Sziasztok!
Újra itt vagyok
Szuszi,
én is mintha olvastam volna arról, hogy van ilyen tájékoztatási előadási lehetőség a BMC-ben, de amikor ott voltam eszembe sem jutott.
Amúgy jó ötlet, lehet, hogy sok mindent megtudnánk belőle, mi vár ránk, stb.
Jól tudom, hogy meghatározott napokon, bizonyos időben van mindig? Mesélj miket mondanak!
Chesti drága,
annyira aranyos vagy, hogy aggódtál értem, tényleg nagyon-nagyon jól esik!!!
Remélem Ti is jól vagytok Babókával, és természetesen mennek a babanövesztők:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A táblázattal kapcsolatosan nem tudok dönteni - speciel engem is érdekel, hogy ki mióta, de az is igaz lehet, hogy elszomorító és egyben reményt adó adatokat is megtudnánk...
Lucia,
ne aggódj, biztos minden okés, és nincs baj babócával! Nem lehet, hogy csak a kefír veszett össze a gyümikkel?
Meg én úgy veszem észre, hogy ez a tünet mindenkinél van, úgyhogy elképzelhető, hogy ez egy természetes folyamat,
amit mindenki átél.
Emlékszem az előző munkahelyemen volt egy lány, aki éppen babát várt, és eleinte neki is sokszor görcsölt a pocija, és mégis teljesen rendben volt minden. Azt mondták akkor neki, hogy mivel a méhe növekszik, meg változik a szervezete, ezért fájhat úgy, mintha mensi lenne.
Úgyhogy no para
Szuszi,
ha benne lesz a táblicskuban, ha nem, én megírom: igazából kb. 8 éve nem védekezünk, de a konkrét lépések lombik ügyben most januárban kezdődtek, jan. 19.-én volt az első konzi. A 8 évbe már azért is durva belegondolni, mert, ha elsőre sikerül, akkor most lehetne egy 6-7 éves gyerkőcöm - furi ebbe belegondolnom...
Mary,
ügyik a fagyibabáid, drukkolok ezerrel, és mennek a babatapik:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ria,
gondolom már nagyon várod az inszemet! Nemsokára eljön, és mennek majd neked is ezerrel a babatapik!!!
Zuzmó kedves,
nagyon helyes vagy a képen!!
És persze Skodrika is édi-bédi!
Nekem is Skoda volt az első autóm, bár az 120 L volt, de nagyon szerettem
Esperanza,
akkor mi lehet, hogy egy cipőben járunk? Lehet, hogy hasonló a dolog? Majd egyszer biztos elmeséled - persze nem muszáj, de tudod, itt bármi ilyesmit megtehetsz, megértő emberekre találsz!
Manda drága,
de jó hallani felőled! Hiányolunk ám rendesen!!! Megvan már a konkrét úticél? Görög? Imádom, remélem oda mentek, és hasonlóan maradandóan szép emlék lesz Nektek is, mint amilyen nekünk volt - bár voltak érdekes pillanatok, de erről nem Görögország, hanem az utitársaink tehettek... Na mindegy, a lényeg, hogy szerintem gyönyörű ország!
Amúgy én megvagyok, dél körül nagyon-nagyon rosszul voltam, nagyon görcsöltem, és megint erősebb volt a dolog, de most estére már csillapodtak a dolgok, és most olyan, mint egy normál mensi 1-2. napja, úgyhogy mostmár tuti nem lesz holnap HSG. De nem baj, ami késik remélhetőleg nem múlik, és még ez csak az 5. cn, úgyhogy bízom benne, hogy ebben a ciklusban sikerül összehozni. Meddig csinálják meg? A nődokim azt mondta, hogy az első két hétben...mások meg ha jól emlékszem azt írták, hogy a 20. napig. Na, mindegy végülis, még van időm.
Legyetek jók, most jó sokat írtam, holnap jelentkezem, addig mindenkinek nyugodalmas, babókás álmokat!
Millió puszi!