Új privát üzeneted érkezett!

Kóbor!
Ez valami telepátia, mert kábé egy órája ezt csináltuk, amit írsz és ÍGY VÉGRE SIKERÜLT! Már alszik szegénykém, bosszúból nem vacsizott. Én meg még feljöttem, hogy mizujs Ilbáékkal, és olvaslak Téged. Mi még annyival megtoldottuk, hogy a férjem plusszban fogta a fejét.
Köszi a segítséget, mert ha ma este nem jutott volna eszünkbe ez, itt lett volna a hsz-ed!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi,
Kép
Kóbor
kóbor

Jó reggelt!
Hát, megvolt az első ébren töltött éjszakám, ami azért az 1 hét híjján 7 hónap alatt nem olyan rossz arány. Fél kettő körül megint tele lett Lívi orra, nem volt lelki erőm felkelteni Zolit, ugyanis estére már ő is beteg lett, alig látott ki a fejéből. Háromig kerestem azt a pózt, amiben a legkevésbbé "horkol" Lívi, hogy tudjon aludni. Õ nagy nehezen elaludt, én nem, de ő is csak fél hatig. Akkor megmértem a lázát, adtam neki kúpot meg vizet, úgy ivott, mint a kisangyal. Aztán megcsináltam a kajáját is, amit 4 részletben evett meg, most mindjárt nekiállunk megint szívni, ha Zoli magához tért.
Timi, Te nagyon ügyes vagy, hogy egyedül tudod csinálni!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jó reggelt!

Gabi,
annyira sajnálom szegény törpit, sok-sok-sok-sok gyógypuszit küldünk neki Benivel együt!!!!
Livike, gyógyulj meg!!!
Kép
Természetesen Azuradnak is jobbulást!

Édes vagy, hogy miattunk benéztél, ma reggel a fél kilós pelusban normál pisi és kaki volt. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
már jobb a helyzet, sikerült a reggeli orrszívás is, kiscsaj azóta már ördög voltKép, de már szunyál. Nagyon hamar tele lesz a nózija, még egy párszor biztosan megörvendeztetjük szegénykét.

Tibi,
ugye milyen izgi a kaki-pisi-taki téma?Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Eszti,
nekünk nem jó a délután, most tudunk egy rövid sétára leugrani, sajnos keresztbeszerveztek programot.
De ami késik nem múlik!!! Kép

Puszi!

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Most aztán már tényleg befejezni a kajaleírásokat!!! Tegnap vacsizni voltunk egy családi-baráti társasággal, le se merem írni, hogy miket ettem és mennyit, mert a Ti nyálatok folyna ezerrel!KépKépKép

Gabuska,
a sétányon van a védőnéni, de az út másik felén, ahol üzletek, meg árus bódék vannak. De sztem lehet, hogy találkkoztál már vele, mert ő is tart kismamtornát a művházban. Olvastam a B.J.-s topikot. No comment. Jó voltál, hogy kiosztottad! Hogy van a kis Kivi?Kép És Te? Láz? Jobbulást Nektek! A férjem is úgy örvenedezett a ruciknak! Ugye mondanom sem kell, hogy a Vukos haritól van a legjobban elájulvaKépKépKépKép Kösziiiiiii!

Novum,
a kispesti TTL-ben vettük, az Üllőin van a sorompónál egy benzinkút, és amögött. De lehet kapni a kispesti Diegoban vagy a Domexben is. Már keverem őket, mert egymással szemben van a 2 boltKép

Bubek,
gratula Marcinak a mutatványhoz! És hogy ízlett neki a pelusos zacsi?Kép

Mamacka,
hajóépítő? Ez töööök jóóóóó!Kép Mindenképp szólj, ha már fent lesznek a képek!!!Kép

Ilba,
mákos guba... Annyira nem vagyok oda érte, de azért megeszem, nagy duzzogvaKép A nagymamám viszont úgy csinálja, hogy ő dagasztja hozzá a tésztát, kisüti, és abból lesz a guba. Nem ázik úgy szét, mint a kifli. És ha tudnád, milyen finom ez a kisült kelt tészta csak úgy, frissen, melegen!!!KépKép Na jó, tényleg befejezem a gondolatban kajálástKép Hogy van Benike? Jobb már a helyzet? Pisi?

Hát én elképzeltem ezeket a komoly birkózófogásokat, amiket az orrszíváshoz alkalmaztokKép Ezt is be kéne a kismamtornába illeszteni. "Alapfogások orrszíváshoz" lehetne az óra címeKép Erről miért nem ad ki kazit a Rubint Réka?KépKépKép

Kép
mancs

Sziasztok kismamik!
Nemtudjátok véletlenül hol lehet méretre vágatni szivacsot?

Mancs
Már lassan egy éve készül, hogy tegyen fel képeket! Kép előbb utóbb csak összejön! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!
Gabi:
Az elején még én se tudtam egyedül,de a második megfázásnál mivel egyedül voltam délelőtt muszáj volt.Tudom,hogy szörnyű hallgatni a sirását,pedig nem fáj nekik,inkább a lefogás rémiti meg őket.Livi-KiviKépjobbulást neked!!Cebion cseppet nem adsz neki?Mennyi volt a láza?

