Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt Kép

Esperanza szerintem nincs megkülönböztetés, ne aggódj emiatt.
Csajok küldöm én is mindenkinek amire szüksége van Kép
Babanővesztők, babatapik, tüszőnövesztök
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++

ZSÓKUCI!!! Mi van veled drága??

chesti

Mot Kép
Gondolok rád nagyon!!! Drukkolok, hogy ne fájjon és minden rendben legyen!!! Próbáld ellazítani magad az fontos!!! Szorítok, aztán mesélj, hogy mi volt!!!

*

Kép
Kép
kiscsillag

Minyuu és Chesti Kép
Köszönöm szépen a sok-sok energiát, remélem a tüszöcskék szépen növögetnek odabennt. Kép

Én is küldök mindenkinek akinek kell!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++
*

Kép
Kép
kiscsillag

Jó reggelt Mindenkinek!

Bocsi, hogy eddig nem jelentkeztem, de újra dolgozom.. Ráadásul tegnap volt életem értelmének neve napja, úgyhogy mentünk étterembe, utána pedig a kollégáimmal éjszakába nyúlóan beszélgettünk benti dolgokról.

Tegnap - főleg délelőtt, és késő este - nagyon rosszul voltam még, de a Niagara apadni látszik Kép
Vettem vasat, úgyhogy most már a vérképzést is segítem.
De ma volt az első olyan reggel hétvége óta, hogy nem kellett reggel rohannom a mellékhelyiségbe, hogy gáz van, úgyhogy én ezt már jó jelnek veszem, és bízom abban is még egy picit, hogy holnapra elmúlna... bár most van meg úgy, mintha normális mensi lenne.
Ez már az 5.cn...

Judger,
Üdv a csapatban! Kép

Chesti drága,
Köszönöm az aggódásodat, nagyon jól esik! Kép
Ja, és mennek a menetrend szerinti babóca-növesztők is: ++++++++++++++++++++++++ Kép

Szuszi,
Igen, a vizsgálatok zajlanak, jelenleg nekem már csak a HSG van hátra, és jöhet a stimu KépKépKép Nekem nincs (vagy csak ritkán van) peteérésem, ezért kaptam Norcolut-ot, hogy megjöjjön, és "kissé" durvára sikeredett. Niagara-szintű állapotok - óránként elhasználtam egy éjszakai betétet Kép -, és nagyon fájt poci is, és ezzel együtt nagyon-nagyon hányingerem is volt. De már jobb a helyzet Kép

Zuzmó drága,
Ismerős a friss jogsival kapcsolatos lelkesedésed Kép mintha magamat hallanám... Anno, még csak a papír volt a kezemben, hogy jogosult vagyok rá, és majd átvehetem, de ezzel a papírral a kezembe rohantam haza, be a kocsiba, és irány a XVIII. Kerületből a XI.-be – akkor még ugyanis ott dolgoztam. Egész jól vettem az akadályokat, bár amikor kiszálltam, akkor vettem észre, hogy remeg a lábam.
Azóta szinte a rötyóra is autóval járok, és főként azért, mert imádok vezetni! Kép

Mary,
Mennek a drukkok ezerrel: ++++++++++++++++++++++++++++ Kép

Legyen mindenkinek nagyon szép napja KépKép

Puszó!

Kép

Kép
zsókuci

Nika, Lucia,
Uhhh +könnyebbültem, már ami a pénteki menszesz dolgát illeti. általában nekem 28 naposak a ciklusaim, de most biztos sikerülne előbbre hozni Kép
A 2 napos uh-t és vérvételt nekem is csak mások mondták, egyenlőre nem tudok semmit a sajátomról. de jövő7re okosabb leszek.

Zuzmó, ezerrel mennek a tüszőnövesztők ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Írod, hogy az előző fagyibabys transzfer óta nem dolgozol. Mennyit vártál, míg elkezdheted a következőt? A vastag mnyh-ért tettél vmit, vagy az csak úgy van neked?

Zsókuci,
Olvasás közben lassan összeállt a kép, hogy mi a helyzet nálad. Nem irigyellek, de remélem, hogy a stimu után biztos 9hónapig színét se látod a niagarának. Kép

Csajok, már mindenki volt tájékoztató előadáson a bmc-be?
szuszi

Kiscsillag ez csak természetes mennekl a tüszőnövesztők Kép jól bírod amúgy a szurikat?

Zsókuci hálaég Kép látod 1 napig nem írsz már kétségbeesünk mi van veled Kép Ez azért nagyon jó hír, és ne csüggedj ha eddig tudtál várni akkor az a pár nap HSG-ig már semmi hidd el Kép
Kívánom, hogy ez legyen jó ideig az utolsó mensid Kép
Addig is élvezd ki az uraddal minden percet Kép Az én férjem is Zoli Kép

Szuszi igy van jővőhéten már okosabb leszel, úgyis napra kész infót kapsz mikor kell menned és miket kell adagolnod Kép

Tájékoztató előadás???
És mi ez a hóesés már megint???

chesti

Chesti, nem tudom, hogy hívják ezt hivatalosan, de elmondják, hogy mire vállalkozunk, ismretetik a veszélyeket és miután végighallgattuk, aláíratnak velünk egy papírt. persze ezt nekem nem a Zeke mondta, hanem a Schöf-méreis orvosom és ezután kérdeztem rá az Irénkénél.

hóesés? hol? jesszus már soha nem lesz tavasz???
szuszi

Jó reggelt mindenkinek!

Chesti látom te ma is kukorékoltál!!

Egyre kevésbé tudom nyomonkövetni, hogy kivel mi van, szerencsére zajlanak az események rendesen. Jó sok embernek kell szurkolni márciusban!! Ez jó, ezt szeretem!!!

Szóval mindenkinek ami kell!!! Kép Kép Kép

Chesti, hogy van a hasad? Most az enyém kezdett kicsit görcsölgetni, és sajna mindig a legrosszabbra gondolok, pedig simán lehet, hogy az emésztésem. Próbálok sok gyümölcsöt, kefirt, rostosat enni, de ezt a rengeteg progeszteront egyre kevésbé bírom. Mintha te is azt írtad volna, hogy utána kezdett görcsölgetni, hogy a progeszteron megemelték. Lehet akkor, hogy neked is azok a fránya belek? Hát szenvedek nagyon. És holnap lesz UH, biztosan ezért is frászban vagyok.

Hétvégére még havazást mondanak!

Kép
lucia1

Szuszi hát ilyenre nem emlékszem,persze elmondták mi vár ránk, de velünk közben irogattak alá papirokat.
Itt esik a hó és nem akarja abbahagyni Kép

Lucia néha én is meg vagyok kavarodva kivel mi történik,mert már sokan vagyunk. Talán a táblázatba mindent kéne vezetnem,pl ha stimu kezdődik mert akkor tudjuk kinek kell a tüszőnövesztő Kép
A hasam jobban van de rájöttem nekem a tejeskávétól és a melótól volt. Én is mindig a legrosszabbra gondolok mert ez a hülye utrogestan néha úgy folyik ki az emberből mint ha véreznék...akkor persze rohanás vécére és megnyugvás.
Ne legyél frászban minden rendben lesz nyugalom kell a babukának ne stresszeld, gondolj szépekre, rakd a kezecskéd a pocidra, és beszélj hozzá. Én akkor mindig ellazulok, és elmosolyodom Kép
Szegénykém sajnálom, hogy még mindig döfnöd kell magad, szerintem sokan együtt érzünk veled,de kitartás.

Nem akarok havat Kép

Csajok konkrétan ki áll stimu alatt, vagy tudja e mikor lesz punkció, vagy transzfer Kép Most már megpróbálok figyelni ezekre és azonnal viszem fel táblába Kép

chesti

Chesti
szerintem azt is jó lenne beírni a táblázatba, hogy kinek milyen stimuja volt-van-lesz.
bocsi, hogy bele beszélek Kép
monyo

Kép

chesti

Sziasztok!Kissé elvagyok maradva,remélem hamarosan nekem is több idöm lesz írogatni.
Chesti
Stimu alatt vagyok és holnap megyek ultrahangra,ki derül hogy állok és mikor lehet az inszem,már nagyon várom.
Szuszi,Edua
Én is a Zekéhez járok,az első alkalommal velem sem volt valami barátságos,ki is borultam tőle,de utánna már nagyon kedves volt,a HSG-nél egyenesen egy angyal volt.Szerintem nincs vele gond csak egy kicsit sokan vagyunk,és nem lehet mindig jó kedve.Azt mondják hogy jó orvos és az a lényeg!Ja egyébbként üdv. nálunk!
ria75

és még azt sem tudom rólatok, hogy ki mióta próbálkozik? szóval ki mióta? Kép

Chesti, látom, hogy kedveled a helyszínelőket. mostanság soxor nem láthatod Kép
szuszi

szia Ria, már szinte sajnálom szegény embert, hogy ennyire hamar leírtam. de itt annyian mondanak jót róla , hogy már nincs kétségem felőle. Kép
hanyadik inszemed lesz?
szuszi

Lányok!

Egíy másik topicban olvastam, gondolom ez a mi Marynk, úgyhogy közzéteszem. Bár lehet hogy már mindenki más tudja!! Kép Kép
Marynek meg volt a transzfer,mindkét fagyibabája hála istennek felébredt. Az egyik maradt 8 sejtes, a másik 6-ról 5 sejtesre esett vissza, de azt mondta Z. ügynök, hogy így is nagyon jók az esélyei.
Mary puszil mindenkit, most nem tud jönni egy darabig. Eredményhírdetés: márc. 20.

Kép
lucia1

szia Ria, már szinte sajnálom szegény embert, hogy ennyire hamar leírtam. de itt annyian mondanak jót róla , hogy már nincs kétségem felőle. Kép
hanyadik inszemed lesz?
szuszi

Monyo ok csak eddig nem nagyon irja senki milyen stimu alatt van csak azt hogy épp már injekciózza magát Kép

Ria ok be is írtam, várjuk a híreket Kép

Szuszi hát itt nem volt téma eddig ki mióta próbálkozik, én személy szerint ezért nem is csináltam olyan rublikát, és nem is viszem csak kérésre az olyan adatokat épp hanyadik inszem vagy lombik jön. Nem szeretek hátra tekinteni, az ember csak elszomorodik mi meg azért vagyunk itt hogy a jővőbe tekintsünk, és pozítivak legyünk. Vagy rosszul látom? Nem tudom jól esik e annak a személynek aki szembesül azzal, hogy Õ próbálkozik a legrégebb óta, és hány beavatkozáson esett már át....de lehet hogy ezt csak én gondolom igy.
Lányok ha akarjátok csinálok ilyen rublikát, hiszen ez a közös táblázatunk, együtt alakítjuk.
Szóljatok mi kéne még, vagy miket hagyok ki Kép

Helyszínelők.. Kép nem váltam meg tőle függő vagyok...csúnya dolog de netről leszedem és megnézem..nem vonhatnak el az "adagomtól" Kép

Lucia Mary fent van a táblázatban már tegnap óta vagy azelőtti naptól..nemtom de ott van Kép

chesti

Chesti, bocsi, nem tudtam, hogy érzékeny területre tévedtem ezzel a kérdéssel. és nem is szeretném a táblázatban látni ezt az adatot. csak 1szerű kiváncsiság volt. jelenleg én vagyok a legöregebb a csapatban, és bizony elég régóta próbálkozunk (több, mint 3éve), de ha ebben is én vagyok a befutó, az sem zavar. és persze senkit nem akarok kellemetlen helyzetbe hozni. nekem erőt ad, ha tudom, hogy x.év után is van remény. de akkor inkább nem firtatom ezt a kérdést Kép
szuszi

Chesti, bocsi, nem tudtam, hogy érzékeny területre tévedtem ezzel a kérdéssel. és nem is szeretném a táblázatban látni ezt az adatot. csak 1szerű kiváncsiság volt. jelenleg én vagyok a legöregebb a csapatban, és bizony elég régóta próbálkozunk (több, mint 3éve), de ha ebben is én vagyok a befutó, az sem zavar. és persze senkit nem akarok kellemetlen helyzetbe hozni. nekem erőt ad, ha tudom, hogy x.év után is van remény. de akkor inkább nem firtatom ezt a kérdést Kép
szuszi

Szuszi oooo hát ez amúgy csak az én véleményem és nekem még szavam sem lehet, csak másik fórumon látok ilyen adatokat, és szerintem ezek szomorú adatok,de ahogy írtad neked pl erőt adna az hogy látod más is régóta próbálkozik és ez megnyugtató..hát ebbe bele sem gondoltam Kép Azért kérdem legyen e, mert beleteszem ha kell Kép

chesti

Szuszi
Az első inszem lesz bizom benne hogy az utolsó is egyben.Én március 27-én leszek 31,Te meg 33 ez nem olyan nagy különbség.Kb. a szülinapomra fogom meg tudni hogy sikerült-e az inszem,ha sikerül életem legszebb ajándéka lenne.
ria75

Szuszi
Az első inszem lesz és remélem az utolsó is egyben.
ria75

Hát ez gyagya most elküldte még egyszer,amugy is olyan lassú!
ria75

Azt hittem csak nekem szórakozik,de nem... Kép

chesti

Sziasztok!

