Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

A tegnapi napom egy KÁOSZ volt, csupa nagy betűvel.
Gumicukor! Itt is bocsi, hogy olyan későn hívtalak, de egyszerűen semmi nem akart tegnap összejönni, nagyon nehezen szabadultam otthonrólKép.
Persze minden jó, ha vége jó, nagyon-nagyon jól sikerült a délután, hatalmas dumaparti, a világ megváltása, és még színházba is eljutottamKép

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Ez lemaradt:
Panda! Nagyon vagány Ádám a képeken, igazi kis fotómodell. Kép TetszikKép

Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok!

Ilke, boldog névnapot utólag is!!!

Mi sem maradtunk ki a betegségekből! 2x is betegek voltunk az utóbbi hetekben, először szimpla megfázás szerű, gyógyszerek nélkül egy hét, aztán rá egy hétre bedurrant a kicsikém mandulája. Sajnos ab és egy hét otthon, illetve a hétvégét kivéve hordtam anyuhoz, mert nem tudok otthon maradni. Hétfőn viszem a bölcsibe, pedig még nem tökéletes a gyerek, ne kövezzetek meg, de muszáj.

Panda, Ádám képei szuperek!

Ági, nagyon megértelek a bohóc ügyben, nekem a Barbi nagylányomnak bohóc fóbiája lett a cirkuszi bohóctól, annyira félt tőle, úgy 3 éves körül volt, mikor elmentünk. Mondjuk csontváz fóbiája is volt, most meg a horror filmeket szeretiKép

Nyuszi, milyen jól alakul a házatok, ha kész lesz, fotózd le! Egyszer csak vége lesz ennek a télnek, jobbulást a kicsiknek!

Rit, drukk a forduláshoz, nekem is csak a legvégén fordult be a kis bestia, már rettegtem, mert anyám farosan szülte a hugomat. 3. gyerek volt, de nagyon megszenvedte.

Képzeljétek kaptam itthonra egy laptopot, hogy hétvégén is tudjak dolgozniKép Tényleg örülök, mert így nem kell kiautóznom Budaörsre.

Conti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Sziasztok,

Latom mindenkinek tele a ...ezzel az idovel.
Hat nekem duplanKépPenteken jottunk haza a 35C fokbol,apaval kettecsken elutaztunk Dubaiba. Eletem legnagyobb elmenye voltKépEgesz mas volt mint amire szamitottam,nagyon Europai,viszont nagyon gazdag,tiszta viragos es szinesKépEgesz nap uton voltunk minden nap,hogy minden meg tudjunk nezni,ugyhogy majd a munkahelyem kipihenem magam...Ezert is nem vittuk Alexet,mert soxor csak enni alltunk meg,azt sem mindig delben,es nem erdekelte voltna a non-stop nezoldes.O meg szerencsere alszik delben,ugyhogy ezt sem tudtunk volna megoldani,ahhoz meg tul meszze van hogy csak a tengerparton husoljunk. Nagyon szep dolgokat vettem emlekbe.
Szokas szerint nem sirt utanunk AlexKép,nagyon jol erezte magat anyueknal.Persze ok jol elfaradtak, mert a szaja ugye be nem all egesz nap meg mindenkit foglalkoztatott egyfolytabanKépKépUgyhogy most kipihenik ezt a hetet+ az elozot mert akkor meg Z volt naluk.

Sasha
Hal Alex beteg mi nem visszuk ki egy hetig az ,persze nalatok ez mar kivitelezhetetlen ha november ota az DaniKép

Parazita,Gumicukor
Ismeros,ha Alex nem setal egy orat akkor O sem alszik delutan szoval delelott jol le kell farasztani hetvegen.Bar anyeknal videken mar az uvari levego is lefarasztja jolKépBar O ha alszik (most mar csak 1.5 orat) akkor is tartja magat ahhoz hogy fel9-kor este alszik,mert fel7-kor mar kukorekol isKép

Agi
Sajnalom hogy nem jott be a Cirkusz,bar mi nem a porondnal ultunk,mert tartottam a kozelsegtol (foleg Zalan miatt,mert o felos) igy nem felt egyik sem.Bara bohoc nekem azert nem tetszett,mert nem igazi bohoc cuccban volt..
Vegulis elmentetek valahova Orfure???

Panda
Adam nagyno helyes,igazi nagyfiusKépSzerintem tiszta apjaKépKép

Rit
Akkor legalabb megoldottad az adobevallastKépKuldtem kepetekKép

Parazita
Gratula Csongi lepesihez,hogy megy az idoKép
Na milyen a fittness?Remelem jo ham ara jatszohazat bezartak miattaKép

Minden kis betegnek jobbulast.

Na megyek ,mert egesz hetvegen csak mosok-vasalok...

Kataa

Kép
Kép
kataa

Csongi is sikeresen elkapta a kötőhártyát (sose ússzuk meg), remélem, most már Solymi nem kapja vissza tőle... Kép

Kataa,
Voltam a fitnessben, torna még sajnos nincs, csak gépek (ami nem hoz lázba), de egy-két hét múlva állítólag beindul a dolog. Kíváncsi vagyok Kép

Panda,
Nagyon macsós Ádám Kép

Voltam fodrásznál, a sógornőm is megcsinálta a kozmetikázni valókat, úgyhogy most a napra lehet nézni, de rám nem Kép

Zit
parazita

Sziasztok!

Kataa! De jó Nektek!! Dubai nagyon jól hangzik, tegyél fel pár nyárcsalogató képet..hátha. Olyan messzinek tűnik az, hogy egyszer itt is jó idő lesz!!

Conti! Ennyit dolgozni!Kép Azért durva, hogy a mai világban ez szinte természetes: egy családanya kap egy laptopot, hogy tudjon hétvégén dolgozni.. Brrrr.

Nekem "jól" indult a hetem: Reggel autóval vittem Nórit oviba, mert utána mentünk volna tovább vásárolni. Itthon semmi kaja nincs, főzni kellene. Ovi előtt leparkol-Nórit beadom-vissza a kocsiba-indít-indít-se kép, se hang. Autónak MA NINCS kedve tovább dolgozni. Apa vidéken dógozik, én 1 szál lipityinbe (kocsiban meleg van). Szerencse, hogy gyalog is közel van az ovi...bár így is lefagytam mire hazagyalogoltunk.
Tojásrántotta lesz az ebéd.
Hab a tortán: Reggel kedvesen közölték az oviban, hogy bárányhimlő-járvány van kialakulóban. Juhéjjj!
Ráadásul ilyen sz.r idő van még mindig!!!!

Na, ennél már csak jobban folytatódhat a hét.
Szép napot Mindenkinek:Magdi

Magdi
mléna

Kataa
Köszi a képeket, megkaptam Kép már írtam is vissza. 35 fok, húúú de bírnám!!! Bár lehet, hogy ezzel a nagy labdával a hasam helyén nem is annyira Kép

Zit
most éé zuhog az eső, a Blaháig jutottam, itt netezek apánál, a holnap jó lenne, csak nem tudom, milyen lesz az idő, de majd megdumcsizzuk.

Conti
Pénteken voltunk a dokinál, vittük neki az uh leletet + a vérét és ismét megkukucskáltuk - most meg totál faros. Egyenlőre pörög egyfolytában, ha nem láttam volna az uhn, hogy emberszabású, totál kengurunak gondolnám Kép Kép mindenesetre az oldalam még bírja, csak kérdés, hogy meddig. Kép

Gumicuki
Görkori - tljesen jó a decathlonos, mi is ott vettük a Csiruszét, egysenlőre vehettek neki max. 2 számmal naygobbat, úgyis az a lényeg, hogy a lábszárát tartsa rendesen, de az ami ott van, jó erős csatos, szval ez a része menni fog. Amúgy tök hamar belejön mjd, meglátod, döbbenetes, Dodi már 3-4 métert is elgurul egyedül, egész ügyin próbálgatja lökni magát. Pedig először fel sem bírt állni benne.
Viszont könyök és térdvédőt nem fogsz ott neki kapni, mind min 10 éves gyerekre való, de van egy jó görkoribolt a Kálvin térnél a Városkapu üzletházban ahol lehet v. a Deákon is valahol - abban még nem voltam. Ja+ sisakot is a decathlonból, jó és olcsó, bár sztem Dbinak jó lesz a kerós sisakja Kép Mi igazából valami derékvédőn gondolkodunk, mert elég soxor seggre ül és kint az utcán eléggé megütheti így a farokcsontját - de egyenlőre még nincs ötletem honnan és mit.

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Kataa
Köszi a képeket, megkaptam Kép már írtam is vissza. 35 fok, húúú de bírnám!!! Bár lehet, hogy ezzel a nagy labdával a hasam helyén nem is annyira Kép

Zit
most éé zuhog az eső, a Blaháig jutottam, itt netezek apánál, a holnap jó lenne, csak nem tudom, milyen lesz az idő, de majd megdumcsizzuk.

Conti
Pénteken voltunk a dokinál, vittük neki az uh leletet + a vérét és ismét megkukucskáltuk - most meg totál faros. Egyenlőre pörög egyfolytában, ha nem láttam volna az uhn, hogy emberszabású, totál kengurunak gondolnám Kép Kép mindenesetre az oldalam még bírja, csak kérdés, hogy meddig. Kép

Gumicuki
Görkori - tljesen jó a decathlonos, mi is ott vettük a Csiruszét, egysenlőre vehettek neki max. 2 számmal naygobbat, úgyis az a lényeg, hogy a lábszárát tartsa rendesen, de az ami ott van, jó erős csatos, szval ez a része menni fog. Amúgy tök hamar belejön mjd, meglátod, döbbenetes, Dodi már 3-4 métert is elgurul egyedül, egész ügyin próbálgatja lökni magát. Pedig először fel sem bírt állni benne.
Viszont könyök és térdvédőt nem fogsz ott neki kapni, mind min 10 éves gyerekre való, de van egy jó görkoribolt a Kálvin térnél a Városkapu üzletházban ahol lehet v. a Deákon is valahol - abban még nem voltam. Ja+ sisakot is a decathlonból, jó és olcsó, bár sztem Dbinak jó lesz a kerós sisakja Kép Mi igazából valami derékvédőn gondolkodunk, mert elég soxor seggre ül és kint az utcán eléggé megütheti így a farokcsontját - de egyenlőre még nincs ötletem honnan és mit.

Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Tudja valaki a Rit mobilját?

Zit
parazita

Helló Rit,
Te hívtál a mobilon? Mert akkor már tudom a számod Kép A holnap nekünk is jónak tűnik, 3 előtt, mert aztán mennünk kell Solymiért az oviba.

Zit
parazita

Hali,

Magdi
Persze, nem gond, megbeszéltük, hogyan jut el hozzád Kép A lényeg, hogy jól sikerült a délután!
Nekem van lapitopim, nekem sokkal jobb így, mert így be tudok fejezni otthon dolgokat, és nem kell emiatt itt bent ülnöm. És otthon azért egész más csinálni, felállhatok, játszhatok a gyerekkel, és később is megcsinálhatom, meg nekem nyugisabb is.

Kataa
Hát Dani 2x szokott kint lenni, délelőtt és délután is, de már nem alszik, csak vergődik, szóval nálunk ez már nem jön be. Hiába, ahogy nőnek, kevésbé fáradnak el. Dubai, nem semmi, kevesen jutnak el oda. Egyik gimis osztálytársam dolgozik ott.

Zit
Nekem megvan.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Zit
Küldtem a freemail-re levelet.

Üdv:
Karol

KépKép
KépKép
gumicukor

Magdi, a melóhelyen az ember lánya elsősorban dolgozó, nem családanya. Ez egyébként egy átmeneti állapot, a fúzió miatt sok a gond, több ellenőrzés van, mellesleg egy pár program is változott, amit sajna élesben tesztelünk. De nem kell aggódni, szűz vagyok, így a lakás és a gyerekek is tip-top-ok.

Milyen autód van? Nekem rendszeresen kell vinnem folytószelep tisztításra, mert váratlanul le szokott állni a motor, forgalomban produkáltam már érdekes dolgokat.

Jobbulást minden kis és nagy betegnek!

Conti

conti

Hahó!

Kész az első keresztszemesem!Kép
Nem mondom, hogy a világ legszebb alkotása, de gyakorolni jó volt. Sok szín (20-on felüli), de kis bonyolultság.
Viszont a hátulját szeretném sokkal szebbre, arra még kell ötleteket keresnek, mert amiatt, hogy sokszor csak 1-1 öltés kellett egy színből, elég kusza lett a hátulja. Tudom, nem látják, de én igenKépKép.
Kép

Magdi!

Nem is "dicsekedtem", hogy az én drága autóm is játszott velünk egy sortKép (meg sajnos a szervízzel sem vagyok sokkal elégedettebbKépKép).
Már hetekkel ezelőtt törént, hogy egyik este letettem este 10-kor, másnap a párom nem bírta reggel elindítani.
Assistance, lemerült akkumulátor, sárga angyalos elindítja, feltöltődik. Egy hétig meg szépen. Akkor viszont megint nem indul. Megint az előbbi macera, de el is vittük szervízbe, aksi jó, biztos az utólag szerelt dolgok (van egy számítógép beszerelve, navigációs rendszerrel együtt) okozzák a gondot (bár miért tennék, mikor fél év alatt nem okoztak semmit). Mindegy, azoknak minden kábeljét lehúzták (vihetjük majd visszaszereltetniKép), nem garanciális hiba, fizetünk.
Hétfőn elhozzuk, kedden délelőtt megyek vele, de du. már megint nem indul. A szervíz kideríti, hogy véletlenül visszatettek valami biztosítékot, vegyük ki, utána menni fog. Kivesszük, szuper, párom bemegy vele Pestre. Erre este megint nem indul.
Na erre a szervízből pont elég, levittük Pécsre, ahol vettük, hátha ott van valami protekciónk, jobban megnézik.
Azóta is ott van (2,5 hét), csereautóval járok (amit először kemény egy (!) napra akart megadni az AssistanceKép, úgy, hogy aznap péntek du. volt).
De ott legalább sikerült bebizonyítanunk, hogy nem mi okozzuk a hibát, és nem is a számítógép, valamiért a légkondija beindul akkor is ha áll és be van risztva az autó, és az lemeríti az akkumulátorát (aminek tényleg nincs baja, bár azért azt is cseréltek benneKépKép).
Hozzá kell tenni, hogy ezek szerint mégis valami garanciális hiba van, és feleslegesen fizettünk elsőre a szervízben...
Remélem most a héten már mehetünk érte...

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti
Ügyi vagy!!! Ez után már jöhet is egy bonyolultabb, én is úgy csináltam Kép Nekem meg is van ez a minta, amit most varrtál. akkor majd teszek fel képet az én képeim hátuljáról, de ha keretben van akkor úgysem látszik. nagy munkánál meg amúgy is nehezebb eldolgozni minden szálat, és nekem pl. volt már olyan, hogy elszámoltam és vissza kellett bontani, akkor jól jött, hogy láttam hol a vége a fonalnak. keretezni magad keretezted?
én nonrefi (tükröződésmentes) üveggel szoktam kérni, meg paszpartuval.

én következőnek ezt fogom varrni, ha kész lesz a Lanarte Afrikai nőcim. (még 3 A4-es lapot kell leszámolni és varrni a 16ból Kép) ez lesz a WC-en Kép

Kép

KépKép
KépKép
gumicukor

Beszti
Ügyi vagy!!! Ez után már jöhet is egy bonyolultabb, én is úgy csináltam Kép Nekem meg is van ez a minta, amit most varrtál. akkor majd teszek fel képet az én képeim hátuljáról, de ha keretben van akkor úgysem látszik. nagy munkánál meg amúgy is nehezebb eldolgozni minden szálat, és nekem pl. volt már olyan, hogy elszámoltam és vissza kellett bontani, akkor jól jött, hogy láttam hol a vége a fonalnak. keretezni magad keretezted?
én nonrefi (tükröződésmentes) üveggel szoktam kérni, meg paszpartuval.

én következőnek ezt fogom varrni (WC-be Kép), ha kész lesz a Lanarte Afrikai nőcim. (még 3 A4-es lapot kell leszámolni és varrni a 16ból Kép)
Kép

KépKép
KépKép
gumicukor

Beszti!
Nagyon jó a kép! Nehogy azt hidd, hogy ennél nehezebb lesz a "bonyolultabb" minták elészítése! Annál nehezebb tulképp nincs is, mint mikor szemenként más-más színnel kell varrnod. Nekem ez a halálom, megmondom öszintén. Sokkal egyszerübbnek tartok egy nagy képet, ha viszonylag nagy területeket lehet egy színnel hímezni, mint egy picit, ami mondjuk 10X10 cm, de állandóan variálni kell. Tavaly vettem egy sorozatot, annak egy nagyobb "tesója", amit te most csináltál. Kettöt megcsináltam, de a harmadikhoz már nem volt idegzetem, inkább belekezdtem egy nagyobba, ami ugyan sokkal több színböl áll, de 2-3 cm2-t is lehet egy színnel hímezni.
Most szalvétákat vettem (pont 50 db újat a meglévö rengeteghez Kép), mert szeretnék néhány képet csinálni az új lakásba. Aztán majd idövel lecserélem öket keresztszemes képekre, de azokhoz sok idö kell. Most meg találtam olyan gyönyörü szalvétákat, ráadásul többet is egy-egy témában, hogy nagyon jó sorozatokat lehet belölük csinálni. Elsösorban a böhöm lépcsöházunkat szeretném valamivel feldobni...

Gumicukor!
Ez a kép álomszép lesz!!! Nem tudnád nekem valahogy elküldeni a mintát? Nem a képet, mert azzal sajna nem tudok semmit kezdeni Kép. Küldök cd-t hozzá, vagy amit csak akarsz Kép. Ez mekkora méretü a valóságban? És mekkora a wc-tek, hogy befér egy ekkora kép Kép??? Mert így ránézésre elég nagynak tünik, úgy 25X35 cm-nek, minimum, de inkább nagyobbnak.

Magdi!
Autó Kép. Én át tudom érezni a problémádat, velünk is párszor megtörtént ugyanez.

Köszi a dicséreteket Ádám képeiröl Kép. A képek nekem is tetszenek, de szerintem egy picit túl felnöttesek ezek a beállások, és jobban örültem volna, ha legalább egy "hagyományos" is van, mondjuk egy játékkal a kezében. De úgy látszik, ma a gyerekeknél is ez a divat.

Na, megyek, mert az ünnepre való tekintettel ma késöbb fürödtek, de azért már így is elmúlt 8 óra, lassan itt a meseolvasás ideje.

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Az elmúlt napokban nem akart működni a Babanet.

Autó: az igazsághoz hozzátartozik, hogy 20 éves a drága (VWPoló), így nagy csodát nem várok tőle. Csak az bosszantó, hogy a férjemnek mindig jól működik. A hibák mindig nálam jönnek előKép Nem is szoktam ezt az autót használni, de a másikat férj elvitte, mert hosszabb útra az Audi megbízhatóbb. Egyébként most is olyan hibája volt, amit Apjuk 2 másodperc alatt rendbetett. A gyújtáskapcsolónál valami kütyü elmozdult, ezért nem tudtam beindítani.

Na, fél órája írom ezt a pár sort,
inkább majd bekukkantok este, akkor talán nyugisabb
szép napot mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Solymi egész délután hisztizett - persze hogy hőemelkedése van... Amúgy semmi baja, egy nagyon kicsit köhögcsél és taknyol, de más nincs. De hát oviról persze szó sem lehet. Úgyhogy megint ispotállyá alakultunk.

Zit
parazita

Gumicukor,
Szólj, ha kész van a CD, mert akkor küldöm a páromat érte.
Ez a függönyös kép csodás, elkérhetném én is a mintájátKép? Hol lehet ilyen szép képeket találni? Nekem csupa kicsi mintám van, pont olyanokat szeretnék most készíteni, amik mutatósak, szépek, nagyok. Most elkezdtem egy 50*50-es rózsacsokrot a hálóba, azzal elleszek egy ideigKép. De tiszta lázba vagyok, nagy kedvem van most hozzá, mert már hónapok óta nem keresztszemeztem, no és külön öröm, hogy végre nem ajándékba másoknak, hanem itthonra készíthetek valamit.

Conti,
Köszike, hogy gondoltál rám!
Tipp-topp mindenKép? Mond má, hogy csinálod, én nem dolgozom aztán mégis minden szaladKép.

Kataa,
35 fok? Áááááááááááááááááááááá én is, én is...Kép Szuper lehetett átruccanni a melegbe, vissza gondolom már kevésbéKép. Mázlisták vagytok Alex természetével, nálunk Lili képes este is hisztizni azért, hogy én altassam el, mikor egész nap együtt vagyunk.

Beszti,
Nagyon szép a kép, milyen anyagra hímezted? Jól látom, hogy nem Aida? Amikor 1-1 kocka kell csak 1 színből elszórtan, én azt szoktam csinálni, hogy lógva hagyom a fonalat hátul, és folytatom azzal amivel kell, aztán amikor pár kocka után megint kell a szín, csak befűzöm és hímzek vele.

Panda,
Jót nevettem, mert pont úgy tervezgetek kép ügyben mint teKép. Múlt héten készítettem egy szalvétás képet a hálóba, hogy le tudjam venni a télit, aztán majd ha elkészül a hímzés, az lesz az igazi.
Itt egy kép róla: http://www.babanet.hu:81/album/main.php?album=235&page=1&image=203718

Ma besokalltam, hogy egyszerűen nem jutok el fodrászhoz és nekiestem én a hajamnak, no nem levágni, csak befesteniKép.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok

Mi is az ovisok taboraba lepunk,aprilistolKépKép Vegulis a messzebb,de kis csoportos/nagy udvaros ovit valasztottuk.Voltunk is Alexxal megnezni,hat elosozr nem kart bejonni,de par perc utan mar dalolva jottKép Megismerkedett az ovonenivel es par gyerekkel is.Tetszett neki a kis szekrenyek+a furdo isKép A jele Kifli lesz,O valaszotta.Azt hiszem valakinek mar van ilyen ugye?
Mar szoltunk a bolcsibe is,nagyon sajnaljak, mert a ritka jo termeszete ott is sikert aratottKép
Kicsit azert en izgulok hogy hogy veszi majd az uj kornyezetet,de remelem nem lesz tul nehez neki.Kell meg varratnom egy ovis zsakot+megvenni a tisztasai cuccokat,kinti ruhat is kell vinni.Ti milyet adtok nekik oda?Egy olcso melegitore, vagy mire gondolnak???
Ma be is fizettem az ebedet,4900 Ft volt a honapra,szoval olcsobb mint a bolcsi.

Prazita
Jobbulast nektekKép Szoval most szep anya-apolono vagyKép

Magdi
Teszek fel majd otthonrol par kepet,csak mindig elfelejtemKép

Rit,Ilke
Erdekes nem ereztem olyan melegnek a 35-t mnit itthon,biztos mert mar nagyon jol esett.Napokig csak lelkendeztem hogy de jo csak egy polocskaban flangalniKép

Rit
Latom mar nem birod hogy ki is a babo.De most mar nem sok van hatra,ugyhogy kitartas es megtudodKép

Gumicukor
Hat igen eleg sok km-be kerul,de ha nem alszik akkor elmegyunk vele egy korre kocsival es belaszik garantaltan.Eleg neki mar 1 ora is,de ha nem laszik este nem lenne tul jo kedve.De mar mondja hogy csak 2 evig kell aludni,mert a 6 evesek mar nem alszanakKépKép

Conti
Gondolom hogy mindent megoldasz,nagyon ugyi vagyKépIgazad van a meloben senkit nem erdekel az anyasag.Szerencsere itt azert meg laptop-ot nem adnak,de gondolom ebben a helyzetben te nem igen mersz ugralni.

