Új privát üzeneted érkezett!

Vasat a Balinttal nekem is kellett szedni a vegen. 8 korul volt az ertekem, ezt napi 3 tablettaval 14-re felhoztuk, de azt mondta, ha 1 honap utan nem lesz jobb injekcioban fogja adni. Amugy en mindenfele remet olvastam, hogy agykarosodast meg mit tudom en mit okoz, ha verszegeny az anya, ugyhogy en nagyon betojtam.

Amica!
Szegeny Marton! En magamra emleszem, hogy mennyire utaltam ovodaba jarni. Szerencsere a Bence imadja.

Kép
Kép
agi

Vero,
ja látom, csak itt kicsit eltűnik a csendes félhomályban! Kép

Amica,
igen, Sopron fényei. Kép Mi "csak" a Jerevánon laktunk, de tényleg nem hasonlítható az itteni éjjel (meg nappali) nyugalomhoz és esti sötétséghez...

nadine81

Ági,
basszus, akkor megyek, zabálok is egyet! Kép

nadine81

Jaj, Nadine! Nem akarlak ijesztgetni! En ilyen parazos vagyok, hogy mindig megtalalom azt az egy olyan infot mindenrol az interneten amitol halalra ijedek. Amugy mikor ellenorzik az erteket ujra?

Kép
Kép
agi

Ági,
nem ijesztgettél, én is parázok mindenen!! Kép A legutóbbi (és egyben uccsó) terhesgondozáson már odaadta a beutalót a laborra, de azt mondta ne kezdjek vele még semmit, majd szól, ha menjek. És mivel úgy tudom a 36. hét körül van az uccsó vérvétel, szerintem jövő pénteken, amikor az első NST-re megyek, és esetleg el is kapom valahol a dokit, akkor azt fogja mondani, hogy hétfő. Szerintem. De ezt csak gondolom. Meglátjuk.

No, megyek csicsizni, nektek is jóccakát! Kép

De még megnézem, megjött-e Eszti képe! Kép

Viol és Dorka 35+0!! Kép

nadine81

Megvan! Kép
Igaz most meg kétszer jött el, kb egy perc különbséggel! Kép

Íme Szonja újra! Kép
Kép

Jó éjt! Kép

nadine81

Viol!Köszi!

Vero!Akkor legyen 18.00.Kép

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
eszti76

Sziasztok!Vero!A könyvelés igen jobb meló de ugye kihagytam 3évet és egy csomó minden változott.Igy nagyon nehéz lenne újra kezdeni.Nemtudom honnan lehetek ismerős ,régen 6évig a 11es boltba dolgoztam.Reggel 6kor telefonált a sógornőm,hogy a korházba vannak mert elfolyt a magzatvize.Azóta nem tudok aludni.Pedig csak áprilisra várta.Eszti!nálatok ,hogy,hogy évközbe beveszik oviba a gyerekeket?

KépKép
kola2

Jó reggelt mindenkinek!

Zsani!Akkor lehet,hogy a 11es-ből vagy ismerős nekem.
11 éve dolgozom a várkerületen és ezalatt az idő alatt megfordultam párszor ott.Persze elötte is de ritkábban.
Azért veszik be év közben a gyerekeket mert itt nincsen bölcsi viszont az anyukáknak vissza kell menni dolgozni ha letelik a 3 év(mert valljuk be nem nagyon tehetjük meg,hogy ne dolgozzunkKép)és ez egy engedmény az ovi részéről.

KépKép
eszti76

Jó reggelt!

Édes Szonja ezen a képen is.De ő mindegyiken nagyon szép.Jövő héten már ott is ebédel?

Nadine!Nahát a hősugárzónál én sem gondoltam bele,hogy árammal megy.A sör nagyon jól esett főleg ilyen feszült hangulatban.Elevitet meg Magne B6-ot én is szedtem.A Megnét végig a keményedések miatt az Elevitet meg a vas miatt.De asszem azt nem végig.Nemtom már régen volt.KépKép
Vendég

Gabóca!Igen a jövő héten már ott is eszik aztán utána már ott is alszik.Lesz a meló megkezdése elött pár szabad délelőttöm.Terveim szerint alapos nagytakarítást fogok ezidő alatt csinálni.Ráfér már a lakásra!Kép
Szállingózik a hó nálunk.Nálatok milyen az idő?
Levi már nem náthás?
Fogyókúrádat folytatod még?Én most fogytam pár kilót aminek felettébb örvendek.Kép

KépKép
eszti76

Sziasztok! Már ezer éve nem jártam erre! Bocsika, de így alakult!
Szintivel minden oké! Ma jön a védőnő méricskélésre! Kiváncsi vagyok mekkorát nőtt! Egyébként már mosolyog nagyon! Csípőszűrésen is voltunk, és minde oké vele! Ja és legtöbbször jó baba! Veletek mi van így röviden összefoglalva? Valaki leírná?
Puszi: Niki és Szinti

KépKép
nicika

Niki!Szerintem érthető,hogy most nem tudsz annyit írni mint amikor még"egyben"voltatok.Minden idődet leköti Szinti baba.
Nálunk minden rendben.A változás annyi,hogy elkezdtük Szonját beszoktatni az oviba ami eddig zökkenőmentesen zajlottKépés levágattuk a haját.
Rólunk ennyi dióhéjban

KépKép
eszti76

Eszti! Köszi! Láttam Szonja képét is! Nagyon csini!

KépKép
nicika

Ja és még azt akarom mondani hogy én rendeltem Szintinek játszó szőnyeget! Most akciós a www.minimano.hu oldalon! 5990ft és nagyon jól néz ki! Aki olcsón akar ilyet venni annak hajrá! Kép

KépKép
nicika

KépKép
nicika

Eszti!Akkor mire mész melózni teljesen beszokik.Reggel hánykor viszed és meddig marad délután ha teljes időben lesz?Hát a nagytakarítás már rám is rám férne.Itt szupi idő van.Már nincs semmi baja teljesen rendbe jött.A fogyókúra még megy,de 67-68-ról az atya úr istennek sem akar elmozdulni.Most rendeltem két krémet az avontól amit reklámoznak a tv-ben olcsón hozzá jutottam,mert amúgy 4.000 körül van az ára.A sógornőm 1-hónapja használja és azt mondta nagyon jó.Kiváncsi leszek.És te,hogy fogyizol?

Niki!Jó,hogy itt vagy már nagyon hiányoltunk.Majd írd meg mennyit mértetek Szintinél.KépMi jól vagyunk Levi meggyógyult tegnap megkapta a bébikompot most is abba ücsörög.Még rá kell jönnie a drágámnak hogyan tudja magát hajtani,de olyan édi.Egyfolytába állni akar talán lassan felhúzza magát.
Délután megyünk anyósomhoz,mert megyek suliba.Ma kezdődik az eü.Délután 4-től este 7-ig.Nem tudom,hogy fogom kibírni.Ráadásul a gyerek 7-kor fürdik most mire hazaérünk lesz fél 8.Tök buli lesz,mert ilyenkor már hisztis.
Vendég

Gabóca!Reggel 8-ra viszem és anyósom hozza el,egyik héten fél 3-kor másik héten 4-kor.Aztán ha szerencsém van én kb 5-re hazaérek.Ha nincs szerencsém és sok betegünk van akkor pedig 6-7-re.Kép
Na ezt nem nagyon szeretném!
Én úgy fogyizom,hogy kb 1-ig nem eszem semmit csak iszom(Capucino,tea,ücsi)aztán 2 tükörtöjcit abonettel,papr.,parad.al 5-6 körül pedig salátát vagy joghurtot vagy kefírt szintén abonettel.
Én a keveset eszem kevésszer híve vagyok.Csak picit nehéz csinálni mert mindíg éhes vagyok.Kép
Krémet még soha nem próbáltam de várom a tapasztalatodról a beszámolót.Egyébként milyen tipusú krém?Mire jó?
Érdekes,most itt is süt a nap hó sehol.Ezt a h...e időt!
Az Eü. érdekes lesz!