Látom termeltek rendesen. Én most csak beugrom, mert enni kell adni a ház urának én meg egész nap csavarogtam. Úgyhogy csak gyorsan feldobok 1 képet, hogy aki holnap szembejön velem a BMC-ben az megismerjen.
Kép
Hát ez vagyok én most, pillanatnyilag kontaktlencsében de egyébként szemüveget hordok.
Õ meg az én kisautóm
(anno postásként "dolgozott")
Kép

Kép
Kép
zuzmó

Szuszi:
Én is 31 éves leszek, és kb. 9 éve nem esem teherbe, igaz még csak most lesz a 2. inszem, de ez egy hosszú történet.
Szóval kitartás!
esperanza

Sziasztok lányok!
Valószinű áttérek hozzátok kikérem a papírjaimat az I. női meddőségiről mert eddig oda jártam de eredménytelenül. Csak szerintetek ha átmegyek akkor ujra kell kezdenem mindent? Vagy elfogadják az eddigieket! Valaki kipuhatólná ezt nekem!? Ja és ha most kérek időpontot sokára adnak? Gondolom itt is először konzultáció stb.
judger

SziasztokKép
Olvaslak mindig benneteket, csak írnivalóm nincs nagyon. Nyaralást még szervezzünk, bár én azt hittem még múlt héten, hogy már eddigra le is foglalozzuk, de hát ez nem olyan egyszerű.

Mot már javában pihen, remélem, nem volt vészes a HSG-je?!

ZsókuciKép
Szegénykém sajnálom, hogy a mensid ilyen hosszúra és nehézre sikeredett, gondoltam rád!!!
HSG jövő héten?

Chesti, LuciaKép
Jó nagy pocakot növesszetek! Kép

Inszemeseknek hajrá! És drukkolok!!!!!
Lombikra is fel!!!!!!!!!!!!!!

Puszi mindenkinek!

Küldök mindent, babanövesztőt, tüszőnövesztőt ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

Judger:
Attól függ milyen régiek a papírjaid. A HSG-t ha már régen volt biztos megcsinálják. Meg valószínűleg vérvétel is lesz 3-szor kezdésnek. Időpontot biztosan nem mostanában kapsz, mert ezren vannak, ja és jó sokat kell csörgetni a telefont, mert nem mindig veszik fel.
esperanza

Sziasztok!

Újra itt vagyok Kép

Szuszi,
én is mintha olvastam volna arról, hogy van ilyen tájékoztatási előadási lehetőség a BMC-ben, de amikor ott voltam eszembe sem jutott.
Amúgy jó ötlet, lehet, hogy sok mindent megtudnánk belőle, mi vár ránk, stb.
Jól tudom, hogy meghatározott napokon, bizonyos időben van mindig? Mesélj miket mondanak!

Chesti drága,
annyira aranyos vagy, hogy aggódtál értem, tényleg nagyon-nagyon jól esik!!! KépKépKép
Remélem Ti is jól vagytok Babókával, és természetesen mennek a babanövesztők:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Kép
A táblázattal kapcsolatosan nem tudok dönteni - speciel engem is érdekel, hogy ki mióta, de az is igaz lehet, hogy elszomorító és egyben reményt adó adatokat is megtudnánk...

Lucia,
ne aggódj, biztos minden okés, és nincs baj babócával! Nem lehet, hogy csak a kefír veszett össze a gyümikkel? Kép
Meg én úgy veszem észre, hogy ez a tünet mindenkinél van, úgyhogy elképzelhető, hogy ez egy természetes folyamat,
amit mindenki átél.
Emlékszem az előző munkahelyemen volt egy lány, aki éppen babát várt, és eleinte neki is sokszor görcsölt a pocija, és mégis teljesen rendben volt minden. Azt mondták akkor neki, hogy mivel a méhe növekszik, meg változik a szervezete, ezért fájhat úgy, mintha mensi lenne.
Úgyhogy no para Kép

Szuszi,
ha benne lesz a táblicskuban, ha nem, én megírom: igazából kb. 8 éve nem védekezünk, de a konkrét lépések lombik ügyben most januárban kezdődtek, jan. 19.-én volt az első konzi. A 8 évbe már azért is durva belegondolni, mert, ha elsőre sikerül, akkor most lehetne egy 6-7 éves gyerkőcöm - furi ebbe belegondolnom...

Mary,
ügyik a fagyibabáid, drukkolok ezerrel, és mennek a babatapik:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ KépKépKép

Ria,
gondolom már nagyon várod az inszemet! Nemsokára eljön, és mennek majd neked is ezerrel a babatapik!!! Kép

Zuzmó kedves,
nagyon helyes vagy a képen!! Kép És persze Skodrika is édi-bédi! Kép Nekem is Skoda volt az első autóm, bár az 120 L volt, de nagyon szerettem Kép

Esperanza,
akkor mi lehet, hogy egy cipőben járunk? Lehet, hogy hasonló a dolog? Majd egyszer biztos elmeséled - persze nem muszáj, de tudod, itt bármi ilyesmit megtehetsz, megértő emberekre találsz! Kép

Manda drága,
de jó hallani felőled! Hiányolunk ám rendesen!!! Megvan már a konkrét úticél? Görög? Imádom, remélem oda mentek, és hasonlóan maradandóan szép emlék lesz Nektek is, mint amilyen nekünk volt - bár voltak érdekes pillanatok, de erről nem Görögország, hanem az utitársaink tehettek... Na mindegy, a lényeg, hogy szerintem gyönyörű ország!

Amúgy én megvagyok, dél körül nagyon-nagyon rosszul voltam, nagyon görcsöltem, és megint erősebb volt a dolog, de most estére már csillapodtak a dolgok, és most olyan, mint egy normál mensi 1-2. napja, úgyhogy mostmár tuti nem lesz holnap HSG. De nem baj, ami késik remélhetőleg nem múlik, és még ez csak az 5. cn, úgyhogy bízom benne, hogy ebben a ciklusban sikerül összehozni. Meddig csinálják meg? A nődokim azt mondta, hogy az első két hétben...mások meg ha jól emlékszem azt írták, hogy a 20. napig. Na, mindegy végülis, még van időm.

Legyetek jók, most jó sokat írtam, holnap jelentkezem, addig mindenkinek nyugodalmas, babókás álmokat! Kép

Millió puszi!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci
Nagyon de nagyon várom az inszemet,holnap tudom meg mikor lesz.Én ugy tudom a 14.napig csinálják meg a HSG-t,nekem a 11.napon csinálták.Jó lenne már neked is túl lenni rajta aztán jöhet a stimu.
ria75

Szia Ria!

Akkor az azt jelenti, hogy márc.18.-ig csinálhatják meg.... az azért gáz, mert a nődokim, aki itt a Jahn Ferencben csinálná jövőhéten szabin lesz...
Holnap akkor hívom a BMC-t is és kérek időpontot jövőhétre...Tényleg, megírjátok, hogy milyen számon tudom őket elérni? Köszi!

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Kép

Judger, szerintem is attól függ milyen régieg a leleteid, de az első konzultáción úgyis megtudod mit fogadnak és mit nem, vagy mi kell még. Csörgessd őket jó sokáig mert szegények eléggé el vannak havazva. Nekünk annó 2 hétre rá adtak időpontot.

Zsókuci Kép Perzse hogy aggódunk érted Kép Jővőhéten szrintem menni fog az a HSG Kép

Na most azon gondolkodom hogy kerülne fel a táblázatba ki mióta probálkozik, mert regényt nem lehet beleírni.Mennyi ideje próbálkozik magánzóban vagy azt hogy mióta van itt a BMC-ben?

Manda drága hiányzol ám nagyon észrevehetően...
Görög....ooooooooo Kép szép emlékek Kép Mondjuk szerintem ...de csak tipp ötlet, mi kocsival mentünk, nem mondom, hogy nem volt fárasztó meg hosszú az út, de 2 hétre foglaltunk. 3 napot töltöttünk a saját tengerpartunkon, és onnantól kezdve szinte minden nap más öblökben, falucskákban fürödtünk. Gyönyörű helyeken jártunk Kép

Zuzmó tényleg tök ari vagy a képen, és cuki a kisautód is Kép

chesti

Mot Kép
Gyere és mesélj!! Egész nap rád gondoltam, remélem jól vagy és minden simán ment!! Nagyon izgultam érted!!!

Ria Kép
Nekem is most lesz az első inszemem. Kép Én is nagyon várom és rettentően izgulok miatta. Nekem hétfőn lesz az első UH, akkor már többet tudok. Ha jól olvastam neked ma lesz, gyere mesélj mi volt, mikor lesz a dolog?? Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Zsókuci Kép
Nekem a 20. napon csinátlák a hsg-t, szóval szerintem emiatt ne aggódj!!

Zuzmó Kép
Nagyon szép a kisatuód és te is csini vagy! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Jó reggelt Csajok!

Tegnap megvolt a HSG! Ez volt az utolsó vizsgálat, már annyira vártam! Kedden megyünk W. ügynökhöz és gondolom felírja a stimuhoz a cuccokat és még ebben a hónapban elkezdődik!!!!!!!!!!!! Végre!!!!!!!!!!!!!!!! El sem hiszem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ha minden jól megy áprilisban transzfer!!!!!!!!!!! Annyira boldog vagyok, olyan közel kerültünk ahhoz, amiről december óta csak beszéltünk!

HSG: Reggel 7-re érkeztünk a Rókusba és ¾ 8-ra már megvolt az UH és az ágyamban feküdtem. ½ 1-kor volt az akció. Tényleg túl lehetet élni! Az eszközök behelyezése ill. az előkészítés tényleg olyan, mint egy nőgyógyászati vizsgálat, de a folyadék feltöltésére én azért a kellemetlen szó helyett azt mondanám, hogy fáj. Legalábbis nekem...... de persze meg sem mukkantam és hát elviseli az ember a cél érdekében! Összességében nem vészes, hiszen tényleg csak max. 15 percig tart! Persze velem mindig történik valami! Az öltözködésnél dobtam egy hátast! Miközben vettem fel a bugyimat rosszul kezdtem érezni magam: szédülés, hányinger stb. és egyszer csak elsötétedett minden és nagyon kellemesen repültem valahol. Amikor kinyitottam a szememet fekvő pozícióban voltam a doki és az asszisztens néztek rám, miközben mind a ketten tartották a lábaimat az ég felé. Érdekes szitu volt! Fura dolog az ájulás, mint ha belettem volna lőve és csak repültem - gondolom hasonló lehet, nem mintha próbáltam volna. Szerintem utoljára 9-10 éves koromban dobhattam hátast. Szóval csináltam egy kis eseményt, ne hogy unatkozzanak az egészségügy alkalmazottai. Amúgy mindenki - doki, asszisztens stb.- tündér volt! Aztán 3-kor már repülhettem is haza.

Jaj a legfontosabb, a vizsgálat eredménye: a bal oldali petevezeték el van záródva, sajnos.....a jobb oldali és a méhem viszont tökéletes. Hát ezt jól összehoztuk a férjemmel! Nekem egy petevezető kilőve nála pedig a kiskatonák nem akarnak mozgolódni! Jó kis páros vagyunk!

Még egy sztori: a HSG-nél asszisztáló leányzó is a BMC-be W. ügynökhöz jár, és persze Százhalombattán lakik ő is. Sajnos két sikertelen transzferen van túl.... De megbeszéltük, hogy szorítunk ezerrel egymásnak és felajánlotta, hogy ha bármiben tud segíteni - mivel egészségügyis , akkor szóljak. Tündér volt! Szóval kicsi a világ!

El kell mondanom, hogy férjecském végig mellettem volt! Az istenek sem tudtam elhajtani, hogy menjen haza és majd hívom ha haza lehet vinni. Szegénykém két helyen tartotta a frontot: én a másodikon, apósom a belgyógyászaton az első emeleten.
mot

Mot Kép Örülök, hogy túl vagy rajta, és már közeledsz a cél felé. Hát nem lehetett kellemes az ájulás szegénykém...
Kedden várjuk a híreket mit is mond W ügynök Kép

BMC telszáma: 458-45-79

chesti

Mot
A lényeg, hogy túlvagy rajta!! Nagyon izgultam érted!! Sajnálom, hogy el vagy záródva. Kép Nem is fogják megnyitni? A férjednek hány kiskatonája van? Én is nagyon örülök az inszemnek, de kicsit félek, hogy meg sem csinálják. Kép Na, majd meglátjuk! Hétfőn UH!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Kiscsillag!

Legutóbb 7 millió! De januárban is 16 millióból csak 5% mozgott!

Tehát lombik!
mot

Mot
Hogy lett a 16 millióból 7? Vagy fordítva volt? Nekünk a 25 millióból 10 %-ék mozog és mégis inszemre küldtek. Aztán lehet nem is lesz belőle semmi! Kép Emiatt aggódom. Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok, örülök neki, hogy nem keltett általános indulatokat a kérdésem. Kép Bevallom – Chesti válasza után - kicsit zavart, hogy ennyire kíváncsi vagyok, de azt hittem ezen a témán már régen túlvagytok.

Chesti, szerintem se tegyük be a táblába, mert nincs ott helye ennek a dolognak. Kép

Ria, kívánom, hogy kapd meg életed legszebb születésnapi ajándékát. Kép

Esperanza, nem lehetett könnyű ez a 9év, bár azt hiszem gyerekre várva minden idő iszonyat hosszúnak tűnik. De kitartunk Kép

Zsókuci, az előadásról én is csak máshol és mástól hallottam (pl. Bencsik Andrea Várva várt babák c. könyvében olvastam), de a bmc-ben senki tett róla említést. a saját nőgyógyászomnál kérdeztem rá, és ő mondta, hogy minden hónap 2. és 4. keddjén 2órakor tartanak fejtágítást a bmc-be. Szóval konkrét élményem még nincs róla, de jövő7 kedden mi ott leszünk. Azt azért furcsállom, hogy Z. nem szólt erről egy árva mukkot sem, viszont izibe kiírt minden gyógyit a stimuhoz.

Mi a 30. születésnapom előtt 11 hónappal tettük+ az első konkrét lépést, mert úgy voltam vele, hogy 30 évesen mindenképpen anyuka szeretnék lenni. Január 1-én meg is tettünk mindent és azóta is, de semmi. Ha rajtunk múlna, már nálunk is nagy gyerekzsivaj lenne. Kép))))

HSG-m soha nem volt, viszont volt laparoszkópiám és hysteroszkópiáim. Kép ezekről tudok mesélni.
szuszi

SzusziKép
A korra gondoltál vagy a próbálkozások idejére?
Én már elmúltam 32. éves, 9 éve vagyunk együtt a férjemmel, aug-ban lesz a 6. házassági évfordulónk, babát azt már 3 éve szeretnénk, ápr.-ban lesz 1 éve, hogy a BMC-be járunk. Röviden és tömören ennyi.
Engem úgy ez a téma nem zavar, bár most kissé elkenődött vagyok, 3 lombik után.
De ez az én bajom! Ez van!
Amúgy üdvözöllek a csapatban! És mielőbbi babásodást neked!

manda

Kiscsillag!

A spermiumok életképessé válásának ideje kb 3 hónap. Hétről hétre változhat a mintaadás éredménye. Nálunk is felmerült az inszem lehetősége, de a tegnapi HSG lezárta a dolgot. Szó szerint.

Tehát lombik...
mot

Szia Manda
a próbálkozások idejére. bár tudom, hogy akik már itt tartanak, ahol mi, nem kevés idő van a hátuk mögött. nekem ez az elmúlt 3év szörnyen gyorsan és ugyanakkor lassan is telt. minden új beavatkozás előtt sietetném, közben pedig elkeserít, hogy mennyire el rohant 3év. tisztára tudathasadásos állapot Kép
bár az első lombik előtt állok, nagyon +tudlak érteni. mindenegyes sikertelen inszem alaposan földhöz vágott.
na de hajrá optimizmus Kép és bár még csak pár napja irogatok ide, sokat segítetek ebben Kép
szuszi

