Új privát üzeneted érkezett!

Zita! Tudom, hogy Ti is ezzel szenvedtek. rötyögtem is, mert eszembe jutott, amit írtál: miszerint azért jobb az orrcsepp, mert az orrát nem tudja becsukni a baba. Kép Milyen igaz, kész bírkózás, mire beletalálok Márk szemébeKép

A hangulat egyébként príma, tombolnak, hisztiznek a gyerkőcök. Most örülök ennek, ezek szerint nincs komoly bajukKép Én fogok bekattani nap végére, Apa ma is dolgozikKép

Magdi

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Magdi,
Nálunk Solyminak már elég jól be lehetett nyomni a szemcseppet, mert némi rábeszélésre hajlandó volt együttműködni, de Csonginak elég problémás volt... Mit csöpögtetsz?

Zit
parazita

Brulamycin-t. 5 napig kell 5x1 cseppet. Most nagyon szép a szeme, nem piros és nem váladékozik. Nektek is ilyen gyorsan elmúltak a tünetek? Tegnap még tök vörös volt, most meg semmi.
OFF: Az A.Emit honnan ismered? (WIWen láttam az ismerőseid között) Õ volt a férjem exe Kép

Nyuszi! Hogy vannak a gyerkőcök?

Haj, lenne mit csinálnom, de semmihez nincs kedvem. Márk elaludt, Nóri mesét néz. Most a Legelő hősei a sláger. Tényleg jó mese, Nekem is tetszik.

Magdi

Magdi
mléna

Magdi,
Ez vicces Kép. Az Emi annál a könyvkiadónál volt titkárnő, ahol én meg fordító...
Az én párom exe is fenn van, meg az én exem is Kép
Solymi is TV-t néz, de Csongi ezerrel fent van: most apa kisbabázik, én meg majd elalszom Solymival.

Zit
parazita

Ex hegyekKép Ezek után azt hiszem jogosan reklamálok: HOL VANNAK AZ ÉN EXPASIJAIM????Kép Kép Kép

Szép álmokat!
Magdi

Magdi
mléna

Magdi

Meg en sem talaltam meg egyetlen exemet sem, pedig az egyik nagy ember lett, a Brendon-Bebiker egyik tulaja...Kép

Jol vannak a gyerekek viszonylag. Danny meg hanyt egyet ejjel, fent voltunk vagy 1.5 orat, de azota rendben. Jatszik, eszik, iszik, visszatert a regi enje, csak faradt.
Emike laza eltunt a tegnap esti Panadol ota, ejjel ivott parszor, de jol van, nem hany, nem megy a hasa, csak kohog.

AGi

ANtibiotikumot elkezdett szedni, de a harmadik adagnal jott a hanyos fosi, akkor eldobtuk. Azt mondta a doki, hogy eloszor jojjon rendbe a hasa, addig felesleges szedni, amig semmi nem marad meg benne. Most mar oke a hasa, csak meg be kell szedni par ampullas Normaflor-t. Ha marad a kohoges, amit most kuralok ezerrel, akkor kerni fogok ab-t. Laza mar egyaltalan nincs.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszi, Gumicukor, Panda!

Ha keresztszemeznék (saját szórakozásraKép), hogy kezdjek neki?
(Anyagok, lelőhelyek, minták, újságok..)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti

Csak nem?Kép

Uzletek:
Eva Kezimunka:
Campona
Szigetszentmiklos, Szent Miklos u3/e
Westend

AMugy van egy nagy a kulso Vaci uton, ami a Coats cernagyar boltja, itt rengeteg minden van.Illetve van meg a Foltvarazs nevu bolt, ami ugyancsak egy nagy paradicsom a kezimunkazoknak.KépDe annak a pontos cimet nem talalom.

Webaruhazak, illetve letoltheto mintak:
http://www.keresztszemes.lap.hu/
http://www.kezimunkabolt.hu/
http://www.keresztszem.hu/

En az utobbi helyrol ,mar rendeltem eleg szep dolgokat.

Magazinok kozul nekem a Keresztszemes van elofizetve, regebben vettem a Foltvarazst is, de abban keves a keresztszemes/gobelin, mert egy csomo masfajta dolog is van.(himzes, patchwork, kotes-horgolas)

Milyen temaju minta erdekel?
Nekem van par elekronikusan illetve tudok masolni itthon ujsagbol is.Vagy szkennelni.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok
Oviváltás
nálunk is lesz és petike egyelöre nem ugynézki mint aki nagyon bánkodna hogy valoszinü hogy szeptembertöl egy kertvárosi oviba jár majd .

Pusz Csics
csics

Beszti!
Üdv Kép! Szigetszentmiklóson az Éva Kézimunkában mindent megtalálsz, ami kell (anyag, tü, cérna). Én eleinte nem vennék készletet (nagyon drága), csak anyagot, abból is a kongrét vagy Aida vásznat. A lenes szövésü vászon szerintem szebb, de arra nehezebb hímezni, az Aidán remekül látszanak a lyukak Kép. Mintákra egyelöre ne költs, van itt nekünk annyi, amnnyit ösz öregasszony korodig sem varrsz ki, majd ellátunk Kép. Én most kaptam vissza Nyuszitól egy adagot, de vannak régebbi mintáim, (Modern Keresztöltés), azok között van néhány nagyon egyszerü de nagyon szép minta. Ha kell, bármikor odaadom, momnentán nics rájuk szükségem.
Amire még szükséged lesz, néhány tompa hegyü hímzötü, és egy kímzökeret, amin kifeszíted az anyagot, hogy egyenletesebb és szebb legyen a hímzés.
A Foltvarázs üzlet is nagyon jó, kettö is van Pesten, az egyik a Soroksári úton, a Nemzetivel szemben, a másik a Rákóczi úton, pont ott, ahonnan kijött az a kis utca, ahol az elözö tali volt abban a Sport étteremben vagy hol Kép, csak az út másik oldalán, ami a Keleti felé megy.
Remélem, megfertözödsz te is Kép.

Nyuszi!
Gyógyultok?

Panda

panda
Halásztelek

Hali

Panda

Este Emike laza megint felment, ugyhogy hivtam a dokit, kapott ab-t. Szoval meg 10 napig nincs ovi, majdnem meglesz a teljes honap ovi nelkul.Kép
Dannynek is felirt Fluimucilt, mert kohog.
Es szegeny apa mindezekbol is kimarad...

Beszti

Kovi talira majd viszunk mintakat oksi?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok,
Bocsi, hogy így eltűntem, de sokat betegeskedünk mi is. A kicsik most már úgy néz ki, hogy gyógyulnak, de most mi vagyunk apával teljesen kipurcanva (torokfájás, orrfolyás, láz...). Már nekem is elegem van nagyon, és még hol van a nyárKép. Lili már egész jól van, de jövő héten nem viszem még oviba, hogy rendesen erősödjön meg, szerencsére az étvágyával nincs gond. Bálint is javulgat, de ma annyira elkezdett köhögni, hogy csuda.
Bocsi, de többet most nem tudok írni, mert megint ráz a hideg, megyek aludniKép.

Betegeskedőkenk jobbulást!
Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke,
Jobbulást!

Magdi, Nyuszi,
Ne bánjátok Kép. Van fent olyan exem is, akit akkor lássak, amikor a hátam közepét. Szerencsére ő is ugyanígy van ezzel, a jelek szerint... Kép

Zit
parazita

Fura az élet... Most néztem meg a wiwet, s az illető ex "ismerősnek jelölt"-je várt... Kép

Szerintetek a TESCO-ban lehet porzsívós orrszívót kapni?

Zit
parazita

Sziasztok!

Nyuszi!
Hát ez tényleg hihetetlen! Nem értem én ezt, hogy miért ennyit betegek, pedig az ember lánya mindent megtesz, hogy a gyerkőcök meggyógyuljanak, de nem megy, egyszerűen.

Képzeld, pénteken reggel fél 8-kor indultunk Danival vissza a Heim Pálba fülészeti kontrollra és útközben totál telehányta az autót és magát is. Fordulhattunk vissza, hazafelé meg bealudt. Itthon meg látom, hogy nem csak az overállja lett csupa hányás, de még a body is és a gatyó is átázott. Folytatása szerencsére nem volt és láza sincs, de mi a fenétől volt az senki se tudja. Dokinéninket felhívtam, kedden mehetünk vissza és addig kéne még szednie antibiotikumot ami azért vicces, mert már pénteken este bevette az utolsó adagot. Most éjjel nagyon nyugtalanul aludt, még mindig folyik az orra is és elég sokat visítozott most reggel, de már alszik is. Remélem keddig nem gyullad be újra a füle, mert síkítófrászt fogok kapni.
A Gabi meg elkezdett most hétvégén csúnyán köhögni és folyik az orra. Lehet nekünk se lesz ovi a hétenKép

Velem annyi újság van, hogy hétfőn megyek az István kh-ba UH-ra. Csütörtökön is volt, de ez az utolsó istvános kötelező Uh. Van egy jó hír is, megfordult a baba a pocakomban végre, így most már a jó irányban van. Faros volt eddig és nagyon aggódtam, hogy ha nem fordul meg időben akkor nem lesz hozzá később helye, vagy nehogy haránt maradjon, mert az tuti csaszit jelentett volna. Ha meg a popsijával jött volna akkor két variációt tudtam volna elképzelni. Az egyik a csaszi, a másik meg egy baromi nagy gátmetszés....brrr. Így most már legalább ez a probléma megoldódottKép

na menjek a dolgomraKép

Kép
sasha

Kép
Kép

Kép
sasha

A fenti két kép az január 9-i, ez itt meg febrár 11-i.

