Új privát üzeneted érkezett!

Tényleg nem jöttem sokat írni de majd ma, megigérem!

Áron háton aludt, vagy az ÉN hasamon! Kép
Vendég

pocikép! (Tegnap voltam 30 hetes)

Kép

Kép
Vendég

Köszi a gratukat!

Katus!Pénteken kezdődik az eü ez 4-alkalom.Áprili második felébe kezdem a vezetést.Most nincs rá zsozsó.Már 5-van és még jön 3!Levinek mégcsak 4-van.A védőnökkel pedig nem nagyon kell törődni.Szerintem.Azokat a védőnőket bírom akinek még nincs gyereke,de kioktatja az anyukát.Kérdem én mire föl amikor gőze nincs arról mit is beszél se tapasztalata.Megtanulta a könyvből aztán azt hiszi okos.

Vero!Szép nagy a pocakod.Látom neked sincs csíkod.
Vendég

Gabóca!Gratula a vizsgádhoz!Akkor jól felöntöttél tegnap a garatra!Kép
A mi védőnénink egy kb 50 éves gyermektelen asszony és csak úgy ontotta a"jó"ötleteket.Azt mondta,ha a gyerek elalszik a cicimen csavarjam meg a pajeszát attól felébred.(Brutális gondolat volt tőle.KépSzívem szerint az ő pajeszát csavargattam volna meg.
Viszont nem beszélt a bölcsőhalálról de mivel már sokat hallottam róla figyelgettem alvás közben Szonját.Nekünk nem volt légzésfigyelőnk.Vagyis én voltam az.Kép

Vero!Tehát Áron is hason aludt.Kép(a te hasadon)
Hú,jó nagy a hasad!

Kata!Nemsokára lesz(vagy már van is)a moziban a Da Vinci kód.Láttam a bemutatóját és izgalmasnak és érdekesnek ígérkezik.
Én nem olvastam csak a sógornőm(nem Vero)mesélt belőle pár dolgot,többek között a Szent Grálos történetet.

KépKép
eszti76

Szia Eszti!
Hát szeretném megnézni, de majd lehet csak dvd, nem jutottunk el mostanában moziba, sajnaKép

Rossz kedvem van napok óta, lehet, hogy most jön ki a depi az emberen?
Az elején annyi minden volt a Mátéval, hogy levegőt sem volt időm venni, és nem tört rám se sírás, stb...
Most tisztára le vagyok hangolva, lehet, hogy a fáradság, de olyan jó lenne egy kicsit egyedül lenni, erre a gondolatra meg elfog a lelkiismeret furdalás, hogy nem vagyok jó anyuka, mert szeretném kicsit"lerázni" a gyerekemet.Kép

katus78

Katus!Nem vagy ettől a gondolattól rossz anya.Szerintem ez megfordult már minden(nem friss)anyuka fejében,hogy jó lenne kicsit lazítani,gyerek nélkül lenni egy kis időre.Ne büntessed magad azzal,hogy ilyenek miatt lelkiismeretfurdalást csinálsz magadnak.
Kicsit tényleg lazítanod kellene!Elmenjünk moziba?
Én egyszer elmentem 2 napra az anyuhoz.Jót tett!Bár már nagyon hiányzott a Szonja!Õ pedig csak profitált abból,hogy egy nyugodt,kipihent anyukát kapott vissza.Kép
Fel a fejjel!

KépKép
eszti76

Eszti!
Köszike!Hát igen ezek a védőnők.És mikor elmentél anyudhoz apával volt végig a Szonja?Mennyi idős volt akkor?

Katus!Lehet ám,hogy ez a mocsok idő is rá tesz egy lapáttal.Ne légy szomorú és ezt a rossz anya vagyok dumát felejsd el,de gyorsan.Ilyen csak megse forduljon a fejedbe.Én is baromira vágyom egy kis nyugira főleg,hogy már ilyen mozgékony a kölyök.Szeretnék egy egész napot plusz éjszakát eltölteni apával kettesben.De azt hiszem erre még kicsit várnom kell.Szóval ne csüggedj nem te vagy az egyetlen aki egy kis nyugira vágyik.
Vendég

Köszi Eszti, Gabó!

Biztos az idő és a bezártság nem tesz jót, meg persze az alvás hiány.
Elmehetünk majd moziba, a Da Vinci kódra is akár.

katus78

Sziasztok Csajok!
Most jöttünk hazaKép
Nem is tudom belekezdjek-e 5 napot visszaolvasni, ez a mostani oldal se semmi...Kép

Vero, nekem sajna 22hetesen is majdnem ekkora már a hasamKép, egy tank leszek...
Bár szerencse csak oda növeszetttemKép

Majd a talis képeket visszakeresem!

Gabó gratulálok, mindenkinek üdv, majd jövök, most szennyes hegyek várnak!

Kép
Kép
Kép
amica

Amica!Jó,hogy itt vagy már hiányoztál!

Katus!És így mennyit alszik a picur?éjjel sem tudsz pihenni?
Vendég

Sziasztok!!

Na, délelőtt pihiztünk, ebéd után aludtunk. Gondoltam ráérek akkor feljönni ide, ha Gábor elmegy edzésre. Erre mikor a délutáni alvásból kinyitom a szemem, már megint nincs áram.. Kép (szombaton reggel 7-től, kb. 12-ig nem volt) Gondoltam, nem baj, legfeljebb megőrülök kicsit.
Azért szörnyű, hogy nem vagyunk meg áram nélkül.. Kép Ez régen hogy ment? Ja, és ilyenkor fűtés sincs nálunk, mert áram kell hozzá, hogy menjen a kazán. Igaz gázkazán, de azt hiszem a termosztáthoz, vagy valamihez kell az áram. Szombaton is már tök kihűlt a lakás, és most is kezdett hideg lenni. De visszajött! És végre le tudok ide is ülni.

Eszti,
hűű, este negyed tízkor még Tarzant néztetek? És ilyenkor végig? Vagy amíg Szonja el nem álmosodik?
Kb mikortól játszhatják a DaVinci kódot?

Ági,
én is utánaolvastam az okoknak, írnak többek között a hasonfekvésről, a túlöltöztetésről, dohányzó szülőkről, kis születési súlyról, dohos poros matracról, és olyanról is, hogy aki nem szoptat vagy rövid ideig szoptat... És ezekből a fektetés, amit talán befolyásolhatunk, a többi kizárható. A szoptatás remélem menni fog.

Tényleg, az gáz, hogy nincs egy csepp előtejem sem? Ez jelent valamit? Emlékszem Nici mondta, hogy neki már tök korán volt. És most is tök sok van. Jó nekik! Kép

Erika,
látod, van amikor mi nők sem értjük a nőket! Kép Még akkor sem, ha a lányunk! Kép
Nekünk épp ma mondta anyu, kicsit azt reméli, hogy Dorka nem rám fog ütni Kép (de kedves Kép), hanem a Gáborra, mert én hirtelen haragú, türelmetlen vagyok. És kicsinek is hisztis, nyűgös, akaratos voltam. Kép Gábor pedig totál az ellentétem. Nyugodt, türelmes, megfontolt. Mondjuk ez így is van, igaza van. Kép Velem nem lehet egyszerű. Kép Hűű, de szemét tudok lenni! Kép

Gabi,
gratulálok a vizsgához, ügyes voltál! Kép
Kép
Látod, megy ez! Izgultál nagyon?

Katus,
ne légy depis, igaza van a többieknek, most van az, hogy kicsit elfáradtál és szeretnél egyedül, vagy pároddal kettesben lenni. De szerintem is ez normális érzés, attól még tuti jó anya vagy! Kép

Vero,
ejha, tényleg nem semmi a hasad! Kép És látom neked sincs csíkod. Kép Tök jó, mi? Kép És az a csík sincs még kint (nemtom hogy hívják), ami a köldöktől lefelé szokott indulni? Én a napokban vettem észre, hogy van valami halvány izé, és pont a köldöktől lefelé indul el. De még nem vagyok benne bizti, majd a soron következő pocakfotónál szemből is lekapatom magam! Kép
Köldök!! Neked kint van már valamennyire? Előtte milyen volt a köldököd?

Amica,
a pocakodat már múltkori UH-on is elég jól lehetett látni!! Kép De miért baj az, ha nagy? Az jó, nem? Pláne, ha olyan szerencsés az ember, hogy csak oda terjeszkedik.. Kép

nadine81

Sziasztok!

Most bekentem Lara fejet olajjal es kb. 30 perc utan megfürdettem! Ha jol latom a koszmo eltünt, de a haja total olajos maradt. Pedig samponnal is megmostam neki! Kép Most mi az ördögöt csinaljak? Fürdessem meg megegyszer? Mindenesetre egy sapkat raadtam!

Gabo!

Gratula a vizsgahoz!

Nercsi!

Lara naponta 6-szor eszik! 4 orankent pontosan akar orat lehetne hozza allitani. Kép

Vero!

Nagyon szep formas pocakod van! Es mar milyen nagy! Kép Mar el se tudom kepzelni, hogy en is ilyen pocakos voltam, es mennyire vartam, hogy lassam mar a kislanyomat. Kép Es mar holnap 8 hetes lesz!

Katus!

Biztos mindenkinek volt mar ilyen melypontja mind neked most! Remelhetöleg nemsokara itt a tavasz, napsütes jo idö meg minden es a te hangulatod is jobb lesz! Addig is mi itt vagyunk Neked!! Ha tudunk segitünk!

Nicika!

Mi ujsag veletek?

Viol!

A süti nagyon bejött a csaladnak es en legközelebb se teszek bele porcukrot! Kép
Probaljatok ki!

Kép
Kép
reni76

Ja, és hogy valami kellemetlent is írjak, elkezdett dagadni a lábam... Kép Víz... Tegnap vettem észre, olyan a bokám, mint egy elefántnak... Kép Elő kell keresnem valami másfajta cipőcskét, mert a kiscsizmám nem fog rámjönni! Kép Meg hát már úgyis vége a télnek. Remélhetőleg! Kép

nadine81

Reni,
ez most komoly, hogy nem tettél bele porcukrot? Kép Szóval akkor amikor ide beírtam a receptet, nem volt már ott a porcukor? Már akkor sem írtam? Jujj...
Vagy ott volt, de direkt nem tettél bele?

nadine81

Én a 6 éves ismeretségünk alkalmából a kedvenc sütimet fogom csinálni, és tortaformába! Kép Mert úgy jól néz ki (ha már évforduló, akkor legyen torta! Kép), és bele tudom tenni azt a 6-os gyertyát, amit vettem.. Kép
Meggyes potyogtatósnak hívom. Kép Amúgy meggyes süti. Ja és azért a kedvencem, mert ez szokott sikerülni!! Kép

nadine81

Nadine!
Hát ez nem valami jó,hogy ilyenkor nincs fűtésetek!Azért majd vegyetek hősugárzót ha meglesz a picur nehogy ilyenkor majd megfázzon.Nem gáz ha nincs előtejed nekem sem volt.a sógornőmnek már 6-hósan elkezdődött és dölt belőle.Rengeteg teje is volt.Szóval ne aggódj emiatt.Ez ilyenkor a vége fele már "természetes".Én volt,hogy nem tudtam levenni a gyűrümet.Ez sem gáz ha csak nem megy tulzásba.De nem így lesz.

Reni!Levinek is volt koszmója a fejecskéjén én is kentem olajjal fürdés után nálunk is olajos maradt.Megtöröltem amennyire csak tudtam aztán sapika a fejére.Ezért ne fürdesd meg mégegyszer.
Vendég

Gabi,
igen, már én is gondoltam rá, hogy nálunk még nem annyira gond, mert felöltözünk, de azért egy babánál jobban figyelni kell. Igaz a következő télen már 7 hónapos lesz, de akkor is. Õk könnyebben fáznak meg.
A gyűrűmet már korábban levettem, gondoltam megelőzöm a bajt. Kép Az rossz lehet, ha nem tudnám levenni. És hülyén is nézne ki egy kövér elszorított ujj. Kép
A lábam a látványon kívül másban nem zavar, max felpakolom valahova, ha sokat ücsörögnék. Kép

nadine81

Amennyit csak tudod pihentesd polcolva az segít.Vegyél valami kényelmes cipőt.

Lassan lépek,mert alszik a husi nemsokára meg lesz a Meseautó megakarom nézni.
Vendég

Gabi!
Hurra!! Ugyes voltal! Mondtam en, hogy sikerulni fog! Kép

Vero!
Hat jo nagy a pocakod! En a Bencevel nem lettem csikos, a Balinttal meg az utolso honapban lett par. Nem vagyok elragadtatva, de mit tehetek? Kép

Reni!
Egy-ket hajmosas es kijon az olaj. Minden nap mosod a hajat? En igen, mivel bele van fektetve a vizbe.

Katus!
Nem vagy rossz anyuka! Termeszetes, hogy az embert utoleri az, hogy szeretne kicsit egyedul is lenni. Talan majd, ha kicsit hosszabb idore mentek Pecsre, es Mate picit nagyobb lesz, akkor tudnak anyukadek vigyazni ra es el tudtok menni ketten valahova. Tudom ez nem vigasz, mert most van rossz kedved, de legalabb van feny az alagut vegen.

Nadine!
Nekem egyaltalan nem volt elotejem, sot amikor mar szoptattam sem folyt soha. Melltarto betetet sose hasznaltam, es ennek ellenere 6 honapig kizarolag szoptattam es a Bencet utana meg 18 honapos koraig, a Balint meg most lesz 13 es meg o is szopizik. Szoval nem jelent semmit szerintem, hogy van vagy nincs.

Erika!
Akkor orulok, hogy nem csak en vagyok ilyen finnyas, hogy semmi sem jo. A Jason azt mondta, hogy neki jo ugy is a kep, hogy szet van huzva es fekvo tojas feje van mindenkinek. Hat nekem meg nem, es az sem jo, ha nem latom a feliratot. Meg szerencse, hogy nem nezek olyan sok tv-t. Majd mindjart kicsinyitek kepet es felteszem.

Na ma megvettem a repulojegyunket! Juni 17-en erkezunk, es augusztus 25-en indulunk vissza. Ebbol az idobol lesz amikor a Balcsin, vagy Pesten, vagy Egerben leszunk, de a nagyreszet Sopronban, ugyhogy remelem szemelyesen is megismerhetlek benneteket!!!! Kép
Kép

Kép
Kép
agi

Nadine!
Az utolso honapban a Bencevel en is vizesedtem, olyan volt a labam mint egy lufi. A szandalomat amikor levettem ugy nezett ki, mintha meg rajtam lenne csak lathatatlanul. Kép Amikor pihentem jobb volt, de en az utolso elotti napig dolgoztam. Szoval, ha felpolcolod akkor az biztos segit.

Kép
Kép
agi

Azt ígértem hogy ma írok sokat, de csak most engedtek a fiúk a géphez, és ennyi mindenre hirtelen nem tudok válaszolni.

Csak röviden: Da Vinci kód 100% hogy május előtt nem lesz a mozikban, már utánanéztem korábban...

A csíkok nekem a combomon vannak, ha jól megnézitek a képet látszik is. (Ez még a tinikori nyúlástól lett). Pocakomon egyenlőre nincs Áronnál sem volt. Fekete csík sem volt, most se (nem tudom ez mitől függ). Viszont a köldökön már kidudorodik és Árcsinál is kidudorodott. Ez van...

Katus, ne aggódj ilyesmi érzések minden anyukát elárasztanak néha. Amikor meg valaki végre elviszi a lelkiismeretfurdalástól nem tudsz pihenni.Kép
Vendég

Ági,
és ilyenkor az egész család jön? Jasonnak mi a foglalkozása? Lehet, hogy már írtad, bocsi, ha elfelejtettem.. Kép Szóval ő is jön, ott tudja hagyni a melót ennyi időre? Vagy később csatlakozik hozzátok?
Húú, marha jól néz ki a TV. És a kislegény hogyan figyel mellette! Kép Ez ilyen lapos már? Szóval síkképernyős? Kép
Mi nászútról hazafelé a Metroban vettünk egy TV-t. Nem volt tervezve, hogy pont akkor vegyünk, csak akikkel voltunk (nászút édesötösben Kép), hazafelé beugrottak, mi bementünk velük, és vettünk egy nagy TV-t. Előtte csak kicsi volt a hálóban, így meg lett egy nagy a nappaliban is. Na a lényeg az, hogy totál meg volt pakolva a kocsi, tök sok cuccunk volt, igaz csak ketten voltunk a Corsában, de ahogy a TV-t is begyömöszöltük dobozostól, a többit úgy kellett betuszkolni. Kép Amikor hazaértünk, kinyitottuk az ajtókat, és majdhogynem folytak ki a cuccok a kocsiból. Kép

nadine81

Ja és Ági, biztosan tudunk majd találkozni, ha jöttök! Kép

Vero,
akkor én azt hiszem kihagyom a kódos filmet. Max dvd-n.
Csíkok nekem is vannak a combomon, csípőmön, még a cicimen is, de ezek még korábbról vannak nekem is és szerencsére alig látszanak! Kép
Pocakon nincsenek, kenem Avonos krémmel. Hogy ettől nem jöttek-e ki, nemtom. De most nincsenek. Nicinek valahogy a végefelé jöttek ki, nemtom pontosan hányadik héten, de valahol a végén.
A köldökkidudorodás nem csúnya, nem is azért kérdeztem. Csak nekem még nem jött ki, kíváncsi vagyok mikor fog. Ez mindenkinél előbb-utóbb kijön, nem? Gondolom ahogy nő a has, és nyomja ki.

nadine81

Gabi,
nektek jó éjt, előtte pedig kellemes mozizást! Kép Én már láttam egyszer, nemtom megnézem-e. A másikon a Rob Roy lesz, azt még azt hiszem nem láttam. De az az igazság nem is nagyon érdekel. Majd csak lesz valahogy, valahogy majd csak elmegy az este meg az íccaka! Kép

nadine81

Jó éjt Mindenkinek! Kép

nadine81

Nadine!
Nekem nem fordult ki a koldokom, meg csak nem is lett lapos. Nyilvan jo mely a koldokom.
A hasamat en is kenegettem kremmel mind a ketszer. A Bencenel azt gondoltam, hogy azert nem lett csikos, de mivel a Balintnal is kentem es csikos lett, igy azt hiszem nem a krem az ami visszatartja a csikokat.
Nem, iden csak en utazom a gyerekekkel, a Jason nem jon egyaltalan. O epitesi vallalkozo, es a nyar a csucsszezon, igy nem tud jonni. Tavaly oktober kozepen jott utanunk es egyutt jottunk vissza. Szoval most egyedul kell "vegig kuzdeni" az utat a ket gyerekkel. Szep lesz!...

Kép
Kép
agi

Sziasztok!Ági!Erős rossz szagu pisije volt ,elvittem dokihoz mivel nem evett nem ivott és ő mondta,hogy vigyük be a korházba.Ott vért vettek és abbol megtudták állitani,hogy ki van száradva meg a pisiből is.Nadin!Küldtem emailt képpekkel remélem megkaptad.Ha szépen kérlek felteszed őket?köszönöm!Nekem is vizesedet a lábam tök nehezen tudtam rá cipőt venni.De tök jól lement .Már szülés másnapján nem volt dagadt.,hogy örültem neki.

KépKép
kola2

Sziasztok!Ági!Erős rossz szagu pisije volt ,elvittem dokihoz mivel nem evett nem ivott és ő mondta,hogy vigyük be a korházba.Ott vért vettek és abbol megtudták állitani,hogy ki van száradva meg a pisiből is.Nadin!Küldtem emailt képpekkel remélem megkaptad.Ha szépen kérlek felteszed őket?köszönöm!Nekem is vizesedet a lábam tök nehezen tudtam rá cipőt venni.De tök jól lement .Már szülés másnapján nem volt dagadt.,hogy örültem neki.

KépKép
kola2

Nadin, nincs baj a méretekkel, csak nehézkesen mozgok majd nagy hassal és láttad Jankát, kell vele mocorogni rendesen és akkor még képzelj oda egy fiút isKép, meg egy háztartást és mindent egyedül,
na meg eddig elkerültem nagyjából minden "alakváltozást", most is szeretnék a régi önmagam lenni majd. Bár minden szülés hagy nyomot, de azért eddig ez nem zavart.

Katus, nem láttuk a házatokban a lakást, csak édeklődtünk, de mivel már van tulaj nem kapnánk rá egész szocpolt így nem is nézzük meg.
Az igaz, hogy költözésben gondolkodunk, mert hamarosan kevés lesz a két szobaKép

Nici, Nercsi, Reni jó babázást!

Eszti, Szonja csak ügyesebb lehet az oviban mint Márton és lassan azért ő is megszokja...

Gabó, nagyon ügyes voltál, nemrég kezdted! Mennyi idő volt a tanfolyam? Nekem is kéne jogsiKép

Zsanett, mi majdnem szomszéd utcában lakunkKép (Csarnok)

Ági, nyáron tuti találkozunk mindannyianKép

Na ha valaki kimaradt bocs, de rohannom kell!

Kép
Kép
Kép
amica

Gabóca!Az a 2nap pihi igazándiból csak másfél nap volt egy szabad éjszakával.Nem bírtam tovább Szonja nélkül de tagadhatatlanul jót tett nekem.Aztán egyszer a férjemmel is elmentün egy éjszakára Kehidakustányba.Na az még jobb volt de Kép akkor is hiányzott a gyerkőc.Ez kb Szonja 1 és 1,5 éves kora között volt.

Katus!Oké!Megyünk a Da Vinci kódra.Majd figyelem a moziműsort.Kép

Viol!Az esti DVD-zés nálunk szinte mindennapos(Szonja részéről)és akkor a film alatt alszik el de van úgy,hogy csak mesét szeretne(amit én olvasok)és már alszik is.Van úgy,hogy a mi szobánkban alszik el van úgy,hogy a sajátjában.
Ha"rendes"ovis lesz rá akarom szoktatni az este 8 órai elalvásra kizárólag a szobájában.Kép

Vero!Levágattuk Szonja haját.Olyan ééééééééédes lett!Kép

KépKép
eszti76

Jó reggelt!

Ági!Ez szuper,hogy akkor jöttök,mert augustusba lesz a kerti parti Esztiéknél.Férjed is jön vagy csak te a két picurral?Frankó a tévétek!!!!!!

Vero!Mi az a fekete csík?Én erről még nem hallottam.

Nadine!Hát nem sikerült végig néznem a filmet inkább hajcsiztam.KépKépKép

Zsani!Jól van már a picurka?Meddig voltatok bent?

Eszti!Akkor mindenkine jót tenne egy ilyen kis "kiruccanás"!KépKépVárom már én is a napot mikor el tudjuk "hagyni" egy picit.Mennyire vágtátok le neki?

Képzeljétek hogy jártunk.Este 1/2 11-körül arra ébredek,hogy sír a Levi.Oda nyúlok,hogy megsimizzem erre sehol a gyerek.Leesett az ágy mögé.Álmában átmászott.Azt hittem rögtön szívinfarktust kapok.Apa gyorsan felkapta,de a picur meg aludt tovább.Hál isten nem lett semmi baja nem ütötte meg magát sehol.Ki is mentem vele aludni a kandeszhez.Gondolom lesz még ennél durvább esés is,de ezt az érzést senkinek nem kívánom.Azt hittem a szívem kiugrik a helyéről.
Vendég

Gabó!Köszönöm jól van már a Virág.5napig voltunk bent de többnek tűnt.Mi is szoktunk apával kettesben elmenni valahova addig a Virág az anyuéknál szokott lenni.Nagyon szeret ott lenni még az a szerencse.DE egy napnál tovább már nagyon hiányzik apának is.De nagyon jó kikapcsolódni néha egy kicsit,és az anyuék meg nagyon szeretik ha ott a Virág.Amikor a Virág is velünk aludt ő is állandóan eltűnt az ágyról.Most már külön alszik külön szobába,és egyik naprol a másikra átszokott.Biztos azért mert uj ágyat kapott és tetszett neki.

KépKép
kola2

Ott maradhattál vele éjszaka?Remélem nálunk is könnyen át fog majd szokni.Elvisszük majd ágyat venni és ha ő válassza ki magának talán sima ügy lesz.
Vendég

Otthon is esik a hó?Egyből lehidalok itt esik.De hál isten nem maradt meg.
Vendég

Eszti!
Mondta a Laci hogy mentek levágatni, milyen lett? Fotó esetleg????

"Vero!Mi az a fekete csík?Én erről még nem hallottam."
->itt van róla cikk, a színelváltozásos részt kell olvasni:
http://www.vital.hu/themes/baba/terhes.htm

Örülök hogy a kis Virág jobban van!

Ági!
Tök jó a tv, nekünk a simán is tojásfejűek az emberek ha pl dvd-t nézünk és széthúzom a képernyőt. Technika fejlődik a kép meg egyre sz..rabb... Kép

Amúgy az Áron folyton letakart az ágyról, amikor velem aludt és békésen aludt tovább a földön. Kép
Ezért mindig volt lent egy vastag pokróc h arra essen és addig ott volt míg keresni nem kezdtem -ami max fél óra után megtörtént- mert mivel mindig leesett, mindig kerestem...
Kép

Az első saját ágya egy kihúzható rökcsi volt ami szinte a földön van éppen ezért. Az még most is megvan de már nem azon alszik...
Vendég

Így már világos.Érdekes dolgokat írnak.A sógornőm épp írta,hogy figyeljem nem-e hány v. aluszékony.Eddig minden oké csak ha lerakom nem marad el cipelnem kell.
Vendég

Jó reggelt!

Gabó!

Akkor gondolom milyen éjszakád, lehetet. Szegénykém, gondolom majd nálunk is lesz minden féle, ha már jobban "mozog" a Máté.
Itt most nem esik semmi, már úgy utálom a telet!!!
Ma egész jól ki tudtam magam pihenni, 3 szor kellett felkelnem, egyszer azért, mert pörgött az ágyban, bemászott a rácsvédő alá, és oda nyomta a kis buciját, és fájt neki.
Cumi, tea volt a másik kettő.

Vero!

Nagyon szép formás pocid van.
Nekem sem repedt ki a hasam, pedig szerintem azért nagy volt, viszont a combom, csípőm nagyon, kentem már szinte az elejétől, szerintem alkati kérdés, sajnosKép
Mellemről már ne is beszéljünk, olyan, mint egy 50 éves nőnek, előtte, szerintem pont szuper volt, kicsi, de kemény (már bocs, hogy így ömlengek a saját cicimről, de elkeserítő milyen lett) Most, lóg, nem tudom egy melltartómat sem felvenni, mert löttyhet, és ha lehajolok, kiugranak, olyanok, mint a szivacs.

Nadin!

Én szerencsére a vizesedést megúsztam, igaz pihentem is eleget.
Polcold fel a lábad, pihenj sokat, az segíteni fog, hajrá, már nincs olyan sok hátra, úgy elmegy, hogy észre sem veszed.
Én lassan ilyenkor már megszültem, akkor nagyon bántott, de utólag már nem bánom. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy jó dolog szülni a 36 héten.
Légyszi írd le még egyszer a receptet, hétvégén el szeretném készíteni.

Ági!

Szuper, lesz, ha jöttök, én is meg szeretnélek nagyon ismerni.
Nagyon jó a tv, meg nagyon szép a lakásotok is. És a legszebb, legaranyosabb a kicsi Bálint.

Zsani!

Hogy szereted, hogy szólítsalak?
Örülök, hogy Virág már jobban van.
Merre felé laktok? Hol dolgoztál Virág születése előtt?

Eszti!

Még mindig nem tudtuk megnézni a filmet, pedig már olyan kíváncsi vagyok. Napközben, ha alszik a Máté végül is, meg tudnám nézni, de Jocó nélkül nem akarom, remélem, ma este meg tudjuk nézni.
Félek éjjel meg majd besz...k.
Oviban mi újság?
Mekkora lett Szonja hajacskája?

Nicika!
Mi van veletek? Remélem a kicsi Szintiának nem, fáj a pocikája.

Amika!
Ti hogy vagytok? Mindenki meggyógyult már? Éjszaka tudsz pihenni, alszanak a gyerekek?
Merre lakik az anyósod?

Reni!

Köszönöm neked a szép szavakat, nagyon aranyos vagy, nagyon jól esett.
Máténak is olajos volt a feje, próbáltam, többször kimosni egy fürdés alatt az olajat, mint írtam nekünk nagyon jól bevált a nivea kamillás sampon, szerintem azt nálatok is lehet kapni, de van a penátennek is. Kamilla gyulladáscsökkentő és nagyon jó a koszmós fejbőrre.
Most láttam, hogy a Máténak megint koszmós a feje egy kicsit, nagyon makacs egy dolog.
Egy hónapja nem mossuk minden este a haját, de most úgy látszik, megint kell mosni.

katus78

Katus!Hát oda kell figyelni direkt még el is barikádoztam az ágy végét nehogy átmásszon erre puff.Minden akadályt leküzd.Neked annyiból jobb,hogy kiságyban van.Onnan talán nem bukfencezik ki bár már hallottam ilyet.Az én cickóim is megereszkedtek picit,de nem durva.Előtte nekem is kicsi,formás volt most pedig nem igen hasonlít rá.Gondolkodom,hogy kipróbálom az Avon mellfeszesítő krémet hátha segít.Ha nem így jártunk.Csíkom csak a bal cikómon van 3db.
Vendég

Gabó!

Nagyon leleményesek ezek a kis lurkók.

Hát így jártunkKépDe van gyönyörű kisfiunk.Kép
Én megyek, iszom egy kávét, meghívhatlak egy kávéra?Kép
Iszol velem egyett?Kép

katus78

Igen iszom egyet!Csinálsz nekem is?
Vendég

Vero!Már lefotóztam az új hajával de várom,hogy Attila lementse a gépre.
Ha ez megtörtént már küldöm is a képet.Kép

Katus!A haja a válláig ér.
Ma már otthagytam 1 óra hosszára és nagyon jól érezte magát.Kép
Holnap már 2 órát fog maradni aztán a jövő héten már ott is ebédel utána héten pedig ott is alszik.Aztán mehet élesbe.
A film ráér!

Gabóca!Én tisztán emlékszem a Szonja első ágyról való kamikáze repülésére.A férjemnek mondtam,hogy maradjon vele a nagy ágyon ameddig én elmosogatok.Pár perc múlva a férjem valami halaszthatatlan mondandóra hivatkozva már a konyhán volt nálam.Mire megkérdeztem tőle miért nincs a gyerekkel már hallottuk is a huppanást majd a visítást.Na,így esett e rémeset!Kép
Szerencsére egy puha,szöszös szőnyegre esett.
Aztán jöttek a durvább esések 1 éves korától.Volt,hogy lefejelt a kanapé háttámlájáról.Na akkor nagyon megijedtünk és vittük is a kórházba mert rögtön az esés után elaludt.Megröntgenezték (törés nem volt)aztán ágynyugalmat javasoltak neki aznapra.
Egyébkéni itt Kópházán hull a hó.

