Új privát üzeneted érkezett!

Timi,
az a gáz, hogy tényleg nem tudjuk csinálni neki. Zoli fogja a két kezét, nekem egyikben a szívó, másikkal be kell fogni a másik orrlukát, így már nincs mivel tartani a fejét, amit persze rángat, én meg nem tudok becélozni. Meg ha sikerül is, elrántja a fejét és kiszúrja a szemét a szívó vége. Ti hogy csináljátok?

Szilvike hétfőre tessssssék meggyógyulni! De persze lehet előbb is!Kép
Akinek ilyen macija van nem lehet beteg!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kormi,
nagyon szépek a görénykék!
Gimiben volt két vándorpatkányom, akik ahoz képest, hogy mindketten lányok voltakKép, egyszer csak 8-an lettek... Sajnos a mami hamar elpusztult, a kicsiket meg sikertelenül próbáltam etetni, egyesével pusztultak el, minden nap egy másik. A papát meg rábíztam egy rokonra 1 (!) napra, aki elengedte.

Mi is sokat agyalunk a macsesz miatt, mert ha Lívi már utoléri, akkor meg is karmolhatja, ha részesül egy finom kis bajuszrántásban. Szerencsére Anyuhoz vagy Apuhoz is leadhatjuk, de belehalnék. Csakhát lehet, hogy muszáj lesz. Az azért bíztató, hogy amikor a keresztgyerekek jönnek, már a lépcsőházból hallani őketKép, és a cicvarek már akkor felugrik a radiátorra, szóval nem is hagy alkalmat, hogy birizgálják, remélem Lívivel is így csinál, meglátja, hogy közeledik és inkább odébb áll.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi:
Teljes lefogással,és mi nem fogjuk be az orrlukát és igy tudjuk csinálni.Előtte orrcseppezés ami szintén harcok árán sikerül!A célzás nálunk is gáz,ilyenkor egy kicst abbahagyom,majd újra!
Na most irány az orvos!

Kép

Kép
novum

Timi,
akkor mindhárman fogjátok? Én úgy vettem észre, hogy ha nem fogom be a másik orrlukat, akkor nem is szív az az izé.
Fanninak jobbulást!
Szilvinek is!

Õ hogy van? Lívi fél órát fent van, egyet alszik. De nincs láza és jókedvű is.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Kormi, én csak írígykedve nézem Levi méreteit. Főleg a gyarapodást! Mi 250 grammot híztunk két és fél hét alatt. Kissé be voltam parázva, de a védőnő szerint nem gáz. Szóval nem lesz szumós a csajom, de azért csak eszik amennyi kell neki, nem? Azért mi is szeretnénk husis combikatKép
Tücsökmami, én is csatlakoznék a +20 kilósokhoz. Tegnap áltam mérlegreKép
Eszti, ez a séta előtti sírás ismerős. Szonja 3 hét alatt még nem volt sétálni. Ebbe belejátszik az idő meg hogy egyedül nem tudom levinni a kocsit. Az autóban hagyni meg még túl hideg volt. Szóval csak ablaknál levegőzünk olykor,... Pedig nálunk a sapka nem okoz hisztit. És mégisKép
Gyógypuszik mennek a gyengélkedőknek. Tessék makkegészségesnek lenni! Lassan csak itt lesz a tavasz és lehet örülni a virágoknak!
És két Szonja talp:
Ilba, jó a body-n az a kis zöld dizájnKép
Mancsusz, jók a képek! Látom, Livinek is tetszettél!
Gabuska, vándorpatkány???? Azt hiszem a cicusod jobban értékelem!Kép

Kép Kép
natasa1975

Bocsesz, elég érdekesen vágott a Babanet.

Kép Kép
natasa1975

Sikerült!
Overáll nélkül, jól bebugyolálva az eredmény ablaknál:

Kép
Vendég

Kép

Gabi, Timi, ja és persze kis Barátnénk!
Köszi a köszöntéseket!!!
Livi? Fini volt a pezsgő? Jobb, mint a tápi, nem? KépKépKép

Orsi,
pici fiadnak, sok-sok puszi az 5 hónapos szülinapjára!!! Kép
Csatlakoznék a "pofátlanok táborába" és én is kérek szépen fotót!!! Kép

Gabi,
Livicsek nagyon ügyi, aztán készülj, csak győzd utolérni! Kép
És jobbulást neki, meg kell gyógyulni, hogy talizhassunk!

És ez Szilvire és Domira is vonatkozik!!!!!!!!!

Kormi,
jujj, azon a második képen olyan félelmetesek! Nem haraptak? Mennyire okosak ezek az állatok? Lehet nekik valamit megtanítani?

Jucus,
köszi a járóka infót! Majd én is teszek fel képet a miénkről, csak jönne már!!!
Felfelé növő lábujjköröm????? Azt hogyan csinálja a jányzó? Én álmában vágom, amikor totál bealszik, szép óvatosan, mert írtó csikis a szívem. Kép
Szuperek a nőnapi képek, nagyon figyelmes Apucitok van! KépKépKép

Timi,
mi volt a dokinál?
Ari a maci! Kép

Natasa,
jajj, azok a kis tapik!!!! KépKépKép
Mégegyszer megkérdem, mi a kék nálatok, hogy mindegyik kép kékes? Nekem nagyon bejön így!!! Kép

Eszti,
ügyik vagytok!!! Kép

Az fiamat én meg az erkélyre száműztem, nem mertem elindulni, mert lógott az eső lába és milyen jól tettem! Már esik is! KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, bocsi,...a kiskád az kék. És sima, mindenféle dudor nélküli. A fürdőszoba egyébként fehéres. Sztem azért látod a képeket kékesnek, mert a párom rejtélyes üzemmódban fotózott :D
Eszti, lekoppintalak! Megpróbálok én is inkább takarókkal ügyeskedni!
N

Kép Kép
natasa1975

Kép
Kép
Kép
mamacka

Bubek, Tücsökmami
Köszönöm! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Tegnap órákig próbáltam elküldeni 1 db nyavalyás hsz-t, és nem ment el, úgyhogy bedühödtem és feladtam. Erre ma mit látok? Itt van a tegnapi hsz-em Kép Megszállták az ufok a Babanetet? Kép
Nemrég ment el a védőnéni. Nagyon helyes, aranyos nő, össze is tegeződtünk.

Gabuska,
hogy vagytok? Megy az orrszívás? Gyógyuljatok meg! Bár sokat nem vesztesz vele, ha ma nem mentek sétálni, csepereg az eső, és undorítóóóóó az idő. Gratula a négykézlábazáshoz!!!KépKép

Kormi,
és hogy hívták az állatkákat? Annyira imádom őket, olyan jó kis puha, nyurga testük van. És ahogy mennek... kicsit hullámozva, nem? Meg kell őket zabálni! Felőlem mindig jöhetnek göris képek isKép

Bubek,
itt a szőnyeg:
Kép

Nem tudom, már ki kérdezte, hogy merre lakom, de igen, arrafelé, ahol a piros 136-os megáll. Onnan max. 10 percre, a Darányi Ignác utcából nyílik az utcánk.
A farmerszerkóm: nem kantáros gatyó, hanem egy kismamafamer, plusz farmertunika. Ez volt az első kismamaruhadarab, amit beszereztem. Már rég tetszett. A Maternelle-ből van. Nagyon szeretem, mert irtó jól ki lehet használni, egy szűkebb pólóval, garbóval, bármivel fel lehet venni, és mégse izzad bele úgy az ember, mint amikor 2 pulcsit vesz egymásra, mert felül nyitott. A derekamat viszont jól védi. A famerből azonban már kezd elegem lenni, kb. 2 hete állandóan lecsúszik a hasamról, ami nem lenne baj, csak így lelóg a földre Kép

Bocs, ha vkinek nem írtam névre szólóan, de most nem tudtam ennyit visszaolvasni.

Tappancsos képeket mééééég!

