Új privát üzeneted érkezett!

Bocsi, ez lemaradt: szabus@jakuza.hu

Kép
szabus

Sziasztok!

Szia Niki!
Örülök,hogy jelentkeztél!Kép

BalesetKépKépKép
Sajnos,általában a vétlenek sebesülnek meg jobban,az "ilyen" balesetekben.
Olyan rossz ilyenről hallani! Ma is a hiradóban hallottátok azt a két fiatalt,akik a busznak ütköztek?Kép Szörnyű!

Szeee!
Na végre!Kép

Mit is dolgozol?

Ne aggódj a méhlepény kaparás miatt,mert nem mindenkinél fordul elő,hogy apró cafatokban jön ki,nálam például nagyon szépen kijött egyben,sőt meg is nézhettem,hogy milyen ronda egy valami,)(már jó öreg volt az enyémKépKép mondjuk én a 40. héten szültem,éppen aznap mikor ki voltam írvaKép)

Mészáros Kati?
Olyan ismerős a neve,de engem nem tanított, ezek szerint nem is sokat vesztettem.

Én nagyon szerettem különben odajárni,nem tudom párod hogy van vele,de tök jó suli volt.Mátis Zsuzsára emlékszik?(Nem baj,hogy beszélek erről?Nekem olyan szép emlékeim fűzödnek hozzá,hogy örülök,ha beszélhetek róla valakivelKép)

Köszike kérdésed,Dávid jól van,szerencsére.Ez az időjárás ismét nem kedvez a baciknak,így megint kicsit kezdek parázni mikor kap el valami nyavaját szegény.Kép
Annyira utálja,ha szívom az orrát,de muszály vagyok "megkínozni,mikor beteg.
Jól emlékszel másfél év körül van,vagyis pontosan még csak 16 hónapos,de irdatlan ütemben roha az idő.
Ha van kedvetek nézzétek meg a honlapunkat,ott vannak rólunk fényképek is.
Még nincs teljesen kész,de ha van egy kis időm újítgatok mindig.Meg töltök fel új fótókat is.
http://gportal.hu/portal/davidbaba/

Szia Kicsilány!
Szerintem is az lesz a legjobb,ha megemlíted a doki bácsinak a popó görcsöketKép Hátha mond rá valami okosat!

puszika Aliznak!
Milyen az új kéró? Megszoktad már?
Alvás megy?

Szia Szabus!
Remélem te is csatlakozol lelkes táborunkhoz!

Én nem tudom,hogy lenne konkrét tarifája,gondolom azt tudnánk mi isKép

Én úgy hallottam,hogy az egyszeri anyasági támogatás összegét illik adni,illetve hallottam már olyat is,hogy a magánrendelő tarifának a 10x-esét.

További jó pocakosodást neked is!
Ha van kedved csatlakozz hozzánk!

Pocakbaba milyen nemű?

Szülésznőt választottál?

Jó éjt mindenkinek!

Ildikó
ilgya1

Szia Ildikó :-)

Igen, én is ezt a vizsgálati díjx10-et hallottam, ez jelen esetben szerintem elég sok... Ezért is kérdezem, hogy Ti mit tudtok :-)

Nálunk kisfiú van úton, hát remélem, hogy már hamarosan jönni fog, mert egyre jobban be vagyok tojva... főleg, ahogy itt olvasgatlak Titeket :-)

Szülésznőnek Schlenker Évát ajánlotta, vele beszéltem telefonon, de csak jövő héten találkozom vele. A hangja alapján nagyon szimpi volt! Ismered?

Kép
szabus

Sziasztok.

Ildikó:

Szuper az új lakás, alig két-három nap alatt sikerült megszoknom. Az éjszakáim végre zökkenőmentesen alakulnak. Nagy változás az előző albérlethez képest. Annyira beleszerettünk a környékbe, hogy most saját lakást keresünk itt.
Találtunk egy olcsó és jó lakást, a héten megyünk ügyvédhez és ha minden igaz Aliz baba már saját lakásba jöhet haza a kórházból. (legalább is nagyon remélem).

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Szabus!
Tudom,hogy nehéz ilyenkor megnyugtatót írni,de ne paráztasd magad előre a szülés miatt,minden rendben lesz,hidd el jó kezekben vagytok!

Én nem ismerem a szülésznőt,de reménykedem,hogy mielőbb megismerhetem személyesen is.Kép

Dolgozol még?
Merrefelé laktok?

Kicsilány!
Micsoda jó hírek!!!!!
Szurkolok,hogy jól sikerüljön a házvásárlás.
Melyik környék is ez?

Popó?Zsibog még?

Szeee!
Kitartás!!!!

Gombócka!
Remélem jól vagytok Artúrkával együtt!Kép

Niki!
drukk-drukk!

Most mennem kell,úgy hallom felébredt a kisfiamKép
Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Ildikó, megnéztem a kisfiad honlapját, nagyon édes:-)))
A keresztelős képeken Te a szőke vagy a barna vagy? A barnára tippelek, mert gondolom a keresztanya fogja a bébit, mikor megkeresztelik, az pedig a szőke hölgy volt.
Tegnap voltunk megint szülésre felkészítésen a kórházban. A babagondozás, szoptatás volt a téma, rengetegen voltak. Az Ónodi Eszter színésznő meg a párja ültek mellettünk:-)) Helyes volt, iszonyú nagy hassal, szerintem ő hamarosan szül:-)

Kicsilány,
Ti mikorra is vagytok kiírva?

Üdv:
Szeee

Kép
szeee

Sziasztok!

Köszi,hogy megnézted az oldalt!Még nincs teljesen kész,,mert nem nagyon van időm rá,de alakulgat.Kép
Igen,nekem barna a hajam, a szőke a sógornőm.

Itt van még egy kép rólunk:Kép

Mostmár ti jöttök!Nem ér,hogy ti inkognitóban vagytok!!KépKépKép

Tök,jó hogy összefutottál Ónodi Eszterrel.Tényleg olyan élőben,mint a tv-ben?
Szép volt a felkészítő témája. Ki tartotta?

Dokihoz mikor mész? Te már az új helyre mész igaz?Majd mesélj milyen,oké?

Na további szép napokat nektek.

Ildikó
ilgya1

Sziasztok.

