Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nalunk 3 honapos kora ota alszik kulon szobaban a Benedek, semmi problema nem volt az atszoktatassal, az elso ejszakat ataludta.
Lekopogom, par napja megint eleg jol alszik, 1-2x ebred, azt is ejfel elott, vagy hajnali 5 utan, ugyhogy viszonylag jol alszunk mi is...

Kezdunk mi is beallni egy rendszerre kaja teren:
reggel 7kor szopi
fel 10kor szopi+gyumis bebikaja
fel 2kor szopi+fozis bebikaja
5kor szopi+tejpep
fel 9kor szopi+tapi

a szopik nem tul nagy mennyisegek, olyan 50-80 millik, plussz kap delelott, delben potlast lefejt tejet,
Gyumibol megeszik 100-150 g-ot, fozibol 100-at, tejpepbol 150-200-at.
Mi a milupa HA-s vanilias tejpepet esszuk.

Ti milyen foziket adtok a babaknak? Nem tul a nagy a valasztek az uvegesekben...

Pelenka nekunk csak a libero jott be, az elso 3 honapban meg jo volt a Babylove, de a midibol mar kifolyt minden...

benci

Mi Liberot fogyasztunk, Pampers is jó volt, de néha kifolyt ez-az...

Hrk, Rayo
Megvagytok az iwiwen. Onnan jövök, egy volt ált. osztálytársam felrakta az össze osztályképet és egy jó adag kirándulóst is. Hát mi mennyit vinnyogtunk rajtuk!!! Cuccokra nem térnék ki. És milyen fiatalok voltunk...

KépKép
KépKép
jdora

Sziasztok!

Elmaradtam mostanában. Sajnos meghalt édesapám, így se időm, se kedvem nem volt írni, de azért esténként olvastalak Titeket.
Kaja nálunk nagyon megy:
6-7 körül 220 tápi
10-11: Danonino vagy Fruttapura
12-13: 200g főzi (leginkább husival)
16-17: 100g gyümi
19.30: 150g tejpép (Nestlé vagy Milupa)
Főziből vagy kecskeméti vagy házi készítésű. lényeg, hogy valami husi vagy halacska legyen benne. Védőnőnk szerint tejföllel, natúr joghurttal ill. kefírrel is lehet habarni a főzit nekik (6 hós kortól). Nálunk bevált, bár amúgy is jó evő volt Anna.
Minden étkezés után kap vizet pohárból, ill. étkezések között is kínálom vele.
Pelusból nekünk a Pampers jött be, de a méretezés szerintem nem az igazi. A ráírt szerint kb 1 kilóval előbb cserélni kell a méretet.
Anna születése óta külön szobában alszik, légzésfigyelővel. Nekünk bevált. Vannak nyugtalanabb időszakok, olyankor éjszakai fénnyel alszik. (IKEA-ban kaptam olyat, amit be lehet tenni mellé, akkus, kb 5 óra alatt fokozatosan elhalványul a fénye, majd lemerül.)

Kép
smici_robi

Sziasztok lányok!

Smici!
Öszinte részvétem.A mi házunkban egy nem is idős bácsi,jó erőben,ránézésre egészségben este lefeküdt és nem kellt fel.Döbbenetes.A sajtó még nem írt róla pedig egy közismert tv-s pasi apósa.

Írjátok itt a napirendeket és én nagyon szégyellem magam.A mi életünkben még mindig nincs semmiféle rendszer.Andris akkor szopizik amikor kér.A biztos pont,hogy 5-6 között már mi is eszünk gyümit amit mostanába már krumplival dúsítok.Alma,banán,szilva,stök,barack.Ma 7 hónapos. 7900g és 70cm. A védőnéni mostantól ajánlja a főzelékek bővítését.Fogunk még nincs.

Pelusban a Huggies-ra teszem a szavazatom.

Andris külön ágyban,de velünk egy szobában alszik.Ez csak a helyhiány miatt van így.Szivesen tenném külön.Mostanában elég éberen alszik és zavarjuk egymást.Főleg apa horkolása Kép

Kép
flocika

Lányok, köszi a tanácsokat, megyek és veszek neki vmilyen tejpépet, hátha szeretiKép

Smici,
Részvétem! nem lehet most neked könnyű...

Floci,
sztem ne foglalkozz a napirenddel, én is adok neki cicit mindig, ha kérKép Ki a pasi, akiről írtál?

Én Liberós vagyok, Pamoers-t is használtunk, de abból kifolyt (miniből) a pisi. Babylove még jó, de vki megsúgta, hogy azt régebben a Libero gíyártósorán csinálták, csak az eggyel előbbi fazon.

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Smici,
részvétem. Nehéz lehet...
Danoninot lehet már enni? Nekünk ilyen konnektorba dugható éjjelifény van, ami megy reggelig. Ezt az Ikeást majd megnézem, ha arra járok, jól hangzik.

Nóri megint lázas. Meg kicsit hurátos, de tényleg csak egy kicsit. Négy napig semmi nem volt, erre megint. Már éjjel nem aludt olyan nyugodtan, mint szokott. Viszont most már én sem vagyok százas...

A napirendnek (időben szopinak) szerintem inkább akkor van szerepe, amikor más vigyáz rá. Amikor lepasszoljátok a babut néha, akkor ő tudja, hogy nem érdemes cicit kérni, mert cici pl. elment egy moziba? Könnyen elvannak másokkal? Na persze én beszélek, aki síelés óta csak elaltatva tudom otthagyni anyumnál... De amikor felkel, már halál jól elszórakoznak!

KépKép
KépKép
jdora

csajok,
megnéztem a tejpépeket, sajna nem tudom még adni neki, mert tejpor az alapja... hiába tejpép a neve, azt hittem, hogy vmi tejpótló van benneKép nekem kiskoromban a tejre mondták, hogy kijött az ekcémám, így várni szeretnék a tejtermékekkel még egy darabig.

Nórinak jobbulást!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Köszöni! Akkor tejpép egy ideig még kilőve.

Lázról jut még eszembe: aki feltalálta a digitális homloklázmérőt, annak lenyomnám a torkán. Annak is, aki forgalomba helyezte! Amikor pár napja melegnek, sőt forrónak éreztem Bogyót, 37,6-ot mutatott. Erre bedugtam popiba normál lázmérőt 39,4 volt. Ha levonom a fél tizedet, akkor is komoly eltérés van!!!

KépKép
KépKép
jdora

Dóri!
Én nem a popsiban mérem.Ezek a digitális hőmérők olyan gyorsak,hogy a hónaljban is 5 mp alatt megvan.Addig bármelyik gyereket le lehet foglalni egy kis játékkal.
Jobbulást neki.

Hrk!
A Stoll buci apósa.Egy nagyon jó modorú,kellemes ember volt.Előző nap még beszélgettem vele.Mindig dicsérte és érdeklődött a gyerekeim felöl.Döbbenetes.

Kép
flocika

Floci,
nem rossz ötlet! Kép
Képzeljétek, Nóri lassan három órája alszik. Mi meg nyugodtan nézzük a Forma 1-et. Mert megérdemlem! Kép

KépKép
KépKép
jdora

Stohl buci nem a kedvencek közé tartozik, de azért szomorú esetKép

Biztos kialussza a betegségetKép mi is formaegyezünk! Kinek drukkoltok?

Nekünk is van digitális, de én a higanyosat használom, nekem olyan kis tündér, amikor mérem a lázát, mindig hagyjaKép Bóbitát énekelek neki közbenKép

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Ferrari áll a topon, de a Kimi is nagyon szimpi. Alonsot vmiért nem csípem. Úgyhogy nem mondhatnám, hogy 100% elégedett vagyok a végeredménnyel. Kép
Tök jókedvűen kelt pici hőemelkedéssel, jól bezabált és most játszik. Megyek én is játszani!

KépKép
KépKép
jdora

Mi is ferrari, de én meg a sumit nem csípem...
Örülök, hogy Nórilány jobban vanKép

Én is megpróbálom bezabáltatniKép

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok!
Kicsit elmaradtam...KépKépKépKép

Smici
Õszinte részvétem...

Saskia beszélni kezdett... "nein" mondja és rázza hozzá a fejét...

Napirend:
12 körül edéd (főzelék)
15 körül uzsi (gyümölcs)
19 körül vacsi (főzelék)
utána fürdés
A többi az nagyon képlékeny... mi nem eszünk tápszert, tejpépet... szopi van...

Mi is nagy F1-rajongók vagyunk... amíg gyerek nem volt, többször mentünk különböző futamokra...
Nálam a Ferrari és a Schumi jön be, utána az a kis hisztis Alonso...
Kimi nálam nem jön be... nem szeretem az olyan embereket, akik nem mutatnak érzelmeket...Kép
Vendég

Pelenka
Nekünk bevált a Dm-s és a Clever (Billa)... szeretem még az a pelust is, amit a BIPA-ban lehet kapni...

Bébiétel: Milupa, Nestlé és Billa-s (Ja, natürlich)...
Vendég

Betsy,
igen, régen voltál. Pocaklakóval mi újság? Mennyi idős most? Saskiának gratula! 2 nyelven tanul, Te magyarul nyomod neki?
Kimi halvérű, de inkább az legyen egy pasi, mint hisztis, mint az Alonso... Nekem az nagyon tetszett, ha jól emlékszem a storyra, hogy élete első F1-es versenye előtt halálra keresték, nem volt sehol, aztán kiderült, hogy az egyik kamionban horpasztott ezerrel. Kép

KépKép
KépKép
jdora

Jdora
Saskia németül tanul... én is németül beszélek vele... majd később megtanul magyarul...

PocaklakóKépKépKép úgy döntött, hogy nem akar minket...

Nekem a halvérű emberek nem jönnek be...
Vendég

Betsy,
jaj, nagyon sajnálom...
Jó barátságban én sem lennék vele, de mint pilótát nagyon bírom emiatt.

KépKép
KépKép
jdora

Betsy Kép
Sajnálom én is pocilakót, de azért ez bizakodásra ad okot, nem? Mármint hogy spontán összejött.

Hrk Kép
probálj feliratni Sinlac pépet. Ezt direkt allergiás babóknak találták ki, szója, tehéntej és nem tom milyen allergiáknál is használhható, de csak doki irhatja fel (esetleg a babaszobán vehetsz valakitöl akinek felirják, de nem szereti a babója)
jja, meek, mert hiszti van

Kép
Kép
Kép
minyu

Nem fogjátok elhinni, ha zat irom, hogy irtam litániát baromi hosszut, és mikor kijelöl és katt másolásra (biztos-ami biztos meglegyen, ha babanet nem mükszik) kifagyasztottam a firefoxot... Igen, én képes vagyok a linuxot is lefagyasztani,érzékem van hozzá Kép Kép
Igy most csak zanza:

Pelusbol: nappalra olcsó (pelusfutáros általában, vagy tesco-auchan), estére és "kimenöre" Libero,bár most vettem Pamperst (ez korábban nem vált be) mert volt akcios kuponom, kiváncsi vagyok, mit teljesit.

étrend:
5-fél6: tápi (180 ml körül, ezután visszaalszik és fél 7-7 körül ébred)
8-9: gyümölcs + néha gabona
11-12: fözelék husival
15-16: tejpép+gyümöcs, vagy csak gyümölcs
18 körül: fözelék gabonával
8-kor fürdés (utóbbi hetekben beálltunk erre)
utána: tejpép+gyümi, vagy sinlac+gyümi és kevés tápi (ha elfogadja)
Az utsó etetés igencsak rapszodikus mostanság... Kép

Alvás: kezdetektöl fogva külön szobában légzésfigyelövel. Ha eg szobában alszunk (pl a szüleimnél) akkor én nem alszok tul jól, mert sokszor felébredek, hogy szuszog, mocorog, megfordul, nyög, stb. Kép

Forma1: mi is nézzük, de nincs kedvenc csapatom. Most belealudtam, arra ébredtem, hogy üvölt a Palik Kép Alonsot nem szeressem, mert tavaly nagyképüen nyilatkozgatott.

Dóri: én nem szivesen adnék neki Danoninot, de én nem akarok neki csokit és turo rudit sem adni jó sokáig Kép Aztán ugyis rengeteget fog enni mindenféle édességet. Ha adnék, akkor én inkább Nestle baby-yogot vagy dessertet, az is valami pudingféle.

hm, nem emlékszem, miröl irtam még, ugyhogy most csak ennyi...
pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Nekem van Sinlac receptem, amit nem váltottam ki, mert azóta már 90%-os kedvezménnyel kapjuk, így inkább nem adtam érte annyi pénzt.

Pocaklakót én is sajnálom. Mennyi ideig lakott nálatok a babó?

Pelus: Most kaptam Pampers kupont, ezért azt vettem, hát, a második pelusnál kifolyt belőle a kaki, pedig most sokkal keményebb a székletük. Péter Montoyanak, én Raikönnennek drukkolok, de nagyjából megegyezik a véleményünk.
Ma mondott valaki újat, hogy az lesz a nagy forma1-es, csak épp nem tudtam figyelni. Ebből kiderül, h a futamot sem tudtam nézni.

Na pussz

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Minyu!

Majdnem elfelejtettem:
Nálunk nem változott semmit az alvásuk a dévényezésekkor. Csak du, amikor eljöttünk Katitól, mindig aludtak egy jót. Éjszaka viszont minden változatlan volt.

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Betsy,
sajnálomKép

Annamari,
ha nincs szükséged a receptre, akkor jelentkezhetek érte? dátum nem járt le? csak mert a múltkor pont a szuris recepttel jártunk így... előre is köszönöm!

igen, vmi R betűs, 21 éves, és a 7. lettKép

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Nico Roseberg, Keke Roseberg fia. A vérében lehet valami! :

KépKép
KépKép
jdora

) ez lemaradt Kép

KépKép
KépKép
jdora

Sziasztok!
Köszi a sok választ a kajáról! Persze mi kicsit másabbak vagyunk, mert nálunk nincs szopi! Már a tápszer se nagyon kell Reginek, de a tejpépeket nagyon szereti! Én vagy 6félét használok: banános-piskótás, málnás, csokis, vegyes gyümis,vaniliás HA-s,sárgabarackos... Eddig még nincs allegiatünet, remélem, nem is lesz!!!Kép

Nálunk iszpnyú idő van, úgy fúj a szél. A gyermekem nem nagyon akart elaludniKép Megviseli ez a bolond időjárás!
Kép

Kép
rayo

Hrk!

Írtam volna privit, de nem publikus a címed. Esetleg küldj egy üres mélt, akkor tudok írni neked.

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Rayo!

Azt hiszem, nem üdvözöltelek, pedig különösen közel állsz a szívemhez. Régebben szabad óráimban, perceimben figyelemmel kísértem az öribabás topikot is. Minden tiszteletem az övék. mostanában már nem tudok annyifelé olvasni sem.

Szóval légy üdvözölve!
Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Smici! Részvétem!

Betsy! Nagyon sajnálom. Hidd el, tudom mit érzel, legalábbis sejtem! Nekem is volt benne részem! De aztán jött Milánka!

A ti babáitokat is megviselik a frontok? Kisfiam napok óta éjszakánként nagyon sokat nyűglődik. Csomószor felsír, pedig ő már fél éves kora óta átaludta az éjszakákat! Nem tudom, hogy ezt is a fogzásra foghatom-e vagy azért van, mert nem jó esetleg neki a tápszer? Mildibé 2-t eszik, a "nyugodt alvásért". Na, azóta nincs nyugodt alvás. Holnap megyek tanácsadásra, majd megkérdezem a dokinőt!

Forma 1:én Montoya-nak szurkolok! A Roseberg gyerek szerintem fényes jövő előtt áll. Amúgy megnézem mindig a rajtot, az első 10 kört és utána általában arra eszmélek, hogy már csak 5-6 kör van hátra! Jót lehet bóbiskolni a zümmögésen!

Kitartás , lányok! Hétvégére kitavaszodik, állítólag!

bockbrigi

Sziasztok!

Látom milyen F1 fun club van Kép Nálunk is zümmögtek,de én nem figyeltem.A startot és a végét megnézem,de most lemaradtunk,mert nem 14.-kor kezdték mint szokták.

Betsy!
Nagyon sajnálom ami történt,tudom mit érezhetsz.Én két babát vesztettem el (12 és 20 hetesen) De nagyon akartam őket és aztán jöttek. Lesz Saskiának kistesója!!

Rayo!
A szél minket is megvisel.Főleg engem,rögtön megfájdul a fülem.És ha tudnád hogy döngeti a házat itt a X.-en....

Dóra!
Van megint nálam két zsák tavaszi-nyári angol ruci,ha érdekel gyere át a héten.

Kép
flocika

Bannamari!
Köszi! Hát, igen! Sokan vagyunk az örökbebabára várva topikon! Pont azon filóztunk, hogy mitől lehet ennyi meddő pár? És egyes megyékben különösen sok van...Csernobil??? Bár nem lehet mindent erre fogni!!

Flocika!
A mi panelünk sem épp mai gyerek, szépen átfúj rajta a szél!! Most meg iszonyú idő van Békésben! Máshol is tombol az ítéletidő?Kép

Bockbrigi!
Mit jelent az, hogy a nyugodt alvásért? Így reklámozzák a terméket? Mi Humana2-t eszünk még, bár 8hónapos kortól lehetne a 3-t is!
Nem hihitetlen ahogy nőnek ezek a csemeték?Kép

Puszi: Rayo+család
Kép

Kép
rayo

Hú, jó sokat írtatok. Nekem tegnap el sem indult a babanet...
Védőnénink ajánlotta, hogy most már (7 hós) nyugodtan adjak neki joghurtokat, túrókrémet, sajtot és sok-sok halat. Eddig én is csak a baby-yogot adtam, de most felbátorodva kapott Danoninot (nagyon ízlett neki), tegnap pedig vaníliás krémtúrót (azt is jól fogadta). Abban viszont egyetértek Minyuval, hogy én sem szeretném mindenféle édes ízekkel megtömni, mert általában ezután nem szokták elfogadni pl a zöldségeket (nem elég édes).
Betsy! Sajnálom...
Nekem az időjárással inkább az a bajom, hogy ilyenkor is vinnem kell a gyereket minimum egy óra sétára. Gondolhatjátok! Tegnap majdnem röpültem a babakocsival együtt (könnyített alumínium váz). Séta nélkül sajna nem alszik az én kis drágám.
Jdora! Ikeas lámpa SPÖKA fantázianévre hallgat. Szilikon-szerű anyagból van, gyerkő nyugodtan dobálhatja, szájába veheti ...

Kép
smici_robi

Két napig nem jött nálam a babanet! Viszont így kiderült, hogy függő vagyok... Kép

Smici,
megnéztem az Ikea honlapján, némelyik színnel kicsit riasztó, még jó, hogy nem az én szobámba kerülne! Kép Minden reggel fel kell tölteni? Még egy dolog, amire figyelni kell!

Floci,
pl. péntek de. nem alkalmatlankodnánk?

KépKép
KépKép
jdora

Floci Kép
Holnap megyek a napszemcsiért. Elvinném egyböl hozzátok, ha otthon lesztek. Vagy lesz egy talim Újpest városközpontban, de még nem tudom a pontso idöpontot, talizhatunk ott is, ha gondolod.
Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok lányok!

Minyu!
Bocsi nem jártam erre tegnap,most még itt vagyunk,de már valami programot szervez apa.Viszont ÚKözpontban van édesapámék virágboltja oda ha beadnád azt nagyon megköszönném.Majd oda szólók és ha tudják egyből ki is fizetik neked.Az ő boltjuk a közért mögötti négy pavilonsor bal szélén van.Encián virág.

Dóra!
Oké,pénteken várlak.

Smici!
Csak óvatosan a tejtermékekkel.Várj egy két napot egy újdonság után és figyeled a pocakot és a bőrét.

Velünk minden renben,szerencsére mostanában elkerülnek a betegségek.Andris szombaton volt 7hónapos.7900g és 70cm.Sokat közlekedik a szobában,de még nem mászik.Foga nincs,nem is kell,anélkül is tud harapni. Nagyon édes,vigyorgós gyerek.Õ még nem kapott tejterméket.
A nagyok szintén jól vannak.Kicsit izgulok,Tomi kedden megy az ÁMKba felvételizni,remélem sikerül.Nem szeretném kétfelé suliba hordani őket.

Kép
flocika

Floci Kép
OK, megkersem a virágboltot. 3830 lesz össz. Ha mégsem sikerül, akor majd kereslek!

Dóra Kép
Függöség detto Kép vagy Kép ???

Ja és a nagy hir: tegnap elkezdett kúszni gyermekem Kép Éppen 2 perce fejtettem ki a barátosnémnak, hogy látom a Dévényes haladást, de kicsit türelmetlen vagyok. Kép

Na, pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Ja, szóval épp a barátnémmal beszéltünk telefonon,és miután kifejtettem, hogy türelmetlen vagyok, azután 2 perccel kezdett kuszni. Ma is csinálta már, ugyhogy nem felejtette el Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

MI már szépen mászunk, szintén Dévényes eredmény! Kép De Regi már 8hónapos is elmúlt! Tegnap Nestlé babapudingot evett és ízlett neki!

Kép
rayo

Minyu,
mászáshoz gratula! Valamit tud ez a torna! Kép Kíváncsi vagyok, Nándi bírja-e a napszemcsit? Vagy jó szorosan odakötözöd? Kép Én most napernyőt fogok keresni a babakocsira, mert (bár szerintem rém hülyén néz ki a sportkocsin egy esernyő) remélem lassan kelleni fog. Az leárnyékolja az egész arcocskáját. Síelésnél kentem ezerrel, de itthon minden séta előtt nem szeretném.

Floci,
mail ment. Kép

Rayo,
most én is szívesen benyomnék egy babapudingot! Nyami. Megyek, keresek vmi finit a hűtőben!

KépKép
KépKép
jdora

Sziasztok!

2 napja nem enged irni a babanetKép

Smici,
oszinte reszvetem.

Betsy,
sajnalom a babot, de tenyleg ugy van ez, ahogy irod, nem veletlenul oda, es akkor jonnek a manok, ahova, es amikor, biztos nem volt meg megfelelo az idopont Nalatok.

Az en vedonom olyanokat mond, hogy adjak mar "katonakat" a gyereknek, bolti sonkaval, es kenyerrel...meg sajtot, lisztes rantast, natur joghurtokat...hat...meg a husit is csak jovohettol keszulok bevezetni, akkor lesz 8 honapos...

Mi meg nem kuszunk-maszunk, valami kezdetleges kuszas van, de nem merheto.
Mostanaban egyfolytaban ul, akar orak hosszat, ahogy leteszem hasra, hogy probalja a kuszast, ordit, hogy fel akar ulni...

Hrk,
vettel tejpepet?
Mi milupa vanilias hypoallergent eszunk, Benedek nagyon szereti, azt minden orvos felirja, foleg, ha van allergias a csaladban...

Rayo,
en nem merem kivinni a gyereket, ha nagy szel van..meg, ha napokig kell is bent rostokolnunk.Ugy felek, hogy megfazik a feje-fule...

Ja, es Betsy, meg valamit:priviben irnam inkabb, de nincs Neked olyan, szoval off lesz, de nem birom szo nelkul hagyni: olvasol mostanaban Csaladinetet? A baratnenk mar nem eloszor, es nem masodszor Teged fikaz ott, ennel undoritobb dolog keves van...aztan meg sirankozik, hogy senki nem ir mar a regiek kozul..vajon, miert?

puszi

benci

Dóra Kép
Napszemcsi direkt gumis, mint a sielös napszemcsi. De lehet, hogy igy sem fogja birni Kép
Nekünk van napernyönk is, tényleg béna, de nagyon hasznos! mi most is használjuk, mert ha délelött megyünk boltba, pont szembesüt a Nap. Már amikor süt a Nap.
pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

MinyuKép

benci

Minyu,
gratula Nándinak! csak így tovább!

Benci,
még nincs receptem, de ha minden jól megy holnap tudunk Annamarival találkozniKép különben már 2 napja eszik a gyerek rendesen, de azért jó lesz megkóstolni a sinlacot is.
A védőnőhöz meg sok-sok türelmetKép

jaj, és lécci Minyu légy olyan jó és tegyél már fel egy napszemcsis képet Nándiról!

puszi

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Sziasztok!
Minyu!
Köszi előre a napszemcsit,lehet,hogy csüt reggel már be is adom a pénzt,úgy is be kell mennem a Jókaiba egy leletért.De ha van kedved felhozni személyesen szívesen látlak,ha jól emlékszem úgy is meg akartad nézni az angol babaruhákat.Csüt és péntek de. biztos itthon vagyok,mert jönnek mások is.

Benci!
Szerintem hanyagold ezt a védőnőt.A mai allergiás világban nem szabad ilyeneket csinálni.Szerintem Kép Ha kérdésed van majd itt megvitattjuk és ami szimpatikus kipróbálod. Kép
Lám mire jók a netes barátnők. Kép

Dóra!
Neked is Kép

Kép
flocika

Sziasztok

Voltunk Olival hasi uh-n. Minden rendben. A véres pisi "csak" az előző heti megfázástól volt. Lehúzódott a hugyhólyagra. VAlami ilyesmit mondott a doki.
Most Milánkámnak van hasmenése. Már úgy érzem ezeknek a fránya betegségeknek sose lesz vége.
Nekem Oli 8 és hós. Õ már a járáson kívül mindent csinál. Ül, mászik, kapaszkodva feláll. Bár párszor azt is csinálta, hogyfelállt és rögtön el is engedte amibe kapaszkodott. Kb 15 másodpercig ácsorgott így.
A védőnőkrőr annyit, hogy 2,5 év alatt 4 védőnőnk volt. A mostanival kétszer beszéltem. Egyszer eljött amikor a régi bemutatta, utána meg mikor Oli fél éves volt benézett hozzánk. Sokat mondok azzal hogy 5 percet töltött nálunk. És a legjobb az egészben, hogy nem köszön. Ráköszönök az utcán és csak bambán bámul rám.
Úgyhogy ha problémám van a legelső védőnőmet szoktam felhívni. Bár az Õ körzetéből már elköltöztünk, de mindig segítőkész. Ja és volt, hogy eljött hozzánk (már nem tartozunk hozzá) mikor problémám volt a szoptatással. Hozzátenném, hogy az etetéssel vele sem értettem egyet. Azt javasolta, hogy adjak már 5 hónapos kortól főzit a Milánnak, pedig nem indokolt, mert a Milu 10 és fél kiló volt. Tehát elég volt neki a tejem. Sőt ekkor még egy kis ikerpárnak is adtam napi 8 dl tejcit.
Na Olival már nem és nincs ennyi tejem. De Olivérkémnek eléd.
Peleknáról: mi most Moltex ökopelust használunk. Eddig bevált.

Smici
Részvétem apukád miatt.

Betsy
Neked is részvétem a babucid miatt.

Többieknek puszi

Ana

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana

Benci
Én még ilyeneket nem adok Sasának, pedig már elmúlt 10 hónapos...
Eszik időnként néhány falat sajtot, mikor kinézi a számból...Kép

Legújabb tudomány: kapaszkodva felállunk... utána persze visítás van... a leülés még nem megy...

Kép
Vendég

Ana,
Örülök, hogy minden rendben!!!
hol veszed és mennyiért ezt a biopelust? És jó a minősége?

Betsy,
ez a kiscsaj tündéri, ahogy bíbelődik a legóvalKép és milyen finom kis husis a karjaKép

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Betsy!
Örülök,hogy itt vagy és írsz.Itt szerettel fogadunk,igaz Minyu!
Gyönyörű ez a haj szerkezet.Irígykedek,mert az én lányom két évesen olyan kopi volt mint Andris most Kép És ha belegondolok,hogy nekem kéne így a lábamra ráhajolni..... hát....

Kép
flocika

Mi már 7 és fél hónaposak vagyunk, de Levente még csak most próbálkozik a kúszással. Hamarabb ült, mint hogy elkezdett volna kúszi, de gondolom ez háton alvó babáknál így van. És hát a vashiány is lelassította kicsit a fejlődését lévén, hogy sokat aludt. Viszont most már kapja a vasat, a folsavat és a C-vitamin cseppeket, de még mindig aluszékony (kivéve a délutánt), pedig már 1 1/2 hónapja nyomatjuk a vasat. Mitől lehet???? Foggalmam sincs. Nincs tippetek??
szilbee

Sziasztok!

Latom megint kavartam egy kicsit tegnap a sz@rt...Ne is foglalkozzatok ilyenkor velem, csak egyszeruen nem birom elviselni, ha valaki egyszerre bekepzelt es ostoba...Betsy, remelem, nem huztad fel nagyon Magad, tenyleg arra gondolj, hogy odaat is sokan osztjak a velemenyedet, csak a a bekesseg kedveert hallgatnak inkabb...Nem ismerlek teged, nem akarlak vedeni, de ezt az egesz "musort" kovetem mar majd egy eve, igy velemenyem is van...

A lanyodnak gyonyoru haja van, es olyan kis kreolka, vagy csak a feny esett ugy?

Vedononket persze, hogy nem veszem komolyan, csak rohogok mar magamban, amikor mondja a hulyesegeit, meg rahagyok mindent, amugy nekunk is o a harmadik, es persze, hogy egyre rosszabbak kovettek egymast, ot mostmar be sem engedem, a fejebe vette, hogy latogatni varatlanul kell, gondolom, azert, hatha rajtakap, ahogy elhanyagoljuk itt a gyereket, vagy nem tudom, na, a lenyeg, hogy kertem tobbszor, telefonaljon, mielott jon, azert se, hat azota nem engedem be....

Szilbee, orulj neki, hogy alszik, vagy korosan sokat?..mit nem adnek en, ha a fiam kicsit tobbet aludna...tenyleg a ti babaitok mennyiket alszanak ejjel? Ugy ertem hany orat, mert Benedek csak 9-et, nekem nagyon kevesnek tunik, ehhez jon meg a nappali 2-max3, ennel nehany felnott is tobbet alszik...

Ti mindennap mentek setalni?

puszi

benci

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?