Ilke
Vissza azert volt jo jonni,mert Alex vart minketKépUgy izgultm mar az uton visszafele,mint egy tini aki randira keszulKép
Hat igazsaghoz azert hozza tartozik,hogy mi Alexot nem altatjuk csak mese+enek es kijovunk.Tehat a mama erre is kepes, sot O meg vele is alszik,(persze nem Alex keresere,csak mert elvezi a helyzetet).Ugyhogy a lenyeg az hogy mar aludt naluk es mukodott.Sot Z aki nehezebb eset is elvan veluk,pedig otthon O is az anyjan logKép

Mindenki keresztszemese nagyon szepKép

Pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

Lányok!
A tanácsotokat szeretném kérni konyha ügyileg. Már nagyon itt van a nyakunkon a konyhavásárlás (gépek, berendezés). Én eredetileg beépített tüzhelyt szerettem volna (alul villany, felül gáz), de most, hogy jobban körülnéztem, láttam nagyon sok jó "egybe" tüzhelyt is. Azért sem nagyon fontos, hogy külön beépíthetö legyen, mert normál helyzetben lesz (alul a sütö, pont felette a fözörész). Az sem mellékes, hogy ugyanannyi pénzért sokkal jobb minöségü sima tüzhelyt kapunk, mint beépíthetöt, és állítólag egy jó asztalos simán körbe tudja tenni a munkalapot, így beépíthetö hatást kelt. Nem tudom, mi legyen, nektek mi a tapasztalatotok? Tényleg sokkal jobb a beépíthetö (tisztithatóság, helytakarékosság stb)?
A másik a bútor. Eredetileg fából szerettük volna, de a munkatársaim lebeszéltek róla. Kényesebb, mint a bútorlap, ahol kicsi gyerek van, óhatatlan, hogy össze ne fogdossa, és nem lehet nekiesni erösebb tisztítószerrel, mert tönkremegy könnyen (mellesleg az asztalos is ezt mondta). Az MDF-röl is az asztalos beszélt le, mondván az is hamarabb megy tönkre, mint a sima bútorlap, ráadásul a gözt sem tolerálja annyira. De mégis ez hasonlít leginkább a fához, én inkább efelé hajlanék, de a férjemet teljesen meggyözte az asztalos. A ti konyháitok miböl vannak? Fa, MDF, sima bútorlap? Légyszi, segítsetek!!!

Ilke!
Jó a kép, nagyon. Én most nagyon belekesültem a szalvétázásra, már csak pár fa keretet kell vennem, meg veszek egy antikoló szettet, hihetetlen, milyen szuper dolgokat lehet vele csinálni.

Zita!
Betegség Kép. Ha jön a tavasz, talán kikecmeregtek ti is a takonykórból.

Ja, még egy kérdés. Nem tudjátok hol lehet jó tapétabordürt kapni gyerekszobába? OBI, Praktiker, Brico Store kilöve, ott semmi nincs. A TTL-t akarjuk most megnézni, a honlapjuk szerint 500 féle van nekik. Hát, kiváncsi vagyok. Noémi szobájába már megvettem (Disney hercegnös), de Ádáméba nem kapok autósat. Nekem egy egyszerübb is megfelene, de a férjem ragaszkodik az autóshoz, ha már Noémi kapott hercegnöset Kép.

Na, mennem kell, mert pankráció van kitöröben.

Panda

panda
Halásztelek

Panda
Nekünk beépített tűzhely van, kerámia lapos a főzőrész, ez van a munkalapba beillesztve, és hozzáillesztve a sütőhöz. a főzőlapot a sütőn lévő panelról lehet kezelni. mi is fából szerettük volna eredetileg az ajtólapokat, de ahol rendeltük ott elég horror áron lett volna, így maradt a fahatású lap. mondjuk én egészen másképp nézek a konyhánkra, mert úgy készült, mint a Luca széke. nekem az ikea konyhák jönnek be, bár azokról azt hallottam, hogy a lábazatok nem túl jók, de azt meg lehet cserélni masszívabbra. így utólag bnom, hogy nem amellett döntöttünk. a tűzhellyel mi nagyon elégedettek vagyunk, még sosem égett oda semmi, nem is futott ki, pedig elektromos, de szinte uúgy tudok rajta dolgozni, mint a gázoson.
Mi anno Daninak tapátabordűrt a Megatoysban vettünk, de pl. én láttam már a Kikában is a gyerek részen is és a képeek környékén.

Dani is újra itthon van, mert tegnap lázas lett, ma is az volt. orrmandula gyulája van. valszeg még nem erősödött meg a múlt héten. A férjem lesz vele itthon. este már nem volt láza, csak tegnap kapott lázcsillapítót éjjelre, egyébként homeot kaptunk a drnőtől, illetve egy vmilyen gyógyszer receptjét, amit csak akkor kell kiváltani, ha 2 nap múlva sem javulna, vagy rosszabodna az állapota. mindezt azért, mert ha most rögtön azzal kezdenénk, akkor pont elnyomnánk a természetes védekezőrendszert és sokkal könnyebben visszaesne megint. egyébként jól van, a lázon kívül nem látszik rajta hogy beteg lenne, pörög, mint mindig.

jó éjt!!

KépKép
KépKép
gumicukor

Kataa,
Gratula az ovihoz! Biztosan könnyen beilleszkedik majd AlexKép. Kinti rucit eddig mit hordott? Lili abban szokott kimenni napközben az oviudvarra, amiben megyünk az oviba.
Azt elhiszem, hogy hiányzott már AlexKép.

Panda,
Csak a saját tapasztalataimat tudom leírniKép, az pedig az, hogy az igazi fa ajtókat tényleg nehezebb tisztítani, viszont nagyon szép. Mi az előző lakásunkban úgy oldottuk meg, hogy sima bútorlapból volt elkészítve a konyha váza, tejüveges fenyőajtók voltak fent és teli fenyő ajtók voltak lent. A vázból szinte semmi sem látszódott, mert az élfólia is fenyő hatású voltKép. A jelenlegi konyhabútorunkat úgy állítottuk össze, hogy a vázat fehér bútorlapból, az ajtókat pedig krémszínű bútorlapból vágattuk le. Igaz most az ár játszott leginkább szerepet, de így nem egész 100ezerből kijött az egész konyha. Az MDF szerintem nem való konyhába, mert ha egy kicsi nedvesség is éri, mind beszívja. Ellenben a rendesen leélfóliázott bútorlappal, ami azért bírja a strapát és sikálható ezerrelKép.
Fakeretre egy tipp: mostanában azt szoktam, hogy megveszem a fa dekorlécet 2m-esen és itthon felvágom a kellő méretre gérvágóval, aztán simán összeragasztom a fa képpel. Nem túl nagy macera és tizedannyiba kerül mint egy kész keret. Mesélj, milyen az az antikoló szett?Kép
Bordűrt szerintem is a Megatoysban nézzetek, de ha jól tudom meg fog szünni a Soroksári úti, nézz utána, nehogy potyára menjetek oda.

Jobbulást minden apróságnak!
Többiek merre vagytok?
Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke,
Kész szakértő vagy már faanyag-ismeretből Kép

Solymi tegnap délután is belázasodott, de ugyanúgy rohangált fel-alá...

Zit
parazita

Hali

Mi is elunk, csak kicsit zajlik az elet errefele. Eloszor is mar vagy egy hete nem tudok kijonni valami rusnya virusos torokgyulabol, folyton faj a fejem, meg ki akar esni a tudom. A doki ma meghallgatott, szerinte tiszta a tudom, valami elhuzodo virus lehet. Persze nem tudom kifekudni, bar probalok pihenni is, de venni kellett parkettat, lampakat, padloszonyeget.
A nappali atepites+ tetoter lassan kesz lesz, meg a jovo hetet kell kibirni, lent festenek, parkettaznak, fent padloszonyegeznek. Bar mar elegge kivagyok tole azert.