Ildikó:
Köszi a szurkolást az most ránk fér. Ez Zugló az Örs vezér tér és környéke. Alig két hét alatt sikerült beleszeretnem ebbe a környékbe. Szép parkos és jó csendes. (Este megyünk ügyvédhez az előleg miatt)
Popo zsibog még sajna, de hál isten nem állandoan.

Szeee:
Márc. 27-re vagyok kiirva.

Üdv:AnnA

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!
Ildikó: köszi azért a bíztatást, ez tényleg jól esik!!! Ma mentem vizeletet leadni, mert "elfelejtettek" egy vizsgálatot megcsinálni, és újra kellett... Aztán kedvenc dokink egyből ott is tartott, UH, CTG, sőt még egy 24 órás vérnyomásmérőt is kaptam... Kíváncsi vagyok az eredményre, reggel kell visszavinnem... Remélem nem lesz gáz...

Mi Ürömön lakunk, elég messze, de hát ragaszkodtam az orvoshoz, mert már hozzá járok kb. 10 éve. Hivatalosan febr. 28-ig dolgozom, de mostmár csak 1-2 napot megyek (sokkal több amúgy sincs hátra) és után maradok itthon, épp ideje, mert márc. 26-án elvileg jönnie kell a babónak!

Ti merre laktok? Ahogy végigolvatam a fórumot, ha jól rémlik valahol Lőrincen???

Szorítok, hogy mielőbb megismerd a szülésznőt ;-)))

Kép
szabus

Sziasztok!

Itt lenne a fürdetés ideje, de a két pasim elaludt. Persze a kicsi apa karjaiban, én meg majd szenvedjek, ha nem akar egyedül elaludni...
Na mindegy, gondoltam addig bejelentkezem.
Én szivesen tennék fel képet, amin én is rajta vagyok, de valami miatt nem megy, azt mondja csökkentsem a méreteket.

Úgy látom március végén lesz izgulás. Hát igen, én meg márc.8-ra lettem volna kiírva, de nem bánom, hogy így alakult.

Jól vagyunk, csak a pindur nem szereti a tisztába tevést és a fürdést. Remélem, ha leesik a köldökcsonk könnyebben viseljük a pelenkázást.
Azt olvastam. hogy 6-10 naposan leesik, de nálunk még nem esett le, pedig pont ma 2 hetes Artúrka. Hogy repül az idő...

Örülök, hogy így beindult ez a fórum, végül is én indítottam el. Kép

Tegnap én is voltam a doktor úrnár, mert a varratom nagyon szúrt (felszívódó varrattal vartak), így kivett egy párat, most már jó, már alig tudtam ülni.

A szüléstörténetnél a legnagyobb poént kifelejtettem.

Szóval, még nem volt meg 100%-osan, hogy hogy fogják hívni a kicsit.
Amikor megszületett, kérdezte a szülésznő, hogy hogy fogják híni?
A párommal csak néztünk egymásra, mire a szülésznő megkérdezte, hogy esetleg adjanak neki ők nevet? Aztán sikerült eldönteni, de elég muris helyzet volt.

A "kaparást" lehet, hogy rosszul fogalmaztam, lehet, hogy csak kitörölgettek, nem tudom, mert a méhlepényt láttam egyben jött ki, meg is mutatta a doktor úr. Na, mindegy nem tudom mit csináltak, de nagyon rossz volt, de ez lehet, hogy csak nekem, másnak meg se kottyan.

Puszi mindenkinek, írjatok csak, ne hagyjátok kihülni a fórumot!
Jelentkezem ahogy tudok, és ne felejtsetek ám el!

Gombócka

Kép
gombocka

Sziasztok!

Gombócka!
Ne is gondolj ilyesmire.............Hogy felejthetnénk már el téged????A te érdemed az is,hogy megszületett a topik.Kép

De azért néha csak egy fénykép erejéig ugorj be hozzánk,hadd gyönyörködjünk egy kicsit a pici Artúrkába.(Kícsinyíteni úgy probáld meg,hogy társítsd a fényképet Paint-hoz,majd ctrl+w,és ott vedd le a százalékot legalább 30 %-ra,majd mentsd el másképp,és azt töltsd fel ide a melléklet segítségével.)

A köldökcsonk miatt ne aggódj,le fog szépen száradni.Csak arra figyelj,hogy víz ne nagyon érje.Én megjártam a Dáviddal,mert azt mondták, a korházbn,hogy nem baj,ha éri vízKépén meg nem figyeltem oda,és a végén kinőtt neki valami vadhús szerű,amit bekellett kenni valami fekete trutyival,hogy leszáradjonKép Bocs,hogy kicsit zavarosan írom,de már elfelejtettem a nevét magának a dolognak és a szernek is amivel kezelték.Kép
Szóval arra figyelj,hogy víz ne érje.

A fürdetést Dávid se nagyon szerette az elején,de tényleg csak az elején,szerintem érezte,hogy kissé bizonytalan voltam,vagy még a korházban tett be neki a kapkodás.(Persze érthető,hogy sietnekKép)Én is itthon gyorsan próbáltam fürdetni,hogy meg ne fázzon,meg sírt is nagyon,és siettem,hogy megtudjam vigasztalni.
Eygszer anyósom megkérdezte,hogy meg-e fürdetheti,hát persze gondoltam magamban,asszed nálad nemfog sírni KépHát csodák csodájára,nem sírt nála,és azóta sem sosem.Imádja a fürcsit,és a vizet.
Szép nyugodtan elkezdte pacsgolgatni a vizzel,beszélt hozzá,simogatta,nyugodt volt a hangja,és Dávid érezte,hogy biztonságban van,és bírt a fürcsire figyelni,azóta csak megemlítem,hogy pancsi,már megy a fürdőszoba felé,imádja:

Névválasztás

Szabus!
Tényleg ne izgulj,minden rendben lesz!

Aranyos vagy,hogy szorítasz!Kép
Én már nem is tudom,úolyan szomorú vagyok,hogy nem akar összejönni.

Üröm?
Neked is közelebb lesz az új helye a doki bácsinak?Most hirtelen nem tudom hova tenni Ürömöt,pedig olyan ismerős.

Miért kellett a vérnyomásmérő? Csaknem fennáll a terhességi toxóplazma (nem tudom jól írom-e,de tudjátok miről beszélekKép)veszélye?

Mit dolgoztál?Jó sokáig bírtad,nem semmi,mindjárt mész szülni.

Mi Vecsésen lakunk,de tényleg nincs messze Lőrinc.Suliba jártam Lőrincre és ott is dolgoztam.

Hogy fogják hívni a kicsi fiadat?Csaknem Szabolcsnak?

Kicsilány!
Nem semmi,ti majdnem egyszerre fogtok szülni Szabussal.Nem lehet,hogy miatta nem vállalt el a doktor úr?Kép

Sikerült az ügyvéd?
Van már saját kis kérója Alizkának?Kép

Voltál tegnap dokinál?Mit mondott a popóra?

Szilvikém?????Most má ne dogozzál annyit!Kép

Itt egy kép ArtúrkárólKéputólagos engedelmeddel GombóckaKép)DE annyira ari a kisrác,hogy meg kell mutatni mindenkinek:

Nem engedi a buta!
De majd később úgyis megpróbálom!

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Gombócka,
Megkaptam e-mailben a képeket, nagyon helyes a kis Artúr, olyan kis formás:-) Én is valami ilyesmit szeretnék:-))) Tök jó, hogy szépen gyarapszik, nem is tűnik olyan picinek...

Ildikó,
Nagyon jó ez a karácsonyi kép, szépek vagytok rajta!

Mi ma voltunk reggel a kórházban UH-n. Teljesek jók a méretei a kiscsajnak, a korának megfelelőek és most kb. 1300 gramm. Korábban kicsit aggódtam, hogy kicsi, de úgy néz ki, hogy szakaszosan nő, most teljesen behozta magát. Egyébként én sem vagyok egy nagy darab... Bár apuka 4,2 kg-mal született, azért remélem akkora nem lesz:-))))

Jók legyetek,
Szeee

Kép
szeee

Sziasztok!

Ildikó: Üröm a Bécsi út és Csillaghegy között van, ha ez mond valamit. Nekem tul.képp mindegy, annyi, hogy nincs saját kocsim, a férjem használja azt az egyet ami van, így nekem BKV-val egyszerűbb volt a Nyugati, de hát mindegy, talán már sokat nem kell oda mennem :-)

Leadtam a vérnyomásmérőt, mondta is a főnővér helyettes, talán Marika, hogy tök jó a vérnyomásom, épphogy azt nem mondta, hogy minek volt rajtam... Amúgy a doki meg nagyon komolyan vesz minden kisebb kiugrást, így 3xfél Dopegytet szedek, de ettől meg alszom egész nap... :-) Mindegy, lényeg, hogy nincs gáz, nem hisz nekem, hogy a kórház küszöbétől emelkedik a vérnyomásom :-) Annyira látszik, hogy ahogy közeledtünk a kórházhoz, és jött a 8 óra, amikor le kellett adnom, szép lassan kúszott egyre feljebb...
Nálunk Zalán lesz a trónörökös, vagy Zalán Sebestyén, de mindenképp a Z-t használjuk majd.

Kicsilány:
Te végül hol fogsz szülni? Remélem, nem miattam maradtál le F-ról :-))

Kép
szabus

Sziasztok.

Szabus:
Nem hinném hogy miattad nem vállalt volna el, de sosem lehet tudni. Már nem rágodok rajta mert a mostani dokim is nagyon rendes. Vele a Scöpfibe fogok szülni.

Ildikó:
IGEEEEEN! Úgy tünik már saját birodalma lesz Aliznak. Nagyon örülök neki. Mivel neked nem sikerült megpróbálom én feltenni Artúrka képét.A dokihoz csak hétfőn jutok el, de már kiváncsi vagyok mit fog mondani. Idáig bárkinek meséltem el kinevetett, hogy ez tök vicces :-)
(Nekem ez tetszik a legjobban)

Kép

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Gombocka: Remélem nem baj hogy feltöltöttem a képet.

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni? Remélem. Teljesen kétségbe vagyok esve. Azt szeretném kérdezni, hogy a Szent Imre Kórház honlapján írt (vízben vajúdás, dúlák, szülés megkönnyítés…) ténylegesen igaz? Milyen véleményetek van a kórházról? Tud valaki valamilyen információt Fülöp Tamás doktorról? Megbízható?
Az az igazság, hogy régóta jártam már egy dokihoz, de a nővérem most szült nála fél éve (János kórházban), és nem igazán volt megfelelő a hozzáállása a dolgokhoz. A nővéremnek ikrei vannak, és hál' Istennek, hogy vannak, de sajnos nem az orvoson múlott, ugyanis az egyik manó visszafejlődött a méhében és elkezdett elsorvadni. Az orvos nem mondott erről semmit, sőt a szülés után sem, csak amikor a nővéremékhez elment a gyerekdoki hívta fel a figyelmüket erre. Azóta a babát tornáztatni kell, és rettegünk, hogy nehogy legyen valami maradandó baja. Én nem szeretnék így járni! Tud valaki segíteni? Előre is köszi!

Kriszti
miskeyné

Szia Kriszti!

Nem túl jó, ami a nővéreddel történt...
De nem lehet, hogy ez a hozzászólásod félrement?
Ez itt egy Szent Istvános topik.

Gombócka, hogy vagytok?
arról nem is volt szó, hogy volt végül fogadott szülésznőd? Érdemes fogadni?
Nektek milyen babakocsitok van?
Hétvégén babakocsi nézőben voltunk, de olyan nagy a választék, hogy még mindig nem tudjuk, hogy mi legyen:-) Persze azt szeretnénk, ha minden "kötelező" szempontnak megfelelne a kocsi.

Üdv:
Szeee

Kép
szeee

Gombocka : Artúr egyszerűen gyönyörű.. kicsit meg is könnyeztem, annyira jó lenne már ennyi év után nálunk is babóca, de ami késik nem múlik KépKép

Olyan jó, hogy ennyien szültök majd a doktor Úrnál, tényleg kíváncsi vagyok milyen ő szülészként Kép

Puszi mindenkinek !
Niki

mniki

Sziasztok!

Köszönjük szépen a sok szépet amit Artúrról írtatok, nagyon jól esik!

Szeee, ciki, de nekünk még nincs babakocsink. Mi is nézelődtünk, de nem sikerült választanunk, aztán meg abbamaradt a dolog, mert megérkezett Artúr. Szóval, most az van, hogy a barátainktól márc. közepén érkezik babakocsi, csak most kinn vannak Görögországban, mert a papa görög. Õk felajánlották, ha addig kibírjuk babakocsi nélkül, akkor ők szívesen odaadják. Az már csak pár hét, úgyhogy valószínű megvárjuk. Addig úgyse nagyon akartuk kivinni, ha meg menni kell valahová úgyis kocsival megyünk, gyerekülés meg van, ami egyben hordozó is. De majd küldök képet. Egy hátulűtője van, csak egyik irányban tolható. Pedig ez nekem fontos lett volna, de emelett egy gombnyomással összecsukható, könnyű és sokat lehet bele pakolni.

Ildikó!
Kérdezted, hogy melyik szülőszobában szültem. Ahogy bemegyünk a folyosóra a jobb oldalon az elsőben. Szerintem az a legtutibb. Ami vele szembe van, az gáz, mert ott nagyon szar az ágy. Egyrészt keskeny is, másrészt a háttámla csak úgy emelhető, hogy közben a lábrész is emelkedik...

Mindenki!
Képzeljétek, túl vagyok a második ijedtségen is.
Ja közben a legfontosabb! Leestett a köldökcsonk szombat reggelre. Hurrráááá! Úgy örülök neki!
szóval, ez történt szombat reggel, délután jött az újabb probléma. Alvás után a kis drága nem bírta kinyitni a jobb szemét, mert tiszta trutyi volt, minta tiszta csipa lett volna. Alig bírtam kimosni. Hírtelen azt se tudtam mit csináljak, aztán mondtam, nyugi-nyugi, főzök kamilla teát, és közben felhívom a barátnőmet, hogy náluk volt e ilyen. Hát perzse, hogy volt és mi volt a válasz, áááá, nem kell aggüdni, főzzél kamilla teát, azzal törölgesd ki neki, ha pár nap múlva nem múlik, csak akkor kell doki. Másnapra már semmi nem látszódott, de azért látta gyermekorvos, mert be kellett vinni a kórházba, ugyanis nem kapta meg a BCG oltást a súlya miatt, mert csak 2,5 kg felett adják. És örömmel jelentem, hogy a mi kis drágánk 2740 gramm volt tegnap este. 1 hét alatt 300 grammot hízott, sokat szopizik 70-80 grammot (a kezdeti 30-40 grammhoz képest). A gyerekorvos adott szemcseppet, úgyhogy abból csepegtettem még neki, de mára már teljesen jó a szemecskéje.
Tudom, tudom még 1000-szer meg fogok rémülni...de azért nagyon jó dolog anyának lenni.

Remélem Niki te is mielőbb megtapasztalhatod ezt a fantasztikus érzést, nagyon szurkolok ám.

Tényleg, Ildikó, mondott valamit a doktor úr a tesóról? És mit szólt a topikhoz? Mondott valamit? Remélem nem sértettük meg semmivel.

Szeee, volt választott szülésznőm, szerintem érdemes választani, hisz akkor ő veled van végig, nincs az, hogy lejárt a műszak, és jön egy másik...én emiatt választottam és nem bántam meg. A másodikat is ugyanezzel a "csapattal" szülném.

Kicsilány, egyáltalán nem baj, hogy feltetted a képet, sőt örülök, mert nekem nem sikerült, úgyhogy mégegyszer köszi! (hogy csináltad?)

Van egy pár új fotó, majd küldök, csak még át kell vinni a gépre.

Puszi mindenkinek, most ennyire engedte az időm, hogy benézzek hozzátok!

(lehet, hogy volt még kérdésetek amire nem válaszoltam, akkor kérdezzétek meg mégegyszer, azért próbáltam átolvasni az utolsó üzeneteket)

Milyen volt a doktor úr?
Szupi, én nagyon megnyugodtam amikor megláttam. Mondjuk a vége felé érkezett a kórházba, de erre számítottam, hisz megbeszéltük. Bevállalnám a másodikat is nála.
Az pedig külön jólesett, hogy hétfőn reggel még beszaladt hozzám,hogy hogy vagyok. (mert úgy volt hogy lehet, hogy már vasárnap hazaengednek) Ja és jeget is hozatott a varratomra. Én meg voltam elégedve mindennel, csak a látogatók hada zavart, nem lehetett tőlük pihenni.
Én nem is nagyon engedtem a páromon és a szüleimen kívül, hogy jöjjön hozzám valaki.Gondoljatok bele 5 ágyas kórterembe voltunk, ha csak mindenkihez 2 ember jön (de persze nem 2 ember jött...).....

Most már tényleg mennem kell.
Gombócka

Kép
gombocka

Sziasztok!

Jó régen nem kuksiztam be ideKéppedig úgy látom érdemes lett volnaKép

Kicsilány!
Kösz,hogy felraktad a képet,én is ezt raktam volna be,ez annyira édes,komolyan,mint egy Anne Geddes fotó.Kép

Na mit mondott a doki????Én már marhára kiváncsi vagyok.

Örülök,hogy sikerült a saját birodalom a kis Aliz babának,ez olyan jó dolog.Gratulálok!
Volt már házavató?

Szabus!
Bocsika,Képa név miatt,csak a nicknevedből következtettem ki,hogy Szabolcs,de oltári nagy hűlye vagyok,utána rájöttem,hogy te vagy a Szabina.
Zalán,ez is szép magyar név.Kép

Örülök,hogy jó a vérnyomásod,mennyit hiztál amúgy terhességed alatt?
Tényleg alapos a doki bácsi,de valahol az a jó,hogy mindenre figyel.Kép

Szeee!
köszike a bókót,ari vagy.

(És még mindig nem látom,hogy hemzsegnek a fótók rólatok Kép)

Apuka szép súllyal született nem mondom
Kép,pocaklakó pedig mostanába fogja megduplázni a súlyát.

Miskeyné!
Mi sok szerettettel ajánljuk neked dr. Fazekas Ferencet,de ő nem az Imrében rendel.Kép

Sajnálom,ami a nővéred manójával történt,szörnyű ilyenekről hallani.Kép

Niki!
Jó hallani rólad. Jól vagytok?

Gombócka!
De jó,hogy írtál.

AZ a lényeg,hogy nem lett komolyabb baja a pici Artúrka baba szemének.

KöldökcsonkleesésKép

De ügyesen fejlődtök!Csak így tovább!

Igazából Dávid szopija miatt,kevesebb az esélye,hogy terhes maradok,úgyhogy mérlegelnem kell,hogy "melyik kezembe harapok".Vagy elválasztom Dávidot,vagy amíg szopik addig nincs kistesóKép
Vagyis kevesebb eséllyel indulunk,így.

Dávidnak esze ágában sincs elválasztodni,így marad a kivárás,pedig már annyira vágyom egy pici babára.Úgyhogy most nagyon irigykedem ám rátok.Bühüm.......brühüm......

Gondoltam várok még másfél éves koráig,az még két hónap kb.,(most 16 hónapos)és akkor megpróbálom,de annyira cicibubus az én fiacskám,hogy nem anyának hív,hanem cici-nek.Én vagyok a cici. Nem anya,cici.

Ahogy elmeséled a korházban töltött időt,teljesen az én sztorim jut eszembe,rengeteg hasonlóság van közte.Tök jó!

Várjuk a fótókat!Kép
Föntebb leírtam,hogy próbáld kicsínyíteni.KépPróbáltad?
Sok sok képet kérünk ám.És ez felhívás!Mindenkitől akarok képeket!!!!!Pocakosat is!!!!

Rólunk röviden annyi,hogy várjuk ezerrel a tavaszt,hogy minél többet tudjunk sétálni,kicsit uncsi már az itthoni bezártság.
Mindenhova felmászunk,(persze nem minden honnan tudunk lejönniKép),például a konyhaasztalról nem igazán,egyre több szót utánoz,és egyre jobban lekötik a játékai,persze egyedül nem igen van el,ezáltal egésznap szinte játszunk.Sokat mondókázunk,énekelünk,és tornázunk.Imád bujocskázni,mindenhova bebújik,mint egy kisegér.Szóval ennyi rólunk, a honlapon általában naprakész dolgokat olvashattok rólunk a naplójában.

Ja és szerintem a doktor úr vegyes érzelmekkel fogadta a topik létezését,pedig csupa jó dolgokat irtunk rólaKép

Volt már valaki az új helyen?

Most mennem kell,de igérem ezentúl sűrűbben benézek,ha ilyen sokat irtokKép

Viygázzatok magatokra!

Ildikó&Dávid

Itt egy kép az asztalon való felmászásról:
Kép
ilgya1

Sziasztok!

Csináltam egy táblázatot.Csatlakozási sorrend van érvénybenKép
Légyszíves adjátok meg a hiányzó adatokat,aki benne szeretne lenni.ill.aki nem,attól utólag elnézést kérek és kiveszem,ha szól.Persze az adatokat tudjuk módosítani,tudom,hogy fele nem lesz igaz.

További szép napsütéses időt kivánok nektek!

Bele gondoltatok?Itt van március????

I.

Kép
ilgya1

Szia Ildikó!

Csak annyit, hogy Melindát mi május elejére várjuk, nem márciusra. Úgyhogy mi leszünk a legutolsók, de nem baj, legalább tanulok a többiek tapasztalataiból:-)
Aranyos ez az asztalos kép is:-)
Most nézem, hogy Te milyen fiatal vagy! Én 76-os vagyok.
Én mostanában tisztára bele vagyok megint merülve a babakocsi témába, igazából ami minden szempontnak megfelelne az egy Peg Perego Venezia lenne, ami "potom" 75e Ft. Nem tudom, hogy érdemes-e ennyi pénzt adni érte, vagy vegyünk esetleg használtat. Szerintetek?

Jók legyetek,
Szeee

Kép
szeee

Bocsika,összekeveredtemKép

Kijavítottam!

Méghogy fiatal?????Már én is közelebb vagyok a 30-hoz,mint a 20-hoz.Kép
Szóval te jubilálsz az idén? Micsoda szülinapi ajándékotok lesz,nem semmi!Kép

Nem csodálom,hogy bele vagy merülve a babakocsinézegetésbe,olyan nehéz döntés.

Végül is használtan,jóval olcsóbban tudod megvenni,az alig használt kocsit.(Most gondolj bele mennyi ideig tudod használni?) A babaszobán jókat lehet venni,csak ki kell fogni.
Ha találsz olyat,ami az elképzelésednek megfelel,és csak az ára tart vissza,akkor simán vegyél használtat.
Ha a pénz nem számít,akkor viszont első gyereknek mindenképpen újat kell venni.

Biztos lehet találni nagyon szép állapotú kocsikat,az enyém sincs például le strapálva,alig használtam,de ha 20.000-et adnának érte,akkor már meg lennék elégedve.
Szóval én 50.000-ért vettem és most már a fele áráért nem tudnám eladni,szóval ennyit számít,ha használt.Pedig olyan mintha új lenne.

Különben meg nem érnek semmit,ha belegondolsz 20 ezresbe is ugyanolyan jól elvan a gyerek,mint a 100 ezresbe.Vagy netán éppen nincs el a 100ezresbe se jobban,mint a 20ezresbe,mert arra is van példa.Kép

Szóval nehéz döntésKép

Tudom,hogy nem sokat segítettem,de nehéz ügy.Apa mit gondol?Vagy teljesen rád bizza a döntést?
Nálunk ő hozta meg,mert én simán vettem volna használtat,de ő nem akart az első kicsi fiacskájának olyat,pedig nincs benne semmi,sztemKép

Puszi!

Többiek merre vagytok?

Kép
ilgya1

sziasztok!
a táblázat kiegészítéséhez info:
én is Szabina vagyok, szül.idő: 1978.08.16, névnap: 10.27.
később még benézek
puszi
gombócka

Kép
gombocka

Szia Gombócka!
Kiegészítettem,köszi az adatokat!
Kép
ilgya1

Sziasztok!

Ildikó: vicces, de én is 1978-ban, augusztusban, 10-én születtem, a névnapom szintén okt. 27. :-) Elég sok adatunk azonos Gombóckával :-)) Ja, és március 26-ra vagyok kiírva. (lehet, hogy korábban 30-at írtam, de múlt héten módosította a doki)

Kép
szabus

Ildikó : adatok : 1976.06.30. 09.10 névnap Kép

Köszi, jól vagyunk, a gyógyszerhez eléggé hozzászoktam már, folyamtosan emelhetem az adagot. A párom miatt rohangálunk a dokikhoz, most épp idegsebészt keresek, az ideggyógyászáról inkább nem mondok semmit KépKép

Jó lett a táblicsku Kép

mniki

Sziasztok!

