Sziasztok!
A tena bugyi nagyon jó, és tényleg hasznos. 2 db elég is volt, este kimostam mindig az egyiket. Pár nap után meg már nem kell.
A betét is jó, de azt adnak is.
Haskötő: azt mondtákbent, az a jó, ha a has a saját izomzatával megy össze. Hogy nekem nem ment vissza a hasam? Még mindig szélesebb vagyok hasban, holott a kilók már lementek, de kb 5 hónapos terhes-hasam volt, amikor kijöttem a kórházból. na nemvoltam ezzel egyedül, tudom, hogy természetes, de nagyon a méhösszehúzódásokat sem éreztem.
3-4 héttel a szülés után még átadták nekem a helyet a buszon
ez kicsit idegesített...
De persze nem ez a lényeg! És aztán már rohamosan jobb lett a helyzet...
Hakötőnek én amúgy olyan tornázáshoz való izzasztó -tépőzáras gumivalamit vettem, ezt mindig állítani tudtam az aktuális méretre. Jó votl, mert fogta is a derekamat.
Ruhák: Bene 53 cm-rel született, de56-os dolgokat hamar kinőtte. Érdemes 4-6 bodyt venni, pár rugit, nyárra jó az ujjatlan, és zokni, lábfej nélküli rugi is jól jöhet. (bene pl nem bírta a lbfejes dolgokat, felhúzta alábát, de nem talált vissza a rugi szárába) Sapka, sok textilpelus, min. 20 db.
Nagyon jó Bodyk vannak a Prince Olivernél: a lerakatuk az árpád híi buszvégállomásnál van, a Váci úton a józsef Attila színházzal szemben. Mindig vannak akciós darabok 5-600 Ft-ért. Most már inkább rövid ujjúak jönnek. Ezek nagyon jó minőségűek.
Csatlakozom Esztihez, legyen 62-es is pár darab már az elején!
T (Bene, 6 hó pontosan!!!)