Kép
mancs

Bubek,
a szőnyeg nem ennyire brutál piros, kicsit világosabb, csak nem volt elég a fényKép

Kép
mancs

Mancs,
a védőnénidet nem Terikének híjjják véletlenül? Horváthné.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mamacka,
megnéztem az oldalatokat. Nagyon szépek a munkáid!!!Kép Viszont a "hajók"-nál sajna nem jött fel semmi. Oda nincs feltöltve kép? Tudod, hajók... Ez nálam szakmai ártalomKép

Csajok,
ezek a kaják... Ne írogassatok itt nekem ilyen ficsi dolgokat, mert cserélhetem le a klaviatúrát. Már tele van a nyálammalKép Zabaaaaa!KépKépKép

Kép
mancs

Gabuska,
nem. Nagyné Simon Anikó, a Kondor Béla sétányon van.

Kép
mancs

A műv. házban? Oda is jártam kismamatornára. Ez a bizonyos Terike tartotta, nagyon aranyos.

Pirított csirkemáj főtt krumplival!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok,

Már megint az archivban van már amit tegnap du írtam!!!! Elképesztőek vagytok! KépKépKép

Benik boldog szülinapot, és Domi neked is!!! KépKép

Tücsökmami,
bizony hogy ne legyél ideges! Játszál sokat Gergővel, ha én ideges vagyok, akkor mindig elkezdek játszani Marcival, és helyből megnyugszom. KépKépKép
Elhiszem ám, hogy nagyon nehéz nyugodtnak maradni, dehát csak az segít, ha Te megnyugtatod magad...
Ha nincs a Mecsek, akkor próbáld ki a Natasa féle kecskerutafű teát. Az is állítólag - a sógórnőm, aki két gyereket szoptatott 20 hónapos korukig - nagyon ajánlja - az is jó. Õ azt itta. Azt mondta nincs valami jó íze, de jó sok tejcsit csinál.
De legfőképpen nyugi. Ha tápszer lesz a vége - akkor az lesz. Nagyon sok baba nőtt fel úgy makk egészségesen, és semmi problémával nem küzdve, akik tápszert kaptak ilyen kicsi korukban is.
Látod, Gabi biztos tudna mesélni erről.Kép
Ha meg le tudod fejni a tejet, akkor szerintem úgyis megnyugszik majd Gergő is, és addig meg az kitart, ha fejsz, és úgy adod oda. Eddig is bukott, szóval ezen ne idegeskedj, ezt majd kinövi. Jó lenne tényleg megnyugtatni téged is valahogy, de csak te tudsz urrá lenni ezen az egészen! Szóval hajrá, nagyon sokat gondolok rátok!! KépKépKépKépKép És ezt tündér kis bogár Gergőt is puszilom!

Mancs, köszi!!!
Ez nagyon édi! Igen a piros egy kicsit sok benne (kifejezetten nem bírom a piros színtKép) de nagyon édi így is! Nekünk a gyerekszobában a falióránk egy nagy sajt, és két kisegér falatozik belőle.KépKép
Én kérdeztem hol laksz. Egy darabig ott laktam a Csontváry u. elején, szóval ismerem a környéket. Kondor Béla sétány? Arra nézett az ablak.Kép
És én néztem gyatyónak a szerkódat is, de aztán Ilba írta hogy az kétrészes, és megnéztem jobban, és akkor már láttam én is. De kircsi ám így is, ha csúszik, ha nem! Kép

Ravioli, rezeltsajttal, ketchup-pelKépKépKép

Mamacka,
én komolyan gondoltam ám!Kép

Gabi,
remélem hamar meggyógyultok! Aztán most már akarok szerelmespáros képeket látni ám!!! KépKép
Igaza van Tücsökmaminak, tényleg nagyon jó képeket csinálsz! Persze a modell se semmi ám!Kép

Natasa,
milyen nagy tappancsa van Szonjának?! Vagy csak a kép miatt látszik ilyen nagynak? Kép

Ilba,
Ez a kis négyhónapos gazfickó egyre csinibb lesz! (leszámítva a zöldséget...Kép)
És egyre vagányabb is! Kép

Jucus,
duckos? Ez annyi mint kissé kacsás? Jól értelmezem? KépKép
Édesek a képek, és jó a járóka! Bogesz egy kékszemű tündér!
A Brendonban? Na ott soha nem láttam. Igaz nem is kerestem, mert a miénk az a Cora pontokra beváltott körforgó, és kb 2 perc után kell újra felhúzni. A Für Elise-t játsza. De azért legközelebb ha megyek,akkor megnézem. De a katalógusban sem láttam...benne van?