Halacska

Latod addig dicsekedtem vele, hogy nem kapok el semmit a gyerekektol, hogy ez lett a vege...Kép

Emike meg nem volt oviban, most jart le az egy het ab+3 nap, erre a 2 napra meg mar nem akartam vinni. Danny jol van szerencsere, iszonyuan elvezi, hogy itthon van az apja.Kép

Panda

Nalunk is butorlap a konyha vaza, az ajtok fabol vannak, meg a diszlecek is. Kb. masfel eves es meg nincs semmi baja, a gyerekeket meg nem engedem, hogy pufoljek... maszek asztalos csinalta nekunk is. Bar egyeb fa butorainkon mar latszik helyenkent Danny kezenyoma.Kép Azert a konyhaban foleg a munkalap fontos, hogy strapabiro legyen, mert az van a legtobb serulesnek+ szennyezodesnek kiteve ,nem?
A tuzhelyunk gaz+elektromos suto, en fozni elektromoson sosem birtam...Kép Nem volt olcso, bar a legdragabb sem, (Bosch es ha jol emlexem 120 korul volt) mi is gondolkodtunk a beepitheton, de aztan ugy dontottunk nem eri meg a felarat.

Vegre viragzik a hovirag es a krokusz is!Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Csak gyorsan egy percre jöttem mert mindjárt jön apa és az Olkának ma van a szülinapja és megyek készülődni.

Na végül sikerült elutaznunk,nem Orfűre hanem Kőszegre. Az apartman szuper volt, csak az idő
nem. Végig olyan szélvihar volt, hogy ki sem tudtunk menni a szobából. Fák dőltek ki, ablaküvegek törtek össze és cserepek estek le. Egyszer azért megpróbáltunk lemenni de mind a két gyerek elkezdett üvölteni és mondták, hogy fáj a szemük és akkor visszamentünk mert gondoltam nem ér az egész ennyit. Az erdőt is megpróbáltuk de ugyanez volt a helyzet ott is. Végül az utolsó napon fújt a szél de azért már ki lehetett menni és így megnéztük a várat, meg a templomot. Volt egy marcipán múzeum és oda is elmentünk, ez nagyon tetszett a gyerekeknek. A szerencse az volt, hogy az apartman elég nagy volt(80nm-es) és a gyerekek tudtak futkározni, focizni. Egy másik családdal együtt mentünk és este mi meg kártyáztunk.

PAnda
Nagyon édes Ádám a fényképen, nagyon nagy fiú már.

Szülinap után majd jövök. Kíváncsi vagyok, hogy mit szól majd az ajándékhoz (pedálos autót kap).

Ági
petra2

hu agi

Olka mar 2 eves!!!!

Boldog szulinapot neki!

NyusziKép

KépKép
KépKép
nyuszika

Hali

Nyuszika
JobbulástKép

Ági
Boldog szülinapotKép
Én úgy emlékeztem februári.
Én Kőszegre jártam gimibeKép a mondás szerint ott vagy a szél fúj, vagy harangoznakKép

mennem kell, sajna Gergő is lázas lettKép

pusz
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok
Ági
engem is érdekel hogy tetszik e az ajándéka olivérnek ha tudsz tegyél fel majd képet amin az auto és olivér van .amugy nálunk egyelöre a szobába van várja a jo idött az auto .

Köszeg
én jártam ott nem is 1x igaz én mindig jo idöben tetszet a város Kép

BOLDOG SZÜLINAPOT OLIVÉRNEK

pusz csics
csics

Na, megvettük a tüzhelyt. Végülis a beépíthetö mellett döntöttünk, felül gáz, alul villany (én sem tudok villanyon fözni Kép), remélem, nem bánjuk meg. Csak a páraelszívóról feledkeztünk el Kép, azt még gyorsan be kell szerezni, mielött újra jön az asztalos. Ti milyen tisztítószerrel tisztítjátok az inox tüzhelyt? A Cif és társai nem karcolják agyon?
Úgy tünik, bútorlapból lesz a konyha, ma voltam egy fás cuccokat árusító helyen, elég nagy a választék, és van olyan típus, ami nem is annyira gagyi, mint gondoltam. Valami jó fogantyúval fel lehet dobni. De azért várom a többiek hozzászólását is, mert még nincs eldöntve Kép.

Ja, van mégegy kérdésem. A férjem annyira szeret engem, hogy ragaszkodik a mosogatógéphez Kép. Ebböl tuti nem beépíthetöt veszünk, mert sokkal drágább, mint a sima, és azt is be lehet tenni a pult alá. Mindenki azt mondja, hogy érdemesebb a 12 terítékeset venni, gazdaságosabb. Kinek mi a tapasztalata ezzel a szerkentyüvel? Márka, típus stb...

Nyuszi!
De jól haladtok! Igazán irigyellek. Nálunk csak holnap lesz a padloponozás a tetötérben, a parkettától még nagyon messze járunk... Nekem fogalmam sincs, mikor költözünk, egyelöre még nem is látom a végét, csak azt, hogy ez kellene, meg az, meg amaz...
Ennyi rohangálás mellet nem csodálom, ha nem gyógyulsz meg. A férjed most is külhonban tanyázik? Hogy bírod egyedül? Én asszem bediliznék, minden elismerésem a tiéd.

Ilke!
Az antikoló szett 3 részböl áll. A kész képre kell kenni az elsö réteg lakk szerü anyagot, száradás után lekenni a második réteggel, ez pici repedéseket képez rajta, majd erre kell kenni a következö, színes réteget (barnás-arany vagy ezüst), ami belemegy a repedésekbe (száradás után a felesleget a felületröl le lehet törölni), és olyan hatást kelt, mintha egy régi festmény lenne a kép. Nagyon jól néz ki, csak ámultam-bámultam, mikor megláttam a képeket, amik ezzel a technikával készültek.
Nekünk is van gérvágónk, de megmondom öszintén, én nem szívesen pepecselek ilyesmivel, mert így is alig van idöm. Egy normál szalvétához való keret hátlappal (rétegelt lemezböl) kb. 250 Ft körül van, de a legnagyobb, egész szalvétás képhez való is kb. 650 pénz. Ez annyira nem tünik soknak, és valószínüleg szebb, mint amilyet én csinálnék Kép. Ha a férjemnek lenne egy kicsit több ideje, biztos vele csináltatnám, de nem akarom ilyesmivel fárasztani.

Ági!
Boldog szülinapot Olivérnek!

Judy!
Betegség Kép. Gyógyuljatok!!!

Jó hétvégét, remélem, jön egy kis tavasz,

Panda

panda
Halásztelek

Helló!

Már jó egy hete hogy nem jelenkeztem, azt hittem többet írtok.

Velünk közben annyi történt, hogy végre valahára ELKÖLTÖZTÜNK!!! A saját, a csakis a miénk házunkba! Nem semmi volt, 4 napig csak pakoltunk és rakodtunk és szelektáltunk. Merthát ugye 4 helyen voltak a cuccaink. Amit használtunk az jött először, aztán ami a pincében volt, garázsban, és anyáméknál... Még mindig vannak dobozok amiket nem néztem át. Azt se tudom mi van bennük, hiszen több mint két évet vártak. Kb 10-12 dobozunk van még és már legalább 5 megy a karitasznak, de csak akkor visszük, ha átnéztük mindet. El se tudjátok képzelni milyen ruhákat találtam. Azt a két "ősrégi" nadrágomat most is megtartottam. Az egyik 32-es, a másik 34-es és azt a csípőmre csúsztatva hordtam, de utána már csak övvelKép Meg egy fekete alkalmi rövid szoknyát. Hát a hatalmas pocakomra is kicsi lenne, el se hiszem, hogy az az én fenkemen feszült valaha. Azt is megtartottam. Talán most a 3. gyerek után le tudok majd fogyni. A lehetőség adott, hiszen a terhességem eddigi részében egy dekát sem híztam, pedig különösebben nem figylek oda. Egyszerűen csak annyi dolgom van és folyton megyek. Ha viszont nem híztam és a baba a pocimban már 2 kg (plusz a többi még 2), akkor elvileg fogytam! Legalább 4 kg-t minden nélkülözés nélkül, csak a két kis csibész miatt. Ez legalább valami jó hír számomra, hiszen bőven van miből lefogynom.

Gábort ma én hoztam haza az oviból, azt hiszem először azóta, hogy itt lakunk. Apa autóval szokta fuvarozni, mert azért nem két perc séta és a pocim is igen nehéz már, meg a Gabi sem egy olyan aki jön. Jön-jön, de minden második lépésben megtorpan és megvizsgál valamit. Mohát, szép zöld növényt egy fa tövén, talál egy botot, jön egy teherautó, eszébe jut valami és azt azonnal elmeséli hadonászva, vagy csak elindul a másik irányba, mert ott van valami. Szóval én voltam ma a Gabiért és az óvónéni elmesélte, hogy egész héten egy tündér volt a Gábor. Több tényezőt is latolgattunk, hogy miért. (ide tartozik, hogy a Gabi olyan természetesnek vette, hogy itt lakunk, hogy csak néztem ki a fejemből. elvégre már több mint fél éve ide járunk szépítgetni, felújítani és sokat beszéltünk a "mi házunkról")
Szóval, nincs annyi stresszforrás. Csak mi vagyunk, van nagy mozgástere a gyereknek, szinte azt csinál amit akar, egész héten nem volt a Szintia az oviban és a héten sok beteg gyerek volt ezért nagyon kevesen voltak. Mindenesetre azt mondta az óvónéni, hogy a Gabival tudott beszélgetni, játszott a többiekkel és elmélyülten egyedül is tudott játszani. Lehet, hogy a sok gyerek zavarta addig, vagy a Cini, vagy...vagy...vagy, de valami pozitív változás volt a héten és nem biztos, hogy véletlen. Egybeesik a költözéssel és azzal, hogy nincs a Cini?! Elgondolkodtató.

Dani a változatosság kedvéért újfent beteg. Vasárnap (csütörtökön költöztünk) rettentően nyűgös volt, hisztizett, toporzékolt, nyavajgott, nem volt jól. Hétfőn háziorvosnál tettünk látogatást. Asztmás jellegű hörghurut, de mindjárt a rosszabbik fajta. ISmét figyelmeztetett, hogy ha befulladna, azonnal ügyelet, vagy mentő. (második ilyen hurutja a középfülek tarkítására) Ventolin, köptető, orrcsepp, orrszívás. Szegénykém, már totál kivan. November óta minden áldott nap, naponta többször kénytelen vagyok "kínozni" azzal a vacak porszívóval. Akárhogyis számolgatom ez már lassan fél éve van így. 5. hónapja. Csütörtökön voltunk kontrollon. A dokinő nem volt elégedett a gyógyulással, azt mondta, hogy csak kb. 20%-ot javult, és az bakfitty. Elküldött a pulmonológiára. VÉGRE! De azt már sose tudom meg, hogy magától is megtette volna, vagy azért, mert rákérdeztem, hogy nem adne-e beutalót az immunólógiára, vagy valahová... Szóval kedden pulomológia, de elvileg bejelentkezés alapján fogadnak, de a dokinénink a lelkemre kötötte, hogy rimánkodjam be magunkat, mert a gyerek "most beteg".

Panda!

Katona dokit ismerem. Nem tudom megítélni milyen orvos, de az biztos, hogy ő a főorvos ott. Mi a Sultész Mónikához járunk. Mikor a Sultész dr befektetette a Danit vénás ab-ra legalább 5 napra (mivel a szájon át adottakra nem reagált rendesen), ez a Katona már másnap alig 24 óra után hazaküldött minket, mondván jobban van a gyerek füle! Hiába mondtam neki, hogy a Sultész drnő ezt és ezt mondta és így meg úgy, csak rábeszélt, hogy távozzunk. A dokinénink meg hiába keresett hétfőn az osztályon, hiszen nem az volt a cél, hogy a gyerek füle jobban legyen, hanem hogy gyógyult legyen. Ebből a szempontból nézve ez a Katona nem egy együttműködő doki, hiszen egy kollégája kezelési módszerét megvétózta, anélkül, hogy tudta volna az előzvényeket. Inkább maradunk a Sultész drnőnél.
Szuper képek a gyerkőcről. Milyen kis vagány!Kép

Kataa!

Jó lehetett DubaibanKép Vannak képek?
Hát ahogy mondod, nov óta beteg. Persze próbáltam, eleinte, hogy nem vittem ki, kb 2 hétig bírta ő is és ugyanúgy beteg lett az ab kúra után 2-4 nappal. Egyszóval, ha bezárnám egy steril szobába, lehet akkor talán meggyógyulna, de lehet nem, mert emögött akár allergia is állhat, vagy immundefektus. Ez utóbbi az én laikus ötletem, ovrosi erősítés nélkül, de most az allergia a vélt bűnös. Majd talán kedden kiderül, hogyan tovább.

Ági!
Olivérnerk nagyon boldog születésnapot!Kép

Jó éjt mindenkinek és betegségmenten időszakot!
sasha

Kép
sasha

Panda!

Mosogatógépből a 12 terítékest vegyétek, főleg ha van tervben még bébi, ill. azért terveztek időnként társaságot hívni.
Néha még ez sem elég nálunk.
Szerintem itt a kisebb a "kényszermegoldás", ami a kis konyhába jó, de az alap a 12 terítékes.
Szerintem a 12 terítékes is annyira gazdaságos (pl. víz, max. 1-2 liter az eltérés azonos energiaosztályba tartozó gépeknél mosásoknál), hogy csak emiatt nem éremes kisebbet venni.
Konyhabútor: szerintem nem a faanyag a leglényegesebb, hanem annak minősége ill. az elkészítés. Lehet rosszat csinálni drágán fából...
Az asztalos legyen OK, esetleg kérdezzetek meg olyanokat, akiknél dolgozott korábban. Sajnos ahibák nem feltétlenül 1-2 nap alatt jönnek ki (pl. az, hogy nincs jól megoldva a kifröccsenő víz elvezetése), hanem évek alatt.
Mi is haladunk!Kép Készülnek a gépészeti tervek, lent vakoltak, gipszkartonoznak. Tegnap voltunk csempét és padlólapot nézni (bár még nálunk ez elég messze van).
És ugye pénz, pénz... ez ami kell.KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket! A szülinap jól sikerült csak négyen voltunk és hétvégén megyünk ide-oda. A Petra egésznap izgult és folyamatosan kérdezte, hogy mikor lesz már a torta. Mikor kihoztuk akkor az OLivér csak ámult. Nagy kedvenc a süsü és szerencsére volt a cukrászdába süsü sárkány marcipán.
Az autónak is nagyon örült de hajtani még nem tudja viszont a Petra nagyon ügyesen megy már vele. A gond csak az, hogy megy folyamatosan a veszekedés, hogy most ki jön. Az Olivér most úgy alszik, hogy a kiságy mellé parkolt le az autójával. Mindjárt keresek valami képet és teszek fel.

Csics
Végül nem minimaxos autót kapott mert én eléggé soknak tartottam az árát. Szerintem ez inkább nekem tetszett nagyon, ő nem értékeli annyira a kinézetet hanem az, hogy autó legyen és betudjon ülni.

Panda

Látom már késő de azért leírom. Nekünk nem beépíthető a tűzhelyünk mert mi a régi lakásból hoztuk át és annyi minden másra kellett a pénz. Alul-felül villany, kerámialapos, légkeveréses és grillezős. Igaza van a Nyuszinak a beépíthető a duplájába kerül és szerintem nem ér annyit, mondjuk azért az szebb. Nekünk a konyhaszekrény nem fából van hanem valami bútorlapból aminek fa hatása van, cseresznye színű. A mosogatógépről nincs semmi tapasztalatom majd mi is szeretnénk egyet, egyenlőre én vagyok a mosogató.

Csics, Judy
Kőszeg nekem is tetszett volna, szerintem majd máskor jó időben megint elmegyünk és akkor megnézünk mindent.

Sasha
Gratulálok az új házikóhoz, érezzétek nagyon jól magatokat benne!

Jobbulást mindenkinek!