Kép

Kép
sasha

Hali

Megjöttünk Ausztriából. Nagyon szuper volt a síelés.
Indulás előtt még elrohantunk a fülészetre és bár egyik gyerek sem lett egészségesnek nyílvánítva és nekem sem volt hangom, szabad utat kaptunk, felszerelve egy rakás gyógyszerrel. úgyhogy bedobáltuk a cuccot a kocsiba és elindultunk. mondjuk az út nagyon hosszú volt, 600 km, meg a végén el is tévedtünk. Karintiában voltunk egy apartmanhotelben, szupi külön apartmanban laktunk, félpanzióval.
a gyerekeknek kutya baja nem volt, jót tett a jó hegyi levegő.
kicsit nehéz volt megoldani velük a síelést, felváltva vigyáztunk rájuk. én amúgy is kezdő vagyok, csak a kezdőpályán gyakoroltam, de G lejött a csúcsról a fekete pályán. második nap azt mondta, menjek én is nyugodta félpályáról, de a többiek lebeszéltekKép mondjuk durva lett volna 1-2 óra síelés után fekete pálya.
Gergőt viszont egyátalán nem érdekelte a síelés, hiába vittünk neki cuccot, erőszakkal meg nem lehet ugye. úgyhogy boboztak a kicsivel. a szállodai medencét se szerette, csak a kicsi. úgyhogy többnyire én pancsoltam.
megbeszétük, hogy jövőre beadjuk a magyar nyelvű síoviba. nagyon ügyesek voltak egyébként a kicsik.
szóval szupi volt, felmentünk sí nélkül 4esben a felvonóval a 2000 m csúcsra forraltborozni utolsó napKép voltak magyar ismerősök is, gergőnek volt egy kis haverja, 3 éves, jókat játszottak együtt.
a hazaút elég gáz volt, alig aludtak és végig esett. szerencsére mi kifogtuk a napsütést végig.

most már vissza a kerékvágásab, holnpa fülészeti kontrollKép

puszi
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Ilke!
Nyuszi!
Jobbulást nektek is. Szörnyű komolyan. Utálom ezt a beteges időszakot.

sasha

Kép
sasha

Manó
Csak abból gondoltam, amiket még régebben összeírtunk anno, ki hogy viselkedik, pl. akkor kezdte Emma az ovit. Egyébként a balkezeseknek van egy bolt, ahol lehet pl. ollót kapni. Az egeret nem állítjuk át, általáan notebook-ozunk, ott dani a touchpad-ot használja, de pl. a férjem ő jobb oldalon egerez. Dani annyira balos, hogy mindent azzal csinál, nagyon ritkán ezsik jobb kézzel, de pl.én is tudok ballal enni, minden nehézség nélkül. A lasztit is azzal rúgja, sokszor meg is jegyzik mások, nekem már fel sem tűnik. Egyébként bal lábbal én is ügyesebb vagyok. Nekem az a furi az ovis videón, hogy amikor kajáltak, a jobb kezes gyerekek voltak furik, mármint, nem furik, csak nem megszokottnak. Otthon ugyebár én pont a másik oldalt látom, mert a férjem is és Dani is ballal eszik.

Petra
Hol vettétek a matracot? Nekünk is hasonló, amiket leírsz.

Mi hétvégén kicsit átrendeztük a nappalit, ültettünk Danival hagymamagot, hónapos retket és paradicsommagokat, most az ablakban van ún. keltetőben, és már bújik a retek Kép meg virágládákat is beszereztünk, most itt bent várják, hogy végre jöjjön a tavasz.

Egyébként a héten még felesben itthon vagyunk Danival, mert szombaton csupa láz volt, 39,2, igaz ez este, napközben 38. nagyon sokat aludt, kicsit felkelt játszani, aztán teljesen magától elfeküdt és aludt többször 2 órákat, ami nála nagy csoda. Ráadásul szombaton reggel 6kor kelt, és hallani lehetett, hogy a egész feje tele van. Infáráztunk, köptető, csipketea, estére kapott Nurofent, és azóta nincs láza, viszont még eléggé szürcsöl, inkább kikúráljuk, így nem visszük oviba a héten.

Magdi
Mi anno Tobrex-et kaptunk kötőhártyagyulára, és tényleg látványos a javulás. Ha már nem váladékozik, akkor nem fertőz. Dani is összeszorítja a szemét, de a szemzugoknál jól ki lehet feszíteni és ott már szétfolyik a lötty.

Wiw
Nekem is van fent jó pár ex... még írogatnak is néha....

Nyuszi
Jobbulást! Szegény Danny ő sem maradhat ki ebből a fosiból...
Fluimucilt lehet vény nélkül is kapni, nálunk mindig van itthon, mert az oldja legjobban a cuccost. Én kombinálva használom a Nasopax gyerek orrspray-vel, és nagyon jól kihúzza a trutyit.

