Nem fogjátok elhinni, ha zat irom, hogy irtam litániát baromi hosszut, és mikor kijelöl és katt másolásra (biztos-ami biztos meglegyen, ha babanet nem mükszik) kifagyasztottam a firefoxot... Igen, én képes vagyok a linuxot is lefagyasztani,érzékem van hozzá
Igy most csak zanza:
Pelusbol: nappalra olcsó (pelusfutáros általában, vagy tesco-auchan), estére és "kimenöre" Libero,bár most vettem Pamperst (ez korábban nem vált be) mert volt akcios kuponom, kiváncsi vagyok, mit teljesit.
étrend:
5-fél6: tápi (180 ml körül, ezután visszaalszik és fél 7-7 körül ébred)
8-9: gyümölcs + néha gabona
11-12: fözelék husival
15-16: tejpép+gyümöcs, vagy csak gyümölcs
18 körül: fözelék gabonával
8-kor fürdés (utóbbi hetekben beálltunk erre)
utána: tejpép+gyümi, vagy sinlac+gyümi és kevés tápi (ha elfogadja)
Az utsó etetés igencsak rapszodikus mostanság...
Alvás: kezdetektöl fogva külön szobában légzésfigyelövel. Ha eg szobában alszunk (pl a szüleimnél) akkor én nem alszok tul jól, mert sokszor felébredek, hogy szuszog, mocorog, megfordul, nyög, stb.
Forma1: mi is nézzük, de nincs kedvenc csapatom. Most belealudtam, arra ébredtem, hogy üvölt a Palik
Alonsot nem szeressem, mert tavaly nagyképüen nyilatkozgatott.
Dóri: én nem szivesen adnék neki Danoninot, de én nem akarok neki csokit és turo rudit sem adni jó sokáig
Aztán ugyis rengeteget fog enni mindenféle édességet. Ha adnék, akkor én inkább Nestle baby-yogot vagy dessertet, az is valami pudingféle.
hm, nem emlékszem, miröl irtam még, ugyhogy most csak ennyi...
pusz