Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Ildi:
Boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!!Kép
Kép

Dávid, hogy van??

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Köszi szépen Évi!Nagyon aranyos vagy!

Itt vagyok,csak kissé behavazódva. Tegnap apát ápolgattam,ma meg készülök a vendégeim fogadásáraKép

Dávid jobban van köszike szépen,most az apája dőlt ki.

Ma jön meg az autóm is,így nem ígérek semmit.De este benézek!

A többieket nem kérdezem meg,hátha nekik "sem szimpatikus a számonkérő stílusom"

Örülök,hogy jól sikerült a tali a helyi barátnőiddel,és hogy Flóra is jól érezte magát.

Ja még annyi,Judit megkérdeztem a dokimtól a gyógyszereket,de csak értetlenkedett,hogy ez kinek kell? Persze van amelyiket lehet recept nélkül van amelyiket nem.-azt mondta.
Úgyhogy bocsika,de nem lettünk előrébb.

Azért pusziklok mindenkit,de szóljatok nyugodtan,ha ez is zavar valakit!

Ildikó
ilgya1

Judit!

Nagyon köszönöm! Olyan édesek vagytok tényleg!

Tisztára elérzékenyültem!

KÖSZÖNÖM!
ilgya1

Ildi:

Jó készülődést mára!!

Egy másik topicban olvastam, hogy köszöntöttek egy csajszit és láttam, hogy IldikóKépKép
Gyorsan jöttem köszönteniKép

Ma lehet, hogy nem jön anyukám , mert Kata már megint kedd óta betegKép Lehet, hogy ő marad vele otthon délután?? Majd telefonál.

el is megyek utána nézek ezeknek a homeós bogyóknak és veszek neki valamit, hogy ne legyen már ennyit beteg!!!!!
Utálom nem lehet ilyenkor anyuékhoz menniKép
Ott laknak a szomszédban.

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Judit:

Nagyon ügyes Benci!!!!!!!!!!Ne aggódj, hogy a könyvek még nem kötik le Bencit! Flórának is csak 2 hónapja lehet úgy olvasni, hogy meg is hallgatjaKép Nem hagy ott. Így most már minden este olvasunkKép

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Ildi:

Engem se zavar a stílusod!!!!!!!!!!!!!

Kép

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Helló

Csilla, Dia jól vagytok???

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok

tegnap nem ment nálam a net, most meg nem tudok irni, estére jövök

mindenkinek sok szépet, jot!!

ilgya

boldog névnapot!

este potolom, bocsi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Gép még mindig szarakszik....+ az élet is zajlik!
Gáborka most több kajcsit kíván, mint eddig, így sűrűbben eszik. Felkel éjjel....ennyit a szuper módszeremről, lehet hogy eddig tartott???....Védőnő ha tudná...biztos lecseszne, pedig napi 6x-i kajcsival se eszik 800-900-nál többet. Az meg egy 5 kg-os gyereknél szerintem normális.

Roxmort,
Az email címem diananet@freemail.hu köszi tornát!
A macskát onnan tudja az antsz, hogy az állatorvos átadta az ügyet miután kidöglött. Ennyi.

Ilgya,
BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!

Kics Evi,
tök jó az a maci amit csináltál. Ha lesz időm én is szeretnék ilyesmiket ügyködni, imádom a magam csinált mindenfélét. A kórházban szülés elötti este még üvegfestékkel mindenfélét készítettem és a szobatársaimnak adtam. Ha Gáborka tovább időzött volna a pocimnban, az egész terhesosztályt feldíszítettem volna. Kaptam engedélyt a nővérektől...

Csilla,
mi újság?

Megint mennem kell, felébredt a kispocok
Puszi mindenkinek!!!!!!

Kép
dianab

Sziasztok!

Megérkeztem!

Mindenkinek nagyon köszönöm a köszöntéseket,tényleg jól esett.

Nálunk is van egy csomó Zoltán,Tamás,József,sőt házassági évforduló,és még szülinapok is ebben a hónapban,úgyhogy a buli folytatódik.Kép

Mi jobban vagyunk már,ami a víruskát illeti,de most meg anyósóm kapta el,mindenkit leteper,még szerencse,hogy gyorsan lezajlik.

Judit!

Nagyon okos babád van!Bencike nagyon sok mindent tud már,le a kalappal.Kép
(Volt kitől örökölnieKép)

Dávidot meg éppen a könyvek kötik le,és mással boldogulunk nehezebben. a Montessori tornyot nem tudja rendesen kirakni,csak össze vissza,sőt a fakirakót sem tudja,csak segítséggel.
Táncolás az itt is megy ezerrel.

Ti felveszitek még a Benci hangját? Emlékszem mikor kicsi volt,akkor felvettétekKép

A hangulat gerjesztésről meg van a véleményem Kép

Nem kivánok ezzel többet foglalkozni a jövőbenKépKépKép,én úgy érzem,hogy mindenkivel toleráns voltam,és senkit nem bántottam,se itt,se a többi forumon,ha valaki tolakodásnak veszi és bántónak érzi,ha valakit jóindulatból hiányolok, és ennek hangot is adok akkor azt sajnálom.
Tudom,hogy nem lehetek mindenkinek szimpatikus és szerencsére nem is akarok az lenni.
Én viszont a kibeszélős,sunyi és érzéketlen embereket nem bírom igazán.

Mikor kapja Benci a 15 hós oltást?

Aranyosak ezek a babák.

Ja és néztem az oldalad,annyira jó kis blogot csináltál Bencinek. És gyönyörű virágokat kaptál a pasiaidtólKép

A gyógyszerekről tudtam,hogy ásványianyag pótlók,csak a doki nem tudta,hogy minek kérdezek én ilyeneket tőle,ő nem mondta hogy adjak neki. Azért nem értetteKép
És még azt is mondta,hogy azok nagyon jók!

Évi!
Köszi!

Jobbulást Katának!

Sikerült bogyót venni?
Én amióta adom a Vitakolant a Dávidnak elég jól bírja,na ezt a hányos dolgot kivéve,de elég jól bevált nekünk eddig.

Csilla!
Köszi a köszöntést! Ari vagy!

Gyerkőid?

Dia!
Neked is köszi!

Szóval Gáborka is szeret éjszaka dorbézolni? Nem lehet,hogy a foga jön? Ilyenkor felébrednek és a legjobb vigasz nekik a cici. Lehet hogy nem enni akar,csak maszírozni az inyecskéjét.Kép

Védőnénitek ilyen szigorú?
A miénk egyszer votl kint a 17 hónap alatt.Kép
Jól körülnézett,majd megszólalt,hogy úgy látom ide nem kell jönni,aztán lelépettKép

Mi holnap is bulizunk,de azért ha lesz valaki akkor benézek,csak kicsit olyan nyomott lettem a hangulat gerjesztéstől,ilyenkor úgy elmegy a kedvem,szerencsére eszembe jut Judit tanácsaKép Nem vérre megy ez csak net!
(Na meg főleg,hogy ti szerettek engem,és Zita isKépMás meg nem számít.)

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!!

Csilla:
Ez a a maci első dekorgumis művemKép
Csináltam már én is sok matricát.
www.gportal.hu/kicsi-evi itt megnézheted őketKép

Nekünk azt hiszem azt mondta a védőnő, hogy 7-szer kell szopizni egy nap, de flóra csak 5x6 evett.Azt mondta az nem elégKépKép Aztán egyik kaját lemértem és 140-et evett 1 hetesen.
Ne aggódj, hogy éjszaka többet kér, lehet, hogy csak téged akarKép De lehet a foga is, vagy a front.

Ildi:
Na most meg anyós is elkeptaa vírust??
Nálunk Sándorok és Gábor van ebben a hónapbanKép
Mad a jövőhéten tartjuk.

Nem vettem bogyót mégKép Próbálok majd szerezni tájékoztató füzetet.

Ma mit buliztok::Kép

Ne legyen nyomott a hangulatod!!!!!!!!!!!!!
Kit érdekel ki mit mondd????
Nem lehet mindenkinek tecceni!!

Én túl tettem magamat azon, hogy ki és miért duzzogott és kész,(már konkrétan nem is emlékszem mi volt akiinduló pontKép) úgy írok mintha semmi se történt volna.Szerintem ez így jó.Vagy nem??

Ma anyósékhoz megyünk,Aztán este anyuékhoz visszük Flórát .Kitalálta, hogy aludjon ott FlóraKép
Apa megígérte, hogy elvisz egy étterembeKép
De minden függ attól, hogy flóra ott marad.e anyuéknálKép

Kellemes hétvégét!!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Jó,hogy így fogod fel Évi,csak én azt hittem hogy ez a dolog mélyebb köztünk,most jó nagyot csalódtamKép

De ezekután engem se érdekel.

Ma házassági évfordulót ünnepelünk.A sógórnőméknek van a 15. évfordulójuk.Mi is akartunk menni étteremben,de elhalasztottuk a víruska miatt,kinek van még kedve enni ezekutánKép

De apa nagyon rendes,hogy csak úgy elvisz ,vagy ti mit ünnepeltek?

Kiváncsi leszek,hogy ott-e marad anyukádéknál Flóra. Vagyis már mér nem maradna? Ott a Kata is,vagy most ő "karanténba" van a betegsége miatt?Kép
Aludt már ott?

Judit!
Mi is kérünk Bencis képet! Ez nem ér!Kép
Jaj,már megint számonkérő voltam,bocsáss meg!

Vedd semmisnek az írásomKépKépKép

Dia?
Csilla?

Sziasztok!

Ildikó
ilgya1

Ó már látom is!Megérkezett!

Judit!
Nagyon szuper!
Így teljesüljenek a kivánságaim!

Édes nagyon a fintorgó Benci!

Bocs elszámoltam magam,tényleg még csak 14 hós,ne öregítsem.Kép

A kalapos képről eszembe jutott,hogy nekünk is van egy nagyon régi,lehet,hogy majd előkeresem.
Olyan aranyosak benne!

Igen,Dávid írt a vendégkönyvetekbe! Látod mi már ilyet is tudunkKép Jól van na tudom,hogy utálod Kép

Megyek megnézem a csirkecombit a sűtőbe.(Én parás nőszemély csirkecombokat sütökKép)

Maj még jövök.(Megnézem a cikket,nagyon kiváncsivá tettélKép)

Ildikó
ilgya1

Judit!

Ez valami eszméletlen!

Ennek a linkjét átírányíthatnám az én oldalamra is?
Csak a te oldaladat reklámoznám,de onnan is ide lehessen jutni.Érthető?
Nem másolni akarom!

Lehet?
Ha nem engedélyezed,én nem sértődök meg!

Pusz!
ilgya1

sziasztok!

tegnap későn értünk haza ráadásul ugy eláztama két gyerekkel, h csuda..most figyelem nehogy betegek legyenek..az éjszakáink se telik mostanában jol, gábor többször van fent, altatás körül is hisztit rendez, napközben is, és a cicit elutasitja napközben, még altatásnál is nehezen tudom rávenni..remélem tényleg csak átmeneti dolog, de gyanakszom h a fülével van gond, mert többször odakap, meg sirosabb, de nincs láza, állitolag a foga miatt is lehet.szerintetek mit tegyek? figyeljem, mert az inye nagyon duzzadt, érezni már a pici fogacskát, de ha megfogom a fülét nem kap hozzá, ebből gondolom h inkább fog. Boni viszont ennyi idős volt mikor neki tényelg baj volt afülével, és jol meg is jártuk, majdnem félrekezelték..ráadásul főorvos volt a doki..ennyit a szaktudásrol..

Dia!

ne aggodj, tul juttok ezen is, szerintem is inkább téged hiányol, vagy frontot érez, de most én is tanácstalan vagyok ezen a téren.

évi!

a maci nekem is nagyon tetszik, mindig irigyeltem akinek jo kézügyessége volt, vagy tehetségesebb mint én. probálkoztam annak idején a lányom szobáját magam kifesteni, midnenféle mesefigurákkal, van rola képem, is, ha érdekel titeket, majd beszkenneltetem, és felteszem..nem egy picasso de én örültem h ezeket is saját kezüleg meg tudtam valositani..imádtam festeni..

judit!

még mindig tündéri a kiskrapek!

Mivel még mindig nem tudom mirol van szo, ki kinek szolt be, csak azt tudom mondani h ne foglalkozzatok vele, biztos nem könnyű, én sem szoktam könnyen megemészteni dolgokat, nekem is kijutott már életem során, csak éppen családon belül, de általában tul teszem magam rajta, legtöbbször ugy h igyekszem elfelejteni..

most mennem kell,,

ugy látom egy ujabb hisztis nap..

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

<font color="0000ff">Sziasztok!

Köszi, hogy hiányoltatok. Nagyon jól esett.Kép

Most mi a balhé tárgya? Ki sértett meg kit? Sajnos nem nagyon tudtam követni az eseményeket a napokban. Nagyon belevetettem magam a tanulásba.
Kép

Három hét múlva statisztika Zh. Árp. 1-én számtech Ápr. 8 Jog elő vizsga. Ha ezek sikerülnek akkor a nagyán már túl vagyok erre a félévre ha nem akkor u.v. Amit nem nagyon szeretnék.Kép

Ezért örülnék ha nem neheztelnétek rám ha csak keveset vagyok és nem tudom az eseményeket napra készen követni. De nem szeretnélek titeket elveszíteni. Főleg, hogy eredetileg ez az én topikom. Köszi a megértést.
Kép

Nekem is nagyon hiányoznak a régi baráti beszélgetések. A csapatos chetelős esték. Meg amikor készültünk az első nagy találkozásra. Emlékszetek? Én annyira izgultam és annyira vártam. És olyan kis rövidre sikerült. De még ma is látom magam előtt ahogy kóboroltunk a helyünket keresve a Margit szigeten. És ezzel telt el a legtöbb idő. Rám hoztátok a nostalgikus hangulatot. Remélem ha kitavaszodik megint össze futunk a szigeten.
Kép

Boldog Névnapot Ildi.

Mindenkinek további jó hétvégét. Amint tudok jövök.</font>Kép
Vendég

roxmort!

elmesélnéd mi történt, persze csak ha nem tabu, esetleg priviben?

most csak bekkukantottam, holnap is jövök..

joéjt

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

sziasztok!

Édesek a picik a képeken.

Roxmort,
köszi a mailt!

Ilgya,
szerintem nem vagy tolakodó meg semmi kellemetlen cucc. Én bírlak.

Csilla,
mi újság? Ugye nem fáztatok meg!?

Lányok,
iszobnyat három hét van mögöttem és félek nincs vége. Ezért nem is tudok úgy jönni meg írni, időnként örülök, hogy egyáltalán el tudom olvasni a termést. Azt a Margit szigetes talit majd én is szeretném, ugye mehetek?
Ami miatt kivagyok mint a liba egyszerű. Csilla már ismeri a dolgaimat, életem nagy vonalakban, a lényeg, hogy a férjem megint elfelejtette hogy apa és családfő meg ilyenek. Néha kihagy neki és akkor olyan, mitha két gyerekem lenne, egy óriáscsecsemő meg egy normál. Már három hete egyfolytában csak én foglalkozom a picivel non-stop és nem segít semmit. Semmiben. Éli világát, haverok, buli, fanta. Én meg kezdek kifingani. Az állandó időjárásváltozás, most a két éjszaka egymás után...kezdek kifingani. Gabibabi nem szopik, akármit csinálhatok, így most miután nagy nehezen letettem, még fejek is, nyúzom magam azért a max 20ml-ért, és ami a legszebb, a csuklóim kezdik felmondani a szolgálatot. Valószínű megerőltettem. Az egyiken kijött egy csomó, a másik pedig le szokott fagyni, nem tudom mozgatni. És mind a kettő fáj állandóan. Van hogy sír a gyerek és nem tudom felvenni, mert nem mozog vmelyik kezem...gáz. Ma már majdnem sírvafakadtam, miközben nyomta befele a pici a tápit, mondom ez hihetetlen. Ha nem velem történik el se hiszem. Totál kivagyok.
Hagyom is az írást, mert annyira fáradt vagyok, pipa az állítólagos férjemre és dühös és kétségbeesett a gyerek miatt, hogy nem tudok írni normálisat. Csak mopndom bejelentkezem, mert nem akarok elmaradni, csak nincs semmi jó mostanság és kikészülök lassan.

Jó éjt,puszi mindenkinek!

Kép
dianab

Szisztok!!

Judit:

Flóra ott maradt anyuéknálKép
A jó szíven fom fog majd a sírba vinni!! Senkire se tudok haragudniKép
Benci képek nagyon tutik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szegénykém egy fura fazon már megint megtaláltKép

Ildi:
Nem ünnepeltünk semmit, csak úgy elvittKép
flóra ott maradt, igaz kérdezte, hogy mi hova megyünk meg miért,de ott hagytuk.
Majd nemsokára magyünk érte aztán majd megtudom, hogy viselteKép
Kata már meggyógyult pár napra bíztosan!
Aludt már ott Flóra az ősszel.
Csirkecombb miatt meg ne aggódj 70fokon kell max sütvi főzni és akkor eltűnik az influenza.
70 foknál meg melegebb a sütő ha forr pörköltként az is 100 fok kb.Tényleg ne aggósj az influenza miatt.

Ha a híradóra hallgatnánk akkor nem ennénk marhát, mert kerge marha kóros
Disznót, mert hátha dög kútból hozták
Csirkét, mert hátha influenzás..

És itt jön a kérdés akkor mit együnk??????????? Magvakat??

Csilla:
Én megnézném mit festettél a lánykát szobájábaKép

Gábornak próbáld megnyomni a füle körül, hogy fáj-e?? Nem tudom mit csinálj a kiskrapekkalKép

Na ezt most leküldöm

Még jövök........

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Anikó:

Nem neheztelünk rád amiért nem tudsz jönni!!!
Van millió más dolgod is mint itt fórumozz!!
Csak ha van pár percet akkor pötyögj vaalmit magatokról!!Kép
Jó tanulást, szotítok, hogy sikerüljenek a viszgák!!!!!!!

Dia:
Úgy sajnállakKép Nem is tudom mit mondjak...Remélem a férjed megjavul!!!
Nálunk se ment minden simán Flóra születésekorKép Így együtt érzek veled!!
Szernecsére a férjem mára megjavult, de nagyon-nagyon hosszú folyamat volt ez!!!!

Mosrt megyünk mindjárt anyuékhoz flóráért és ebédre...

Szép napot mindenkinek!!!!!!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

roxmort!

nem kéne a yardnak szolni...engem is jol megijesztettél, vigyázz magadra!!

evi!

megnézem mit tehetek képügyben...

dia!

irtam privit..

aniko!

én is megértelek, örülök ha jut időm nekem is irni, mert már elvonási tünezteim vannak egy nap után..meg érdekel kivel mi történik..

multkoriban ha jol emlékszem dia felvetette rrékát, most én kérdeznék..mit szoltok. k.tündéhez??minden csatornán ott virit a feje..én speciel ki nm állhatom..Kép lányok, ti?

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

roxmort

megadom, csillagabor1@freemail.hu

várom a leveled.

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

évi

ime a képek egy része, sajnos nincs mind beszkennelve..tudom h nem egy csodálatos remekmű, de én szivvel lélekkel készitettem..és olyan jol nézett ki a gyerekszoba tőle, és boninak is nagyon tetszett..

és felteszem az ő rajzai közül kettőt, talán nektek is tetszik majd. tanév elején első helyezést ért el rajzversenyből. de talán ezt már emlitettem nektek..

szeretném megkérdezni h hol találtok olyan aranyos figurákat amit a hozzászolásaitokhoz csatoltok?

Kép
Kép
KépKép

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

<font color="0000ff">Sziasztok!

Rehabilitálódni mert már szétmegy a fejem a sok tanulástól. Délelőtt angol lecke. Mondjuk az könnyű volt utánna meg stat. Keresnem kell egy magán tanárt mert megfogok bukni.

Épp az ebédemet fogyasztom a gépnél. Mint a régi szép időkben.

Nekem nagyon tetszik a szoba festés.

Bius is szokott olyan hisztiket levágni amin csak nevetni tudok. Megjegyzem Reni is szokott hisztizni úgy, hogy elkap a röhögő görcs.

Szoptatás: Ne keseredj! Biztosan mindent megtettél. Nem mindenkinek megy ez olyan flottul. És nem lesz semmi baja a kicsinek ha tápszert eszik. Az én előm is tápos volt és nagyon okos, értelmes és szép kislányka lett. Szerintem.

Nálatok is esik a hó??? Meghalok március közepén esik a hó. Miért nem süt a nap???</font>
Kép Kép
Vendég

Sziasztok!!

Csilla:
Nagyon jó a szoba!!!!!KépBoni rajzai is szuperek!!

Judit:
Benci még mindig nagyon aranyosKépKépKép

Anikó:
Hát nem is tudom mit mondjak....kitartás!!!!!!!!!
Itt is esett a hó, de azérrt elmenzünk Flórának tavaszi cipőt venniKép Elöbb utóbb csak itt lesz a tavasz???

Flóra ma nem aludt így menem kellKép
Úgy hallottam, hogy a kalácsom is megkeltKép
Közben matricákat festek.Készülök már a húsvétraKép

Puszi Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Ildi:

Gyere ha megjavult a net!!!Kép
Kép

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!

most tudtam jönni, de csak bekukk!

köszi mindenkinek az elismerést, bókot. jol esik, főleg most egy foghúzás után..ezért inkább most megyek pihizni, csak megfürdetem Gábort, a lányom meg most anyunál alszik (egy szobával odébb), de most amugy is olyan állapotban vagyok h alig várom h aludjak..holnap jövök feltéve h lesz net..

roxmort!

köszönöm!Benci édes, igazi szakértelemmel lát neki a szék cipeléséhez..Kép

Ha nem lesz gond a gépemmel ugyanis kb 5 perce vagyok fent és idáig jelzett h rengeteg virust talált..nem számoltam de legalább tizet idáig. honnan???

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

jó reggelt!!

Merre jártok lánykák???

Tegnap flórának hőemelkedése volt, denem tudom mitőlKépAlig evett és ivott egész napKép
Reggel nem volt semmi baja.elmentem a városba apával volt itthon.Alig ebédelt(4 kanál kaja) , de arra gondoltunk, hogy a szomszéd néni csokija kell nekiKép
Gyanús volt, mert délben ásítozott, 8-kor kelt.
fölvettem és éretem , hogy picit meleg a homloka,aztán mondta, hogy fázikKép
1-kor már aludt.
délutánra már a pocakja is fájt, de kakilt és akkor jobb lett.
A hőemelkedése is elmúlt estére.
Nem tudom, hogy most mi van, dokinénivel is beszéltem, de semmi okosat nem tudtunk erre kitalákni.
Most nem úgy néz ki mint aki betegKép

Mostanában egy kicsit elvagyok foglalva, mert matricákat festekKépde azért próbálkozom jönniKép

Szép napot mindenkinek!!

Évi

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Judit:
Köszi!! (hasmenése van)

Ezt csináltam:
Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Csilla:
fogad??

Judit:
Ki volt az???

Most megyünk anyósékhoz majd este jövök..

Pussz Évi

Ildi:
Jelentkezz kérlek!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!

Roxmort, Évi!

kicsit jobb, de még a szuri helye fáj, már rettegek a jövő keddtől..Kép

Roxmort!

örülök h "csak" egy félreértés volt. szörnyü h milyen kegyetlen alakok vannak, sajnos az ismerösöd balesete nem egyedi, én is hallottam már több ilyet. féltem én is a lányom, 3 év mulva már ö is zebrán keresztül fog közlekedni, mert másik suliba fog menni..gáborka meg az oviba..remélem lesz segitségem addigra.

Évi!

jobbulást a pici lánynak!
tetszik amit festettél, klasz lett!!

puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

A sógórnőméktől írok.

A számítógépem krepált be,se kép,se hang alapon. Holnap viszi el a szerelő,(remélem a fényképeimet meg tudja menteni.Kép)

Remélem hamarosan csatlakozhatok megint hozzátok,mert elvonási tűneteim vannakKép

Mindenkit puszilok.

Köszi Judit,hogy szóltál a csajoknak,bocs,ha zargattalak.

Nagyon aranyos Benci még mindig,és azok a rajzok is nagyon szépek,amit a Dia rakott fel.

Évi,nagyon klassz a micimacis Flóra feliratKép

Mennem kell.

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!!

Judit:
Jó, hogy megoldódott a rejtély!!

Ildi:
Reméelm hamar meggszerelik a gépedetKép

Csilla:
Nem irigyellek a fogorvosKép

Dia, Anikó:
Merre jártok?

Szép napot!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Mi eza pörgés lányok??????????

Kép

További kellemes napot!!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!
Reni is beteg lett. Reggelre 38,6 lett a láza. Kapott gyógyszert most pihizik. Holnap megint suli. Tehát a hétvégén nem leszek.

Flórának jobbulást.

Ildi! Sok sikert. Remélem, megmentik a képeket. Én is mindig attól rettegek, hogy egyszer elszáll az a rengeteg minden, amit összegyűjtögettem. Még bele gondolni is rossz.

Csilla! Neked is jobbulást. Sajnos nagyon veszélyes világban élünk. Nem szabad rossz dolgokra gondolni. Nagyon meg kell tanítani nekik, hogy nem elég az ha zebrán mennek át. Mert a szemét autósokat is figyelniük kell. Elsőségük csak akkor van, ha meg adják nekik.

Dia??? Merre vagy??? Szopi, hogy megy???
Vendég

sziasztok!!

nagy ujság van nálunk!!! Gáborka most délután 5 óra előtt egyedül felállt, minden segitség nélkül, vagyis pontosabban az én segitségem nélkül, kiságy rácsaiba kapaszkodva..olyan édes volt..gondoltam megosztom veletek, számomra ez most nagy öröm!!!

Évi!

sajnos most még nincs is mit irigyelni, talán ha kész lesz a fogam majd akkor..

Anikó!

Jobbulást nektek!!igazad van, igyekszem megtanitani amire csak tudom, de sajnos tényleg vannak figyelmetlen emberek..

Roxmort!

Látom egyszerre vagyunk fent, még itt vagy? nem sikerül smile-kat feltennem..ügyetlen vagyok!!!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Én megpróbálom neki megmutatni mit kell tenni amikor jönnek az őrültek. Nem tudom elmagyarázni, hogyan de remélem értitek. Amikor látok valami rosszat, és szabálytalant akkor elmondom azt is, hogyan figyeljen az ilyenre. Persze tudom, hogy néha ez sem segít. És ez egyre rosszabb lesz. Fiatal gazdag csávók aputól kapnak egy szuper jó kocsit majd azt hiszik, hogy ők tudnak vezetni és olyan dolgokat csinálnak amit ha az anyja látna sírógörcsöt kapna.

Gratulálok én is Gábornak. Jó, hogy megosztottad velünk még jó, hogy mi is örülünk, ha ti örültök. Ez nagyon jó hír. Hamarosan ő is beindul, mint a gép. Az enyém, már mindenhova felmászik a hajam égnek áll. Azért most már ha rászólok hajlandó le is jönni. Pl az asztalról.
Vendég

Sziasztok!

Úgynéz ki,hogy újra itt vagyok!Kép(Egyesek nagy bánatáraKép)

Kaptam meglepetésként egy hiper szuper kis gépecskét apától,(nem akarta nézni sokáig a fancsali képem.Kép),úgyhogy nem szabadultok egy könnyen.

Most megyek rendezni a soraimat,és megpróbálok visszaolvasni,mert tegnap csak átfutottam termést.

Jó éjszakát kivánok mindenkinek:Ildikó
ilgya1

Csak gyorsan szeretnék reagálni egy két dologra,aztán felveszem a ritmust,ha nem bánjátok.

Judit!
Mégegyszer köszike!

Frászt hoztad rám a fura pasis sztorival.Kép Örülök,hogy megoldódott a rejtély.

Székes Benci ennivaló továbbra is!

Dia!
Nagyon aranyos vagy!

Remélem hamar megoldódik a szopis ügy!
Apát meg valahogy vedd rá,hogy segítsen többet a baba körüli teendőkben,mert nem lesztek így jóba.Kép

Csilla!
Nagyon szép a gyerekszoba!

FoghúzásKép

Gáborkának

Évi!
Örülök,hogy Flóra jobban van!

Matricák nagyon szépek még mindig!

Anikó!
"Én nem nagyon érek rá. Lehet, hogy nem is fogok már jönni. Még nem tudom. De így semmi értelem azt hiszem"

Ezért nem hiányoltunk!

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!!

Flóra sajnos nincs jobbanKép Este sokat hányt(
Tegnap nem volt vele semmi,reggel és este volt hasmenéseKép
Ma délután kezdet hányniKép
Azt hidzem benyaltunk egy jó kis vírust!!!

Ildi:
Örülök, hogy vissza tértél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aranyos egy férjed vanKép
Megkaptad a maijeimet??
Ha nem elküldöm mégegyszerKép

Csilla:
Gratulálunk Gábornak!!!Nagyon ügyesKép

Hétfőtől mi a miért korszakunkat éljükKépKépKép

Anikó:
Reninek jobbulást!!!
Neked jó sulizást a hétévégén!

jó éjszakát!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Szia Évi!

Nem kaptam meg,de sztem azok el is vesznek.

Valamiért nem tudok most az Outlokkba menni,és iméleket sem fogadni. Légyszike küld újra és a citromélemre,ha kérhetem.(ilgyakukaccitromail.hu)

Szegény Flóra!
Ismerős a helyzetKép

Szerencsére hamar túl vannak rajta,legalbbis nálunk amilyen gyorsan jött,olyan gyorsan el is ment.De készülj,mert ha ez a fajta,ami nekünk volt,azt ti sem usszátok megKép

Jobbulást a pici lánynak!
Sok folyadék!!!!!!

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Köszi Ildi a magyarázatot. Én sem írtam neked többet semmit amikor te leléptél a Zsó fórumról. Pedig te végleg elbúcsúztál Én meg csak hangosan gondolkodtam. Ebből legalább látom te ugyan úgy szertsz engem mint én téged. Köszi. Ez igazán jól esik.
Vendég

Szia Anikó!

Még jó,hogy az érzés kölcsönös,nem venném a szívemre,ha fordítva nem lenne igaz.

Nem csak én nem hiányoltalak,én csak reagáltam a hsz-re.Bocs.

Nekem is sok minden jól esett!

Nyugodtan szólj, ha tűnjek el a forumodról,mert azt is annyira kihangsúlyoztad,hogy a tiéd,hogy már félve kezdtem el ide írni.

Szólj,ha engedélyezed!

Ildikó

Bocs a többiektől,de nem én kezdtem.
ilgya1

Szia Judit!

Köszike,tényleg rendike!

Pontosan így gondolkodtam én is a hiányolással kapcsolatban,csak nem jól fejeztem ki magamKép
(Szerencsére van egy jó ügyvédemKép)

Nálunk esik a hó!

Éppen milánóit csinálok,
ti főztők valamit?

Pusz:Ildikó
ilgya1

Judit!
Ment válasz!

Túrós tésztaKépaz fini!
Dávid persze ezt sem szereti,de a milánóit sem,úgyhogy mindegyj!

Most éppen játszanak apával.

Benci?

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Nálunk már tavasz van!(Ezt névnapomra kaptam!)
Kép

Bencikének adj egy nagy puszit helyettem a gyönyörű kis pofikájára!Kép

Többiek????

Készültök már húsvétra?Kép

Ildikó
ilgya1

Judit!

Az jó.
Én még nem csináltam semmit.Vagyis a szalvétákat már megvettem,de ennyi.

