Új privát üzeneted érkezett!

Akkor majd legközelebb nem átlátszósat iratok! Egyébként tényleg csak az zavart, hogy nem láttam hova kenem! Kép

Csajok annyira fáj a jobb mellbimbóm! Mit csináljak? Szinte csillagokat látok szoptatás közben!

KépKép
nicika

Zsani, üdv köztünk! Én most jan. 18-án szültem, kislányom Alíz, első baba.
Mi 3 és fél éve lakunk Sopronba, Győrből költöztünk ide.

Gabó, igen egyből. Úgy gondoltam elég neki, mert sokáig szopott, és magától abbahagyta. Aztán mióta megkínálom a másikkal is, abból is még tök intenzíven szopik.

Katus, sikerül az adatokat elmenteni??

Erika

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nici, jól veszi el Szinti a cicidet? Nem azzal van a baj?

Na megyek, mert felébredt a kisasszony. Nem viszi túlzásba a nappali alvást.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nicika!

Sebes a mellbimbod?Arra lehet kapni kenőcsöt.
Lehet, hogy nem jól kapja be ahogy Erika is irta, ugy tudom attól kisebesedhet.
Nekem ilyen nem volt, nem tudok sajnos mit mondani, védőnőt nem kérdezted?

Erika!

Szerencsére mindent el tudtak menteni,de teljesen uj memoria van benne, mindent ujra kell telepíteni.
Szép napot!

katus78

Erika!

Most olvasom, Utolag is

BOLDOG SZÜLINAPOT!
Szabad kérdezni hányadik?

Kép

katus78

Erika!

Most olvasom, Utolag is

BOLDOG SZÜLINAPOT!
Szabad kérdezni hányadik?

katus78

Torta nem ment el, da a szöveg duplán, tiszta dinka.KépKépKép
Megprobálom ujra

Kép

katus78

Hurrá!!!!!

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

katus78

Végre ide kerültem, és nincs itt senkiKép
Na de jól elvagyok magambanKép

Szokták mondani olcsó játék.....
Mág alszik a Máté van pár percem, tuti mire jön valaki felébred.
Már 2 órája huzza a lóbőrtKép

katus78

Sziasztok!

Erika,
jó, hogy jelentkeztél és hogy minden rendben veletek! Kép Az, hogy nem viszi túlzásba Alíz a nappali alvást, kb. mit jelent időben? Mennyit van fent? És mi mindenre van időd mellette?
És az, hogy eddig egy mellből szoptattál, azt jelenti, hogy mindig ugyanazt a cicit kapta, vagy pedig hol az egyiket, hol a másikat, de a lényeg, hogy egy szopi alkalmával csak egyet?
A találka szombaton lesz fél 4-kor a Plazaban, a lift mellet, utána pedig a Plaza oviba megyünk! Kép Mellette van valami kiülős-beülős kávézó-dumcsizó, igaz?

Katus,
üdv neked is újra itt! Kép Sajnálom, hogy nem tudsz jönni szombaton.. Kép Viszont velünk viszonylag könnyebb összehozni egy találkát ha arról van szó, haza viszont nem mindig tudsz ugrani! Szóval kellemes hétvégét, érezzétek jól magatokat! Kép

Gabi,
no de ilyet írni, hogy hancúr! Kép Nahát! Kép De tuti az segített... Kép Attól általában kinyúlik az ember. Kép Ettől függetlenül reggelente én úgy kelek, mint akit agyonvertek, pedig viszonylag időben ágyban vagyok és nem is "zaklathatnak" sajnos semmi jó dologgal... Kép
Természetesen fogok fényképezni, ki nem hagynám! Erre várok hónapok óta, hogy mikor lesz már végre kész a szoba. Kép

