Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt lányok.

Most csak pár pillanatra tudok jönni, de végre megírtam a kisfiam születésének történetét. Ha valakit érdekel, küldjön egy mailt a krivacsyponteszterkukacchelloponthu-ra és elküldöm.

Puszi

Eszti
Vendég

Jó reggelt!

Csak gyorsan, reggeli éd fodrász előtt...Kép

Bubek,
Remélem, azóta már jobban vagyKép A hasam?! A múltkor is rajtam volt, csak a tunikával álcáztam. Szeretem, ha látszik, de hideg időben inkább arra ügyelek, hogy ne fázzon meg a derekam+a vesém.

Gabuska,
miért, mi van ápr. 6-án? Törpe tényleg kapisgálja a 4 kilót sztem is Kép Egyedüli orrszívás: KépKépKép

Mamacka,
elvileg ápr. 3-ra, vagy ápr. 8-ra várjukKép De jó lenne, ha együtt lennénk bent!KépKépKép

Bocs, most rohanok, kilyukad a gyomrom. Péksütik: sajtos táska, sajtos rúd és kakaós csiga, mindez a Kaiser pékségbőlKép plusz tejecskeKép

Ja, a férjem azt énekli, ha meglát: "Igen jött eeegy gömbhasú láány..."KépKépKép

Mancs

Kép
mancs

Jó reggelt!

Ilba,
milyen képek????? Mailt küldtem valamit vagy ide?

Ma fél kilencig aludtunk, és mivel Zoli itthon van ma, mindenre van időm, csak netezni nem...
Nemtom mennyit leszek ma, de igyekszem.

A gyerekecskék nagyon cukik!!!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok! Kép

Mancs
Mi Április 14-re vagyunk kiírva, de a doki szerint inkább 10.-e! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok,

Két dolog miatt írok:
1. már akartam írni, hogy Marci kinőtte a 2-es Pampers pelust, már a 3-ast használjuk (a 2-esből mindig kicsurran a pisi, és naponta 4x átöltözni már nem akaródzik valahogy...KépKép) és megmaradt egy egész Jumbo Pack belőle - bontatlanul. (98 db)
Nagyon szívesen felajánlom az újdonsült anyukáknak, vagy bárkinek, aki szívesen elhasználja. 3 kg felett jó. Sőt még ha nagyon nincs messze, a jövő héten esetleg valamikor elvihetjük Marcival.Kép (Remélem nem kapja el azt a sz@rt, bár igazából lázam nincs, és csak az orromat fújom, és tüsszögök)

A másik:
Ilba,
Hallgattam Rád, és kipróbáltam most megint a mellszívót, és elsőre nem nagyon akarta, de kb eltelt 3 perc, és akkor beszippantotta a cicimet KépKépKép - és 100ml-t!!!! fejtem le abból a cicimből amiből Marci most szopizott!
Nagyon-nagyon köszi, hogy így bíztattál! Ha te nem vagy, akkor biztos nem veszem elő újra...és most tök jó! KépKépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!

A szokásos havi egy net-leállásunk volt. Jó ez a UPC. Most jött ki a szervíz. Hát nincsenek jó híreim, mindjárt megyünk dokihoz. Minket is elért ez a rózsaszínszerű pisi.
A tejem most több, mert fejek ezerrel.
Ilba
te hogy fogod odaadni a lefejt tejet Beninek? Cumiba, vagy kanállal. Unokatesómék kidobták az egészet. Egyáltalán tudja valaki, meddig áll el?
Nekem még van decemberi is a mélyhűtőbe. Annak már lőttek?

Natasa:
gyönyörű a kislányod. gondolom mindenkitől bezsebelted már a dícséretet, hozzáteszem én is a magamék Kép

Coolasa:
fantasztikusan nézel ki, a babád is nagyon szép, örülök, hogy ilyen jó élményekkel tértél haza a kórházból, kérünk szépen több képet

Bubek:
Marci rendesen kipofásodott Kép Én meg örülök, ha naponta egyszer 100-at eszik, a többi meg 40-70 Kép Ne aggódj, az anyatej megvédi Marcit a náthától, én is voltam taknyos, a gyerek nem lett az, pedig nem használtam a maszkot, mert mindig a szemembe ment

Vvolga:
Andris olyan kis aranyos dundi.

Ja, igen, köszönjük szépen a névnapi köszöntést, de én úgy tudom Gergőt nov. 17-én ünneplik, nem?

Kormi:
a Buzz-t néztem ki, olyan kaficsek
Vendég

Tücsökmami,
én úgy tudom, hogy a lefejt tej a mélyhűtőben 1 évig tárolható, de nem vagyok biztos benne. Én Benedeknél pótlásra mindig a frissen lefejt tejet használtam, amit mélyhűtőztem, azt később kidobtam. Azt szokták mondani, hogy később a főzelékek sűrítésére lehet nekik felhasználni.

A Buzz tényleg nagyon menő, csak a súlya annak is 12 kg, ami megint nem túl jó tömegközlekedni. Arra a Zappot találták ki, de az nekem se annyira szimpi. Egyébként nagyon menő a cég weboldala www.quinny.com ott néztem meg a súlyadatokat, meg mindenféle mást is. Tetszik a másik kettő is (Speedi SX és a Freestyle), de azokat azt hiszem itt nem is lehet nagyon kapni, no és ezek se könnyűek.

Megyek, belevarázsolom Leventét a hordozókendőbe, mivel jó szokás szerint nem működik a lift, s olyan infót kaptam, hogy leégett a motorja, egy darabig nem is fog. A babakocsi lépcsőn lecipelését meg nem tűri a derekam. Megyünk, vásárolunk egy kicsit, ez az utolsó egygyerekes napunk, holnap hozzák Benedeket!!!Kép
Nem felejtettem el, hogy adós vagyok még görényes válaszokkal, talán majd ha visszaértünk, lesz rá időm.

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Tücsimami!
Én 6 hónapot tudok, és azt, hogy a főzibe sok gyerek nem szereti az anyatejet. Lívi sem.

Én meg begorombultam és vettem (használtan 3000-ért) egy kifelé néző kengurut, mert Lívi nem hajlandó nélkülem meglenni, én meg nem tudok semmit csinálni. Baromi jól bevált, még a postaládához is lementünk. És nagyon jól érzi magát benne, még Apával isKép. Úgy voltam vele, hogy ha nem válik be, visszamegyek a boltba és levásárolom az árát, így nem dobom ki a pénzt.

Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Tücsökmami,
én úgy tudom, 3 hónapig áll el, de 6 hónapig még bele lehet tenni főzelékbe.
Nekem is van még decemberi.Kép
Szerintem először azokat használd el, azok is jók még!
Majd írd meg mi volt a dokinál? Most már egyre jobban érdekel ez a rózsaszín pisi...

Kép
----------------
B&M
bubek

GAbi, király a kenguru. Kép

Tegnap én is kipróbáltam az ikeásat és jobb, mint a PC.

ÉS a jóhír: tegnap írtam, hogy este 9-kor kidőlt a fiam és beraktam a kiságyba. NAhát reggel majdnem 7-ig aludt. Kép Ilyen még soha nem volt!!! Annyira örülök. KépKépKép

Lehet, hogy legközelebb csak csütörtökön jövök, mert ma megint megyünk Bicskére, mert a nagymamám tegnap volt 74 éves és holnap fogjuk köszönteni. Kép
Jucus, közel leszünk. Kép

Puszi mindenkinek és jó időd és szép ünnepet mindenkinek!

Kormi, ti hol laktok kb., mert én a 8. kerületben és láttam, ti a 9.-ben?

Kép Kép
Kép
vvolga

Tücsökmami,
jobbulást Gergőnek, mennek a gyógypuszik... Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Gabi,
Tök jó! Kép
KiviLivi nagyon élvezi. Mindig máshova kell menni benne, és akkor tuti nem unja meg! Kép
Marci is szereti a kengurut! De ő nem ilyen vidám benne, hanem egyfolytőban körbe-körbe nézelődik, és erősen gondolkodik! KépKépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!

A babanet már megint kaka!KépMost úgy próbáltam fellépni ahogy Ilba irtaKép

Gabi:
Nagyon klassz a kengurutok!Kép
Látom, helyesebben olvasom,hogy Livicsek egyre ügyesedik!Nálunk is a hetedik hónapban rengeteget fejlődött!
Mi is ismerjük EdétKépFolyton kiabálja,de legtöbbször dadadada szerepel vagy mmmmmamma vagy annnnnyaKép

Ma voltunk tanácsadáson ,Szilvi 8,25kg és 71 cm.50 dkg.ot hizott,még igy is,hogy alig evett főzitKépA dokinő el volt ájulva hogy már egyedül feláll.)

Mamacka,Mancs szép pocitok vanKép
Coolasa nagyon jól nézel kiKép

Bubek köszi az infót a függönyről mindenképp megnézzük.Az árára nem emlékszel véletlenül?
Marci egy kis vasgyúró,hatalmas szemekkelKép
Gyógyuljatok meg hamar!!!Kép

Vvolga:
Látom Andris is izeg-mozog a székében!Tetszik hogy annyi haja van mint SzilvinekKép
És nagyon ügyes hogy az ágyában aludt reggelig!

Nálunk folytatódik az éjszakai rémálom,ma csak nyolcszor volt fenn a kisasszony.Ma megpróbálom a saját ágyába betenni ha elaludt,kiváncsi vagyok meddig birja.

Tücsökmami:
Jobbulást nektek!Nem baj ha máskor is van Gergő nap,mi akkor is megköszöntjükKép

Ilba:
Örülök,hogy túlvagytok a nehezén!Remélem a pisi ügy is megoldódik!

