*
Akkor hajrá a +2 tüsszencsnek is, aztán hétfőre meg nagyon szorítok! Olyan jó lenne, ha sikerülne és nem kellene lombikoznotok! "Apa" egyen sok fehérjét, e vitamint is. Izgi áprilisunk lesz, mert a Tiéd is inkább áprilisban derül majd ki!
Anna
Jó szar lehetett dologzni visszamenni. Mikor én jöttem vissza 1 hónap után, akkor mindenki megkérdezte, hogy mi bajom volt én pedig azt mondtam, hogy "nem szeretném megmondani". És ez így is maradt. A főnökömön kívül senki nem tud(+ott) semmit. Ami jó is, mert nem akartam bőgni, anélkül meg úgysem tudtam volna elmondani semmit.
Kavicska
Most akkor Neked mikor várható a punkció? Abból amit írtál, nekem nem világos. Én már tegnaptól kettőt szúrok... Tegnap nagyon izgultam is miatta, de túléltem.
Zsebi
Kavicska a "felső részben" is 2x van. Egyszer * után, egyszer NViki után. Én erre gondoltam.
Tiko
A 2. lombik előtt csináltak nekem a Kaáliban valami lapar félét. Nem teljesen ugyanaz, de nem is olyan fájdalmas, viszont elegendő. Látszik, hogy várod már a következőt
és érthető is, de feleslegesen szerintem ne csináltass semmilyen vizsgálatot. Csak a szervezeted terheled vele. Szerintem most mindannyian benne lennénk, hogy kicsit tekerjünk bele az időbe... de sajnos ki kell várjuk a mi időnket... s addig csak türelem kell, vagyis kellene... (Ezt majd írd vissza nekem lécci amikor már a 2. hete a pocimban lesznek a Manócskák
)
Limbi
Már azt hittem, végleg eltűntél, így kellemes meglepi volt olvasni, hogy itt vagy és minden rendben veletek. Nagyon irigykedem, én szívem szerint pont 2 kislányt szeretnék, de végülis teljesen mindegy, csak legyen már
Csajok! Csütörtök van, mindjárt itt a hétvége
Fanni