Beszti
Én először próbának egy kisebb és egyszerűbb mintát vettem (akkor még nem tudtam a neten lelőhelyekről) Pont Szigetszentmiklóson van egy Éva Kézimunka bolt. Nekem van egy csomó .doc file-om, ami tele van linkekkel, az egyik csak 14 oldal... ott vannak egyszerűk és bonyolultak is. Egyébként ha ráérzel, akkor már megy mint a karikacsapás. Másodjára már én is nehezebbekkel próbálkoztam, ami nem is nehezebb, inkább csak sok színárnyalat és nagyobb felület, amit varrni kell, több időt és nagyobb türelmet igényel. Van sok mintám elektronikusan, ha kellenek, kiírhatom dvd-re és elküldöm. Én sem veszek készletet, mert bazi drágák, csak fonalat.
Nyuszi mindent leírt, mi hol van, ez kezdetnek éppen elég. A Foltvarázs a Rákóczi úton van a Libri könyvpalotával szemben.
Egyébként érdemesebb és olcsóbban kijön, ha megkeresed a mintát a neten, vannak jó kínai és orosz oldalak, bár ezek időigényesek,mert nézegetni, keresgélni kell, de én ezeken már mindent megtaláltam amit szerettem volna. Pl. amit készítettem nagy Nefretiti képet, azt kb. féláron hoztam ki, mert csak a fonalat veszem, az rendszerint DMC vagy Anchor, igaz ezek drágábbak, de nem szakadnak, csomósodnak össze varrás közben, meg színtartóak, nem fakulnak ki. Anyagot (kongré v. Hímzővászon - Aida v. Zweigart), mindig veszek 1 métert, általában 2 különböző méretű, ezek sem olcsók, de elég sokáig kitartanak, mert hol kisebb, hol nagyobb kép lesz belőle.
A Panda mintáinak egy részét beszkenneltem. Ha kell, kiírhatom azt is dvd-re.
Én pl. a Panda által írt hímzőkeretet nem szeretem, mert nem lehet egy mozdulattal átbökni az anyagon a tűt.
A fonalaknak színkódjai vannak, ezeket könnyen olvashatod, a minta mellé van általában téve, pl. a szív alakú forma a DMC 743: ez a DMC fonal 743-as árnylata, és ahol a leszámolható rajz szív karaktert jelöl, azt ezzel kell kivarni. Stb.
Én a fonalaimat nyilvántartom, miből mi és mennyi van, mert a következő alkotásnál már kevesebbet kell megvenni, mert egy csomó megvan.
Na, talán elég ennyi elsőre, ugye? Kép

Sasha - te nem izgultál, amikor vitted Danit az Heimba? Mert simán átvehette Dani az idegeskedést és hányással reagálta le. Nekünk az első közös nyaraláskor volt ilyen, azért izgultunk, hogy minden oké legyen, Dani meg kihányta a kakaóját, ahogy lement. Először azt hittük, hogy beteg lett, de semmi.
A befordulás meg nagyon jó hír! A többedik terhességnél később fordulnak be, nem?

Na, most mennem kell, Dani kezd uncsizni.

KépKép
KépKép
gumicukor

Haliho

Jobbulgatunk, sajna eleg lassan. Mindketto nagyon csunyan kohog, szerencsere nem lazasak.

Sasha

Hat ezt mondtam en is a dokinak, mikor itt volt szombaton, hogy az a kiabrandito az egeszben, hogy amellett, hogy sajnalom oket amiert ennyit betegek egyszeruen tehetetlennek erzem magam. Felek oviba vinni, mert tudom mennyi beteg gyereket visznek es sajna az en lanyom minden bacira fogekony. Most megprobalom teljesen kikuralni, nem megyunk sehova, pedig mar kezdunk begolyozni a bezartsagtol, de amig ab-t szed addig itthon leszunk, hogy teljesen meggyogyuljon es folerosodjon. Fogyott is szerintem a sok fositol, hanyastol, betegsegtol.Kép
Gyonyoruek a fiaid.Kép

Judy

Nagyon jo lehetett a sieles.Kép

Hol van mar ez a nyamvadt tavasz???

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Gumicukor

Hogy tartod nyilvan a fonalakat? Van valami fonalrendezod? Mert nekem mar annyi maradekom van, pedig van amit csak maradekokbol varrtam, pl. anyosnak egy buzaviragos konyhai torlo. De persze en egyaltalan nem vagyok rendes sem.Kép
Regen en is keret nelkul varrtam, gyorsabban lehet vele haladni, de konnyu gyurni, meghuzni az anyagot. En is szebben varrok kerettel. AMugy pont a napokban voltam a kedvenc boltomban itt Alsogodon es vittem a muvemet is amit most varrok, es megdicsert a neni, ami nagy szo, mert o nagyon profi, kiallitasokra kerik fel hogy varrjon bizonyos temaju kepeket. Kivarrta tobbek kozt a MOna Lisat, meg egy nagyon nehez Renoir kepet A teraszon cimut.Leszamolosan persze.

FLuimucil van nekunk is itthon, tasakos, szoktam venni, Emi azt issza, csak a doki azt mondta, hogy 2 ev alatt jobb a szirup, azt meg elkeszites utan x napig lehet csak tarolni/ felhasznalni.Epp azert megy el rengeteg penz a gyogyszerekre, mert a szirupok hamar lejarnak es egy betegseg alatt ritkan fogynak el. Epp tegnap szedtem ossze vagy 10 uveggel, viszem vissza a gyogyszertarba.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Én is tavaszt!!KépKépKép

Nyuszi, Panda, Gumicukor!

Köszi a lelőhelyeket, meg mindet.
Az Éva kézimunkában Szigetszentmiklóson már jártunk többször, ott tetszett meg a dolog.Kép
Drága párom úgy gondolta, hogy elsőre próbálkozzak meg egy könnyebb kész kis mintával és vett is egyet. Csak épp azt nem nézte meg, hogy 17,5 x 30 cm-es kép ráadásul a legkisebb lyuktávolságú. És nem is sima keresztöltéses, hanem már van benne negyedkereszt is, elég sok.
Ráadásul Malackás!KépKép
Szóval most egy darabig elvagyok.
Egy segítség azért kellene: a fonalvégekkel mit csináltok? Mert ahol sok ugyanolyan szín van egymás mellett, az nem gond (aládolgozom az öltéseknek), de mi van, ha egy-egy szín csak egy-két egymás melletti öltéshez kell? És ráadásul ezek elszórva, de azért viszonylag közel vannak egymáshoz? Ott mit kell csinálni a végekkel? És egyálalán ilyenkor mindig el kell vágni a fonalat, vagy át lehet húzni? Nem lesz túl szörnyű a hátulja?

Gumicukor!

Ha nem túl nagy munka, akkor kérném a DVD-t.KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti

Hat a parod jol belevalasztott... AMugy en is tugobelinnel kezdtem, igaz kicsi kep volt, par szinnel.De ma mar csak olyat varrok, mert sokkal szebb kidolgozasu kepeket lehet kesziteni.
Ha egy szinbol egy-ket szem van elszorva de nem tul messze egymastol, akkor egy darab fonallal varrom. Nem tul szep a hata, de szerintem takarekosabb, mint folyton vagni. Ala szoktam dugni a veget, ahol lehet, a kovetkezo szemeknek. Nekem most mutatja majd meg ez a fonalboltos holgy a franciaoltest, amivel allitolag a hatulja is gyonyoru.Kép

Gumicukor

Nekem is kuldenel nehany mintat elektronikusan? Te mindig keresztszemezel, vagy szoktal gobelinezni is?

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Én hagyo a fonalak végét kb. 1,5-2 cm-re, kihúzódni nem fog. a hátulját úgysem látni, max, ha terítő lesz, de oda a hátuljára lehet varrni a hímzővászonból, ami elfedi, vagy sima bélésanyagot.

ok, kigyűjtöm, és felírom, ha kész szólok és eljuttatom.

g

KépKép
KépKép
gumicukor

Csongi megtette az első 2 önálló lépését!!!!

Zit
parazita

Sziasztok!

Sasha! Aranyosak a srácok! Hová tűnt Gabi göndör haja?Kép

Zita! Rohan az idő, nekem Csongi a topik "kisbabája" és már ő is lépkedKép
Na, nem hiányoznak az expasik, csak érdekes lenne tudni, hogy mi van velükKép

Nálunk elmúltak a kórságok, persze a szemcseppel még küzdünk. Köhögés még van, de szerintem ez már csak akkor fog elmúlni, amikor jó idő lesz.
És még várható egy influenzajárvány isKép Ti beoltottátok magatokat? Ezen filózom napok óta, állítólag még mindig nem késő. Tavaly Apa hozta haza a vírust, 2 hétig vergődött az egész család.

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Ezer kartács és ágyúgolyó!!!!! Solyminak megint tiszta váladék a szeme. Ugrott 2 angol, 2 foci, és egy óvodai fényképezés, plusz lehet itthon rohadni egy makkegészséges gyerekkel (meg egy másikkal).
Zit
parazita

Zita

Betegseg.Kép
Nagyon ugyes Csongi, tenyleg ugy tunik nekem is mintha meg kisbaba volna, pedig mar nem is az.Kép

Magdi

En meg eletemben nem voltam influenzas, meg nem is oltattam be magam. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem is leszek, de ugy latszik nem vagyok ra fogekony. Emlekszem a gimibe is, en folyton ott voltam, mikor a fel osztaly hianyzott.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Hali!

Na ezt nem értem, hol a tegnapi üzenetem?Kép
Akkor újra röviden.

Magdi!
Gabi haja a kukában végezteKép Valahogy nekem sokkal jobban tetszik, ha rövid és nem göndör a haja. Ha megnő elég hosszúra persze begöndörödik, de azt inkább nem várom megKép

Zit!
Gratula Csongornak az első lépéseihez!Kép És gyors jobbulást Solymi szemének!

Nyuszi!
Köszi!
Hát én nem érzem úgy, hogy be kéne zárkóznunk a lakásba, mert beteg a gyerek. Úgy értem folyton fülgyulladása van, az egy dolog, de emellett az általános közérzete jó. Persze van amikor nem, pl tegnap, meg most éjjel és nyűglődött, de jön az alsó szemfoga is és remélem csak amiatt.
Itt a lakótelepen is van egy anyuka aki ki se viszi inkább a kisebbik lányát a levegőre, mert ő is folyton füles, na de így is. Én szépen bedugaszolom a fülét vattával, rá a vastag sapka jól belehúzva a fejébe és hajrá. Ráadásul január-február úgy volt középfülgyulladása, hogy csak a fülében volt genny. Tehát megfázva nem volt, az orra nem folyt, nem köhögött, csak a füle. Most folyik az orra, most meg van fázva, mint a fél óvoda, de a középfülgyulladás még mindig ugyanaz, amit november óta nem bír leküzdeni.
Sajnos. És ezt a dokinéni erősítette meg.

