Új privát üzeneted érkezett!

Coolasa, szerintem rém sokat változott Noémi születése óta! És mekkora tappancsai vannak!
Ari rajta az a fehér lábtyű! Nehés ilyen apa-arc mellett megtippelni kire hasonlít a gyerekKép
Apropó tej, én is szeretem, de ez van. Kávét sem iszom egy ideje. arról annyira sikerült leszoknom, hogy most ha iszom egy hosszút rosszul vagyok tőleKép
Tücsökmami, akkor te is tejelevonón vagyKép még pár hónap és megtámadhatunk egy tehéncsordát vagy ami még jobb egy sajtboltot!
Ilba, minden babának kihullik a haja??? Mikor???? Nem vettem még észre Szonján a kopaszodás jeleit. Viszont én megkzdtem a sokatok által már említett kopaszodástKép Hullik a hajam, néha úgy kell kibogozni a gyereket a hajszálak közül.
Szonja nagyon nagy empátiával rendelkezik, minden egyes pukinak könnyes búcsút int. Egyébként igen, a csecsemősök is megmondták, hogy nagyon öntudatos csajszi. Majd megtudom, hogy mit kelett anyukámnak kiállnia velemKép
KépKép
Ezek a képek ma készültek reggel.

Kép Kép
natasa1975

Sziasztok!

Livikének nagyon boldog 7. hófordulót kívánunk!
Kép

Csak gyorsan kukkantok be, mert ma extra nyügi van, de legalább az éjszakák már nyugodtabbak.

Cumi: nálunk 2:1 a javára, ez is csak azért, mert Zsófinak nem kellett. Õ inkább az ujját szopizta hatalmas gyönyörrel. (Most kezd leszokni róla.) Bezavarni nem zavart bele semmibe, de inkább nekünk volt/van rá szükségünk téboly elkerülése végett.Kép

Szopi: mintagyerekeim 3, később 4 óránként ébredtek enni, éjszaka jórészt aludtak 3-4 hónapos korukig. Bogival átéltem gyakorlatilag a tanácstalan kezdő anyuka minden dilemmáját. Mostanra sikerült ötvözni az igény szerinti szopit az időre etetéssel, szóval néha még mindig teljes a káosz. Valahogy nekem mégis mindig az segített, ha az ösztöneimre hagyatkoztam.

Gabuska, Timi,
Ti vagytok otthon már szorulás témában? Bogi tegnap óta küszködik, de csak egy-egy gubics az eredmény. Már a lázmérőzésen túl vagyunk, de nem segített.Kép

Édesek a kicsi és nagyobb babók.Kép

Itt éppen reménybeli jövendő vőlegénye készül elragadni Bogeszt egy gumiszamár hátán. A menyasszonyt azonban láthatóan jobban érdekli a csacsi füle, de ebben a korban ez még megbocsájtható
KépKépKépKép

Jucus
jucus73

Jucus,
szorulásra kamilla tea, ha nem idegenkedsz tőle, akkor pici cukorral. Nem kell literszám, pár kiskanál, de ha jólesik neki, akkor többet.
Most csak ennyi, mert itt van Apukám, csak kiment cigizni.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Natasa,
Szonja még mindig gyönyörű, és nagyon aranyos, ahogy kinyúlik kaja után!

Coolasa,
kösziiiiiiiiiiii a képeket! Nagyon-nagyon szépek vagytok! Megállapítottam, hogy Noéminek egy kicsivel több hajacskája van, mint Livicseknek ennyi idősen, ami egy picit a hasonlóság rovására megy, de bánja a fene, lényeg, hogy egy drága kis angyal ez a Törpike! Mindenesetre nem a fantomasz arcú papájára ütütt, az biztos!KépKépKép
Ilyen kék macis micsodánk nekünk is van, a bölcsis képeken látszik asszem, meg az egyik párnahuzatjából függönyt csináltam az egyik szekrénykére, mert nincs rajta ajtó.

Mének lecsót enni, hozott nekem Apukám (Zoltán uram nem szereti), Bubek, a te egészségedre is eszek!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Tücsökmami: honnan látod hogy Szonja tisztaságmániás lesz? Pont olyan szögben húzza fel a szemöldökét, ami csalhatatlanul ennek a jele?? Én lenni gyagya, semmit nem érteni.

Natasa: a fehér lábtyű kissé becsapós, a gyerekünk nem Big Foot, de az sem baj, ha 40-es lába lesz, legalább nehezebben borul fel.
Igazából elmaszatolt fotó nélkül sem tudjuk egyelőre megállapítani "kire ütött ez a gyerek". Mivel határozottan csinos, erős a gyanúnk, hogy tévedésből elcserélték a kórházban, de most már késő visszacsereberélni! (Pénztártól való távozás után...)
Szonja kimondottan intellektuális lény benyomását kelti! A 2. fotón pl. tisztán kivehető, amint épp a Harmadik Világ gazdasági fellendítésére dolgoz ki stratégiai koncepciókat.

Gabus: a Fantomas Arcú Apa zord tekintettel járkál a lakásban, mióta föltettem róluk a közös képet, mondván, hogy mindannyian csak a babával foglalkoztok, és róla nem nyilatkozik senki elismerően, pedig megítélése szerint nem tud bárki ilyen professzionális fantomas-arcot produkálni, ehhez hosszú évek áldozatos gyakorló munkája szükségeltetik. Úgyhogy tisztelettel kérnék egy 1 perces néma (virtuális) felállást eme hőstett emlékére...köszönöm.

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!
Sajnos ma nem lett semmi a szuriból mert mire a dokihoz értünk Dominak 39 fokos láza lett.KépTegnap még semmi baja nem volt.Kapott penicilint,piros a torka is és még 1x volt 39,5 akkor ülőfürdőztünk.Most jelenleg 38,5-el aludt el.Áááááááááááááááááááááááááááááááááá mikor lesz ennek vége??NYARAT SZERETNÉK NAGYON NAGYON!!!!!!!!

Gabi,Timi!
Így storno sajnos a holnapi bölcsi.De ha mentek és megtudtok valamit mikorlesznek adásban a manók,légyszi szóljatok!Voltatok mostanában a skálában?Javaslom.KépJöttek tavaszi-nyári szerkók a manóknak.Tegnap én is bevásároltam.KépJavaslom a cipő osztályt is.KépGabi!A PCO nem elzáródás,hanem az amit írtam magamról anno.Policisztás a petefészek,sok petét termel.....

Tücsökmami!
Mi is megszenvedtünk a kórházban azzal a zacsival mire sikerült pisit gyűjteni bele.Kép

Kormi!
Háát már Domit is igen nehéz a pelenkázón bepelenkázni.Úgy is írhatnám harcolunk ilyenkor.KépÉn is úgy vagyok mint Te,hogy nehezen tudok lépést tartani a csajokkal annyira pörögnek.KépNa de ők se fognak mindig ilyen nyugiban lenni.KépKép

Jucus!
Tetszik a csacsi(?).KépHol lehet kapni?

Verona!
Üdv a topikban.Úgy látom sorstársak vagyunk.Én is PCO-s vagyok és inszemmel sikerült Domikám.Kép

Ilba!
Remélem nálatok jobban zajlott a szuri.Kép

Livike!
Boldog hófordulót kivánunk!Dia&DomiKép
Kép

Lányok!
Minden babuci nagyon gyönyörű!Sok sok puszi mindenkinek!Nem tom mikor tudok jönni legközelebb de igyekzem minél előbb.KépDia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok,

gyönyörűek a babócákKép

Gabuska, gratulálok a 7. hónapos szülinapjozKép
Zsófi 4 hónaposan volt 5820gr és 5 hónaposan 6120gr. Szóval csak 300gr-ot hízott. Mondjuk azt mondta a doki néni, hogy jól néz ki Zsófi. Nem sovány és ha nem enne eleget akkor nem aludná végig az éjszakát.Aztán lehet, hogy csak ilyen alkat nem? Én se voltam egy michelin baba.
Lenne egy pár kérdésem:

1. Amikor elkezdted rendesen etetni Livit akkor mivel kezdted? Én krumplit főztem és tápszerrel
higítottam egy picit.

2. Hogy próbáltad meg etetni? Szinte kiköpi az egészet Zsófi. Nagyon fintorog.

3. Próbáltál esetleg bébi ételt? Mert arra gondoltam, hogy amit én főztem az nem volt finom neki.

4. Lehet, hogy majd ez jobban megy ez pár nap múlva?

Jucus, milyen nagy már BogiKép
Zsófi is már egyedül iszik cumisüvegből teátKép

Persze mindenkinek szivesen fogadom az ötletét.
Sajnos nincs túl jó védőnönk. Még azóta sem jött.
Szóval próbálom összeszedni az infókat.

Ilba köszi az oldaltKép

majd bekkukerolok még este

Kép

Kép
sajtine

Dia!
Bölcsibe mi sem megyünk, amíg köhécsel a lányka. Domikának soksoksoksoksok gyógypuszi! Szegénykém, elege lehet már. Meg neked is gondolom...
Köszönjük a köszöntést nektek is!

Coolasa,
mondd meg a párodnak, hogy amint lesz róla jól kivehető kép, menten óóóóóódákat fogok róla zengeni, így legalább nem csak Tibiapunak fogunk udvarolni itten.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Coolasa
Hát mert utálja, ha kakis a pelus. Csak erre gondútam. Kép

Jucus:
Bogesztánra mi is pályázunk ám Kép Igaz Gergő egy kicsit fiatalabb, de az csak nem lehet visszautasítási alap Kép A fülikék tartsanak ám össze Kép
A gyerkőcöm ezerrel beszélget a papával, én meg úgy szeretnék büszkélkedni, úgyhogy kaptok egy pár fotót, csak meg ne unjátok Kép

olyan érdekes a kezem
Kép
Vendég

több képet nem sikerül, majd később, a fenébe Kép
Vendég

Sajtiné,
köszi neked is a jókívánságot!

1. reszelt alma, aztán főtt krumpli. Tápszerrel higítva is tökéletes, vagy anyatejjel. Esetleg a krumpli főzőlevével.
2. eleinte Lívi is fintorgott, de hamar megbékélt a kanállal
3. igen eszik bébiételt már, de a kezdetkor én csináltam neki. Szerintem az első alkalmakkor nem számít, hogy házi vagy bolti a kaja, csak furcsa neki az íze, állaga, a tejhez vannak szokva.
4. IGEN!!!!!!!!!Kép

Ha a védőnőd ilyen linkóci, hívdd fel a kerületi védőnői szolgálatot, ott válaszolnak minden kérdésedre függetlenül attól, hogy kihez tartozol.

Sok sikert a hamihoz!

Livicsek első kanalazása
Kép

Egy héttel később
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Coolasa,
Mennyire pinduri Noémi!!! Kép Már el is felejtettem, hogy Beni is volt ekkora, pedig még csak 4 hónapja volt. De jó lenne újra pocakosnak lenni!
Nagyon nagycsajos a szerkója egyébként, Apukának meg azt üzenem, hogy próbáljon egy picikét legközelebb nyugiba maradni és akkor valószínű nem marad el felőlünk az ő dicsérete sem. Kép
Nekünk is ilyen ágyneműnk van.
A tejre tényleg vigyázz, Noéminél allergiát válthat ki most és nagyobb korában is, a napi 1 liter, az nagyon sok!!!

Timi,
Köszi a képeket, édi bébi volt Szilvike 4 hósan, tudod, ilyenkor akarva-akaratlanul hasonlít az ember … Kép
Öröm lehet, hogy portalanítja a könyveket, ha végzett, akkor jöhet hozzánk is. Kép

Natasa,
Ja, nem tudom, hogy minden babának kihullik-e a haja, de Beni 5 szál haja persze kihullott. Most kezdett nőni neki az új.
Szonja nagyon hasonlít Rád! Kép

Jucus,
Nagyon jók a képek, helyes srác Bogesz jövendőbelije. Kép

Dia,
Jobbulást a kékszemű hercegnek, nálunk szerencsére csak mostanra lett egy kis hőemelkedés.

Hát igen, hőemelkedés. Megpróbáltam kúpot adni a manónak, kétszer jött vissza kaka kiséretében. Kép Remélem harmadszorra bent marad. Már egyébként alszik is, nem tudom, valahogy át kell variálnunk majd a napirendjét, mert nem bírja ki a 9-fél10es fekvést mostanában. Általában 5kor ébred a délutáni alvásból és 8ra már totál álmos, csak nyűglődik. Így viszont kimarad egy kajája. Majd megpróbálom éjfél előtt megszoptatni, addig fejni sem merek.
Ti hánykor fürdettek és hánykor fektettek? Mert most kb. fél8as fürdés és 8as alvás lenne nekünk jó, majd kipróbálom pár napig, éjféli plusz kajálással. Kérdés már csak az, hogy reggel meddig fog így aludni. Az eddigi 8-9 nekem ideális volt, korábban én képtelen vagyok felkellni. Persze ha nagyon muszáj … Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabus, ez a 2 kép a kanalazásról olyan, mint valami oktatófilm vagy prezentációs anyag egy biz. tápszer népszerűsítésére.
Az 1. képen "más, hagyományos tápszerek", míg a 2.on "a kiváló, piacvezető XY tápszer"....

Kép Kép
coolasa

Ilba,
mi a barikközt után fürdetünk, utána fél tíz körül kaja, abba jól belealszik, és ált. 7-nél előbb nem ébred reggel.

Coolasa,
KépKépKép
(Az elsőn almát eszik, a másodikon sütőtököt.)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

na ezeket akartam:

tv-nézés apával
Kép

apa ne nevettess már annyit!
Kép
Vendég

Gabi,
és mennyit alszik napközben?

Tücsökmami,
hát zabálnivaló kis husija van, nagyon édes. Kép

Lányok! A gyerkőcök egyre szebbek és aranyosabbak!!!! Meddig lehet ezt még fokozni? Kép

Nem jön valaki 25-én a nagy Bababörzére?
Meg lesz május elején a Szigeten ez a bába valami. De lesz egy csomó jó sátor is, engem érdekelne. Tali ott? Akkor tutkó jó idő lesz már. Naaaaaaaaaaaa???? Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabuska, tündér vagy köszi a válaszokat.
Csak most egy kicsit meg vagyok ilyedve, hogy nem fog enni rendesen.
Egyébként azért kell tápszerrel higítani, mert a főzőlében nincs tápanyag. Ezt mondta a doki néni.
Anyatejem meg 4 db AVENT pohárral van lefagyasztva össz-vissz.Na jó akkor türelmesebb leszekKép
Mondjuk azt gondoltam, hogy nem fog öt fogást egyszerre késsel, villával megenniKép

Tücsimami,
nagyon édi a Gergő fiúKép
milyen nagy már.

Ilba, a bababörzére nem megyek semmi képp. Ott voltam mikor még pocakos voltam. Nekem egyáltalán nem jött be. Mint valami menekült szállás, tömeg, stb.
Ott a szigeten mi lesz??? Ha jól hangzik, mi elmegyünkKép
De jó lenne talizni, meg a jó időKép

Kép

Kép
sajtine

Csak egy gyors bejelentkezés:
Ha képeket akartok előhivatni, most 20-at (ill. ahány mailcímet gyárt az ember, annyiszor 20-at) lehet az Auchanban ingyen előhivatni, itt:
http://asp01.photoprintit.de/microsite/7517/?detection=os:win;java:true;activex:true;iu:false

Csak ma, azaz márc.17-én!

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Ilba,
délelőtt egy órát, délután 1-3 intervallumban, ahogy sikerül.
Délelőtt 10-11-ig ,délután 3-tól, néha van 7-től egy kis bónuszalvás, olyan 30-40 perc.

Sajtiné,
a bevezetésnél még nem is a tápanyag a lényeg, ha elsőre nem ízlik neki tápival, nyugodtan higítsd a vízzel. Később meg úgyis más zöldségekkel kell adni a krumplit, nem magában, lesz ott tápanyag.
Egyébként nem értem ezt a dokit, mi ez a rohamtempó, azért mert 30 dekát hízott (ami nem is rossz szerintem), de egyébként tök jó a súlya, már rögtön főzelékezni? Õ tudja...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi, és neked mióta alszik végig éjszaka? Magától sikerült így? Újszülöttként is 9 körül fektettétek?

Dia, gyógyulást Dominak! Kép

Mert most nekünk is hasonlóan van, mint Ilbáéknál, fél 8, 8 körül már totál nyűgi, akkor van fürdés, aztán kaja. Persze most még ébred 1 körül és 4 körül, de kíváncsi leszek, mikor jön el az idő, amikor már többet alszik. Napközben vagy délelőtt, vagy délután már többször is fent van.

Most meg nekünk a kajával van pici gond, egyszerűen bealszik a cicin, aktívan 5 percet szopizik, aztán úgy kell nógatni. Vajon mitől? Volt valakinek ilyen?
Eddig mindig 20-25 percet aktívan szopizott.

Eszti
Vendég

Tücsökmami,
Gergőt meghammmmmmmmmmhammmmmmmmmm! A tévénézős képen egy az egyben olyan arcot vág, mint az Apukája! Forma 1-et néznek? Olyan, mintha ő is bevenné a kanyart.Kép

SZILVIKE! Boldog hófordulót!!!!!!!!!!!!!

Kormi,
de jó, hogy írtad ezt, pont most akarunk előhívatni képeket a babaalbumba. Csak sajna nem jön föl az az oldal, de még próbálkozunk.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Ilba:
Szilvi most 8,25 kg és 71cm.De megnéztem a kiskönyvét és 4 hósan ő is annyi súlyt nyomott mint Beni.KépNem lesz kicsi lány az biztos!Kép
Fürdetni általában 7 körül szoktam.Ha Szilvi délután hosszabbat alszik félóránál akkor fél 8-kor.Persze előtte vacsi/általában tejpép/.Mikor lefektetem még nem alszik el rögtön,tekereg,cicizik,de fél 10-re beájul.
Kúp:nem próbáltál panadol szirupot adni kúp helyett?Én azt adtam már Szilvinek és bevált.
Jucus:
Nálunk szorulásrs bevált a bébi őszilé.Ha előtte nap iszik az tuti,hogy másnap van kaki.Miket adsz már Boginak?

Sajtine:
Nekünk is azt mondta a doki,hogy a főzibe adjak tápit vagy anyatajat ,mert nélküle nincs tápértéke.
Szerintem még boltit azért ne vegyél,mert zsófi keveset eszik meg igy az egészet kidobhatod.Ja és nem minden gyerek kedveli a krumpli izét magába.Lehet hogyha mással kevered jobban elfogadja.És kanál helyett az ujjadról is lenyalogathatja,ha úgy gondolod.Ennyi ötletem van.

Tücsökmami:
Gergő nagyon édes!!Ahogy mosolyog zabálni való!KépAzért a tévé őt is érdekliKép

Dia:
Jobbulást a kis betegnek!Neked pedig kitartást!Hogy birod?

Natasa:
Nagyon szép a kislányod.KépOlyan komolyan tud nézniKép

Kép

Kép
novum

Eszti,
a kaja nagy részét az első pár percben eszik meg, nem marad éhes (annyiraKép), ne félj!

3 hónapos koráig egyszer ébredt éjjel, azóta meg 1-2 esettől eltekintve egyszer sem. Magától alakult így, abszolút semmi érdemem nincs benne. Szóval nem tudok recepttel szolgálni.
Nem 9 körül fektetjük le, hanem 10 körül, de ha nem alszik bele a hamiba, akkor 11-ig is eldumálgat az ágyban, mire elalszik.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Timi,
SzilvicsekKép 71 centi?! Akkor én hogy mértem Livicseknek 70-et egy héttel ezelőtt? Egy újabb X-aktás rejtély...Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi, köszi. Kép Szóval akkor nem fog éhen halni... Kép Nem akarok szopikat mérni egyelőre, bár tegnap már kacérkodtam vele, de lehet, hogy nem megnyugodnék tőle, hanem beparáznék, és azt inkább nem szeretném. Remélem a vasárnapi mérés megnyugtat. Meg amúgy nyugodt a gyerek, szóval biztosan kap eleget.

Ti honnan méritek a centiket meddig? A sarkától a feje közepéig???
Vendég

Eszti,
a feje búbjától a sarkáig mérem.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na, akkor vasárnap mi is lemérjük. Kép
Vendég

Megint megmértem, megint 70.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Megnyugtatásképp: Nem, még nem szültünk, csak volt pár program az elmúlt napokban. 15-én egész nap sétáltunk, Kossuth tér, Dunapart, Lánchíd, Alagút, Nagyi palacsintázója a "Batyin", orchideakiállítás a Vajdahunyad várában. Mindez gyalog, kivéve a lakástól a Parlamentig, onnan a Felvonulási térig és a hazafelé vezető utat. Szóval jól kisétáltuk magunkatKép

Gabuska,
örülök, hogy tetszik a könyv! És király a kengurutok! Csapd le csacsi:KépKépKépKépKép Imádom!!!!!! A múltkor sikerült megvennünk dvd-n 990-ért asszem a Media Marktban. "Szomszédasszony, negró?" "Vidéki műtyúk! Repedt sarkú kombiné!" "Sokat voltál vidéken, oszt nem fejlődött ki az agyad rendesen!"KépKépKép És még sorolhatnám...

Mamacka,
na akkor hozzunk össze egy Babanet-kórtermet a kórházban április elején!Kép

Melinda,
szép kis hegyes pocid van! Ne irígykedj, a Tiéd is mindjárt ekkora lesz, csak győzd majd fotózni a változásokat!Kép

Coolasa,
írásbeli stílusod még mindig:KépKépKép Amúgy mivel foglalkozol amikor nem babázol?

Ilba,
április 6.: OK, kiegyezhetünk benne!Kép Remélem, Beni már készíti a zsákját, és benne a sok meleget!Kép

Tegnap ctg-n voltam a kórházban a szülésznőmnél. Szokatlanul kevesen voltak fent a szülőszobán, meg tudtunk nézni pár helységet, az alternatív is szabad volt. A szülésznőm nagyon kedves volt, meg tudtunk beszélni jópár dolgot. Így kissé enyhült az egyre növekvő parámKép A Törpicsek persze végigszunyálta (volna) az egészet. Reggel cirkuszolt, majd mire rámrakták azokat az izéket, beájult. Aztán a Zsuzsi kicsit megrázogatta, ez elég volt arra, hogy kb. 5 percig mocorogjon vmit (sztem átfordult a bal oldalára, és közben káromkodott, hogy nem hagyják őt nyugodtan pihenniKép). Utána ismét szunya. Majd jött egy másik fiatal szülésznő, ő pedig ezzel a minivibrátor-szerű izével megzörgette szegénykémet. Na, erre már begorombult! Úgy sajnáltam, utána egész nap riadt volt, nem nyugodott megKép

Végre elállt a hó!!!!

Kép
mancs

Helló Mancs!
Csapd le csacsi! KépKépKép. Mi is megvetttttttük!
Nagy palacsintázója KépKépKép, a spenótos galaktikus-mágikus!
Húúúúúú, de irígyellek a 15-i programodért!
Milyen lett a frizkód?

Kormi,
már rendeltünk is, még egyszer köszi az infót!Kép

"Volt ám itt a nyáron egy-két... fekete fuvar!"
"Vörös fényt! Az nyugtatja!"

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mancs, jogász vagyok egy bankban, ás üldözöm a bűnt. Konkrétabban: léteznek rosszfiúk, akik a mi kis intézményünkön keresztül szándékoznak pénzt mosni, vagy terrorizmust finanszírozni. Na, őket igyekszem lebeszélni erről a magam szerény eszközeivel...
és te milyen tipusú közalkalmazott vagy?

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
akkor rokon szakmád van Manccsal.
De izgi!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi:
Köszi a köszöntést!Látom Te már diplomatikusan fogalmazolKép
Hűha Livi már 70 cm!!!Akkor Szilvit újra mérjük,ha felébredt!Kép
SzilvicsekKépKépKép
És a fogacska hogy van?Ebben bizony megelőztetek!Kép

Mancs:
Ezeket a poci rázogatásokat én nagyon utáltam.Szilvi is igy volt,reggel mozgott ezerrel,mikor rám rakták a kütyüket semmi.Már a váróban azon paráztam ,hogy megint nem fog mozogni,erre a vérnyomásom lett magas!Kép

Kép

Kép
novum

Gabi:
Megnéztem megint a kispesti topikot,de mióta mi beirtunk semmi mozgás!Csak nem mi üldözzük el az embereket onnan?KépKép

Kép

Kép
novum

Mancs, tényleg rokon szakmánk van? Esetleg te vagy a rosszfiú, aki pénzt mos és én üldözöm?
(Haha, úgy látszik, tréfarépát reggeliztem.)

Kép Kép
coolasa

Sziasztok!

Nálunk megint az élet felhősebb napjai jönnek, sikítva, üvöltve fordul el a cicitől, éjjel még minden ok volt, reggel már nem volt hajlandó enni. Végül fél 11kor kanállal evett 80at. Fél óra alatt. Most fejtem, "várom" mi lesz a következő etetésnél. Most elaludt szerencsére, úgy üvöltött, hogy ilyet még a 4 hónap alatt nem csinált.
Megyek, próbálok picit melléfeküdni, hogy jól bírjam a következő napokat. Később jövök.

Ja! Szilvike! Nagyon boldog hónapfordulót Neked! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
drukkolok!

Timi,
há' csak nem!

"Takarás, elvtársak!"
"Sanyi, vegye már elő a szolgálatit és adjon le egy figyelmeztetőt!"

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba
én egyáltalán nem tudok pótolni, sem cumival, sem kanállal. (kanállal lenyeli, de bosszúból utána kihányja) Minden együttérzésem a tied, Gergő gyakran csinál ilyet. Én úgy szoktam, hogy ilyenkor hagyom kicsit hagy főjön a levében: Már nem a sírást illetően, azt próbálom megvigasztalni, hanem akkor ugye éhesen marad. Fél-egy óra múlva újból kínálom, más pozitúrában. Hát volt hogy elfogadta és nyamnyogott rajta. Nem mondom, hogy ne aggódj, úgyis azt tesszük mindannyian. Van jó sok tartaléka Beninek.

Novum Szilvije:
Sok-sok puszit küldök Neked meg persze Gergő is 17-e alkalmából. KépKép

Esztipeszti:
Mi úgy kezdtük, hogy 1 óra evés, 1 óra fennlét, fél-egy óra alvás, és aztán kezdtük előlről. Mára Gergő pár-perc alatt elintézi a dolgokat, utána szórakoztatni kell, mert különben műsorozik Kép
Vendég

Ma valahogy nem sikerült négykézlábra állni, de azt négy lépésben!Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Nyuszika, most csak neked kakálok!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Eszti, Tücsimami,
Livicsek főnökasszonyt is "szórakoztatni kell, különben műsorozik."Kép
Régebben csak ott kellett lenni a közelében, de már mórikálni is kell magamat. Azért cserébe olyan nagyokat nevet!Kép

Valami nagyon érdekes!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hahóóóóóóóóóóóóóóóó!
Törpördög alszik, valaki gyüjjjjön má'!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Má' nem kell, felébredt.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na sziasztok,

nagyjából olvastam csak vissza a dolgokat, mert megint rengeteget írtatok 3 nap alatt.
Nehéz a sorsunk nekünk is, Apa beteg, Anya beteg, de az egészben az a jó, hogy Marci tök jól van! KépKépKép

Igaziból tényleg csak olyan megfázás jellegű, de elég hosszan tartó, és szar, mert még mindig nem nagyon puszilgatom Marcit, csak "hátulról"Kép.
Apa meg nem akarja, hogy elkapja Marci tőle - így egy kissé lefoglaltak még az estéim is, szóval esténként (inkább éjjel olyan 11-12h körül) - amikor végre tudék jönni, akkor már hulla vagyok. KépKépKép

Most is aludni kéne, de már nagyon akartam jönni egy kicsikét hozzátok...

Gabi, köszi az evést az egészségemre. Kép
Együttérzek Zolival, a lecsót én is úúúúúúúúúúútááááááááááááálom! Még a szagát is...KépKépKép
A kislányoknak boldog hófordulókat!

Beninek is, mert nem biztos, hogy addig még tudok majd jönni, bár nagyon remélem!!!
És nem ám itten rosszaságoskoddni!
Ez Beninek szól! Benibaba tessék enni, mer nagyra kell nőőőőni!!!

Coolasa,
neked is akartam írni, hogy a cicfájás elmúlik hamar, ne aggódj. Amikor már megszokja Noémi szopizását. (tudod, neki is kell egy kis idő, mire megkedveli a "cirógatást". KépIgazából én mindig fekve szoptattam Marcit, mert ülve mindig mellényelt amikor kisebb volt, és olyankor csak köhécselt...
De fekve nagyon szereti. Olyankor jól bele is tud aludni a szopiba. Kép
Ja meg a cumit akartam még: hogy annak ellenére, hogy én nagy erővel próbáltam Marcinak egy héten keresztül adni a cumit (3 féle volt itthon!!!), két félét azonnak kb 25-30 cm távolságra köpött ki, a harmadikat azt kb egy perc után köpte ki ugyanilyen távolságra... Ha viszont a szájában tartottam, akkor még el is aludt vele.
Nost, mivel nem foghatom a szájában a cumikat állandóan, ezért döntöttem úgy, hogy nem izgat az, hogy a kezét eszi, és inkább próbáltam azt, amit Ilba is, hogy a mintás pelusait adom neki oda, hadd nyamizzon azokkal. (legalább a nyálát is fölszedi, így nem nyel annyi levegőt pluszba!!)
Szóval most pelusrágással alszik el Marcibaba. Kép

Voltunk szerdán vendégségben uncsitesóéknál, annyira édes volt Marci. Tökre nézte a sok embert, meg a másik lakást, az új helyet. És teljesen jól bírta azt, hogy sok kézen forog.
Anyukámék ketten, bátyámék négyen (2 gyerkőc), nagymamám, és mi hátman voltunk. Szóval volt nyüzsi.
A sógórnőm nosztalgiázik (neki 7 és 4 évesek a fiai)
Kép
A dédivel is voltam...(apukám anyukája, szeptemberben lesz 88 éves!!!)
Kép
És a nagypapával is (apukám)
Kép

Holnap is megyünk a keresztfiaimhoz (ikrek), szóval megint lesz új Marcinak. Remélem őket is jól fogja bírni. Kép

Babák nagyon édik, minden kép tök jó! Azokat is megnéztem ám mindet!!! Nehogymá kimaradjak valamibőőőőő!!!Kép

Tücsökmami, tökre örülök, hogy mostmár sokkal nyugodtabban írsz, és sokkal nyugodtabbnak érzem a "hangod". Kép
Ja, megtaláltam a betéteket, (csak a szememet verte ki, de semmi gond...Kép) szóval jövő héten hozzátok is elugorhatunk ám. Remélem addigra már jól kigyógyulok a sok hársfateával, meg citrommal meg mézzel. (és esténként egy algopyrinnel)

Eszti,
a pelust majd jövő héten elvisszük valamikor, oké?
most valamiért nem látom a mailjeimet, szóval ha küldtél levelet, akkor köszi, amint belelátok a mailboxomba, majd írok. (van automatikus válasz, mert céges a mailboxom, de ne is törődj vele...Kép)

Képzeld Ilba,
amióta a "fejőgéppel"Kép fejek, azóta csak reggel meg este szoktam, mert annyi tejet lefej, hogy nem tudom Marcit etetni, mert ő meg átszokott a 2 óránkét 100-at szopizunk - ra, és egyenlőre a cicim még nem állt erre rá...
Pedig nem hízik olyan sokat, de nagyon mozog mostanában már.

Képzeljétek, már agyba-főbe forog hasra (de csak balra tudja - kicsit balos a szentem...KépKép), és tegnap este már fölnyomta a popeszt úgy, hogy majdnem elkezdett mászni. Csak azért lesz nagyon dühös, mert egyszerre a popeszt, és a fejét nem tudja megemelni. Vagy csak a feneke, vagy csak a feje. És mivel a kettő együtt nem akar még sikerülni, ezért nagyon dühbe gurul, és elkezd torka szakadtából ordítani. Majd csinálok ilyen popeszfenntartós képet, mert nem akartam hinni én sem a szememnek! Õrület!! Csak vasárnap lesz 3 hónapos! Szerintem még max 2 hét, és elkezd mászni, ha ilyen ütemben csinálja ezeket a dolgokat....hát de nem????

Na jó, puszi mindenkinek, egy kicsit ledőlök én is, amíg még lehet, aztán úgyis ébredünk, és akkor nálunk is kell áma műsor, mert Marci sincs el 2 percnél tovább egymagában...KépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Hahó!

Most nyugi van. Kép
Amíg "olvassa" a könyvét gyorsan leírom, hogy ennyire még sose vártam, hogy megjöjjön, mert múltkor is onnan újra volt cicizés. Kép
Aludt délben, cuppogva ébredt, de nem vártam meg, míg teljesen magánál van és így evett valamennyit. Ugye mérni nem akartam, mert akkor egyből kinyílnak a csipák. Kép Aztán kanalaztunk. Most legalább kanállal elfogadja. Kép Csak győzzek fejni. Kép

Ééééés .... ma jön a járóka!!!!! KépKépKép
Szuper!!!!! Kép

Na ezt most elküldöm és jön a többi. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ja, Sajtine, bocs hogy nem jelentkeztem, de én is kidőltem tegnap nagyon!
Majd jövő héten oké? Addig meg akarok gyógyulni!Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Sajtine,
Háát, ha aszondod, hogy borzalmas, akkor én se megyek ki arra a börzére. Erről a bába valamiről meg pár napja tett fel egy lány Nováky_rita talán, nézd meg, még egy-két topikban ő az utolsó hozzászóló.

Eszti,
Lehet, hogy erősebben tud már szívni és előbb megeszi a kis adagját, nem?
Hallottad? Jó időt mondtak!!! KépKépKép

Timi,
Nem próbáltam még, ezt kaptunk még az elején dokinénitől és hát eddig nem nagyon használtuk ezt se. Mára kutya baja. Csak enne ...

Gabi,
Mi Benit 68centinek mértük, erre tegnap ott 64centi volt. Nem értem. Mi valahogy mindig többet mérünk. Kép
Édi Livike, ahogy próbálkozik, nagyon menő rajta a csuka! Kép

Mancsi,
Tényleg, milyen a hajad? Képet!!!

Tücsökmami,
Hát nem könnyű ezekkel a pasikkal. Kép Én hiába hagyom Benit, egyszerűen (legalábbis éber állapotban) nem akarja elfogadni a cicit. Most annyi a könnyebbség, hogy kanállal igen. Persze nem ártana a cicinek az ő kis szopi stimuja, nem tudom mennyire elég, ha csak fejek.

Bubek,
Jobbulást Nektek!
Marci oltári aranyos a vigyorgós képen. Nagyon vicceset mondhattál neki. Kép
Mi az, adott Gabi abból a gyorsítóból? Kép Hová siet az Uraság? Nagyon kis ügyi!!! Kép

Képzeljétek, az előbb felkéredzkedett szopizni!!! Persze mivel 1 órája fejtem ki, nem sok mindent talált a ciciben, de azért ez nagy szó! Most bezzeg megy a balhé, remélem mindjárt elalszik.

Na megyek, mert a végén még átjönnek a szomszédok. Kép

Elaludt! Cumizva a cickón!!!! Kép

És így kb. 1 órát sikerült ezt a hozzászólásomat végre megírni ...

Kép
Kép
Kép
ilba

Bubek,
tudom, hogy utálod, azé' ettem helyetted is!Kép
Hát, ez a Marci baba! Dokitok mit szól ehhez a rohamos fejlődéshez?

Ilba,
Livicsek azóta is folyamatosan próbálkozik, már több sikerrel. És képzeld, délután úgy pihizett rajtam, mint a kisgyerekek, ült a combomon szemben velem, lábai két oldalt lelógtak és a fejét a mellemre hajtotta. Nem aludt, csak pihizett, de tök sokáig. Ilyet nem nagyon csinál, mert vagy alszik vagy nyüzsög. Nagyon jó érzés ám, hogy így bújik!

Én meg olyan bélpoklos vagyok ma, egész nap ennék. (Mielőtt lecsaptok a feldobott labdára: nem jön a ketteske!Kép Vagy Kép?)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi,
nálunk se Kép mégis most ebédelek 2x. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Mamikák!
Jövő péntektől lesz a Spektrumon egy sorozat a kisgyerekekről, Az embergyerek. Asszem este 8 körül. Az előzetes alapján érdekes.
Nyáron volt az ikerterhességekről, ikerszülésekről is egy sorozat, akkor még pocakos voltam, faltam minden epizódot. Remélem ez is lesz olyan jó!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Bubek, komolyan elhozod? Kép Tök jófej vagy, meg legalább találkozunk is! Kép Bár nem tudom, hol laktok, és nem akarnálak ugráltatni, szóval ha más pl. közelebb lakik, akinek tudnád adni, inkább annak. Kép

Nálunk meg pláne nem jön ketteske Kép, de ma én is zabás vagyok.

Mondjuk én szerintem azért, mert kijöttem a szülés utáni rosszkedvből és rögtön megjött az étvágyam. Kép
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?