Voltunk vásárolni,és már mindenhol tele vannak a polcok csokinyuszival,meg mindenféle húsvéti vackokkal.Olyan húsvéti hangulatom támadt.

Idén már Dávid is megy locsolkodni az apával,tavaly még nem tudta vinni.Kép

Nálatok mennek a fiúk?Kép

Mi is sétáltunk reggel, a szakadó hóban egy tíz percet kb. az utcában (mentünk tojásért),de hóvihar volt,fújta a szemünkbe a havat a szél.Kép

Na lépek,mingyá jönnek sogórnőmék a szokásos hétvégi összeröffenésre,és a gépemet se vitte el még a szerelő bácsi.

(Szoktam én mentegetni cd-re,de mosanába elég sokat halogattam,így a 2006-os képek vannak veszélyben,meg a videók,és a hugom képei,mert én töltöttem le a gépéről ide hozzám.Kép)
Szorítsatok,hogy megmeneküljenek!

Jó hétvégét mindenkinek!

Majd kéne az Msn címetek újra,ha akartok dumcsizni velem.KépKépKép

Ildikó
ilgya1

sziasztok!

szivesen irnék, de sajnos tegnap ota migrénem van, ha jobban leszek jövök,igérem!engen nem lehet ilyen vitákkal befolyásolni, elijeszteni! sajnos a fejfájásom évek ota rosszabbodik, néha napokig tart, ezért ne haragudjatok rám. de gondoltam beköszönök,jo olvasni titeket (többségében..értitek ugye?)

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hello!

Én se riadok meg, itt vagyok, mikor tudok. Gabika nyűgös, biztos ez az újabb hideg.
A 3 hós oltást tegnap kapta meg, és meg se kottyant neki, nem volt semmi gond. 5400g, 61 cm. Dokinéni megvan vele elégedve.
Mondtam neki, hogy a védőnő, mikor meglátta a kakiját, kiakadt, mert sötétzöld, szerinte túl sötét. Dokinéni azt mondta, várunk egy hónapot, azt meglátjuk, mivel szépen fejlődik, de mást nem mondott.
Nem értem az egészet, mert a Spock könyv azt írja, hogy sokféle árnyalatú lehet a kaki, főleg ha tápis a baba.

Jaj, és képzeljétek, mától kaphat gyümölcslevet. Õszilével kezdünk, mert picit kemény a kakija. Ma kapott egy kiskanállal és ízlett neki!!!!!
Nem szopizik változatlanul, ha rá akarom tenni cicire, üvölt. De a tejem elfogadja, így fejek. Nagy élmény azt a 10-20 ml-t fejni....de csinálom, amíg van, végülis több mint a semmi.

Jobbulást a beteg babónak!!!!

Kép
dianab

Sziasztok!

Judit!
Én is tudnám még fokozni,de szándékosan nem írok semmit,persze egyetértek teljes mértékben a fent összefoglaltakkal.

Azért ennyire tökéletes nem vagyok,ahogy lefestettélKépKépKép De kösz!

MSNKép
VisszavettelekKép
Tiszta lappal indulokKépKép

Csilla!
Sajnálom,hogy fáj a fejed,az nagyon rossz dolog. Nem lehet,hogy az időjárás kavar be ? Lekopogom,mostanába elkerül engem a migrén. Egyszer terhesen volt egy nagyon görcsös ,hát azt senkinek nem kivánom!
Remélem gyorsan elmúlik!

Dia!

oltásKép
Ügyesek vagytok nagyon.Dávid már akkor űvöltött mikor meglátta a doki bácsit,persze folyamatosan ordított szegényke.,( a mai napig sír,ha meglátja)
Mi állandóan becsómosodtunk,de asszem a 3 hósnál nem volt lázunk,csak az 5 hósnál?????Hát ezt most így nem tudom.
Te azért adsz kúpot neki? Vagy ennél az új fajta szúrinál nem kell?

Zöld kaki ügyben nem tudok érdemben hozzászólni.

Örülök,hogy izlett neki a gyümilé,mi sokat szenvedtünk a hozzátápival annak idején. Sőt ma is szenvedünk az evéssel. Mondjuk 3 hónaposan nem ez volt a jellemző.(7290 g volt és 66 cm.)

Évi!
Remélem én is hogy Flóra jobban van.!

Szóval a struccpolitikát választod?KépKép
Tudom,hogy a szokásos hétvégi családozás zajlik nálatok is,de ha tudsz gyere!

Mindenkinek hatalmas nagy cuppanós puszit küldök.(akinek nem tetszik,küldje visszaKép)

További jó hétvégét mindenkinek!

Ildikó
ilgya1

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?