Gumicukor!
Nem voltam ideges és nem izgultam mikor visszaköszönt a kakaó. Elképzelhető viszont, hogy túl kevés idő telt el az indulás és a kakaó megivása között, bár eddig soha nem volt ilyen probléma.

puszi
sasha

Kép
sasha

Sasha

En sem azt irtam, hogy egyaltalan nem megyunk levegore... ki szoktunk menni az udvarra, meg at anyuhoz. Csak Emike folyton felulfertozodik valamivel, amikor meg nincs jol. Amikor meg lazas azert tenyleg nem viszem ki. A bezartsagot ugy ertettem, hogy mas kozossegbe, baratokhoz, ovodaba, vasarolni, bar ha csak kicsit beteg oda azert el szoktam vinni magammal. Meg itt falun iszonyu nagy a sar, nincs annyi beton, mint a varosban es mikor elkezd olvadni a ho, akkor nyakig vizesek vagyunk az elhalado autoktol, meg jatszora nem tudunk menni.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok!

Gumicukor! Pénteken megyek Zuglóba, kb. 2-kor indulok otthonról. Létszí írd meg priviben, hogy hová menjek és hány órára. Remélem TUDunk valahol találkozni. Tudod... DVD ügybenKép

Sasha! Tetszik Gabi frizkója, így sokkal fiúsabb. A göndör fürtökkel olyan ki angyalkás voltKép

Zita! Szegény Ti. Jól mondod, Az a rossz a kötőhártygyusziban, hogy a gyerek eleven, lehetne jönni-menni, de mégis otthon kell dekkolni. A szemre ugye mégse húzhatunk sapitKép

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Nyuszi,

Ne haragudj, nem volt semmi rossz szándékom, csak elragadott a hév, mert az az anyuka tényleg nem viszi ki sehová, csak ha nagyon muszály. Pl orvoshoz. Valószínű ő járt a fejemben mikor neked írtam, majd legközelebb jobban figyelek miket írokKép

Magdi!
Hátha még hallanád hogy tud nyávogni és mellé az "angyalkás" frizura igen kislányosan mutatottKép

sasha

Kép
sasha

Solymi persze nem aludt délután (itthon nehéz őt lekábítani, csak az oviban alszik megbízhatóan), minek következtében egy orbitális rikácsolós hiszti után 3/4 6 körül beájult. Ha egy kis szerencsém van, alszik reggelig.

Holnap nyit a fitneszterem a Récseiben (elvileg), hát kíváncsi vagyok! Mindenképpen elmegyünk megnézni... Már elegem van abból, hogy csont és háj vagyok Kép

Zit
parazita

Nyuszi
Ok, neked is írok fel Cd-re. én mindig keresztszemezek, valahogy jobban tetszik, mint a gobelin. tesóm gobelinezik. engem ő fertőzött meg. de amúyg régen sokat kötöttem, horgoltam, osztálytársaimnak pulcsikat, magunknak, meg simí hímzés is csináltam anno.

Influenza - még én sem voltam soha, én is mindig jártam suliba, amikor csak páran voltunk és az egész suli lerohadt.

Gratula Csongihoz! Most aztán szaladhatsz kétfelé!! Kép

Magdi
Hát kettőkor szerintem már otthon leszek pénteken, tudod, olyankor rövid nap van a melóban. Kb. mikorra érnél be? Egyébként Hungária krt. 128 a Siemens épülete. De úszószemcsit lehet húzni Kép Mi koliban néha abban pucoltuk a hagymát Kép

Alvás
Dani már nem alszi délután kb. 1 hónapja, most már egész megszoktuk, megbeszéltük, hogy nincs alvás, de csendes pihi az van, mindenki hagyja a másikat nyugiban. az oviban alszik, de itthon már csak kínlódott hetekig, végül aludt, de aztán feladtuk. így 8-1/2 9kor simán alszik, nem pörög, mint régebben, amikor kimaradt vmi miatt az alvás.

na, jó éjt!
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Gumicuki,
Nálunk az a baj, hogy ha délután nem alszik, akkor 5-6 körül iszonyat hiszti vesz erőt rajta, és beájul, ha nem tartjuk fenn erővel... Persze ha 7-8-ig sikerül elhúzni, akkor jó, mert tényleg hamar elalszik.

Zit
parazita

Sziasztok!
Voltunk szombaton a cirkuszba. Hát nem tudom de az én gyerekeim nagyon félősek, úgy féltek a bohóctól. Mikor a bohóc következett, a Petra ült az apa ölébe, akkor megfordult és bedugta a fejét, az Olivér meg ugyanezt nálam. A hülye bohóc meg vagy ötször jött és a végén már ott tartottunk, hogy mikor meglátták akkor kimentünk mindig a függöny mögé mert az Olivér már bőgőtt tőle. Ezt leszámítva tetszett nekik,főleg az állatok, a végén már mind a ketten olyan aranyosan tapsoltak.

A Petra már ment hétfőn oviba, ma meg lesz náluk a fényképezés. Mondtam neki, hogy majd mosolyogjon.

Sasha
Nagyon aranyosak a fiúk. A Petra is faros volt, én hiába reménykedtem ő nem volt hajlandó megfordulni.

Gumicukor
Itt van egy honlap www.matracos.hu
Rengeteg matrac van itt, az üzletük a XIII. kerületben van és két üzlet meg Vácon. Több márkát is forgalmaznak: billerbeck, rottex, dalto...
Már ilyen hamar el kell ültetni a retket?

Nyuszi
A nővérem kislánya tavaly lépten-nyomon beteg volt és nekik a bérescsepp nagyon bevált. Nem kérdezted a dokidat, hogy nem tud valami immunerősítőt adni.
Én az Olivérnek is por fluimucilt adok.

Parazita
Gratulálok Csonginak az első lépéshez!

Mennem kell, mert az Olivér már itt rángatja a ruhámat.

Ági
petra2

Nálunk is ma lenne a fényképezés az oviban, de bebuktuk a kötőgyuszi miatt...Kép Nagyon sajnálom. De megfogadtuk apával, hogy el fogunk menni legalább családilag fényképezkedni - olyan jó nézni azokat a régi szép családi fotókat, és olyan szépek a gyerekek...

Hajnövesztésre adtam a fejem (miután 3 hónapja nem voltam fodrásznál Kép ). Tetetek bele néhány csíkot, aztán uccu neki...

Zit
parazita

Gumicukor! Fél 3 körül az Örsön lennék holnap. Az esetleg jó Neked?
Vagy, ha priviben megadnád a telcsiszámod rádcsörögnék, és ha tudunk, akkor összefutunk valaholKép A XVI kerben is ismerős vagyok ha neked az jó. Max elmegyek a kedvenc cukrászdámba (Szlovák út).Kép
magdolnamate@freemail.hu
ÚszószemüvegKép Márk szerintem NAGYON fel lenne háborodvaKép

Zita! HÚÚÚ, nagyon kifogtátok, nálunk (kopp-kopp) teljesen meggyógyult Márk szeme. Jobbulást továbbra is!

Szép napot Mindenkinek:
Magdi

Magdi
mléna

Sziasztok!

Képzeljétek szombaton mentünk volna Orfűre erre a szállásadó tegnap írt, hogy nem jó a fűtés és nem tudunk menni. Olyan ideges lettem, már egy hónapja lefoglaltuk. Nehéz találni mert mi egy 3 szobás apartmant keresünk mert egy másik családdal mennénk és kell + egy szoba ahol tudunk dumálni, kártyázni. Most kereshetek másikat, meg az idő is már milyen. Amikor az Olivér született csak egy polóba voltam a teraszon most meg nem akar ez a rohadt hó elolvadni.

Parazita
Én is most fogok elkezdeni tornázni, nálunk itt az általános iskolába van, jókat hallottam róla.

Ági
petra2

Gumicukor

Elore is koszi a cd-t, majd viszek ureset helyette. Vagy a ferjem. De csak a jovo heten jo, mert csak szombaton jon haza, es nekem most parkettaert meg padloszonyegert kell rohangalnom.
Amugy regen en is rengeteget kotottem, az egesz csaladot en lattam el puloverrel, mellennyel. Most a gyerekeknek anyosom kot kardigant.

Mar nemsoka kesz a tetoter,meg atalakitjak a nappalit, tegnap kivettek egy kozfalat, ugyhogy majdnem a duplajara nott.

Agi

Az immunerositesre azt mondja a doki, hogy meg nem lehet erositeni azt, ami nincs, meg ha mestersegesen erositgetjuk ,akkor csak eltakargatjuk a betegseg elol. Igazat is adok neki, meg nem is, szeretnem ha megerosodne, meg elegem van a sok betegsegbol, de azt sem szeretnem, ha csak kesobbre tolodnanak emiatt el a betegsegek. Mert ugye a szervezet csak akkor fog "emlekezni" egy virusra, ha mar talalkozott es megkuzdott vele.
AMit tudok megteszem gyumolcs, gyumolcsle, meg friss levego formajaban. Hiaba adtam neki a homeopatias immunerositot is, nem sok haszna volt.

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Ági,
Hát ez az Orfű nagy pech. Drukkolok, hogy találj gyorsan valamit!
Voltam a fitneszteremben, de egyelőre még csak a kondigépek vannak beüzemelve, torna majd talán egy hét múlva lesz...Kép

Magdi,
Solymi is hamar kigyógyul, csak az a baj, hogy pár hét múlva újra visszakapja, hiába tanítom, hogy ne nyúljon a szeméhez, és sokszor mosson kezet. De hát az oviban nem vagyok mellette, meg ott van a nyavalyás kabala-kutyája is, amibe hajlamos mindenét beletörölni.

Zit
parazita

Sasha!
Írtad, hogy a Heim Pálban is voltatok a fülészeten. Kihez mentetek? Mert ott van az egyik legjobb fül-orr gégész, Dr. Katona Gábor. A munkatársnöm fiát (ajak-és szájpadhasadékkal született, nem egy egyszerü eset) is ö kezeli, ha baj van a fülével, és az oviból az egyik kisgyerek is hozzá jár. Mindketten ódákat zengtek a dokiról, senkire nem cserélnék le, állítólag annyira jó orvos és ember is. Talán meg lehetene próbálni, ha ennyire nem gyógyul a Dani füle.