Szabus!
Tényleg érdekes a hasonlóság.Kép
Zalán baba jól viselkedik?

Niki!
Kösz az adatokat!Remélem hamarosan kitölthetem az összeset,de főleg a babusra vonatkozó részt.Kép

Idegsebészt???Az igen.....

És hogy van a férjed? Mennyire viseli meg a betegség? És téged?Kép
Próbáld meg nem stresszelni magad!
Tudom,hogy könnyű okoskodni,de kiartást kivánok nektek,mostmár csak jó jöhet,ennyi rossz után.
Szorítunk nektek!

Íme az új tábli:

Kép

ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Ildikó:
Adatok: 1980.06.25 / 07.26
A doki csak annyit mondott, hogy egyek magnéziumot(de azt már szedem) és tartsak só mentes diétát, rengeteg zöldséggel.
Ettől nem lettem okosabb. De mindegy.

Körkérdés:

Szeretném második névnek az Elizabetet adni a lánykámnak, de néha úgy érzem hülyén hangzik, és a húgom is csak kiröhögött érte.
Szerintetek is hülyén hangzana a Czékmán Aliz Elizabet?

A válaszokat előre is köszönöm.

Anna

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Anna! Szerintem nagyon jól hangzik ez a név. Én azt ajánlom bátran add ezt a nevet a kislánynak.
Szerinted minket hányan röhögtek ki az Artúr miatt? Az a lényeg, hogy nektek szülőknek tettszen, aztán majd a családtagok is megszokják.
Én is sokáig úgy voltam vele, hogy nagyon tetszett az Artúr (most is), de mindenhonnan (kivéve innen a fórumról) azt a visszajelzést kaptuk, hogy hülyék vagyunk. Még a saját szüleink is azt mondták, hogy nehogy már ezt a nevet adjuk a gyereknek. Talán ezért lett Csaba Artúr, de a következő gyereknél nem hagyok kompromisszumot. Az lesz a neve amit mi szeretnénk.
Ez csak az én véleményem, tapasztalatom, remélem azért tudtam segíteni.
A görcsről annyit, hogy nekem a lábam görcsölt be éjszakánként, de úgy, hogy üvölteni tudtam volna, pedig én is szedtem a magnéziumot emelt adaggal, 3x2 szemet...
Kitartás, már nincs olyan sok hátra!
Még nekem is lenne 1 hetem, közben pedig már 3 hetes a kis drága.

Mindenki!
A helyzet kezd katasztrófálissá válni ami az éjszakát illeti. Nem akar aludni a kis drága, a nappalokat meg átalussza. Mit csinálok rosszul?????
Még az a szerencse, hogy legalább nem sír éjszaka, csak igényli, hogy foglalkozzon vele az ember, nyöszörög. Ha szólok hozza, abbahagyja, úgyhogy nem hiszem, hogy fájna valamije, meg egyáltalán nem sír csak olyan, mintha reklamálna, hogy hé, hol vagytok, ébren vagyok!!!!!!!
Bízom benne, hogy egyszer csak rájön mikor van nappal és mikor éjszaka.
Testsúly jelentés: kedd este volt 2840 gramm. 2 hét alatt fél kilót hízott.

Ildikó, ez a táblázat nagyon tuti! Tök jó, hogy megcsináltad.
A szopizás érdekes dolog. A barátnőim is mondják, hogy milyen nehéz "leválasztani" róla a gyerkőcöt, nem csak a gyerek miatt, hanem saját maguk miatt is, hiszen az tényleg egy csodálatos érzés amikor ott szuszog a cicin a babus.

Remélem Niki adatai is lassan kitölthetők lesznek a táblázatban, én is nagyon drukkolok!És számítunk rá, hogy elsők között legyünk értesítve!

puszi mindenkinek

Gombóc Szabina (nem is vagyok már gombóc...ugyan annyi kiló vagyok, mint amikor várandós lettem)

Kép
gombocka

Sziasztok!

Anna!
Beírtam az adatokat köszi!
Na ki is itt a fiatalKép???????

ElizabetKép
Szerintem is jó, és nagyon romantikus az Alizhoz.
Együtt kicsit nyelvtörős,de legalább lesz választási lehetősége a későbbiekben,hogy melyiket használja.

Mi kompromisszumot kötöttünk a Dávidnál a párommal,sokáig nem akarta a ezt a nevet,én meg két keresztnevet akartam volna,így megegyeztünk,hogy marad a Dávid,és akkor nem lesz mégegy neve.

Abban is igaza van Gombóckának,hogy most még szokatlan,hogy van neve,de még nem tudod a babával azonosítani,de olyan hamar hozzá lehet szokni bármilyen névhez,és egy idő után már csak az idegeneknek tűnik fel,ha eltér a megszokott nevektől.(Mondjuk a Dávid elég gyakori,2005-ben az 5. vagy 6. leggyakoribb név volt a leggyakrabban adott fiú keresztnevek listájánKép)
De nekem annyira tetszett ez a névKép

És tényleg ne hagyd magad befolyásolni,ha neked tetszik,ne érdekeljen a mások véleménye,neked kell mindennap mondani.Kép

Ja,Gombócka,aki már nem is Gombócka ti hogy hivjátok a pici fiút?Artúrnak vagy Csabinak? VAgy esetleg van külön kis beceneve?

Nagyon kis ügyi vagy,irigyellek a súlyodért,rajtam még mindig van Dávidkából felesleg 5 kg biztos.

Örülök,hogy tetszik a tábli,szerintem így könnyebben ki tudunk igazodni,hogy ki kicsoda,mert én több topikba is irogatok,és nehéz mindent megjegyezni.Visszaolvasásra pedig nem mindig jut időKép

Szóval a mi kis drága Artúrkánk felcserélte a nappalokat az éjszakával?????
Ha nem sír,akkor biztos,hogy ez lehet a baj.
Ez nagyon nehéz időszak,ez az első 6 hét nagy megpróbáltatás babának,anyukának egyaránt.

Tudom,hogy nehezen kivitelezhető,de próbáld meg nappal ébren tartani többször,így talán visszaáll a megszokotthoz.
A másik,hogy próbálj meg aludni vele napközben,h. ne legyél fáradt,mondjuk a hormonok úgyis segítenek,így vagyunk programozva,hogy ne legyünk fáradtak.

Nagyon szépen gyarapszik a nagyfiú.Ez igen! Hát nem éhezik az biztos.
MÁr 3 hetes,??????????????Te jó ég!Hogy szalad az idő.
Gondolom igény szerint szopizik,nem?
Nagyon ügyesek vagytok csak így tovább.

Az éjszakáitok előbb utóbb visszaállnak,bizakodjunk,hogy ez csak egy kis félreértés volt részérőlKép Egy kis szülőtpróbáló kilengés Kép)Vagy az időjárás szórakozik velünk,Dávid eléggé front érzékeny.Kép

És semmit nem csinálsz rosszul!Ezt felejtsd el!!!!

Puszika mindenkinek!

I.
ilgya1

Ja és a tábla lemaradt:
Kép
ilgya1

Sziasztok!

Kicsilány, szerintem is úgy nevezzétek el a kislányt, ahogyan az nektek tetszik. Senkire ne hallgassatok! A két név azért jó, mert tényleg tud választani, hogy melyiket használja, ha nagyobb lesz.
Lehet, hogy mi is kitalálunk egy másikat is:-)
Nekem mindössze azért furi egy kicsit az Alíz Elizabet így egymás mellett, mert mind a kettőnek lehet becézett formája a Liza (ami egyébként nekem nagyon bejön:-)), de szépen hangzik.

Nálunk amúgy minden oké, bár tegnap éjjel megvolt az első terhességi vádligörcsöm és még ma is fáj:-((

Sziasztok,
Szeee

Kép
szeee

Sziasztok!

Szeee!
Sikerült már babakocsit választani?
A márciusi Babamagazinban most a jó babakocsi a téma.

Ma megint túl vagyunk egy kritikus éjszakán. De már megfigyeltem, mindig hajnali 3-kor jön rá az éberség. Valahogy ki kellene tolni reggel 6-ra, csak még nem tudom, hogy hogy. Eléggé ő irányít még, főleg, hogy álatlában 3 óránként eszik, de ha éber állapotban van, akkor 2 óra múlva követeli a cicit, de úgy, mint aki menten éhen akar halni. Alig tudom a szájába irányítani a cicit, annyira keresgél.
Na mindegy, azt a védőnő is mondta, hogy az első 6 hét a nehezebb, utána hátha változik egy picit. Egyébként napközben semmi bajom a kevés alvástól, de éjszaka nagyon igényelném.
Már 2920 gramm volt tegnap este, igazi Gombóc Artúr lesz belőle, ha így halad. Szerintem hétvégére eléri a 3kg-t.
Remélem, nem gond, hogy beszámolok a fejlődésről?

Egy nagy gondom van, hogy amióta hazajöttünk a kórházból alig mozdultam ki. Ha a párom itthon van, akkor le tudok menni a közértbe, vagy a gyógyszertárba, ez ilyenkor felüdülés (a levegő miatt), pedig régen utáltam vásárolni.
Már alig várom én is, hogy jobb idő legyen és mehessünk kifelé.

Ildikó,
én Nyuszikának hívom a kicsit, a párom pedig Minikének.
Egyébként vegyes, de az Artúr többször elhangzik,mint a Csabika. A párom szüleinek Csabika, anyukámék Artúrozzák. Szegény gyerek...jól bekavartunk.

Puszi mindenkinek
Gombócka

Kép
gombocka

Szia Gombócka!

Egyáltalán nem gond, hogy beszámolsz (legalábbis nekem), legalább tanulok:-) Tök jó, hogy ilyen szépen fejlődik a kicsi.
Ami érdekes, hogy amióta terhes vagyok, nagyon gyakran felébredek hajnalban. Általában úgy 3 körül:-) És van, hogy órákig nem tudok visszaaludni. Lehet, hogy edzek???? Lehet, hogy minden baba felkel ilyentájt és az enyém is fog???:-)))
Komolyan, szerintem ez érdekes...
Amúgy ettől a hetekig ki nem mozdulás témától én is parázok kicsit, főleg, hogy már tök jó idő lesz (remélem), mire szülök...

Amúgy kiválasztottunk egy babakocsit, a Peg Perego Veneziát, "kissé" drága, de minden szempontnak megfelel ami nekünk fontos, és szerintem 2 év múlva is jó áron el lehet majd adni, mert nagyon sokan keresik ezt a modellt használtan. Persze még nem vettük meg.

Jók legyetek!
Szeee

Kép
szeee

Sziasztok.

Köszi a válaszokat. Azért döntöttem az elizabet mellett, mert én eredetileg ezt akartam neki az első nevének, de a párom falramászott az 5lettől is. Így maradt vigasznak az hogy ez lesz a 2. neve. Rajtam kívül senkinek nem tetszik, de én már nem alkuszom.
Azt sem mondanám hogy szokatlan, hogy van neve mert mi már így beszélünk hozzá. Mindig a nevén szólítjuk, így legalább szokjuk mi is. A hétvégén összeraktuk a kiságyat. Most olyan rossz, hogy aká
rhányszor elmegyek az ágy mellett sosincs benne senki. Nagyon rámtört a szülhetnék.

Ildikó:
A táblázatért Grat. szerintem is tök jó.

Gombócka:
Én is osztom Szeee véleményét legalább tanulunk. Jó dolog úgymond "tartozni" valahova, ahol meghallgatnak és segítenek, ha rászorul az ember.

Szeee:
Nekem is mindennapos a hajnali ébredés kb ugyanakkor mint te, de én ált egy 1/4 óra múlva vissza is "alszok". Igaz innentől éberen alszok, arra is felkelek ha a párom fordul. Nem hiszem, hogy edzés lenne, de sosem lehet tudni.

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Kép
Sziasztok!
Sikerült! Feltennem képet!
Úgy csináltam, ahogy javasoltad Ildikó ! Tök jó!
Szóval evés után jellemző elégedett mosoly...nehéz volt elcsípnem, de sikerült.
Megpróbálok még feltenni másikat is!

Egyébként jól vagyunk, már 3080 gramm volt tegnap este, igazi Gombóc Artúr lesz belőle.

