Sziasztok!
Eszti!
Nagyon jól áll Szonjának az új frizura.
Hová jártál suliba?(asszisztensi) levelezőn létezik?
Lehet szakmát kéne váltanom? Végül is lehet, hogy többet kapnék, most nettó 59 körül kaptam.
Igen gyógyszerészként dolgozik, de nem patikában, hanem egy gyógyszergyár laborjában.
Pécsváradon dolgozott előtte, ott is laborban, gyógyszergyárban.
Patikában nem szeret dolgozni, csak ügyelni járt 4 évig hétvégente, akkor mentem vele én is, ott szerettem meg a patikai munkát, és váltottam szakmát.
Előtte egy ruhagyárban dolgoztam technikusként, de rengeteget kellett túlórázni, volt, hogy 28 órát voltunk bent egyhuzamban, és ez sajnos rendszeres volt.
Imádok varrni, és hát tudok is, ugye 6 évig tanultam a technikumokkal együtt, mert abból kettőt is végeztem. De mostanában semmi időm varrni.
Régebben az összes ruhámat én varrtam, kicsit ruha mániás vagyok, de ki nem? Biztos szakmai ártalom. Na ez nem is volt kérdés.
Én nem tudom megállni, hogy ne zabáljak, pedig nekem is kéne fogyiznom! Gyenge vagyok!
Én is 17 évesen csináltam a jogsit, de nálunk ez a "véletlenül hozzáérés" elmaradt
Pedig olyan korban szerintem "természetes". Most már nem tudnám elképzelni.
Nicika!
Örülök, hogy jól vagytok. Természetes, hogy nincs időd velünk „foglalkozni”. nekem levegőt is alig volt időm venni az első pár hónapban.
Nadin!
Köszi a leírást, de sajna a képet megnyitom nálunk felül nincs menü sor, csak alul, vannak ikonok, és azzal csak lépegetni lehet a következő képre, forgatni a képet stb…
Férjem azt mondja nekünk nincs olyan program a gépünkön.
Vero ajánlott egyet. (Köszi Vero), holnap letölti a férjem.
Vero!
Tegnap az Erikát láthattad, mert mentünk sétálni miután elmentél, szerintem is tök jó színe van a babakocsiának.