Nici,
szerintem is (fő a tapasztalat! Kép) az lehet a baj, hogy szinti nincs pont jól mellen. Vagy nemtom. Sebes is, vagy "csak" fáj? Feszül, vagy éget? Hátha így jobban tudnak segíteni a többiek, hogy mi lehet a gond. Vagy tényleg a védőnő.
Húú, nekem rémálmom, hogy ilyen problémám legyen, pedig tuti valahogyan engem is el fog kapni.
A cici amúgy is egy érzékeny terület az ember lányán, el nem tudom képzelni milyen, amikor fáj, pláne annyira, hogy csillagokat is láthatok tőle.. Brrr.. basszus. Kép

Délután mosógép-szerelőt várok. Kép Felültöltős gép, és pár hete (van annak hónapja is...) forgás közben kattog a dob. Tök mindegy, hogy melyik irányba pörög, minden fordulatnál kattog. És azon kívül, hogy beteg, marha hanghos tud lenni és idegesítő egy másfél órás progi alatt. De mindig mosott rendesen így is, azért hívtam szerelőt, mert már untam.
Szóval hívtam tegnap, mondtam mi a gond, azt mondta ma du. jön, de addig arra kér ne indítsam el, nehogy megszakadjon vagy elszakadjon benne valami... Hűű, gondoltam, ha tudná, hogy szerencsétlen masina így megy már mióta.. Meg se merem neki mondani du., hogy mióta ilyen..
Ciki, nem ciki, tudom, hogy előbb kellett volna szólni, de mindig csak halogattam. Kíváncsi vagyok mit mond, meggyógyul-e a kicsike! Kép

Viol és Dorka 34+1 Kép

nadine81

Katus, köszi szépen!!
Ez volt a 28.. Öregszem!!! Kép Jó hogy Máté annyit alszik. Biztos délután is végigdurmolja az utat.
Én most etettem. 1 órán át, közben bólogatott pár perceket.
Most megpróbálok palacsintatésztát keverni. Peti ezt rendelt. Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Kép

Kép

Kép

katus78

Már a védőnő is megnézte hogyan szoptatok a jobb mellemből! De nem az a gond hogy rosszul adom a szájába! És nem is sebes! Csak simán fáj! Még ahogy hozzáér valami akkor is! Úgyhogy most 1-2 napig felfüggesztem az abból való szoptatást. Ez múltkor is bejött, igaz csak rövid ideig! Sajnos valószínűleg az a gond hogy túlságosan érzékeny a mellbimbóm!

KépKép
nicika

Katus!
Végre itt vagy.De jó,hogy mentek haza.KépKépKépKépIlyen sokat alszik Máté!Mindíg ennyit szokott aludni?Levi ritkán alszik másfél órát nála a fél óra a nyerő velem ellentétben.Én bírnám ha többet aludna.

Nadine!Hát már vagy 1-hete nem volt semmi,mert én mindíg elaludtam.Ha valaki beteg azt mondják,hogy ez segít.Hát a mosógépnek pedig jobbulást.Ti nem neveztétek el a mosógépeteket?Az egyik ismerősöméknél a mosi neve Rozi!Ha Ha Ha

Otthon is esik az eső?Itt szakad.Hogy r.....a meg pedig bekéne mennem a városba.Anyuékkal is úgy volt,hogy bent talizunk most ők fognak kicaflatni ide.
Vendég

Palacsinta nyam-nyam!!!
Nem vagy öreg, én is anyi leszekKép...Vagy én is öreg vagyok?KépKépKép

Nadin!

Tiszta gyagya vagyok, azt olvastam hirtelen hogy kanos, mármint a mosógépKép
Rám is rámfér ezek szerint a hancurKép

Tök jó mentek a Pláza ovibaKépEgyre jobban sajnálom, hogy nem megyek, kismamák az oviban, tök jó sztoriKépKépKépKép
Kérünk képeket!!!Kép

katus78

Be mentem a Mátéhoz megnézni lélegzik e, 2 órája és 15 perce alszik, ilyen még nem volt!

Gabó!

Másfél órát szokott

Na most felébredt, lehet,hogy a bemászkától.

katus78

na, még a védőnő is tiszteletét tette. mióta megszültem, hetente jön. hozzátok is ilyen gyakran jártÍ?
nici, nekem is érzékenyek, főleg a bal, melltartóbetét nélkül ki se bírnám.
katus, biztos a hétvégére gyúr máté!
gabó, itt még csak a lába lóg.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nici,
akkor passz, valószínű tényleg "csak" érzékeny, de akkor azt nagyon... Kép

Gabi,
mosógépnek nincs neve. Nekem mosson, az a lényeg! Kép
Eső itt nem esik, de nagyon úgy áll, hogy lehet valami..

Katus,
ajjajj, a "kattog"-ot olvastad annak?? Kép Ha igen, akkor tényleg rádfér... Kép
Mi csak az ovi mellett leszünk ám, mi már nagyok vagyunk hozzá! Kép Vagy?? Kép

Jujj, nekem még legalább 12 hét és akkor lehet valami... Kép Ha OK. Jujj, a 12 hét az 3 hónap!!

nadine81

Nici!

Lehet venni bimbóvédöt, probáld ki.
Aventnak biztos van, azt tudom.

katus78

Katus!Irigyellek.Bár minő csoda a husi 3/4-órája alszik.Na pont most ébredt fel!Játszik a cumiával.KépKépKép

Nadine!Kitartás már csak pár hónap és mehet a pitty-putty ezerrel.

Nercsi!Nálunk össz-vissz 3* volt.De két hetente mentünk tanácsadásra.
Vendég

Elszállt amit írtam! Megszakadt az internet kapcsolat. Mérges, mérges, mérges, később újraírom. (annyira nem volt hosszú azért)
Vendég

Sziasztok Csajok, holnapra jó bulit!Kép
Szerda este jövünk haza, addig nem leszek.

Katus, üdv újra a fedélzeten!

Nici, kitartást!

Kép
Kép
Kép
amica

Hová mentek?
Vendég

Erika!

Hozzánk az elején hetente jött a védónő,kb 1 hónapig, utánna meg én jártam hozzá, aztán kb 1 hónapja hívott hogy jönne, de akkor nem voltam itthon, és én mentem másnap.
Az én védőnőm aranyos, egy másik volt az elején, de juniusban valami miért körzet modosítás volt, örültem neki, bár a másik is aranyoss volt, ő szimpatikusabb.

Nadin!

Azért viszel fényképezőt?Jó lenne ha csinálnátok egy közös kismamás, anyukás képet.Ki megy pontosan?
Majd gondolok rátok.Kép
Kb másfél óra mulva indulunk, ilyenkor már tiszta start lázam van.Szeretnék már túl lenni az utazáson.

Vero!

Ne legyél mérges, mérges, mérges!!!!Kép

Gabó!

Akkor azért neked is jó, ott van az anyukád. Meddig marad? Itt még nem esik, de állítolag Pécsen is szakad reggel óta, kiváncsi vagyok milyen idő lesz hazafelé.

Eszti!

Csoda jók a képek Szonjáról.Tök jó buli lehet.
Bilis is szuper.Kép
Nagyon hasonlít rád, igaz nem láttam még képet a férjedről, vagy legalább is nem emlékszem.

Reni!

Nagyon jó az esküvői képetek, birom az ilyen természetes képeket, nem az az agyon beállított.
Nagyon szép kis család vagytok!

katus78

Katus!Holnap az estivel megy,mert az öcsém is bereg lett.Itt locsog úgyhogy nagyon vigyázzatok az úton.
Vendég

Amica!

Jó utat!
Ha jól olvastam anyosékhoz mentek?
Merre laknak?

katus78

Gabó!

Jobbulást az öcsédnek is!

Máté ujra elaludt!!Kép

katus78

Nicika!

Tök jót röhögtem, átlátszó popsikenőcs, nagyon tetszikKépKépKép
Én imádom, nekem nagyon bejött!

katus78

Végül is ez tök jó, hogy nem ir senki, mert arról irok amiről csak kedvem vanKép
Tudjátok a hülye gyerek szindróma.Kép

katus78

Tök lassú az internet!!! Meg dilis is. Vagy én?Kép

Kép

katus78

Katus!Jól elvagy!De nem baj!Már megint alszik!Ez igen.Nem te vagy dilis az internet hülye.
Vendég

Anyuék nemrég értek fel a hegyre nyakig sárosak!Fasza!Holnap reggel megyek suliba mire beérek nyakig dzsuva leszek.
Vendég

Nercsi! Hozzánk is hetente jön a védőnő!

Bimbóvédőt nem nagyon merek, hátha utána nem fogadja el nélküle a mellbimbómat!

KépKép
nicika

Basszus!Iszonyú idő van nálunk remélem Katusék szerencsésen megérkeznek.Otthon milyen az idő?
Vendég

Gabóca!Itthon ma +8 fok volt.Kellemes!Kár,hogy az egész napot végigdolgoztam.Kép

Katus!Meglett a Fehér zaj.KépA kocsijukban maradt.Ott nem is keresték.
Jó hétvégét!Ha visszahozzák szerdán felviszem neked.

KépKép
eszti76

Remélem holnap nálunk is jóidő lesz.Most épp sík ideg vagyok telefonált a Balázs,hogy holnap megy dolgozni holott azt hajtogatta ha ma sem lesz pénz akkor nem megy most kelthetem fel szerencsétlen gyereket reggel fél 6-kor,hogy bevigyük az anyóshoz amíg én suliba vagyok.Hú!Ha most megmérnék a vérnyomásomat kiakadna az biztos.Asszem ma még összezördülünk!!!Ráadásul az anyós is beteg volt a héten!
Vendég

Amica,
jó utat nektek! Kép Messzi mentek? Merre?

Katus,
nektek is jó utat, bár te már tuti nem vagy otthon!
Eddig úgy tudom hárman leszünk felnőttek Kép, plusz Szonja! Kép Szóval Vero, Eszti és én. Te és Amica utazás miatt nem, Gabi, Ági és Reni alapból sajnos nem, Zsanett úgy emlékszem egyszer említette, hogy jönne, de azóta nem tudom, Nicika és Erika nemtom, nem mondtak még semmit.
Tehát: NICI, ERIKA, ZSANETT? Jöttök? El tudtok kicsit lógni babával/gyerekkel vagy nélküle? Fél 4 körül a Plaza liftjénél.

Gabi,
de ha anyukád otthon van veletek, nem tud otthon maradni Levivel, amíg te suliban vagy? Vagy valamit félreértettem?

nadine81

Nici! Én az egyik mellemből hónapokig védővel szoptattam, mert érzékeny volt a cicim. Amikor megerősödött kidobtam, nem volt gond a picinek hisz a másikból simán szopizott.
Vendég

Gabóca, ne idegeskedj!!

Akkor holnap lányok, lépek mert álmi vagyok és lesz a sorozatom is(Rejtélyek városa) + a szem 2 is...
Vendég

Akkor holnap fél 4-kor a liftnél!
Én is megyek vízszintbe mert a mából ennyi elég!

Jó éjt mindenkinek!

KépKép
eszti76

Húú, de elköszönt Mindenki! Kép
Akkor én is. Kép
Jóccakát Mindenkinek itthon és távol, kellemes hétvégét! Kép
Holnap fél négykor ott vagyok. Kép

Viol és Dorka 34+1 Kép

nadine81

És akkor jó reggelt! Kép

Mindenki ki az ágyból, hét ágra süt a nap! Kép

Kép

Igaz, még messze a húsvét, de én már feldiszítettem a barkás vázát. Ott figyel rajt sok-sok tojci! Kép Persze nem tyúk alól kiszedett, henem festett, szépséges tojci! Kép (természetesen nem én festettem, én ilyet nem tudok...) Majd ha rendet vágok a lakásban (mert az ugye most épp nincs! Kép), akkor lefotózom! Kép

Mindenkinek szép napot, délután megyek! Kép
Ide is visszanézek még, hátha felkelt már valaki...

Viol

nadine81

Lányok! Sajnos én nem tudok menni a talira! 1 hónapos babával még nem egyszerű utazni, itt meg nem hagyhatom mert sűrűn szopizik!

Azt hiszem fogok venni bimbóvédőt! A Chicco tipusút néztem ki, mert ez direkt úgy van kialakítva hogy utána is simán elfogadja a pici a cicit!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Nemrég értünk haza a husival,mert olyan csúnya felhő jött,hogy mondtam anyuéknak haza jövök vele mielőtt vihar lesz.Mondanom sem kell nem lett belőle semmi.Már anyuék is biztos trappolnak az állomás fele.Gyorsan begyújtottam,mert igen kihült a kéró. Gondolok ám rátok milyen jó lehet most nektek a Plázába.

Nadine!Az az igazság,hogy anyuék ilyenkor Panzióba mennek,mert nálunk nem férünk el.Két helység van a fürdőn és a konyhán kívül a másik részen van a kandesz meg a gép.Bár az az igazság ha nagyon akarnám itt tudnának aludni,mert aludtak már itt nálunk,de ilyenkor a faszijával jön és hát gondolom ilyenkor pitty-putty is bevan tervezve én nekem meg itt ne nyögdécseljen senki rajtam kívül.Most jó gonosz voltam.Ha-Ha-Ha De jó fej vagyok!!!Na nem zsírozom magam tovább.Ha itt maradnánk akkor a felső szint meglenne csinálva és akkor lenne plussz két helység és alul lenne a vendégszoba.De mivel nem maradunk így már több pénzt nem ölünk bele.Úgy sajnáltam szegénykémet reggel 3/4 6-kor felkelteni,hogy bevigyük anyóshoz,de többet ilyen nem lesz.Kedden vizsgázom 13:45-kor.Én úgy tudtam,hogy csütörtökön,de hát ez van.
Na megyek harapok valamit bekapcsolom a televíziót és punnyadok.Márha hagy a gyerek amit kétlek.
Remélem nagyon jól érzitek magatokat sajnálom,hogy nem tudok ott lenni.Ne de majd máskor.Fényképeket és élménybeszámolót kérünk.

További szép napot.
Vendég

Helloka!

Írni most nem írok sokat, mert mozidélután van Gáborkával, és egymást váltottuk. Amikor ő megjött, én mentem. Szóval törődök kicsit vele is.. Kép Holnap du jövök megint.
De itt vannak a képek. Ezeket én csináltam, van még pár Esztitől is, azt majd elküldi nekem valamikor, és akkor felteszem.
Sziasztok! Kép

Szonja és Eszti Kép
Kép

Szonja és Eszti Kép
Kép

Vero Kép
Kép

A pocakosok Kép
Kép

Szonja és a nagynéni Kép
Kép

nadine81

Most írt Reni sms-t, hogy jól vannak, csak nem működik náluk az internet! Kép
Szóval jól vannak, csak a technika ördöge böködi őket! Kép

nadine81

nadine81

nadine81

nadine81

Sziasztoooooooooooooooooooooooooooooooooooook!!!KépKépKép
De helyesek és szépek vagytok mind a négyen.Ümmmmmmmmmmmmmmmm!Irigy dög vagyok.Mindenkireeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!KépKépKép
Nemám csak vicceltem.Na jó azért egy kicsit mégis csak.Eszti teljesen más vagy ezeken a képeken mint ami fel van rakva.Nagyon csalók ezek a képek!HMM-HMM!Kép
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?