Szombaton megvolt az első igen kritikus esténk.
Este 19 órától 23 óráig vigasztalhatatlanul sírt.
Bármit csináltunk nem használt.
Azt láttuk, hogy nem fáj a pocija, nem húzogatta a lábát, meg próbáltuk tornáztatni, megpróbálta, hátha éhes (de akkor teljesen máshogy sír), tiszta volt a pelus, nem fázott, nem volt melege stb. Szóval 11-kor mégiscsak evett és elaludt a cicimen. Onnantól semmi baja.
Igen ám, reggel felébredtünk, nagy hó...
Amikor született is kb. ekkora hó esett, meg volt már egyszer azóta is ilyen és akkor is nyügös volt. Remélem, most már nem sokszor fog esni a hó. Jöhetne már a jóidő.

Kicsilány!
Elhiszem, hogy jó lenne ha ott lenne a kiságyban már a pindur, én is számtalanszor megnézem amikor alszik akkor is. Olyan édes.
Nekem most szerdán kellett volna szülnöm, de már egyáltalán nem bánom, hogy így alakult. Csütörtökön már 4 hetes lesz.

Puszi Mindenkinek

Artúr és Gombócka

Kép

Kép
gombocka

Nagyon felbuzdultam, igérem most már leállok!

Kép

Kép
gombocka

Gombócka:

Szerintem nem kell hogy leállj. Olyan édes, hogy élmény nézni. (főleg a mosolygoson).

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Kérünk még sokat!!!!!!!!!!!!!!!!
ilgya1

Gombócka!
Annyira édes ez a kis Artúr baba! Dögönyöznivaló!
De jó,hogy elbírtad csípni a mosolyát,emlékszem én annyit szenvedtem mire nagy nehezen 6 hetes korára sikerült egyet elkapni.

Szóval hóérzékenyek vagyunk????Kép

KimozdulásKép
Azért ki lehet vinni őt most is ám. Fokozatosan mindennap egy picit többet,első nap csak 5 percre,majd 10-re és így nővelni az időt.

Ha a tavaszra várunk akkor az még nem most lesz,ahogy hallom az időjárásjelentést.Kép

Kicsilány!
TábliKép
Mostmár irulok pirulok.Kép

Kitartás! Már nem sok van hátra!

Mondjuk én is már nagyon türelmetlen voltam így a vége felé.Biztos nagyon szépen megcsináltátok a helyét.

Nektek van már babakocsi?

Szeee!
Hogy érzed magad? Vádlid?

Pihenjetek sokat!!!!!!!

Majd kérünk jelentést a babakocsiról.

Szabina!!!
Hol vagy??????????,,Nem eltűnni!!!!!!!!Jelentést kérünk Zalánkáról.

Mniki!
Téged sem hagylak ki ,üdv.

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Gombócka, valami tündéri ez a gyerek:-))) Én is ilyet akarok:-))))

Mi hétvégén iszonyú mázlival megvettük a kinézett babakocsit, a Megatoysban kifutó, régebbi színűt 20ezerrel olcsóbban lehet venni, mint az eredeti ár (75e), igaz csak 1-1 darabot szoktak hozni belőle, ezért ölik egymást a szülők érte, de nekünk sikerült:-) Ácsorgott ott még egy párocska az egyetlen darab babakocsiért, de mi győztünk:-) Mondjuk sötétkék a kocsi, de nagyon nem érdekel, legalább a fiúnknak is jó lesz:-)
Majd ma lefényképezzük.

Jók legyetek,
Szeee

Kép
szeee

Szia Szeee!

Örülök,h. sikerült a bkocsi.

Majd mutasd meg azért.Végül is sikerült a Peg Perego Veneziat?Az tök jó!

Mi is a sportkocsit olcsóbban vettük egy 10-essel,mert tavalyi modell volt,ugyancsak a Megatoys-ban.Kép

Mi éppen valami hányásos-hasmenéses vírussal küzdünk,remélem gyors lefolyású lesz.Kép
Szegény Dávidba nem marad meg semmi,mindent kihány.Még szerencse h. nem lázas.

Pusz.I.
ilgya1

Sziasztok!

Ildikó, vigyázzatok magatokra, igyatok sokat, én is hallottam, hogy kering most egy ilyen vírus, remélem mi nem kapjuk el.
Teszek fel képeket a babakocsiról + a 31+1 napos hasamrólKép

SzeeeKép

Kép
szeee

És a kocsiKép
KépKép

Kép
szeee

Szia Szeee!

Nagyon szép a pocakod!Szép méretes már Melinda baba!,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,3333333333333333333333333333333333333333333333333333,Ezt Dávid irta nektek és boldog nőnapot kíván!
Kép

U.i.: Jó a kocsi!

Mi még mindig dögrováson vagyunk,én is elkaptam úgy tűnik,vagyis még nem hánytam és nem megy a hasam,de émelyeg a gyomrom és néha begörcsöl,és hányingerrel is küszködöm.
Dávid is éjjel még össze vissza hányta magát,majd reggelre össze is fosizta.Szerencsére nem lázas.Remélem gyorsan kilábalunk.

Puszi mindenkinek!

Ildikó&Dávid
ilgya1

Sziasztok.

Ildikó:
Jobbulást nektek. Adj egy puszit a nevemben Dávidnak! (a boldog nőnapért)
Igen nekünk már van kocsi. Nem túl jó de ez van.

Szeee:
Tényleg jó ez a kocsi, ügyes voltál. A miénken is van italtartó, kettő is.
A pocid is szép nagy. Majd kerítek valami hasonló képet én is.

Anna

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Ildikó:

Kép

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Ildikó,
Köszönjük Dávid köszöntőjétKép

Neked pedig nagyon boldog névnapot!

Szeee

Kép
szeee

KÖSZÖNÖM!KÖSZÖNÖM!

Kicsilány! Szeee!
Olyan aranyosak vagytok!

Mi már jobban vagyunk.Úgy tűnik hamar átment rajtunk ez a dög.Senkit nem kímélve a családtagjaim közülKépMost anyósomat teperte le!
(Tegnap apát is ápolgatni kellett!)

Most ti meséljetek!
Mi van veletek? Fogy a türelem így a vége felé?

Babák ki akarják rugni a ház oldalát?

Gombócéknak is küldünk egy nagy puszit!

Ildikó
ilgya1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?