A mi éjszakánk is szörnyű volt,Szilvi óránkánt sikitva ébredt,csak cicivel tudtam visszaaltatni.A cicim teljesen kisebesedett,de mit csináljak,ha a cumit nem fogadja el.

Ilba:
Beni irtó édes a kádban!!Látszik,hogy élvezi a vizet!Puszi nekiKép

Most ennyi,mert ebédet készitek!

Kép

Kép
novum

Mancs:
Köszi az infót!Ismerem a boltokat,majd megnézzük,mert függöny is kéne,úgy tudom azt is lehet ott kapni.

Mamacka:
A novotex-nek van a Klinikák-nál egy üzlete ott mindenféle szivacsot méretre vágnak.A mi pelenkázó szivacsunkat is levágták,sőt be is vonták lemosható huzattal.Nem drága,ha érdekel kideritem a pontos cimet.De azt hiszem a Minimanóba is csinálnak ilyet!

Kép

Kép
novum

Lányok!
Most csak egy gyors bekukk, rohanunk ebédre Anyósékhoz, de elötte még szopi van, szóval csak annyi, hogy senkinek nem kell az ülőgarnitúra? Vagy nem ismertek valakit, akinek kéne?
Anyuéknak ma szállítják ki az újat és már végképp nem tudja hová tenni.

Mancs,
köszi, eddig minden ok mindennel, ami jött belőle. Kép
Most leginkább a nyála jön, mert ráérzett erre a brrrrrrrrrrr-brrrrrrrrrrr-re és nyomja ezerrel. KépKépKép

Tücsökmami??????

Kép
Kép
Kép
ilba

Mamacka,
a Népszínház utcában csináltatta Apósom a náluk lévő kiságyba, a Corvin felől a Népszínház utcában kell menni jobb oldalon, egy saroktelek, ki van írva, hogy ágybetétek, matracok vagy mi. A nevét sajnos nem tudja már a boltnak, de a kirakatról meg lehet ismerni.

Timi,
adok neki Cebiont. Akkor nektek is rossz éjszakátok volt.Kép Puszilom Szilvikét!

Mancs,
szerintem Rubint Rékának nem sok köze van az orrszíváshoz, tuti nem ő csinálja...
Örülök, hogy tetszenek a göncök!Kép A mi kezdő ruhatárunkat Zoli válogatta, annyira be volt indulva a témára, én csak szolídan félreálltam a boltban és hagytam turkálni. Volt egy tök ari majmos body, nem engedte megvenni, mert hogy az ő lányán ne legyen majom! Pasik...Kép
A kis déligyümölcsöm tök ari volt előbb, megkóstoltam a levest, kell-e bele valami, amikor emeltem a kanalat a számhoz, kiköpte ő is a cumiját és tátotta a száját.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok,

csak egy gyors bejelentkezés: nálunk minden OK. Andris jól van, szed egy hasfájás elenni homeós bogyót 2 napja, azóta nem fájt a hasa. Ha bejön, akkor szívesen ajánlom majd a hasfájósoknak.
Ma megyünk látogatóba egy majdnem 2 éves kislányhoz. Kép Ha este lesz időm, akkor még jövök, és természetesen csinálok képeket. Kép

ÉS:
Benik, utólag is boldog 4. hófordulót nektek, és Dominak is, csak nem a 4-hez Kép !!! Kép
ÉS örülök, hogy Ilba Benije jól van.

Livi, Szilvi, FAnni, a gyógyuláshoz mennek a spec. Andris-féle gyógypuszik ezerrel. KépKépKép
ÉS drukk a további orrszíváshoz.

Novum, ezt én sem értem azurad Tibi tul.képpen Zoli? Mer akkor neki is boldog névnapot, de FAnninak mindenképp! Kép

Jucus, Boginak nagyon igéző kék szemei vannak, ha nem lenne Szilvike, hááát.... Kép
ÉS jók a képek!
A balesetet nagyon sajnálom, csak annyit tennék hozzá, hogy ismerem az utat és sose szerettem, elég veszélyes tud lenni. Kép Én Piliscsabára jártam egyetemre, és mentünk nehányszor erre...
A lényeg, hogy már minden rendben.

Mamacka, megnéztem én is a bélyeggyűjteményedetKép, és jó dolgokat csinálsz, van néhány kispalsztikád, ami nagyon emlékeztet azuram néhány munkájára. Sajna csak papírképen van meg, és nincs szkennerünk, így nem tudom megmutatni. Kép
Az esküvői képeket is meglestem és nem értettem, miért vagytok elégedetlenek, mert jók a képek, és néhány nekem kifejezetten tetszett. ÉS, nagyon szép voltál mindkét ruhában. A polgári ruha saját volt vagy kölcsönzött?

JAj, sír Andris, akartam még írni, de a többieknek majd este...

Kép Kép
Kép
vvolga

Köszönöm a matracos címeket! Kép

Volga
Köszi Kép
A fotóknak a minőségével volt bajunk, nagyon kis felbontásúak, 9x13-nál nagyobba nem is lehet nagyítani... jó pillanatokat kapott el, de nem érdekelte a kérésünk, hogy például a pusziszkodásnál fotózza a rokonokat... öcsémről nincs is kép, bezzeg egy doboz kismacskáról fotózott vagy huszat illetve megörökítette a porta feliratot, meg a dohányozni tilos táblát...
Ja és 10 óra körül kitalálta, hogy ő haza akar menni...

Mindkét ruhámat varrattam... az esküvőit az unokanővérem varrta... szegény nagyon izgult mert még soha nem csinált ilyet, de szerintem is nagyon szép lett. Kinéztük egy szalonban... lerajzoltuk átterveztük, ő meg megvarrta. A polgáris ruha burda szabásminta...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Látom mindenki el van foglalva... akkor...

...töltök fel képeket...
34 hetes poci...
Kép
Kép

35 hetes poci
Kép
Kép
Kép
Kép

...repedtke...
Kép

Ez pedig az én nézőpontomból... Kép
Kép

Tegnap már le kellett volna fotózni a 36 heteset is de majd csak holnap kerül rá sor...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,
de szép vagy! Helyesebben szépek vagytok!Kép
Ez az utolsó kép haláli!

Mi ma nagyon el vagyunk anyátlanodva, mindhárman takonykórosok, kétóránként orrszívás (és még így se sikerül teljesen tisztára csinálni neki), nyűgösködés, szóval "tök jó". És persze mindhármunkat én ápolgatom, tudjátok, egy férfi, ha beteg...Kép Lívi egyébként is nagyon anyás most, rajtam csüng egész nap, bújik a drágám, csakhát nagyon elfáradtam bele.
Most sem bír magával, megyek, mielőtt a férjem elajándékozza a szomszédnakKép 5. gyereknek!

Jó éjt, holnap gyertek!

A mai viszonyainkat tükrözi, hogy egy darab fotótsem csináltunk, ilyen aug. 16. óta nem fordult elő.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mamacka!!

Ilyen nézőpontos képem nekem is van!! Kép

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely

Kép

Kép Kép
coolasa

Sziasztok Csajok!

Bocsánat, hogy most senkinek nem írok, nagyon el vagyok havazva, Nagypeti Kispetije egész hétvégén nálunk van, most megkaparintottam a gépet Kép Anyóséknál voltunk meg hasonló. Vasárnap este, vagy hétfőn ígérem annyit fogok írni nektek, hogy meg is unjátok. Csak egy pár képet dobok fel a kölekről:

Szamárlovaglás pillanatai:
Kép
Kép

Óriásláb:
Kép
Vendég

Sziasztok!
Jelentem vagyok csak jelenleg használhatatlanKépKépIgyekszem összekapni magam és aztán jövök.KépJó éjt!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Coolasa!!!

Szépek vagytok nagyon!!! Kép

BR
Kép
Kép
Kép
blackrose
Keszthely

Sziasztok!

Na, hogy mi se maradjunk ki a nyavajából, Beni pisije tegnap este és ma reggel sem volt számomra tetszetős, úgyhogy van még 1 zacsim, éjjel veszek tőle vizeletmintát és holnap 8ra lemegyünk doktornénihez. És hogy ennyi aggodalom ne legyen elég, tegnap estére a szeme megint begyulladt, Anyóséktól a hazaút kocsival kb. 3 perc, ennyit aludt, de mire hazaértünk nem tudta kinyitni a szemét. Volt még itthon szemcsepp, igaz, hogy elvileg felbontás után 3 hétig áll el, ez már letelt, de annyira csúnya volt, hogy csepegtettem, még ma is, reggel ki is mostam szegénykémnek, talán picit jobb, de így is baromi ronda neki. Úgyhogy holnap dokinéni, labor, szemészet. Úgy néz ki nem ússzuk meg ezt a könnycsatorna valamit, de a Hugi megnyugtatott, hogy ez semmi és többet legalább nem lesz neki ezzel baja. Úgy legyen.

Többi betegecske hogy van??? Mindenkinek jobbulást, most már csak jön ez a lusta tavasz és a jobb idő!

Mamacka,
nagyon szép vagy, szép a pocid, hát nemsokára Áron baba is megszületik! Hogy repül az idő!!! Kép

Coolasa,
gyönyörűek vagytok, még egy hajasbaba! Kép Ha van egy kis időd, várjuk a részleteket!
Sok tejcsit Nektek!!!

Tücsökmami,
óriásiak a képek, az én kedvencem a lábas. Tudod, a tapik a gyengéim. Kép

És hogy jót is írjak: péntek estére szörnyen nézett ki Beni nyaka és arca és elkezdtem adni neki azt a homeós bogyót, amit még a múltkor kaptunk rá a krém mellé és mára nagyon szépen elmúlt. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!
Coolasa, végre megvan ez a kis loboncos! Gratulálok! Tudom, valamennyire minden újszülött egyforma, de mégis, nagyon hasonlít Lívire, ilyen volt ő is, mikor született. A fejformája, a haja, a szemei alatt a gyűrődések.
Sok boldogságot neketek!

Ilba,
az a kertészfarmer döglesztő Benin!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, ezekkel a testnedvekkel mindig van valami gond! Nagyon rájár a rúd a topik babáira ezen a héten...
Mi is ott folytatjuk, ahol tegnap abbahagytuk. Hálistennek az éjszaka most is nyugodt volt, de enni megint nem akart Livicsek, megorrolt ránk a lefekvés előtti orrszívás miatt. Egy pici vizet most is elfogadott, aztán szundi jött.

