Na sziasztok,
nagyjából olvastam csak vissza a dolgokat, mert megint rengeteget írtatok 3 nap alatt.
Nehéz a sorsunk nekünk is, Apa beteg, Anya beteg, de az egészben az a jó, hogy Marci tök jól van!
Igaziból tényleg csak olyan megfázás jellegű, de elég hosszan tartó, és szar, mert még mindig nem nagyon puszilgatom Marcit, csak "hátulról"
.
Apa meg nem akarja, hogy elkapja Marci tőle - így egy kissé lefoglaltak még az estéim is, szóval esténként (inkább éjjel olyan 11-12h körül) - amikor végre tudék jönni, akkor már hulla vagyok.
Most is aludni kéne, de már nagyon akartam jönni egy kicsikét hozzátok...
Gabi, köszi az evést az egészségemre.
Együttérzek Zolival, a lecsót én is úúúúúúúúúúútááááááááááááálom! Még a szagát is...
A kislányoknak boldog hófordulókat!
Beninek is, mert nem biztos, hogy addig még tudok majd jönni, bár nagyon remélem!!!
És nem ám itten rosszaságoskoddni!
Ez Beninek szól! Benibaba tessék enni, mer nagyra kell nőőőőni!!!
Coolasa,
neked is akartam írni, hogy a cicfájás elmúlik hamar, ne aggódj. Amikor már megszokja Noémi szopizását. (tudod, neki is kell egy kis idő, mire megkedveli a "cirógatást".
Igazából én mindig fekve szoptattam Marcit, mert ülve mindig mellényelt amikor kisebb volt, és olyankor csak köhécselt...
De fekve nagyon szereti. Olyankor jól bele is tud aludni a szopiba.
Ja meg a cumit akartam még: hogy annak ellenére, hogy én nagy erővel próbáltam Marcinak egy héten keresztül adni a cumit (3 féle volt itthon!!!), két félét azonnak kb 25-30 cm távolságra köpött ki, a harmadikat azt kb egy perc után köpte ki ugyanilyen távolságra... Ha viszont a szájában tartottam, akkor még el is aludt vele.
Nost, mivel nem foghatom a szájában a cumikat állandóan, ezért döntöttem úgy, hogy nem izgat az, hogy a kezét eszi, és inkább próbáltam azt, amit Ilba is, hogy a mintás pelusait adom neki oda, hadd nyamizzon azokkal. (legalább a nyálát is fölszedi, így nem nyel annyi levegőt pluszba!!)
Szóval most pelusrágással alszik el Marcibaba.
Voltunk szerdán vendégségben uncsitesóéknál, annyira édes volt Marci. Tökre nézte a sok embert, meg a másik lakást, az új helyet. És teljesen jól bírta azt, hogy sok kézen forog.
Anyukámék ketten, bátyámék négyen (2 gyerkőc), nagymamám, és mi hátman voltunk. Szóval volt nyüzsi.
A sógórnőm nosztalgiázik (neki 7 és 4 évesek a fiai)
A dédivel is voltam...(apukám anyukája, szeptemberben lesz 88 éves!!!)
És a nagypapával is (apukám)
Holnap is megyünk a keresztfiaimhoz (ikrek), szóval megint lesz új Marcinak. Remélem őket is jól fogja bírni.
Babák nagyon édik, minden kép tök jó! Azokat is megnéztem ám mindet!!! Nehogymá kimaradjak valamibőőőőő!!!
Tücsökmami, tökre örülök, hogy mostmár sokkal nyugodtabban írsz, és sokkal nyugodtabbnak érzem a "hangod".
Ja, megtaláltam a betéteket, (csak a szememet verte ki, de semmi gond...
) szóval jövő héten hozzátok is elugorhatunk ám. Remélem addigra már jól kigyógyulok a sok hársfateával, meg citrommal meg mézzel. (és esténként egy algopyrinnel)
Eszti,
a pelust majd jövő héten elvisszük valamikor, oké?
most valamiért nem látom a mailjeimet, szóval ha küldtél levelet, akkor köszi, amint belelátok a mailboxomba, majd írok. (van automatikus válasz, mert céges a mailboxom, de ne is törődj vele...
)
Képzeld Ilba,
amióta a "fejőgéppel"
fejek, azóta csak reggel meg este szoktam, mert annyi tejet lefej, hogy nem tudom Marcit etetni, mert ő meg átszokott a 2 óránkét 100-at szopizunk - ra, és egyenlőre a cicim még nem állt erre rá...
Pedig nem hízik olyan sokat, de nagyon mozog mostanában már.
Képzeljétek, már agyba-főbe forog hasra (de csak balra tudja - kicsit balos a szentem...
), és tegnap este már fölnyomta a popeszt úgy, hogy majdnem elkezdett mászni. Csak azért lesz nagyon dühös, mert egyszerre a popeszt, és a fejét nem tudja megemelni. Vagy csak a feneke, vagy csak a feje. És mivel a kettő együtt nem akar még sikerülni, ezért nagyon dühbe gurul, és elkezd torka szakadtából ordítani. Majd csinálok ilyen popeszfenntartós képet, mert nem akartam hinni én sem a szememnek! Õrület!! Csak vasárnap lesz 3 hónapos! Szerintem még max 2 hét, és elkezd mászni, ha ilyen ütemben csinálja ezeket a dolgokat....hát de nem????
Na jó, puszi mindenkinek, egy kicsit ledőlök én is, amíg még lehet, aztán úgyis ébredünk, és akkor nálunk is kell áma műsor, mert Marci sincs el 2 percnél tovább egymagában...