KépKép
eszti76

Ági!

Én is minden ilyenen besz..ok, de nem kell aggódni (Viol) nagyon alacsonynak kell ahhoz lennie h igazán károsítsa a babát...

Azért szedjük szorgalmasan ahogy az Ági és akkor nem lesz semmi!
Vendég

Lányok lassan elfogytok!

Eszti és meddig kell 5-6-7-ig dolgoznod? Keresnek azért asszisztens ha hiány van?
Vendég

Vero! Nem gondoltam volna hogy van olcsóbb is! Kép De azért megnyugtat hogy a másik nekem jobban tetszik! Meg azon tükör is van! Kép Ja és már tegnap megrendeltem

KépKép
nicika

Vero!Elvileg már most keresünk asszisztenst csak igen nehéz találni megfelelőt.Ha tudsz valakit szólj lécci!Az a helyzet,hogy a terhes koleginám olyan hisztis rohamokat képes produkálni,hogy lehet a főnököm kirakja.Akkor pedig nem marad júniusig ugyebár és akkor kettős asszisztenshiányunk lesz.Akkor aztán becseszett!Mert 2 orvossal kell dolgoznom 2 rendelőben egyszerre.Na,az lesz ám a szép halál!

Csajok!Ha valaki tud fogászati asszisztensről aki munkát keres szóljon!

KépKép
eszti76

Eszti!Elhiszem,hogy nem szeretnéd ha későn érnél haza hisz akkor alig látod a kislányt.Én is így csinálom,hogy reggelit nem csak iszi szintén tea v. tej aztán ebédre hát van amikor csak a gyerek maradékát eszem meg ez van többségben aztán vacsi.Az istennek nem tudok leszokni róla.Két hétig 6-kor ettem utoljára,de nem bírtam tovább.
Ennek a krémnek a neve Anew.Elsősorban a fenékre és a hasra van,de a combot csípőt is feszesítiKiváncsi leszek.Azt mondod nem lesz uncsi az eü?Megvettem a könyvet így talán jobb lesz.A fiúk már a lélegesztetést várják.
Vendég

Niki!

Ha már megrendelted akkor mindegy! Akkora különbség nem volt árban, és a másik tényleg jobban megy a Szinti szobájához!

Eszti!
Sajnos egyenlőre nem tok senkit, de szólok ha hallok vmit!

Gabó!
Hát még hogy fogják szeretni a fiúk a stabil-oldal fektetést!!! (Nekünk el kellett játszani a sebesültet és egymást stabilba fektetni, persze a fiúk szerint ehhez mell és fenékérintés nélkülözhetetlen! Kép Kép Kép )
Vendég

Gabó!Akkor te mikor vacsizol és mit?
A fotódra visszaemlékezve neked jó alakod van nem is látszik,hogy fogynod kell.Persze ezt te érzed.Kép

Vero!Én kimaradtam a "stabil jóból"mert mi az iskolában(egykoron:Martos Flóra Egészségügyi Szakközépiskola) csináltuk és oda csak lányok jártak.KépÚgy nem volt valami izgi.

KépKép
eszti76

Vero!Hát engem ne tapizzon le senki.Bár ezek biztos arra várnak már mikor tudják a lányokat érintgetni.Na az szupi lesz.

Eszti!Hogy mit vacsizom?!Tegnap 8-kor álltam neki rántottát csinálni mikor a Levi elaludt.Ha van itthon kolozsvári akkor azt abból még repetázni is zoktam,felvágottas kenyér,melegszendvics meg ehhez hasonlók.Adok az érzésnek.Nem tudok úgy tv nézni,hogy közben ne egyek valamit.ez már ilyen kényszerérzet nálam.Mindneki azt mondja,hogy így vagyok jól,de szerintem mit korigálni.Legfőképpen izmosítanom kéne dehát nekem arra nincs energiám főleg,hogy eljárjak valahova.
Vendég

Ne aggódj, Gabó azért nem "tapiznak le"! Csak "véletlenül" hozzáérnek. Kép Ott van ám az oktató is, nem lehet vaddisznón viselkedniük...

Amúgy én 17 évesen csináltam a jogsit akkor viccesnek tűnt, lehet hogy most én is nehezményezném?
Vendég

Csajok,végeztem a takarítással!Hurááááááááááááá!
Imádom ha rend van és jó illat a házban.Kép
Délután jönnek a TV társaság szerelői átkötni valami vezetékeket,kiváncsi leszek mekkora mocskot hagynak majd maguk után.Húúúúúúúúúú de mérges leszek ha összepiszkítanak mindent!Kép

KépKép
eszti76

Vero!10-éve talán még én is "bírtam"volna,de most már valahogy nem.Na majd meglátjuk mi lesz.Össz-vissz 4-alkalom lesz.

Eszti!Csak nem fognak sáros cipővel bebattyogni,mert rumlizni!!!
Vendég

Egyszer volt nálunk egy mosógépszerelő aki az istennek nem akarta levenni a sáros cipőjét(vagy lyukas volt a zoknija vagy kegyetlen büdös a lába)ezért a férjem újságpapírt terített a szőnyegre amin keresztül kellett mennie és még annak a bunkónak állt feljebb,hogy mi mit úriaskodunk tán félünk egy kis piszoktól.
Szerencséje,hogy én akkor nem voltam itthon mert megkapta volna a magáét!
Biztosan azért bunkózott mert még garanciális volt a mosógép és nem kapott érte pénzt tőlünk.Pedig adtunk volna neki amiért kijött de emiatt a hozzáálás miatt a férjem nem tejelt.

KépKép
eszti76

Vannak ilyen köcsögök.Azt utálom a legjobban,hogy ilyenkor még neki áll feljebb pedig ő a paraszt.
Most elköszönel,mert a husival mindjárt indulunk a városba bár igen csak jönnek a felhők.Este ha tudok jövök.

Szép napot!!
Vendég

Sziasztok!

Eszti!

Nagyon jól áll Szonjának az új frizura.
Hová jártál suliba?(asszisztensi) levelezőn létezik?
Lehet szakmát kéne váltanom? Végül is lehet, hogy többet kapnék, most nettó 59 körül kaptam.
Igen gyógyszerészként dolgozik, de nem patikában, hanem egy gyógyszergyár laborjában.
Pécsváradon dolgozott előtte, ott is laborban, gyógyszergyárban.
Patikában nem szeret dolgozni, csak ügyelni járt 4 évig hétvégente, akkor mentem vele én is, ott szerettem meg a patikai munkát, és váltottam szakmát.
Előtte egy ruhagyárban dolgoztam technikusként, de rengeteget kellett túlórázni, volt, hogy 28 órát voltunk bent egyhuzamban, és ez sajnos rendszeres volt.
Imádok varrni, és hát tudok is, ugye 6 évig tanultam a technikumokkal együtt, mert abból kettőt is végeztem. De mostanában semmi időm varrni.
Régebben az összes ruhámat én varrtam, kicsit ruha mániás vagyok, de ki nem? Biztos szakmai ártalom. Na ez nem is volt kérdés.

Én nem tudom megállni, hogy ne zabáljak, pedig nekem is kéne fogyiznom! Gyenge vagyok!Kép

Én is 17 évesen csináltam a jogsit, de nálunk ez a "véletlenül hozzáérés" elmaradtKép
Pedig olyan korban szerintem "természetes". Most már nem tudnám elképzelni.

Nicika!

Örülök, hogy jól vagytok. Természetes, hogy nincs időd velünk „foglalkozni”. nekem levegőt is alig volt időm venni az első pár hónapban.

Nadin!

Köszi a leírást, de sajna a képet megnyitom nálunk felül nincs menü sor, csak alul, vannak ikonok, és azzal csak lépegetni lehet a következő képre, forgatni a képet stb…
Férjem azt mondja nekünk nincs olyan program a gépünkön.
Vero ajánlott egyet. (Köszi Vero), holnap letölti a férjem.

Vero!

Tegnap az Erikát láthattad, mert mentünk sétálni miután elmentél, szerintem is tök jó színe van a babakocsiának.

katus78

xcíccc mmm k,yxb

Ezt a Máté irta nektek

katus78

Máténak: gojgolzjuouzfgdrttx Kép Kép

Ma én is nagytakarítottam, most elegem is lett kicsit ledőlök...

szerelők és a cipőik: Kép kiváncsi lennék otthon is ilyenek-e (tuti nem!)

Katus! Tök jó neked h tudsz varrni, én is úgy szeretnék!! De sajnos nem tudok csak kézzel úgy meg olyan lassú! Nehéz megtanulni? Úgy értem vannak ilyen tanfolyamok (régen a Lisztben volt legalábbis) érdemes elmenni ilyesmire?

Viol!
A Bánszki Ádi anyukája tanítónő, igaz? (Ildikónak hívják)
Vendég

Apukám megint a korházban van, megint felment a vérnyomása. Kép Kép Kép

Vero!

Biztos alapokat meg tudnak jól tanítani ilyen tanfolyamokon, szerintem, ha van hozzá kedved érdemes elmenni.
Én rengeteg pénzt tudok spórolni azon, ha én varrom meg, nem készen veszem, egy nadrágot 1000-1500ft ból megvarrok. Kosztüm mániás vagyok, van kb. 10 kosztümöm, mind másik szín, fazon, imádom, van, hogy abban járok dolgozni, de olcsón meg tudom varrni, és nagyon szeretem.
Sajnos a derekam nőt 10cm-ert és semmi nem jön rám, a hátam is szélesedetKép. Ezért kéne kicsit fogyiznom.

katus78

Katus!Én nem végeztem el a fogászati asszisztens sulit csak egészségügyi szakközepet.2helyen is van ilyen oktatás a városban.Szerdán utánaérdeklődöm.Hát igen,azért mi többet keresünk netto 59ezernél.Kép
Máté köszönjük a szívhez szóló üzenetet.Én teljesen meghatódtam.Kép
Egyszer majdnem nekiálltam kitanulni a varrás művészetét de valahogy soha nem volt jó a tanfolyam kezdésének időpontja számomra.

Vero!A 403as-ban indítanak minden évben varrótanfolyamot.Én is oda mentem volna.Csak szültem helyette.Kép(akkor indult)
Szonja már alig várja,hogy a keresztpapa feldobja magasra!Kép

KépKép
eszti76

Jobbulást apukádnak!Ez a gyógyszer sem volt jó amit most beállítottak?Kép

KépKép
eszti76

Szió Mindenkinek!

Zsani,
húú, arról a sógornődről van szó, akit a képen láttunk? Õ az, aki ápr. 8-ra volt kiírva? Akkor most olyan 37 hetes lehet, nem? Még az is gáz? Remélem minden rendben lesz!

Eszti,
de jó, hogy így bírod a fogyót! Kép Nekem az lenne a bajom, ami neked is (csak te meg tudod állni Kép), hogy éhes lennék folyton. Egyszer azt hallottam az sem jó, mert hozzászokik a szervezeted, hogy keveset kap, és elkezd raktározni... De azt mondjuk nem akarom elhinni, hogy valaki hízna, miközben fogyózik. Az durva.. Kép
Én is szeretem, ha rend van! Kép Ma neki is álltam, de csak félig jutottam, a többit majd holnap délelőtt. Így talán nem fog ma este annyira fájni a derekam! Kép

Nici,
örülök, hogy jól vagytok, és hogy Szintivel is minden rendben! Én is kíváncsi vagyok a mázsálás eredményére! Kép
Mi úgy kaptunk egy játszószőnyeget, az nem állványos, henem minden ilyen csetresz rajt van a szőnyegen. Meg van egy bazi nagy viziló is! Kép Az is szőnyeg... Kép

Gabi,
és azt tudják a fiúk (akik annyira várják a lélegeztetést Kép), hogy ezt próbababákon gyakoroljátok majd? Kép Legalább is nálunk így ment. És úgy tudom sok helyen (ha nem mindenhol) így megy! Kép
A súlyod nem is olyan sok, nem? Mert magasságod van hozzá. Hány centi vagy?

Katus,
az szupi, hogy varrni is tudsz! Kép Akkor tervezni is! Kép Továbbtanulásnál én másodiknak jelöltem a Handlert. Kép De nem lett belőle semmi, mert felvettek a Vendéglátóba. És végül felvettek a Handlerba is, de pár napra rá megjött a levél, hogy sikerült a Vendéglátó.

Vero,
igen, ők azok, ott tanít a Hunyadyban. Miért? Hogy jutott eszedbe most? Ismered személyesen is?

nadine81

Nadin!Igen ő róla van szó!Hajnalba elfolyt a magzatvize de még mindig nem szült meg,ott vannak a korházba és várják,hogy jöjjenek a fájások.Nem adtak fájáserősítőt sem.Hát kiváncsi leszek mire lesz meg a baba.Én meg azt hittem már délután megyünk baba nézőbe.

KépKép
kola2

Tettem fel egy képet a kiságyról, mert kidekoráltam kicsit a falat. Kép Nem kell nagy munkára gondolni, csak feltettem egy napocskát és egy olyan szivacsos óriás kirakót! Kép
Gondoltam, hogy kellene valami dísz oda is, de bordűrt nem akartam, mert csak pár hétre (na jó, pár hónapra Kép) tervezzük oda Dorkát... Kép

Íme Kép
Kép

nadine81

Zsani,
miért nem adnak fájáserősítőt? Már hajnal óta ott malmoznak? Szegény... Nem mindenkinek adnak oxitocynt? Hogy megy ez? Megkérdeznek előtte, hogy akarom-e? Vagy ők nemakarják automatice kötni? Ilyenkor, ha a magzatvíz megy el, nincs már fertőzésveszély?

nadine81

Vero! Képzeld az a szín elfogyott a játszószőnyegből de felajánlottak 3 félét amiből választhatok! Ezt választottam:
Kép

KépKép
nicika

Ja és a mázsálás eredménye: 3730 gramm, azaz 30 deka plussz 1 hét alatt! Kép
És képzeljétek begyulladt mindkét mellbimbóm! Kép

KépKép
nicika

Nadin!Most telefonált a sogorom ,hogy megszületett a baba.Jól megszenvedett érte az biztos.Nem fogattak dokit és a srác azt mondta alig foglalkoztak velük.Különben rendesen szült.Amikor én szültem tök rendesek voltak bár mi megfogattuk a dokit.Ma már sajnos nemtudunk bemenni a korházba pedig nagyon kiváncsi vagyok a babára.Nagyon szeretem a kisbabákat.,és ha látok egyet akkor mindig én is szeretnék mégegyet.de azzonnal.jó hülye vagyok mi?nagyon jó a kiságy felett a kirakó és a napocska.Látom már Ti is nagyon várjátok a babát!

KépKép
kola2

Nici!Nagyon aranyos ez a játszószönyeg.

KépKép
kola2

Nici,
tényleg jó színe van a szőnyegnek, Szinti vidáman fog majd hömpölyögni rajt! Kép
És a 30 dkg sem semmi! Kép

Zsanett,
gratula nekik, fő, hogy rendben vannak! Kép
Miért lennél hülye, hogy akarsz még egyet?? Kép Ez normális, nem? Van tervben tesó? Te kinél szültél, kit fogadtatok meg? Lehet, hogy már említetted, bocsi...
Különben durva, hogy ha nem fogadsz, másképp bánnak az emberrel... Persze tuti, hogy ez nem minden esetben van így, de aki megtapasztalja, annak tök fájó és bosszantó lehet...

nadine81

Nici,
és ilyenkor azért tudsz szoptatni rendesen, ugye? Úgy értem tuti fáj, de megy, nem?
Azt honnan tudni, hogy nem "csak" berepedt és sebes, hanem még ráadásul be is gyulladt?

nadine81

Ó, és Zsani! Kép
Természetesen nagyon várjuk már! Kép 5 hét! Kép

nadine81

No,
hol van Mindenki?? Kép

nadine81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?