Tücsökmami,
Hogy kerül a csacsira Ricse-kendő?!Kép Látom, Gergő sem érti a dolgot!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szerintetek is hasonlítanak?Kép

KépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Szomorúan olvasom, hogy nem csökkent a kis betegek száma Kép Mindegyik törpének jobbulást! A mamikank meg kitartást!
Tücsökmami, a szamaras képek is jók, de a tappancsos döglesztő! Kép
Mamacka, nagyon szép vagy és nagyon helyes a pocid!
Coolasa, gratulálok! Sok tejecskét és nyugodt éjszakákat! Kíváncsian várom én is a beszámolód. Áruld majd el, hogy mennyire jöttek be nálad az általam írt dolgok! (Apropó, ha időd engedi nézz már be a wiw-re!)
Bocsi, lassan vendégek érkeznek és úgy nézem a csajom sem alussza végig a 3 órát.

KépKép

Kép Kép
natasa1975

Halihóóóóóó!

Kisebb faja csodát vittem véghez: aludtam másfél órát, pedig nappal még akkor sem tudok aludni, ha pisztolyt tartanak a fejemhez! Azok ott ketten a szobában meg már 3 órája húzzák a pacinak a bőrét...
Csináltam képet is másfél nap után, hogy lássátok, mennyire hozza izgalomba Livicseket az MTK-Debrecen szuperrangadóKép:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Látom mindenhol zajlik az élet!!!!

Livike családKép!Jobbulást!Azt hiszem orszivásból rutint szereztek!!Kép
Ilba:
Remélem hamarosan megoldodnak a problémák Benivel!Szerintem is minél hamarabb legyetek túl a dolgon!Kitartás!

Coolasa:

Nagyon szép a pici babátok!Noémi, ugye?És Te is jól nézel ki!Vigyázzatok magatokra és pihenj amennyit tudsz!Kép

Gabi!Hasonlit igen!!!!Kép

Vvolga:
Köszönjük a jókivánságot Fanni nevében!Kép

Tücsökmami:
Gergő nagyon édesen lovagol a szamáron vagy szamaragol!Kép
Jók a tapik!!Kép

Nálunk a z éjszakák változatlanok!KépSzilvi óránként ébred,mire elelszom már kelhetek fel,úgyhogy nagyon fáradt vagyok!!Pedig nincs semmi baja,lehet,hogy a foga,bár én nem látok semmit!
Ja és végre hajlandó cumisüvegből enni,igy remélem jobban tele rakja a pociját és nyugodtabb leszKép

Most ennyi,mert eszem valamit aztán pihi!

Ja igen!!
Tücsökmami:
GERGÕNEK BOLDOG NÉVNAPOT!!!Kép

Kép

Kép
novum

Húúúúúúúúúú, Natasa, ez a bordó ágyneműben szundikáló fekete hajú drágaságról készült fotó ismét szépségdíjas!!!!!!!!!
Velünk egy kórteremben volt egy anyuka, akinek dél-amerikai férje volt, az ő kislánya volt ilyen. Mindegyikünk odaküldte hozzájuk a saját látogatóit, hogy nézzék meg, mert ilyen szépet ritkán látni. És ez nem azt jelenti, hogy a többi baba nem volt csodaszép, de ez a kislány máshogy volt szép.
Szonja dettó ilyen, mint ez a kislány. (Úgy látszik, ma ilyen összehasonlítgatós napom van.Kép)
És tök jópofi volt, mert ránézésre azt hitte volna az ember, hogy valami mediterrán hangzású neve van, és tudod hogy hívták? Julika.Kép A kórterem egyetlen fiú lakója (5 ágyasban voltunk) pedig Józsika volt. Na, ezt a nevet sem sokan adják manapság.

Óvatosan a vendégekkel ebben a bacis időben! Persze tudom, hogy tudodKép, csak most, hogy kínlódunk a náthával, kicsúszott a számon.

Végezetül itt van egy szöszi kócbaba:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Timi,
drukkolok az éjszakákra!

Gergő baba, névnapod alkalmából küldöm neked ezeket, a gyerekkori cicám voltKép, neki is olyan van a nyakában, mint a csacsidnak!
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Lányok,

nagyon köszönöm, hogy gondoltatok ránk. Először is visszaolvastam az eddigi hsz termést, aztán 1 napig azzal foglalatoskodtam, hogy eléggé lebutítsak pixel-téren néhány fotót, hogy ide feltehessem nektek. Ha nem felejtem el, most is közreadok egy mai nagyon friss termést.