Ági
petra2

Sziasztok,

Panda
Nekunk butorlap a konyhank.Egyszeruen azert mert ebbol lehetett olyan stilust kialakitani ami tetszik neknuk, ez mar nem az elso,tehat volt mar vele tapasztalat.A fa biztos szep egy olyan lakasba ahova illik.Nekunk ket szinu egyebkent igy ez dobja felKépAz asztalos MDF-t nem ajanlotta egyebkent.Es meg kell mondjam az ara nem volt olcsobb mint a fa,de ez legalabb tetszikKépBeepitheto(TEKA ) a tuzhelyunk+fozolapunk,(szagelszivonk,)mindketto aram (a hazban nincs is gaz).Nekem azert tetszik jobban mert inox es ez illett a tobbi gephez.A mosogatogepunk nem beepitett,es 9 szemelyes.Nem azert mert nagyobbra nem volt hely vagy penz (sot inoxban dragabb is volt mint egy beepitheto 12-s ).Mi minden nap fozunk is igy csak 2 naponta telik meg.(Vendegseg eseten,a nagy egdenyek a 12-esben sem fernek el,tehat akkor csak a tanyerokat rakjuk bele telitve.)
Egyebkent Ariston a markaja.
Noemi tenyleg olyan kis nocis,ezzel a tapetacsikkal isKépSajnos nem tudok segiteni,mert a mienket nem itthon vettuk.

Ilke
Eddig a boclsiben nem volt kinti ruci,telen az overallban vittek ki.Jo idoben meg abban amiben egyebkent is volt.
En abba oltoztetem reggel amiben ott is van,Igy gyorsabb az atadas a gondozoneninekKépPersze van valto ruhaja leontes esetere.Ugy latszik itt mindig atoltoztetik oket ha kimennek,ez nekem uj.Majd veszek valami egyszeru melegitot es jo lesz az remelemKép

Parazita
Solyminak jobbulastKép

Nyuszi
Kitartas,biztos azert nem tudsz meggyogyulni,mert sok ez igy neked.Ha kesz lesz az egesz tetoter csak egyszerubb leszKép

Agi
Olivernek boldog 2.szulinapotKép
Kar hogy nem sikerult jol a hetvege Koszegen,nekem az a kedvenc varosom.

Judy
Gergonek is jobbulastKép

Sasha
Gratulalok a nagy esemenyhez,most mar lassan johet a kistesokaKép Nagyon jo hogy Gabor igy elvezi es ez meglatszi ka viselkedesen.Bizti neki is zsufi volt mar mashol.Daninak ujfent jobbulast,a pulmonologia csak kiderit valamit mar.
Kepeket kuldok inkabb,nem akarom itt terhelni a vele a topicot.

Na megyek mert program van, Lurdy Hazban van Vasutomdell kiallitas,Alexnak bizti tetszeni fogKép

Kataa
Aki matol 31 eves...

Kép
Kép
kataa

Helló!

Kataa!
Isten éltessen sokáig!KépKépKép Boldog szülinapot!
Köszi a képeket, de biztosra veszem, hogy nem terhelnéd vele a topikot. Valahogy olyan régen ismerjük már egymást itt a topikon belül, hogy biztos mindenkit érdekel, hogy hogy éreztétek magatokat, csak nem mindenki kérdezKép Valahogy így érzem.Kép Butaság?Kép

puszi
sasha

Kép
sasha

Itt vannak akkor a szülinapi képek.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
petra2

Kataa
Boldog szülinapot!

Ági
petra2

Sasha!
Ez aztán a jó hír!!! Gratulálok! Ti is jó sokáig szükösködtetek.
a dokit sajnálom Kép. Pedig csak jókat hallottam róla.
Én is gondolkodtam azon, hogy megtartok egy-két ruhát a sovány korszakomból, de nem tettem, és már bánom.

Kataa!
Boldog szülinapot!

Köszi a hozzászólást a mindenféle problémáimhoz Kép. Sokat segítettetek. Már csak az kéne, hogy feldobjatok egy -két képet a konyháitokról, hogy legyen némi elképzelésem arról, hogy milyen dolog jöhet ki bútorlapból Kép. De komolyan mondom, küldhettek is esetleg képet az emilemre. Mert ahol az ember nézelödik, ott csak fából lát kész konyhákat (max. MDF-böl), mert ezekböl lehet látványos dolgokat készíteni, így az ember lánya el sem tudja képzelni, hogy van más is a világon.

Ja, ma beugrottam a TTL-be spanyol után, hogy megnézzem az 500 db-os tapétabordür kínálatukat. Hát, volt vagy 30 féle, és abból 3 gyerekmintás (mind macis). Az OBI-ban legalább 20 féle volt, a Miki egerestöl elkezdve a kirándulós gyerekekig minden, csak éppen autós nem volt Kép. Ha más nem lesz, megvesszük a miki egereset vagy a Donald kacsásat, ahhoz még függönyt is kapok.

További jó hétvégét,

Panda

Ui.: Nem találkozott véletlen valaki a tavasszal??? Vajon merre járhat...

panda
Halásztelek

Sziasztok
Saha
én is betutam jutni idöpont nélkül pulmonologiára te is befogsz tudni jutni csak max kicsit várni kell.

Ági
auton valo veszekedés nálunk is megy kiüljön bele
köszegen már vagy 3fél éve nem voltam de én játam VELEMBE is az is szép hely Kép.
Auto is és a torta is nagyon szép Kép szép kisfiu olivér Kép .

Kataa
én mást adok rá itthon és mást az oviba itthon egyszerü ruhákban van ugyis összekoszolja de az oviba csinos kisé vagány ruhákba járatom és rajta van a ruháján a jele és jo pár ruhája van az oviba járáshoz +ünneplö ruhája is van fehér ing ,fekete nadrág ,csinos kardigánal Kép az ovi sokal többe kerül mint a bölcsi mind ruházkodás terén mint cipö terén .

BoLDOG SZÜLINAPOT KATAA Kép

Pusz csics
csics

Kataa,
Nagyon fiatal vagy még Kép. Milyen volt Dubaiban?

Zsuzsa,
Nagyon sajnálom a babátokat Kép. De ha akarjátok, biztosan lesz másik nemsokára.

Ági,
Szépek a képek! Ez az Olivér nagyon helyes srác, szerintem hamarosan vakarhatjátok le róla a csajokat Kép

Solyminak megint vörös a szeme alja (de talán nem kötőhártya, csak kidörzsölte, kopp-kopp), viszont már nem hőemelkedéses.
Csongi szülinapját hétfőn ünnepeljük kiscsaládilag, aztán meg a jövő hétvégén lesz talán valami nagyobb megmozdulás.

Zit
parazita

Sasha,
Gratulálok a saját házikótokhozKép!

Kataa,
Boldog szülinapot!
Lili overallba szokott oviba menni, alá általában azt adom amiben bent van, a szoknyát, vagy ruhát szoktam csak ott ráadni, aztán amikor mennek ki, akkor csak azt lekapja és fel az overallKép. Amikor meg jobb idők voltak, akkor volt váltónaci meg kabát. Nálunk nem csinálnak ebből olyan nagy ügyet, de szerintem az overall alá tök felesleges átöltözni. Váltóruci Lilinek is van bent mindenből.
Mi is voltunk ma a kiállításonKép, ti mikor voltatok?

Zita,
Boldog szülinapot Csonginak!
KösziKép, igazából a nővéremék konyhabútor gyártással is foglalkoznak, így sokat ellestem tőlük, a mi mostani konyhánkat is pár nap alatt összeállítottuk, a legtöbb idő az élfóliázás voltKép, be is sokalltam tőle rendesenKép.

Nyuszi,
Kitartás, ez a vírus nagyon rosszkor jött most nekedKép.
Voltatok ma végül a kiállításon?

Ági,
Boldog szülinapot Olivérnek! Nagyon tuti a kis autó!Kép

Panda,
Már évek óta ciffet használok a krómozott tűzhelyemhez, szerintem annál jobb nincs, a hideg zsíroldók és társai nekem nem jöttek be.
Mosogatógép ügyben: nekünk is 12 terítékes van és bevallom, hogy van, hogy naponta 3x is indítom, igaz én sokat főzök. De imádom, hogy belefér a legnagyobb lábasom, tálam és a tálcák isKép. Nekünk sem beépíthető, hanem beépítettük a szekrénybeKép, de mivel kis rés maradt az oldalai mellett, a kosz szépen összegyűlik ott mindig és nem semmi macera azt mindíg kitisztítani, szóval én legközelebb beépíthetőt szeretnék majd mindenképp. Rendi férjed vanKép!
Antikoló szett nagyon jól hangzik, hol lelhető fel ilyen csoda?Kép A képkeret nálatok nagyon olcsó. Legújabb alkotásom egy tálca, annak is itthon gyártottam a keretét, majd feldobok képet róla. Tényleg az albumban azt hiszem van fent kép a konyhánkról, ahogy Lili mosogat.
Holnap valszeg elmegyünk a Megatoysba, megnézem majd az ottani kínálatot bordűr ügyben, oké?

Zsuzsa,
Akkor az én Lilim nagyon rendes kislány, mert hetente mosom az overállját, és max poros szokott lenniKép.
BabaKép.

Tegnap milyen estém volt csajok, azt hittem az ügyeleten kötök ki, 4x hánytam az este folyamán, este úgy 7-től kezdődött egy jó kis fejfájással aztán egyre rosszabb lett. Aztán sikerült elaludnom és reggel már mintha mi sem történt volna, minden rendben volt. Valszeg valami rosszat ehettem, de nagyon durva volt. Ha apa nem lett volna itthon, bizti nem tudtam volna egyedül megfürdetni, elaltatni a gyerekeket.

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok

Koszi a koszonteseketKép Bea azt mondta mar tegezhetem is,ugyhogy gondolom ez mar a kort jelziKépKépKép
Nagy unneples nem volt,kaptam apatol egy ket rucit,meg elmentunk vacsizni.Csaladi unneples majd jovov heten lesz,mert Z beteg es anyueknal van a hetvegere,ugyhogy inkabb nem megyunk ma hozzajuk,nehogy elkapjuk.

Agi
Oliver, meg a tortaja is jol nezett kiKép

Sasha,
Persze tudom,csak kb 800db kepet keszitettunk,abbol nehez mazsolazni ide,hogy ne legyen sok.Most valami baj van (persze miert ne hetvegen)az internet szolgaltatonal,mert a yahoom nem jon be,de amint megjavul,kuldom a kepeket.Van egy roviditett verzio a kepekbolKép

Csics
Hat O itthon is abba van amiben bolcsiben.En is ugy viszem mint Ilke hogy reggel overall,ott csak lekapom rola es mehet is be.Benti valto itt is van.Csak kinti nem volt.LEhet elmegyunk a Decathlonba es veszek neki ott noname melegitoket erre a celra.Cipo ugyben eddig is kellett neki jo par,plane hogy mi Dr.Leot veszunk csak csizmabol nem.

Zsuzsa
Nagyon sajnalom a babatKép Remelem hamar jon egy uj kis elet hozzatokKép
Meg jo hogy csak ak ocsinak lett baja.

Parazita
Fiatal?Ez joKép Majd kuldok neked is kepeket es az magaert beszelKép

Ilke
Mi fel 12re ertunk oda es kb 1 orat maradtunk.Pedig neztem hatha lesz ismeros.Nekem is nagyon tetszett az egesz.
kromozott tuzhelyhez nekem is Ciff jott be anno,es nem karcolt tenyleg.A keramialaposhoz a Domestos spriccelos es esetelg meg ablaktisztitoval fenyesitemKép
Remelem mar tenyleg meggyogyultalKép

Lanyok
hogy ne mindig Nyuszi szervezkedjen,mit szolnatok egy talihoz???Valamelyik szombaton???

Megyek mert ebed vendegek jonnek...
Pusza
Kataa

Kép
Kép
kataa

Ilke!
Köszi a felajánlást, tényleg szívesen venném, ha megnéznétek nekem az autós bordürt. Elküldöm mélben a számomat, ha van valami, rámcsörögnél? Igazándiból csak az autós érdekel, másfélét én is láttam.
Az antiokló szettet már több helyen láttam, de csak a "vidéki" kis boltokba járok, Pesten soha. Itt nálunk 2800 Ft-ért adják, szerintem megéri.

Zsuzsa!
Baba Kép. Remélem, hamar jön a következö Kép.
A bordür szalvétázásán már én is gondolkodtam, a baj csak az, hogy autós szalvéta sincs a piacon, akkor meg miböl csináljak autós bordürt Kép?

Zita!
Mit használtok a szemgyulladásra? Noéminek egyszer volt ilyesmi, az uszodában szedte össze. A gyógyszerész ajánlotta a Septosyl nevü krémet (mindenféle szembajra jó). Össz-vissz 2x kentem be vele a szemét, pikk-pakk elmúlt, és nem újult ki.

Kataa!
Taliban benne lennék, talán összejön. Csak mamisra vagy gyerekesre gondoltál?

Na, nekem is lépnem kell. Nálunk úgy tünik, kukucskál befelé a tavasz az ablakon Kép!

Panda

panda
Halásztelek

Zsuzsa!
Részvétem a baba miatt!Kép
autó-kutyaKép

sok szerencsét tegnaptól!Kép
sasha

Kép
sasha

Hali

Gergő nagyon rosszul volt tegnap és ma is, mindent kihányKép már 2* voltunk az ügyeleten, remélem nem kell kórházba menni.

Kataa
Boldog szülinapotKép

Sasha
Gratula a házhozKép

Zsuzsa
sajnálomKép jobb napokatKép

konyha
nekünk asztalos csinálta, csak az előlapok vannak fából, az antik cseresznye színű.
a sütőm beépített és villany, a főzőlap is beépített gáz.
a mosogatógép pedig utólag lett véve, ami nagy bánatom. ki lett ugyan hagyva a hely a bútorban, de így nem az igazi. mert nincs elrejtve. 12 terítékes egyébként.

puszi
juti

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Panda, nagyon jól választottatok. Nekem el. sütőm és kerámia főzőlapom van, de nagyon sokat bosszankodtam áramszünetek idején, nem tudtam főzni, régebben sok áramszünet volt felénk. Volt úgy, hogy a Betti cumisüvegét az autó szivargyújtóján keresztül cumisüvegmelegtővel melegitettem. Jól jött volna akkor a gáz! Egyébként a kerámia lapon is lehet főzniKép Szerintem nincs különbség. Ha lezárom még meleg marad, max ezzel lehet spórolni.
A konyhám kék ikea, nagyon szeretem, viszont tényleg kopik néhol. Gondoltam is rá, hogy ha lesz pénzem az előlapokat lecserélem.
Mosogatógépet feltétlenül!!! Azóta van nyugdot életem, hogy nem bosszankodom a mosogatással.

Zsuzsa, csak a saját tapasztalatom tudom mondani: Én is el voltam keseredve, de fél évvel később beköltözött a Betti. Remélem Nálad is igy lesz.Kép

Ági, Olivérnek utólag is boldog szülinapotKép

Kataa, neked is boldog szülinapot!!Kép

Zita, Csonginak is boldog szülinapot!!Kép

Sasha, gratula a házhoz, remélem a betegségeknek is vége lesz az új klimában.

Pénteken belestem a bölcsibe, az én édes lányomat épp meglökte egy kisfiú, hát úgy rástartolt és visszalökte, hogy csak néztem. Milyen kis fúria! Itthon meg angyalka. Jó, hogy megvédi magát, mégis fura volt látni.

Conti

conti

Panda,
Köszi a kenőcs-tippet, meg fogom próbálni! Eddig antibiós szemcsepp játszott, mert mindig váladékozott is.

Kataa,
Rossz kép mindenkiről készülhet Kép Tali jó lenne...

Csongi nevében is köszönöm a jókívánságokat!

Zit
parazita

Zsuzsa
Nagyon sajnálom ami veled történt. Hányadik hétbe voltál? Remélem, hogy gyorsan beköltözik egy másik baba.

Juti
Jobbulást nektek!

A Petra amióta az Olivér szülinapja volt megint nagyon féltékeny. Folyamatosan nyafog és mindenért sírva fakad. Este is megkérdezte, hogy "anya szeretsz, anya imádsz?" Pedig figyelek rá nagyon. Pl ma is elmentünk az Olivérnek venni cipőt mert csak csizmája volt és kapott a Petra is pedig neki nem volt rá szüksége. Beválasztott egy citromsárga cipőt, amire virágok, pillangó meg katicabogár van hímezve. Elég csiri-csáré de neki annyira tetszett.

Ági
petra2

Ági,
Nálunk is ez van: Solymit újabban állandóan ölelgetni meg dajkálni kell, mindig mondogatja, hogy "Anya, ölelj meg!"

Zit
parazita

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?