja,így neki készült gyümitorta,
és adós voltam a sógoromnak,és a haverjának egy kis munkabérrelKépezért két mézeskrémes sütit is összedobtam.Most meg feljöttem megnézni van-e valami újdonság.....de egyedül vagyok mint a kisujjamKép
Kellemes hétvégét mindenkinek!
kavicska

Kavicska

én itt vagyok, hát én is szívesebben háziasszonykodtam volna, a 6 órai indulás helyett a kaáliba. és délre már sikerült is hazaérni. (3,5 órát ücsörögtem ott)
összesen 8 tüszőm van, vettek reggel vért, alacsony az estradiol szintem, úgyhogy még megy tovább a szuri, punkcióra még nincs időpont, hétfőn megyek újra UH-ra.
Jó ünneplést kívánok!
zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Sziasztok Lányok!

Megint bejelentkezem. Nagyon szorítok én is mindenkinek!Remélem értem is hamarosan kell!Hétfőn megyünk a BMC-be uh-ra, meg lehet, hogy lesz vérvétel is.Ha minden okés akkor 27-e körül transzfer.Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz.És ez most sikerülni fog.Nem hittem volna, hogy tudok majd még annyira bízni, mint az elsőnél, de most még jobban érzem, hogy sikerülni fog.Na persze, ha nem érezném neki se mennék még. Na meg tuti, hogy közben néha el fogok bizonytalanodni, na de sebaj.

Zsebi
Nagyon rendi tőled, hogy visszatettél a táblába.Megmondom őszintén nem számítottam rá, mert így csak ilyen ritkán tudok jönni!Köszi!

Edina
dedina

Edina!
Te így hogy tudom mi az oka a távollétednek visszatettelek, igazából utálok kivenni embereket, de van aki szőrén szállán eltűnik és sokáig nem jön, de ha jön azonnal visszarakom. Ezzel én soha nem akarok megbánatni senkit, de ha soha nem szednék ki senkit akkor már öt oldal lenne a tábla és végülis ha valaki már nem jön hozzánk, akkor nincs igazából értelme, mert úgyse tudjuk mi van vele.
Nagyon drukkolunk neked és amikor csak tudsz gyere várunk rád. Kép Neked is beteszem a neved mellé a négylevelűt hozzon szerencsét.

Zsuzsi!
Ne légy elkeseredve legalábbis kicsit ezt veszem mki a soraidból. Lesz itt punkció és hidd el ez most sikerülni fog. Nagyon durkkolok neked!!!!!!!!!!!

Mi ma voltunk az Ikeában vásárolni. Nagyon jó volt. A parkolás kicsit gáz volt rengetegen voltak és így kisebb-nagyobb toroldás volt, de végülis jó volt. Kép
Tök jól elvagyok mostanában. Visszatért a hitem és tudom hogy sikerülni fog. Kép De most még nem megyek lombikozni mert élvezem hogy végre megint minden napos körülöttem. Kép

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebiKép Az Ikea engem is mindig feldob. Nem is rossza ötlet -menni kéne valamikor!!!
Most úgy döntöttünk, kicseréljük a nyílászárókat a házon (30 éves ház) tavasszal-nyáron.
És hát, ugye itt a tavasz !!!!!! Úgyhogy maradjon is napos körülötted minden!!

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

KavicskaKép ZsuzsiKép EdinaKép
a következő hét fontos lesz!! Izgi!
Jó tüszinövesztést!
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers