Jó reggelt!
Gabuska, nem írtad meg hol vetted, a kafa kis kengurudat.
Livi nagyon cuki, nem figyelsz oda és cirkalmas körmondatokban mondja majd a magáét.
Amit írtál, hogy nagyon anyás, az nem a szeparációs szorongás? Amikor a baba minden idegenre is sírva fakad, és csak a mamánál érzi jól magát? Bár én úgy tudom az csak a 8-9 hónapban van, de lehet tévedek, vagy Livi mindent hamarabb csinál
Csajok, elmesélem a tegnap estét:
fürdés, utána szopi. eddig rendben van, ám amikor böfiztetem az egyik cici után hallom berottyant, hurrá, fürdés után kakás, nem baj a víz még megvan, meleg, gyorsam kimosom a senekét. Másik cicin szopi, egy nagy pislantás és az egészet úgy ahogy van kihányja. De valahogy úgy sikerült, hogy tiszta hányás az egész feje, füle (amelyik ráadásul ekcémás), jön az orrán. Akkor még egyszer nekigyürkőzünk, először orrszívás, hogy a maradék féldeci kijöjjön az orrjáratból, persze üvölt, aztán a fürdővíz,ami még mindig megvan, felmelegítése, és akkor hajrá újrafürdés, hajmosás, stb-stb. Hát ez volt a tegnap esténk, Még szerencse, hogy a vizeletgyűjtés nem tegnapra terveztem.
Ilba:
a papa fiával című képek nagyon jól sikerültek
Már rájöttem, hogy nehéz az a b.kocsi, de egyszerűen annyira szép, mindig gyönyörködöm benne
Jucus:
keresztelő
Szerintem tök jó, hogy ilyen érzékenyek a lányaid, így aggódnak a kistesóért.
szopi: olyan jó lenne 6 hónapig csak anyatejet adni neki. nem tudom kivitelezhető-e, de már az is jó lenne, ha enne szilárdat és nem kívánkozna ki belőle
Esztipeszti:
most olvastam, nagyon szép amit, és ahogy írtál
Figyuzzatok, lógok a szeren: