Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gabi,
hasonlít! Kép
A rangadós kép nagggyon jó! Kép
Ügyes csaj ez a Livi, most majd behozza a múlt havi lemaradást is! Kép

Coolasa,
Szerintem aki nem tudja, hogy 1 hete szültél, annak ne is nagyon mondd, mert nem fogja elhinni. Kép Elképesztően jól nézel ki!!! KépKépKép

Natasa,
Az az alvós kép nagyon aranyos! Kép

Mancs,
Még mindig nagyon csini vagy! Kép És szép nagy lett a pocakod!

Na és akkor az orvosok. Dokinéni semmit nem talált Kép, a vizelet eredmény is megvan már, hát minden negatív csak zsúfolva van baktériummal. Kép Most vagy valamit tényleg elkapott (de hol és hogy?) vagy a zacskót mikor a kakából kapartam ki, bele is mehetett. Na mindegy, holnap majd bediktálom dokinéninek, gondolom meg kell ismételni.
Aztán mondtam dokinéninek, hogy holnap délre kaptam a Logodi utcai szemészetre időpontot, erre jó hogy ült, mert majdnem hanyattesett, hogy miért nem a Heim Pálba akarom vinni. Hát mert elfelejtettem, hogy oda kell. Kép
Na, telefon Heim Pálba, bármikor vihetem. Vissza a kocsiba, irány a Nagyvárad tér. Teljes nosztalgikus állapotba kerültem. Kép Telefonban azt mondták, nem kell időpont, de ilyen pici babával nem váratnak. Ez igaz is volt, csak a papírokat 35 percig senki nem vette el tőlem. Kép
Hát a könnycsatornája el volt dugulva, ez okozta a sorozatos gyulladást, kb. fél perces művelet volt az átmosás és már most szebb neki. Kép Nem láttam ahogy csinálták, elhúzták a függönyt, de azt mondta a dokinéni, hogy nem fáj, csak a lefogás miatt fog sírni. Hát sírt is szegénykém, aztán meg hüppögve mondta utána a magáét. Kép

Hát ennyi. Holnap a pisi miatt is okosabbak leszünk.

Ez az idő???? KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Látom senki nem tud hozzáférni az oldalhoz... vagy mindenki alszik??? Kép

Először is: Coolasa - gratulálok a szépséges, nagyhajú kislányodhoz. Sok tejet és boldogságot kívánok nektek. Igazán élvezetes beszámolót írtál. Kép ÉS tényleg nagyon jól nézel ki a szülés után egy héttel sem.

Másodszor: már rég akartam írni, de megint kerültek fel képek, hogy MANCS, TÉNYLEG NAGYON CSINOS KISMAMA VAGY!!! Kép Te is lassan befordulsz a célegyenesbe, hajrá.
Nem biztos, hogy kell érezzél valamit, nekem 1 darab jóslófájásom sem volt. Amit a szülést megelőző este éreztem, valószínűleg már az igazi volt. Kép

És MAmacka, te is nagyon csinos vagy, jók a képek. Kép
A ruhát azért kérdeztem, mert nekem is a sógornőm varrta.

Ma nagyon sírós kedvében van Andris, már egész kimerültem, mikor végre elaludt egy félórája. Kép
Talán az időjárás.

Dobok fel néhány múlt heti képet is. A képek később jönnek, mert feébredt. Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Akkor a képek:
Reggeli játékKép
Lecsúsztam a heves csapkodásban KépKép
és szopom az ujjamat...Kép
És természetesen mennek a gyógypuszik a betegeknek...

Kép Kép
Kép
vvolga

Andriska!
Édi vagy nagyon! KépKépKép

Itten is képek:
KépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

húúúú, micsoda tükrös képek... és egy husi kéz! KépKépKép

Ilba, neked is a kedvencek közt van az oldal, mert csak úgy jön be nekem.

És Beni egy hős, ennyi dokilátogatás egy nap... Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Én a google-ból kerestem rá. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Hát szia mindenki!

Ilba segítségével végre idetaláltam. Már majdnem megőrültem, Lívike egy csomót aludt délután, én meg itt vertem az asztalt, mert nem jött fel a bnet. Vagyis feljött, csak egy csomó topik nem.

Benike, Lívi már nem mondja, hogy Ede, mert már Ádi van műsoron...Kép Most egy pár nap alatt annyit fejlődött, egy csomót halandzsál, 2-3 szótagot ismételget, meg olyan arcot vág, mintha figyelné őt valaki, akinek magyaráz, közben csak néz a semmibe. Az ölemben kitolja magát állásba és táncikál, közben dalolászik, rázza a fejét, mintha az Iron Maiden koncerten csápolna. És már az egyik kezét kell csak fogni, mikor ül.
Viszont nagyon anyás, Zoli akármit csinálhat vele, addig sír, amig oda nem megyek. Pedig kisebb korában Apuci volt az isten.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok,

Először is Coolasa,
nagyon gratula!!! Nagyon édi baba Noémi, és tényleg hasonlít KiviLivire! Kép

Azért ne állj meg ennél a két fotónál, jöhet rólatok még sok-sok kép! Már csak azért is, mert tényleg nem semmi ahogy kinézel! Le a kalappal! KépKép
Meg tök jó volt az is, ahogy a szülést leírtad! Tetszett.

Mancs,
neked honnan lett ekkora pocid két nap alatt????KépKépKép
Nekem is volt teknősöm, ékszer, és Bélának hívták. 20 évesen halt meg szegény kb3 éve... De az Ernő se rossz! KépKép

Gabi,
Livicsek egy stram kislány!!! Már biztos túl van a nehezén! Kép
És Liviapu? Õ is jobban van már?

Ilba,
Végre, legalább a szemmizérián túl vagytok!
Meglátod, csak nincs semmi baj a pisivel sem...KépKép Anno, ti voltatok hasi ultrahangon? Ott szokták nézni ezt a vesemedencetágulatot, meg mindent megvizsgálnak, hogy rendben van-e? Voltatok ilyenen?
Ha nem, akkor a Madarász u-i Gyerekkórházban 4000 Ft-ért megcsinálja egy fődoki, és ott viszont időpontot kell kérni. Marcit ott nézték meg. Ha akarod, adok tel. számot. Remélem megvan még...Kép
Kiváncsi vagyok, dokinéni mit mond a bacikra. Lehet, hogy azok meg kell, hogy legyenek, nem? Vagy ez hülyeség?

Timi,
ha emlékszel a gyerekszobafüggönyre, ami tetszett - tudod, a figurás, amit Marci nagyon szokott nézniKép-, azt mi a Diego-ban vettük még decemberben. Nem pont a kispestiben, de Diego-ban.

Eszti,
Bence nagyon kis ügyi! Veled együtt!
Na majd akkor hadd lássuk mi is azt a kis 3700g - os csudapofit!!KépKépKép

Tücsökmami,
Milyen klassz csacsi! És hát azért Gergőtappancsról se feledkezzünk meg! Nagyon vagány! Hogy álltok, mi a helyzet tejcsi ügyben! Sikerült megnyugodnod egy kicsit! Drukkolok ám nagyon!!!KépKépKép

Mamacka,
tök jók ezek a képek. Én egy kicsit sajnálom, hogy nem csináltunk igazából a terhességem alatt képeket, mert olyan jó lesz majd Neked is, hogy mutigathatod majd a Babónak, amikor már nem is Babólasz. Úgy 5-10 év múlva...Kép

És nálunk hír:
Csak hogy mi se maradjunk ki a "jóból"...
Azért is nem jöttem, mert azurm szintén beteg, csütörtök este úgy jött haza, hogy annyira rosszul nézett ki, és dőlt belőle a t@kony. Pénteken nem is tudott dolgozni menni, de mivel ki akartuk kerülni, hogy megfertőzze Marcit meg engem, ezért egy-másfél méteren belül nem nagyon jött, így sokat kellett Marcival foglalkoznom. És általában estére már nagyon elzsibbadtam, ahhoz hogy jöjjek...Kép
A helyzet viszontmég rosszabbodott tegnap, ui. asszem minden igyekezetünk ellenére én is megkaptam ezt a t@konykórt. Bár nekem csak egy kicsit kapar a torkom, és egy kicsit fújom az orrom, azért nem akarom, hogy Marci is elkapja....Vajon hogyan lehet ezt megoldani? KépKép

Na jó, most képek sincsenek, mert nem volt kedvem...KépKép
De azért nagyon remélem, hogy Marci nem kapja el ezt a trutyit...

Kép
----------------
B&M
bubek

Na, kezd újáéledni a topik! Kép

Bubek,
nincsen ilyen orvosi maszkotok? Ha nagyon gázos leszel, akkor szerintem azzal kivédhető, hogy Marci elkapja. Meg legalább jót nevet majd az Anyján. Kép
Nem, sajnos ezeknek a baktériumoknak nem kéne ott lenniük. De mivel minden más negatív, a gyerek tök jól van, így én még mindig arra szavazok, hogy valahogy beletisztogattam egy kis kaksit. Majd kiderül.
Hasi UH-on nem voltunk, de András azóta is nyaggat, akkor nem kell beutaló? Csak perkálni kell? A telcsiszámot megköszönöm, bár ha a sima kórházi, akkor azt a netről is le lehet szedni, nem?
Uradnak és Neked is jobbulást!!! Kép

Gabi,
ezek szerint a link segített?
Amiket küldtél képeket, azok mik? Mármint látom, hogy mik, csak miért küldted? Na ezt jó megaszontam. Kép

Éééés, Beni szeme annyira rendbejött, hogy meg nem mondaná senki, hogy reggel kb. 5 percig mostam ki neki a gennyből. Nem látszik semmi!!! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Wolga,
Andris is tök jó a pihenőben! Õ is úgy küzd benne mint Marci szokott. És ettől mindig elferdül, és ilyen kifacsart pózt vesz fel! Nagyon vagesz!KépKép

Én meg most inhaláltam....és mézes citromos hársfateát iszom...és imádkozom, hogy holnap már sokkal jobb legyen, és puszilgathassam Marcit. Most csak mindig a feje búbjára, vagy a pocakra, vagy a tarkóra kap...mert megállni nem bírom...Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Nem kell beutaló, a telcsiszámot mindjárt megkeresem...

Van olyan maszkunk, de még annyira szerintem nem gázos. De lehet, holnap felveszem...

Kép
----------------
B&M
bubek

Ilba,
Tel: 450-3730 Ezen kapcsolják az uh labort. és ott kell kérni az időpontot.

Kép
----------------
B&M
bubek

Ilba,
és ez koponya is, nem csk hasi uh.
A doki: Egy sötétebb bőrű, de nagyon aranyos doki: Dr. Dabous Fayez. jól beszél magyarul, olyan mintha már régen itt élne... ő az uh-főorvos.

Kép
----------------
B&M
bubek

elmentetek aludni????
Most én írkálgathatok magamnak....

Kép
----------------
B&M
bubek

Nem, vagyok, köszi szépen, holnap be is jelentkezem.

Kép
Kép
Kép
ilba

végre van babanet, és nincs itt senki????!!!!
de én csak most tudok!

Tücsökmami, te is ígértél hétfőre....hétfő van. Írjál te is mert engem tényleg érdekel...bizony...

Kép
----------------
B&M
bubek

na, legalább te Ilba! KépKépKép

készülj fel, hogy kb egy hét múlvára adnak időpontot.

Kép
----------------
B&M
bubek

Köszönjük a pocibókokat... Kép

Mancs ti most mennyi idősek vagytok?
Lehet, hogy egyszerre leszünk kórházban? ...bár ti egy picit talán idősebbek vagytok...
Nagyon csinik vagytok összegyúrva Kép

Eszti
Annát mikor és, hogy kérted fel?
...nagyon várom már a szüléstörténetedet... olyan jó lenne még a jaját szülésünk elött elolvasni... de nem akarlak sürgetni... csak egy kicsit... Kép

Ilba
Bementem ma az önkormányzatra sajnos ők nem adnak... Kép pedig van olyan kerület akik 50 ezret is utánnadobálnak a kismamiknak...

Coolasa
Arra az Anita övre már én is gondoltam... Kép te csak megerősítettél elhatározásomban! Kép
Bár belőlem nem hiszem, hogy bombanőt faragna Kép de azért biztos segít valamicskét!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Köszönjük a pocibókokat... Kép

Mancs ti most mennyi idősek vagytok?
Lehet, hogy egyszerre leszünk kórházban? ...bár ti egy picit talán idősebbek vagytok...
Nagyon csinik vagytok összegyúrva Kép

Eszti
Annát mikor és, hogy kérted fel?
...nagyon várom már a szüléstörténetedet... olyan jó lenne még a saját szülésünk elött elolvasni... de nem akarlak sürgetni... csak egy kicsit... Kép

Ilba
Bementem ma az önkormányzatra sajnos ők nem adnak... Kép pedig van olyan kerület akik 50 ezret is utánnadobálnak a kismamiknak...

Coolasa
Arra az Anita övre már én is gondoltam... Kép te csak megerősítettél elhatározásomban! Kép
Bár belőlem nem hiszem, hogy bombanőt faragna Kép de azért biztos segít valamicskét!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ilba,
tegyél még fel Benit!
Itt a képeken egyébként fekszik, és úgy nézi magát? Milyen kis husi keze van!!! És beszél is magával?Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

De jó, már Mamacka is itt van!!!

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

okszi. De nincsen új. Kép Lefotozzam most? Akkor várj!

Aha, feküdt és engem nézett, mert én is feküdtem mellette. Haláli édi volt. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Bubek,

nagyon sajnálom, hogy beteg vagy. Kép Jobbulást mindkettőtöknek.

Nálunk kivételesen Andris már alszik. 9-kor egy kb. 7 perces szopi után annyira beájult, hogy be tudtam rakni a kiságyba a nagyágyból. Kép
Kíváncsi vagyok, mikor ébred...

Gabuska, ezek szerint jobban vagytok?
Livi nagyon ügyes, én lenni nagyon-nagyon irigy. Kép
Alig várom, hogy Andris is üljön.

Mivel senki errefele, jó éjszakát!!!

Kép Kép
Kép
vvolga

Ahan, már többen vagyunk. Kép

Mamacka, sajna a nyócker sem arról híres, hogy adna plusz pénzt. Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Elérjem ma a 300.-at?KépKépKép

A fáradtság olyanokat hoz ki belőlem...!

Tényleg, Sajtine!
Ha ezen a héten valamikor (kivéve a holnapot, meg a szerdát - na akkor marad a csütörtök - merugye péntek az nektek nem jó) jó idő lenne és kedved is lenne, akkor nem-e lenne-e esetleg-e egy tali? (a tali helyett nem találtam e betűset...ez már a fáradtság Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Az első még délutáni, a másodikat most csináltam.
KépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Volga
Mi még megpróbálhatjuk a X. kerületet is de nem fűzök hozzá sok reményt... tényleg van még valaki onnan?

A betegeknek jobbulást! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Wolga!
hát mi senkik vagyunk, Ilbával Mamackával????jóvanna csak viccelek ám...
Kiságy!!! marci mostanában ha bekerül a kiságyba, akkor elég hamar 10-20 perc után igencsak legörbült szájjal ad hangot elégedetlenségének, miszerint ott neki nem jó, mondtahtni baromi sz@r, és azonnal ki akar jönni...Jó nektek, hogy Andris bírja...legalább most.

Kép
----------------
B&M
bubek

Így alszom séta után. KépKép

Kép Kép
Kép
vvolga

Vvolga,
ez baromi édi!!! Ez a sityak!!! Kép
Még vagyok, írjatok sokat, csak fejek egy picit.

Kép
Kép
Kép
ilba

Kis cuki Benibaba! hogy alszik....KépKépKép

Képzeljétek Marci már nyúkál a dolgok után, meg is fogja, és tömi be a szájába a kezével együtt őket. Elképeszt időnként. És csak akkor dumál, ha kérem. Lefekszünk, én nézem, ő néz, és akkor mondom neki, hogy meséljen, és akkor mesél.....ki tudja mondani azt hogy eőőőő, heöööö, geöööö, grrrrr, vvvvvv, kö, ilyneket. Nagyon édi. De maától nem beszél. csak ha én kérem....Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Wolga,
Andris nagyon jó!!!
Ti voltatok sétálni, ebben a szélben?????

(Már csak kettő kell!!!!KépKépKép)

Kép
----------------
B&M
bubek

ÓÓÓÓÓ, ez egy kivételes alkalom.
Andris sajna nem alszik ottan, és ezt az én derekam bánja, mert nem túl nagy az ágyunk.

Deeeee, és vissza is jöttem, látod?
Jövő héten, ha jó idő lesz, tali?

ILba, Beni nagyon édes. Kép
Látom, komoly hálózsákja van, és azt már nem takarjátok be?
Nekünk is van egy ilyen nagy Ausztriából, de még óriási Andrisnak. Kép

Ez a szép szőke lány jött hozzánk látogatóba szomabton, lehet, hogy később vigyázni is fog rám... Kép Nekem nagyon tetszett, csak néztem és néztem, Anyu meg hiába szólongatott... KépKép

Kép Kép
Kép
vvolga

Ilba, a sógornőm varrta még a saját gyerkőcének. Kép

Nem voltunk sétálni. Kép
Tegnap voltunk a nagymamánál. Mindjárt lesz arról is kép. Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

Wolga,
én benne vagyok! Mi beülünk az autóba, és akkor elmegyünk ahova megbeszéljük. Majd keresünk egy parkot. azt is csinálhatjuk, hogy elmegyünk értetek, és elmegyünk valahova autóval, ahol zöldebb, és nincs messze. A kocsitok összecsukható? befér a csomagtartóba? Egy thalia, szóval elég nagy a csomagtartó, azért gondolom, hogy befér talán a két kocsi...

Kép
----------------
B&M
bubek

Mackósajt!Kép
Köszi,hogy írtál ha még kicsit sokat vártál is vele.KépTalán találkoztunk is a kórházban?Merre laksz?Teszel fel képet a gyerkőcödről?Én is teszek fel Domiról.KépÍrj,írj!!Kép

Többiek!Puszi mindenkinek!A lurkók gyönyörűk.Betegeskedőknek jobbulást kivánok!Hófordulósaknak,névnaposaknak,szülinaposaknak!
KépRemélem hamarosan tudok jönni gyakrabban.KépDia
Ui:Ne,hogy elfelejtsetek!!!KépKépKép
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Na, 80ml sikeredett. Estére nem is olyan rossz. Kép

Vvolga,
nem, már nem takarom be, úgyis kb. 10 mp alatt rúgná le. Kép Hosszú ujjú body, pizsi, hálózsák. És ehhez 23-24 fok.
Ismered a lányt? Vagy hogyan találtál rá?

