Sziasztok,
Először is Coolasa,
nagyon gratula!!! Nagyon édi baba Noémi, és tényleg hasonlít KiviLivire!
Azért ne állj meg ennél a két fotónál, jöhet rólatok még sok-sok kép! Már csak azért is, mert tényleg nem semmi ahogy kinézel! Le a kalappal!
Meg tök jó volt az is, ahogy a szülést leírtad! Tetszett.
Mancs,
neked honnan lett ekkora pocid két nap alatt????
Nekem is volt teknősöm, ékszer, és Bélának hívták. 20 évesen halt meg szegény kb3 éve... De az Ernő se rossz!
Gabi,
Livicsek egy stram kislány!!! Már biztos túl van a nehezén!
És Liviapu? Õ is jobban van már?
Ilba,
Végre, legalább a szemmizérián túl vagytok!
Meglátod, csak nincs semmi baj a pisivel sem...
Anno, ti voltatok hasi ultrahangon? Ott szokták nézni ezt a vesemedencetágulatot, meg mindent megvizsgálnak, hogy rendben van-e? Voltatok ilyenen?
Ha nem, akkor a Madarász u-i Gyerekkórházban 4000 Ft-ért megcsinálja egy fődoki, és ott viszont időpontot kell kérni. Marcit ott nézték meg. Ha akarod, adok tel. számot. Remélem megvan még...
Kiváncsi vagyok, dokinéni mit mond a bacikra. Lehet, hogy azok meg kell, hogy legyenek, nem? Vagy ez hülyeség?
Timi,
ha emlékszel a gyerekszobafüggönyre, ami tetszett - tudod, a figurás, amit Marci nagyon szokott nézni
-, azt mi a Diego-ban vettük még decemberben. Nem pont a kispestiben, de Diego-ban.
Eszti,
Bence nagyon kis ügyi! Veled együtt!
Na majd akkor hadd lássuk mi is azt a kis 3700g - os csudapofit!!
Tücsökmami,
Milyen klassz csacsi! És hát azért Gergőtappancsról se feledkezzünk meg! Nagyon vagány! Hogy álltok, mi a helyzet tejcsi ügyben! Sikerült megnyugodnod egy kicsit! Drukkolok ám nagyon!!!
Mamacka,
tök jók ezek a képek. Én egy kicsit sajnálom, hogy nem csináltunk igazából a terhességem alatt képeket, mert olyan jó lesz majd Neked is, hogy mutigathatod majd a Babónak, amikor már nem is Babólasz. Úgy 5-10 év múlva...
És nálunk hír:
Csak hogy mi se maradjunk ki a "jóból"...
Azért is nem jöttem, mert azurm szintén beteg, csütörtök este úgy jött haza, hogy annyira rosszul nézett ki, és dőlt belőle a t@kony. Pénteken nem is tudott dolgozni menni, de mivel ki akartuk kerülni, hogy megfertőzze Marcit meg engem, ezért egy-másfél méteren belül nem nagyon jött, így sokat kellett Marcival foglalkoznom. És általában estére már nagyon elzsibbadtam, ahhoz hogy jöjjek...
A helyzet viszontmég rosszabbodott tegnap, ui. asszem minden igyekezetünk ellenére én is megkaptam ezt a t@konykórt. Bár nekem csak egy kicsit kapar a torkom, és egy kicsit fújom az orrom, azért nem akarom, hogy Marci is elkapja....Vajon hogyan lehet ezt megoldani?
Na jó, most képek sincsenek, mert nem volt kedvem...
De azért nagyon remélem, hogy Marci nem kapja el ezt a trutyit...