Szuszi remélem nem érezted a múltkori válaszom miatt rémesen magad mert egyáltalán nem akartalak megbántani, de komolyan. Hűű most egész szarul érzem magam, pedig tényleg nem úgy gondoltam, és nem is hittem hogy indulatok leszenek belőle mint ahogy nem is lettek.
Tényleg csak az vezérelt, hogy ne abba mélyedjünk bele ki hány éve próbálkozik, és hány nem sikerült neki, mert akkor jönnek a jajj sajnálom és hogy bírod...nekünk pedig itt az a dolgunk hogy hajrá és pozitivan a jővőbe, Úgy érzem elég meggyászolni az aktuális veszteséget, nem kell a múltat is.....de ahogy irtam ez csak az én gondolat menetem, és érzéseim.
Ahogy látod azért itt a lányok leírják ki mióta...Mi a férjemmel 13 éve leszünk együtt és tavaly januárban kezdtünk neki a baby projectnek. Októberben kerültünk BMC-be és januárban már stimu alatt voltam, szóval elég gyorsan szerintem. A férjem kiskatonáival volt a gond szóval azonnal lombik program, ami úgy néz ki elsőre sikerült Kép
Remélem nem haragszol rám, tényleg nem volt szándékomban megbántani.

Csajok ma elég ramatyul érzem magam...hányinger, levertség, gyomorsav, szédülés...kis csillagok. Megpróbálok enni valamit hátha jobb lesz.

Puszi

chesti

Drága Chesti, kérlek ne érezd magad emiatt rosszul. engem nem bántottál+, ahogy írtam, vagy nem írtam csak akartam, hogy igazad van abban, hogy inkább nézzünk előre és ne hátra. téma túltárgyalva Kép
neked most sok nyugira van szükséged. remélem a rosszullét is hamar a múltté lesz és boldog babavárásod lesz Kép
szuszi

Sziasztok lányok!

Nemrégiben jöttem meg, nincsenek jó híreim. Nem látszott az UH-n a csöppség, erre Konc csináltatott béta hcg-t, az 500 volt. Szóval felszívódóban van. Bár Konc még bízik benne, vissza kell mennem hétfőn is vérvétel + UH-ra, bár én azt gondolom, semmi értelme. Ezt mondtam Koncnak is, jobb lenne nekem ,ha most tennénk pontot a dolog végére. Mindegy, azt mondta, hétfőig bírjam ki. Nem tudom miért, én ebben a fagyasztott dologban soha nem tudtam igazán bízni. Közben két napja görcsölget a hasam is, jó lenne, ha magától megjönne, és ehhez nem kellene semmilyen beavatkozás.

Hát éreztem magam már jobban is, bár meg kell hagyni, rosszabbul is alakulhatott volna. Legalább 5 rosszabb dolgot tudok elképzelni az 1 jobb mellett. Chesti, egyelőre egyedül maradtál, azonban remélem nemsokára valaki csatlakozik hozzád!!!

Kép
lucia1

Lucia
Igazán sajnálom, hogyha a bébi elmegy.
De azért még várjuk meg a hétfőt!!! Még hátha!!!

manda

Kedves vagy, Manda. Én nem nagyon bízom benne. Azért böködtetem magam rendesen progeszteron injekcióval még a hétvégén.

Nagyon szerettük volna... Bár ezzel asszem mindannyian így vagyunk. Miért kell vajon ennyire az a gyerek? Én nem tudom, mi lesz a jövő, bár nekem ez még csak az első lombik volt, és nem a sokadik, mint sokaknak, de valahogy úgy érzem, megüresedtem. Nem tudom, hogyan tovább. Nem tudok, csak a holnapra gondolni. És egyáltalán nem tudom elképzelni, hogy még egy lombik.. olyan rossz oda visszamenni, a tömegnyomor, az izgalmak, hány tüsző érik meg, hány termékenyül meg, hányt ültetnek vissza és végül megmarad-e. Vagy legvégül, ha meg is marad, megszületik-e. Nem akarom. Nem. Inkább elzarándokolok bárhova.

Kép
lucia1

Lucia kérlek ne hagyd el magad...hallod??
Még annyi minden történhet hétfőig, de addig is kérlek csak pozitivan gondolkodj, érezze a pici mennyire harcolnak érte. Igenis szurkáld magad és elmész hétfőn!
Lucia érthető, hogy most ki vagy borulva, de nem adhatod fel, azért vagyunk itt egymásnak, nézz a többiekre akik nem adják fel, és még mindig itt vannak. Neked is itt a helyed, és mi bízunk még, hát tedd meg értünk hogy te sem adod fel hétfőig ezt a picurkát!
Kitartás Lucia!

chesti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?