Coolasa,
vajon mi lehet velük? Már biztosan otthon babázik!
Ha olvasol, akkor írjál nekünk mi újság, és kérünk képeket is Babóról! KépKép

Eszti,
ügyi vagy! Most már csak nem kell sokáig bugyolálni őket...már annyira szeretném hogy tavasz legyen!!!! KÉREK TAVASZT! VAGY NYARAT! (most úgy csinálok mint valamikor nem olyan régen Gabus...)

Na jó, akkor nálunk az újság:
Ma lefotóztam Marcit, amikor is átfordult. A legnagyobb nehézséget a teste alá szorult karja okozta, és amíg azt kiszabadította, addig eltelt kábé 3 perc. De a többi az nagyon gyors egymásutánban következett. Hát íme:
KépKép
KépKép
KépKép
KépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Ilba,
ugye ismerős Mamacka belinkje?Kép

Mamacka,
én is megnéztem a honlapot, nagyon ügyes vagy! Rémes, hogy mindenféle Domestos Zsanettekkel meg Majkákkal van tele minden, a tehetséges emberek pedig...
Apukám nagyon szépen rajzol meg fest, de annyiban tudta a művészi hajlamait kamatoztatni, hogy elment a Vasedényhez dekoratőr-kirakatrendezőnek. Már amíg volt Vasedény. Azóta meg "csak" rajzolgat otthon és elajándékozza rokonoknak, barátoknak.

Ez a Körös
Kép

Ennek az a címe, hogy Csúszós lépcsők, mert elcsúszott a kapu előtti jeges lépcsőn és törött bordával feküdt otthon, unalmában meg rajzolgatott.
Kép

Ezen pedig a fejem fölötti arcképet és a lábamnál lévő képet kell nézni
Kép

Nagyon szorítok Neked, hogy érvényesülni tudjál!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ja meg ma is bírkóztunk egy újabb Nagy Zacskó Rémmel, és megint Marci győzött!! Kép
KépKép
KépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Gabi,
neked nagyon ügyes apukád van! Nagyon szépek a képek!

Kép
----------------
B&M
bubek

Halihó Mindenkinek!!!

Tegnap én is próbálkoztam az üzim + képek feltételével kb. 5-ször, de egyszer sem sikerült, nemhogy kétszer. Szóval kissé bedühödtem, ma meg nem győztem visszaolvasni.
Pedig nálunk is jól indult a nap, Petra mindent összekakilt, a fürdőszobából egészen ki a folyosóig, nem győztem takarítani. Õ meg csak mosolygott. Úgyhogy hasonló cipőben jártunk, mint Ilba. Már csak azért is, mert mi is pont ápr. 8-án megyünk esküvőre, és még én sem tudom mit veszek fel, pedig nagyon csininek kell lennem, hiszen én leszek a tanu.
Kíváncsi leszek, hogy tudok majd szoptatni. Egyfolytában azon izgulok, hogy ne folyon majd a tej a cicimből, mert ciki lesz ha átázva állok majd a menyasszony mellett Kép.
Sajna most nincs több időm, hogy mindenkinek külön-külön írjak, rohannom kell Petrázni.

Üdv
Vuka

É&P&G
Kép
Kép
vuka

Bubek,
azannnnnnyát! Még nincs 3 hónapos sem, milyen táplálékkiegészítőt adsz neki?Kép
Megzabálom!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mancs
A férjem a hajóépítő-tervező... de még nemjutott el a képfeltöltésig...

Gabuska
Köszönöm! Kép
A papád is nagyon ügyes a csónakos kép nagyon tetszik...

most rohannom kell pusssz! .)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Gabi,
KépKépKép
Az apja is állítólag ilyen korán kezdte..Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Na és még mit kezdett korán a kedves Papa?KépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ej-ej, hát csak nem beszélem ki azuramat...Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Szia Gabuska!

Ha csak egyedül vagyok, hogy orrszívó porszívózzak, én beteszem és bekötöm a gyermeket az etetőszékbe és úgy küzdök. Először Sterimart spriccelek mindkét orrlyukba, szippantyúzok és a végén orrcseppentek.

Tanulmányozásra ajánlom mindenkinek:
www.gyogysapka.hu

Üdv.
Mackósajt
mackósajt

Mackósajt!
Köszi a hsz-t!Kép
Én a hordozóba kötöttem be, de a két kezét, a fejét lefogni és az orrát befogni és szívni nem megy két kézzel, de még a férjemmel együtt se.Kép Hát mi nagyon bénák vagyunk bááááááááááááááászuskúúúúcs!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

MANCS, EZT CSAK LAVÓRRAL, VAGY A WC-AJTÓ ELÕTT ÁLLVA OLVASD!Kép
És ahoz mit szóltok, hogy egy barátnőm a kávét is mézzel issZa, nem csak a teát?!
(Megkóstoltam, brrrrrrrrrrrrrrrr!)

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi:
Apukád nagyon ügyes!!Örököltél tőle valamit?Mármont rajzkézségetKép?
Fanni és Szilvi jól vannakKépRemélem igy is marad!
Orrszivásal hogy boldogulsz?Az első időkben igen hárman is lefogtuk,de most már egyedül is tudom!Ha látnád milyen fogásokat alkalmazok....Kép!
Livi mingyááá mászik!KépHajrá kisasszony!Kép

Bubek:
Nem semmi fiad van!!!Irtó erős kisfiú!!KépCsak igy tovább!!
A zacsit milyen ügyesen levette a fejéről!Kép

Mancs:

Hol is vettétek a szőnyeget?TecccccccikKép

Kép

Kép
novum

Timi,
örülök, hogy jól vagytok!Kép Én ma mindig nagyon melegnek érzem Kivit, de a lázmérő szerint nem lázas, se popóban, se hónaljban mérve. Viszont durmol egész nap.
Sehogy nem boldogulok.Kép Viccen kívül mondom, szeretném látni azokat a fogásokat!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jáááááááááááááj, nem Kivi, hanem Livi!KépKépKép

Ja és kézügyességet nem örököltem Aputól, de azt igen, hogy bármit megcsinálok, addig nem nyugszom, míg rá nem jövök, hogy kell. Szerelni is én szoktam itthonKép (a falfúrást leszámítva), nagyon szeretek zárat szerelni, eldugult szifont tisztítani, csapot szerelni stb.Kép És a karácsonyfát belefaragni a talpba.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kivi!!KépKép
Fantasztikus!Most már tudom kitől kérek segitséget ha szerelni kell!!Kép

Fogás:Ölembe ültetem Szilvit.A lábait beszoritom a combom közé.Az egyik kezemmel lefogom a két karját és magamhoz szoritom a fejét.Igy a másik kezemmel ügyködhetek.Igy is néha bemozdul, de ha Zoli segit könnyebb.
Ja, a lába néha kiszabadul,de ilyenkor hagyom rúgkapálni.Talán érthető voltam.

Kép

Kép
novum

Zoli szokott neked segíteni? Nahááááát, észre sem vettem, hogy néha elmegy itthonról.KépKépKép

Aha, értem, csak egyet nem, hogy hogyan szorítod a fejét magadhoz? Veled párhuzamban ül Szilvi, vagy merőlegesen a combodon?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Nagyon rossz vagy ma!!!!!!!!!!!!KépKép

Szilvi merőlegesen ül/micsoda matek/ és a vállgödrömbe szoritom a fejét.

Kép

Kép
novum

Timi,
kipróbáljuk, köszi!Kép

Hát igen, nagyon kipihent vagyok, éjjel is aludtunk, nappal is aludt kiviLivi csomót.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na helló!

Délutáni szunyának vége. Beni azért nyomja még. Kép

Kedves kis ezermester,
na, valami, ami nem közös. Én nem tudok szerelni, sőőőőt, kedvem se lenne hozzá. Nálunk az ezermester az András. És égnek áll a hajam, mikor mindenféle villáskulcsokat, meg csavarhúzókat keres rajtam. Azt se tudom miről beszél. Kép
Apukád nagyon ügyes, az én Dédipapám festőművész volt, állítólag még a bécsi dómban is van freskója.

Kivi: KépKépKép

Mancs,
nagyon édi a szőnyeg, annak ellenére, hogy piros, még nekem is tetszik. Kép
A mai ebédem: gulyásleves, mákos guba. KépKépKép

Bubek,
hihetetlen a kis pasid!!! Kép Óriási gratula neki! Beni ma 4 hónapos, de eddig 1-2x sikerült neki még pár hete, azóta csak az egyik oldaláról a másikra forog, na de azt megállás nélkül. Néha már én szédülök tőle. Csoda, hogy hízik. Ja, múlt héten 17 dekát. Nem sok, de a semminél több.
Jó még rá az 1-es Pampers?

Mamacka,
elfelejtettem írni, hogy én is megnéztem a munkáitokat, nekem a bélyegek és a meghívók nagyon tetszettek, hát a szobáról már nem is beszélve. Ha véletlenül sok pénzünk lesz hirtelen és tudunk venni egy nagyobb lakást, akkor 1 munkád már tuti fix lesz. KépKépKép
Akartam kérdezni, nem ismered véletlenül Béres Katit? Velem egy idős, és nekem gyönyörű rézkarcaim vannak tőle. Egy évig együtt tanultunk németül.

Szerintetek mitől van Beninek a pisijébe néha ilyen rózsaszínes? Akkor volt neki, mikor nem kapott elegendő folyadékot még a legelején, meg a múltkor, mikor nem akart enni. Most eszik, nem sokat, de mindig ennyit eszik és 2 napja és ma is volt neki. Megfigyeltem, akkor, mikor reggel keveset hajlandó enni. 2 napja ez 80 volt, ma reggel 100. Ezt eszi 9körül és 1 körül ilyen a pelus. 4 óra alatt csak nem szárad ki ennyi kajától?
Csütörtökön megyünk szurira, akkor majd mondom, de picit idegesít a dolog. Bár most a múltkor tök negatív lett a laborja, de akkor meg nem értem.
Na mindegy, most már úgy sem lesz olyan, hogy valamin ne idegeskedne az ember gondolom.

Tücsökmami,
mi van veletek?????

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabi,
Kivicsek nem a pezsitől szunyál ennyit? KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
azért nem vagyok egy nagy szaki, csak ahoz képest, hogy nő lennék vagy mi, általában én bütykölgetek, mellesleg azuram gépésztechnikus...Kép

Csak nem gondolod, hogy Beni nélkül kinyitotta a pezsgőt Kivirágszál?!Kép

Figyu, ha ki lenne száradva Beni, reklamálna, hogy szomjas és a bőrén is látnád, hogy száraz. Livinek a füle mögött szokott rögtön megjelenni.

Így zajlik nálunk a hamizás etetőszék és ülni tudás híjján
Kép

Láthatóan szereti a tejbepapit!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na most tök ideg vagyok! Kép
Kakilt Beni és tök véletlenül megnéztem a pelust, hogy milyen a pisi rajta, minden ok volt, és megnéztem oldalt, úgy kihajtottam és ott a kakiban volt egy vékony csík piros valami. Mintha véres lett volna? De nem volt élénk piros. Bocsi, a hasonlatért, mintha a nóziból kijön egy nyúlós véres cica, pont olyan volt.
És ezt mind péntek este 8kor. Csak, hogy dokinénit hétfőig ne lehessen elérni.
András javaslatára védőnénit nem hívom, csak ha mégegyszer ilyen lesz, nagyon figyelek.
Lehet, hogy megevett valamit?
Szerintetek ha most már huzamosabb ideje 700 körül eszik annak ellenére, hogy már 6,65kg és hízik 10-20 dekákat, minden pelus pisis, minden kaja után szinte van kaki is, szóval akkor ennyire van szüksége, nem?

Más! SOS!!!
Elajándékoznánk egy ülőgarnitúrát! Egy kihúzhatós hatalmas kanapé (3 fő elalhat rajta) és két fotel. Barna. Még az enyém volt, mikor otthon laktam, most Anyuéknál van, az ára csak az, hogy el kell hozni a III. kerületből. Nem új, sőt! Cica megkapirgálta az oldalát és a kanapé ülő része is elég ócska, de újjonan egy ilyen 2-300 ezer. Anyuék felmérették, állítólag 60ezerből újjá lehet varázsolni. Nem kell valakinek? Telekre, vagy ilyesmi?

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
nemtom mennyire lehet összehasonlítani a két esetet, de emlékszel, mikor mi azt hittük, hogy véreset hányt Lívi? Megpattant az orrában egy hajszálér, lenyelte a véres takit és amikor jött a következő bukás, az is feljött. Lehet, hogy Beni meg egy ilyet kakilt ki?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

És még annyi Ilba, hogy az ügyeletet fel lehet hívni megkérdezni, nem csak kihívni dokit. Elmondod, hogy mit találtál meg kérdezgetnek és hátha meg tudnak nyugtatni.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Timi,
kipróbáltuk, nem megy. Kettőnknek sem. Te érted ezt? Közben meg 2 kiló trutyi szörcsög az orrában. Persze úgy sírt, hogy azt hittem ott pusztulok meg.
Már azon gondolkodom, hogy rácuppanok és kiszippantom szájjal.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi,
köszi, azóta volt egy kakis puki Kép, minden rendben volt vele, ha legközelebb majd megint ilyen lesz, akkor telefonálok. Remélem nem kerül rá sor.

Mára befejezem, búcsúként mai képek a 4 hónaposról:
KépKép
KépKép
Kép

Bocsi, ha sok voltam. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabi,
írtam emilt.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
nyugodtan lehet olyasmi, amit Gabi ír, mert egyszer nekem is volt egy hangyányi vér a kakiban akkor amikor a szélcsövet használtam a hasa miatt Marcinak, és a vége egy kicst megsértette belül a bőrfelületet, és amikor kihúztam és letöröltem, akkor volt egy icipici vér a csövön. szóval nyugodtan lehet, mert érzékeny ott belül minden. Lehet, hogy egy erősebb nyomástól megpattant neki is egy hajszálér. Ne aggódj. Ha beninek lenne baja ilyentéren hidd el- nem vidámkodna úgy ahogy a képeken is! KépKépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Beninek, bocsánat! Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Bocs, hogy bepofátlankodom, nagyritkán benézek, mert én is az Istvánban szültem, és kíváncsi vagyok, mi ott a helyzet (bár mostanában arról kevesebb szó esikKép). Láttam az orrszívós problémát, amire van egy jó módszer, ha egyedül van az ember (rosszul éreztem volna magam, ha nem írom le, csak azért, hogy ne szóljak közbe, mert hátha segít):

Gabi,
lelülsz a földre terpeszben, a baba a lábaid között, a feje a tested felé, lába a lábad felé. A két combodat ráteszed a karjára, plusz a fejét is tudod tartani velük, a lába kapálódzhat nyugodtan. Így mindkét kezed szabad. Nekem szerencsére még nem kellett ehhez folyamodnom, mert mindkét gyerekem tűri az orrszívást, de sokan mondták, hogy így sikerült a dolog. Érdemes bespriccelni előtte. Én szoktam úgy is próbálkozni, hogy befogom a másik orrlyukat, meg úgyis, hogy nem, ált. ugyanannyi jön, így ált. nem fogom be. Remélem, sikerül ezzel a módszerrel valamire jutni!

Üdv mindenkinek:
Kóbor
kóbor

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?