Jó reggelt!
Gabó!
Akkor gondolom milyen éjszakád, lehetet. Szegénykém, gondolom majd nálunk is lesz minden féle, ha már jobban "mozog" a Máté.
Itt most nem esik semmi, már úgy utálom a telet!!!
Ma egész jól ki tudtam magam pihenni, 3 szor kellett felkelnem, egyszer azért, mert pörgött az ágyban, bemászott a rácsvédő alá, és oda nyomta a kis buciját, és fájt neki.
Cumi, tea volt a másik kettő.
Vero!
Nagyon szép formás pocid van.
Nekem sem repedt ki a hasam, pedig szerintem azért nagy volt, viszont a combom, csípőm nagyon, kentem már szinte az elejétől, szerintem alkati kérdés, sajnos
Mellemről már ne is beszéljünk, olyan, mint egy 50 éves nőnek, előtte, szerintem pont szuper volt, kicsi, de kemény (már bocs, hogy így ömlengek a saját cicimről, de elkeserítő milyen lett) Most, lóg, nem tudom egy melltartómat sem felvenni, mert löttyhet, és ha lehajolok, kiugranak, olyanok, mint a szivacs.
Nadin!
Én szerencsére a vizesedést megúsztam, igaz pihentem is eleget.
Polcold fel a lábad, pihenj sokat, az segíteni fog, hajrá, már nincs olyan sok hátra, úgy elmegy, hogy észre sem veszed.
Én lassan ilyenkor már megszültem, akkor nagyon bántott, de utólag már nem bánom. Persze ezzel nem azt akarom mondani, hogy jó dolog szülni a 36 héten.
Légyszi írd le még egyszer a receptet, hétvégén el szeretném készíteni.
Ági!
Szuper, lesz, ha jöttök, én is meg szeretnélek nagyon ismerni.
Nagyon jó a tv, meg nagyon szép a lakásotok is. És a legszebb, legaranyosabb a kicsi Bálint.
Zsani!
Hogy szereted, hogy szólítsalak?
Örülök, hogy Virág már jobban van.
Merre felé laktok? Hol dolgoztál Virág születése előtt?
Eszti!
Még mindig nem tudtuk megnézni a filmet, pedig már olyan kíváncsi vagyok. Napközben, ha alszik a Máté végül is, meg tudnám nézni, de Jocó nélkül nem akarom, remélem, ma este meg tudjuk nézni.
Félek éjjel meg majd besz...k.
Oviban mi újság?
Mekkora lett Szonja hajacskája?
Nicika!
Mi van veletek? Remélem a kicsi Szintiának nem, fáj a pocikája.
Amika!
Ti hogy vagytok? Mindenki meggyógyult már? Éjszaka tudsz pihenni, alszanak a gyerekek?
Merre lakik az anyósod?
Reni!
Köszönöm neked a szép szavakat, nagyon aranyos vagy, nagyon jól esett.
Máténak is olajos volt a feje, próbáltam, többször kimosni egy fürdés alatt az olajat, mint írtam nekünk nagyon jól bevált a nivea kamillás sampon, szerintem azt nálatok is lehet kapni, de van a penátennek is. Kamilla gyulladáscsökkentő és nagyon jó a koszmós fejbőrre.
Most láttam, hogy a Máténak megint koszmós a feje egy kicsit, nagyon makacs egy dolog.
Egy hónapja nem mossuk minden este a haját, de most úgy látszik, megint kell mosni.