Bubek,
Marci nagy dumás lesz, már most látszik! Kép
Hajrá 300!!! KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

NA akkor szombati látogatás:
Kaptunk egy játékot rágcsálni...Kép
A majdnem kétéves kislány, akihez mentünk Kép Kép
Ilyen szuper játszószőnyeg is volt. KépKép
ÉS tegnap a NagymamávalKép

Kép Kép
Kép
vvolga

300!!!KépKépKép
KépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Wolga,
de édi Andris a Nagyival!!!!KépKépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Ilba,
te 80 ml-t fejsz egyszerre???!! Én örülök ha 10-20 lejön.Kép

Na most csk a képekhez annyit - majdcsinálunk pucéran is a levegőben, mert akkor feszíti és látszik - hogy Marci combján egy-két gramm háj lehet. A többi izom. Elképesztő erő van benne...Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek, Ok. A kocsi lapjára összecsukható. Kép

Apropó, nem tudtok eladó MAzda 121-est vagy 323-ast?

Ilba, én ha betakarom, akkor általában reggel is úgy találom. Kép Asszem, szerencsés vagyok. Kép Nálunk: body, hálózsák (vékony fajta) és takaró.
Igen, egy jóbarát volt kolléganőmnek a lánya. Most kezdte az egyetemet, és a fönti kislányra szokott vigyázni meg egy másik kisfiúra. Imádja a gyerekeket, ez látszott is, mert a fiam is egyből jól érezte magát nála. ÉS megbabonázódott tőle. Pelenkázás közben mindig dumál, most semmi, és én hiába szóltam hozzá... Kép

Kép Kép
Kép
vvolga

hát akkor most alvás van????
merakkor megyek fürcsi-fogmosni...

Kép
----------------
B&M
bubek

Marci KépKépKép Mekkora szemek. Ezeken is látszik, hogy nagyon izmos. Andris is az, de Marcihoz képest ducibb. Kép Igaz, nem is fordult még meg csak félig.

Köszi, Anyukám az. Kép Azt próbálgatta, hogy az orra pont beleillik Andris profiljába. Kép

Fejés:
Csodállak titeket, én nem tudtam fejni pluszba soha, igaz, nincs is szükség rá. A fiam 5-10 perc alatt kiszívja az adagját (mostanában iszonyú erősen, fáj is a cicim - akartam kérdezni, ez mitől lehet, vagy túl erősen szív, vagy már harap a foga miatt???), aztán békésen cumizik 20 percet is, ha hagyom. Kép

300 Kép
Nekem még odébb van, de az előző volt a 240.

Kép Kép
Kép
vvolga

Jó éjt mindenkinek, megyek a fiúk mellé aludni. KépKépKép

Kép Kép
Kép
vvolga

Bubek,
gratula a 300hoz! KépKépKép
Nem próbálod meg mégis a mellszívót? Kézzel nekem sem jön annyi.
Marci nagyon sokat változott, mióta taliztunk!!! De tényleg, teljesen más az arca. Emlékszel mekkora különbség volt Beni és a fiúk között? Na pont ez a pár hét látszik most őrajta is.

Vvolga,
Andrisnak van már foga???

Nnna, nekem még messze a 900, megyek alukálni.

Jóccakát nektek! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Minden gyerkőcnek van, csak még nem bújtak elő. Kép

Még nem, csak arra gyanakodunk, mert nagyon nyálzik, rág és nyűgős is, bár az lehet az idő miatt is...

NAmostmár tényleg megyek.

Kép Kép
Kép
vvolga

Jó éjt gyerekeke, búcsúzik a Füles mááááááára! Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Sziasztok!

Napközben, mikor lett volna kedvem is, időm is írni, tuti nem tudtam elérni a babanetet. Így csak pár dolgot:
Új képek találhatók Leventéről itt

Ilba,
mi még nem vagyunk a táblázatban, betennél minket?
Adatok:
Kormi, Klára, 30, Bp-IX.ker,
gyerekek: Levente, 2006.02.19, névnapnak még nem néztem utánna, 4500 gr, 61 cm, Dr Gajdos Edit
Benedek, 2004.08.25., névnap márc. 21.

Kormi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
kormi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?