Kép

Kép
novum

Bubek,
és még arra jöttünk rá, hogy egy fél órás kengurus mászkálás után sokkal jobban elvan a szőnyegén fekve, gondolom jól esik neki kinyújtóztatni magát. Az is nagyon jó ebben a kenguruban (Hauck márkájú, még nem hallottam róla, francia asszem), hogy nagyon könnyű fel/levenni, a gyerkőcre úgy kell ráadni, mint egy nadrágot.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Lányok!

Már ajánlgattam az Infacolt pár nappal előbb!Nekem megvan bontatlanul az üveg szivesen odaadom ingyen és bérmentveKép valamelyikőtöknek!

Kép

Kép
novum

Bubek, én szívesen átvenném a pelust tőled. Mi most a Pamperst 2-5 kg-ig használjuk, ez az első, Newborn, de lassan kinőjük. Már bevág Bence lábánál.

Gabi, nagyon klassz ez a hordozó, majd mi is akarunk, hogy tudjunk kirándulni babakocsi nélkül is.

Tényleg, ki milyen kengurut ajánl?

Bence meg ma kapott a nagyiéktól egy bébitornázót. Annyira jópofa. Van rajta sok haver, és szerintem lassan nagyon fogja élvezni. Kép

Valaki megy valami ünnepségre holnap? Remélem jó idő lesz, mint ma, és megint lehet nagyot sétálni!

Puszi

Eszti
Vendég

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

1 mozdulattal kitöröltem az eddig írtakat. KépKépKép

És nyarat is akarok, mert k...va hideg van!

Amúgy nem hibbantam meg teljesen, sőt! Jó kedvem van, dokinéni szerint a hemzsegő baktériumokkal nem foglalkozunk (valószínű a fitymán vót egy kis kaka Kép), a lényeg, hogy nincsen vér a vizeletben. A rózsaszín meg kálcium kikristályosodás, ez nem baj. Azért kivi vagyok, hogy Tücsökmaminak mit mond a doki erről.

Kormi, Te szöszi baba Anyuci Kép,
hihetetlen édi Levi baba azzal a szöszke hajával! Kép Szépek vagytok!
Aztán majd írd meg mit szólt Benedek az első tesóval való találkozáshoz!

Eszti, Te Pamela Kép,
köszi a történetet, nagyon szép szülésed volt és nagyon meghatóan írtál róla. Potyogtak a könnyeim Benire, szegény csak úgy nézett, hogy mi baja a Mamának. Kép Köszönöm, hogy olvashattam.

Mancs, Te gömbhasú lány Kép,
hogy mi van április 6-án? Hát a szülinapunk!!! Kép

Gabi, Te nászasszony Kép,
hát szmájlikat küldtél csatolva a délutáni levélhez.
Jó a kengurú!!! Kép

Bubek, Te kis tejcsárda Kép,
na látod!!! Úúúúgy örülök! KépKépKép

Tücsökmami, Te újpesti szomszédasszony Kép,
Beni CSAK kanállal fogad el pótlást, így kénytelen kelletlen kanalazunk. Viszont már úgy tudunk legalább így enni, hogy semmi nem megy mellé!!! Kép
Fagyasztóban fél évig áll el a tej, de én is frisset adok neki pótlásra, legalábbis, amíg van friss. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Na sziasztok!

Megjöttünk a dokitól, természetesen vizeletvizsgálat. Persze én nem tudtam, hogy ezt a zacsit patikában kell venni, azt hittem adnak a rendelőben. (én naiv) Pénztárcát nem vittem magammal, úgyhogy megint apust kell megkérni, hogy ugorjon be hazafeleKép
+ beutaló a bőrgyógyászatra Kép seborrheás dermatitis a fülecskében, csütörtökön megyünk is, most viszont már remélem addig nem múlik el, mert akkor mire írja a kenőcsöt.

Gabuska:
én úgy tudom, az ortopédusok nem ajánlják a kifelé néző kengurut, nem tudom, de én is szeretném használni így mert könnyebb mint babakocsizni. Milyen üzletben veszel te ilyen kafa kengurut használtan?

Bubek:
hogy használjam el, amikor még a cicit is alig akarja bekapni Kép ma is félórás küzdelem, sírás, mit sírás üvöltés árán volt hajlandó 5 óra nem evés után szopizni.

Ehhez képest mégis már 6,2 kg és 61 cm. Csak nem lesz törpe. Kép

Kormi:
Igen azt a weboldalt én is láttam, itt Újpesten van egy cég, aki forgalmazza az összes Quinny babakocsit, ők hozatják be. Még keresgélek, láttam most egy másik 3 kerekűt. Az nagyon tetszik benne, hogy saját hidrulikája van, nem nekem kell kínlódnom a nyitással. Meg hogy olyan csecse Kép Persze egyáltalán nem biztos hogy lesz belőle valami, főleg ha találunk lakást, akkor api biztos nem engedi meg, hogy csak úgy szórjuk a pénzt babakocsikra Kép
Jó neked, hogy tudod használni a hordozókendőt, Gergő üvölt benne.

Sziasztok.

Remélem, most már leszek gyakrabban. Asszem elvitetem ezt a hülye mérleget, csak arra jó, hogy parázzak.
Vendég

Ilba,
jól van, akkor megnyugodtunk, hogy nincs semmi kóros a pisiben!Kép Tibi, ugye Te is örülsz?KépKépKép

Szmájlikat? Levélhez? Én se leszek már hülyébbbbbbbbbbbbbbbbbbb...
Átnéztem a kimenő postámat, nem láttam ilyet.

Nagyon szeretnék menni valahova holnap, de itt ma elég sz@r idő volt, nemtom ki merjem-e vinni a gyerekeketKép.

Nagyon szerettem a Nemzeti dalt a Varga Miki előadásában, gyerekkoromban mindig elénekelte 15-én, már évek óta nem hallottam.Kép De Tolcsvay előadásban is gyönyörű, mindig elsírom magam, ha hallom.

Na, megyek Eszti-Bence fotókat nézni!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi, nem küldtem neked fotókat, de ha erre vágysz, mindjárt csatolok a történet mellé. Kép

Ilba, de jó, hogy minden ok! Látod!!! Kép
Örülök, hogy tetszett az iromány. Kép

Tücsimami, én megelőzésképpen csak heti egy mérlegelésre vagyok hajlandó, mert nem bírnám a napi szinten történő agybalövést. Kép Én nem vagyok erre jó alkat, és tuti egész nap azon lennék, hogy evet-e eleget.
Vendég

Bocsánat, olvasni, nem fotókat nézni mentem.Kép

Kép
Kép

Kéne már valamit rosszalkodni!
Kép

Hát neked meg mi lóg a fenekedből barika?
Kép

Nézzük csak meg közelebbről!
Kép

Nagyon vicces dolgokat láttam!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok Lányok!

Végre sikerült feljutnom a netre. Visszaolvasni, csak az elmúlt két napot sikerült, de az összes eddigi képet megnéztem.
Egy pár napot én is betegeskedtem, nátha, köhögés,de szerencsére jól vagyok. Mire meggyógyultam, addigra a bnet betegedett meg, és nem engedett fel. Kép
Kormi,gyönyörű a baba!
Coolasa, a te gyerkőcöd is gyönyörű! Büszkék lehettek mind a ketten! Gondolom azok is vagytok.Kép
Nem tudom miért nem ajánlják a kifelénéző kengurut, szerintem nincsen vele semmi baj. Legalábbis nem jut eszembe semmi, amiért nem lenne ajánlott.
Mancs, Mamacka jó nagy pocitok van már. Ha apa este haza jön, mi is csinálunk egyet, akkor felteszem. Már egy kicsit irigykedek, hogy ennyire előre jártok. Hamarosan megérkeznek a picúrkák.Kép
Ilba, néztem, hogy a táblázatból még hiányzik egy-két adat, amit eddig elfelejtettem leírni.
Kor: 26, babaneve: Máté, szülésznő Hajdú Barbi
Köszi!
Gabuska: Livike nagyon huncutnak néz ki! És milyen érdeklődő. Meg kell zabálni, ahogy bámulja azt a madzagot!Kép
További szép estét!

Kép
Kép
szõkemelinda

Tücsökmami,
üdv. a zacsifelrakók táborában. Kép Majd meglátod milyen jó móka, főleg, ha a kaka közül kell kioperálni. Kép
Nem lehet, hogy amikor ilyen a pisije, akkor kevesebb a folyadék benne és neki is kikristályosodik?
Ne izgulj, nem lesz semmi baj!!!
A Quinny nagyon menő, megnéztem, a férjem meg azt üzizi, hogy ha saját hidraulikás, akkor nehezebb egy kocsi, vagy mi.

Gabi,
KépKépKép
De jó nektek, hogy mentek valahová! Mi nagytakarítunk. Kép
Hát az utolsó képen valami zabálnivaló a kisasszony!!! Kép És ugye mondanom se kell, hogy ugyanilyen rózsaszín pelusos, zenélő barikánk nekünk is van

Eszti,
most láttam, jön - igaz, hogy marha lassan - a melegebb, jobb idő. Séta valamikor? Kép

Melinda,
kérjük azokat a képeket!!! Kép

A tábla frissen és üdén Kép
Kép

Itten meg az én gyermekeim Kép
KépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
nagyon aranyosak a kölkeid!KépKépKép
Nem megyünk sehova, csak szeretnénk...

Kormi,
megnéztem Leventét és még mindig nem értem, hogy bírjátok megállni ,hogy ne faljátok fel!!!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba, én is hallottam, hogy hétvégére már jó idő lesz. Jövő héten bevállalhatnánk egy sétát, ma is már kétszer voltunk, de. és du. is. Kép
Vendég

Sziasztok!

Most olvastam vissza az elmúlt négy nap termését. Nálunk a héten itthon vannak a csajok, apa is szabit vett ki, én meg ennek örömére gondoltam betegeskedek egy kicsit. De komolyan mondom, már sokkal jobban vagyok, olyan jó olvasni Titeket. Kép És a képek... Akár a doki is felírhatta volna.KépKépKép

Gabuska,
A bárányos akciósorozaton hangosan kacagtam. Nagyon tuti. Kép Milyen ügyes már Livicsek, mennyi mindennel bővült a repertoár.
(Én is olvastam a BJ-s topikban a hsz-t és nekem is ő jutott rögtön az eszembe.)

Timi,
A zűrös éjszakáitokról olvasva felszisszentem. Annyira együtt tudok érezni Veled. Kép Nálunk is volt mostanában egy pár ilyen.

Mamacka, Mancs,
Gyönyörű kismamik vagytok. Irígylem a szép pocakotokat.Kép

Coolasa,
Nagyon bírom a stílusod, élvezet volt olvasni a szüléstörténetedet. Kép Elképesztően jól nézel ki és a babónak sem kell elbújnia melletted.Kép

Ilba,
Örülök, hogy szerencsésen végződtek a könnyes-pisis dolgok. Már akartam írni, hogy Beni olyan a mosolygós képein, mint egy kis Micimaci. Azzal a felfelé görbülő szájszélével együtt meg kell zabálni.Kép

Bubek,
Gratulálunk Marcinak az újabb győzelemhez, amit a Nagy Zacskó Rémekkel vívott küzdelemben aratott. Kép Milyen ügyesen megfordul már! Kis izompacsirta.Kép

Tücsökmami,
Gergő igazán édesen szamaragol. Kép A szopi nálunk sincs teljesen rendben, néha bírkózni kell, néha két korty után ülne fel az ölemben, aztán visszabukik a cicire újabb két egész korty erejéig és ez így megy percekig. Én is tanácstalan vagyok.Kép

Nálunk ma reggel megvolt a keresztelő. Keresztanyukánk rögtön kettő is akadt. A lányok kivitték Bogeszt a nappaliba, a pihenőszékében üldögélt, de túl közel tették a dohányzóasztalhoz, amiről is néhány perc megfeszített koncentrálás után magára rántotta a terítőt és ezzel együtt a rajta található tárgyakat, többek között virágváza, benne víz és virág. Az ordításra rohantunk ki. Most már tudom humorral nézni a történetet, de akkor rendesen remegett a lábam. A lányok zokogtak, főleg Viki vette nagyon a szívére, őt jobban kellett vígasztalni, mint Bogit.

Jucus
jucus73

Sziasssssssssssssssssztok!
Jucus, gratula a keresztelőhöz! Teszel fel képeket?
Egyem meg a szívüket a kis zokogó lányaidnak. Kis drágák!

A mai akciója, amitől lehidaltunk, a következő: fejére húzza a takarót vagy textilpelust, és a kukuccs-ra vigyorogva előbújik. Fél órán keresztül játszattuk vele, mert nem akartuk elhinni! Timi, Szilvike is biztos ilyen rohamosan hozakodott elő az újdonságaival, szólhattál volna előre, hogy ne érjen minket felkészületlenül!KépKépKép

Viszont sajnos még mindig anyás, nagyon gáz, hogy állandóan mérgeskedik, ha elmegyek a közeléből.Kép Viszont ahogy bújik!Kép
Most is fesztivál van, mennem kell.
Jóccakát!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Natasa, mielőtt vaktában elszalasztanád kedvenc férjedet az Anitába, érdemes telefonon érdeklődni, van-e raktáron ez a fűzőjük, én pl 3 hetet vártam rá, és pont szülés előtti hétre érkezett.. (Amúgy állítólag a brendonba is szállítanak belőle)
tel: 4871036

Kép Kép
coolasa

Sziasztok,

Jobbulást a betegeskedőknek!

Én is tiszta nátha vagyokKép
Zsófinak semmi baja hál' istennek.
Megkapta hétfőn az 5 hós szurit. Nagyon jól viselte. Nem is sírtKép
A hülye védőnő felhívott, hogy kijönne pénteken (10-én). Hát azóta is jön......
Na nem hiányzik egy cseppet sem, de nem birom elviselni mikor valaki link.

Nagyon édesek a babócákKép

Gabuska, nagyon jó a barikás sorozatKép
Nekünk is van egy ilyen szexuálisan zaklatott cicus (kilóg a fenekéből a zsinór Kép), de túl húztam valószínüleg. Férjem megoperálta Kép, de már nem működik, úgyhogy eltávolítottuk a beteg alkatrészt. Én meg összeöltöttem a sebszéleketKép.

Azt mondta a doki néni , Zsófi keveset hízott.
Most 6120 gr, 68cm. Úgyhogy el is kezdük a krumpli evészetet, de nem nagy sikerrelKép
Mondjuk ez volt az első nap.

Bubek, nemtudom még, hogy leszek csütörtökig, addig még írunk vagy beszélünkKép
A hócipőm tele van már a hideggel!!!!!!

Mindenkinek nátha mentes napokatKép

Kép

Kép
sajtine

Jucus
gratulálok a keresztelőhözKép

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok!
Sajtiné, mennyi volt utoljára Zsófi, hogy kevés a 6120?
Szexuálisan zaklatott cicus KépKépKépKépKépKép

Lécci ne átkozzatok, de van egy újabb hírem Líviről: érezni egy fogacskát alul! Nem látszik, de ha ráharap az ujjamra, úgy megszúr!
Hétfőn lehet, hogy hoz egy 5-öst kémiából?KépKépKép

Szép időt mindenkinek, hogy lehessen sétáááányi!

Kép

Ugye, milyen jó az ünnepi tévéműsor?Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jó reggelt!

Gabuska, nem írtad meg hol vetted, a kafa kis kengurudat.
Livi nagyon cuki, nem figyelsz oda és cirkalmas körmondatokban mondja majd a magáét.
Amit írtál, hogy nagyon anyás, az nem a szeparációs szorongás? Amikor a baba minden idegenre is sírva fakad, és csak a mamánál érzi jól magát? Bár én úgy tudom az csak a 8-9 hónapban van, de lehet tévedek, vagy Livi mindent hamarabb csinál Kép

Csajok, elmesélem a tegnap estét:
fürdés, utána szopi. eddig rendben van, ám amikor böfiztetem az egyik cici után hallom berottyant, hurrá, fürdés után kakás, nem baj a víz még megvan, meleg, gyorsam kimosom a senekét. Másik cicin szopi, egy nagy pislantás és az egészet úgy ahogy van kihányja. De valahogy úgy sikerült, hogy tiszta hányás az egész feje, füle (amelyik ráadásul ekcémás), jön az orrán. Akkor még egyszer nekigyürkőzünk, először orrszívás, hogy a maradék féldeci kijöjjön az orrjáratból, persze üvölt, aztán a fürdővíz,ami még mindig megvan, felmelegítése, és akkor hajrá újrafürdés, hajmosás, stb-stb. Hát ez volt a tegnap esténk, Még szerencse, hogy a vizeletgyűjtés nem tegnapra terveztem.

Ilba:
a papa fiával című képek nagyon jól sikerültek Kép Már rájöttem, hogy nehéz az a b.kocsi, de egyszerűen annyira szép, mindig gyönyörködöm benne Kép

Jucus:
keresztelő Kép Szerintem tök jó, hogy ilyen érzékenyek a lányaid, így aggódnak a kistesóért.
szopi: olyan jó lenne 6 hónapig csak anyatejet adni neki. nem tudom kivitelezhető-e, de már az is jó lenne, ha enne szilárdat és nem kívánkozna ki belőle

Esztipeszti:
most olvastam, nagyon szép amit, és ahogy írtál Kép

Figyuzzatok, lógok a szeren:
Kép
Kép
Vendég

Tücsökmami!
Gergő tök jó fej! A felső képen fütyürészik?Kép

Nemtom, hogy csináltad a popi mosást, de felkavarodhatott a gyomra. Nem azért mert rosszul csináltad, csak Gergő baba is hányós, mint Livicsek. Én régebben amikor "túl gyorsan" emeltem fel a szopi után Lívit a büfihez, már attól is az egész tejet kihányta. Mindig irígykedtem, ha hallottam valakitől, hogy szopi után fürdetnek, hogy az éhségtől ne ordítsa végig. Ha tápit eszik fürdés előtt, még 3 óra múlva is bukik ezerrel közben, meg utána az öltözéskor. Pedig úgy érek hozzá, mint egy porcelánbabához.
Meg ha kaja után vagy közben kakált, akkor 1 óra múlva mertem csak tisztába tenni, mert amikor megemeltem a popsiját hanyattfekvésben, rögtön ömlött a kaja. Szerencsére már ez nincs így, de a tápszer, rizspép után még mindig bukik órák múlva is.
És ami a halálom, mindig az alá terített pelenka vagy törölköző mellé megy fél centivel.

A kengurut itt vettem a kispesti tűzoltóság mellett egy bababoltban. Dia biztos ismeri, meg Timi is, Babaország a neve.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Elfelejtettem Tücsimami, hogy (eddig még) nem sír az idegenektől, nagyszülőkkel is tök jól elvan, a bölcsiben sem zavartatja magát, csak ha valaki hirtelen "ráront". Úgy látszik, Apa-sztrájk van.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Lányok,

tudtok S.O.S. ajánlani vmit hasfájás ellen? Legalábbis azt hiszem, ezért sír Noémi időnként kétségbeesetten. Az édeskömény teáról már hallottam, vagy van vmi jobb is? Ti már biztos kiveséztétek ezt 1000szer...azért lenne sürgős, mert ma megyek gyógyszertárba..

előre is köszi!

Kép Kép
coolasa

Coolasa:
Infacol szirup, Espumisan csepp, Gripe Water víz, választhatsz, de a gyógyszertárban is tudnak segíteni. Segít még ha az alkarodon hasrafektetve sétáltatod, gyakran böfizteted, simogatod a hasikát. A többiek okosabbak, biztos tudnak több tippet is. Ezen sajnos túl kell esned, ha már hasfájós lett.
Kitartás!
Vendég

Kép

Jucus,
Jobbulást Neked, remélem a mai „termésünk” után aztán tényleg kutya bajod lesz. Kép
Gratula a hirtelen jött keresztelőhöz, fantasztikus lányaid vannak, nagyon jó testvérkék! Kép

Gabi,
Áruld már el, milyen gyorsítót adtok Livicseknek? KépKépKép

Sajtine,
Neked is jobbulást, látod, sűrűbben kell jönni, hátha Te is egyből jobban leszel! Kép
Szexuálisan zaklatott cicus: KépKépKép
Mennyi az a kevés? Csak krumplival kezdtek? Mikorra akarod a szopit teljesen főzelékkel kiváltani?
Itten egy témába vágó link, ha ismered, akkor bocsi.
http://www.szoptatasert.hu/index.php?inf=oktato_hathonaputan2

Tücsökmami,
Mindig olyan szórakoztatóan írod le ezeket a számotokra közel sem mulatságos történeteket, de ne haragudj én mindig megmosolygom. Persze kis Gergőt meg nagyon sajnálom, kis hős ő is, rajta sem látszanak meg ezek a megpróbáltatások. Kép
Egyébként írtam Bubeknek, hogy Marci mennyit változott, hát ezeken Gergő is teljesen más már. Kis okos buksija lett, olyan felfedezős. Kép

Coolasa,
Beni nem volt hasfájós, de az Infacolt szokták dicsérni, meg a Grape Water-t, de ez 1 hónapos kórtól adható csak azt hiszem.
Hogy vagytok? Tejcsi van elég? Nincsen friss, közeli kép a jányról?

Orsi,
Már nem is jössz közénk??? Hiányoztok!!!

Évi,
Veletek mi van? Hogyan telnek az első hetek?

Vuka,
Ti is nagyon eltűntetek!

Mi voltunk délelőtt a Római parton, gyönyörű idő volt, nagyon sokan sétáltak, de mégis olyan nyugis volt az egész. Kép

Most meg remélem tart még egy kicsit a délutáni szuny és én is alhatok egy picit. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Végre jó a babanetKép

Ilba:
Örülök,hogy minden rendben van a pisivel!És Tibi is örülKép
A hasi ultrahanra mikor mentek?A dokitok is adhat beutalót!
Beni és az apukája c. kép nagyon aranyos!Beni pofija szépen kikerekedett!Kép

Gabi:
Nem is tudtam,hogy abban a boltban használt cuccokat is lehet kapni!Pedig többször is elmentem már mellette és olyan drága boltnak nézett ki,igy be se mentem.
Liviről a sorozatfotó nagyon jó!Látszik milyen huncut kislány!KépNálunk nem ilyen jó az ünnepi műsorKépTi melyik csatornát nézitek?

Tücsökmami.
Csak nem tőled ijedt meg Gergő?Kép
Hát ez a bukás,kaka,fürdés nem hangzik valami jólKépKépzelem milyen fáradt lehettél!

Jucus:
A keresttelőtök nem volt semmiKépAzt hiszem erre még sokáig fogtok emlékezniKép
Köszi az együttérzést!Kép
Sajtine:
Jobbulást neked!
Zsófi pedig majd megszereti a krumplit vagy valami mástKép

A mai éjszakánk egy fokkal jobb volt.Persze az ágyában 10 percnél tovább nem aludt!Ahogy körülnézett és látta,hogy hol van rögtön rázenditett.Gondoltam most hagyom egy kicsit sirni amig fogat mosok,de mire visszamentemmár Fanni kivette,mert olyan édesen sirt.Hát ennyit a következetességrőlKép

Mi nem voltunk ma sehol,de Szilvit délelőtt kitettem az erkélyre levegőzni,mert akkor még sütött a nap.

További jó pihenést mindenkinek!Kép

Kép

Kép
novum

Coolasa,
az infacolt lehet adni már most is, nagyon jó, mert olyan összetevői vannak, amik nem szívódnak fel. Mi 2 hetesen kezdtük. Kitartás! A lányoknál hamarab rendbe jön a poci általában, ezt én is megerősíthetem!

Timi,
sok használt cucc volt, kiságy, pelenkázó, hordozó, etetőszék, állványos hinta (ez pl. 7000-ért), babakocsik, kádak és bár nem láttam, de tuti ruhák is vannak. Ha nem gyűjteném a barátnőmnekKép, oda vinném majd eladni a cuccokat.

Ma egy kicsit kiakasztott Azuramzoli, olyan buta dolgai voltak! Pl. egész délelőtt panaszkodik, fázik a derekam, mert mindig lecsúszik a melegítőgatyám, ajajajajaj, mondom vegyél fel egy másikat... Aztán, nem tudok leülni a földre Lívi mellé, mert felfázok, mondom neki, akkor tegyél magad alá egy plédet, vagy vedd az öledbe...
Van még a tarsolyomban, de nem akarlak untatni Titeket vele, a lényeg, hogy vót egy kis fejmosás. Atért a tányérkészlet még hiánytalan!Kép (Látta valaki a Csapdd le csacsi!-t? Besz@rás az a film, imádom!)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja, Ilba: Shell V-power!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ilba, holnap egy séta a Szt. István parkban? Már ha jó idő lesz! Te amúgy merről fogsz jönni? Mert én kb. a Margit híd és az Árpád híd között lakom, szóval én valahol ott megyek ki a Dunapartra, és úgy a park.

Hm?

Puszi

Eszti
Vendég

Eszti,
én is ott lakom pont, csak Veled szemben, a Duna másik oldalán. Kép
A Margit híd felől mennék azt hiszem, mert így felszállok a 86-os buszra, ami új, a hídig, aztán át gyalog (?),vagy ráveszem magam a 6-osra, ami régi, viszont átvisz a Jászaira. Onnan gyalog mennék.
A holnap sajna nekünk nem jó, Beni holnap kapja a szurit. Kép

Gabi,
KépKépKép

Timi,
még fel sem hívtam őket. A dokinéni azt mondta, nem ad rá beutalót, mert felesleges elmenni, egészséges a gyerek, majd ha valami gond lesz...
Éjszakáitokért nem írigykedek. Kép
Fanni és a következetesség: Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, szuri Kép De akkor majd jövő héten valamikor. Én azért megyek.

Gergő képek nagyon jók.

Nálunk ma nagyüzem volt. Jöttek anyósomék, mentünk át együtt anyukámékhoz, ebéd, stb. Bencust jól megdédelgette mindenki délelőtt, így egész délután aludt. Kép Kis hős. Kép

És múlt héten megvolt az első nyakig kaki akció, amit aztán egy csapos lemosás követett. Ezt mindeddig csak hallottam, hogy lehet ilyet, most már TUDOM, hogy tényleg tudnak ilyet kakilni a gyerekek. Kép

Csoki

Eszti
Vendég

Ilba,
Benimanónak fájdalommentes szurit kívánunk holnapra!

Livicsek ma sem csapta össze a délutáni szundit, 3 órát alukált. És megint aludtam/aludtunk vele kettőt. És már látni is lehet a fogacskát, csak rémülettel láttam, hogy olyan a teteje, mintha fogköves lenne. Szép lenne, ha már szuvasan bújna ki... De a mi a túrótól lenne az, semmi olyat nem eszik, iszik. No, majd kiderül.

Mancs,
mi a helyzet? Ma még nem voltál. Livi odavan a könyvért!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Most csak nagyon kevés időm van. Olvastalak benneteket. Tücsimami! Jó kis sztori!Kép Boztosan nem unatkoztatok tegnap este.
Az ígért képek:
Kép
Kép
Most pár napig nem vagyok, mert Kaposváron vagyok suliba. Jó hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
szõkemelinda

Gabuska,
"Bocs, mozog a lámpa, bocs." KépKépKép

Jucus
jucus73

Jucus!
"Mi ez a műsor?! Hazajövök, üres a belem, kaja sehol! Balhé az igen, balhé, az van! Csempe a francba, az van!"

Az én vezetéknevem is Huszár, ezért sokat hallgattam a gimiben, hogy "Van még egy Huszár!"Kép

A másik kedvencem a "Hol a kés, Bea????????", meg a "B... meg Géza a láncodat!", és hogy veszekednek mint az állat, de kezdődik a Szomszédok és rohannak békésen a tévé elé.Kép Meg az egész film úgy ahogy van. Telitalálat. Meg egy kicsit nosztaligázik is az ember ilyenkor, akkor voltam 12-13 éves.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jucus, Gabi,
a lényeg, hogy Ti tudjátok miről beszélgettek. KépKépKép
Én erről azt hiszem lemaradtam. Kép

Melinda,
szép pocod lett Neked is, hol is tartasz?

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabuska:
Én befogom a számat, azért amit neked kellett kiállnod... hát az nem semmi, úgyhogy ezután én Gergőre nem panaszkodom. Kép
Csapd le csacsi: párom egyik kedvenc filmje Kép
Vendég

Illy jó kedvünk van mostan:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?