Sziasztok!
Jó régen nem kuksiztam be ide
pedig úgy látom érdemes lett volna
Kicsilány!
Kösz,hogy felraktad a képet,én is ezt raktam volna be,ez annyira édes,komolyan,mint egy Anne Geddes fotó.
Na mit mondott a doki????Én már marhára kiváncsi vagyok.
Örülök,hogy sikerült a saját birodalom a kis Aliz babának,ez olyan jó dolog.Gratulálok!
Volt már házavató?
Szabus!
Bocsika,
a név miatt,csak a nicknevedből következtettem ki,hogy Szabolcs,de oltári nagy hűlye vagyok,utána rájöttem,hogy te vagy a Szabina.
Zalán,ez is szép magyar név.
Örülök,hogy jó a vérnyomásod,mennyit hiztál amúgy terhességed alatt?
Tényleg alapos a doki bácsi,de valahol az a jó,hogy mindenre figyel.
Szeee!
köszike a bókót,ari vagy.
(És még mindig nem látom,hogy hemzsegnek a fótók rólatok
)
Apuka szép súllyal született nem mondom
,pocaklakó pedig mostanába fogja megduplázni a súlyát.
Miskeyné!
Mi sok szerettettel ajánljuk neked dr. Fazekas Ferencet,de ő nem az Imrében rendel.
Sajnálom,ami a nővéred manójával történt,szörnyű ilyenekről hallani.
Niki!
Jó hallani rólad. Jól vagytok?
Gombócka!
De jó,hogy írtál.
AZ a lényeg,hogy nem lett komolyabb baja a pici Artúrka baba szemének.
Köldökcsonkleesés
De ügyesen fejlődtök!Csak így tovább!
Igazából Dávid szopija miatt,kevesebb az esélye,hogy terhes maradok,úgyhogy mérlegelnem kell,hogy "melyik kezembe harapok".Vagy elválasztom Dávidot,vagy amíg szopik addig nincs kistesó
Vagyis kevesebb eséllyel indulunk,így.
Dávidnak esze ágában sincs elválasztodni,így marad a kivárás,pedig már annyira vágyom egy pici babára.Úgyhogy most nagyon irigykedem ám rátok.Bühüm.......brühüm......
Gondoltam várok még másfél éves koráig,az még két hónap kb.,(most 16 hónapos)és akkor megpróbálom,de annyira cicibubus az én fiacskám,hogy nem anyának hív,hanem cici-nek.Én vagyok a cici. Nem anya,cici.
Ahogy elmeséled a korházban töltött időt,teljesen az én sztorim jut eszembe,rengeteg hasonlóság van közte.Tök jó!
Várjuk a fótókat!
Föntebb leírtam,hogy próbáld kicsínyíteni.
Próbáltad?
Sok sok képet kérünk ám.És ez felhívás!Mindenkitől akarok képeket!!!!!Pocakosat is!!!!
Rólunk röviden annyi,hogy várjuk ezerrel a tavaszt,hogy minél többet tudjunk sétálni,kicsit uncsi már az itthoni bezártság.
Mindenhova felmászunk,(persze nem minden honnan tudunk lejönni
),például a konyhaasztalról nem igazán,egyre több szót utánoz,és egyre jobban lekötik a játékai,persze egyedül nem igen van el,ezáltal egésznap szinte játszunk.Sokat mondókázunk,énekelünk,és tornázunk.Imád bujocskázni,mindenhova bebújik,mint egy kisegér.Szóval ennyi rólunk, a honlapon általában naprakész dolgokat olvashattok rólunk a naplójában.
Ja és szerintem a doktor úr vegyes érzelmekkel fogadta a topik létezését,pedig csupa jó dolgokat irtunk róla
Volt már valaki az új helyen?
Most mennem kell,de igérem ezentúl sűrűbben benézek,ha ilyen sokat irtok
Viygázzatok magatokra!
Ildikó&Dávid
Itt egy kép az asztalon való felmászásról: