Nos!
Ági,
akkor ezek szerint nekem is jó lukas volt a hasam!
(köldököm
)
Én is csak azért kezdtem el kenni, hátha csak ez akadályozza meg. Előre én sem tudtam, hogy mi lesz, mert tudom, hogy alkati kérdés, de gondoltam nem hagyom ki, utána még magamat szidnám, hogy én hülye, a krémet meg sem próbáltam. Lehet, hogy krém nélkül sem jött volna ki, de az is lehet, hogy még kijönnek...
Húú, ha egyedül vágsz neki a Nagy Utazásnak a fiúkkal, az tényleg nem lesz semmi! Kíváncsi vagyok (persze csakis jóindulattal!
), hogy történik-e veletek valami izgi sztori...
Zsani,
feltettem a képeket! Virág nagyon aranyos kislány!
Amica,
hát, így jobban belegondolva valóban nem lesz könnyű a vége felé kerülgetni és terelgetni egymást a pocakoddal.
A háztartás meg... A mosogatóhoz már nem nagyon férek oda normálisan én sem...
Mi már jártunk azon a környéken, nagyon szép! Zircen laknak sógoromék szülei. Egervölgyi család. Anyuka tanárnő volt, apuka asztalos. Két felnőtt gyerek van, Julcsi és Lajos. Nem hiszem, hogy párod ismeri őket, csak gondoltam leírom, hátha...
Eszti,
húú, Kehidára én is ellógnék egyszer!
Még nem voltam, csak képeket láttam róla, de az nem volt semmi. Persze ha hiányzik az embernek a csöppsége, akkor már nem is úgy érzi magát, ahogy kellene...
Szonja hajára már én is kíváncsi vagyok!
Gabó,
amit írtál, hogy film helyett "hajcsiztam"
, az "kajcsiztam"
akart lenni? Vagyis vacsi?
A fizu miatt én is ideges lennék..
Persze ha valami nekik kellenne, akkor azt azonnal, de ha valami a beosztottnak fontos, akkor az marhára ráér.
Én múltkor azon akadtam ki, hogy mióta itthon vagyok (január eleje), ezidáig egyetlen egy alkalommal kaptam állambácsitól pénzt. A legutóbbi OTP elszámolásomon volt egy 19.000 (!)Forintos összeg, amit február 24-én utalt a megyei egészségbizti pénztár. De hogy ez milyen időszakot foglal magába, arról egy betű sem volt.. És azóta sem kaptam semmi papírt róla, hogy legalább gőzöm legyen róla, hogy mennyi pénzért ücsörgök itthon.. Pedig jó lenne tudni, hogy tudjam mikor merre mennyi..
Katus,
nem baj, ha áradozol magadról (cicikről
), legalább tudjuk, hogy kicsi, feszes ciciből is lehet más cici. Sajnos..
Ha szabad megkérdeznem, mikor kezdték elveszteni a formájukat? Terhesség vagy szopi alatt? Mert nekem pont az a gondom, hogy mindig is nagyok voltak, és pont emiatt nem betonkemények
, és most parázok, hogy mi lesz majd velük később...
Cicikre is van Avonos krémem, de még nem nagyon használtam, mert nem láttam eddig változást. Persze most kéne elkezdeni, amíg valóban nincs változás, hogy legalább próbáljam megelőzni.
A receptet és a kicsinyítés menetét egy következő hozzászólásban küldöm, mert még meg kell fogalmazni, és előbb el akarom ezt küldeni nektek.
De ígérem még ma menni fog.
Vero,
te pedig tökéletesen fogalmaztál cicikről, anyaságról, nőiességről félhomályról egyaránt!
A pasik ezután elsősorban azért legyenek ránk büszkék, mert kihordtuk, világra hoztuk és a testünkből tápláltuk a közös babánkat, és csak azután lehet az alkati változásokról szólni!
Punktum!
Gáborral ilyen esetben szerencsém van, soha egy rossz, vagy akár vicces szót nem ejtett arról, hogy nézek ki. Mert persze magammal soha, még terhesség előtt sem voltam elégedett, és ennek hangot is adtam..
Amúgy látom potyognak a gyerekek mindenkinél!
Csak vigyázzatok!
Házasélettől engem is "csak" a kórházi hazajövetelkor tiltott el a doki, előtte önszántunkból nem volt sok. Előtte (kórház előtt) egy alkalommal fordult elő, hogy pont "azután" véreztem kicsit, de tényleg csak közvetlen utána. Már másnap és azután sem volt semmi, csak aznap este. És inkább hagytam annyiban. Később említettem csak a dokinak, erre mondta, hogy ha máskor is előfordul, egyből menjek hozzá, mert akkor tudja megmondani pontosan mitől van, ha akkor, még "frissiben" látja a dolgokat. És amikor megint előfordult (szex nélkül!), na akkor mentem el hozzá, és akkor küldött pihenni dutyiba!