Sziasztok!
Én is nagy Csapd le csacsi rajongó vagyok! Egybôl felismertem az idézeteket, de én nem tudnám fejbôl idézni. Errôl jutott eszembe, kiskamaszként azzal kergettük anyámat ôrületbe, hogy amikor a Csillagok háborúját néztük videón x-ezredszer, az egész film szövegét elôre mondtuk az öcsémmel. Viszont jól tudtam a film alatt kötögetni, mert nem kellett odafigyelni rá. (Hm, elég elvont tizenéves lehettem, kézimunkáztam és heti 5-6 könyvet olvastam ki, szörnyü...)
Ma visszahozták Benedeket, jött vele a család egy része, még öcsém barátnôje is. Anyámék csak most látták Leventét. Anyám szövege: Mit mondjátok, hogy kövér Levente, nem is kövér. Mire én: nem azt mondtuk, hogy kövér, hanem hogy duci, jó húsban van. Anyám: nem is duci... Na jó, van egy kis tokája... Meg hurkái... de mekkorák!!!
Jajj, úgy hiányzik az öcsém, fél éve él kinn Sidneyben, s pont ma kaptuk meg a hírt, hogy további két évre meghosszabították a vízumát. S közben intézi az állandó vizumot is, s ha azt megkapja, akkor jópár évig nem hagyhatja el az országot, hogy állampolgárságot is megkapja. Szóval nem tudom, mikor fog az új unokaöccsével valaha is találkozni...
Benedek tündéri volt Leventével, rögtön óvatosan simogatni kezdte a buksiját, meg puszit adott neki (pedig azt ritkán szokott), majd tartotta az arcát, hogy Levente is adjon neki puszit. Nagyon kiváncsi a babára, de még óvatos. Azért látszik, hogy nagyon oda kell majd figyelni. Este Levente korán kezdte a szokásos müsort, de amikor a hullafáradt Benedek nekiállt telitüdôbôl sírni a fürdés miatt, akkor Levente elhallgatott, hogy jé, van itt valaki, aki még nála is hangosabban sír?
Lesznek majd fényképek is, csak még fel kell rakni a gépre.
Dia, Ilba
szorítok a szurik miatt, Benedeket kedden viszem el, kissé megkésve a 18 hós oltásra. Szegénykém, a legtöbb oltásnál neki mindig bejöttek a csúnya mellékhatások, de ô még a régi oltásokat kapta.
Dia, jól látom, hogy a fiad még mindig nyugisan elvan a pelenkázón? Benedeket már vagy egy éve már csak az ágyon, sokáig nagy hadakozás árán, tudom pelenkázni. A képekbôl úgy látom, a topic többsége kiságyra rakott pelenkázót használ, most helyszüke miatt mi is ilyet vettünk Leventének, de úgy látom, a többségnek bejött, megnyugodtam.
Ilba,
annyira klasszak az ilyen mosolygós/nevetôs képek, alig várom már, mikor fog Levente így vigyorogni. Tényleg, lányok, ti még egyszer sem csábultatok el fotópályázatra ezekkel a gyönyörü képekkel. Be kell vallanom, én egyszer már küldtem be képeket Benedekrôl, de nem nyertünk semmit.
Tücsökmami,
elfelejtettem megdicsérni az óriáslábas képet. Amikor a párom meglátta azt a képet (nem olvassa ezt a topicot, itt csak a képeket szokta megnézni, csak a korcsoportos topicban szokta ellenôrizni, mit is írok), rögtön azt mondta, hogy ilyen képet neünk is csinálnunk kell!!!
Coolasa,
ti is annyira jól néztek ki a képeken! Duplán is irígykedem: az alakod miatt, no meg picit az édes kis picurodra. én rögtön kaptam egy akkorka babát, aki mostmár akkora, mint egy átlag kéthónapos, s mindig figyelmeztetnem kell magam, hogy valójában ô is pici még, csak nem kicsi... (na, ezt jól megaszontam). Ja, s kell nekem egy kiscsaj is, már be van tervezve harmadiknak (talán jöhet a köv. olimpiára).
Cumi (nem cumisüveg, kajamentes, nyugtatócumi): én is bepróbáltam már Leventénél, de kiköpte, kb akkora vehemenciával, mintha cumitávköpô versenyre készülne. Pedig akkor, amikor véletlen elfelejtette kiköpni, totál megnyugodott tôle. Akkor érdemes cumihoz fordulni (szerintem), ha a baba sokat akar csak komfortszopizni, azaz nem éhes, csak cumizik a mellen, s ha ez téged zavar (pl. ha már fél órája úgy néz ki, hogy alszik a picur, de még mindig lelkesen a cicre van tapadva, s némi szopó szájmozgás is van), vagy pl. ha ki van sebesedve a melled.
Vvolga, (ha jól emlékszem, te kérdezted),
mi a Közép-Ferencvárosban lakunk, a Klinikák magasságában, pontosan egy sarokra Vukáéktól.
Két gyerek mellett mostanában valószínüleg képtelen leszek követni ezt a topicot, de megpróbálok nem nagyon lemaradni. Most megyek, feltöltöm a képeket a gépre, ha sikerül, megpróbálok ide is felrakni.
Hopp, megy az egyik kedvenc sorozatom, rohanok.