Sziasztok!
Tegnap mozgalmas napunk volt, itt voltak a szüleim+a nagyszüleim. Olyan jó, hogy azért eljöttek, hogy még "egyben" lássanak! Ma viszont kész vagyok, biztos ez a hülye idő teszi, a szél, meg minden, de csak kóválygok, mint egy alvajáró. Pedig jót aludtam ám!
Gabuska,
szöszi alvós kép
Tényleg hasonlít a két gyerkőc!
Coolasa,
szívből gratulálok! Gondoltam ám Rád! Nagyon tetszett az élménybeszámolód, és az egész írásmódod
A kislányod gyönyörű, tetszik az ágyon fekvős fotótok. A másik kép sem semmi, hol hagytad a hasad?
Jól vagytok?
Novum,
aha, lehet kapni függönyöket is. Már a Diegoban is van függöny, ki se tudod kerülni. Átalakították az üzletet, és ahogy bemész, fel KELL menned egy lépcsőn a függönyökhöz, ott végigmásznod, majd le, és úgy nézhetsz szőnyeget. Gondolhatod, hogy örültem neki, amikor szőnyeget mentünk nézni, és végig kellett capplatni a függönyökön, plusz a képcsőn...
Mamacka,
akkor sürgesd meg a férjed képügyben
Én is szoktam ilyen "pocak felülnézetben" képet csinálni, meg azt szoktuk a férjemmel, hogy mögém áll, és lenéz, így látja, hogy én mit látok magamból
Nagyon szép a pocid!
Eszti,
köszi
Ti jól vagytok?
Ilba,
hogy van Beni szeme? A szemcseppel nem kell parázni, anyukám szemészeten dolgozik, és ő mondta nekem, hogy az egy dolog, hogy rá van írva, hogy felbontás után meddig használható
Egyáltalán nem szentírás. Minden szembigyóra tök rövid határidőt írnak. Nekem kontaktlencsém van, annak a tisztító folyadékára is vmi irtó rövid időt írnak. Ahhoz, hogy ennyi idő alatt elfogyjon, a virágokat is azzal kéne locsolnom
Arra viszont baromi drága
Már a 37. hétben járunk
Kellene már vmit éreznem? Néha belenyilall, vagy egy icipicit fájogat egészen lent, combtőben, inkább olyan zsibbadós érzés. Nekem ez olyan, mint amikor meg akar jönni (de rég is volt!
).
Mai reggelim: 3 kifli tőkehalmájjal, citrommal
Plusz a Barátok közt kb. 3 évvel ezelőtti ismétlése a film+-on
És hogy tudjatok picit irígykedni: holnap megyek fodrászhoz