Sziasztok,
Már megint az archivban van már amit tegnap du írtam!!!! Elképesztőek vagytok!
Benik boldog szülinapot, és Domi neked is!!!
Tücsökmami,
bizony hogy ne legyél ideges! Játszál sokat Gergővel, ha én ideges vagyok, akkor mindig elkezdek játszani Marcival, és helyből megnyugszom.
Elhiszem ám, hogy nagyon nehéz nyugodtnak maradni, dehát csak az segít, ha Te megnyugtatod magad...
Ha nincs a Mecsek, akkor próbáld ki a Natasa féle kecskerutafű teát. Az is állítólag - a sógórnőm, aki két gyereket szoptatott 20 hónapos korukig - nagyon ajánlja - az is jó. Õ azt itta. Azt mondta nincs valami jó íze, de jó sok tejcsit csinál.
De legfőképpen nyugi. Ha tápszer lesz a vége - akkor az lesz. Nagyon sok baba nőtt fel úgy makk egészségesen, és semmi problémával nem küzdve, akik tápszert kaptak ilyen kicsi korukban is.
Látod, Gabi biztos tudna mesélni erről.
Ha meg le tudod fejni a tejet, akkor szerintem úgyis megnyugszik majd Gergő is, és addig meg az kitart, ha fejsz, és úgy adod oda. Eddig is bukott, szóval ezen ne idegeskedj, ezt majd kinövi. Jó lenne tényleg megnyugtatni téged is valahogy, de csak te tudsz urrá lenni ezen az egészen! Szóval hajrá, nagyon sokat gondolok rátok!!
És ezt tündér kis bogár Gergőt is puszilom!
Mancs, köszi!!!
Ez nagyon édi! Igen a piros egy kicsit sok benne (kifejezetten nem bírom a piros színt
) de nagyon édi így is! Nekünk a gyerekszobában a falióránk egy nagy sajt, és két kisegér falatozik belőle.
Én kérdeztem hol laksz. Egy darabig ott laktam a Csontváry u. elején, szóval ismerem a környéket. Kondor Béla sétány? Arra nézett az ablak.
És én néztem gyatyónak a szerkódat is, de aztán Ilba írta hogy az kétrészes, és megnéztem jobban, és akkor már láttam én is. De kircsi ám így is, ha csúszik, ha nem!
Ravioli, rezeltsajttal, ketchup-pel
Mamacka,
én komolyan gondoltam ám!
Gabi,
remélem hamar meggyógyultok! Aztán most már akarok szerelmespáros képeket látni ám!!!
Igaza van Tücsökmaminak, tényleg nagyon jó képeket csinálsz! Persze a modell se semmi ám!
Natasa,
milyen nagy tappancsa van Szonjának?! Vagy csak a kép miatt látszik ilyen nagynak?
Ilba,
Ez a kis négyhónapos gazfickó egyre csinibb lesz! (leszámítva a zöldséget...
)
És egyre vagányabb is!
Jucus,
duckos? Ez annyi mint kissé kacsás? Jól értelmezem?
Édesek a képek, és jó a járóka! Bogesz egy kékszemű tündér!
A Brendonban? Na ott soha nem láttam. Igaz nem is kerestem, mert a miénk az a Cora pontokra beváltott körforgó, és kb 2 perc után kell újra felhúzni. A Für Elise-t játsza. De azért legközelebb ha megyek,akkor megnézem. De a katalógusban sem láttam...benne van?
Coolasa,
vajon mi lehet velük? Már biztosan otthon babázik!
Ha olvasol, akkor írjál nekünk mi újság, és kérünk képeket is Babóról!
Eszti,
ügyi vagy! Most már csak nem kell sokáig bugyolálni őket...már annyira szeretném hogy tavasz legyen!!!! KÉREK TAVASZT! VAGY NYARAT! (most úgy csinálok mint valamikor nem olyan régen Gabus...)
Na jó, akkor nálunk az újság:
Ma lefotóztam Marcit, amikor is átfordult. A legnagyobb nehézséget a teste alá szorult karja okozta, és amíg azt kiszabadította, addig eltelt kábé 3 perc. De a többi az nagyon gyors egymásutánban következett. Hát íme: