Sziasztok!
Erika,
jó, hogy jelentkeztél és hogy minden rendben veletek!
Az, hogy nem viszi túlzásba Alíz a nappali alvást, kb. mit jelent időben? Mennyit van fent? És mi mindenre van időd mellette?
És az, hogy eddig egy mellből szoptattál, azt jelenti, hogy mindig ugyanazt a cicit kapta, vagy pedig hol az egyiket, hol a másikat, de a lényeg, hogy egy szopi alkalmával csak egyet?
A találka szombaton lesz fél 4-kor a Plazaban, a lift mellet, utána pedig a Plaza oviba megyünk!
Mellette van valami kiülős-beülős kávézó-dumcsizó, igaz?
Katus,
üdv neked is újra itt!
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni szombaton..
Viszont velünk viszonylag könnyebb összehozni egy találkát ha arról van szó, haza viszont nem mindig tudsz ugrani! Szóval kellemes hétvégét, érezzétek jól magatokat!
Gabi,
no de ilyet írni, hogy hancúr!
Nahát!
De tuti az segített...
Attól általában kinyúlik az ember.
Ettől függetlenül reggelente én úgy kelek, mint akit agyonvertek, pedig viszonylag időben ágyban vagyok és nem is "zaklathatnak" sajnos semmi jó dologgal...
Természetesen fogok fényképezni, ki nem hagynám! Erre várok hónapok óta, hogy mikor lesz már végre kész a szoba.
Nici,
szerintem is (fő a tapasztalat!
) az lehet a baj, hogy szinti nincs pont jól mellen. Vagy nemtom. Sebes is, vagy "csak" fáj? Feszül, vagy éget? Hátha így jobban tudnak segíteni a többiek, hogy mi lehet a gond. Vagy tényleg a védőnő.
Húú, nekem rémálmom, hogy ilyen problémám legyen, pedig tuti valahogyan engem is el fog kapni.
A cici amúgy is egy érzékeny terület az ember lányán, el nem tudom képzelni milyen, amikor fáj, pláne annyira, hogy csillagokat is láthatok tőle.. Brrr.. basszus.
Délután mosógép-szerelőt várok.
Felültöltős gép, és pár hete (van annak hónapja is...) forgás közben kattog a dob. Tök mindegy, hogy melyik irányba pörög, minden fordulatnál kattog. És azon kívül, hogy beteg, marha hanghos tud lenni és idegesítő egy másfél órás progi alatt. De mindig mosott rendesen így is, azért hívtam szerelőt, mert már untam.
Szóval hívtam tegnap, mondtam mi a gond, azt mondta ma du. jön, de addig arra kér ne indítsam el, nehogy megszakadjon vagy elszakadjon benne valami... Hűű, gondoltam, ha tudná, hogy szerencsétlen masina így megy már mióta.. Meg se merem neki mondani du., hogy mióta ilyen..
Ciki, nem ciki, tudom, hogy előbb kellett volna szólni, de mindig csak halogattam. Kíváncsi vagyok mit mond, meggyógyul-e a kicsike!
Viol és Dorka 34+1