Élménybeszámoló: az egész folyamat végtelenül pozitív volt, és minden tervszerűen, vagy még annál is jobban alakult. Kezdve azzal, hogy Noémi kivárta a hétfőt. Reggel 7re bementünk, és 9kor valóban elkezdődött az akció érzéstelenítés része, 9.20kor maga a műtét, 9.33.kor Noémi megszületett (Gabus, tényleg nagyon hasonlít a 2 kislány!!), én pedig 10.00kor kinn is voltam a műtőből. Maga az operáció hihetetlen olajozottan történt, nem mintha azóta is elhinném akár egy percre is, hogy mindez velem esett meg...
(Ilba, hogy a professzionális táblázatod is felhőtlenül boldog legyen: kereken 3kg-mal született N., gondolom azért, hogy megkímélje korlátozott agykapacitású szüleit bonyolult grammok megjegyzésétől. Ja, és 53 centi. Nem egy 2ajtós szekrény..)
Kaptunk hőn áhított alapítványi szobát is, így az egész család egy rakáson lehetett napi 24 órában. E miatt utólag is roppant szerencsésnek érezzük magunkat, mert a közvetlen műtét utáni, de már érzéstelenítő távozása miatti állapotban meghalni szerettem volna, nemhogy még utódom babusgatásával vagy bármely más módon hasznos tagja legyek a társadalomnak. Konkrétan, ha ekkor felkínálták volna nekem a lehetőséget, hogy válasszak még 5 perc ilyen sebfájdalom ill. 10 fogam érzéstelenítés nélküli gyökérkezelése közt, - habozás nélkül az utóbbira voksoltam volna.
Aztán estére már magától nem fájt, csak ha elmozdultam bármerre 2 millimétert, így az esti fájdalomcsillapítóról köszönettel le is mondtam.
A következő nap még óvatosan telt, vagyis kb. 10 percbe telt, hogy eljussak a kb. 5 nm-res szobánkban bármely "A" pontból "B" pontba. Viszont, szerdára olyan mértékben megtáltosodtam, hogy a sebemet már csak holmi közepes erősségű hasizomláznak éreztem. (Nem mintha tudnám, milyen is az izomláz, szerintem én vagyok az egyetlen a Földön, akinek a hasában egyáltalán nincsenek izmok, mivel fontosnak tartom az egészséges életvitelt, és a sportok ugye csak sérülésekhez vezetnek...ehe..).
Szóval oly kíválóan érezte magát az egész család, hogy jó magaviseletünkre való tekintettel közfelkiáltással csütörtökön már szélnek is eresztett minket a neves orvosi kar.
(Az más kérdés, hogy belövellés ügyben szenvedeztem kissé, mivel hazaérkezésünk estéjén több órán keresztül 39 fok fölötti lázam volt, a szokásos, általatok is biztos ismert jelenségekkel körítve, de másnapra szerencsére ez a helyzet is normalizálódott.)
Még az említésre méltó, hogy a gyermekágyasok szorgosan látogattak minket - gondolom csakúgy, mint mindenkit - nem nekem kellett kikönyörögnöm az oxitocint, stb, ahogy más kórházakról hallottam, viszont naponta többször kérés nélkül is kaptunk 1-1 kancsó teát, és a csecsemősök is jöttek és érdeklődtek, teljesen maguktól. (Natasa, a vöröshajúval nem találkoztam, vagy csak nem konfrontálódtam, pedig vittem be baltát - természetesen alaposan fertőtlenítve, végülis egészségügyi intézménybe igyekeztem..).
Az orvosom, Fedina Laura is tökéletesen beváltotta a személyéhez fűzött reményeket: támogatott minden szituációban, ahova ő kellett, és kiállt családunk érdekeiért, ha épp arra volt szükség. Azon kívül pedig minden nap meglátogatott, és 1 órát beszélgettünk errő-arról.
Péntek óta az életünk tejszínhabos málna, lett egy szépségdíjas kislányunk (= ez is bizonyítja, hogy igenis van menekvés a szülői gének elől), akinek porcukros tejbegríz illata van, és aki igen békés habitusát tekintve: csak indokolt esetben sír (egyelőre), és van olyan tapintatos, hogy pl. éjjel, ha éhségre ébred, nem kezd vad szirénázásba, ellenben tapintatosan gagyarászik és hozzá cuppog, így még rendkívül kretív anyukája is limitált időn belül rájöhet, mi az ébrenlét oka...
Hát, itt tartunk per pillanat, és most már én is kitágult pupillákkal olvasgatom majd azokat a hsz-eteiket, amik nem a reménybeli, hanem a már realizált gyerekek mindennapjairól szólnak..
Ha vmi még érdekelne benneteket, sikkantsatok, és kifejtem!

Kép Kép
coolasa

Coolasa,
baltaKépKépKép
Lívi 2,5 kiló volt és 52 centi.
Tényleg porcukros tejbegríz illatuk van! Találó a hasonlatod!
Tök jó, hogy ilyen szuperül mentek a dolgok!!!!!

KÉPET!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Natasa: az a talp-mutogatós kép nagyon tetszik Szonjáról, és annyira hasonlít rád, ill. arra a képre, amit a profilodban feltettél magadról..

Mi ma így néztünk ki 1 órája:
Kép

Kép Kép
coolasa

Keressük az Év Bábáját
Nemzetközi Bábanap Magyarországon - 2006. május 5. Margitsziget

A nemzetközi bábanapokhoz kapcsolódva Szövetségünk a Margitszigeten Bábanapot szervez, amelyre ezúton is szeretettel meghívunk minden kismamát, bábát, szülésznőt, és érdeklődőt.

Célunk a bábák ismertségének és elismertségének növelése, és a kismamákkal való közvetlen kapcsolat-felvételi lehetőség kiépítése. A szülés-születés téma holisztikus megközelítésének szellemében, minden kapcsolódó és peremterület ill. szakma képviselőit várjuk a téma - családok, érdeklődők és kismamák felé történő - komplex bemutatásának céljából. Bábás, szoptatási tanácsadós, védőnői, doula, kismama, homeopátiás, aromaterápiás, őssejt kutató… sátrak állítását tervezzük. Az Országos Bábaszövetség a szakmánk társadalmi értékét hangsúlyozandó Bábadíjat alapít, amelyet első ízben ezen a napon ad majd át annak a bábának, akit a kismamák és a kollégák ajánlása alapján a Bábaszövetség elnöksége kiválaszt.

A Bábadíjhoz történő ajánlásokat címeinkre: (Rákóczi Ágnes: endomed@t-online.hu 1038 Bp, Ráby Mátyás utca 28/b.) vagy az Országos Bábaszövetség honlapján, a www.babaszovetseg.hu címre kérjük.

Keressük azt a szülésznőt, aki munkájával, gondozásával, szüléskísérésével segítséget nyújtott a születő családnak, empátiájával segítette az anyát és újszülöttjét a Nagy Úton.

Szülésznő neve:

Kórház neve:

Kismama és babája neve:

Indoklás röviden:

A beérkezett adatokat bizalmasan kezeljük és semmilyen célra nem használjuk fel.
nováky_rita

Sziasztok!
Gabuska, nagyon szépeket írtál Szonjáról. Anyuci el is pirult és valószínű a kisasszony is így tett volna ha éppen nem aludna. Azért megjegyzem, hogy az én párom egy cseppet sem egzotikus eredetűKép
Ti sem panaszkodhattok az aranyérmes fotókkal, bár nekem a pálmát eddig a lazázós cumis viszi!!!!
Coolasa, szerintem a vörös dög tudott a baltáról ezért nem keresett fel. Meg mert lusta! Szerencséd volt! Örülök, hogy a fájdalom ellenére minden jól alakult! És mondd csak hová a fenébe dugtad a hasad????? Vagy Photoshop? OK, az én csajom picivel nagyobb, de én is nálad tutira magasabb vagyok (nem hiába hívtak zsiráfnak) és a hasam még mindig veri a 4-5 hónaposat!

Ja, Gabus...vigyázok ezerrel, hogy csak egészséges emberek lépjék át a küszöböt,...meg Szonját nem is adtam ki a kezemből. Egyébként köszi, tényleg nem árt ilyenkor óvatosnak lenni!

N

Kép Kép
natasa1975

Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
assszem, a körmére kell néznem a lányomnak, egész nap azt hajtogatja, hogy Ede, Ede, Ede...Kép

Holnap levisszük a dokihoz, bár már kezd elmúlni a kórsága, de biztos, ami biztos.

Jóccakát!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Livicsek!
Nem Ede, hanem Beni! Irrgum-burrgum! KépKépKép
(Beteg szemmel Kép)
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Köszönjük a pocidícséreteket! Kép

A gyerkőcök továbbra is gyönyörűségesek... Kép Kép )

Coolasa
Jót mulattam az előadásmódodon!
Azért nemsemmi milyen csinos vagy így szülés után! Kép ...én attól tartok, hogy önbizalom terén a béka segge alatt leszek...

Ilba reményeimszerintileendőszomszédasszony... Kép
Erről a rózsaszín pisiről olvastam valamit a Bábaválaszol c. könyvben... de amilyen lukas az agyam már nem emlékszem de az biztos, hogy nem valami rémes dolog volt (valami miatt kikristályosodik a vizelet)... ez meg gondolom így számodra roppant informatív! Kép
Drukkolj nekünk lakásügyben van egy-két csűrcsavar... pl használt lakásnál nem elég, hogy a várandóság betöltötte a harmadik hónapot... megszületett gyermekkel kell rendelkezni... így csúszik a dolog, ráadásul ezt az eladók még nem is tudják... meg van még egyéb is... kicsit több önerőre lenne szükség stb... de azért reméljük összejön... aztán, hogy mi marad a felújításra az más kérdés.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ilba
Azt szeretném megkérdezni, hogy nemtudod-e véletlenül, hogy a III.ker önkormányzat ad-e gyermekszületés esetén valamennyi összeg támogatást. Ti igényeltetek-e ilyet ha igen mi a módja...
Előre is köszönöm... elég sürgető lenne a válaszod...
Marcsi

Kép
Kép
Kép
mamacka

Jó reggelt!

Coolasa, gratulálok a kiscsajhoz, és köszi a beszámolót.

Mancs, még nem is mondtam, hogy milyen csini kismami vagy. Kép

Mamacka, te is, de ezt neked már a másik topicon írtam. Kép

Ilba, hogy van Beni és a pisi-kaki helyzet? Remélem minden ok lesz. Kép Szemecske?

Csajok, hadd büszkélkedjek egy kicsit a fiammal. Mi nem mérünk eddig se szopit, se napi súlyt, szóval eddig csak a másodlagos jelekből sejtettem, hogy jól fejlődik Bencus. Tegnap viszont mértünk egy egy heti gyarapodást (hetente fogjuk mérni): fürcsi, kaja előtt csupin múlt vasárnap 3370 volt, tegnap pedig 3700!!!!

Úgy örülök. Ezek szerint jól megy egyelőre minden.

Most már csak a tavasz kellene! De azt nem nagyon látom.

Ilba, pedig nagyon belejöttünk ám a sétába, és úgy elterveztem, hogy a héten találkozunk. Hátha!!! Kép

Most pedig szólít az ifiúr.

Addig is sok képet a babákról!!!!

Puszi

Eszti
Vendég

Szasztok!

Most csak gyorsan:

Mamacka,
nem igényeltünk, átböngésztem a honlapon lévő nyomtatványokat és nem találtam semmit. Aztán ennyibe maradt. Most azonban, hogy így rákérdeztél, egy telefont megért volna a dolog ...

Mi:
saját dokinénihez 10:20ra kaptunk időpontot, utána labor, szemészetre viszont
csak holnap 12:00re tudunk menni, a Logodi utcába kell. Volt ott már valaki? A főorvos asszonyhoz kaptunk időpontot, ismeri valaki?

Most rohanok, majd jövök.

Kép
Kép
Kép
ilba

Szia Coolasa!

Gratulálok a bébihez. Én is a Fedina Laura doktornőnél szültem mind2 gyermekemet. Kép

Üdv.
Mackósajt
mackósajt

Szia Lldicsi azaz Dia!

15 hónapja készülök megírni ezt a pár mondatot: Láttam a fiadat kb. 1 órásan! Egy nappal előtted szültem és fürdetésre mentünk, mikor lehozták a fiadat a szülőszobáról a csecsemő osztályra. Ott feküdt a kiságyban, mellette a papírok, így biztosan tudom, hogy ő volt, a Te nevedet már ismertem a Babanetről.
Azóta bizonyára 1 óriás huncutka lett.

Üdv.
Mackósajt
mackósajt

Sziasztok!

Tegnap mozgalmas napunk volt, itt voltak a szüleim+a nagyszüleim. Olyan jó, hogy azért eljöttek, hogy még "egyben" lássanak! Ma viszont kész vagyok, biztos ez a hülye idő teszi, a szél, meg minden, de csak kóválygok, mint egy alvajáró. Pedig jót aludtam ám!

Gabuska,
szöszi alvós képKépKépKép Tényleg hasonlít a két gyerkőc!

Coolasa,
szívből gratulálok! Gondoltam ám Rád! Nagyon tetszett az élménybeszámolód, és az egész írásmódodKép A kislányod gyönyörű, tetszik az ágyon fekvős fotótok. A másik kép sem semmi, hol hagytad a hasad?Kép Jól vagytok?

Novum,
aha, lehet kapni függönyöket is. Már a Diegoban is van függöny, ki se tudod kerülni. Átalakították az üzletet, és ahogy bemész, fel KELL menned egy lépcsőn a függönyökhöz, ott végigmásznod, majd le, és úgy nézhetsz szőnyeget. Gondolhatod, hogy örültem neki, amikor szőnyeget mentünk nézni, és végig kellett capplatni a függönyökön, plusz a képcsőn...Kép

Mamacka,
akkor sürgesd meg a férjed képügybenKép Én is szoktam ilyen "pocak felülnézetben" képet csinálni, meg azt szoktuk a férjemmel, hogy mögém áll, és lenéz, így látja, hogy én mit látok magambólKép Nagyon szép a pocid!

Eszti,
kösziKép Ti jól vagytok?

Ilba,
hogy van Beni szeme? A szemcseppel nem kell parázni, anyukám szemészeten dolgozik, és ő mondta nekem, hogy az egy dolog, hogy rá van írva, hogy felbontás után meddig használhatóKép Egyáltalán nem szentírás. Minden szembigyóra tök rövid határidőt írnak. Nekem kontaktlencsém van, annak a tisztító folyadékára is vmi irtó rövid időt írnak. Ahhoz, hogy ennyi idő alatt elfogyjon, a virágokat is azzal kéne locsolnomKép Arra viszont baromi drágaKép

Már a 37. hétben járunkKép Kellene már vmit éreznem? Néha belenyilall, vagy egy icipicit fájogat egészen lent, combtőben, inkább olyan zsibbadós érzés. Nekem ez olyan, mint amikor meg akar jönni (de rég is volt!Kép).
Mai reggelim: 3 kifli tőkehalmájjal, citrommalKépKépKép Plusz a Barátok közt kb. 3 évvel ezelőtti ismétlése a film+-onKép
És hogy tudjatok picit irígykedni: holnap megyek fodrászhozKépKépKép

Kép
mancs

Natasa, a hasammal kapcsolatos hsz-edből nekem csupán az jött le, hogy te durván meggyanúsítottál a photoshop ismeretével. Kikérem magamnak, örülök, ha felismerem a power gombot a gépünkön. Amúgy kérdésedre visszatérve: én sem értem, valahogy így alakult. (Abban valószínűleg igazad van, hogy magasabb vagy nálam, mivel nálam ált. mindenki magasabb - 166-ot nem nehéz überelni).

Mamacka: ne csüggedj az alakod miatt előre, 1 hete még én sem tettem volna sokat a tippmixen arra, hogy valaha emberformájú leszek. Főleg azon hitetlenkedtem, hogy jó-jó, a bőröm rugalmasan nyúlik a hasamon az idő előrehaladtával, de hogy ez a folyamat visszafelé és ilyen frappánsan működik majd....aztán valahogy mégis. (De szerintem határozottan jó tett neki egy biz. spec fehérnemű /Natasa, lehet hogy ez válasz a te kérdésedre is/: az Anita Maternitytől a Re-Belt Panty. Jó drága fűzőszerű vmi, de nekem úgy tűnik, nagyonis megérte. A Déli pu-nál van az üzletük a Kékgolyó u. húszon valahányban, 8e HUF-ért vesztegetik). (Nem, nem kapok százalékot a reklámozásért...)

Kép Kép
coolasa

Natasa, a hasammal kapcsolatos hsz-edből nekem csupán az jött le, hogy te durván meggyanúsítottál a photoshop ismeretével. Kikérem magamnak, örülök, ha felismerem a power gombot a gépünkön. Amúgy kérdésedre visszatérve: én sem értem, valahogy így alakult. (Abban valószínűleg igazad van, hogy magasabb vagy nálam, mivel nálam ált. mindenki magasabb - 166-ot nem nehéz überelni).

Mamacka: ne csüggedj az alakod miatt előre, 1 hete még én sem tettem volna sokat a tippmixen arra, hogy valaha emberformájú leszek. Főleg azon hitetlenkedtem, hogy jó-jó, a bőröm rugalmasan nyúlik a hasamon az idő előrehaladtával, de hogy ez a folyamat visszafelé és ilyen frappánsan működik majd....aztán valahogy mégis. (De szerintem határozottan jó tett neki egy biz. spec fehérnemű /Natasa, lehet hogy ez válasz a te kérdésedre is/: az Anita Maternitytől a Re-Belt Panty. Jó drága fűzőszerű vmi, de nekem úgy tűnik, nagyonis megérte. A Déli pu-nál van az üzletük a Kékgolyó u. húszon valahányban, 8e HUF-ért vesztegetik). (Nem, nem kapok százalékot a reklámozásért...)

Kép Kép
coolasa

Pénteken készültek a képek, a 36. hét utolsó napján:Kép
Kép
Mögöttem épp elbújt, de ott figyel Teknőc ErnőKép

Kép
mancs

Mancsikám,
én nem irígylem a fodrászt, mert úúúúúúúúúúútálom! KépKépKépKépKépKépKép
Vágatsz?
A "de rég is volt"-ért viszonyt irígykedek!!!!
Ha lehetne kérni, április 6-ra rendelnénk Petit, igaz Ilba?!Kép

Megjöttünk a dokitól, jó sokan voltak, Lívicsek mondjuk jól elvolt. Nem vittem neki pelenkát véletlenül, fohászkodtam is rendesen, hogy ne kakiljon, mert akkor szarban leszek...Kép
Dokibácsi aranyos volt, nem látott semmit, viszont két hét alatt híztunk 30 dekát!!!!! Múlt hónapban összesen 22-t.
És képzelni, képzelni, reggel egyedül szívtam ki az orrát, csak ültem mellette, még a kezét sem kellett lefogni! Sírás helyett is inkább csak a mérges macis hangját hallatta. Ennyi előnye van, hogy hétvégén sűrűn kellett csinálni.

Mackósajt!
Nézz vissza 6-ára és 8-ára, ott vannak Domiról is képek.

Ilba,
ez az Ede nagyon tud valamit, még mindig ő a téma. Meg hogy duduááááááááááááá!
Azt hittem, hogy Beninek belül piros a szeme, haj jól látom, inkább melette. Miéééééé?
Drukkolok a dokihoz! Puszi nektek!

Meg mindenkinek!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Coolasa,
én 156 vagyok, én nyertem!!!!Kép
Kérek szépen közelebbit Noémiről!!!!!!!!!!!!Kép

Mancs,
a tunikás cuccban nem is tűnt ekkorának a pocakod! Hát Petike tényleg a 4 kilót kóstolgatja!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Coolasa, majd elkergetem a zuram hátha nálam is csodát tesz az az öv. Bár nálam a Photoshop sem tenne csodát, mert sem a csíkjaim, de a lógó és még igen dudorodó hasam sem tudnám vele eltüntetni. Szóval nem gyanúsítgatni csak dícsérni akartalak. Meg sárgultam egy keveset!
Macs, tényleg nagyobb a pocid így állva, de nagyon jól áll! A fodrásztól meg a Coolasa utáni sárgából átmegek narancsba, mert én már nagyon vágyom egy hajbuherálásra!
OK, versenyezzünk, simán megengedem, hogy valaki a 180cm fölé emelkedjen!
Apropó, a piros vizeletkrisályokról én is olvastam meg a csecsemősök is mondták 1-2 anyukának, de nem tudom, hogy ez meddig normális és mikortól nem az. Újszülötteknél tuti OK.
No, ébred a csjócám.
Ma semmi séta, elvisz minket a szélKép
N

Kép Kép
natasa1975

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?