KépKép
eszti76

Kész a kávé!!!Kép

katus78

Akkor a nagyobbak még hátra vannak.1* már leesett akkor is szerencsésen.Talán másfél hete.Én mentem a suliba ő itthon maradt vele lerakta aludni ő kijött játszani a gépen"fülhallgatóval"és a huppanásra figyelt föl.Írtó mérges lettem rá,mert a szájába rágtam,hogy ha ki is jön többször nézzen rá,mert ha felébred nem mindíg szokta jelezni csak elindul.Dehát az ilyeneket nem lehet kierülni.Szerintem az apukák kicsit lazábban veszik ezeket a dolgokat.Legalább is nálunk.Õ nem olyan parázós mint én.Ez az 1-éves durva lehetett.Csoda,hogy nem kapott agyrázkódást.
Vendég

Rendben!Nyitom az ablakot és küldheted fénypóstá
val.
Vendég

Most eltűnök megcsinálom a husi ebédjét.Itt most nem esik,de remélem nem is fog,mert beakarok sétálni a husival a barátnőmékhez.
Vendég

Én is kérek kávét!
Kép
Szonja repülésére én is emlékszem, meg hogy ágynyugalmat rendeltek neki (jó vicc, ennyi idős gyereknél) és hogy szerencsére nem lett baja.
Az oviba tuti jól be fog illeszkedni, nem egy elveszett gyerek!

Tényleg Katus, mi legyen a Ragyogás könnyvel, átvigyem vmikor? Szóljál ám ma pl megyek a videotékába visszavinni egy dvd-t beadhatom (igaz hogy sokáig nem tudom maradni, mert az Áronért megyek 3-ra a suliba. Max fél óra ha gondolod...

(Vagy holnap is ugyanígy csak holnap 1-re megyek érte, mert nincs focisuli...)

Ciciügyben csak annyit egy édesanya testén vannak változások, hiszen története van, egy gyermeket hordott ki esetleg táplált hónapokig!
Nem lehet olyan mint egy tinié, de nem is kell hogy olyan legyen. Én azt mondom tegyünk meg mindent ami rajtunk áll a többi meg le van (sz) ejtve.
Szerintem ez természetes változás, amúgy a férjeink se fiatalodnak egy szexis melltartó vagy bébidoll meg egy kis félhomály -gyertya mondjuk-pedig csodákat művelhet!!! (Amiből én még jó pár hétig kimaradok, bruháááááááááááááááá!!! Kép)
Kép
Vendég

Ez jó.Apának így is tetszem,tetszünk mi kéne még.Semmi!Ez a lényeg ha ő elfogadja ezeket a dolgokat és nem nyomizik állandóan,hogy csináljukn magunkal valamit akkor ez így van jól.Nem is kell ennél több.
Vendég

Hát basszátok meg "elnézést a kifejezésért",de sík ideg lettem.A Balázs most telefonált,hogy megkérdezze hogy van a gyerek és basszus még mindíg nem kapott fizetést ennek már két hete.És a héten nem is fog.Már a kis f....m ki van ezzel a hülye tugyimutyi főnökével,hogy nem tudja a pénzt behajtani.Ebbe a hónapba is dolgozik ezerrel és ha ezt sem fizeti ki mi a fa..t fogok csinálni.Arra elég a gyesem,hogy kifizetem a számlákat meg a gyereknek bevásárolunk belőle ami kell egy hónapra.Most lenne itthon egy üveg borom tuti meghúznám.De majd a barátnőméknél!!!!
Vendég

Gabó, ma hajnalban én is sírásra keltem, Janka leesett az ágyrólKép, anyóséknál öt nap kiságy erre itthon a megszokott emeleteséből ugrott egyet, de csak lentről perszeKép

Katus, Bakonyszentlászlón voltunk. Legközelebbi város Zirc. Ott laknak a férjem szülei.

Vero, te elvagy tiltva? Bár dereng, hogy volt valami kemnyedésed.

Eszti, nagyon helyes lehet SzonjaKép. Én is kicsit megnövesztem most Jankáét, de az a pár szál... Bezzeg Mártonnak rengeteg haja van. A fülbevaló helyét is jó lenne eltakarni, aztán pár év múlva remélem nem lesz már annyira látható.

Kép
Kép
Kép
amica

Vero!

Ha van kedved, gyere, itthon leszünk, tudod hová kell?

katus78

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?