Sziasztok!
Megérkeztem!
Mindenkinek nagyon köszönöm a köszöntéseket,tényleg jól esett.
Nálunk is van egy csomó Zoltán,Tamás,József,sőt házassági évforduló,és még szülinapok is ebben a hónapban,úgyhogy a buli folytatódik.
Mi jobban vagyunk már,ami a víruskát illeti,de most meg anyósóm kapta el,mindenkit leteper,még szerencse,hogy gyorsan lezajlik.
Judit! Nagyon okos babád van!Bencike nagyon sok mindent tud már,le a kalappal.
(Volt kitől örökölnie
)
Dávidot meg éppen a könyvek kötik le,és mással boldogulunk nehezebben. a Montessori tornyot nem tudja rendesen kirakni,csak össze vissza,sőt a fakirakót sem tudja,csak segítséggel.
Táncolás az itt is megy ezerrel.
Ti felveszitek még a Benci hangját? Emlékszem mikor kicsi volt,akkor felvettétek
A hangulat gerjesztésről meg van a véleményem
Nem kivánok ezzel többet foglalkozni a jövőben
,én úgy érzem,hogy mindenkivel toleráns voltam,és senkit nem bántottam,se itt,se a többi forumon,ha valaki tolakodásnak veszi és bántónak érzi,ha valakit jóindulatból hiányolok, és ennek hangot is adok akkor azt sajnálom.
Tudom,hogy nem lehetek mindenkinek szimpatikus és szerencsére nem is akarok az lenni.
Én viszont a kibeszélős,sunyi és érzéketlen embereket nem bírom igazán.
Mikor kapja Benci a 15 hós oltást?
Aranyosak ezek a babák.
Ja és néztem az oldalad,annyira jó kis blogot csináltál Bencinek. És gyönyörű virágokat kaptál a pasiaidtól
A gyógyszerekről tudtam,hogy ásványianyag pótlók,csak a doki nem tudta,hogy minek kérdezek én ilyeneket tőle,ő nem mondta hogy adjak neki. Azért nem értette
És még azt is mondta,hogy azok nagyon jók!
Évi! Köszi!
Jobbulást Katának!
Sikerült bogyót venni?
Én amióta adom a Vitakolant a Dávidnak elég jól bírja,na ezt a hányos dolgot kivéve,de elég jól bevált nekünk eddig.
Csilla! Köszi a köszöntést! Ari vagy!
Gyerkőid?
Dia! Neked is köszi!
Szóval Gáborka is szeret éjszaka dorbézolni? Nem lehet,hogy a foga jön? Ilyenkor felébrednek és a legjobb vigasz nekik a cici. Lehet hogy nem enni akar,csak maszírozni az inyecskéjét.
Védőnénitek ilyen szigorú?
A miénk egyszer votl kint a 17 hónap alatt.
Jól körülnézett,majd megszólalt,hogy úgy látom ide nem kell jönni,aztán lelépett
Mi holnap is bulizunk,de azért ha lesz valaki akkor benézek,csak kicsit olyan nyomott lettem a hangulat gerjesztéstől,ilyenkor úgy elmegy a kedvem,szerencsére eszembe jut Judit tanácsa
Nem vérre megy ez csak net!
(Na meg főleg,hogy ti szerettek engem,és Zita is
Más meg nem számít.)
Ildikó