Ági
Orfü Kép. Csak sikerül valamit találni, most nincs föszezon.

Fényképezés
Általában szokott lenni pótfényképezés. Nekünk is csak arra sikerült eljutni. A csoportképröl sajna lemaradt Ádám, de csináltak róla ilyeneket:

Kép
Kép

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok, itt jhártam, hondoltam egy kicsit beugrok - de látom ma még nem voltatok valami aktívak, könnyű volt visszaolvasni Kép

Panda - tök jók a képek!!!!

Mi ma reggel voltunk dokibácsinál, minden a legnagyobb rendben, kivéve, hogy a feje van fent - de még van ideje megfordulni. Amúgy nagyon kis titkolózós, most totál eltakarta amije van, szóval továbbra sincs gőzünk sem, ki lapul odabent Kép

Zit
Ez a hetem totál elúszott, tudod most nagyon hirtelen szakadt rám az itthonlét - de megcsináltam egy csomó hasznos dolgot, köztük az adóbevallást KépKép
Jövő hét hétfő és kedd jó, aztán offolunk az oviból is, jönnek hozzánk a barátaink gyerkőcöstől, mindenestől pár napra. Esetleg ebből a 2 napból jó nektek valamelyik??

Nyusz
De nagyon haladtok a kecóval!! Bezzeg mi most totál belassultunk, pedig már nagyon sürget az idő Kép

pusz mindenkinek
Rit

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Hali!

Magdi
Itt vagyok még ma fél 3ig, addig várlak, utána úton hazafelé az Örs felé. Ha esetleg olvasod, akkor csörgess rám.Az Örsnél tudunk talizni, esetleg az Ikea környékén, ha neked is jó. Most írom a Cindy dvd-t.

Beszti, Nyuszi - nektek is írom, hétvégén, nagyjából összeszedtem mindent, amim van. Hogy juttassam el?

én közben vettem egy görkorit. kb. 4 éve akartam először, de csak sikerült. egyelőre otthon a lakásban gyakorolok, de pl. be tudok fordulni a nappaliból a szobákba, úgy hogy nem tanyálok el. dani nagyon élvezi, kinevete magát versenykocsinak én meg üldözöm. a padlónk még bírja. ettől a ksi mozgástól frankón izomlázam van a fenekemben, lábaimban. csak jönne már a jó idő, hogy hosszabb távot is tudjak menni. gyorsan megtanulok és utána Dani is kaphat egyet Kép rit, talán te tudsz ez ügyben tanácsot adni, milyet vegyek Daninak. igazából a decathlonban néztem ki egy 3000 ft-osat. án marha jól jártam, mert féláron vettem az enyémet + könyök, csukló és térdvédőket. még sisakot szeretnék biztonság kedvéért.

Panda - nagyon vagányak a képek!!!! Az a beállás!!! Kép

na,mentem, Dani már hétfőtől mehet oviba, szépen rendbejött.

pusza
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Halihó,
Végre jobban vagyunk már, hurráKép. Viszont erre az időre én is mérges vagyok már, hogy a csudába tud még márciusban is havazni? Tulipánok meg nárciszok szépen elkezdtek nőni, most meg 20-30 cm hó borítja őket.
Bala próbálkozik a beszéddel, majdnem minden nap mond egy új szót, tegnap a Lilivel próbálkozott, annyira cuki. Lili hétfőn megy oviba megint, két hét kihagyás után.

Sasha,
Megforduláshoz gratula! Hányás az gáz lehetett, emlékszem nekünk akkor volt ilyen, amikor eladtuk a lakásunkat, és mentünk (szépen felöltözveKép) az ügyvédhez. Útközben Lili rendesen elintézte magát, a kocsit no meg engem is.
Aranyosak a képek!

Gumicukor,
Az a CD engem is érdekelhetne?Kép A páromat elküldeném érte.

Ági,
Hát ez tényleg pech a szállással.

Panda,
Nagyon jók a képek Ádámról!

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Ilke
Persze! akkor 3 pld-ba íratom ki.

Magdi! Kész a dvd, műkszik is. Még 10 percet vagyok itt. mindenképpen hívj!

Többieknek szép hétévégét!
g

KépKép
KépKép
gumicukor

Rit,
A hétfő és a kedd is jó! Üzenj!

Voltam ma végre fodrásznál, vittem Solymit is. Miközben várni kellett, hogy hasson a szőkítés, időtöltésképpen körbe-körbe rohangásztunk a Hyatt (most már Sofitel mittudoménmi) függőfolyosóján... Meglehetősen szórakoztató látványt nyújthattam, amint futkároztam, fejemen a melírsapkával Kép

Zit
parazita

Sziasztok
mi megint taknyosak vagyunk én is és a fiuk is ugyhogy a jövöhetet itthon töltjük inkább jövöhéten legyenek itthon betegség miatt mint késöbb mert márc 29 van idöpontom az imunologiára és nem szeretném lemondani és késöbbre teni mert ezt az idöpontot is 1 hónapja kértem .

Lányok
tud valaki nekem szerezni iwies meghivot ?

Pusz Csics
csics

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?